Bilder från partyhelgen!

Tjo fräs!
NUUU har jag minsann tid, de är ingen för tillfället som rycker o drar i mig. Mamma o älsklingen ligger o kollar på Morden i Midsommer, det är precis så att man kan få en puss av Andreas, inget mer..Då stör jag. Så nu tar jag min egna lilla tid o sitter här med mina guzzar-tangenter!! Imorgon är min enda lediga dag på hela veckan,o vad jag har att vänta är en dag ute i Kungshamn!! =) Jag o älsklingen ska åka ut till vår vän Max, för att sola, bada, äta gott o förhoppningsvis åka båten :D Jag bara längtar, älskar kusten o jag älskar havet! :)

Jaja..men eftersom jag tidigare tjatat så om denna helg som precis varit så måste ju ni självklart se den i bilder! Det blev en toppenhelg, o vi hann med de vi skulle, sen kommer man på saker i efterhand,men jag tror inte Sandra gjort sitt sista besök här i Trollhättan. Hela vardagen blir förgyllen när hon vistas här..allt blir lixom..PERFEKT! :) Bilderna kommer här...har bara från i fredags, då vi festade hårt. De blev nog för mycket alkohol för oss alla, Sandra lyckades ju ringa sin mamma o säga att jag o Andreas var bortsprungna o hon satt ensam på Grillhouse tillsammans med Max. (en kille som föräldrarna ej känner...) PINSAMT..om denna söta Sandra bara kunnat låta bli att säga detta ;P Men men,före allt spårade ut så hade vi jävligt roligt!!!!!!!!

KLICKA!!!





Och slutligen bilden "alla" pratar om..som typ finns överallt nu....
Sandra o Maxen skulle hoppa över häcken..Max landa på Sandra,som i sin tur slog i huvudet i en parkbänk.
Men den smärtan kändes nog inte för Sandra förren dagen efter..........................

Fotograf: Andreas the great.

Nu har en Smålandsresa planerats! Den 9e augusti..Stannar drygt en vecka är det tänkt..vi har lite alternativ.
Finns även prat om att Max hänga på..Partyligan anländer alltså till Alvesta.

Nu mina vänner ska jag ta mig i kragen o dra vidare ;)
See ya tomorrow KUNGSHAMN!


SE HIT,alla som vill ha solskyddsfaktor!

Tjena tjena i solen. Nu är jag tillbaka, men mitt i tidsbristen! Jag ska iväg o jobba..men måste bara bjuda på 2 bilder från igår..Då älsklingen ville att jag skulle smörja in honom med solskyddsfaktor! Jag fick den kärleksfulla idén att göra ett hjärta med ett A i...men de täckte lite mer än hans rygg i slutändan ;)




Mer text o bilder från helgen kommer senare...När jag inte jobbar =P
:)

Grymma dagar!

Bloggen tar lite semester...........Nu följs dagarna av jobb,partyyyy som attan,sol & bad o besök från ALVESTA.
Jag kommer tillbaka..med härliga bilder förstås =) 
 ;


Lönen baby,lönen!

Bara på gårdagens arbetspass tjänade jag totalt 2250. Hellre de än att bränna pengar på sprit i ett regnit öl-tält.
Nykter och ekonomisk helg. Jag har ett stjärnjobb.

Idag tar jag på mig regnjackan o kollar Rix Fm-festival (på arbetstid)..MISSA INTE PARTYT FRÅN TROLLHÄTTAN..De är på tiden att ni lär er snart...

Galej!

MORSNING!
Jag är egentligen uppe för tidigt idag,men jag kunde verkligen inte somna om..Trots att jag är trött från igår. Dagen blev lång,va nästan vaken 24 timmar, något som min kropp inte är van vid. Men på Lipz gick jag på högvarv! De va jättekul där igår. Som jag skrev i mitt förra inlägg så följde jag mitt löfte att bara dricka cola hela kvällen. Jag tog bara en Cosmopolitan när jag precis kommit till Lipz, men därefter blev de cola. Jag träffade personer jag inte sett på länge, favoriterna va Christoffer o Emma..Sen hängde jag runt med Max en del också.. Supertrevligt! Tyvärr blev de en liten för tidig hemgång..men det var bara att bita i de sura äpplet o traska med Adam o Daniel hem!

