Sofia VS. Skrållan

Förlåt S, men jag måste dela med mig utav det här.

Sofia ringer och utbryter förtvivlat:

- Amanda, jag måste bara berätta!! Jag och Skrållan (Sofias katt) har blivit ovänner!!
- Eh, Sofia..de är en katt!!!
- Jaaaa,jag vet..men vi blev det på riktigt!!
(Hon börjar sin utläggning om hur allt gått till) Utdrag:
- Och helt plötsligt biter hon mig i läppen, då tar jag ner henne på golvet..då kommer hon upp igen o biter mig en gång till!!
--- ....Sen säger jag till henne att jag inte vill gosa mer med henne, så jag går ifrån henne..men då börjar hon jaga mig ut till köket!!! ....-----
Och till sist....
- "Ja, o nu kom hon krypandes till mig i sängen...jag hatar den katten, hon ska alltid vinna!!"
Strax efter säger hon till katten: Men Skrållan...nu är vi vänner...eller hur!!??

Hoppas att det inte blir mer missförstånd mellan Sofia och Skrållan härdan efter!!!! ;)

Idag har jag varit redig. Jag har pluggat väldigt bra, sen värmde jag lunch till mig och hun'. JAG DISKADE...Och snart ska jag ut med Sofia på shoppingrunda. Får se om jag vågar mig på träning ikväll efter veckans förkylning?! Jag känner mig faktiskt helt ok för det! :)

På återseende...
Hugs.


Sweet

Csn-bidraget har kommit!!! Veckans höjdpunkt, för jag har verkligen varit fattig sedan jag va på The Studio för någon månad sedan...jag har verkligen fått snålat, men ändå har jag inte kunnat låta bli mina impulsköp! Först o främst ska jag betala tillbaka pengar jag är skyldig min älskling. Sen ska jag betala avgiften för högskolan (sista betalningsdag är imorgon, jag är ute i god tid som vanligt...). Sen ska jag verkligen spara..för snart flyttar vi o massor behöver inhandlas! Inte nog med det, på fredag kommer den oerhört sexiga lönen jag längtat efter sedan nyårsdagen då jag fick kliva upp 06.00 på morgonen! Min enda tanke just då var: "komsi pengar, komsi komsi!" Och nu är dom snart här, thank god for that!

Idag ska jag iallafall till skolan, går halvdag...De kommer ej bli så mkt skola nu framöver då jag har nya planer med min utbildning...Så ska satsa på mer jobbtider...Hoppas bara dom ringer, annars får jag bli poet under tiden. Nu hade jag tänkt hinna plugga lite innan skolan, så här kan jag inte sitta mer ;)

På återseende, hugs.

Jobb 2

Hej Hopp...Dagens ämnen i punkter jag vill skriva av mig om:
- Nytt jobb
- Politiker i Thn
- Småland i bilder & text.


Låt tisdagsmötet börja enligt dagordning....(såååå seriös) ;)


Ja...idag har jag provjobbat på mitt nya jobb, eller jag skulle snarare vilja kalla det min ANDRA jobb..Medan folk på bland annat Saab o Volvo har en tuff period nu sitter de folk i Stadshuset o ringer mig, för att erbjuda jobb. Känns konstigt, orättvist men för min egen del; bra. Hatar den här förbannade lånkonjunkturen o att så många ska bli drabbade! Trollhättan ska inte bli känt för en arbetslös stad...jag återkommer till detta vid nästa punkt!! Ja...de nya jobbet kändes iaf riktigt bra..de är nästan som det jag har nu, fast mer personligt...De ska bli roligt att hamna i en ny jobbmiljö. Förra veckan ringde mitt jobb jag har sedan innan o erbjöd mig sommarjobb. Skönt de också..slippa uppdatera CV:n o skicka runt den! Så vi överlever i lägenheten i sommar också ;)

