Förbaskade hysteri!

Ett år ska jag bara vara hemma,laga god mat,krypa ner under duntäcket & ha filmmarathon en hel nyårskväll/natt,kvällens outfit blir då bomullspyjamasen! Jag e trött på nyårshysterin! Men nu ska jag återgå till kvällens panik. "Den lilla svarta"..ååååh va boring!

Ha en trevlig kväll,det är ni säkert alla värda!
Lööv.


Mitt 2007,vårt 2008

Det är mycket som har hänt under 2007!
Jag har lärt känna en mängd nya människor! Främst Andreas,min älskade pojkvän, hans underbara familj med deras vänner och familj! Jag har hamnat i en ny umgängeskrets o har lämnat allt det gamla bakom mig,känns good like hell! Jag fortsätter i samma fotspår som jag gjort sedan juni 07,o njuter av livets stunder!


image450


                             
image451




Little bit of what?

Hej hopp gummisnopp. Nu är vi hemkomna ifrån ett 20årskalas där de bjudits på god mat o trevligt umgänge :) Kvällen fortsätter i lugna takter,blir soffmys med min älskling. Imorgon tar vi oss till Trollhättan igen för att planera lite inför nyår o lite andra saker,men innan det ska vi äta A:s mammas egna revbensspjäll..alltså inte hennes egna utan grisens (nej..inte Andreas pappa heller;)) ;D 

För er som älskar skadeglädje kan jag meddela att jag inte hittat min nyårsklänning än,o nu skiter jag faktiskt i det =P (Okej,kanske ger en sista chanspå självaste nyårsafton),men annars drar ja över mig med ett lakan,med glitter-dekoration ;)

Andreas hälsar till er alla att han snart ska blogga igen,men det är något ni kan ta med en nypa salt..de krävs både vackert väder o mycket fjäsk för honom om han ska ställa upp. ;) Och det är ju inget som lockar..höhö! Jo,förresten..i torsdags gav Andreas mig lite tips om mörkerkörning (han är ju den överste körkungen eftersom han fick 65 av 65 på teoriprovet..skrytnisse,men OK..de tar jag också del av;)) men iaf..Jag citerar:

- "2 tips till dig när man ska blända av är att man gör det när man ser att ljuset når den mötande bilden,o de andra tipset är att när du ser att mötande bil bländar av,gör du desamma. På det sättet blir det ett bra samarbete"
*Jag lär in mig..information som jag redan kunde*
Och idag när vi körde hemåt så körde vi på en 50-väg,upplyst o (duktiga) älsklingen körde med helljuset på,vilket som inte var helt nödvändigt. Vi ser att en bil börjar närma oss från motsatt håll,men Andreas bländar inte av. Jag sneglar lite på honom o bara väntar..men neejdå! De sluta med att jag fick säga åt honom..Jag citerar mej själv:

"Okej älskling...2 tips till dig när man ska blända av är att man gör det när man ser att ljuset når den mötande bilden,o de andra tipset är att när du ser att mötande bil bländar av,gör du desamma. På det sättet blir det ett bra samarbete"  Kamrater..detta kan jag må gott av i en månad,att sätta pricken för i:t ;) Meeeeen,ALLA GÖR VI NÅGON GÅNG FEEEL :)


Nu ska jag njuta av den sista lördagen,år 2007! Detta har varit ett underbart år,15 juni är svårslaget! Den dagen som förändrade mitt liv,men den historien kommer ta flera dagar att skriva;)

Ha en tjusig kväll!
Byeee!

Åter tillbaks i Sjuntorp!

Hej hej hej ute i regnet! Som ni märker har jag inte skrivit på länge,o förstår att det är ett slag av besvikelse,men det jag har gjort är att ha firat jul o min vän Evelina! =P Jag har nog hur mycket som helst att berätta,o har hur många bilder att publicera men för att göra de enkelt för mig hänvisar jag nu vägen till www.lipz.se , där ni sedan söker upp "vimmelbilder" där ni sedan hittar ett tiotal bilder på mig,haha..Lyckat att va med så mkt bara under en kväll,och jag tänker inte erkänna att jag o Sofia hade en deal som låg bakom alltihop :P

Under dessa dagar jag inte bloggat har jag bl.a annat vart i Småland på  besök tsm med mor,far & älskling. Vi träffade Sandra,åt middag hos min farbror o knallade i skogen! Andreas fick även sitt sommarjobb som målare i sommar :P "Jag står för färgen" citerat pappa :)
Sen så har vi även knallat på mellandagsrean,där jag inte hitta något alls,men Andreas däremot hittade ett par jeans o en skjorta =) Och igår blev de partaj! Nu har jag redan tröttnat på att skriva,så fortsättning följer imorgon,förhoppningsvis med lite bilder då också från min egen digitalkamera,kort som jag tagit privat,men de blir bara gamla traditionella kort...d.v.s på mig & andreas,men i veckan är dom extra heta,så missa inte detta! =P Haha

Ha en jäkligt bra kväll,jag ska fortsätta min fredagskväll med att läsa min eng-bok,läsa H&M-katalogen,äta kexchoklad o promenera bort till älsklingens jobb för att sola (men det regnar!!!)

Adjöööööööööööö

1 2 3 4

Hej alla glada människor! Nu inväntar jag älsklingen o hans familj som ska komma o hämta mig upp mej för att sedan dra vidare till the big city Frändefors ;) Jag har äntligen blívit färdig med Andreas två andra presenter,iofs är dom nästan likadana men de finns något speciellt på båda två ;) Bilder utlovas..men om det blir dehär året har jag ingen aning om ;) Hehe!

