Kaffelirare

Ja ni människor!
Det sluta som jag förväntat mig. Jag har "lärt"mig dricka kaffe. På jobbet naturligtvis.
Jag sveper kaffet som man sveper en shot ungefär, man hinner inte känna den vidriga kaffesmaken.
Men jag är med er kaffelirare nu, för kaffe dricker jag minsann, flera koppar!

Så....När brukar ni ha kafferep?


Vadå? Helgen över?

Tjo haaj. Manda is back, o lirar snuskigt mycket ledighet! Helgen har gått braaa gott folk, inte så pjåkigt att jobba ändå, nu är det ju bara att se fram 3 dagars ledighet. Dag 1 är ju snart över, men den ska fördrivas med goda gärningar! Hittills har jag hunnit med mycket idag. Dagen började med att jag o älsklingen "örsov oss, för Andreas skulle nämligen till vårdcentralen..troligen får han börja med pencilin igen, de är någon knepig infektion bubbisen har, som inte vill visa sig på testerna! De sluta iaf med att vi käkade frukost hemma hos Andreas mormor, o de var den bästa starten på dagen man kunde få; nybakat bröd, vattenmelon, flädersaft och cheesecake! Muuums! Efteråt gick vi ut en sväng med vovvarna =)

Sen har jag nu tagit en sväng till Överby/Etage, fyndade både skor och en klänning jag funderat på väldigt länge! Summan av dessa två saker blev 280. Helstolt! :D Nu ikväll ska jag träffa Max, vi ska ut o käka o dricka gott på Butler's, egentligen skulle vi på bio med, men såg nyss att biografen är stängd på måndagar, så det är väl på Butler's vi stannar kvar! :) Min dag kommer sluta med att älsklingen hämtar upp mig ca 23.30 för att anlända till nästa gate: Sjuntorp! :)

Jaja,de känns skönt att vara återupplivad i bloggvärlden igen,tyvärr har den mesta fantasin försvunnit, så vad som bjuds på här framöver är det bara att vänta på att se! Vad jag ska göra nu? ;) Läsa mina favoritbloggar =P

Vi hörs!

Mål 2

Nu har jag ytterligare planer för mina lediga dagar i sommar, då älsklingen jobbar. (Se inlägg nedan) Jag ska på spa! Har fortfarande presentkortet kvar jag fick av Andreas, eftersom jag var sjuk den inbokade dagen. Lite massage på träningsvärken kan inte göra mer än GOTT!

2 sommar-mål på en o samma fredag, jag känner mig grymt fiffig.

Ska nästa mål bli att äta middag tillsammans med puddingen Fernando Torres från Spaniens landslag? ;)

torres%20kb%283%29.jpg


Mitt nya mål

Se där jag..jag hamnade här iallafall, de ska egentligen inte vara några konstigheter med det eftersom jag inte börjar jobba förren halv 4 i eftermiddag. Men med detta inlägg vill jag bara ha sagt: Jag ska börja träna igen.

Jag saknar träningen, och framför allt min vältränade kropp jag haft förut. För mig var träning glädje, träning ÄR fortfarande glädje för mig. Det är Friskis jag saknar, och det är dit jag ska tillbaka! Jag tänker inte skjuta upp det, jag vill börja direkt! Om nu inte min snoriga förskylning blir sämre, startar jag nu redan på måndag! Flåsigt....

Bild: Jag innan ett brädpass jag skulle leda :) Ledarskapet som fortfarande ligger varmt om hjärtat!

Hurra eller fäll en tår!

Ja kära barn!
Idag passar jag på att uppdatera er en sista gång inför helgen skulle jag tro! Jag jobbar nämligen heeela helgen lång, så den tid jag kommer att ha över, kommer jag defentivt inte lägga på bloggen. Så beroende av mig kan ni väl ändå inte va? Den jag skänker tiden till är såklart my loverboy! :) ...Nog om det.

Idag har jag vart med mor och shoppat. Hamnade i den gamla vanliga fällan. Med 44 kr på kontot så hittar jag mängder. Får låna av pappa, som sedan ska betalas tillbaka när lönen kommer (tror han ja'..ne,skoja bara..nån måtta får de va nu när jag tjänar fett med pengar) Men så mycket ska det ändå inte svida när återbetalningen sker sedan, eftersom det var FYND! Ett par byxor, enkla, svarta o hur bekväma som helst. Dom blir till stor användning när jag jobbar! Köpte även en jättemysig grå "luvklänning" som jag säger, också en favorit att jobba i..och till hösten..Mmmm, vilken mysig outfit! :) Sen la jag också undan en klänning, men den ska jag nog vänta med att köpa, annars känner jag mig för ruinerad :P Sist men inte minst, dagens viktigaste köp: Ny kalender..Den gör helt enkelt mina dagar enklare, dock är jag inte nöjd med priset..Den gjorde mig defintivt fattig. Alla jag kunde tänka mig låg runt samma pris, ack så jobbigt.

