Flummigt värre

Idag har jag inte en aning om vad jag gjort. Har druckit en massa av mineralvatten och vanligt vatten. Jag har käkat upp en hel liter jordgubbar för mig själv. Jag åt en vidrig lunch i skolan. Var på Överby med Linda och Sofia för att hitta något speciellt,som vi aldrig hittade. Vad säger jag inte,men den resan gjorde mig oerhört törstig må ni veta! Haha! Har solat och gymmat,grejat det sista med min svenska som skall vara inlämnad imorgon. Mitt trådlösa tangentbord går mig på nerverna,batterierna börjar se ljuset i tunneln..och behöver bytas. Funderar starkt på att istället för att blogga dagligen,börja blogga veckovis. Längre inlägg med andra ord,få ihop nån härlig röra på allt.. Kanske,skulle sakna att lägga upp outfits-bilderna,men det är isåfall något man kan behålla! Jag vill ju ha kvar ER som läsare.

Nu är jag arg,tangenterna segar verkligen! Härmed säger vi godnatt och adjö!

Mina mål & måsten innan jag dör



¤ Delta i en mindre musikal/teatershow som innehåller musik & dans.

¤ Skriva en självbiografi om mitt liv

¤ Bli ledare på Friskis

¤ Skriva in en privat insändare om tycka till om samhället en gång för alla.

¤ Segla under en sommar


Listan kommer nog byggas upp allt eftersom :)
Detta är mina starkaste viljor just nu,och de ska uppfyllas


Danny!

Fick ett mail från Musicbrigade o genom det kunde jag kolla på den här videon.
Danny's nya video med låten "Play it for the girls". En riktig crusing-melodi ;) PLAY IT GIRLS =)

Om ungefär en timma ska jag in till skolan för att göra prov. I eftermiddag ska jag gymma,sola och bara ta det lugnt! Imorgon är det fredag,det blir en långledig helg. Eller på något sätt börjar sommarlovet. Vi är lediga fram tills torsdag,då vi har skolavslutning! :) Sen börjar ju det riktiga sommarlovet! Har svårt att tro detta själv. Sjukt härligt!

Nu ska jag käka lite frukost,eller lunch. Får se ;)
Ha det tjusigt!

Halva inne!

Detta inlägg är tillägnat Pontus,en superhärlig kille..som är i sina bästa år och som fått mig & tjejerna att stormtrivas i skolan. Nu är vår tid slut tillsammans,och saknaden är redan enorm! Vi fick två superroliga sista dagar ihop! Har ju inte hunnit berätta så mycket om igår,finns oerhört mycket att nämna,men tänker bara dela med mig av det bästa ;)

Vi stod vid ett spelhjul,anledningen till att vi gick dit var för att killen bakom såg riktigt fräsch ut. Jag o Sofia traskade dit,o hamnade bredvid Evelina. Började spela på hjulet - men blev utan vinst! Bakom oss står Pontus och följer mina iaktagelser av denna unge prick jobbandes på Liseberg. Han säger (lite) diskret; "Amanda,har du halva inne?"..Jag gastar till: "Ja förfan,halva inne vöttu" samtidigt som jag tar blicken på den fräscha killen mitt emot mig. Höhö..Han kollade lite småkonstigt på mig. "Så,va heter du då"? fortsatte jag ..Han pekade på sin namnbricka han hade fastklämd på sin t-shirt. Jag är närsynt, så jag såg inte utan mina glasses..Men jag fick låtsas se. Haha! Därefter gick vi bara..jag hade ju redan fått ragg på en annan arbetande på Liseberg,vi gick nu istället däråt,till hans håll. På vägen frågade jag Linda; "Va hette han?Jag såg ju inte hans namnbricka." För er som vill veta,han hette Jonas,o såg snuskigt bra ut:P

Och för er som vill veta hur det gick med mitt andra Lisebergsragg (en kille som jobbade i ett av spelhjulen)
; det gick jävligt bra. Mirre fixa hans nummer till mig,och han tvekade knappt till att säga ja ;)

Somsagt..Det jag vill ha,ser jag till att få ;)

Tjejerna,jag & Pontus har haft så många intressanta diskussioner och pratstunder tillsammans,så detta är inte vilken lärarvikarie som helst för oss. Vi har haft SKITKUL och hoppas det går bra för honom ( för dig Pontus) i framtiden. Du kommer bli en toppenlärare,MEN glöm inte att det var OSS du hade först! :)

Vi kommer att sakna dig.



Jag har också sett till att förnya min sida på bilddagboken.se! Har uppdaterad lite smått,och här hittar ni bilder från dom senaste dagarna. Har främst lagt upp bilderna från igår,men bilder från fester o annat kommer dyka upp inom en snar framtid,så håll utkik. Ni hittar min sida på bilddagboken HÄR!!!

Mot Smögen&Kungshamn!

Är uppe med tuppen,klockan 6 åt jag frukost,och nu inser jag att det är trögt med sommarjobbstider ;) Haha,jag ska berätta mer om dagen igår när jag är hemma igen senare i eftermiddag! Om en halvtimma ska vi mötas utanför skolan för att bege oss till kusten,där vi ska ha en aktivitetsdag för en skola (samma aktiviteter vi hade för Karlstorpsskolan)! Nu måste jag skynda mig,men jag ville bara hålla er uppdaterade. Ha det gott sålänge! See ya!


Liseberg & otränade muskler! :)

Idag har jag träningsvärk. Jag upprepar; Amanda som tränar 4-5 dagar i veckan HAR träningsvärk. Nu tror ni att ni knäckt mej va? Fabjan heller. Nytt gym igår --> Nya maskiner. HA! Där fick ni. Jag är tränad,men inte i alla muskler. Got it? ;)

Träningsvärk i en lårmuskel är ju inte det bästa man kan ha på Liseberg,en dag som denna. Men jag tror vi kommer få så kul,så jag glömmer bort det =) Dessutom älskar jag att ja träningsvärk. Det blir så när man är positiv till all sorts träning ;P

Ha en bra dag,nu drar jag,tjejerna & Pontus till Liseeeebeeeeeerg!


Ps. Mitt hår e skitsnyggt idag,fick till en riktigt fin frisyr med mitt nyklippta & nyslingade hår.
Inga personliga påhopp,tack! ;)

Tjejsnack v.22

· Har du några hemligheter som ingen annan vet?
Självklart. Men inte överdrivet många ;P

· Har du en hemlighet som du kan berätta här?
Då skulle det väl inte vara en hemlighet längre? Men jag tar frågan med en nypa salt o erkänner: Jag gillar sill :P

· Är du bra på att hålla hemligheter?
Jepp,absolut. Det är många som har förtroende hos mig,och det får mig verkligen att bevara hemligheterna de berättar! Vilket som känns väldigt bra att folk litar på mig! :)

· Är du en hemlighetsfull person?
Om jag är? Inte det minsta!

· Vem berättar du helst hemligheter för?
Först o främst - killar. Känns ibland bekvämare att berätta för de killkompisar jag har förtroende till. Dom lyssnar,och kommer alltid med fina tips & stöd. Detta gäller mest hemligheter som handlar om problem,kärlekstrubbel o.s.v! Närmsta tjejkompisarna får också veta mina hemligheter jag själv har! :)

Sommarklipp :)

Måndag igen. Och jag är skittrött! Jag gick upp lite senare idag,och trots min seghet så var jag bland dom första i skolan,var där redan 08.10! Och de är absolut inte likt mig. Caroline undrade vad jag gjorde där så tidigt;) Haha,ja..o de undrade jag med. Va i skolan typ 50 minuter,fick betyg osådära i 2 kurser. MVG i ena kursen,VG i andra. Känns ju nice! Sen åkte jag o klippte & slingade håret. Slingningen är jag jättenöjd med,det kom verkligen fram två nya nyanser i håret,riktigt fräsch. Den ena är svart och den andra är brun-violet. Jag klippte även till luggen,nu ser den lite mer annorlunda ut. Har en dum virvel som ligger o spökar mitt i,men jag får jobba med den helt enkelt :)

Nu får jag försöka piggna till,ska till Volvogymmet o gymma med Jocke & Adam. Spännande,har aldrig tränat där innan ;P Imorgon blir de Liseberg,huuuaaa! =D Skriver mer sen,see ya! Kram!

Mors Dag

Hej gott folk,och alla kära mammor!
Åter söndag,o veckan kommer bjuda på många smaskigheter =) Det smygstartar redan lite idag faktiskt,efter många veckor ska jag återgå till solariumet. Är rädd att piercingen skall infekteras rejält,men jag tar en chansning. Måste ha en brun hy till min fina vita klänning jag köpt till skolavslutningen som är om två veckor,knappt! :) Ska även ta mig till gymmet,I neeeed! Kommer bli ovanligt lite träning den här veckan. Har ett sådant fullspäckat schema den här veckan. Imorgon är väl en hyfsad lugn dag. Klippning & slingning på G, gymmet & plugg,plugg,plugg! Några mer pluggdagar lär det inte bli av återstående vecka,förutom torsdag. På tisdag drar Pontan o vi tjejer till Göteborg,Slottsskogen & Liseberg. En heldag,skitskoj :) Dagen efter bär det av till kusten,som jag nämnt tidigare. På torsdag är vi lediga,dagen innan del 2-provet i Matte B. Detta känns stressigt,men som tur är kapitel 4,som vi har prov i,något enklare än kapitel 3 som vi hade prov på i fredags! :)

Idag har vi haft en familjemiddag hela familjen,o firat mamma ♥ En av världens mumsigaste söndagsmiddagar:) Skinkstek,kokt potatis,gräddsås,grönsaker & gelé + annanaspaj med glass o vaniljssås till efterätt.
Tog mig en rejäl sovmorgon också,tacka gudarna för det! Tack vare det kan jag överleva denna söndag ;)

Nu ska jag fixa lite. Ha de tjusigt!