Men de är bara en sak till ang. kvällen igår, eller överhuvudtaget. Om typ 10 år eller något, då vi ska ha en klassfest sedan högstadiet ska jag bete mig lika omoget som en viss person betedde sig igår. Helt och hållet ignorera. Så ytligt, o så osäker hon måste vara. Om 10 år är hon osynlig, iofs..det är hon redan nu. Blääää på sådana ytliga o falska människor! Utsatt barn..................

Jaja..idag ska jag o klippa mig..sen ner till stan en sväng. Andreas-älsklingen kommer o hämtar mej när han har slutat,o sen drar vi hem till han för att ha hejdå-middag med hans familj som åker bort minst 2 veckor. Vi ska även soooova, för de behöver både jag o han! Sen bär de ner till stan igen för att käka 15-rätters på Meza ikväll! Kanon! =)

Nu säger jag... Moooot fruuuukosten!!!


Max o jag på Lipz igår.


Emma, jag o Adam på Lipz.


Snabb-update!

Heeej!
Litet snabb-inlägg,mest för att ni ska hålla koll på min dag!

Detta har jag gjort idag....
- Jobbat sedan 07.00, jag är trött. Tired på engelska för den som hellre trivs med det.
- Ringt o beställt klipptid till min lugg, den måste vara sommarfräsch igen. Tiden blev imorgon kl.12, för den som ville veta det.

Detta ska jag göra idag...
- Dra till Hamnkrogen i Vänersborg, ska se när Andreas moster spelar
- Därefter troligen dra till Lipz....där ska jag dricka cola hela natten lång, o slå klackarna i taket!

Detta ska jag göra imorgon....
- Sova länge, som fan! Så nåde den människa som ringer hemtelefonen..
- Klippa luggen
- Köpa grejer inför kvällen
- Ska ut o käka me ett göttans-gäng på Meza...jag o älsklingen har beställt 15-rätters, precis som förra året =)

Detta ska jag göra nu...
- Duscha...

Vi höres!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ack...

Godmorgon..
Idag mår inte jag bra....jag är trött o rädd av allt elände. Jag börjar jobba vid 16.00 så innan dess ska jag hinna fika med Maxen.

Ärligt talat har jag ingen skrivlust mer idag...haj haj.

Going still but strong...

15e, kärlekens siffra!

Idag har sötnosen här nedan varit min i 13 månader!
Att vi firar varje månad är en tradition här i bloggen, så de är bara att gilla läget.......
...Alltså de jag menar är att de måste bli jobbigt att varje månad bli svartsjuk för att jag har den här grabben ;)

Andreas har förtrollat mitt hjärta!



Ett liv som blind

Godmorgon människor!
Idag börjar jag jobba, som jag redan tjatat er sönder om..Men detta va sista gången, de kan jag lova ;)
Innan jobbet idag ska jag åka med mor & far o kika på en lägenhet. Helt plötsligt har dom bara kommit på idén att flytta till en lägenhet mitt i stan. Jag är inte så positiv till idén, trots att den ligger mitt i centrum..Jag trivs bra i detta huset, perfekt läge..o världens bästa altan! Men men...Pappa ville ha med mig,å ville veta lite om vad jag tycker om lägenheten dom kikat på...

Iaf..jag måste tipsa er om en film som jag o Andreas såg igår..Filmen hade verkligen allt! Humor, glädje, kärlek, "sorgliga" scener..(tårarna spruta faktiskt under några minuter..) Den handlar om en kille som är i 20-årsåldern som sedan födseln varit blind. Trots sitt handikapp lever han ett normalt liv, och kan läsa av andra människor så himla bra trots sitt handikapp. Speciellt i början av filmen bjuds det på mycket humor, och både jag o älsklingen låg o asflabbade i sängen..Det som är en stor del av det roliga i filmen är när man får följa hans blind-dater ute med helt olika tjejer..Med detta får han hjälp o tips från sin tjejtjusade bror.

Humorn fortsätter lite titt som tätt under hela filmen, men trots det blir filmens handling mer o mer "seriös" o känslomässig.

Många tror att det är svårt att leva med ett sådant här handikapp att vara blind, eller exempelvis ha en hörselskada..Men jag tror att man ser vissa av livets delar från en annan synvinkel som blind. Det finns så mycket intelligens och smarthet! Jag som jobbar med människor som har sådana här handikapp har upptäckt deras sätt att leva på. Det finns så mycket hjälpmedel för dessa människor, så dem lever ett likadant liv som vi. Deras liv är lika värdefullt som mitt, varje liv är värdefullt, oavsett om man ej kan se/höra/gå.

