Photos

Min favorit! =)


I hope that this story never ends :)



...

Amanda hjärta skatteverket!

Idag kom min deklaration..min första någonsin, och detta var verkligen ett stoooort hallelulja moment! För sedan i somras har både pappa och A. varit på mig att enligt mina lönespecifikationer så drar dom för lite skatt från min lön o att jag måste ringa o fixa de, så jag inte bli återbetalningsskyldig. Jag ringde en dag, direkt efter då jag hamnat i bråk med Telias kundservice. Upphetsad över detta sa jag helt fel till lönekontoret när jag ringde angående skatten, o påstod istället att dom drog av för mycket skatt. Jag hade alltså uttalat mig helt åt helvete. Men det kom jag inte på förren jag lagt på luren med den dryga tönten på lönekontoret,sen har jag inte haft lust att höra av mig mer, rädd för att hon skulle komma ihåg mig, för vi var inte glada på varandra den dagen hon & jag =P ...Meeeeen, idag kom beskedet...jag är INTE skyldig någon en enda krona..istället får jag TILLBAKA pengar. Hör ni dedär ljudet då bara cashen strömmar in? ;) Jag är glad, detta räddade min dag!! Frågan är vad jag ska göra resten av dagen? Typ plugga? :S Hur lockande det nu låter...Jag gör åtminstone ett försök.

Som jag förstått så är det sista avsnittet av "Den rätta för Rosing" ikväll. Jag har inget bra förtroende till Linda Rosing just nu, men om hon väljer Hugo kommer det aldrig finnas förtroende för henne i mina ögon. Iiiuuuhhh!

På återseende mina kära kameler!
Hugs.

When all is said and done

Ännu en helg har passerat och det är äntligen veckan man väntat på! Hemma hos Andreas står flyttlådor både tomma och fyllda, rummet är allmänt stökigt..man mådde illa bara man såg det. Kommer hem hit..ser någorlunda välstädat ut. Men även här får man börja packa...o nu ser det för jäkligt ut här också..fast ytan är iofs större! Nu får det vara bra för idag iaf!

I helgen var jag o Andreas på bio, vi såg den nya filmen med Clintan. Den var riiiiiiiiiiktigt bra!! Verkligen värd att se..o de fanns humor i filmen, de va lördag kväll o ja var på skratthumör, så satt o asflabba åt Clintans kommentarer..o mölade pop-corn samtidigt =P För övrigt har jag pluggat duktigt. Har blivit klar med hälften av uppgiften,o jag ligger precis i den tidzon jag planerat ;P Jäkligt bra kämpat Amanda....

Nu är min förskylning äntligen borta, och tur är väl det..ska iväg till Nisseskolan imorn igen o leda pass..Är skönt att slippa allt vad halsbesvär heter! Imorgon leder jag för en TE1:a..hoppas dom är lika mogna som förra 1an var, det blir roligast då :)

Nu vill jag bara ta mitt pick o pack o flytta,men först blir det tapetsering. I fredags var vi o köpte tapeter för sammanlagt 4000,hoppas vi verkligen valt rätt färger!!!! :P Och igår beställde Andreas en LCD-tv,jättefiiiin! =) Och i veckan börjar min shopping; kuddar till soffan,ljuslyktor m.m!!...Och ja...det kommer väl antagligen vara mycket snack om lägenheten dessa dagar framöver...antingen får ni stå ut, vara glada för vår skull eller helt enkelt skita i att läsa kommande inlägg =P Whatever.. Jag vill kunna gå tillbaka om ett år till detta inlägg o få tillbaka den underbara känslan jag har nu!! Det får iaf blir lite bilder nu...

Jag har rensat mina klädgarderober...ska man kalla detta tomt?


Packar i allt i från tvättkorgar till resväskor...



Amanda pluggar..