Wreng

Har haft total tidsbrist idag för att blogga. Ikväll är det crusing här i Trollhättan. Kvart i 7 möter jag Andreas på Resecentrum,vi ska hit hem o grilla,sen kommer Jocke. Då ska vi glida runt lite o kika på crusingen. Sounds good? Oh yes. Igår var jag på bio tillsammans med Max. Vi kikade förstås Pirates-filmen. Den var KALAS! Jag älskade slutet,riktigt fint faktiskt. Ett typiskt Pirates of the Carribean-slut. Och i varje scen med Johnny Depp njuter man. Det är underhållning. Skön underhållning. Söt-skön-underhållning! Dock är han ingen skönhet osminkad,men det var väl ingen nyhet. Nu ska jag snart in i duschen,känner mej lagom sleten.

Ha en tjusig kväll! Kram Mandiz!

Outfit 25/5

Okej,jag är snäll ;) Innan jag drar till gymmet o svettar ihjäl mig kan jag bjuda på en dagens! :)
Det blir nog ny outfit ikväll :)




Vill även säga att jag älskar mina nya silvriga leggings enormt =) Invigde dom idag,o dom kan inte passa bättre än till den här klänningen.

221333-200

Underbara fredag

Nu är det fredag eftermiddag,och jag släpper allt som har med skolan att göra. En underbar känsla. Från igår har mycket rett ut sig,vilket som kanske märkts på mitt humör idag. Bara jag vet varför,men ingen annan bör få veta :) Ikväll ska jag på middag hemma hos Max,o senare ikväll ska vi gå på bio :) Det blir naturligtvis Pirates-filmen,spännande. Den har ju inte fått den bästa kritiken,men det är ändå en sådan film man ska se på bio,o slänga ut pengar på,oavsett hur filmen är ;P Max har dessutom köpt egen bil nu,en svart Saab. Däremot har den fått bra kritik av många,så det ska bli skitkul att få åka i den nu =)

Nu ska jag ner o umgås med mamma & pappa,för att sedan ta mig vidare till gymmet :)
See ya.

Livssituation

Känner att jag sitter i en ganska obehaglig sits nu.Eller ja,inte obehaglig men själva situationen är alls inte rolig. Kan inte prata om det med alla,egentligen bara tre personer,som inte ens står mig speciellt nära. Vad händer nu då? Jag trivs halvbra med livet,min vardag kan förgyllas med bara några ord,eller en tanke. Men jag står fortfarande kvar på samma ruta o stampar. Jag vill gå vidare,jag vill verkligen det.Men det är så förbannat svårt att släppa taget om något man verkligen tycker om. Jag vet ju inte ens vad jag har & vad jag har haft! Det är ganska lustigt,varje gång jag blir sårad har jag slumpmässigt beställt en tid hos frisören veckan efter. Knepigt..men nu har det hänt igen. Jag hoppas jag blir gladare av det...Till dess får jag fortfarande leva på fina minnen.

Att bara några ord kan betyda så mycket. Att bara en beröring kan ge så mycket.



Måndag: Klippning,slingning
Tisdag: Göteborg; Slottsskogen & Liseberg. It will be fun!
Onsdag: Kusten; Smögen & Kungshamn!
Torsdag: Ledig.
Fredag: Matte B-prov,del 2.



Mika!

Pannkakor

Igår kväll strulade sig bloggen för mig,så det fick tyvärr inte bli något mer bloggande igår. Idag har de varit en bra dag,men är helt slut nu. Mamma gör pannkakor,så jag hade tänkt att berätta lite mer när jag fått i mig lite mat. Ska gå ner & sällskapa henne nu. Ville bara visa ett tecken på ett levande "jag" ;P See ya soon,very soon :)

Flaggstång

De e typiskt,här går man o skrivit ett långt saftigt blogg-inlägg,publicerar det..men skiten (om man nu kan kalla denna underbara text så) försvinner. Gah,blir tokig! Så detta får bli ett kort inlägg,tiden rinner faktiskt iväg,och just nu är mitt schema tajt :) Jag har nu plugg matte,det gick oförväntat bra.Känner mig ganska säker på saken nu,o jag har lagt ner mkt tid på detta,så jag e helt klart värd ett G iallafall,men får se hur provet visar sig vara. Jag & matteboken har umgåtts ganska mkt nu dom senaste veckorna,o tänk känslan att aldrig mer öppna en bok som har med matte att göra. Fifan vad härligt,just därför har jag kämpat,o för en månad sen,eller två minns jag själv att jag skrev om mitt "mattemål" här i bloggen,I'm proud over myself. Nee,nu blev de för mycket matteprat här.

Strax ska jag ta mig en macka,för att sen åka o träna. Känner mig glad idag,lite överenergisk kanske.Jag kommer alltså bli ännu mer piggare av träningen,så får se vilka som orkar stå ut med mig ikväll. Haha =) Jag tror jag fick energin av min körlärare o min egen körning idag. Vi hade så roligt,jag körde. Vi skrattade. Sounds good,ha? ;)

Helgen är också lite smått planerad. På fredag ska antagligen jag & Max gå på bio,Pirates-filmen :) Skulle egentligen gått på nattpremiären inatt,men så blev det inte :P På lördag är det crusing här i Trollhättan,vilka jag ska umgås med då är ej riktigt bestämt ännu. Syster kommer hem iaf,myspys! Naee,nu måste jag kila iväg till min smörgås jag ska äta. Ha de tjusigt sålänge =) Kram ♥

Outfit 23/5

image198

221333-196

Nu ska ni vara nöjda & glada,ni har precis fått se mina nya brillor från Victoria of Sweden =)
Ni får ursäkta mitt falska leende på den "uppförstorningsbara" bilden. Mitt vanliga leende ser mer naturligt ut ;)
Haha.

Onsdag FLOW!

Eye of the tiger - Eminem & Shaggy. Spola fram till 58 sekunder,så rockar du sönder. Hit the flow! ;)

Strax ska jag ge mig iväg till körskolan. Det blir pinsamt läge,eftersom jag ännu en gång glömt körboken jag ska ha med mig till varje lektion. Hoppas Anders visar sin vanliga ödmjuka förståelse till mig. Haha! xD
'
Uppdaterar senare,har lite mkt att göra just nu. Godmorgon på er! =)

Life fitness

Jag vet inte om jag gör något fel. Men någonstans bryts mönstret,det mönster som måste vara helt för att jag ska må bra. Det är ett svårt läge,jättesvårt läge. Som vanligt lägger jag skulden på mig själv,men hur mycket jag än försöker så vill det sig inte. Innerst inne vet jag att det inte är mitt fel,men har blivit sårad allt för många gånger för att kunna ta skulden på någon annan. Life is hard sometimes.

Stabiliserat läge

Visst har jag blivit kass på uppdatering? Lite tråkigt faktiskt,men jag har mina perioder då jag är galen med att skriva! Idag har jag iaf vart stel i hela kroppen,efter ett "lopp" på 6 km igår på gymmet. Kändes inte så värst farligt just då,men utan stretch från igår var mina ben i princip förlamade idag,men ändå gav jag dom mjölksyre-arbete genom att cykla på 1an & 2ans växel på varenda cykeltur ;P På morgonen blev det iaf yoga,inte min rätta yoga-dag precis,kände mig som en obalanserad & ostabil katt. Det var kul att testa på faktiskt,men det kanske var något för stillsamt för mig. Men ändå en bra avslappningsgrej för kroppen,tar nog några gånger innan man kommer in i det hela :) Anyway,kom senare ner till Folkets Hus,för att dansa street..men det hade blivit inställt så jag,Sofia & Evelina tog oss en mumsig fika stället :)

Nu har jag pluggat lite inför matteprovet vi har på fredag,känner mig stolt över mig själv..för idag gick det bra! Så nu kan jag göra precis vad jag vill ikväll,utan att känna dåligt samvete =) Gottgott! Imorgon är det min favoritdag. Onsdag. Action!

YEA! De e ju Ugly Betty idag ju =)



Tjejsnack v.21

· Varför tränar du?
Träningen får mig främst på gott humör,jag känner mig pigg,glad & frisk. Man känner sig i form,får mer ork i vardagen & det är KUL!

· Hur ofta tränar du?
4-5 dagar i veckan :)

· Vad brukar du träna?

Det är på Friskis jag alltid hänger på. (Hänger kanske man inte ska kalla det,men..haha!) Vad jag tränar varierar en del,beroende på termin. Älskar att köra step/aerobic,dansinspirerat men kan vara skönt med en runda på gymmet några dagar i veckan också :) Jag är alltränare,är positiv till de flesta träningsformer :D

· Finns det något negativt med träning?

Jag som inte kan bli mer positiv till träningen har faktiskt inget negativt att komma med. Träning är alltid härligt :) Energikick helt enkelt =) Det skulle väl isåfall vara om man blir övertränad,o att det ibland kan slita på kroppen för mycket,då man tvingar sig själv till vila. Aj aj!

· Finns det något positivt med träning?
Oja..listan är lång! Träning kan ske på så många olika sätt. Kan träna självständigt,i par eller i grupp så men gemensamt kan peppa varann under passet! För mig är träning främst glädje. Mår min kropp bra,mår jag bra! :)

När vi ändå är inne på ämnet träning vill jag bjuda på en låt som är suuuupergo att lyssna på under träningspasset,främst konditionsmässigt :D



 


Nya sommar-hobbyn!

Hoho.Förbered er på ett ganska äckligt inlägg. Nya sommarsporten har börjat,för alla. Alla som blir utpekade blir verkligen utsatta för sporten.