Jag rekommenderar iaf filmen. Jag o Andreas såg filmen via Telias uthyrning av filmer som man har möjlighet till att hyra om man har Telia som bredbands-och TV-grejsemojs..just nu är de 50% rabatt på priset, så detta skall utnyttjas!
Filmen jag rekommenderar heter Blind Date.

Nu har jag precis fått hem en skiva med alla balbilder Andreas farfar tog..Han hade en bättre o maffigare kamera,så jag hoppas de finns något fint kort att rama in..Publicerar mina favoriter här i bloggen,om jag skulle hitta något ;)

Vi hörs när vi hörs nästa gång!
:)


Högskolan next..jippiee!

Japp, it's clear. Jag har kommit in på högskolan. På mitt första val...
Grattis till mig själv.

För er som missat de, kan ni läsa om den utbildning jag ska gå, bara 2 inlägg längre ner.
:)

Detta firar jag med en dusch, chokladbollar och en pizza!

24e juli - sandra is coming back!

Japp, nu har en ny tågresa bokats hit till Trollhättan! Sandra kommer på ett kärt återbesök hit, om knappt två veckor! Mellan torsdag o söndag ska vi hinna med mycket,schemat inför dagarna är redan planerat. Redan samma kväll hon kommer ska vi på Lipz,vi som aldrig hann med det på studenten..så nu blir de mycket mera dans, men inga gratisdrinkar (?) Får väl för skojs skull kanske ta oss en tur till Oleary's på lördagen bara för att se om bartendern som bjöd oss på drinkar jobbar igen :P Sen ska dessutom Andreas o Sandra få dras med varandra, eftersom jag jobbar fredag och söndag, hur slutar detta? Kommer Sandra plåga Andreas genom att gå i Trollhättans affärer? Om de hyr en film..blir det Sandras önskemål; En kärlekskomedi, eller Andreas önskemål; En action-thriller? ;) Iofs fyller min syster år den dagen,så dom kanske helt enkelt samsas om att äta upp min tårtbit?

Nee,men detta ska bli så jävla roligt. Längtar så..dagarna framöver kommer gå fort som fan..halva sommaren har ju redan gått.

Jeje..laddade annars för ikväll? Vid 16-tiden börjar draget en bit utanför Vbg hos Andreas morfar, 150 personer totalt, grill,lek, ett live-band..o till sist LOGDANSEN..Jag ska proppa i mig mediciner innan jag åker iväg sedan,så jag slipper bli onödigt dålig ikväll. Jag vill kunna dansa runt utan halsont eller nån sån skit!

Berättar mer om kvällen imorgon..Ni andra får ha de braigt!
Puss

Min Högskoleutbildning

Klicka HÄR,
...så kan du läsa om den utbildning jag sökt till i första hand (Högskolan 2008)..
Så får ni ett större begrepp om vad jag pladdrar på om, då & då ;P


Härliga fredag!

Då var det fredag igen, 5 lediga dagar har jag haft, kan nog inte bli mer utvilad än såhär. De va ju inte riktigt meningen med 5 dagars ledighet..men jag blev sjuk, o det är väl troligen så att det fortfarande finns kvar ett virus i kroppen sedan Spanien-resan i Oktober...För så här förskyld o dålig har jag aldrig varit så ofta tidigare. Men men..mer medicin får inhandlas idag! Sen vad dagen har att bjuda på,ska bli så spännande..Haha..Eftersom jag o Andreas är hundvakt nu kom jag på igår den smartfulla idén att ta med Tyson hem till Andreas idag,o sova där tills imorgon =D Tyson vet ju riktigt inte vad som väntar honom, har inte börjat packa hans väska än...Men han ska få med sig lite av sina kuddar o fällar så han känner sig lite hemma ;)

För övrigt har jag inte gjort så mycket än. Åt precis lite brunch; stekt potatis,bacon och kokt ägg, läste ett kapitel i min bok..Nu blir de snart en dusch, sen står lite disk o väntar på mig..sängbäddningen likaså...