 Nu är jag iaf galet trött på vad allt godis heter,känner bara hur alla skumtomtar skuttar omkring i min mage! Ack ack ack,längtar bara tills jag kan ta det stora steget till gymmet igen! =P Däremot kan jag äta julgröt & vörtbröd m.julskinka i mängder..ibland ända in till januari månad! :D Mumsi va gott det är =)

Har inte så mkt mer att berätta idag,drar nu om en stund o kommer inte hem förren ikväll,o efter att vi kommit hem ska ALL tid ägnas åt min Andreas,guldklimpen! Tidigt imorgon drar vi till Småland,så de lär inte bli nån vidare uppdatering då heller,men men :P Vi löser det kamrater som Andreas skulle sagt ;) Förresten..känner ni er inte svikna av honom nu?? Han har inte bloggat på evigheter,skriv en protestlista till honom!!! =P

Ha iaf en jävla bra dag!
//Amanda.


Kossan & jag är bästa vänner...

Djurlycka för mig är...

image448

image447



Min livs lycka är....

image449

Julklappisarna :)

Nu börjar julaftonens timmar dra mot sitt slut,o alla är mätta efter all mat man vräkt i sig idag. Men det hör till såklart! Nu är det bara att pusta ut o se fram emot morgondagen,då det blir julfirande nr.2 :) Hade iaf tänkt o skriva om lite julklappar jag fått :)

Min första julklapp fick jag i morse av "tomten" =P Ett par benvärmare,svarta med lite glimt av glitter i,har aldrig gillat benvärmare innan,men dessa va skitsnygga o kom från Indiska! =) Lite senare,närmare sagt kl.11 kom min älskling hit så vi fick fira mini-jul tillsammans,drygt 2 timmar! 2 mysiga timmar med mycket kärlek! Vi bytte paket o av Andreas fick jag ett SPA-paket,så jag ska alltså få gå på spa o få behandling,helt otroligt! Jag blen enormt glad,o uppskattade verkligen hans paket! ♥ Av mig fick han ett halsband från Fossil,bild på det här nedan! Det är även en annan lite present jag fixat men inte hunnit pilla färdigt med som han då ska få imorgon istället! Lite mer humor i den tkr jag ;) Vi båda lyckades hålla vår pris-budget lika,som alltid känns bra,men självklart är det tanken som räknas!! =)

Nu ikväll har jag fått familjens presenter,då jag bl.a fått en hel del sponsring till Sälen-resan jag ska åka på v.8,jag har även fått lite kläder & presentkort! =) Mycket användbara & bra saker :)

Snart ska jag lägga mig och läsa min eng-bok,måste läsa en hel del nu,så fort jag har tid! Resten av veckan är ju somsagt fullt uppbokad som jag skrev i  inlägget nedan! Ni får ha en fortsatt bra julaftons-timma.

Jag älskar min pojkvän Andreas,jag är ingenting utan dig. Kan inte med ord förklara vad du betyder.
Det är vi..så jävla enkelt är det.  ♥

Halsbandet Andreas fick av mig, visst sitter det fint på honom? :)


Drar mig nu..Puss!

God Jul till mina läsare!

Hej allihopa,gör ett litet avbrott i julfirandet för att önska er alla mina bloggläsare en RIKTIGT GOD JUL! Hoppas eran dag fortsätter bra,och att ni serverats lika god mat som jag! :) Mer uppdatering kan mycket möjligt ske ikväll,då jag kan berätta lite om mina julklappar! (Som för övrigt inte öppnats ännu,enligt familjens tradition öppnas dessa ikväll!) Om en stund blir det spel,"Värsta Språket"..Kommer jag o pappsi ytterligare ett år ta hem vinsten?

Resten av veckan blir näst intill fullbokad! =) På annandagen ska jag o Andreas följa med mor & far till Smööööland o hälsa på min farbror,min älskling Andreas ska även få möta min rara vän Sandra där nere ;D

Vi hörs later!!
JULKRAAAM! ♥


Tips på resmål: Sjuntorp! KOM SOM DU ÄR! =D

Hej gott folk! Min uppdatering har varit dålig nu de 2 senaste dygnen,men de finns otrooooligt mycket att göra här i Sjuntorp,det är värsta draget.Och jag ljuger inte =D Igår tex. gick jag runt i pyjamas hela dagen,gick ut med Andreas syster o gick med hundarna,läste lite eng-bok,körde igenom mitt jympapass lite grann,o därefter gick jag i PYJAMAS till Andreas jobb..en för stor gosig t-shirt med nån filmstjärna på,med leggings o klampa in på badhuset bland gästerna,haha! Meeeen somsagt,vi befinner oss i Sjuntorp ;D Nee,elakt sagt. Men iaf..just nu steker älsklingen pannkakor,o vi sorterar lite bilder från Spanien. Klockan 16.00 idag är det dags för det stora JULBADET!

Imorgon ska jag ta mig hem igen,hade tänkt slå in mina julklappar,baka knäck o inviga mina nya glasögon ;P Sen hade jag tänkt publicera lite bilder var som hänt de senaste ;)  Självklart blir det uppesittarkväll också!

Ne nu ska jag gå o umgås med kocken igen ;)
Kram till alla!

Gårdagens & nästa veckas bravader

Tjena moss. Här är det en trött Manda som skriver idag,oj oj! Anledningen till detta är utgången från igår o upp tidigt idag helt enkelt! Kan ju ta o berätta först o främst att igår var jag med om den roligaste förfesten jag nånsin varit med om,och det ståra OCH:et är att jag inte drack på denna förferre,vilket som blir ännu knepigare. ;P Förfestade gjorde jag med näst intill hela Volvo-bunten,eftersom vi skulle va tidigt ner till Villa Stranna runt 7-tiden började förfesten halv 5 =P Vi tog bussen till Villa Stranna där det bjöds på väldigt gott julbord (amazing faktiskt), drycker,rolig underhållning o.s.v! :D Senare på kvällen blev det dans o ja dansade loss med min gamle polare Emma! =D TRÅKIGA BF-TJEJER.DE HADE VART KUL OM NI OCKSÅ VARIT DÄR!!!! Men men..för att sörja saknaden över mina tjejkompisar gick ja till baren o beställde en gratis vatten,o utnyttjade istället att smaka på Jockes "dyra" drink..den var skitgod men jag håller mig tills torsdag! Nu laddar vi klorna tills torsdag,för då era getter!!!..då är Evelina 18 år,och VI ska...FESTA...på riktigt. Som hingstar ungefär. Det var längesen jag slängde ut cash på alkohol  nu..bra är väl det!