Jaha, vad sägs om lite fotboll ikväll igen då? Mycket bra match igår får jag lov att säga. Vid de tillfälliga avbrotten tog man i akt att andas ut 5 sekunder, om inte rättare sagt minuter ;)

Förlåt bloggkompisar, men mer än såhär har jag inte att skriva för er. Bli besvikna, gråt ut..hoppa av glädje..Men jag är tillbaka på söndag, om jag inte råkar va sådära super-duper-snäll o tar mig tid innan. Vem vet? ;)

Luuv♥

Mäktig limousin i Miami

Sitter här o kikar runt på Andreas vänners bilder från USA-resan. Som en liten rolig grej passar jag på att visa upp vilken jävla fet limo de åkte runt i, vadå glassigt? Tro det eller ej, men såhär bamse var den...



Och troligtvis den bakre delen av insidan på den...Andreas o Daniel på bild.



Här är de lixom inga fjuttiga folk hyr till balen..De här är verkligen gammelfarfar Limo!
Har för mig att denna rymde 24 personer.

Bilder lånade av: Daniel.

Jobb(igt) ?

Tjena! Så ni kände för att glida in här o checka senaste uppdateringen? Schysst! Får väl lira lite rader :)

Har idag redan hunnit med en konferans på 3 timmar med sommarjobbet. Fick träffa enhetschefen o skriva på lite papper. Jag är glad över att de är så bra kollegor jag jobbar med, det känns verkligen kanon! Mina arbetstider är heller inget jag börjat klaga på än, men sommarschemat har precis börjat. Om man blickar framåt kan jag se fram emot ett antal helger att jobba + sena kvällar, men det är väl å andra sidan då det händer saker på jobbet med.(Sen får vi inte glömma det smaskiga OB-tillägget) Blir ju ledig vissa vardagar, vilket man verkligen tar vara på, de tråkiga är att min pojkvän jobbar då, så de blir tajt att hitta på saker tillsammans med honom! Men iaf.. Redan i helgen går jag på mitt första helgpass, så snart får jag känna på det! Är ledig tills på fredag..Har känt väldigt mycket ledighet nu i veckan, men så blir de när de blir helgpass!

Jaja..vad har jag mer att berätta? Jag väntar snällt på pengar som snart antagligen ska hamna på kontot! Någon som vet om vi årets studenter får studiebidrag denna månad? Dom slantarna måste isåfall anlända snarast(?) De löser sig..man kommer inte långt på mina 44 kr. Man blir ju för fabjan helt shopping-desperat när man är lediga sånna här dagar då det är molning o så ute! :( Jaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaaaaaa...Kanske får knalla vidare nu, så hör jag av mej någon annan gång ;P

See ya!

Bruce!!

Nu är det nära...Snart tar vi de dyrbara biljetterna till Göteborg, och rockar loss med Bruce Springsteen!
Ska du me'?




Skulle bli en besvikelse om han inte spela en låt som den här... Men Bruce'an sviker väl aldrig?



Ett annat önskemål...



Ja, och sen är det bara att rocka loss till hans låtar som det är öööööööös i.

Medan vi väntar tills den 5e får vi hålla stämningen med Allsång på Skansen ikväll, dock kan jag nog inte vara med på alla allsånger, för min hals är gött sleten..Den är överflödad av hostningar & harklingar..
Men annars säger jag bara Hååååkaaan! =D

Drar mig nu, jag hör av mej ;D

Med detta inlägg vill jag nå ut till hela Sverige!

Alltså den här nya plattformen som ändrats till publishme.se tycker jag bara är så ballt. Okej, nu är det ju i själva verket inte inloggningslänken man ska bli såld på, utan de är faktiskt bloggarna. Men varje gång jag skriver länken; p-u-b-l-i-s-h-m-e-.-s-e, så känner jag mig så satans proffsig! Jag öppnar mig för hela Sverige, hela världen om den så vill. Mina ord blir publicerade, mina ord och bilder når ut! Vissa hatar dem, andra älskar. Men efter varje gång jag publicerat ett inlägg, är det JAG som publicerats. Jag berör din tid just nu, jag känner mig faktiskt stolt.. eftersom varje minut i livet är dyrbart!