Sen ringde dom från jobbet igår igen...Fick en förlängd tur på Fallens Dagar, på söndagen..Skulle från början sluta vid 7-tiden på kvällen, hade planerat att gå på Rix Fm-festivalen..Men sen erbjöd jobbet mig att gå dit med två tjejer från boendet istället, jag tackade ja direkt! Jag menar..tackar man nej till gratis inträde OCH samtidigt få betalt för att gå på Rix Fm-festivalen..+ en jävla massa OB-tillägg...+ med 2 goooa tjejer med glatt humör?? :D

Nää..ska inte sitta här o tjöta när ja har andra saker att ta itu med..
Men vi höres senare elle? :P
Good for you.


Vår pedagogiska utflykt.

En bild som betyder så sjukt mycket.

VAD VORE DENNA PEDAGOGISKA UTFLYKT TILL GÖTEBORG UTAN VÅR PONTUS???????


Sen var vi ju på dagiset Ur&Skur också... ;)
Ssscchhh... =)

Okej folk..det är mellan BF3B och Pontus...Inget ni andra förstår er på.
www.mandizone.blogg.se, en blogg för alla? ;)

Bilder från Bruce Springsteen, Ullevi 5/7

Här är dom, tre av bilderna från konserten i lördags :)
Bruce Springsteen =)

En rätt grym bild faktiskt...




Idag är febern borta,men har fått världens värk i nacken,så idag får värmekudden ligga på! Sen ringde jag mitt jobb o sa att jag kunde jobba imorgon, men det var en annan som fått min tid,så blev tydligen ledig imorgon med. Vet ej om de va något vidare,för jag vill inget annat än o jobba. Aja,nu blir jag iaf rejält utvilad till måndag. Helgen ser jag fram emot, är bjuden på 60-årskalas,då det är grillparty & logdans. Älskar sånt ju, Andreas morfar har köpt en hel gris som ska grillas, o vad vi ska dansa! =) (Jag o grisen alltså;)) Haha..Ja,ni fattar att ja mena Andreas? ;D

Nu ska jag lägga mej i sängen o läsa..Pappa va o köpte en bok till mej igår, "Mig äger ingen"...den har fått jättebra kritik,så blev jättesugen på att läsa den! :)

Vi höres väl senare...Ha de!



Sjuk!

Fan fan fan. Här har jag längtat efter 2 dagars ledighet att börja få jobba igen! Men inatt slog min förskylning till på riktigt! ´Jag kände värk i hela kroppen, ont i huvudet, yrade, kallsvettades..Mitt upp i allt etta vrider sig Andreas om i sängen, knockar min näsa,men han fattar de inte själv så han håller kvar..Det gjorde ont, det var pina. Natten blev till morgon, Andreas väckarklocka ringde vid 05.00, då var de kört. Jag kunde inte somna om efter att Andreas åkt. Jag hade fortfarande lika ont i hela kroppen, halv sex ringde jag pappa. Jag ville bara hem! På Andreas o deras uppfart stod min bil längst bak,så fick vänta att åka till Andreas pappa åkte till jobbet. Dem 15 minutrarna de tog att åka hem, minns jag ingenting utav. Och hemma visade febern 38,2.

Jag hade tänkt ladda upp bilderna från Bruce-konserten nu när jag ändå är hemma, men förskjuter det ytterligare..för nu känner jag mej inte riktigt 100 till de ändå. Jag vill bara ligga i sängen,o bli frisk!!

Vi hörs senare!

Jag behöver hjälp av en göteborgare!

Hej på er!
Idag är jag ur form, defenitivt..Jag klarar riktigt inte av att vara ledig o ensam på en o samma gång. Sen har jag ont i halsen,min slemmiga förskylning vill aldrig släppa! :( Jag har iaf plockat ur en diskmaskin, ja tyckte ja va så jävla duktig bara för de, så jag käka en kanelbulle efteråt...Nu i efterhand vill ja bara spy upp den, jag var knappt sötsugen, bara duktig ju. Hm, jaja..Men detta är den sista dödens dag, imorgon börjar jag jobba, o på torsdag ska jag till Göteborg med en tjej från boendet. (För er som ej vet jobbar jag på ett boende för funktionshindrade) Tjejen har bestämt att vi ska till Universeum, å där har jag aldrig vart,så de ska bli spännande! Nu till er göteborgares uppgift: Jag har helt hysteriskt kollat upp, 100 ggr om vilken spårvagn man tar från centralen alt. Brunsparken till Korsvägen i Göteborg..om jag inte förstått det fel, är de 4an/5an man kan ta..från Brunsparken? Eller? Jaja,någonstans hamnar vi, o att fråga en spårvagnsförare kan inte ta död på någon. Jag ser iaf fram emot denna utflykt på torsdag! =) Egentligen är de ett underbart sommarjobb jag har, att få möjligheter till att  både stötta/peppa människor samtidigt som man får komma ut på utflykter =) Jag saknar inte mitt tidigare sommarjobb någonting, möjligtvis några av killarna på posten, men dom griniga kärringarna som gjorde världens uppror mot mig när kaffemaskinen inte funka, vilket liv dom hade, tydligen hade dom inte hört talas om kaffebryggare? Isch,blir fortfarande irriterad när ja tänker på det.