Nu är jag iaf i Sjuntorp o här ska ja stanna till söndag morgon! Så imorn ska jag o Andreas bara ta de lugnt..Vi ska göra pannkakor,o förhoppningsvis baka knäck ihop :) Ska sova ut också,är trött som en oxe!!! =(

Nåt mer jag ska uppdatera er om? - Idag har jag slått mitt "hungrigsrekord". Har gått hungrig 9 timmar,Andreas också. Enda skillnaden: På något jävla vis har Andreas lyckats hålla sitt humör uppe,medan jag satt diskret i bilen 2 timmar,skitsur :P Haha..tyst hela resan var det iaf ;P

Nu ska jag knalla. Kraaaam till alla som behöver en!

Sleep,MVG!

Hej era åsnor! Just nu sitter jag här uppkäkad o nyvaken. Har ätit kvällsmat efter att ha sovit från kl.6 fram tills kl.9 nu,stensovit..Hur gott som helst. Min älskling är på möte i Vbg med hans rallyklubb,gratismat får han också..själv så fick ju jag dra i mig lite enkla cornflakes-flan! Gaoh..men jag hoppas han är på ingång snart,för jag är sugen på en kram eller två! :)

Imorgon är de alltså julavslutning som gäller,HOT! Efter vi har slutat ska jag o Andreas åka o handla de sista på våra julklappar =) Jag ska även gå på jakt efter min klänning jag nämnde lite om igårdagens inlägg! Och på kvällen kommer den berömda (?) sittningen,som enligt min syster kommer bli tråkig :P Haha..Det är ju inte Trollhättans största lokal på Villa Stranna direkt,men jag tror stämningen kan bli riktig mysig. Jag är den enda från BF,så jag kommer väl hänga med de coola Volvo-folket,där kommer jag väl också att trivas! :)

Sen ska jag avsluta inlägget med att göra alla glada genom att STOLT meddela att jag fick MVG i SLUTBETYG i religion..Muuuums vad gott! Det är ju ingen nyhet att jag "vågar" uttala mig om mina skolkunskaper :P Naee..nu får de inte gå till överdrift..men ja,mvg somsagt =P

Nu ska jag borsta tänderna,kanske ska låtsas ha svimmat tills älsklingen kommer hem? Då måste han fjäska för att jag ska vakna. Good idea! ;)

Jakten på klänning & kampen om jympaväskan

Nu är det ju inte bara balklänningen man ska ta itu med,utan även NYÅRSKLÄNNING! Önskar att jag var sömmerska o va skitsnabb på att sy. En gyllenröd klänning,med tunna axelband med en stor knuten rosett i mitten! Ska ut på jakt som fasen nu i affärerna,för internetshopping är jag nog lite sent ute med! =P

För övrigt har jag kört igenom mitt ledar-jympa-pass nu,sitter här nyduschad o hoppas på att jympaväskan för imorgon ska gå o packa sig själv,den har inte kommit långt hittills,den bara ligger där stilla. Står de slav i pannan på mig? =P

Godnatt läsare.

Tankar om jullyckan

Nu när julen närmar sig så kommer alla traditioner upp igen. För varje år förändras nånting,kan bara va någon simpel sak som att något på julbordet försvinner som man tycker väldigt mycket om,eller en större grej att exempelvis någon nära anhörig gått bort. Vad man tycker är viktigt med julen är upp till var o en. För mig är det viktigt att glädjas av det man har, att man verkligen ägnar all tid i världen åt dom man älskar,det är under jultiden man har tid för det. Strax före jul har jag alltid fått tankar på det som redan passerat, det jag hade som "alla" andra fortfarande har. Mormor. Morfar. Farmor. Farfar. Chikago! Det är under julperioden man saknar som mest, då alla minnen dyker upp. Något som aldrig kan ersättas. Ibland känner man verkligen att för lite tid ges åt familjen,ibland p.g.a "måsten" eller ibland av min egen vilja. För att återgå till det jag skrev innan; att ta vara på det man har! Det finns många människor,fler än vad man tror som sitter själva på julafton,som förlorat alla sina närmaste.

 Jag vill inte förlora något mer, jag vill ha kvar det jag har nu..Jag vill samtidigt få tillbaka det jag haft! Saknad gör ont! Och varje år..varje år fram till det riktiga vuxenlivet kommer jag få dom här tankarna,tills jag får egen familj att skapa traditioner tillsammans med! Jag älskar min familj, och familjens jul kommer förstås bli lika mysig som den varit de tidigare åren!

Jag saknar er enormt,ni fem! ♥
Jag hoppas ni inte går miste om mina framsteg och misstag även om ni inte är kvar i livet.

Mmmm,det ni?

Vad fan har hänt med skolans köttfärssås? Mjölig,konstig konsistent & består av hårstrå.
Gör något åt saken! MATRÅD..någon???

Morr..Idag ska jag med o handla julgran. Sen ska jag ringa Sandra,prata skvaller ;) Sen ska jag greja med mitt jympapass o ikväll blir de marsipangris! Sista skoldagen före lovet imorgon,hell yeah,here we go!