Ledtråd:
Regnig dag,cykelväg & något slag av snigel.

Mördarsnigel-racet. Helst vill man ju faktiskt undgå att köra på dom,och då menar jag INTE för att man tycker synd om dom,utan för att dom är så äckliga att köra på. Dom dör lixom inte,dom bara kletar ner cykeldäcken. Jag kommer nog bli utsatt i år igen,med tanke på att jag cyklar på cykelvägen 4-5 dagar i veckan. Och ett par sliskiga äckliga sniglar ska minsann inte få styra och ställa över mitt liv, o vart jag ska cykla. Istället ställer jag upp på nya sommarsporten,men ska försöka blunda så gott det går,jag menar..det är ingen vacker syn vi pratar om. HÄR är grupptryck tillåtet.

NU: Dusch
SNART: Anna Pihl

Min livshistoria denna vecka ;)

Jag ska vara hemma själv ikväll. Känns sjukt jobbigt faktiskt ;P Det blir träning & kika på Anna Pihl,sedan får jag nog klara av att borsta tänderna själv ikväll också. Hahaha! Det sista var skoj,right? ;) Funderar starkt på att ta tåget ner till Alvesta för att äta tacos o ha movie-race där nere hela kvällen tillsammans med Sandra bland annat. Vilket äventyr.

Njae..imorgon har vi frilufsdag iaf :) På morgonen blir det yoga,kul att testa på det :) Och på eftermiddagen blir det den traditionella streetdancen,because i'm a fucking dancejeerk :D Detta ser jag verkligen fram emot. Natten mellan tisdag (imorgon) och onsdag ska jag & Caoo gå på premiären av den nya Pirates-filmen. Den enorma frågan är vad man ska ha på sig under denna vistelse? Det känns som man går på röda mattan,samtidigt som man går i sömnen. Kusligt! Iaf,kom på att jag har körlektion några timmar efter filmen är slut,kl 10.25! Det blir skoj,skiiiitskoj ;)
 
Och sen har jag beställt klipp & sling-tid,jag tror jag är ö-känd där. När jag ringde o beställde sa hon: "Va heter du?..jag känner igen din röst" Och då snackar vi ju ändå ett av stans mest poppis-salonger ;) Iaf,tiden blev beställd om exakt en vecka =) Då blir jag sommarfin i håret igen,så får slingorna tid på sig att komma fram ytterligare =) Jag ska INTE blondera mig som alla andra gör nu. Jag trivs jättebra som brunhårig :)
It's action;)

Nu ska jag pysa,see ya soon sweeties =)

Still alive

Efter 10 timmars sömn inatt lever jag fortfarande,men det känns som en nära-döden-upplevelse. Jag är galet trött,men känner ett lättnad att bara ha en lektion idag,slutar 11.20! En måndag som denna kan sluta precis hur som helst. Somsagt..dagen börjar som en nära-döden-upplevelse.

Gäsp på er & ha en braig dag :)

Tro,Sparvöga & Ännu doftar kärlek

Jag har en ny idol - Marie Fredriksson.
Volymen står på max. Snart sprängs nog högtalarna,då tystnar Marie också =/
Och nej,jag tänker inte sänka.

Imse vimse spindel

- Gårdagen var superbra. Festade ju vråligt med skönaste lirarna ;) Nog om det.

- Efter en fotbollsspelandet i Sjuntorp kunde jag ta med min kropp hem,lagom utspelad. Haha.

- Jag har ett nytt mål den här veckan - lära mig dricka Caffe Latte,så nu ska jag hänga på Expresso House,o köra på "take-away-kaffe". Ni får följa denna utveckling.

- För att förnya mitt jag,har jag precis kommit hem från en powerwalk,och jag kan glädja er med att jag vaknade upp ordenligt. Sleten som jag är tog jag på mig mina nya brillor,som täcker halva fejset. Detta gjorde jag endast för att folk jag träffa ej skulle känna igen mig idag. Jag mötte folk jag kände när jag var ute,o jag blev halvt förbannad på dom för att dom inte kände igen mig. Läskigt..men jag hejade iaf ;) Haha.

- Kim Källström - feminim? ;)

Outfit - Party 19/5





Ses imorgon :)
Ha en trevlig kväll!

Under 1000-lappen.

Jag & mamma har varit och shoppat,eller ja..hon var min shopping-assistent idag,så det blev nog mer slavarbete för henne,än va de blev för mig. Men snacka om svettigt när man provar miljontals sorters jeans efter varandra,det blev som ett träningspass,fast på "steg-1-nivå". Höhö,träning som träning ;) Iaf. Jag hittade mig ett par svarta jeans från Blend,dom satt perfekt..så det köpet blev lyckat. Jag köpte också silvriga leggings,som nu passar till mina silvriga ballerinas & silverjackan från Asos. Nu saknas bara väskan från Indiska,men det får nog vänta ett bra tag iaf! Anyway..3 par trosor blev också köpa. Ett par var i zebramönster,hur tuffa som helst ;) Jag älskar mönster,o e faktiskt riktigt sugen på en leopardmönstrad bikini ifrån H&M! Men det hör ju inte till dagens shopping ;) O sist men inte minst så köpte jag ett väldans tjusigt svart diadem,men en liten rosett som detalj ;) Så nu känner jag mig väldigt glad o på bra humör :)

Nu ska jag strax gå till Statoil o knock-out'a dom med ett comviq knock-outkort.
det ska bli roligt ;) Ha det!

PS! Bilder på mina senaste köp kommer KANSKE dyka upp när jag har tid,lust & ork till att göra det :)

Hallelulja för hostmedicin!

marx- säger:
jag går påmedicin!! mot hosta nu

marx- säger:
gissa va de är i den då?

- Mandiz ' säger:
hmmmmmm...jag vet!

- Mandiz ' säger:
östrogen!!

marx- säger:
nej morfin

- Mandiz ' säger:
morfin..de söver ner va?

marx- säger:
kanske det

marx- säger:
men det är beroendeframkallande också

- Mandiz ' säger:
blir du beroende av mej? haha

marx- säger:
inte riktigt.P

marx- säger:
okejllite då kanske

- Mandiz ' säger:

hihi gulligt av dig. haha,så ja kommer få beundrar-mejl av dig varje dag nu då eller? stackars dig som behöver gå på sånt knark

Detta är min & marcus grej. hahaha!
Stackars människa,fick vänta på sin medicin 2 timmar idag.
en tyst minut för hans hosemedicin!


De självgoda systrarna (gör GBG osäkert)

Bara för att jag varit 2 dagar i Göteborg ;)
Bara för att jag & min syster har kameran som bästa vän ;)




MIN SYSTER ÄR TRENDIG I RÖTT & ROSA ;) hahaha!






Rad 1: Torsdag kväll - Peter letar resor,syster fixar tacos & jag läser gamla VR-tidningar & sällskapar syster i köket.

Rad 2:
Jag & sis' käkar oss mätta o goda. Mjo..& sletna är vi :) Men de bjuder vi ju på ;)

Rad 3
: Ego-kort på mig själv + ett på mig & min söööta syster!  :)

Rad 4:
Mitt "rum" under min vistelse i Göteborg..like a hotel-room..ha? ha? ha? ;) Packning är klar för hemresa & syster är nog trött efter en dag på stan ;)

Trollhättan again.

Hemma i Trollhättan igen,i ösregn! Men det spelar inte mig någon större roll,jag ska då minsann inte sitta ute o grilla ;) Haha.Naee,ikväll blir det en lugn hemmakväll,med pyttipanna till kvällsmat,har redan fredagsunnat mig idag med indiskt,så det får räcka :P Tycker känslan är behaglig att kunna bo så nära storstaden,ta mig dit och från på ca 40 minuter när jag vill,för Trollhättan är trots allt ett lagom stort place att bo på,trots att inte allt för mkt händer heller,men!

Jaja. Ikväll blir det somsagt lugnt,imorgon ska jag vara uppe med tuppen,för då ska jag ut på morgonpromenad. (Vid fint väder förstås!) Hann inte hem i tid för att kunna gymma idag,och imorgon är det stängt. Någon form av träning måste jag ha under helgen,så vid 9-tiden ska man ut o röra på sig lite. Efter det är de snacka puckar som gäller,måste ut till Etage,ska shoppa till mig själv (mamma ska få vara med om upplevelsen "Amanda köper jeans") och köpa present till en nyfylld 18åring :) På kvällen blir det ferre =) Så min lördag ser just nu ut att bli great! :)

Nu får jag väl gå ner o börja lite smått med maten,mums va gott med mat ;)
See yaa soon! :)

Mandiz bloggar från Göteborg,dag 2

Ja du milda! Snart är det dags för hemfärd. Vi har varit på stan hela dagen,blev inte så mycket shopping,ett par helsköna brillor från Victoria of Sweden. Bild på dessa kommer ikväll när jag är hemma igen. Mamma & pappa kommer om drygt en timma. Måste berätta att vi åt på indisk restaurang idag,första gången jag åt det,o de va kul att prova på. Maten var heelt OK,men  kina & thai har väl dedär lilla extra,samtidigt blev man inte "äckligt" mätt av maten,utan det la sig på rätt plats. Indisk mat är alltså den perfekta shoppingmaten :)

Idag är det iaf fredag,skönt att känna att man har en hel helg framför sig,trots om den kommer gå fort :) Haha,påtal om fredag så har jag haft mitt matteprov om en vecka,lägg en tanke på det också ;) Nae,men nu ska jag dra mig. Mer uppdatering blir det ikväll! Kram från mig & Göteborg :)

P.S!!! Min blogg är ju ingen direkt modeblogg,men ni anar inte hur många snygga outfits man ser i storstaden! Man hittar verkligen inspiration hos andra. Så många stilar,o så mycket snyggt! :D KUL! Iaf..var också i butiken Zara,har sett mycket kläder därifrån i VR o.s.v..Men i Göteborg va inte butiken någon höjdare. Baslinnena funkade,men andra plagg...njaaaae! Smaken är som baken ;)

CIAO!