Ett STORT tack till min trogne vän Sofia för att du idag ringde o skrek att du inte hade något att göra o att du ville gå ut o gå promenad. (Mamma hade bett mig tidigare på morgonen att gå ut med Tyson så nu var detta en gyllene chans....) Så Sofia fick helt enkelt äran att gå ut med Tyson istället för mig (obs! Jag satt i Sjuntorp medan hon va ute..så jag sket lixom inte i att följa med henne ut :P)...Tack Sofia...Men undra vad för gentjänst jag blir skyldig dig????

Nu längtar vi efter påskafton, hela helgen är fullspäckad med planer!! =) Och sen missar vi inte 90210 ikväll ;)
Hugs.

Virus

Har lyckats få något virus i kroppen som envisas med en rejäl förkylning och en känsla av feber..Igår kväll ville jag bara begrava mig själv. Dom ringde även in mig från "jobb 2" så fick en tid idag mellan 10-14, det var tydligen kris så jag fick hoppa in. Tur att det inte är en långisdag..laddar nu innan arbetspasset med koffein-tabletter o lite annat smått & gått. Helgen ser för övrigt ganska lugn ut. Jag behöver plugga och Andreas ska göra högskoleprovet imorgon. På kvällen kanske det blir bio, who knows...Anyway...Ska fixa det sista nu innan jag ger mig iväg..Det har snöat gärnet ute inatt & nu på morgonen så ja är tvungen till att GÅ!!! Ska även passa på att påminna mig själv om att skriva om en liten små-pinsam sak som skedde igår hos min frisör :P Men det blir i nästa inlägg..måste skynda mig nu!

På återseende, hugs.

Tyson 6 år :)

Älskar den här vovven! :) Han har varit familjens tuffing sedan vi fick han som valp. Har lagt ner mycket tid på att få honom så perfekt som han är! Idag fyller han 6 år, o ska ytterligare ett år skämmas bort med presenter ;) Han kommer få bo hos mig och Andreas då o då framöver...för honom kan man inte vara utan länge! :)

Tyson som valp.


...Börjat växa till sig..


...I sina bästa dagar tillsammans med sin favorit; självaste Andreas!



www.mandizone.blogg.se today:

Jag har känt mig hängig hela dagen. Känt mig allmänt utmattad. I morse när jag vaknade var jag lika trött som jag var igår innan jag somnade, trots att ja fått flera timmars sömn. Mamma gissar på att det beror på överansträngning då jag dom senaste dagarna kört jympapassen med gymnasieklasser. Det är faktiskt skillnad på att jympa "privat" o att stå där i mitten, köra gärnet..varenda rörelse ska se perfekt ut..samtidigt får du inte se trött ut o samtidigt peppa alla andra. Jag har på köpet fått en hes röst. Imorgon får jag ha en ytterligare vilodag! Idag har jag iaf fått plugga. Tog mig till bokens hälft o fick faktiskt upp intresse för bokens innehåll. Hoppas jag har lika positiv inställning imorgon. Då ska jag förresten klippa mig..håret ser skabbigt ut nu. Ska dock bara toppa det + göra en snyggare "form" frisyrmässigt.

Tidigare ikväll ringde "ett nytt jobb" o erbjöd mig 8 veckor sommarjobb. Jag skickade in min CV till 3 annonser, o detta var väl besked från en av dom. Trodde inte det skulle gå så fort. Jag ska iaf dit nästa fredag för att se om det är ett jobb jag kan tänka mig. Jag hoppas det känns bra, för 8 veckor är som min trogne vän Sofia säger är riktigt bra. Problemet är väl att jag senare i april ska på ett möte angående en annan tjänst jag blivit erbjuden, för att få några veckor jobb. Kör man först till kvarn i sådana här lägen eller?

Får avvakta helt enkelt!!
Nu ska jag koppla av...ännu mera!! Försöka bli av med den här utmattningen..Den tar kål på mig. Hatar att vara trött, det är knappt skönt. See ya.

This is me!