Texten här ovan fick bli min inledning på publiciteten..Nu öppnar jag mig fullständigt, o de är bra..för nu vill jag uppmärksamma er på vilken jävla korkad gubbe jag o Andreas träffade på idag. Vi cyklade mitt i stan, där bilar står parkerade överallt, där dem alltid inte har uppsyn på hur dom egentligen kör. Vi väljer att cykla på den (observera) BREDA trottoaren, för att slippa trängas o knö sig mellan alla bilar o riskera att bli påkörda. Framför mig går en gubbstrutt, mitt i vägen me sitt äckliga arsle o tar upp hela vägen. (Dock tänkte jag inte såhär om honom stunden innan jag plingade med ringklockan). Så alltså..jag plingade så snällt med min ringklocka, gubben vänder sig om, tittar bakåt, vänder huvudet framåt igen, o sen reagerar, vänder sig mot mig o andreas o ryter till: "Ni har ingen rätt att cykla här".."De har vi visst de", sa jag med lugn röst, o gubben blir skitsur o fortsätter gnälla.Andreas började prata nåt om Sveriges lagar o grejer..haha. Om jag bara vetat vilket jäkla gristryne gubbstrutten vart skulle jag från början åkt rakt in i han istället för att plinga. Vi blev oskyldigt utskällda, av en sjukt orättvis snubbe!

Såå..vissa (inte alla) pensionärer drar alla ungdomar över en kant, o är fördomsfulla. De påstår att inte vi kan vara vänliga. Men hur är det då med alla griniga pensionärer som inte uppträder sig så bra mot oss "vänliga" ungdomar. Om gubben idag hade gett fan i att börja ryta till mej o andreas, o skällt ut oss mitt på gatan i princip, o istället bara flyttat på arslet o hållt käft så hade varken någons humör blivit sämre.Cirka 3 sekunder efter vi cyklat ifrån gubben, möter vi en annan cyklist, på samma trottoar, hoppas det lilla klagomonstret inte missade den o kände sig underlägsen!

Okeej..en liten skitsak egentligen men sådana här situationer upprepas så lätt! Men detta är mina tankar om saken, de äldre ska inte klaga på vårt beteende om dom inte kan vara hyggliga tillbaks. Sen är jag mycket medveten om att de finns riktiga äckel till ungdomar ute i samhället idag också, men lik förbannat ska vi alla inte dras över en kant! Jag försöker få förtroende hos äldre människor, varje gång jag möter en äldre bjuder jag på ett leende, vissa vísar tacksamhet, andra inte..Men de är isåfall upp till dom, jag försöker!

Jag vill skriva en insändare i tidningen, det har jag velat flera gånger, allt i fråga om korkade bilförare, kränkningar, och nu om det här. Men när ska jag få tummen ur röven? Kan inte hela Sverige läsa det här inlägget istället?
Joina, länka, och le!

NU HAR JAG BLIVIT PUBLICERAD!
Vad jag heter....? Amanda ;)

Jag är vaken, är ni?

Morsning korsning!
Efter att jag nu varit uppe i lite mer än en timma känner jag mig pigg, men öh..hur ska jag orka jobba till 21.00 ikväll?
De kommer bli på tok för segt, men jag ska sova lite idag, efter att ha kommit hem efter mitt första pass. Ska även på delagation idag, en typ av utbildning så jag får ge mediciner o så. Jag längtar bara tills ikväll, då jag förhoppningsvis hamnar under samma täcke som älsklingen..men det är inte säkert än, så vi får se.

Jag ville bara ge ett livstecken, för bloggen har haft ett rejält midsommaruppbehåll, men det har nog inte tagit död på någon.

Nu ska jag iväg o jobba...Ha de, adjöööööööööö

Mer bilder - FRÅN BALEN!

Yooo dudes!
Jag känner mig skit-ensam på MSN,nog för att 23 personer (av drygt 200) är online men "Inte vid datorn". Alla andra då? Har ni stuckit iväg? Åhh...boooring! Jag har iaf EN trogen vän som finns online, Sandy! Och Max sitter online ute från kusten,HAAH! Där ser ni,shit weather där med. Ingen idé hörrni..Stanna i trollhättan som jag, här är draget. Nee..men i år tror jag faktiskt på en lyckad midsommar. 4 timmar jobb på morgonen, perfaa..Sen börjar partyt direkt när man kommer hem. Lira lite sillar o så,göttans. Får bli försiktigt med alkoholen dessutom, börjar vid 3-tiden på Midsommardagen, en klar 10-poängare..men med pengar i sikte mår jag bra!!