Nu till punkt 2...Maud Olofsson. Tummen ner. Jag kan börja med att berätta att igår hade Andreas mött en kock (som vunnit SM i matlagning) utanför Stadshuset..Han berättade att han stått o lagat mat till denna käraste Maud hela dagen...för hon var nämligen o besökte Trollhättan igår. Redan igår blev jag sur över detta..Ska Trollhättans Stad beställa in en jävla (ursäkta uttal) specialkock..som kostar tusentalskronor att hyra in..för att den här dyra inhyrda kocken ska laga mat till MAUD..(som tydligen ansågs skulle rädda Saab & Trollhättan). Varför kan inte den här Maud gå o köpa sin egna jädra mat?? Okej..hon var gäst..Hon hade inte behövt köpa den själv...men vilken annan restaurang i Trollhättan kunde göra o bjuda henne på maten! Nä..då ska en dyr SM-vinnar-kock hyras in o special-göra maten åt kvinnan! Om hon är värd det, är vem som helst värd det...Ska jag kräva nästa gång då Sandra från A-town kommer på besök att Trollhättan ska sponsra henne? Helt förbaskat sjukt. Vad är det för fel på dom kockar som finns i Trollhättan? Det är så typiskt att allt ska göras så märkvärdigt...bara för att det är en "högre uppsatt" människa.

...Inte nog med det. Idag när man öppnar morgontidningen hittar man en stor härlig bild på Maud, sitta i en bil påväg ifrån Stadshuset o rubriken menar att Maud inte tänker göra nåt åt Saab-krisen förren en ny ägare hittats..så stor nytta gjorde hon här. Höll fötterna kalla, åt fin jävla mat som en annan tydligen inte har råd med o åkte iväg med nytt läppstift på läpparna. Fel fel fel av Trollhättans Stad att lägga ner pengar på sånt onödigt bös = det jag vill förstärka i texten. Har Trollhättan lärt sig att maten inte spelar roll?! Skit samma..över till nästa punkt!

Småland! En helg fylld med känslomässig bowling, god mat, schlager(kit), SKIDÅKNING (jag skulle vilja kalla det riktigt skidsemester;)) och O.C =) Jag saknar redan min tjej...men det är så kul när vi väl träffas. Riktigt bra att ha en sån nära vän på långt avstånd! ♥ En skön helg, precis vad vi behövde :)


Bilderna får här med avsluta inlägget...Har fått låna hem första säsongen av The O.C...o jag saknar verkligen serien! Haha, o gissa vem som blivit förälskad i serien? ..Mmm..Andreas! Precis som alla andra program ja älskar, han vägrar erkänna men ändå lägger han ifrån sig allt han pillar med för att titta (och nej, det är inte på mina order..!!) ;)

See you guys!
Hugs!

SMÅLAND...där bira är poppis.

Jag vill bara säga godnatt och hejdå. Imorgon 11.03 börjar färden mot dom småländska delarna av landet :P Jag hoppas verkligen jag kommer kunna läsa böcker på tåget, för de skulle va så skönt o ha de gjort tills på måndag!!! Annars kommer jag bli rastlöst som ett lejon, å då kommer bara Andreas bli sur tillslut. Sen har vi inte bokat sittplatser...så de kommer bli ett helvete om vi får stå från Göteborg till Alvesta. Men jag är nästan övertygad om att platser finns. Sen kanske man ser en kändis på tåget också.. ;) Bäst att ja laddar kamerabatteriet! Haha..Är iallafall hemma runt 22-tiden på söndag igen, så vi hörs på måndag. Jag ser verkligen fram emot en mysig helg i A-town, jag har längtat efter Sandra...o sen ska jag spöa upp Gustav i bowling...o sist men inte minst kolla Melodifestivalen med Carina & Jörgen!!! =)

På återseende kära läsare.
Hugs!

life walks on!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Det jag har att berätta idag är att jag köpt nya walkingskor. Jovisst fabjan, de är sant! Billiga & bra, inte direkt snygga..men sköna. Jag ska ha dessa till användning när jag är ute och går. Japp, för de är något jag har börjat med..eller a..jag tänkte börja med det idag. Gå ut på 1-timmas promenader kanske 2-3 av dom dagarna jag inte tränar. Så jag var på Stadium o köpte dessa..o Caroliiiiine..gissa vem jag hejade på? Japp, om du tror den ena är det kanske fel, men när du tror den andra så tror du rätt. Stämningen var väl sådär :P