Story & Bilder från gårdagens Göteborgsresa =)

Vi tog saab bio power till göteborg för att klappa renar på liseberg,men istället gick vi o posa framför dom fina lysande träden istället.Richard försökte vinna på godishjul,men istället var det jag som vann 2 kg kexchoklad.De blev mycket hångel,närmare sagt vid vart 10e steg..nykära som man är ;)...Vi shoppade loss i bodarna,gentlemännen höll flickornas påsar,de fick ju naturligtvis visa deras muskler (?)..Vi tog oss till restaurangen (Alla bilder därifrån blev slitna,så blir de ju efter ett par starkisar- höhö..) Påtal om de så drack Evelina 1½ vecka olagligt. Tydligen räckte de med att Andreas visa körkortet,luck for her! ;) Richard kände sig helcool hela dagen...även när han körde från Liseberg till restaurangen (som vanligtvis ligger drygt 5-10 minuter ifrån varandra med bil) på ehm..ja,20-25 min? ;) CHARMIGT KÖRT..men med Richard färdas man fortfarande säkrast!!

"Jag kan inte göra en U-sväng här..körkortet skulle ryka direkt!!*
*Richard svänger istället in till vänster*
Andreas: "RICHARD..du kör på motsatt körfält..byt..Ditt körkort ryker direkt!"
*Dunk..dunk,dank*

BILDERNA ÄR ORDNADE EFTER STORYN OVAN.. ;)





NU ÄR DET SHREEEEK..! =D
ciaaaaoo!

Julen är nära!

Tjena tjena. Här sitter jag med världens magont,jobbigt..men ´jag ska försöka blogga bort det =P Hade först tänkt o berätta lite om igår då vi va på Liseberg! Stämningen var jättemysig o härlig,de va lite kallt med kärleksvibbarna gjorde oss rejält varma ;) Vi gick o kika bland dom olika bodarna,spelade lite på hjul o bara kika runt! Köpte med mig 3 olika sorters glöggflaskor hem,päronkonjak-choklad och två marsipangrisar =) Jag o mamma har som tradition att varje år dela på en lite större marsipangris,så de får bli även i år =) Och vet ni vaaad? Igår vann jag 2 kg kexchoklad på spelhjulet,ja blev överlycklig..men sen va de inte lika roligt längre efter några timmar. Onödig skit..haha! Eftersom ja börjat mitt nya liv så tänker jag inte behålla dom här 2 Kg:a..utan jag ska ge bort det i julklapp till älsklingens morfar! För jag har nämligen blivit ditbjuden på juldagen då vi ska fira jul, dag 2 ;) Iaf iaf..efter Liseberg drog vi oss till Bomboo! Jag blev ju mätt redan av salladen så jag åt knappt upp hälften av den mat jag tagit till mig,men det var otroligt gott ändå. Efteråt blev de efterätt,SÅKLART ;) Sen så var ju kanske ekonomin inte lika glad åt den här resan till Göteborg igår..men jag har planerat en glöggkväll framöver (maybe tonight?) ,då man får komma o smaka på mina 3 sorters glöggar,men då de kostar 20 kr per glögg-kopp ;) Smart som jag är... =) En liten veckoplanering för övrigt...Det händer mkt nu,o de kommer gå med en väldans fart!

Måndag: Kort skoldag, ska gå lite på stan o inhandla lite,kanske nån julklapp o ev. något jag ska ha på mig på sittningen,som förhoppningsvis blir av nu på onsdag! Biljetterna har sålts för dåligt..Tråkiga nisse-elever!!!! Om jag hinner får de även bli en trip till gymmet! På kvällen ska jag o mamma ha marsipankväll!

Tisdag: Skoldag här med. Får kolla upp lite träningspass o se om nåt passar in mig. Älsklingen ska sova hos mig,så kvällen blir lugn!

Onsdag: Julavslutning,underbart! På kvällen är det alltså sittning som gäller (eller..?) Då det är julbord och dricka!

Torsdag: Jag o Andreas ska då besöka/hämta A:s syster på hennes skola som jag inte kommer ihåg vart den ligger.. :S Men nånstans mot Mariestad skulle jag tro..? KANSKE? =D

Fredag: Inget spec. planerat. Andreas jobbar kväll som vanligt så kan tänka mig att jag drar dit o solar lite =P

Lördag: Julbad tillsammans med Andreas släkt. Denna julen förändras mkt för mig,får vara med om många roliga saker! :) Släkten hyr alltså hela simhallen å släkten drar dit o badar & fikar. Laddar upp helt enkelt..ska bli toppenkul! =)

Söndag: Ta-det-lugnt-dag! På kvällen skär vi i familjen upp första julskink-skivorna o äter skinksmörgås! =)

Som ni märker är det alltså mkt som händer,men allt är kuuul! =)
I eftermiddag åker jag o Andreas hem till mig igen,då jag hade tänkt publicera lite bilder från helgen! :) Så håll utkik..

Ha en bra dag sålänge,ciaaaoo!


6 månader kärlek <3

God Morgon på er! Uppdatering från Sjuntorp idag..Sov ju här inatt, o inatt ja har drömt en massa konstiga drömmar! Meeen idaaag,är det min o älsklingens halvårs-dag! =) Myspys! Vi har precis ätit frukost o nu sjunger Andreas o hans syster julsånger..it sounds greeaat *host-host* ;)

Klockan halv 3 åker vi ner till Göteborg idag,till Liseberg! =) Och ikväll har vi bokat bord på Bamboo' =) Vad som händer fram tills dess har jag ingen aning om,men de märker vi nog ;)

Ni får ha en toppendag! Vi hörs mer imorgon..SNART ÄR DE JUUUULLOOOOOV! - underbart!

Eftersom det är 6 månader idag,så lägger jag självklart ut bilder som e tagna ungefär en vecka före vi blev tillsammans, just på stället Liseberg =) Andra bilden är på mig med tyrolhatten & en stor stark =P

image434

image435

Info som bör nå ut!

Wooha! Jag fick MVG- på min skriftliga insändare jag skrev i Sv B för en vecka sen.

image433



...Kände bara för att den infon behövde nå ut till svenska bloggvärlden! ;)


Älsklingen har varit här hos mig några timmar nu,men han har tagit sin kosa hemåt igen.
Första ensamma natten på länge. :(
Jag älskar honom,min fina Andreas.

New glasses!