Du heter: Amanda
Smeknamn: Mandiz (med Z!!!!)
Låt som när du är ledsen sörjer till: Undviker sånt trams..däremot lyssnar jag på låter som väcker fina minnen.
Är beroende av: Socialt umgänge!
Vad tror folk om dig? Dom som ej känner mig på riktigt ser mig nog som krävande..dom tror att jag är för självsäker.
Stämmer det? Jag är inte krävande, jag har däremot varit. Jag kan också erkänna att jag varit mer självsäker förr än vad jag är nu, konstigt nog. Min pojkvän A. har förändrat många egenskaper hos mig, till det bättre givetvis! Det är väldigt svårt att uppfatta mig "rätt" från början. Samtidigt upptäcker många andra ibland direkt  "den glada positiva Amanda", som tycker jag är full med energi o humor.
Vad får du oftast komplimanger för? Haha, det vet jag inte!
Vad säger du för att imponera på någon? Jag vill inte imponera på någon i smyg. Jag är istället ärlig o säger det jag tycker rakt ut. Är jag duktig på något så är jag, jag berättar det isåfall o visar gärna.
Hur imponerar man på dig? Att vara sig själv, i ALLA lägen!!!
Brukar du skratta för dig själv? Haha, om jag gör!!
Vad står det i ditt senaste inkomna sms? De är från Andreas, men innehållet är hemligt ;)
Var bor du? Tröllhätta'
Trivs du där? Absolut =) Och när man tröttnat på Thn finns Gbg nära till hands :)
Äger du några converse? Inga äkta..fyndade ett par för 80 kr i somras. :P
Sprit, cider, vin eller öl? Vin! :)
Brukar du bli för full? Mina vänner får svara på det, men ja..det har väl hänt 1 eller 2 gånger för mkt. Dock är det aldrig ett mål jag har på festen att bli fullast, utan ibland känner man av det för sent!
Är du allergisk mot något? Nix!
Brukar du komma i tid? Ja..jag är alltid punktlig!!! Men jag brukar alltid vara ungefär 20 minuter för tidig...
När mår du bra? När inga bekymmer finns mellan mig o nära & kära. Jag mår bra när jag är tillsammans med Andreas. Vi har jätteroligt ihop :)
Hur känner du dig nu? Bra...ostsmaken i munnen irriterar mig bara. Får snart borsta gaddarna.
Vanligaste färg på dina kläder? Köper nog oftast svart...eller helt enkelt färgglatt. Jag älskar att klä mig i "skrikande" färger. Helst rosa!!
Vad tycker du om fötter? Mina är fina..Övriga är äckliga. Klarar faktiskt inte av andras fötter i närheten. Sedan är tå-flirting aldrig fel, sålänge jag inte ser dom :P
Vad saknar du? En posche skulle inte sitta helt fel. Nä men jag saknar mina mor&far-föräldrar. Hade velat att dom levt och varit med några år till..Att dom fått se mig växa som person o utvecklas till vuxen.
Hade du en bra kväll igår? OC-boxen, Andreas och fruktsallad...Så ja!
Favoritdryck på morgonen? Dricker aldrig på morgonen.
Är du blyg? Beror på sällskap, men oftast nej. Om jag är blyg har jag isåfall en dålig dag :P
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Har inte upplevt det själv...men kanske. Det har ju tydligen hänt många?
Har du spytt offentligt? I guess.
Vad skulle du göra om du vore kille under en dag? Göra typiska kill-grejer...(Vad gör dom??)
Är du nöjd med ditt liv? Mer än nöjd.
Är du bortskämd? Ja...men det har varit värre.
Vad gör du imorgon? Pluggar, äter soppa till lunch, gör våfflor tillsammans med Andreas, äter dom med familjen och kopplar av!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Vet inte...låt mig tänka!!
Vad längtar du till? Tills ca 2 veckor då jag och A. förhoppningsvis är färdiga med all tapetsering i lägenheten och vi är inflyttade. Goodbye päronen!!
Gröna eller röda äpplen? Gröna!!
Gillar du golf? Har aldrig spelat..men svarar nej ändå.
Är det okej att gråta? Hellre det än att hålla inne allt! Viktigt att gråta ut.
När grät du senast? För några dagar sedan...
Bär du glasögon eller linser? Glasögon!
Tycker du det är viktigt att bära märkeskläder? Inte ett dugg viktigt!
Vill du gifta dig? Jaa!! =)
Är du bra på att laga mat? Ibland..det beror på humör!
Är du musikalisk? Bara i duschen..annars brukar inte folk vilja höra mig sjunga :P Jag är inte duktig på instrument heller.
Vad dricker du helst när du är törstig? Kallt vatten med is och citron!
Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry - strawberry/cheesecake!
Tycker du om sushi? Nej!
Vad äter du helst när du ser på film? En pizza...eller morötter med dipp!
Är du morgon eller kvälls-människa? Har alltid varit en morgon-människa..men nu är det olika!
Röker du? Neeeee....töntigt!
Hur ofta tränar/motionerar du? 3-4 dagar brukar ja skutta omkring på Friskis!