Haaop..har ju lovat er bilder o så nu från balen bland annat. Nyfikna? Aja..Here are some of the pict's. Många tyckte nog att dom var skitsnygga i sina B-klänningar..men många var riktigt bedrövliga, riktigt bebisaktiga! Det var bara nappen som saknades! Jaja..kläderna ni ser här nedan har älsklingens mormor sytt, alltihop..På 1½ vecka..Sjukt....imponerande! Hon är guld värd den människan!

Detta var även vår 1-årsdag tillsammans, så de fick bli en pysse eller två ;)




Andreas fjanta sig..så de var nära en liten smäll där ;)
(Klicka för att förstora!)


Bilen vi åkte i har jag inget kort på, på den här datorn..Men det kanske dyker upp i ett senare inlägg :)
Åkte iaf nercabbat i en Mustang :)
Nu lite mer kik på fejset och frisyren :P

Sminkning & hår färdigt, framifrån..Nu saknades bara klänningen!:)


Håruppsättning bakifrån, Andreas moster som fixa detta gjorde ett kanonjobb! :)
Dock syns inte mina spännen så väl på detta foto :(


Lite övriga vimmelbilder från balen på Swania :)
You klick, and it will be bigger!


Daniel o Jocke & Evelina o Richard vid bordet

Älsklingen som är i vägen & de 3 muskutörerna :)

Vi tjejer som var snyggast den kvällen & Linda o John

Jag o min pojkvän uttrycker oss & sötnötterna Mattias & älsklingen :)


Evelina med sin fina klänning & sen gamle Victor & Jag :)

Jag med min goda Cosmopolitan & de söta paret Anders o Emilia :)

Såå då kära läsare..Nu är de flesta balbilderna utplacerade..
Ni anar inte hur mycket mer ni saknar att se. På midsommardagen försöker ja få upp lite mer bilder från studenten,
för nu hinns det inte med mer, imorn är de upp o hoppa, klockan 0-8!

GLAD MIDSOMMAR!

Inte alla hästar i stallet

Hej hopp i gallop!
Värsta sommarvädret ute ju, typiskt svenskt sommarväder med ösregn och blåst. Mycket trevligt med Oktoberväder i juni månad. Skål för de! Japp, kvällen består av fotboll och vin tillsammans med kamraten Max. Vi hade tänkt ta oss ner i Spikön o kolla fotbollen i ett öltält,men i sådant här väder känns de mest eländigt så då kom jag med alternativet: Soffan + godis, det bekvämare alternativet..Men Max var svårflirtad på det, så vi får se var o hur kvällen slutar. Något jag är stensäker på är att älsklingen kommer hem strax innan 12 inatt, å då blir de bara massa varma kramar =)

Imorgon blir det lite förberedelse inför midsommar, hade tänkt baka tårta till folket. Vi blir drygt 16 härliga personer som firar ihop, så jag tror på en toppenkväll! =) Kanske de blir den första midsommar som blir rejält lyckad? :P Alltid lika spännande varje år!

Jaja..men nu ska jag pysa vidare!
Förskjuter studentbilderna del 2 tills imorgon, för nu räcker tiden minsann inte till!


Tid, pengar, mat, cykel!

Dagen är taaajt! Hinner riktigt inte med den bloggningen jag planerat. Men senare kanske, efter fotbollen ikväll! Om drygt en timma ska jag möta upp min kamrat Max, vi ska ut o äta! Det är väl de enda vi brukar göra när vi umgås..Bränna pengar på mat, och ha trevliga samtal! Ikväll är det dessutom fotboll, ska man dra till matchen i ett öltält tro? Jag testar att ragga upp Max på det!

Imorgon ska jag provcykla min nya cykel! Jag och älsklingen ska ta tid o så hur lång tid de tar att cykla till mitt jobb, för det är sommarens stora satsning! Mindra bensinpengar, o starkare benmuskler! Here we go.


Efter studenten hurrar jag för betygen!

Näe..jag kunde inte hålla mig härifrån längre, o eftersom ja har mycket bloggning att ta igen, så varför inte?
Men själva tanken med att återkomma var endast för att skryta (=alltså berätta något jag är stolt över) Jag vet..ni hatar mig för det, och jag hatar er när ni skryter. Några av er läsare skryter iofs aldrig, till exempel min pojkvän Andreas,han är så långt bort skrytsam man kan komma...............