Jag har vart hos optikern o beställt nya bågar! Senast jag var där va år 2005,o jag började använda mina glasögon regelbundet för 6 månader sen! Hoho..Men dom bågarna jag beställde nu var verkligen..GOOD! Dom går lite i metall,samma färgskiftning som min hårfärg..så det blev bara så mycket "Amanda" de kunde bli. Leveransen kommer nästa vecka,spännande! =D För övrigt har jag ingen sysselsättning alls idag,med andra ord: Rastlöshet! Jag hade tänkt sitta bänkad framför O.C-avsnittet 16.10, o om det blir ett Danspass på Friskis ikväll får vi se senare,skulle behövt lite "go-go" i mig!

Imorgon är det iaf fredag igen. Julklappsshopping på dagen,på kvällen bär det av till simhallen & solariumet :) Och sen mina vänner på lördag är det dags för Liseberg med min älskling och mina två kära kamrater; Evelina & Richard! :)

Nu ska jag laga mat, men först ska jag försöka övertyga mamma att göra den istället. ;)

Vi höres!

Husets middagserbjudande

Vi befinner oss i mitten av veckan. Mamma & pappa jobbar sent ,väldigt sent. Tyson Bajson glor,sover o fjäskar till sig en massa gos. Kylskåpet står tomt,rensat sen igår kväll (?) Jag är hungrig som en räv. Jag svälter i vanlig ordning på onsdag eftermiddag. Det som kvarstår: En urgröpt barkis. Gott så in i norden iofs.....


Min korta onsdag

Aaalluuu! Sitter här jätte-hostandes av någon konstig anledning. Har slutat för dagen,efter att ha haft ett prov. Jag hatar att gå hem såhär tidigt,så istället väljer jag att sitta kvar o vänta på lunchen..ehm,som är 11.45,då jag ska käka med älsklingen o hans classmates :) Men däremot..ska ta mig till stan vid 10-tiden för att göra en synkontroll,o sen får jag gå på jakt efter klappisar:) Ska även in till Lindex o ifrågasätta deras bh:ar som går sönder hit o dit! Jag har redan gaddat upp mig med argument om dom är dryga mot mig! I eftemíddag tänker jag nog vara så duktig att jag sätter mig med min projektarbete,för jag har inget annat att plugga,så nåt måste de ju bli..Haha, jag låter ju som en skolnörd :P För övrigt längtar jag nu bara till lördag,de ska bli sååå mysigt! :) Veckorna går så fort så det är helt sjukt. Kan inte förstå att det är så nära studenten nu,bara EN termin kvar. Wooo! Vad händer sen?? Spännande framtid ;) Hehe =D

Nu ska jag knalla vidare här i bloggvärlden,tänkte spana runt you know..Uppdatera skvallret ;)
Pöööss!

Missing my hair

Saknar mitt långa platta hår så otroligt mycket!..Att permanenta håret var det sämsta jag kunde gjort. Dom 2 första dagarna var det som ett krulligt prinsesshår,3e dagen gick de o dog totalt.
 
Varje morgon vaknar jag numera med halvlångt-kort hår,med äcklig volym där plattång krävs för att återställa det. Isch isch isch!

image432

Kära långa hår, hoppas vi ses till sommaren!

Kaloriuträkning!

Jag har nu vart på terminens sista 75-pass på Friskis. Smart som jag var stressade jag dit utan vattenflaska,så halsen var ju inte på topp där ett tag.Men nu har jag slurpat vatten o ätit nötter så de står härligt till!! :) Läste här i Pulspressen att under en minuts kyssandes förbränner man 7 kcal/minut! Eftersom jag började mitt nya nyttiga liv igår ska naturligtvis Andreas också få ta del av detta..Min plan är att ligga o pussas med honom en hel timma ikväll,i sträck! För enligt undersökningen ska både han o jag under denna timma förbränna 420 kcal!! ;)

Detta blir spännande!

Hey dude..Hyggligt citat ;)

*Under julklappshandlingen inne på H&M vid underklädesavdelningen,på jakt efter julklapp till min syster*:

Mandiz: Andreas..va skulle du vilja se min syster i?
Andreas: Eh..påklädd??
Mandiz: Jaa,men avklädd då?
* En man strutsar förbi o lägger ett garv åt min kommentar,som jag råkade säga lite allt för tydligt ;)
Dum fråga av mig,bra svar av älsklingen ;)
*

NU: Träning,Medel 75..sista passet innan julschemat Go, go, go!
Ikväll blir det plugg med nötter som tilltugg,därefter ersätts nötterna med pussar av Andreas.
Myyyyyyys!

Mysigt citat! :)

Haha,igår på kalaset hemma hos Andreas kommer Andreas moster o säger såhär:
- "Vi diskuterade barnvakt en gång,o då sa K (minsta barnet) : Jag tycker bäst om när Andreas o Amanda passar oss..för dom bara pussas hela tiden". Haha..goosiga unge! :) Undra va Andreas moster tänker om oss nu? :O

Haha,det värmde i hjärtat att få höra det..fast på ett annorlunda sätt ;)



Som ni märker har en ny header dykt upp här i bloggen,rara Sara hjälper mig att sätta in den! Det är jag som fixat utseendet på den,men de är alltså som Sara som fixar den på plats! :) Tack snälla för det! :)

Strax ska jag bege mig till Sjuntorps simhall för att simma o sällskapa min pojkvän! :) Ska även ta o sola lite granna,skönt att relaxa i bastun efteråt..o kvällen avslutas med massa pussar ;) Mums i kohagen!!

Ha en riktig bra kväll!!