Jag ska iaf ut o inviga skorna redan ikväll..Max blir det lyckliga sällskapet. Han tyckte de skulle bli roligt att vara med o inviga dom, han är en sann vän =)

Hade ej så mkt mer att säga, mer än att om NÅGON kan boka 2 tågbiljetter tills helgen..för jag & andreas är väldigt sega med det,o priserna stiger för varje dag...så ni kan ju passa på att betala kostnaden också ;) Då kanske ni kan få åka med till Växjö på fredag o bowla ;)

Daxs för att värma upp inför promenad!! På återseende!
Hugs!

Jag o tjejerna i fredags..fler bilder lär dyka upp efter hand. Ett hundratals bilder togs, för vi är ganska duktiga att ta kort på oss själva ;)

En natt att minnas ;)

Now I'm back! Vilken störtskön helg jag varit med om...Jag ska fatta mig kort (som jag brukar skriva,o sen blir det en hel bok av alltihop..men vi gör ett försök iaf!)

Fredag: Började med tjejkväll i en mkt mysig lägenhet, där vi pratade o pratade o mölade i oss (åtminstone jag) chips med dipp, morötter o godis. Sofia får den utmärkta idén att åka till Uddevalla, närmare sagt till krogen GG's o checka läget där. Och det var verkligen coolt! Riktigt kul att komma till ett nytt ställe, där man inte känner någon..De va verkligen kul att se lite nytt..jag blev förälskad i en dansstång..typ en sån som brandmän har..tyvärr var jag alldeles för nykter (och kanske för tråkig) för att testa denna...På vägen hem åkte vi förbi Mc Donki..o de är såååå gott med mat ;)

Lördag: Alla ♥ Dag! Andreas tog med mig på hemlig resa, platsen blev IKEA i Gbg...ett av mina önskemål (det eller Mc Donald's..haha!) Och jag blev så glad. Dock trodde jag att vi skulle komma därifrån tomhänta, men icke..ANdreas överraskade mig igen, berättade att han fyllt på bankkortet o att vi skulle köpa stuff till nya lägenheten. Strax efter de stod vi o gnällde på varandra om saker vi var oense om vad vi skulle ha eller inte, haha..Men annars gick de jättebra ;) På kvällen åkte vi hem till Trollhättan, beställde hem indisk mat...de va första gången å de var sjuuukt gott. Jag blev lite kritisk när jag stod o kika i menyn, men fatta ju inte vad menyerna betydde, men som alltid råkade jag bli förtjust i att vilja testa det dyraste, o Andreas fick knappt andnöd, utan tog det väääldigt bra ;)

Helgen var great, party torsdag & fredag,o sen en underbar lördag tillsammans med min andra halva. Kunde inte bli bättre :) Nu gott folk ska jag berätta om en incident som hände igår kväll när jag somnat..

Jag och Andreas ligger o kollar på film, o ja inser att klockan är ganska mycket o bestämmer mig för att somna. Andreas fortsätter se på filmen o jag somnar. När filmen är slut vänder jag mig mot Andreas, tittar han rakt in i ögonen o säger:
- "TITTA FÅREN..TA DOM!! JAG HAR REDAN TAGIT ALLA BOCKAR!!"
- "Har du tagit alla bockarna?" ...frågar Andreas tillbaka
- "JA!!" svarar jag o blir helt tyst efteråt.

Andreas börjar skaka på mig o väcka mig...bara för att se om jag sover eller inte, han försöker starta konversation igen;
- "Amanda...vad heter jag i andranamn?"
- "Höhö..de vet jag inte" svarar jag tillbaka.