Mandiz bloggar från Göteborg

Tjena. Uppdaterin sker  idag från Göteborg. Är jättetrött,kom hem runt 12-slaget igår..o fick mej bara 6,5 timmar sömn inatt. Åkte hemifrån vid 8-tiden hit till Göteborg,dom första timmarna låg jag bara här i lägenheten o softade i soffan. Min älsklingssoffa...ever!! Klockan dröjde enda till halv 1 till Sara o Peter kunde dra sig upp. Sen kom vi iväg till IKEA,Sara o Peter köpte på sig lite,men jag hittade ingenting,min rum är ju redan proppfullt med grejer,mkt från IKEA..saker som knappt är uppackade än,trots att det var minst ett halvårsen vi va där senast :P Anyway..därefter åkte vi in till stan för att käka. De fick bli wok med grillspett + jordnötssås. Kärringen (ursäkta uttrycket,men ni lär snart förstå) som tog beställningen var helt körd i huvudet. Både jag & min syster hade svårt att bestämma vad vi ville ha,o vi ville gärna mixa "mat-erbjudande" lite. Efter att ja har gjort klart min beställning (o innan hade hon tagit min systers komplicerade beställning också) vräkte hon ur sig: "Jaa,då har vi löst ditt stora problem." Då blev jag förbannad o tänkte: "Det enda stora problemet här är din feta röv!" Men jag tänkte tyst..Jag ville ju trots allt ha min mat. Haha!

Ikväll ska vi ha hemmamys med tacos lite tv-mys. Imorgon ska vi in till stan igen o kolla i affärer.Jag är ganska säker på att jag lär hitta något som faller mig i smaken ;)  Ni får ha en trevlig kväll! Kram från mig & Göteborg.


VILA i fred.

Mina favoritjeans från VILA är påväg att nära döden nu. Och jag som älskar att riva upp trasiga jeans. Mina älskade jeans från Vila. VILA I FRED! Dom var billiga,o tror fortfarande dom finns kvar.Ska jag köpa mig ett par till? Maybe. Iaf..jag ska till Adam nu :)
Ciao!

Lulligt

Mina träningsbyxor har blivit för stora. Måste ha nya. Sportbag & nya träningsbrallor nu alltså. Ekonomin svider.
Hohojaja.

Vågad bröllopspresent ;)

VÅG(ad) bröllopspresent. Detta kanske är en pik till alla framtida män där ute ;) Haha,"framtida män". Där var jag fördomsfull ;)

221333-172

Shopping @ Ellos

image171

Bilder på nya bikinin & lite tjat om mat ;)



                                                                 
     Urläcker..finns inte ord ;) haha,äntligen är den i mina händer :D
Dessutom känner jag mig duktig nu,har suttit med matten,o lärt mig 3 nya räkningssätt som jag verkligen kände ilska över igår..såg bara en massa x,a:n & b:n. Men nu kan jag det,o har världens energikick! :D Snart blir det mat igen,är fortfarande mätt efter min "sena" lunch,men om jag känner min mage rätt blir jag nog hungrig snart igen :P
Till middag blir det tonfiskröra! =) Mumsi! Satt o tänkte på det förut,egentligen borde varje måltid kännas viktigare än vad den egentligen gör,mat får oss att orka,växa,bli pigga (men även ibland känna oss trötta) och njuta. Jag njuter av mat..mat är min stora passion ;) Tänk alla dom gånger man tröstäter..när jag har tröstätit känner jag mig på bättre humör. Ganska knepigt ;) Men bäst är mat - i lagom mängd! :) Haha..njae,vill nog inte hålla nåt längre föreläsning angående mina tankar om mat..skulle nog aldrig kunna sluta :D
 

Dagens lunch & träningsrekord! :)

Tjena! Nu är jag pigg,sprallig & glad efter ett långt träningspass & en mumsig lunch. Jag har hämtat ut min bikini,men har faktiskt inte provat den än,jag vill smälta maten först,så blir det en skönare känsla senare ;D Haha! Idag fick jag bland dom bästa resultaten på löpningen,jag körde 5 km på  25,28! Är riktigt nöjd med det. Efteråt orkade jag inte med lika många repetetioner styrka som jag brukar,men jag gjorde mitt bästa o kroppen fick jobba till max. Medan jag ändå är igång ska jag sätta mig med matten,så jag blir av med den tills senare. Om man kan skiten,så blir det ju faktiskt roligare! :) Här får ni lite inspiration för en lätt & god lunch:) Kycklingsoppa a'la Blå Band & färskt ciabatta-bröd :) Tog faktiskt en bild på förpackningen,så ni vet vilken sort ni ska köpa..om ni nu skulle bli sugna. Haha,den här soppan är ju iaf godare än skolan,så våga testa ;)



Ska även  publicera bilder på min nya bikini senare idag,håll utkik snyggingar! :)
Kram från mig.

Felix-soppa är gott.

Good morning,good people :)
Det är SOL och varmt ute idag,på min lediga dag! Nåja,ledig från matten blir man ju aldrig,men att bara solen skiner får mig på lite bättre humör :) Jag har börjat min dag med frukost,fullkornsbröd med stekt ägg & skinka. Nu ska jag strax till gymmet,köra hårt där för att sedan med gott samvete gå o hämta ut min beställda bikini från Ellos! :) Ska även köpa med mig lite lunch hem,hade tänkt att göra en soppa (blir antagligen en egen påhittad,eller "pulversoppa"). Käkade ju soppa hos Max i söndags,o jag tyckte den var jättegod,o det hemliga receptet var att det var pulversoppa ;) Kanske ska tillägga att det var av märket Felix:)

Jag har hittad en jättefin sport-bag från Stadium,från puma. Har sett den där ganska länge nu,och jag är i stort behov av en ny.Men jag får väl vänta in nästa studiebidrag,för den är månaden är ekonomin sur. Om inte surare!
Iaf,imorgon åker jag till Göteborg till sis' och Peter :) Ska bli jättekul att komma bort lite. Är hemma redan på fredag igen,men då händer det ju andra grejer här i Thn :)

Nix,nu måste jag gallopera till gymmet. Jag återkommer med bilder på bikinin!
Kraam!

Ny tapetsering i bloggen - ny header & allt som hör till:)

Det är bara tisdag,men hela min helg är planerad,och man kan säga att den blir GRYMT bra. Återkommer med detta lite senare bara. Mina trogna läsare kanske märker en liten förändring här i bloggen,designen har jag kunnat fixa med hjälp av Sara. Vi har kämpat hårt under kvällen,för att få den här ursnygga looken. Jag är supernöjd,o fick helt plötsligt ny blogg-energi! Så här ska det bloggas ;) Som ett hurra bjuder jag på en liten video. Vet att många älskar den,jag är en av dom! :)

Hoppas alla haft en trevlig dag :)
Ni som vill & vågar får gärna kommentera bloggens nya utseende,va ej blyga:)


Donk-arg!

GAH! Kommer till kassan där jag ska hämta ut min bikini från Ellos. "Legitimation tack". EH! Jag hade inget leg. med mig! "Tyvärr,det är ny lag från 1a januari"..Jag blev sur,riktigt sur. "Jaaha,men jag var ju här för typ 2 veckor sedan och hämtade ut andra kläder,då behövdes de minsann inget leg." vräker jag ur mig,jag GASTAR ur mig det. Konversationen slutar med ett spydigt: "Skit samma då",jag vände på klacken och gick. GAH! Hon lekte verkligen medlidande. Den människan,jag kände igen hennes face..det gör mig ännu mera arg. Bikinin får helt enkelt hämtas imorgon..Men vet ni? Jag är bombsäker på hur man räknar ut en symmetrilinje nu. Bra va? Seså..nu har vi ju bara resten av kapitlet kvar. Underbart....irriterande.

Imorgon ska bli en bra dag,jag ska vakna upp med mitt ID-kort,o somna tillsammans med min bikini.
Anyway..dagen ska bli bra. Jag är ju ledig..höhöhöhö!


Årets miss!

Nu kom jag på vad jag behövde köpa på stan idag! TROSOR! Right..jag har väl. Men har tröttnat på mina gamla! Anyway..detta får inte missas på nästa shoppingrunda!  Nu ska jag plugga lite,sen ska jag ut o gå med en vän!
PussKram!

Psyko-kontoutdraget.

Usch,gled runt en liten stund på stan efter att jag & Linn gjort klart det sista på kommunikationsfrågorna. Efter att ha gjort ett kontoutdrag blev jag alldeles förstörd och fick världens mest sega huvudvärk. Känns som det kastas flera stenar mot mitt huvud hela tiden. Så jag åkte hem,lika snabbt som jag kom dit. Nu är jag iaf hemma,o har bestämt mig för att inte träna idag. Det kanske blir en promenad istället,men med tanke på hårdträningen igår känns det som att kroppen behöver vila,åtminstone från gymmet! Känner mej helt enkelt inte i form för detta. Därför ändras dagens planer,i vilken ordning vet jag inte än,men ska göra iordning lite plättar,med sylt o glass snart. Jag mååååste ha det idag ;) Mjoo..de blir nog en promenad sedan. Haha! :)

Imorgon är jag ledig,och jag hade inte tänkt skänka mig själv någon längre sovmorgon,visst ska jag få sova ut men vid 9-tiden ska jag ta med mig själv ut på en promenad (vid fint väder),därefter fortsätter promenaden till gymmet,och sedan har jag en hel ledig dag framför mig:) Känns bra att många dagar går bort nu innan sommarlovet,det får tiden att gå snabbare! :) Men vädret - får gärna bli bättre än såhär!