Egentligen vill jag bara ha sagt saker jag är stolt över, men vissa av er förvandlar det säkert till skryt automatiskt..för att kunna snacka skit sen lixom. Skitsnack alla hör på, som är roligt att lyssna på just för stunden, men sen är det inget värt efter ett tag. Aja..de jag vill ha sagt är att mitt medelvärde på betygen blev 16,97 av 20.0! Nästan 17,0 med andra ord. Seså..var nu antingen glada för min skull, att jag uppnått de siffrorna efter mycket plugg, eller ut med er på stan o snacka jättemycket skit..när ni istället kan lägga den tid på ER SJÄLVA! Och hörrni...ni är varmt välkomna med att "skryta" om ert medelvärde..Det kan faktiskt hända att jag blir glad för eran skull ;)

((Visst är jag fördomsfull,men de är inte så jävla konstigt i de här sjuka samhället.))
Peace! Vi hörs imorn!

Förresten..jag har en fråga. ÄR MIN SVENSKALÄRARE "M" FORTFARANDE MED MEJ HÄR I BLOGGEN?
--> Eller tyckte han mina uppsatser var bättre än bloggen..? Haha..skriv en kommentar så vet jag, av rent intresse! :)

Bilder & text om MIN student,del 1!

Sååå kära läsare! Är nu hemma från jobbet, och idag har de gått jättebra..Känner mig varm i kläderna nu! På fredag går jag på mitt första riktiga pass, dock ett kort sådant..jobbar bara mellan 08.00-12.00 så kvällen är alltså till för fest ändå, gött som salt på pomfritte! Nu hade jag tänkt ta mig tid, som alla andra redan gjort att skriva o visa bilder från studenthelgen. Vart ska jag börja? ...Att jag vaknade vid halv 4 på fredag morgon, låg helt spänd o bara ville gå upp ur sängen o korka upp! Jag fick vänta 1½ timma tills dess, då jag som småning om landade hemma på champagnefrukost hos Sofia.....

                           

Därefter åkte vi till skolan för att fotograferas...De var andra gången för mig att va inne i killarnas omklädningsrum i jympahallen, o troligtvis min sista också..Haha..Sofia verkade mycket deprimerad o oroad för detta ;)....



På parkeringen stötte vi på Volvo Aero-vagnen..dom hade bra högtalare ;)


På deras vagn var det minsann drag...men vad fan var det då på vår?
17 laddade brudar, där 2 killar satte stämman på plats!


Det var på vagnen alla vi blev fulla,men hemma hos mig kunde man nyktra till en aning med första måltiden: MAAAT!
Den bilden längst till höger känner jag mig LOST IN SPACE! Haha


Tillslut begav vi oss vidare på turné runt om i Trollhättan, och vårt finbesök från Småland fick snällt vinka av oss vid grinden! Denna toppentjej är guld värd, och tillsammans hade vi en kanonhelg. Dock är våra partybilder hemliga denna gång. De stannar hos oss! Den jag pratar om är SANDRA!

Som sagt..vi fortsatte vårt festande på vagnen! Hej & Hå! =D
Visselpipan var min trogna vän denna dag!

P.g.a lite mat rann alkoholen bara rakt igenom så därför en...KISSEPAAAUS I DE GRÖNA!
VI KÖRDE ECO-DRIVING!

På den här bilden är jag & Sofia så söta..så den vill jag genast lägga ut! :D

Jaja..efter lite drag på vagnen var de åter igen daxs att åka till skolan..nu för att ha tid med klassföreståndare,äta lunch med alla 3or i matsalen samt tal & stipendiumutdelning! Maten smaka skit, jag som åtminstone hoppats på en god sista måltid! Sofia fick stipendium utdelat av rektorn,inför alla 3or, något som jag kände mig orättvist behandlad på. De sista rektorn gjorde var att kränka mig. Nice shit ;)

 
Strax därefter var det daxs för utspringet. Vår klass var den andra som sprang ut, och vi var dom ända som tjoa och sjöng..dom andra var tysta som musar. Var dom inte glada eller? Iaf..efter att ha fått påhängning av alla underbara människor fick jag en student-pysse från den som betyder mest..ORMEN! Haha..

Efter denna underbara kyss blev de avmarsch ner till Fallena, där sedan min förra granna stod o vänta på mig med sin heta MC...Visst, de va jättefint med ner-cabbade bilar, men när min förare Andres drog på gasen på motorcykeln drog det till oss varenda jävla blick på stan. För trevlighetens skull drog vi varv efter varv runt omkring i stan. Jag tyckte om det! :P


Här ser det ganska fjuttigt ut..men det var stort vill jag lova! :D


Nu är studenten tagen, och jag är så jääävla bra!