Nu börjar jag vakna upp o går efter en stund upp på toaletten. I samma veva kommer mamma ut från deras sovrum o viskar: "Amanda, Amanda..spyr du??" Hahaha...så sjuk e hon..för då har hon gått upp o pratar också i sömnen!! Jag börjar asflabba åt henne, o när ja kommer tillbaka in till rummet o Andreas blir ja bemött av en kommentar: "Hej bockfångaren..har du varit ute o fångat ännu mer bockar" Då var jag mest irriterad o ville sova :P

De var allt för idag,o ett långt inlägg blev det..Ikväll blir det träning o därefter 90210...
Hugs!

Lipz!

Åhhh..ja har inte uppdaterad sedan i tisdags o jag har so much att berätta, men när man i förväg planerat vad man vill ha sagt, är allt förstås bortglömt när man väl sitter här vid tangentbordet! :( Vi var iaf på Lipz igår, o det va så sjuuukt kul. Vilket gött gäng vi var, o man träffade verkligen allt o alla! De va ööööös! Under kvällen kom de vissa situationer då alla vi bara stod o flabba :P Men dom sakerna kan inte skrivas här i bloggen, men att uppleva dom va fantastiskt kul ;) Åh..näe, de va riktigt bra party iaf, thank you all!

Idag fortsätter kvällen i samma takter, fast tillsammans med alla tjejer..LADIES NIGHT! ♥ Och imorn är de Alla Hjärtans Dag! Jag vet riktigt inte hur dagen ser ut än, Andreas verkar hemlighetsfull o säger inte ett ord om morgondagen, mer än att ja tydligen skulle sova hos han inatt :P

Har världens panik för ett prov jag har tills på måndag. I veckan har de varit fullt upp med 2 andra böcker som vi hade seminarium på igår. Idag har tiden bara sprungit iväg, ja o Andreas va på skolan förut så ja fick träna inför de praktiskta konditionstestet vi har på tisdag! Får verkligen plugga rumpan av mig på söndag..buhuuuu =(

Till sist..en bild från igår ;) Vimmelbilderna på mig o Sofia har i alla tider blivit flummiga, o igår var heller inget undantag. Det finns ytterligare 2 bilder on my face på lipz hemsida..men det räcker gott o väl att dom stannar på endast lipz-sidan..jag brukar inte ursäkta mig för bilder..för de e de töntigaste jag vet...folk blir alltid inte så snygga på kort!!! :P

Som ni ser var de första gången Sofia såg en kamera igår ;)

Ni får ha en trevlig kväll gott folk...och se på katten, om en vecka är vi ju på väg till Småland..tjo haj va kul ;)

T som i tisdag

Hoppla!
Idag är det lika skönt varje gång att påminna mig själv om att jag är ledig imorgon också. Jag har blivit en riktig latmask gällande att gå upp på morgonen. Större delen av dagen går väl antagligen till plugg, men att bara få äta den där frukosten i lugn o ro..traska runt i sina mjukisar hela dagen o slippa tramset om att halka på väg till skolan är bara så soft :P Samtidigt är trycket på plugget hårt nu, så känner att jag behöver mkt tid hemma för att mata in allt i min hjärna. Nästa vecka har vi praktiskt test på konditionstest på en ergometercykel..o jag blir nervös bara ja tänker på det faktiskt!

Jaja, iaf..Idag har samma människa som hörde av sig i höstas till mig o erbjöd den där 70%-tjänsten (som jag dock ej tog) hört av sig igen o frågade om intresse av timanställning va intressant..Och de är de ju förstås, så om 2 veckor ska jag provjobba där, o se om detta är något för mig..vilket jag faktiskt tror att det är :P Så om ja trivs med detta jobb har jag snart två jobb kära vänner..o det känns skitbra :P

Dagens händelser som kvarstår är följande; träning, plugg och tv o Prison Break!
På återseende!
Hugs!

På väggarna!