Påminn mig om att jag snart måste beställa klipp & sling-tid! Det är ett måste.
See ya later :)

Ett sant ordspråk

"Som man bäddar får man ligga"

221333-160

Hittade förstås en passande bild - egotrollet själv. Haha,men eftersom det är min blogg,
så är EGO tillåtet,bra va? ;) Måste även tillägga att jag rekommenderar starkt att ligga på bord!

Mot sängen,sleep tight! :)

Mummel

AH! Ännu en dag med dålig uppdatering,jag känner mig hemskt dålig! Men jag antar att det är en period jag är inne i :) Iaf,idag har jag kört stenhårt med träningen,körde en timma gym,därefter en timma medelpass. Jag FLÅSADE när jag satt i bilen hem,kanske kroppen blev lite överansträngd idag,men det får den faktiskt tåla,en dag som denna,o efter en helg med myyycket god mat ;) haha.

Nu är det full fart stressigt,matteprovet har delats upp i olika delar,så nu blir det inte lika jobbigt ändå. Känns skitbra,men det är fortfarande stressigt.Men jag försöker hinna med det jag behöver,vill och kan. Prioriterar ganska många saker nu för tiden. Så ett tajt schema ligger framför mig nu! Men det är ocksååå sånna perioder man har,o får äta upp helt enkelt! :)

Dessutom har jag fått leveransrapport på att min bikini anlänt till Trollhättan. Jag ska hämta ut den imorgon,och är pirrig hur den är. Förhoppningsvis passar den också :P Haha :) Iaf,på torsdag KANSKE jag drar till Göteborg,för att bo hos syster & Peter tills fredag. Mamma & pappa åker till stugan somsagt,och då åker jag hellre till Gbg,blir kanske ingen höjdare att stanna hemma heller. Hur som helst,är iaf hemma igen på lördag :) Hoppas iaf på en Göteborgsresa :) Detta var väl senaste rapporten från mitt liv,på återseende gott folk ;)

Tokregn,tjatigt & premiärbiljetter!

Haha,skulle ta med mig själv till stan för lite shopping,då jag precis kommer utanför dörren börjar tokregna! Världens droppar,äsch tänker jag.Lite regn på mej skadar väl inte ;) Det är bara en skur. Jag börjar cykla. 10 meter,50 meter,100 meter..regnet ökar mer,dropparna stänker på mig och jag är nyduschad påklädd. Fine,nu du Tor som strålar sönder där uppe vänder jag, o cyklar hem igen. Tack för den shoppingturen. Nu sitter jag bara här o har det mysigt,precis ätit en Magnum-glass ;P Usch,nu har jag inte tränat på 6 dagar o har verkligen,VERKLIGEN dåligt samvete. De blir hårdträning i veckan,o det börjar idag. Först gymmet en timma,därefter ett medelpass i en timma. Gottgott! :)

Nyss ringde det en från ett företag,samtalet löd;
- Aa de e Amanda.
- Ja hejsan,jag söker B.
- Nej,han e på jobbet just nu.
- Okej...är det din mamma eller pappa?
- VA?
- Ja,är det din mamma eller pappa?
- Det är min pappa!
- Har han något mobilnummer man kan nå honom på?
- Meeen han är fortfarande på jobbet.
- När kommer han hem?
- Två typ.
- Okej,då återkommer jag..

TRÖTTSAMMA MÄNNISKA!!! Kommentaren "är det din mamma,eller pappa"? är ju så psykiskt sjuk! Det hör man väl på namnet..BILLY,LARS-BILLY! Annars brukar jag vara trevlig när det ringer,men sånna här samtal har jag svårt att acceptera! :P

Och en sista grej..jag har biljett bokad till premiären av tredje Pirates-filmen! Jiiihoo,har aldrig vart på någon premiär innan ;) Detta blir grejer det :)

Söndagsfilm

*Skrattattack* Hela vägen hem satt jag skrattandes på cykeln o garvade åt kvällens chokladkladdelikladd! Det är ingen idé att jag förklarar,för ingen kommer tycka det är kul ändå - de e bara jag & Max som fattar de roliga. Anyway..vi såg filmen Deja Vu. En bra film,som är så förbaskat overklig..sånna filmer man nästan blir arg på.Men den var bra,helt godkänd. Nu ska bara glömska jag komma ihåg att lämna tillbaka filmen imorgon,ge mig påminnelser är ni gulliga ;) Jag fick även träffa gulliga Folke igen,vääärldsgulligaste bebisen. Han låg o kravlade i sängen,plötsligt bara han kommer emot sig,tar tag i mina axlar,reser sig upp o bara kramar mig,o han är knappt ett år gammal! Underbar bebis! :)

Nu har mitt halsont försvunnit,o förhoppningsvis satsar jag hårt på träningen imorgon. Slutar 11.20 så har hela dagen framför mig. Nice price! :) Snart blir det marathon-löpning till sängen. See ya tomorrow,sleep tight! :)

Ego,underbara EGO-dag!


Haha,jag lovade ju bättre uppdatering ;)
Bilden är från igår,innan jag traskade på konfirmation. Närbilder är annars inte min grej,men gårdagens mirakel duger :P
Det bästa är att dagen snart är slut :P

Final-Rockigt!!

Många hatar den,men detta bidrag fick ändå en väldigt bra placering i gårdagens final. Folk får tycka va dom vill,men jag älskar den. Skolan lär inte stå stilla när jag får den här låten nedladdad på mobilen. Den är ju för fabjan 110% ROCKIG!


Nystart

Den här veckan började bra,mitten av veckan blev värre men nu är det mesta utrett,vilket som känns skönt. Jag har lärt mig och insett så många saker den här veckan. Jag har känt att ingen har varit till större hjälp,har känt att ingen vill förstå,ingen har velat ställa upp. Förutom en,som jag vet verkligen bryr sig. Inga namn nämnda,bara en bokstav; J. En stor kram till dig!

Den här veckan blir en nystart för mig,veckan har satt sina spår och det ligger fortfarande saker som ligger o väger på hjärtat,dom kommer väl försvinna så småning om. Det folk ger mig,ger jag tillbaka. En dag kommer alltså många gå med tomma händer.


Halsont

Så,då var det söndag igen,och helgen tar slut allt för fort,men å andra sidan går veckorna snabbare o sommarlovet närmar sig. Jag har fått jätteont i halsen,vet inte hur - var och - när. Känns väldigt jobbigt iaf,brukar aldrig bli förskyld på våren/sommaren. Dessutom hade jag tänkt ta en sväng på gymmet idag,för jag har inte varit där på flera dagar nu. I veckan blir det hårdträning,förhoppningsvis blir halsen bättre framåt dagen,har bett pappa köpa med sig glass o nyponsoppa hem. Skulle va väldigt skönt om den här dagen bara kunde gå snabbt,ska försöka jobba effektivt med matten idag,då lär ju tiden gå snabbare. Sen ska jag även börja på ett nytt skolprojekt,ska göra en redovisningsfilm o.s.v..Sånt gillar jag ju däremot att pyssla med. Kvällen avslutas med en filmkväll tillsammans med Max,det är dagens höjdpunkt. Han har varit i Norge i 3 veckor,o vi lär ha mycket att prata om :) Ska bli nice.

Förstår att många hade ögonen öppna för Melodifestivalen igår,fifan vilken trög låt. Jag som redan i mina önskedrömmar börjat drömma om att jag skulle beställa biljetter till ESC i GLOBEN nästa år,men nej..Så blev det inte.  :P Anyway..jag åt mina första jordgubbar igår. Dyra - men riktigt goda.

Idag ska jag lova att hålla bättre uppdatering,har lovat förr - o det har ej gått bra. Men tro på mina ord änsålänge ;)
Ciao!

Herre min skapare :P

Tidigt uppe idag:) Ska på min sis' konfirmation.Har börjat känna av en liten förkylning,får ta lite avstånd från bebisen Adam idag,min pärla! :) Jag fick träffa honom igår,han har lärt sig krypa nu :) Nu måste jag kila,ska vara i kyrkan om ungefär en halvtimma! :) See ya soon. Kram

Sommaren regnas in.

Trädgårdens äppleträd blommar för fullt :) Såhär roligt bloggande har det blivit idag. Min blogg HAR utvecklats till en tråkig blogg tycker jag.Ska försöka bättra mig,men samtidigt har detta sina orsaker. Hoppas ni har överseende till detta :) Jag e svintrött,men är sugen på en promenad.

221333-157

Helgen

Helgen ser hyfsat bra ut. Ikväll ska jag kanske träffa Bobbo,får se hur allt går ihop.Imorgon är det Sandras konfirmation o sedan schlagerfestivalen. På söndag ska jag träffa Max. Helgen kan nog inte bli bättre. Veckan som kommer bli mycket ledighet. Måndag & tisdag slutar jag 11.20. Onsdag,torsdag & fredag ledig. Halleluja moment.
Markoolio's nya platta rockar.

jag är inte bloggsugen,men skriver för eran skull!

Ord.

Håller precis att gå igenom samma sak som Linda Bengtzing gjorde för några månader sedan. (Kanske knäppt att dra in henne i bilden,men det skiter jag faktiskt i.) Mer behöver ingen här få veta. Jag vill inte att någon ska fråga hur jag mår,jag hatar den frågan. Stunder som dom här vill jag bara ta mitt pick o pack & dra. Ja,jag mår dåligt men har svårt att erkänna det när de väl gäller,men nu har jag insett det själv,o kan medge det. För bara en vecka sen njöt jag av livet,nu är det snarare tvärtom. Rewiew.