Detta är bara del 1, imorgon fortsätter jag med text och bilder som handlar om:
¤ VAGNPYNTERIET
¤ BALEN
¤ NÅÅÅGRA BILDER SOM INTE ÄR HEMLIGA FRÅN STUDENTNATTEN...

Nu väntar jag in min älskling som slutar jobbet 00.00...gäsp gäsp..Amanda,somna inte..du är jättepigg..Du har ett inspelat Gossip Girl-program att titta på. VI hörs imorn.

Motsatsen till Adde

Till skillnad från Adde padde päronpung (som det står om i inlägget nedan), så har jag en godtrogen vän, som skrev några fina rader om mig i sin blogg i lördags! Orden är betydelsefulla, och jag är glad att ha Maxiliano som nära vän också :)

Max rader som värmde om hjärtat:

Sen åkte jag vidare till Rasmus där en stor buffe nummer två väntade, mycket trevligt och till sisst åkte jag till Amanda, är hel impad av denna männsikan, vilken utstrålning och glädje hon sprider runt sig och det märks verkligen bland hennes vänner och familj, det var en så härlig sammanhållning mellan gästerna som var där, hemtrevligt !  Så ni kan ju förstå hur glad jag är att jag har fått äran att vara hennes kompis. Det är jag glad för och betyder mycket.

För att komma till Max blogg, där ni kan se resten av inlägget, o senaste fyllebilderna hänvisar jag till följande länk:
DENNA HÄR'A!

Mina studentbilder kommer också publiceras fortast möjligt. Mitt mål är att ha valt ut dom bästa från dem 500 kort jag tagit, och publicera dessa på onsdag! Då jag även berättar mer om bal, student o.s.v!

Nu ska jag draaaaaaaa!
Adjö.

En kommentar jag fick...

Adde har kommenterat...utan att lämna varken nummer eller mailadress. Jag vet inte vem du är Adde, men din kommentar är nog den första som jag vill dela med mig utav bland andra läsare, i ett eget inlägg. Men låt säga såhär: Just detta blogginlägg har inget värde. Bloggen pissar på det, medan jag känner mig stolt att reta upp andra. Jag kan ta kritik älskade människor, det är något jag kunnat göra sedan många år tillbaka. Jag har lixom hört hört värre grejer, o den här lilla skrutt-adde..skriv din riktiga identitet! PUSS PÅ DIG!!

Addes kommentar:

Fan lider du av en våldsam cpskada eller? Du måste ju blivit tappad rejält i golvet på BB när du föddes och då pratar vi inte i singular som du hade säkert utryckt dig utan plural. eftersom så som du beter dig på bloggen kan man ju undra om din morsa gav dig lexikon som 6års present. "SYND att 90orna släpps in på lipz" du kan ju undra vad Svenska folket sa en torsdagsmorgon då du utsläpt från psykmottagningen på näl. "SYND att amanda släpps ut, människan är ju fan inte frisk". och nä, det är du tamejfan inte med tanke på att du bloggar om när du ber en snubbe du inte ens vet åldern på att gå hem. kan tänka mig att det inte inträffade. hahaha, du är så jävla patetisk!

Adde..lämna bloggen om du retar den på dig. TACK FÖR DIN RÖST! :)
SVAR PÅ SISTA MENINGEN: Snubben jag inte visste åldern på?
Killen jag bad gå hem går NATURPROGRAMMET PÅ NILS ERICSONSGYMNASIET I TROLLHÄTTAN, HAR SETT DENNA KILLE I MATSALEN VECKA IN, OCH VECKA UT..

Nu blev det inlägg jag tänkt skriva försenat..men det dyker upp senare! :)

Jippie! =)

Ja, dehär med att uttrycka sig och sådära på studenten är viktigt! Att sticka ut lixom. Jag och min otroligt fiffiga hjärna kom på idén att sätta ihop ett typ av allsångshäfte till hela klassen vi ska ha på flaket! Vi ska sjunga, folk ska kunna sjunga med..folk ska känna samma glädje som vi gör! Om de nu regnar, som de självklart sägs göra på fredag, så ska vi sjunga bort regnet! Sååå..idag har jag suttit en bra stund, o letade sånger som jag sedan gjorde till ett sånghäfte..här ska de minsann bli röj!!

Och ni som oroar er för regnet..förfan, ge er! De finns bara glädje på fredag..massa jääävla glädje!

OCH HÖRRNI..IMORGON KOMMER SAAAAAAAAAAAANDRA HIIIIIIIIT =)

Lunch!