Ja människor..vilket tidsfördriv! Nu är det back to the reality igen!
På återseende!



!!!

Benhinneinflammation - igen, och väldigt glad för att dagarna går fort. Dock saknar jag inte skolan. Jag längtar isåfall efter en ny termin, nya människor och den gamla Amanda..har inte känt igen mig på sistone...

Söndag var de nu iaf, o helgen har traskat på ordentligt. Jobbade fredag morgon, kände mig död på fredag kväll. Var av någon anledning spänd o orolig inför lördagens arbetspass på jobbet. Som vanligt måste man hela tiden koncentrera sig på mig själv och med den jag jobbar med för att allt ska funka bra..speciellt när man ger sig ut på utflykt som igår,krävande....Anyway.. Kom hem dödstrött...men stressade bort tröttheten för att fixa mig inför tapas-kväll hos Andreas moster. Efter maten blev ja åter igen trött som döden. Ett stort minus var dessutom att ja missade räk-kväll hos Sofia med tjejerna..fick riktigt dåligt samvete,men hade väl inte pallat det heller!! Somnade gott när jag kom hem iaf, efterlängtad sömn!

Idag har jag finslipat mitt jympapass som kommer ha premiär imorgon, för VA-2orna på Nisseskolan..Är väldigt nöjd med min musik iaf!! Har repeterat passet 3 gånger för att kunna allt i huvudet..

Skvaller annars...? Kommer få en fet jävla lön den här månaden med tanke på en hel del arbetstider :) Men det går väl ändå plus minus noll för i fredags kom beslutet från CSN och eftersom jag hoppat av kurser i skolan nu kommer jag bara få 700 kr i månaden...yiihaa...lagom summa för festpengar till skärtorsdagen!! Längtar till påsk, all god mat..Sandra kommer..o sen en mysig påskmiddag tillsammans med heeela min familj :)

Härligt som smörgåstårta. Nu ska jag och Sandra ha skvaller-tid på telefon..uppdaterar varandra om våra liv... :P
Hugs.


Kvällsöppet!

Ahw. Ännu en ledig dag fördriven. Nu har jag iaf tre inbokade dagar nästa vecka på Nisseskolan där jag ska köra jympapass för småglinen..(alltså för dom som fortfarande går på gymnasiet) :P Det sa jag med glimten i ögat.. :P Har iaf varit på schlagerpass. Det var varmt o mkt folk..men kul,absolut! =) Imorgon får kroppen vila,o ja följer istället med Sofia upp till...aa..va de nu heter o hjälpa till o träna hennes barn i gymnastik! När gjorde ja en kullerbytta senast? Haha..hoppas de är nån dansträning istället..de faller mig bättre i smaken ;)

Sitter iaf här o småskrattar åt ett minne jag och tjejerna hade på vår tjejkväll vi hade nyligen! Då Caroline berättade om den gången vi hade vår lärarvikare Pontus (yesbox,han är omtalad här..men de är han ju värd!). När lektionen började närma sig slutet plockar jag upp mobilen, o frågar rakt ut:
- Jodu Pontus...är de Ok om jag bara ringer mamma o säger att hon börjar steka mina pannkakor nu, för jag vill gärna ha dom varma tills jag kommer hem!!