Koko

Heej på er alla! Haha,jag suger på att uppdaterera,men mitt liv är tillräckligt spännande just nu så har annat att göra än o plugga..men men ;) Nu har jag iaf håltimma i skolan,fram till halv 1! Typiskt..hade kunnat lega hemma hos älsklingen nu,för den skunken är ledig idag,men bara för min engelskalektion va ja tvungen att ta mig hit..medan andra stanna hemma..(What? *No names*) Lite resumé av helgen; I lördags kväll blev de ingen filmhyrning utan jag o Andreas blev hungriga istället,så vi beställde kinamat! =) I vanlig ordning somnade jag framför tv:n,trött som en get..o efter ett tag började jag prata med Andreas i sömnen..matkåt som jag är säger jag:
- "Har du gjort mat än?" Andreas fattar ingenting men fortsätter ändå prata med mig..min goding ;) Sen så igår (söndag) drog vi till gymmet på Volvo o körde sönder varandra,vi tävlade i benstyrka. Badvakten VS. Friskisbruden ;) Höhö,det Andreas vann över mig på..där va maskinerna felinställda..iofs var det bara en maskin..Haha! ;D Needå..sen på dagen åkte vi hem till Andreas där jag pluggade med hans syster,o sen kom hela stora släkten på kalas,o de bjöds på nybakt bröd o tomtegröt,sjukt gottigt! :) Var helt slut efter det..o somnade snabbt igår kväll. Drömde mardrömmar om Andreas inatt igen..Det är helt sjukt. Jag drömmer mardrömmar om min underbara pojkvän,så i morse när han började komma nära mig blev ja tveksam o kände tvivel på om jag skulle låta han röra mig,för ja hade precis drömt om honom då..Haha,stackars älskling!

Nu måste ja tyvärr avbryta bloggandet för att återgå till mina viktiga studier..gaah! Men en uppdatering kan ske senare,skulle jag minsann tro:P Men ha en jävla bra dag =P

I give you a smile! :)

Den är go ;)
Skelettet är så sött! :D Jag beundrar buktalare enormt! :)

'

Lindsay - rival?

Heeeeeeeej på er! Nu sitter jag o Andreas här hemma hos mig och slappar. Andreas har fastnat framför tv:n,en film där Lindsay Lohan spelar en av rollerna..Han kan verkligen inte dra sig därifrån..Nu låter det iofs som han är världens kåta på Lindsay,men där tror ni helt fel.. ;) Han sitter o häst-skrattar åt de "roliga scenerna" i filmen,jag själv tröttnade o hamnade här! Fun for meee!! ;) Iaf..idag har vi handlat julklappisar,eller aa..Andreas gjorde. Jag handla till mig själv. Ett par hallonrosa over-knee's...dom är riktigt fräscha.Sen va ja tvungen att köpa en lång stickad kofta för att den passa perfekt till de hallonrosa! (Nu är det reklam i filmen & andreas kommer hit o fjäskar,tror han ska få pussar..men ickeee..han kan fråga Lindsay ;D )

Vi ska strax gå o hyra film,dagen får fortsätta med slappa tyglar! :)
Jag lägger in lite outfit-bilder på mej & andreas,som togs innan vår shoppingrunda idag ;P Senare ikväll ska ja dela med mig av en film älsklingen visade mig förut,en buktalare som gjorde en grym show! =)




Vi hörs later..Nu ska jag gå o distrahera min pojkvän från gluttandet på Lindsay..Haha..
Kolsvart av svartsjuka ;)

Originalet (Rihanna) eller Lillasyster?

TYCKER LÅTEN ÄR SJUKT GRYM! Detta är en helt annat typ av version..Men gör Rihanna den bättre?
- Antagligen!

Abra Kadabra

Heej på er alla! Igår orkade varken jag eller Andreas skriva här i bloggen..Hade lite andra grejer att dona med! Men men..igår fick jag iaf reda på min muntliga ENG-redovisning jag hade för typ 2 veckor sen,ja fick VG =) Känner mig jättenöjd..för redovisningen gick faktiskt jättebra enligt mig själv! =P Har även haft 2 prov den här veckan,stora båda två..religion & historia,hade pluggat på bra till båda två,så hoppas på VG där med!!

Helgen nu då..Ikväll är det IDOL-final,o den ska jag sitta här hemma själv o titta på,fast med mamma & pappa förstås,med god mat till! :) Andreas slutar jobba kl.22,då kommer han o hämtar mig o vi drar vidare hem till Adam & Jonna,där vi ska kolla film hela natten ;P Och sen imorgon ska jag o Andreas ut o köpa julklappar (nu är älsklingen så illa tvungen att gå i affärer tsm med mig;)) På eftermiddag ska vi äta middag här hemma,brorsan tar ju hem sin nya tjej,som jag nämnt tidigare ;P Lördag kväll blir nog också rättså lugn skulle ja tro! :) Sen på söndag drar vi o gymmar på Volvo..efter många om o men lyckades Andreas övertala mig att vi skulle gymma där istället för på Friskis,däremot tkr jag friskis fortfarande ÄR mycket bättre :P Whatever..På söndagskvällen är de kalas hos Andreas me hela släkten,trevlish! Alltså,min helg är fullspäckad o det är ju sånt jag älskar..till skillnad från förra helgen :P Annars har jag INGET kul att berätta..känns som ja bara ger tråkig uppdatering,men vad ska jag skriva då?? Gäsp gäsp..ska gå o titta på ett inspelat PB-avsnitt nu,o sen runt 16-tiden är de OC på kanal 5. Jag är underhållen hela eftemiddan,så bra ;)

Skriver mer sen skulle ja tro =P
Pöss

Story: Julkalender'n

Goddagens. Här sitter jag svältandes med en lussekatt i käften som förhoppningsvis ska göra mig mätt. Har suttit o pluggat historia 2 timmar o en kvart nu,behöver MAT och PAUS. Men tror allt sitter nu! Just nu längtar jag bara till helgen,den verkar bli helt wonderful! Mer om detta i ett senare inlägg..Hade iställt tänkt o berätta den lilla historian om årets julkalender jag fick av Andreas mamma...