...Fixar lite foton som jag skulle kunna tänka mig förstora upp o sätta på väggarna till blivande lägenhet. Inspiration är från Gossip Girl, Sofia och mig själv :P Men att fotona inte ska sitta så nära varandra förstår ni nog själva. Igår när jag hälsade på hos Sofia o Danne hade S satt upp ett enormt (HUGE!!) stort foto på när hon och D. kysstes, o nu vill jag göra det lika häftigt i vår sovrum..Man påmindes lixom hela tiden att det var dom som bodde där igår, för de fanns bilder uppsatta på dom själva överallt ;) Riktigt bra gjort Sofia, trodde jag aldrig för 5 år sedan ;)

Hey there sugar baby
Saw you twice at the pop show
You taste just like glitter
Mixed with rock and roll
I like you a lot lot
Think you're really hot hot

I know you think you're special
When we dance real crazy
Glamaphonic, electronic, disco baby
I like you a lot lot
All we want is hot hot

Gnäll!

...........
..Jag är knallröd runt mina ögon och det svider som fan. Känner mig allmänt förtvivlad över min utbildning just nu. Det är fortfarande den vägen jag känner är rätt för mig, men nu när jag letat praktikplats (legat på olika verksamheter som en gris under flertal veckor bör tilläggas!!) med resultat 0, känns utbildningen helt meningslös. Det är bara en simpel praktik, o ingen jobbanställning. Men hur stor är då chansen att få jobb efter 3 år, när man knappt kan få en praktikplats under 4 veckor? Jag har ingen lust med att slänga ut flera tusentals kronor på en utbildning som inte ger jobb..men vad vill jag jobba med, förutom hälsa? Jag finner i nuläget inga andra vägar in i andra yrkesgrupper jag kan tänka mig. Läkare kanske..rädda liv..men har riktigt inte dom betyg i de ämnen som behövs där!
HUR SKA JAG GÖRA? Jag får helt enkelt hålla ögonen öppna efter jobb, samtidigt som jag sliter på i skolan...

Mina ögon svider, halsen gör ont och det enda jag måste göra är att plugga.
På torsdag ska jag till Lipz..är du på nu då Max...?????

Längtar efter köttfärssås för övrigt...På återseende!
Hugs!!

Kastrull

Nu när man är som tröttast ska jag passa på att skriva det lovade inlägget om gårdagen. Jag ska försöka fatta mig kort, mest för min egen skull :P När vi anlände till Göteborg träffade vi Sara o Dan på centralen..hade inte träffat Dan sen han åkte tillbaka till USA i augusti, så de va roligt att få träffa honom igen. Vi gick på stan en kort stund, sedan gick vi o käkade på ett jättespännande ställe! Först fick man äta dagens soppa, o sen fick man bara välja o vraka hur mkt som helst av typ minst 10 sorters hembakade tårtor och bakelser. Sjukt festligt! Efteråt gick vi hem till lägenheten o bara slappa..o bla bla blaaa.. :)

Vid 18-tiden blev vi skjutsade till festlokalen där kvällen skulle tillbringas, och så småning var festen igång! Jag och Andreas morfar körde tequila-race, o vi blev riktigt mysiga framåt kvällstimmarna ;D Samtidigt satte väl det sina spår idag, men det var de helt klart värt..trots att man till en början vaknar upp på morgonen och tänker kort sagt: "Fan!"

Helgens bravader var ju inte slut ännu..nej nej minsann! Jag ringde min vän Sofia för att fråga om vi skulle hitta på något, men hon skulle ha kalas för lite släkt, så kunde inte annat än att bjuda dit mig själv, men det verkade inte besvära någon heller, så hem till Sofia o Danne o verkligen mööölade i sig kakor och tårta! ;) Det var ett trevligt kalas, o för dom som inte vet är Sofias släkt, sedan flera år tillbaka även min släkt! :)

Så, det var denna helgen. Längtar redan till nästa helg då det är Alla ♥ Dag! Folk får tycka vad dom vill om den dagen..babbla om överskattat o skit. Men för mig är den dagen tillägnad alla individer, och jag tycker hur som helst inte det är något fel med att "fira" med en middag eller en liten present tillsammans med sin partner/familj/vänner. Men jag vill ägna dagen så den känns speciell..det behövs fler sådana dagar i vardagen, sånna dagar kan man leva länge på efteråt! Whatever...helgen därpå drar vi till A-town till Sandra och Gustav. It will be supergreat ;D Miss my girl S. :)

Nu måste jag nog gå o lägga mig..en väldigt bra dag väntar förhoppningsvis imorgon. Bilder från festen igår ligger uppe på Facebook. Blir inga bilder här i bloggen idag, dom kommer dyka upp allt eftersom.