Jag vill inte ha frågor om hur jag mår,ni har precis fått svaret. Efter 17,snart 18 år vet jag vilka som finns där. Vissa vill jag verkligen tacka varmt. ♥


Näst intill fast beslut.

Jag tror jag följer med till stugan 30 mil härifrån om en vecka. Anledningen till det kan diskuteras. Men vilken nytta gör jag här hemma? Sandra,Madde o Anna; Jag kommer nog. Miss you!


Wind it up

Rockigt med musik. Dagens låt. Dagens volym!

Wind it up - Gwen Stefani



Mer uppdatering ikväll :)

Fräscht - och så mycket Amanda.

Får kanske se till att beställa ytterligare lite från Asos. Shit vilka fräscha kläder. Så mycket färg,och så mycket JAG.
Ahhhh,jag älskar dom. Jag är ordlös,mållös..ja..you name it. JAG VILL HA NUUUUU!

221333-155
221333-156

Veckans Babe

Kors i taket. Han är mer än het! Värmen stiger,värmen stiger..
 Jo,förresten Madde..ska vi dubbeldejta snart igen? Saknar dig, B & J !! ♥
Remember? ;) Det var tider det! Vilka stunder vi hade Madde..hahaha!

221333-154

Efter regn kommer solsken!

Hey hey. Precis efter att ja kommit hem från skolan så ringde min körskolelärare o frågade om jag ytterligare ville ta en lektion idag,med tanke på det fullspäckade schemat för körningen så tackade jag naturligtvis ja. Så det blev bara ett kort skobyte o sen iväg. Fick faktiskt beröm idag,o jag är nöjd med körningen. Men det var min tredje lektion,så finns ju en del kvar :) Har dessutom beställt min guld-bikini idag påtal om övningkörning:P Anyway.. Det gör mej iaf..glad!

Nu har jag hela dagen framför mig,känns mer än skönt. Ska strax ringa Sandra,o sen plugga matte,jag är laddad nu. Senare ska jag antagligen träffa min älskade barndomsvän Sara. Sen har jag har fått tillbaka den onda värken i benhinnorna,så jag får ta o vila från träningen åtminstone idag. Istället blir det antagligen fotboll,derby mellan TBIS o Skoftebyn ikväll. Nostalgiskt..mm,eller hur. Iaf,vill bara komma bort. Tänka på andra saker! Hoppas på att kiosken är öppen,för e sjukt sugen på en chokladboll. Haha! Ännu mer nostalgiskt :P

Nu skiner solen,efter regn kommer solsken. Och efter varje dörr som stängs,öppnas en ny. But when?


GAH!

Folk ska tjata. Folk ska tvivla. Jag tvivlar. Jag mår inte bra. Folk fortsätter tjata. Folk tror dom är roliga när dom inte är det. Folk vill inte lyssna. Folk förstår inte,trots att dom säger det. Folk blir sura. Och jag blir känner mej ytterligare ur form. Jag saknar. Folk utnyttjar. Och mer än så...

En lång utläggning blir kort :)

Min trötthet påverkar mitt bloggande enormt! Trots att vi fick sluta tidigare idag o ja bestämt mig för att köra lite extra matte somnade jag istället,dock ringde telefonen efter en halvtimma. Det var min pratglada o nyfikna vän Sandra som ringde..Och där var den sovtiden ute ;) Istället blev jag i högsta hugg desperat hungrig och det kändes som jag fick vänta miljoner år på maten. Men hur smart är skolan att servera SOPPA..lite vatten blandat med de ena o de andra. Blir man mätt av de? Nee,efter 4 timmar sitter man där knasigt hungrig igen..Men iofs,var 3e timma brukar de kurra till i min mage minsann ;)  Anyway! Körlektion imorgon,klockan halv 8. Där börjar min dag,o ja ska va sleten. Riktigt sleten,o då pratar vi SLETET. Haha,tror ni förstått nu. Sen ska jag ta min sletna kropp till skolan,för att skriva ut lite mattematerial. Ska sedan till stan igen för att kika lite där. Sounds good! En hel dag för mig själv - tråkigt,sletet..men sant!

Nu måste jag plugga matteeeee,annars kommer jag aldrig klara dehär förbannade provet.
Hey ya! See ya!


Kalldusch ute

Det tokregnar ute,men jag sitter inne i värmen! Hihi..Men snart ska matteboken värma mig. Det ska bli skoj :P
Haha! Idag kör jag ett hårt träningspass,har inte tränat sedan i fredag,o känner verkligen skam över att haft uppbehåll i 2 dagar. Sjukligt..men sant. Plurr plurr på er!

Morgonens aggression

Nåde mig om jag inte lägger mej senast 21.00 ikväll. Inatt har jag sovit 7 timmar,och idag är jag tragiskt trött..med tanke på lite sömn förra natten också. Imorgon är jag ledig.."men vad bra,då kan ju du sova ut rejält" tänker ni. Jahapp,så de trodde ni ja.Jag med..tills nu. För jag kan då upplysa er om att jag har körlektion HALV 8,på MIN SOVMORGON. But I will survive..I think. Jag menar..det är ju mitt i rusningstrafiken på morgonen,då alla ska till jobbet,så jag lär ju få vara uppmärksam. Denna gång får jag nog säga det själv: Nog för att jag kör som en Gud,men håll er borta imorgon,kan inte garantera mitt piggaste humör.

Det var morgonens aggression. Gäsp på er,o ha en bra dag!

Förlåt för dålig uppdatering men..

- Because every single day is worth it of this!

Outfit 7/5

image153

Enkel & lätt klädsel idag :)

221333-152

Morgongymnastik!

God morgon världen!
Japp,nu har det blivit morgongymnastik i 10 minuter. Halv 7 sattes musiken på högsta volym med Beyonce och 50 cent. Sit-ups,ryggövning och armar. Japp,nu kan min dag börja. Jag känner mej redan effektiv ;) haha!
Ha en fin dag allihopa. Och en extra kram till er,för det har regnat här inatt. Men nu när ja kikar ut ser jag ändå solen skina. Underbart! See yaa soon! *Kram*


Beställning: Bikini @ Ellos

Yepp. Guldigt at the beach ;) Denna skall beställas i veckan,249 - vilket kap! Jämför bara med Asos priser.
Längtar efter den! Guld ÄR rätt och den ska bli min :)
 *Lyckorus*
221333-151

Citat från gårdagen

"Amanda,kan du aldrig vara arg? Du ska alltid le stort, se glad ut o skratta.
SE ARG UT".



Hahaha..jag är faktiskt arg ibland. Ibland ;)


Yesterday evening

Tjena tjena.
Kvällen igår blev riktigt kul,får tacka alla som var med för en trevlig kväll :) Riktigt kul att umgås och festa med nya människor,en stor förändring kan man säga :) tack tack tack!

Detta blir väl en vecka att se fram emot,ganska lugn skolvecka med bra schema. Hoppas bara på fint väder också :) Idag blir det iaf lite återhämtning,på schemat står pluggning,gymmet & eventuell övningskörning OCH städning.Det ligger kläder ÖVERALLT på mitt rum,det finns en gräns för mig hur stökigt jag inte kan ha det ,den gränsen är nådd nu. Mobilen får knappt plats på tv-bordet. Ingen behöver känna sig välkommen i soffan,för där ligger kläderna titt som tätt. Så detta får självaste jag göra någonting åt idag ;)

Iaf..nu har ungefär halva dagen har gått,så detta ser rätt stabilt ut. Nu ska jag leta roliga videos på youtube ;) haha. Ha de tjusigt sålänge. Ciao!

Kvällens party-outfit

221333-149221333-148

Jag är gryyyymt nöjd med dagens shopping! Ha en trevlig kväll allihopa!
Nu drar jag på party ;)

Eniro -ett facit i handen

Jag säger bara ENIRO! Hohojaja! Dit jag ska ikväll har jag ingen aning om vart det ligger,eller jo.Jag var där för några år sedan,men nu är ju vägen dit som bortblåst. Vad gör jag då? Jag tar reda på adressen o söker på eniro. But what? Det finns ingen adress som heter så i Trollhättan? :S Då gör Amanda såhär; Söker på familjens efternamn och det område det ligger i Trollhättan. Vips! Adressen o vägbeskrivning framme,haha. Det mest roliga va att jag hört fel adress i telefonen,och förväxlat EN enda bokstav. Så det kan bli,men tack vare efternamn och område kunde jag hitta den rätta adressen. Eniro är skumt bra!

image147
Sötnos!


Shopping,sol & tacos!

Nu är jag precis hemkommen från en shoppingrunda med syster. Köpte en klänning & en present jag ska ha med mig på festen ikväll. Vad det är avslöjar jag inte,men jag lovar en kvällens outfit,d.v.s min nya klänning jag köpte idag.Toppen från Ellos får vänta helt enkelt! Ska även klippa min lugg,så jag kan ha den framme ikväll :) Nu ska jag käka lunch,tacos! Mums! Därefter ska jag försöka få med mig papsy ut o övningsköra,de har han nog inget emot :)


Apråpå ingenting: Du som har ett förhållande med en tjej,håll dig till henne och låt bli att försöka få med mig in i ert förhållande.

See yaa soon!