Jaja,nu är de åtminstone bättre tider! Vad har jag mer att berätta idag? Typ inget mer för tillfället. Kan vi inte höras mer sen då? ;P Haha,min blogg är som en chattkonversation, typ...bara idag. Nee,nu är jag för fjantig för dehär.

Höres!
Love, peace & understanding.

Yeeees! =)

Hej...igen =)
De blir tyvärr inga bilder från Bruce-konserten idag, för jag sitter i ödemarken - Sjuntorp. Jovisst, hit har allt digitalkameran hunnit fram, dock inte min med mina bilder. Men jag har en annan kul sak att berätta. Var inne på studera.nu där jag har en privat inloggning där man kan följa allt högskola-tjosan..Idag såg jag att mina betyg registrerats o ligger inne på "Mina meriter", och i en preliminär "uträkning" är jag behörig o kommer in på alla de 3 utbildningar jag sökt! TOPPEN SOM SNOPPEN! Och fanns även mitt meritvärde upplagt, å de var mer än vad Andreas räkna ut de till. Det riktiga MV:t hamna på 17,04 av 20!! =D Så allt känns...great ;P

De va allt för stunden..nu ska jag vila, eller aa..Hålla min älskling sällskap..
Vi hörs mycket mer imorn,då e jag ensam ;)
Take Care!

amanda + andreas + bruce = sant!

Hallu! Daxs för lite Bruce-recension maybe? Har inte hunnit blogga något om den,eftersom jag jobbade igår, så hann inget annat än å gå upp o sen käka för att sedan dra till the job.

Jag o Andreas kom till göteborg typ vid 3-tiden, fick en parkeringsplats rätt så fort, de va ju bara de att Andreas var övertygad om att de fanns en plats till oss på Heden,men efter att sanningen övervunnit hans förhoppningar fick vi istället ställa oss i ett parkeringshus drygt 100 meter bort, inget jag klagade över direkt :D Vi tog oss till Femman-huset, käkade lunchbuffé o skulle sen hitta till Järntorget där vi skulle möta upp vårt Bruce-sällskap för kvällen. Med mitt fräscha lokalsinne hittade vi rätt, lite tack vare en kaxig göteborgare till spårvagnsguide! Vi blev tidiga, bruce-sällskapet blev sena..o vi satt en timma o vänta i solen. Men vart blev solbrännan av? Tillslut blev alla samlade o vi gick in på Bishop Arms för "förfest"..Om man jämför med Bishop Arms här i Trollhättan står de 213 vakter utanför för att kolla ålder, så stod de ingen här i Göteborg. Väldigt bra tycker jag, då Bishop Arms egentligen har en åldersgräns på 23 eller nåt. Efter ett tag tog vi spårvagnen, nu skulle vi se Bruce på riktigt! När vi kom in på själva Ullevi va läktarna fullsatta redan o man kände sig som en stjärna, bland flera andra 1000 som stod på planen,så man var rätt liten!...Så de va ingen idé för mig att dra fram mikrofonen ;) Brucis började sjunga,o vissa låtar är helt oslagbara när de gäller allsång; "Because the night",en drömsituation! Så sjukt kul att bara se så många människor stå o sjunga en o samma låt. Bruce själv stod på scenen utan mikrofon framför ansiktet,o lät oss i publiken sjunga både vers o refräng..vilket drömläge det måste vara som artist! Ett av extranumrena var helt otroligt - "American Land"...vilket draaag, äckligt mäktigt!!! Kan inte med ord beskriva känslan. Men,det finns en besvikelse, jag hade velat höra "Down to the river"..en av mina favoritlåtar av Bruce..men den missen spelar ingen roll, konserten var GREAT.

Lite bilder..det kommer i nästa inlägg,för nu ska jag äta frukost!!