Sov gott människor!
Hugs!

Min brors katt och jag hälsar er en trevlig vecka :P

24

Nu är jag hemma igen efter ett dygn i Göteborg. Jag återkommer i ett annat inlägg om gårdagen + bilder! Nu inväntas söndagsmiddag med familjen. Syrran och Dan följde med hem, o broder Joooonis anländer också..så vi ska äta älgkött,potatis, mammas gräddsås o grönsaker..love it! Trots att de finns noll ork i mig ska jag ändå passa på att ta mig till Friskis o köra ett pass, morotskaka och kladdkaka blev fyllemat i stora mängder igår! Och ikväll börjar ny säsong av Gossip Girl, kan de bli bättre dehär? :)

Skolveckan ser helt ok ut. Är ledig måndag,onsdag och fredag, så ser fram emot mysiga hemmadagar! Jag återkommer senare idag med att berätta om 24 hours in Gothenburg, för just nu är jag bara såååå trött!

På återseende snart då..
Hugs!

Bild på det köksbord jag och Andreas var o köpte i fredags, som enligt mig var ett snuskigt bra kap! Dock är kvalitén på bilden dålig,(OBS!! Det i mitten ser kanske ut som en duk, men det är faktiskt en glasskiva som är frostat!!)  Men vänta bara tills en riktig bild kommer i VÅR lägenhet..Ni lär svimma...

kill the lights!

God afton mina läsare!
Vilken dag! Hälften har varit sämst då jag för gäves ringt och ringt i önskan av att få praktik, men alla nekar på ett eller annat sätt. Känns skitjobbigt faktiskt. Efter att ha suttit i telefon drygt 3 timmar o ringt + mailat sönder gav jag upp för dagen. Då började jag leta köksbord och stolar istället. And I got it! Jag hittade ett jättefint bord i ljust trä, och i mitten var det en skiva med "frostat" glas. Så sjukt elegant ärligt talat. Det hörde till 6 snygga stolar, i vitt tyg! Allt är bara 1 år gammalt o vi fick det till så lågt pris! (Obs! För att inte uppfatta mig som en egoistisk flickvän så mailade jag över en bild på bord & stolar till Andreas så han också fick godkänna!!!) Så förhoppningsvis imorgon har vi dessa möbler hemma hos oss! Andreas blev nästan irriterad när jag sa att vi skulle ge säljaren 100 kr extra, bara för att det var så bra pris, men istället ifrågasätter Andreas prutning..och det tycker jag bara skulle bli pinsamt, eftersom möblerna redan är nedsatta i pris!

Ja..nu får jag skynda på med resten! Ska förbereda er på mindre uppdatering i helgen då jag åker till Göteborg på lördag förmiddag. Vi ska först hälsa på min syster och Dan, vi skulle tydligen gå till ett mysigt ställe där dom hade sopp&bröd-buffé, o till efterätt fanns de tårtbuffé! Det kommer bli spännande =) Senare på kvällen gör vi Göteborg osäkert och festar till det :) Hemma på söndag igen, då blir det först söndagsmiddag med hela familjen här hemma..med äääälg-kött! Och sen får vi inte glömma nya säsongspremiären av Gossip Girl :)

Nu har Criminal Minds börjat...moooooot sängen!!!
'Night!

Hugs Mand'.

I väntan på något roligare..