..I söndags när vi kom hem till Andreas så låg de en stor jul-godis-kalender på Andreas säng..eftersom de va en ovanligt stor tänkte jag; Näe,men då kan ju jag o Andreas dela..Så sa jag till han: "Aa,men bara så du vet så delar vi på den." Men självklart så spyder Andreas ur sig som en äkta 3-åring: "Nääää,de ska vi inte alls de..Den är min,jag har fått den av mamma!" Jag (som nu leker 5-åring) rusar ut till TV-rummet där Andreas mamma sitter o säger helt panikslaget: "Vaaaarför fick inte jaaaaag nån?" Haha..Då lovade hon mig att köpa en till mig med..o igår fick jag den hemlevererad! Visst är Andreas mamma underbart snäll! Så nu slipper jag & älsklingen bråka om våra kalendrar ;)

Nu ska jag knalla vidare..NÄR KOMMER MINA PÄRON HEM???

Kaos i klassen!

Hoho! De e kaos här i skolan just nu..redovisning för våra handikapps-arbeten har startat,några saknas som ska redovisa idag..Alla i klassen vill gå hem  - alla utom JAG! Varför ska man gå hem nu,när man precis vaknat?? Mohaha,alla e skitsura..förutom jag,för vi kommer stanna hela daan..hihi! Jag är ond mot mina classmates!

Förresten fick jag en jul-godis-kalender av Andreas mamma igår..jag berättar storyn i eftermiddag ;D
Vi hörs ;) Kööööööööss!

Dooota

Hej fadde-ra-la-la-laaa!
Hemkommen o busig från skolan sitter jag nu här ensam som en koalabjörn..sugen på att kramas. När pappa kommer hem ska ja slänga mina armar runt honom,jag känner på mig att han saknat mig idag. Hihi ;) Provet gick bra idag..räknar nog med ett VG,räknade ihop poängen,o snittet låg på VG..Jag e fortfarande sån att jag är verkligen inte nöjd med VG när det är sånna ämnen jag vet att jag är duktig på! Så jag hoppas verkligen mitt fördjupningsarbete  hamnar på ett MVG! Men men,detta var sista plugget på religionen för kursen är slut nu till jul. Historian däremot kommer man få slita med en hel termin till,iofs är historia ett ämne jag alltid tyckt om!

Vad händer för mig idag då? Först ska jag sätta mig en stund o plugga nu,därefter blir det middag. Andreas kommer hit när han slutat vid 4-tiden,o sen ska han köra mig till träningen. Han är "ansvarig elev" att stå o snacka på skolans Öppet hus ikväll,han kommer säkert locka massor till VA..han är sjukt mogen när de gäller sånna grejer ;) Är så stolt över honom! ♥

Inte nu till helgen,men nästa helg är det daxs för Jul på Liseberg tsm med Evelina & Richard (som numera också blivit ett par,yihoo ;) ) som jag nämnt tidigare,den lördagen,15/12 firar jag o Andreas ett halvår tillsammans. Vi ska även boka bord på Bamboo'..Göteborgs bästa restaurang med utländsk mat! Sjukt mysigt..

image426image427

Oj..nu kom mamma o pappa hem..ni vet vad som gäller!
NER O KRAMA PAPPA! =)

Jag har inte använt mitt nya schampoo

Fattar ni hur jävla cool jag är,när jag ska börja träna imorgon? Jippiiiiiieeee! =)
Och imorgon gör säkert Andreas besök här i bloggen..jag menar..HANS FAVORITER KAN JU KOLLA IN HÄR PÅ BLOGGEN EXTRA MYCKET DÅ. ;) Haha..egentligen ska jag inte vara negativ till det,jag får ju fler besökare. Här med ska jag börja utnyttja min pojkväns skrivande..........men förstår ändå inte vad han har i sina inlägg som inte jag har? Höhö..

TACK MADDE FÖR STÖDET!!  ;)

Dessutom e jag värd en kram idag..jag har pluggat i sträck sedan kl.17.00 fram till halv 9,förutom när ja hade rast mellan 7-8! Kalla mig pluggis..men vem faaan är de som får dom bra betygen o den bästa framtiden?

hejdå vänner!


Markooliiooooo!

NI KAN KALLA MIG NÖRDIG..MEN MARKOOLIO GÖR SJUKT BRA MUSIK! 
I lördags innan ja drog ut på krogen så va de min förfest-musik..
De bästa av allt är att ja sjunger refrängerna väldigt bra ;)

Jag är sjukt snäll som bjuder på en klassiker ;)



Nu ska jag ringa Andreas..han har varit hos tandläkaren :D Sen ska jag plugga hela kvällen,så vi hörs vid 9-snåret ungefär.. =P

Utbildad CNC-operatör & Veckan

Tjena pluttar! Jaaaani,igår fick ni alltså reda på min o andreas grund till vårt förhållande,han var ju inte rädd för att berätta sanningen precis! (haha,läs inlägget nedan om ni missat det!) Jaajaa..men nu ska vi gå till ett mer action-ämne..det är nämligen såhär; jag har blivit CNC-operatör,för idag på håltimman övergav sofia o linda mig,så jag gick ner till min prins :) Dom va i volvo-verkstaden så frågade jag deras lärare Kari (som för övrigt älskar mig) om ja fick va med på deras lektion. Han har ju inget emot brudar..så de va inga problem.Däremot blev de ett himla tjat om att ja inte hade skyddsskor :P Men iaf..jag tryckte på den gröna knappen o starta min maskin..ja va duktig,o när maskinerna gick självgående så passade jag & andreas på att gosa..allt för att jävlas med Kari ;) Hihi..