Hard work, work!

Det har vart en sju helsikes kämpig dag på jobbet, nog för att man började halv 7 i morse, o jobbade till 22.00 nu ikväll. Ikväll uppskattar jag sängen, inget annat. Imorgon uppskattar jag att ligga o steka på stranden o svalka mig bland alla vågor i vattnet. På lördag är det BRUCE SPRINGSTEEN som gäller.

Jag ångrar inte en sekund att jag köpte biljetterna till mig och Andreas, jag utser mig själv till en väldans bra o gullig flickvän. Det borde Bruce Springsteen också göra. I will tell him ;)

Godnatt människor, imorgon känner väl antagligen jag mig också som en igen.

2 mil cykling,hej träningsvärk!

Tjaaa gott folk! Vilken dag de har varit idag, nästan allt har blivit som jag velat. Låt mig berätta för guds skull!
När Andreas skjutsat hem mig idag gick jag dom första minutrarna bara och stampa runt..in i ena rummet o in i de andra, allt för att hitta sysselsättning. Jag tvingade mej ut på den heta altanen o solade en timma, bra tidsfördriv lixom. Jag gjorde mig iordning, cykla ner till stan..hämtade ut mina tack-kort från studenten,som för övrigt blev asbra denna gång. Gick in till Ica, pappsen hade lämnat några hundringar hemma så jag gick o köpte lite sånt jag tyckte behövdes hemma helt enkelt =P Haha! Nu händer det, dagens höjdpunkt. Telefonen ringer (applåd),mitt under min procedur av att bära alla kassar upp för trappan in till huset. Andfådd som en flodhäst svarar jag. Det var från jobbet. Dom erbjöd mig ett par timmar extra att jobba imorgon! Och det ville jag, för jag har längtat efter att få jobba sedan i måndags :P Så imorgon går vi med friskt humör o jobbar ;)

Senare under dagen fick jag för mig att höra av mig till Max, jag antog att han fortfarande jobbade...ringde för att bara kolla när han sluta.
- A hej de e Max..
- Hallå...de e Amanda..Vad gör du?
- Ja sitter hemma o solar..
- ÄR DU HEMMA..VARFÖR HAR DU INTE RINGT? (hahaha)
-Max förtvivlad säger: Men jag kom ju precis hem!
- Aha...jaja, vill du dra ut o bada?

Max svarade jag, o föreslog de suveräna förslaget med att CYKLA. Mmm,inte sådära jättejobbigt att cykla tänker ni. NÄNÄ..cykla från mig till Öresjö o inse vilken njutning de är! Flera äckliga kilometer med uppförsbackar..jag blev världens gnällspik, grinig..men sen mådde jag illa- på riktigt faktiskt! Men till slut kom vi fram, o då var de skönt att ta ett dopp! VI CYKLADE SAMMANLAGT 2 MIL IDAG. Jag känner mig så....tränad :P Antar att jag inte kommer kunna stå på benen imorgon. Jaja,sugna på bilder? Here they are..direkt tagna från Max blogg..I vårt projekt  lånar vi varandras bilder :P


Jag med min nya cykel...Den e fresh som fan!



Nu ska jag sova,jag börjar 06.30 imorn :)
GODNATT!

Partybilder, Student del III

Japp, nu får väntan på dessa bilder försvinna. Jag vet inte hur jag ska beskriva kvällen, men början på denna trevliga och sjuka kväll började hemma hos mig, där vinflaska efter vinflaska tog slut o till sist kom älsklingen hit. Jag, Sandra, Max och älsklingen knallade ner till stan, Max stod för musiken medan Sandra fick se delar av stan på vägen ner, som jag ärligt talat inte minns så mycket utav. Väl ute, så fixade jag in oss på Nitlotten, tacka gudarna för att jag ringt dagen innan o fick ett "bra namn" man hade stor nytta av! Väl inne på Nitlotten fick Sandra för sig att hon skulle gå runt o vimla för sig själv, till toan..men jag vägrade..Hon vet ju inte vilka idioter de finns i Thn. Vi beställde iaf lite i baren, drack upp för att sedan, helt oväntat gå till Oleary's. För de första  va de rejält billigt inträde, o inte överfyllt med folk..Bekvämt ställe helt enkelt. Där fortsatte kvällen ganska bra. Bartendern visade sig vara från Jönköping (=smålänning) Efter ca. 2 minuter stod det två cider framme för mig o Sandra, som vi fått gratis. Efter vi slurkat dessa, går vi snällt tillbaka till bartendern, bad om 2 nya, sekunder efter fanns dem där, gratis naturligtvis. Efter två cider kände vi oss lite osociala mot Andreas o hans kompisar, så då umgicks vi med dom en stund..Där fick Sandra hälsa på lite Trollhätte-killar..Och hon blev populär..Kul för killarna att se ett nytt fejs..så dom var ju trevligare än nånsin..