God morgon tjingelingepling!
Idag är det nästan ett sånt väder vi vill ha på fredag! Soligt, inga hårda vindar eller nåt. Nice! Nu är jag på G att göra mig iordning,för om en drygt timma ska vi hem till klassens klassföreståndare o käka lunch! Mys! =) När jag kommer hem ska jag desvärre städa, men de måste va fint imorgon när Sandra anländer till Trollhättan :D Ikväll är de den sista provningen på balklänningen, o nu ska den sitta som den ska! Aaaw =D

Nu ska tåget plinga vidare, vi hörs!

Kärleken mellan människan o djuret

Ibland är kärleken mellan människan och djuret starkt!



Det är lycka...


Och det gör en helt svimfärdig...!


En dag tänker jag gifta mig med en ko, det är bara för Andreas till att bli en!
Då skulle han säkert inte ha något emot att skaffa en minigris också..

...I vår centrala bostadsrätt ;)

Min livs första besiktning!

Hallu!
Idag har jag o älsklingen varit o besiktat hans bil. Jag tycker de va jättespännande, jag fick samma magkänsla som jag hade innan min uppkörning till körkortet! De kändes läskigt! Dendära killen som besikta bilen såg helt spänd ut, rörde inte en min,kändes lite drygt men efter ett tag kunde han släppa tyglarna o bjuda på ett leende, det var i samma ögonblick då han körde upp nån typ av hammare under bilen, då de ramla ner stora stenar..Andreas o jag bara titta på varandra, o spände våra ansiktsuttryck, "ooups" lixom ;) Haha..Nu när jag iaf fick se vad bilen får gå i genom så är jag övertygad om att min bil inte kommer gå igenom! Den ska nämligen besiktas om en vecka, o vem hinner gosa med den, nu innan studenten o grejer? Min älskade gråa flodhäst! ♥

Idag fyller min bror år, så ikväll blir de fotbollskalas med  smörgåstårta & jordgubbar. Jag o Andreas va på stan förut o va desperata efter presenter, vi visste precis vad vi skulle ha,men hitta det inte! Trööögt, men tillslut blev vi nöjda! =) Just detta datumet har en viss betydelse för mig, förutom min brors födelsedag var de nämligen exakt ett års sedan jag ville pussa Andreas för första gången, detta var på Resecentrum..men pussen fick ändå vänta till den 15e :P (haha,de lät ju bra,men så var det!)..Nu har det redan gått ett år, och jag är mer än lycklig! :D Underbart :)  På söndag är det ju somsagt 1års-firande för vår del, o jag älskar att tänka tanken att vi ska bo på hotell o bara ha det lyxigt! =D

Jaja..men nu ska jag unna mig en jordgubbe från kylskåpet!
Vi höres!!

För exakt ett år sedan..Mattias, jag & älsklingen på Bryggan :)


Tumlare

Ja,det skulle inte förvåna mig om ni läsare strukit med torkan, både här i solen och i bloggen..Jag blir så svartsjuk på alla som tar sig tid till att uppdatera så ofta dom gör! Jag vill också! Men solen sätter verkligen sprätt på hjärnan, och just denna vecka är jag hemlighetsfull av allt som sker o häpnar, det är ju nämligen studentveckan, den vecka då allting händer!

Jag o Sofia låg idag på bergen vid havet o Sofia rabblade upp allt vi i klassen hade att ordna med den här veckan, och nu känner man fullständig panik. Vad köper man för "avskedspresent" till sin klassföreståndare man haft i 3 år? Det är ju bara inte två personer som ska komma överens om det! Jag tycker ändå vår klass har varit ute i god tid,men allt har lagts på is, och nu är det streeessigt,med många S som ni märker. Jaja..veckan bjuder på nöje!! Skit samma om de,nu vill jag prata om min balklänning! DET VAR EN DRÖM ATT SE DEN IGÅR! På onsdag är den färdig helt och hållet, och Andreas mormor har sytt den precis som jag ville ha den! Dock vill jag inte höra tjat om att visa den på bild, för det är hemligt änsålänge..de kanske är barnsligt,men jag har fått order av både älsklingens mormor o min mamma att EJ visa den för någon, Andreas tycker heller inte de,så de är bäst att ja låter bli ;) Tänk va stolt jag kommer känna mig med både den finaste klänningen och finaste pojkvännen vid min sida! :) Jaaajaaa..Nog om de,byte av textämne igen.... ;)

Jag har ju inte berättat om Björn Rosenström-spelningen va? Näe men se på fan..De va grejer! Stället kryllade av massa fjortisar, där alla hade likadana kläder från Gina Tricot (deras klädval var alltså inte lyckat denna kväll om man ville sticka ut, något som fjortisar vill),alla tillhörde samma art,vissa såg man inte skillnad på! Men när Rosenström började spela började det svänga..efter några låtar var man verkligen igång! Vissa av hans låtar är nostalgi!