Filmmarathon - "Säg att du älskar mig" & "Step up"

Morn morn! Det blev faktiskt filmhyrning igår,2 klockrena filmer. Hyrde filmerna "Step up" - en liknade Dirty Dancing-film,mycket inspirerande med dans. Älskar ju sånna filmer,allt som har med dans att göra. Även denna var toppen,och jag rekommenderar den starkt att se :) Den andra filmen jag såg var "Säg att du älskar mig". En väldigt bra film,som berörde än inne i hjärtat. Man fick följa några ungdomars vardag (som idag kan vara vanligt i vårt samhälle), och se att detta livet kunde leda till konsekvenser, men även att man kunde hitta lösningar,trots sitt levnadssätt. Rekommenderar även denna film starkt. Två helt olika typer av filmer,men åh så bra!

image145

image146


Nu har jag bråttom,jag o syster ska till Etage,o hon tjatar på att jag ska göra mej iordning. Jag måste lyda ;)
See ya soon!


Mysbrallan

Ensam & övergiven (och nyduschad) ska jag och min kropp traska iväg till Statoil för att hyra en film. Så rolig blir den här kvällen. Men å andra sidan har man en dag att se fram emot imorgon. 18årsfest,hipp hurray for that. Måste ut TIDIGT till Etage imorgon och köpa present,o det bästa är att jag redan vet vad jag ska köpa. Jösses i himmel va braig jag känner mig. Jaja,mot mysbyxorna & myströjan! :) Frågan är om jag verkligen orkar mig ut överhuvudtaget,det brukar va mkt snack o lite verkstad i vanliga fall när de gäller filmhyrning. :P Anyway,jag återkommer hit! Den saken är säker. Och ni..glöm inte att borsta tänderna ikväll! :)

Utmaningen

Vi var laddade,gaddade,förväntansfulla,tävlingsinriktade,Nisseförälskade - men förlorade. Blev utklassade. Totalt. Det vi var bäst på var spexet,som faktiskt är en större del av grejen också. Nästa år MÅG,nästa år! Men vi har fortfarande "LENA"! HAA! O henne kommer ni aldrig kunna ta ifrån oss ;)

Bilder.




Bild;
1- jag posar på Gina Tricot ;)
2- sofia är glad i omklädningsrummet
3- NISSESÅNGEN
4- sara sofia & evelina har tagit plats på läktaren
5- linda också på ett hörn
6- o självklart caroline o jag
7- linda sofia o evelina köpte med sig mat,jag fick en baugette innehållande potatissallad o rostbiff
8- matglad,jo man tackar!
9- några av nisses elever som utmanade MÅG :) Bra kämpat iaf:)

Outfit 4/5

Kvalitén på kameran ville inte funka idag,så jag har gjort om lite i färgerna och så som ni kanske märker. Bilden ser faktiskt läskig ut. Haha! Men jag trivs superfint i mitt nya linne från Ellos! :)

NU: Stan,köpa present
SENARE: Utmaningen!

See ya soon!

221333-135

Mandiz är lat!

Hallå? Vad händer,jag har inte blivit pigg än - på 15 minuter! Haha. Jag är ju alltid morgonpigg..och speciellt hungrig är jag inte heller,eller så är jag överhungrig så det går över till att jag känner mig mätt. Jag måste egentligen börja göra mig iordning,för ska ner till stan o köpa present till pappa.Sen ska ja möta upp tjejerna i stan,för vi ska gå på Utmaningen,en tävling mellan oss på Nisseskolan o dom på MÅG. Fan vad vi ska vinna. Senare idag ska jag träna medel o gym på det. Nej,nu ska jag piggna till genom att spela Avril Lavigne - Girlfriend. Snacka om att hennes video rockar enormt :D 

 Ha en tjusig dag..ute i det mulna vädret..Morr!



Uttöka nationella prov på högstadiet? Nejtack..eller?

Morron morron! Idag är jag trött och bara går runt och gäspar hela tiden. Tråkigt väder är de också,men nu ska jag inte klaga mer,för nu är det äntligen fredag igen,o då ska man inte deppa :)

Många har nationellt prov i Engelska B idag och på tal vill jag dra upp en grej.Fick igår höra att man ytterligare har planer på att öka dessa med fler ämnen,ex biologi,fysik,kemi,historia & geografi etc. Jag tycker detta är fel,samtidigt som det kan ses som något bra. Visst,då får alla ungdomar lika prov med samma svårighetsgrad,och får visa alla sina kunskaper. Men är det någon som tänkt på lärarna och deras undervisning? Jag som gått ur 9an,o som knappt gått ur gymnasiet än vet att det finns lärare som är rent ut sagt värdelösa på att lära ut. Vissa klasser,åtminstone många elever som det brukar gå lätt för kan sänka sina betyg tack vare en mindre bra undervisning av lärare. För att ta in kunskap gäller det en bra undervisning från lärarna,SAMTIDIGT som det ska vara rättvist betygmässigt för alla. Lösning..någon? Tveksamt! :S


Sex? Skyddat el. oskyddat >Målgrupp - Ungdomar

Somsagt,i det tidigare inlägget skrev jag lite smått om mitt,Carolines och Linn's projekt i kommunikationen.  Vi har fått välja ut en målgrupp som vi vill nå ut ett budskap till. Vi har valt att rikta oss mot killar & tjejer i tonåren och budskapet är att man skall skydda sig vid sex, främst att använda kondom! Först tog vi det som en kul grej,men efter en diskussion kom vi fram till att ämnet skulle funka skitbra ändå. Vår planering ser ut på följande sätt;

¤ Att göra en broschyr (data-designad) med en fiffig layout som kommer fånga till sig ungdomars blickar. Hur den kommer se ut kommer dyka upp lite senare,har jobbat hårt med tankar idag,och är på god väg ;)
¤ Hoppas få sponsring av Ungdomsmottagningen, att vi får ett flertal kondomer,som vi kan använda oss utav i våra broschyrer som vi sedan skall "lotta ut" i klasserna.
¤ Skapa en film,där vi även sträcker fram konsekvenserna utan skydd,både genom en händelse & bildspel.

Detta blir ett kul arbete för oss,samtidigt som vi förhoppningsvis förmedlar något viktigt till eleverna på vår skola! :)
Hoppas bara på att Ungdomsmottagningen vill sponsra också..

This is the work!


Börjar dagen nyttigt,slutar dagen nyttigt

Vilken hälsosam dag! Till frukost åt jag fiberrikt bröd,och kände mej jättenyttig. Vilken bra känsla efter en sådan onyttig vecka jag haft nu! Men iaf,den första timmen i skolan gjorde vi ett besök på Karlstorpsskolan för att kika in lite inför vår planering vi ska ha med på våran aktivitetsdag med skolans 8&9-åringar. På vägen tillbaka stannade vi utanför en affär,gick in och köpte fika - kanelbullar :) (vår lärarevikarie bjöd oss,vilket som blev mkt uppskattat o var mkt gullig av honom) Där avbröts min nyttighetsdag,för detta blev det ett wienerbröd,tro mej..det satt kvar i gommen ända fram till samhällen,som började efter lunchen! De kan jag iofs tänka mej,för på lunchen cyklade jag upp till Jätten för att hämta ut mina kläder från Ellos,så nu är dom äntligen hos mig! Iaf..efter skoltid skulle jag och mina fem söta tjejer stanna kvar för det var ett extra öppet hus för bara BF idag,vi satt där..och åt - muffins,i mängder. Så i 3 timmar har man haft nybakta muffins sittandes i gommen,fyfabjan säger jag bara! Men nu när jag kom hem fanns det tonfisk&räk-sallad färdig. Nyttigt tänkte jag,och nu känner jag mig sund igen ;) Haha. Lite picts:



Bild 1 & 2 : Nyttiga salladen ;)
Bild 3,4 & 5 : Nya linnena från Ellos.

Senare ikväll ska jag berätta om vad jag,Caao & Linn sysslar med på kommunikationen. Vi har världens bästa projekt. Jag förklarar senare vad uppgiften går ut på,och hur vi arbetar :) See you later alligator!

Brittan

Välkommen tillbaka Britney! Vi kanske ska hoppas att du lever ett bättre liv nu?!

Idag vad jag 20 minuter för pigg,så jag har 20 minuter extra på mig att "göra mig iordning" på. Goody va? ;P Idag blir det en lång dag. Fick ju somsagt reda på senare igårkväll att det är Öppet Hus på skolan ikväll,där jag anmält mig för att berätta om BF,detta pågår mellan 16.00 - 18.00! Hejdå träningen,hejdå "köpa present till pappa". Iofs hinner jag kanske hämta ut kläderna från Ellos,men även att ha de så intensivt just idag känns jobbigt. Men men! Nada to do! Nu måste jag nog kila,på återseende & ha en tjusig dag!
Kram Amanda

Bilden är tagen för en stund sedan *VÄLKOMMEN TILL EGO-TIME*
Min lugg är verkligen ogräs nu,måste klippas! Tack för dagens ego-time!

En lista vid dryg bloggtorka!

Oh,herre gud..jag letar listor men hittar inga roliga. Försöker komma på någon egen rolig lista,men de funkar inte alls. Den här får duga,skittråkig men ni får nåt att läsa samtidigt som ni "lär känna mej",fast på ett mer ytligt sätt :P

PERSONLIGT

01. vad heter du?
 Amanda is the name!
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Michelle om jag var tjej,James om jag var kille
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Isabelle  Kille: vet ej.
04. vilket stjärntecken är du? Jungfru
05. vilken årgång är du? 1989 års modell ;)
06. vart bor du? I trollhättan,trollywood för att låta mer mäktigt ;P
07. bott utomlands? Nopes!
08. flyttat antal gånger? En gång :)
09. vart skulle du vilja bo? Hawaii,fast inte livet ut,utan bara under en period:)
10. vilken skolklass? BF2B
11. vad vill du bli när du blir äldre? Dietist



 UTSEENDE

01. hur lång är du? drygt 177 cm tror jag
02. vilken hudtyp har du? en med bra kvalité..seriöst? vilken fråga!
03. hårfärg och frisyr? Brun med 3 olika nyanser i slingor,svart,lite rödaktig & brun. Har lugg,som dock håller på att bli ogräs!
04. ögonfärg? melerade..you name it. allt från blå till rosa typ!
05. mest nöjd med? armarna,näsa,ögon
06. minst nöjd med? fötter,händer & haka
07. skostorlek? 39
08. glasögon? Ja,när jag kör bil och vid liknande tillfällen. Höhö
09. har du några piercingar/tatueringar? Öronen & en nygjord piercing i naveln :)

FAVORITER

01. filmer? B.l.a "Dagboken - jag sökte dig,o fann mitt hjärta"
02. låtar? För många för att ens nämna en. Musiksmaken är mkt varierad,gillar mest R&B!