Lite senare blev jag sugen på tequila! "Sandra..vi måste ha tequila!!" Vi gick till baren, började prata lite..o sen blir Sandra invinkad in till baren...UNGEN FICK TA EMOT BESTÄLLNING..och i samma veva bad Sandra den riktiga bartendern om 2 tequila..som även hon fick fixa,så de blev ju ingen snål 4a direkt..Hahaha..så sjukt! Vi fick så mycket alkohol gratis!! Efter den shoten blev det inget mer för oss....Andreas ville ha hem oss, medan Andreas gav mig mördarblickar stod Sandra i kön in till Lipz, 20 minuter före dom stängde...Nu skulle Andreas bara få med oss hem...Stackars älskling. Men det gick bra...vi kände oss lite trötta, allihopa! Men nu vet ni lite om kvällen..bilderna får berätta resten...Med ord: En helvetes jävla bra kväll, o detta ska jag o Sandra göra om, vi har redan kikat ut en eventuell helg!!!

Förfesten hemma hos mig...

På väg till Nitlotten...

På Nitlotten...



Vidare till Oleary's...



Sandra får en egen rad...i baren...Värt att minnas!
Här har hon tagit emot en beställning..Galet!


Avslutar bilder på vår vagn..som ni heller inte sett så mycket av :P

Såhär kunde man också åka... ;)


Jaja..nu känner jag mig nöjd när de gäller bilder från studenten..
Hoppas dom kunna roa er något,annars är de väl synd för er :P
*Jättekaxig..bla bla bla* =)

TACK SANDRA, DU ÄR GULD VÄRD!

Dumpad & jag såg en Beck-kändis!

Ännu en dag blev jag av-dumpad här på Egna Hem, ringer telefonboken igenom..Allt för att känna sällskap i den eviga ensamheten. Idag har iaf spökena hållt sig borta, känns skönt! Jag har idag umgåtts med min vän Sofia, o hennes på tok rapfyllda pojkvän Danne :P Vi käkade ute på Briggen, och vilken underbar personal..Helskön kille, verkligen =D Man glömde nästan bort priset..Haha, ett pris man inte glömmer i första hand är den totala summan som blev igår då jag o Maxen var ute o käkade på Butler's. Maten gick på 300 kr, med bara en dricka...men aaaw va gott det var :D Vi såg även en kändis på köpet, men vi vet inte vilken kändis det var..haha, enligt servitrisen hade han vart med i Beck-filmerna, så nu är han i Trollhättan o spelar in film..TROLLYWOOOD! Nee,men de va ett jävla galej igår hörrni ;P Eftersom ja jobbat hela helgen var ja tvungen att gotta till de lite för mej ;) Lite bilder på detta...

Max kom precis från frisören, sommarfräsch i håret! Han fick även äran att ta sin pappas nya bil, den va soft! :)
Den ser vi i bakrunden :)
Max blogg hittar ni som vanligt på www.maxhallerod.blogg.se!


Jag lite halvsleten..iklädd mina nya REA-fynd..lite av det iaf ;)


Senare, eller kanske om en liten stund..Hade jag tänkt lägga upp sista delen av alla studentbilder, på själva partyt..Nu har Sandra fått alla "roliga,som jag skrattar åt"..och dom hon godkänt har hon lagt ut på sin bilddagbok,så nu vet jag vilka ja får publicera ;)  Men det inlägget får nog bli senare, för snart börjar Allsåååångeeen!

Vi hörs, så småning om...

JUST DANCE!

PS!!! Jag har ny ringsignal på min mobil...ring dag som natt, bara jag får höra på detta asfräcka ljudläte.
Ni som inte har mitt nummer, ni behöver inte slita ihjäl er för att få tag på det, er har jag förståelse för, Comviq's nät ska inte behöva bli totalt kaosat bara för detta ;) Hahaha...(Hur många retade jag upp nu...?)

RSS 2.0