Känner mig inte direkt i blogg-form, men för att nämna något kan jag berätta att jag tog tiden idag hur lång tid de tar för mig att gå till skolan (jag cyklar vanligtvis), och i normalt tempo tog det 15 minuter. Om jag skulle välja att gå hem nu (sitter kvar på högskolan) skulle det ta 57 hund-år innan jag skulle va hemma, för jag är förbaskat trött! Som tur är ska jag möta upp Andreas på stan om en stund..så åker brum-brum hem! Ikväll står det träning på schemat.............mycket spännande kväll för övrigt! Jag tror jag kan skylla min trötthet på kenzas.se...host-host..hon lurade upp mig idag bara för att se hennes första tv-framträdande..o hon gjorde de såå jädra dåligt så jag ångrar alla dessa 10 minuter jag gick upp för tidigt. Jag förstår inte syftet med "vakna med the voice"...

(sorry för kort inlägg..men ingen blogg-form var det!)

Nu är det nog daxs för mig att röra mig mot skolans utgång...
På återseende, hugs!


Ett mail flög iväg

Hallå mina små kackerlackor!
Nytränad,nyäten och nyduschad är jag! Har varit på ett grymt kämpigt jympapass med 100% energi i kroppen! Känns great. Nu är de bara chill i sängen som gäller..ladda upp för morgondagens pass i skolan, dessvärre är det pedagogik som står på schemat..Vi läser bok efter bok, o ingen snubbe är den andra lik men alla skriver jävligt krångligt så man bara blir korkad själv utav det. Idag lärde jag känna Dewey till exempel, men honom gör jag slut med på fredag ;)

Idag har jag skickat iväg ett mail som tyngde hjärtat! Jag har bestämt mig för att avstå från Friskis uppjympa på söndag p.g.a flytt och andra många bollar i luften jag har nu. Känns depp, men samtidigt rätt. Skulle inte funkat med eventuell ledarutbildning samtidigt som det är skola och flytt som gäller. Det krävs energi och tid för alla 3 punkter, och jag måste prioritera! Sen är det inte hela världen heller. Ni kanske tycker jag är knäpp som deppar, men detta är en dröm jag haft i flera år, att vara jympaledare inom Friskis-världen. Men samtidigt finns alla braiga pass kvar...för jympan gör mig till den personen jag är idag!!

Nu ska jag krypa under täcket och tillbringa tid tillsammans med Andreas! Imorgon skriver vi förhoppningsvis kontrakt! Det ska ta mig fabjan dokumenteras!! Haha ;)

Hugs!!!!!

Torres! :)

Facebook har fått en ny konkurrent ;) ...Nämligen Blocket.se! Har redan idag hittat massor av saker jag skulle kunna tänka mig i blivande lägenheten. Men sen har vi ju vår allmäktiga smarta Andreas som pojkvän, som säger att vi först ska bestämma vilken färg och tapeter vi ska ha, och ut efter dom ska vi anpassa möblerna till detta. Ganska smart uträknat av honom..och han har väl rätt som vanligt. Så nu sitter jag och dagdrömmer om vilka snygga väggar vi kommer få! Idag är det exakt 2 månader tills vi har nycklarna i handen! Mums vad gott!

Ikväll firar vi dessutom att Liverpool vann mot Chelsea med 2-0......Torres goes la-la-la-la ;)

...Och så var man ledig imorn :)
Hugs!

lollipop!

Idag är jag den enda som kan köra bil.

Gårdagen  var bra. Innan jobbet låg jag o älsklingen bara o slappade i sängen, o de var hur härligt som helst. Och när jag blev rastlös lekte jag krig med Andreas bror. Sen åkte jag o jobbade. Tiden gick fort och snart stod jag på Oleary's. Blev bjuden på cola av en skitsnygg kille (A.) ;) Sen umgicks jag med favorit-Richard o träffade på andra människor. Riktigt bra stämning..med Görgen med G som trubadur. Lite nattkäk på Grillhouse satte punkt för kvällen!

Idag önskar jag mig Ben&Jerry-glass...o ikväll ska jag bara njuta av en ledig måndag som kommer imorgon! Nästa helg blir det party i Göteborg, då byts colan ut mot något starkare :)

För övrigt luktar det bakfylla i hela huset..det är bara jag & Tyson som är fräscha idag ;)

Hugs!

Me & C.

RSS 2.0