03. årstider? Sommaren..men den är för kort ;)
04. mat/dryck? Citronvatten & ..maträtt? jag äter nästan allt,så kan inte bestämma mej:P

05. djur?
Kossor
06. färg? färger som "sticker ut" ,även svart.
07. parfym? Ralph Lauren - "cool"
09. ämne i skolan? Samhällskunskap
10. sysselsättning? Gymmet,fika,shopping och prata & skratta med vänner



KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? En svart skinnjacka och en metallic-färgad jacka från Asos.
02. vad använder du just nu för skor? Silvriga ballerinas & ett par DC-skor


03. favoritfärg på kläder? You name it
04. favoritmaterial på kläder? Bekvämt kanske?
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Nya träningsbyxor
06. favoritaffärer? Oj..varierar enormt. Gina Tricot,Vero Moda kanske? :S
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 500 eller mer. Blandat från månad till månad.
08. favoritmärke? Men softa..?
09. vad har du för tröjstorlek? Medium el.  "38"

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? Mitt emellan :)
2. vilken färg på tapeterna? Engelsk röd färg. haha! Den heter faktiskt så;)
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Marinblå,svart,vit
4. vad vill du ändra där inne? Tapterna kanske,o ett nytt dataskrivbord + stol
5. vad har du där inne av följande:
a) tv?  Japp!
b) video/dvd? DVD!
c) dator? Mjo,sitter framför den nu,faktiskt ;)
d) stereo? En sådan också..
e) telefon? Ja,en trådlös. Vill du slå en pling? ;P
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Grannhusen,gatan längs området,och min grannes bil. Om jag har tur är någon ute o klipper gräset :P
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover & sitter o bloggar framför datorn:)
8. favoritpryl i rummet? Ko-hörnan! ;)

Hoppas ni är nöjda ;)

Arg!

Här har man varit ledig flera dagar i sträck,så ska allting hända - imorgon; då jag börjar skolan igen,går en heldag,fram till 15.40! Troligtsvis skiner solen också. Då tror jag att ja smäller av! Men iaf,jag måste hinna köpa present till pappa,vill slippa göra det på fredag. Jag ska hämta ut mina kläder från Ellos,för kassan hade stängt idag när jag kom,jag försökte pressa ut en anställd att han kunde fixa kläderna till mej ändå,men icke - förstås. Sen måste jag plugga matte,måste lägga upp de på ett bättre sätt har jag kommit på. Senare vill jag även hinna med ett träningspass! Puh,visst blev det mycket på en o samma gång? That's my thursday!

Helgen ser iaf mer lovande ut,då blir det party på lördag. Ser fram emot detta,det är det uppskjutna partyt sedan ca 2 veckor tillbaka. Så det blir helt nya människor att umgås med,vilket som jag gillar mycket! :)

Nae nu har jag fått nog av att berätta om min kommande vecka,tråkig läsning - förlåt! MEN jag kände bloggpress :)
Uppdatering sker senare! Kramis.

Leverans från Ellos!

Nu har mina kläder från Ellos också levererats hit till Trollhättan. Tyvärr är kläderna beställda på min brors namn,och kan antagligen bara hämtas ut av honom. Inget problem? Jo,för han har åkt till Karlstad,kommer hem imorgon,men ska direkt till jobbet =/ Så han kan inte hämta ut kläderna förren på fredag. Jag är jätterädd att kläderna ska plockas bort eller något,så jag ska få nåt "hämta-ut-nummer" av min bror,ta med mitt leg och försöka förklara situationen. Vill ju gärna bära this one tomorrow! 

image119


Slav-morgon ;)

Haha,dagen börjar bra mina vänner. Ett jefla spring,upp o ner för trapporna! Mellan datorn o spisen. Idag är jag slav,o gör lunch till min kära mor och far..gud vad jag är gullig.....och andfådd! haha! Pulsen är hög,nästintill konditionshög,som visade sig vara väldigt ..avancerad (?) igår när man skulle gå upp i lagom tempo till Bobbos lägenhet,som e på fjärde våningen. Iaf,min kondition funkar bra när den själv vill,o ja ska minsann inte klaga ;)
Nepp,mot spisen! Ha de tjusigt sålänge!

Till er Liverpool-älskare!

Bara för er ;)


Vardagsskoj:Outfit & Bilder från dagen

Har ej varit så mycket bloggande idag,knappt mycket dator alls :P Har kikat fotboll på Edsborg,kära Trollhättelaget vann! Efter det blev mötte vi Bobbo på torget,drog till Max och åt kvällsmat. Efteråt gick vi upp till B:s lägenhet och spelade kort. Dagen har gått väldans snabbt,väldigt härligt med studiedag imorgon. Hoppas bara på sooool :)
Istället för text bjuder jag på bilder! Roligare för er - enklare för mig ;) Är inte på världens bästa skrivar-humör nu :)



1) Dagens outfit,lägg märke till min nya jacka ;)
2) Linda Bengtzing höll i underhållningen i halvlek på fotbollen idag. Här signerar hon,dock höll jag,E & C utanför kön. Vissa killar gick förbi o drägla,måste erkänna att Linda är en otroligt skön människa,så glad :D
3) Matchens slutminut
4) Max Originalmål uppätet
5) Evelina,Caao & Jag är glada. "Evelina..LEEEE..va inte sur..LEEE"
Haha ;)


ÅH! Jag ska ta vara på min ledighet imorgon,Yes..I will :)

Nya jackan @ Asos

Japp,som jag sa igår levererades min nya jacka från Asos igår,brorsan kom inte hem med den förren vid 6-tiden och efter det hann jag inte med något bloggande. Men här är den,va ju tvungen att ta kort på "Före-öppning-kort". Den var lagom tunn,perfekt sommarjacka och jag är nöjd med den.Den var lite stor i armarna,men den anpassar sig nog ett tag,i värsta fall får ja bieffa dubbelt så mycket på gymmet,haha..nej nej. Där va ja ironisk ;) Är ju även tvungen till att bjussa på en extra-bild,tagen före utgången igår :)

221333-110
*I förpackning*...*Jackan är på* ;)


221333-112


Mandiz = Jag är Amanda

Ja,just det ja..Igår träffade jag en person jag ej sett på ett år.
"Känner du igen mej?"
 - "Nej"
"Men det är jag,Amanda?"
"Va..? Nej..?!"
"Men..jag..Mandiz" ..
"Jahaaa,tjaaa".

Haha,tror jag mer är igenkänd som Mandiz än som Amanda. Lustigt,brorsan har lyckats bra med att komma på ett igenkänt namn till sin lillsyrra! ;) Åh! Förresten,igår träffade jag två av mina gamla klasskompisar från grundskolan,damn va kul det är att träffa folk man inte sett på evigeter! :)

221333-109

Hett!

Gosh i himmel,suttit ute sedan klockan 12 o bara solat. Matteboken har varit med lite granna. Vet faktiskt inte vart jag ska börja plugga,jag menar..jag har 5 kapitel att välja bland. En bra början är ju att börja repetera,med vad gör jag då av de två återstående kapitlena jag knappt börjat räkna på?! Anyway..matteboken är vänskaplig :P

Idag spelar FCT hemmamatch,och Linda Bengtzing kommer dit som underhållning. För någon timma sedan var dom redan i full gång och prova mikrofoner o.s.v,det är ett tecken på vår&sommar! Vilken stämning det blir :)
Nu har halva dagen gått,och jag ska nu försöka börja min dag med en dusch..Snajsigt,ska även beundra min solbränna,för den tycker jag om ;) Haha!

Ha det gott sålänge gott folk :)
Soliga kramar.

Valborgskvällen

Skumt,igår kväll satt jag här o pimpla Ramlösa Citrus,idag sitter jag är med nåra Marianne-godisar. Mumsigt värre! Iaf,kvällen blev rättså hyfsad ändå,vid 9-tiden trodde jag att ja aldri skulle komma från dehär huset,men vid halv 10-tiden hörde Marcus av sig så ja drog ner till stan för att möta upp han o hans grabbar. Vi gled runt,hade skittråkigt..Haha,såg massor av folk..Nyktert som onyktert. Allt från fjortisar till "Omogna pensionärer". Vilken skandal ;D

Anyway,satte oss på Max lite,träffade några från Strömslunds-gänget.Därefter drog vi till Oleary's,dock stod vi bara utanför..folk fanns det där med! Marcus o gänget drog hem,medan Bobbo va supergullig och följde mig till cykeln,och lite längre än så..iaf,jag kom hem tryggt,så Marcus behöver inte känna skuld för att han bröt vår "tummis". Haha,iaf..nu ser jag fram emot en skön sömn i min mjuka varma säng! =) Imorgon är det exakt en månad kvar tills jag o några av mina classmates har slutprov i Matte B. Detta är inget vi hurrar för,men daxs att ta sig i kragen - igen.

Hoppas ni alla haft en trevlig valborg!
Kram & Godnatt

RSS 2.0