Haha..nu i efterhand skrattar man o tycker de är lite skrämmande att jag överhuvudtaget kunde säga de inför hela klassen. Bortskämda as...Jag går mot bättre tider!! OM jag gör!!! :) Känns skönt..!! Man får absolut skämmas bort lite ibland, men lagom är bäst!

Idag har iaf jag och Andreas tecknat el-avtal...och det lyckliga elbolaget blev ...*trumvirvel*..PLUS ENERGI! ;) Jag tänkte...eftersom bloggningen sker via elen..tyckte ni nog detta va trevligt att veta :P

Till sist bjuder jag på en ego-bild...för jag har ju faktiskt inga bilder på er läsare :P
Nu ska ja för övrigt invänta älskling som kommer hem från jobbet lite efter halv 12..då ska vi nörda oss framför ett avsnitt av O.C ;)

Tycker inte min nattandställning gör någon nytta alls...




Låt mig tala!

Idag säger jag (som om jag vore en präst)
- HV71 OCH LIVERPOOL!
- Ikväll vill jag att den där opera-saken ska ta hem Eurovision..en mäktig låt, o jävligt grymt att blanda 2 helt olika genrer inom musiken!
- Och daaamn vad jag ska dippa!! ;)

Det var nog allt. Nu blir det ett glas vin :)
Hugs!

Här åker jag & Andreas längdskidor i Småland :P

Jaw!

Veckan har verkligen gått fort, trots att man varken fördrivit tiden på skola eller jobb. Men imorgon ska jag jobba! Kvällen. Jag tycker verkligen det känns piiiina såhär i förhand. Fredagarna brukar man ju bara vilja ägna tiden med mysigt sällskap, mjukisbyxor o ligga i soffan. Men när man väl är där på jobbet brukar de kännas bättre, iofs..Men känslan innan är iaf inte kul. Whatever...

Igår var vi o beställde alla olika varianter av tapeter som vi ska greja med i lägenheten! Vi har satsat på dyrare fondväggar, o billigare "basväggar", och det slutliga priset med lite rabatt tyckte jag priset slutade på en helt OK summa, eftersom vi är 2 stycken som delar på det. Känner verkligen på mig hur fint resultatet kommer bli! Dessutom visste jag inte att Andreas va så rik på idéer o kreativ gällande färger o kombinationer ;)

Idag ska ja bara ta det lugnt...måste till skolan o lämna tillbaka en bok...Så trögt att komma dit. Ska försöka mig på lite magi så jag kanske kan förtrolla bort boken :P Sen ikväll kanske det blir Lipz tillsammans med Carro Barro o Sofia! Annars får de bli Criminal Minds :)

På återseende.

Up-down-girl

Nu går verkligen dagarna upp och ner. Gårdagen började verkligen inte bra..Man kunde inte bli mer deppig o tjurig som jag blev. Först ringer dom från jobbet och "tar tillbaka" det sommarjobb jag i princip blivit lovat inför sommaren. Tydligen ska alla intresserade skicka in CV så sköts all anställning från Trollhättan Stad, trots att jag varit där ett år nu. Kändes surt..för nu vet man inte om man är garanterad jobb, och om jag blir det så är det inte säkert att jag hamnar på mitt jobb, där jag verkligen trivs! Det var depp nr.1! Sen ringde jag Csn också, bara för att dubbelchecka att allt såg bra ut med studieekonomin när jag hoppat av en kurs. Jag bemöttes av 2 sura och dryga as, med en hemsk dialekt som inte fattade någonting..och svarade på andra frågor som jag knappt var intresserad av. De slutade att vi blev irriterade på varandra, så vi bestämde att jag skulle ringa en annan dag...o förhoppningsvis få prata med någon som fattade rätt!! Så nu kommer jag väl åka på en liten skuld till Csn..äeh ja vette fan..Pappa ska ringa och kolla..Jag tror inte dom tog mig på allvar, tyvärr...Men dagens glada nyhet är iaf att dom ringde från mitt "nyaste" jobb o erbjöd mig näst intill en hel arbetsvecka v.22..å tiderna krockade inte med skolan någonting...+ att de är lite nätter..vilket innebär: pengar, mycket pengar! =D