Nu har precis jag o Evelina planerat min veckan,hur den ska gå snabbare. Idag ska ja plugga,o de ska bli skitkul!! Motivering: Bra start på veckan..(haha) , imorgon ska jag trääääääna, för första gången på en månad..vad jag kommer flaxa. Den person som tagit över min plats på träningsgolvet under dessa 4 veckor kommer definitivt få flytta på sig igen =P Mohaa,ooond är jag! Dagen e slapp på onsdag i skolan,har bara en massa redovisningar! Resten av veckan orkar jag inte berätta om..men anledningen till att ja längtar till helgen är att den blir extra spännande. Brushan ska ta hem sin nya flickvän på middag,både jag o Andreas e väldigt nyfikna på detta! Sen kanske vi skulle hitta på något kul med Adam & Jonna,o på söndag är de kalas igeen,då vi ska fira Andreas syster & mamma!

Nu är jag hungrig..så idag får jag äta lite på Evelina,hon sitter en meter ifrån mig..Revbenen o köttet därtill skulle sitta himla fint..

CHeeesee OUT!

PS: Och hur faaaabjan kommer det sig att statistiken bland läsarna ALLTID höjer sig just dom dagarna Andreas skriver sina inlägg? Förklara det,kära läsare! ;)

November Kåsan och romantik

Hej på er!!!
Nu är jag här igen ;P (andreeeaaas,amandas heta boyfriend)
ihelgen har det varit november kåsan och det har gått bra.... Det börjde redan i fredags där jag tog ledigt från skolan och badet för att kunna hjälpa till och förbereda. Hela dan gick grymt snabbt och jag gick tidigt och la mig för att på lördags morgonen kunna vara vid SAAB Muséet och köra ut klockor till alla sträckor. När jag var färdig med det så gled jag runt med micke i en liten kukförlängare (Dodge Ram). Vid SS6 var det trafikkaos på dagen för att dessa jävla idioter till folk inte kan parkera utan dom dubbel parkerar på en liten landsväg så att det inte gick att mötas.... detta gjorde att kåsabussen gav alla andra ett rent helvete när den kom... Så på kvällen då åkte jag och två tappra män och tog tag i detta och såg till att folk lärde sig att parkera.. eftersom att jag va där så gick ju allt grymt bra ;D (nej nu börjar jag bli som amanda ;P).. vid halv tolv var det tack och adjö för mig så jag åkte hem och la mig i amandas säng och sten somnade :D..

Och nu till romantiken:
Läste lite av det Amanda har bloggat det senaste och såg att hon skrivit om när vi träffades så jag tänkte berätta hur det egentligen va........
Efter att Amanda varit hos mig på kalas så skickade jag ett sms till henne där jag skrev att hon har glömt sina trosor i min säng ;D Det va starten till vårat förhållande.. efter många sms började sedan Amanda fundera på om hon skulle dumpa mig eller inte.. men som tur va så kom hennes kompisar och styrde upp henne på den rätta banan (vilket jag tackar grymt mycket för)... Ungefär en vecka senare är vi på Stadium och Carro provar bikini ;D då ville Amanda ta och börja grov hångla med mig men det vågade hon inte så hon fick vänta tills vi va i Richards stuga den 15/6 där vi pussades för första gången ;P
Älskar dig Amanda

Med Vänliga Motorhälsningar
Andreas

PS: Ni där ute behöver inte vara avundsjuka på oss det finns säkert någon för er med ;D och fortsätt att kommentera för det gör det här lite roligare

GISSA VART JAG ÄR! =D

Heej heeeeeej! Gissa vart jag bloggar ifrån nu? Höhö..förvänta er inte för mkt..men jag sitter i SJUNTORP! Ja precis..där har bredbandet levererats nu,bättre sent än aldrig..så nu blir de bloggning även under helgerna då jag e hemma hos Andreas =P Iofs har jag tyckt de varit skönt innan att ha "vart ifrån datorn" en hel helg när man kommer hem på söndagarna..men men ;P Dessutom kan ju Andreas gå in o blogga lite då å då,om han känner för det..han har de ju ganska tråkigt när han e utan mej ;) Hihi..

Ïdag har vi firat Andreas mamma,ätit jättegod mat o en skitgod kladdkaka,har nog inte smakat godare innan!! Jag ska sätta mig o plugga lite nu,innan de blir allt för sent,gissar på att de blir lite glögg o så senare. Meeen meeen,ja kanske skriver mer sen..vem vet. Nä..nu ska jag tillbaka till tv-soffan o umgås med födelsedagsbarnet! =)

Krööööööööm.

Uj uj uj

Hej på er alla,goda och gladaaa!
2a december redan och FÖRSTA ADVENT! Kors i taket,vi är alltså redan här nu. Årets sista månad och vad har jag egentligen hunnit med? Eller vad ska man egentligen hinna med? Året har i vilket fall gått snabbt,nu början julklapps-yran & planering inför nyår. Yiiha. Ska börja smyg-shoppa lite julklapp idag,Andreas present..det är inte vilken som helst så ska ut idag innan "grejen" tar slut! De är även julskyltning här i stan,men den vet jag inte om vi hinner gå på..jag är iaf jävligt sugen på godis idag. Resten av dagen ska jag spendera tillsammans med Andreas,o sen ska jag ut i sandlådan o leka med religion & historia-boken!!! 

Helgen har för övrigt vart sådär..allt har inte vart som vanligt,men de har ordnat sig hyfsat bra ändå. Det är förstås min älskling jag saknat,men istället för att va själv hemma igår så följde jag med till min moster, därefter senare på kvällen följde jag med några vänner ut till krogen,de va skitkul igår. En rock-trubadur som va helgrym på att spela..de va världens drag. Jag va på jättegott humör o kunde verkligen ha kul! Och denna gången kunde jag åtminstone dricka upp det jag köpte,för halsen har blivit bättre!! =) Klockan 12 ringde Andreas o sa att han var färdig med Novemberkåsan,o han hade åkt hem till mig. Men jag ville naturligtvis hellre va med honom,så han kom o hämta mig i stan. De va så gott o krama om han sen! Nu ligger han fortfarande o sover,han behöver en rejäl sovmorgon..

Nu e jag hungrig..ska gå o äta på min sovandes pojkvän! Han är underbar! ♥
CHeese ooouuut!

RSS 2.0