Anyway....
Igår var jag på kalas hos Sofia. Först bowling på Buddy's...jag vann över mitt lag (Nina,Sofia,Sofias mormor),o de kändes för jävla bra..för de har jag aldrig gjort ;) Sen åkte vi hem till Sofia o käkade massor av smörgåstårta och en jättegod tårta med kladdkaka som botten o någon typ av ett hemmagjort cheescake-liknande lager med jordgubbssmak. Ljuvligt..lovely! Mätta blev vi! Hoppas Sofia blev nöjd med dagen! :)

Idag har jag verkligen fullt upp. Jag ska jobba på Stavreskolan idag, tillsammans med mamma...en kort stund bara. När Andreas har slutat ska vi åka o beställa tapeter, för nu har vi bestämt oss för vad de blir..Ja säger bara; WOHOO! Va fint vi kommer få det,o speciellt! Här blir de inga vanliga fondväggar inte :) Jajaja...Sen ikväll ska jag träna,o sen får vi se om jag kan andas ut ikväll..Eftermiddagen blir iaf hektisk!

Nu ska jag ut med hunden, också en av dagens sysslor!
Susning!!!

Clockwatching

Då var det måndag igen, o här sitter jag o ska strax tillsammans med Sofia bege mig till Uddevalla för att åka till Torp. Helgen har varit jättebra! I fredags körde dom ett rockpass med livemusik på Friskis, ett band vid namn Poor Bob spelade precis bredvid oss jympare,o de va en grym känsla...Rockigt till 110%! Resten av kvällen spenderades i sängen...somnade gott! I lördags var det kalas x 2. Först hemma hos Andreas småkusiner...och direkt efter blev de hem till Sofia tillsammans med tjejerna. Mycket treeevligt tycker jag =) När jag kom hem trodde Andreas jag va jättefull,när ja bara skratta hela tiden när han påstod de. Men de va ja ickeee....Men igår när vi åkte till Överby en snabbis möter vi Adam...o första kommentaren ja får är "Amanda..fan va bakfull du verkar se ut att va"....TACK FÖR DEN...3 glas vin är ingen fylla, tack o hej :P

Igår vaknade Andreas för en gång skull innan mig, o självklart väckte han mig o beordrade att vi skulle gå upp..för jag fick tydligen inte ligga kvar själv som han brukar få :P Efter frukosten kikade vi de sista avsnittet av O.C av den första säsongen vi lånat av Sandra. Direkt efter utbryter Andreas: "Älskling..vi ska åka till Överby nu...Vi måste köpa hela boxen!!" Så de va bara att ta på sig och åka iväg. När vi kom hem igen med boxen i påsen så började vi vårt marathon direkt. Sammanlagt satt vi o kolla på O.C i 6 timmar igår,d.v.s 10 avsnitt :P Haha..när vi skulle gå o lägga oss kom vi på oss själva att va jävligt nördiga ;) Men nu är vi tillbaka i vardagen o då kommer de inte funka på samma sätt :) Söndagskvällen avslutades iaf med pannkakor & godis...men också en promenad..duktiga vi är ;)

Det var nog allt jag hade för stunden...dock har de bara blivit en massa tjat om hur min helg sett ut. När jag själv läser andras bloggar o dom skriver om hur deras helg/vecka sett ut får ja bara upp tanken: Guuuud va booring att läsa om...Men min kan väl inte vara så mkt roligare att läsa?! :S Shit the same...Nu ska ja invänta Sofia..låt mig gissa..hon duschar nu!!

På återseende, hugs!

Sa någon....freeedag?

Snart är det äntligen helg! Trots att man gått ledig större delen av veckan skiljer man ändå på vardag och helg. Dock har jag inte så mkt att komma med idag, utan istället sätter jag snart in vitlöksbaugetter i ugnen, virar in mig i täcket o kikar filmen V för Vendetta på 6an! Det blir ingen utgång idag...not without my S!!! Men eftersom hon legat på akuten de senaste fick vi helt enkelt ställa in det. Nästa fest blir istället på tisdag,då fyller hon 20..å då minsann är jag bjuden på kalas! ;) Begreppet fest innebär denna tisdag: Jävligt god mat!!!

Jag återkommer så småning om...See ya!

Bloggen i dåtid!

Ni som hängt med i bloggen sen ja starta upp den fick en period bli vana (och stå ut med) en massa ego-kort med "dagens outfit", jag fotade i princip allt jag shoppade o la ut här! Till o med vad jag käkade hängdes ut här. Jag vet inte riktigt om jag saknar det engagemanget..För det som gällde va att ta dom där 5 minutrarna extra på morgonen för att hinna ta kort, ta över bilderna till datorn o lägga ut. Jag minns en lektion vi hade på gymnasiet, då vi hade vår alla käraste Pontus till vikarie...jag minns inte exakt ut konversationen löd, men tillslut kom det fram att 08.20 när alla classmates anlänt till skolan satt jag hemma o bloggade...bara för att jag var tvungen att uppdatera bloggen på morgonen, och helst med en outfit ;) Haha..Pontus tyckte verkligen jag var knasig :P Numera har jag inte samma shopping-intresse som tidigare, men jag älskar fortfarande att kombinera och hitta min egna stil!

Jag satt iaf här hemma igår o kollade igenom gamla sparade bilder på de "outfits" jag la ut, o jag saknar verkligen mitt dåvarande utseende. Bilderna är tagna före jag blev tillsammans med Andreas bör väl tilläggas...jag ska jobba på sånt utseende igen...lite lätt solariumbränna (lagom är bäst...), inget slarv på träningspassen,lååångt hår o mindre fika ute...(då har jag ju råd att köpa mer kläder) ;)

I miss myself!!! (klicka för större format vid intresse) :P


Haha..får ni nog av dessa? ;P Jag måste iaf erkänna att jag är duktig på olika poser... :P

Nä...har inte funderat på att påbörja något nytt dagens-outfit-projekt...jag trivs med bloggens nuvarande innehåll...o en outfit då & då får väl kanske dyka upp!! =)

Nu ska jag äta,potatisgratäng o kyckling..sen ska jag ut o gå en runda :) Ikväll blir det Desperate Housewives! Wiho ;)
På återseende! Hugs.

I say Mon, you say Day!

Jag skulle vilja säga måååååååååååååndag! De har varit en 50/50-dag. Förmiddagen kändes verkligen trög. Jag ville prata med någon, ringde 2 samtal, o sammanlagd tid för dessa blev ca 5 minuter. Och jag ville prata, och fick inte göra de tillräckligt. (De två personer jag alltså ville prata med just då var upptagna med annat) Ensam hemma var jag...rullade in mig ytterligare i täcket o gömde mig ännu mer, klockan var då ca 15.00 mitt på dagen, och jag låg liggandes i sängen. Hur kommer det se ut kommande 5 veckor då jag är ledig totalt från skolan??? Jo, förstår ni..jag har planer, fler än vad Jönssonligan har. Jag ska ut o gå promenader mer...Kanske blir någon dagstur till Afrika emellanåt...Sen ska ja maila min gamla idrottslärare o fråga om ja får komma o leda jympapass..är såååå sugen på det. Sen ska jag förstås plugga, träna och vara glad! Vara social med vänner o familj. Fortsättning följer...

Helgen har varit strålande lugn, och rastlös. Nothing more I can tell about that. Ser istället fram emot kommande helg..då det är ööööös-party med tjejerna, Sofia fyller 20 så de ska vi kalasa till! Sen kanske de blir utgång på torsdag också..tydligen är de studentsittning, så de kanske blir fyllt med 90or..men vi kan ju hoppas på att de är moget folk denna gång, som inte (!!) slår sönder ett handfat inne på tjejernas...Men annars kommer de nog locka folk =)

Jaja..vad sägs om lite O.C nu...De får avrunda kvällen.
Ha en nice vecka, på återseende!
Hugs!

RSS 2.0