Nu har jag inte lust att skriva mer,men på återseende..jag skriver mer imorgon.
Jag lovar de...nääästan ;)

Vi hörs! // Amanda


Grisen

Just nu är jag inte på humör. Men i torsdags på Lipz va de mycket trevligt, o de blev ingen direkt alkoholtorka (fortsättning från tidigare inlägg). SYND att bara 90:orna börjat släppas in. Jag försökte verkligen att ignorera deras flams o trams medan de hävde i sig happy-hour-ciders/öl. Till slut när vi gått till Grill House för att käka kom en sådan här 90'a o skulle göra sig jätterolig inför oss andra. Där gick stolpen o jag kunde inte hålla mig: "Gååå heeem!" Han gick snällt därifrån. Exemplarisk unge.

Jahapp, händer idag då?? Blir lugnt nu på dagen, o ikväll ska jag, andreas, jocke, diana och daniel dra o kika på Björn Rosenström när han spelar. De va nånstans ute på slätterna, så ja vet ej riktigt vart de ligger :P Men de blir säkert en kanonkväll med sånt här fint väder! :) Björn Rosenström o hans uppträden känns på något sätt uttjatat varje sommar, eftersom tillomed min bror va o lyssna på han när han var i min ålder, o nu är han 30 lixom! Meeen, eftersom jag varje sommar innan jag fyllt 18 velat gå på han, o inte gjort de känns de faktiskt rätt att dra dit ikväll :P Dagens långa utläggning.

Veckan som kommer kan inte se mer bekväm ut. Studentveckan, då allting händer! Alla sista förberedelser, grillkväll, vagnfixeriet, Sandra kommer till Thn o till sist STUDENTDAGEN OCH BAAAALEEEN!

Sen får ni alla påminna mig om att jag måste lämna tillbaka min samhällsbok samt naturkunskapsboken till skolbiblioteket,annars kommer fakturan hem,å de vore tragiskt!

Nu ska jag inte sitta här mer.....vi höres!

Gööööttans

Hej hej hej!
Har just kommit hem efter 13 timmar på sommarjobbet, o de kändes otroligt skönt att placera min kropp i duschen. Har känt mig sleten sen ja gick upp i morse, vid 06.00 så de kändes oerhört bra! Men nu blir de en uppfräschning inför kvällen, jag ska ut på lipz,jag ska på krogen..de va evigheter sedan,så jag ser verkligen fram emot kvällen. Ska bli asskoj, dock klirrar de inte speciellt mycket på bankomatkorten, så blir kvällen nykter? :( Fortsättning följer!

Imorgon iaf, ska jag o min bror, o eventuellt Andreas åka ut o bada, sola & "leka"..haha. Jag o min bror har det som tradition att åka ut till stranden o bara va', så imorgon blir de säkert en kanondag! =) Seeen, ska jag hem till Andreas mormor o fortsätta greja med balklänningen,o sen på kvällen ska jag o älsklingen antagligen sitta barnvakt :)

Nu hinner jag inte skriva mer,för nu ska solpudret påååå, o jag säger skååål.

Partyladdad i maj,07!

Nu bryter jag tystnaden :D

Haj haaj. Här har de vart tyst sedan i söndags, men har en väldans bra anledning: Älsklingen kom hem igår, o de fanns mycket att greja med då! =P De började med att deras plan blivit försenat med 3 timmar, så dom missade plan efter plan kan man säga :P Istället för att komma hem hit till Thn kl 12 på förmiddagen igår, kom de hem vid 21.00 istället. Jobbig väntan helt enkelt! Jag passade då på att umgås med Evelina, som inväntade Richard från samma resa.Jag o Evelina förberedde överraskning till pojkarna som vi skulle ha på kvällen, vi köpte choklad,jordgubbar o söta kort! :) Något som jag också fixa till Andreas va hans läderhalsband som han fått av mig i julklapp, som han av misstag lagt i jeansfickan som därmed hamna i tvättmaskinen = lädret totaltförstört! Under älsklingens USA-resa har jag sett till att han fått "tillbaka" sitt gamla snygga halsband, så äntligen bär han runt de fina halsbandet igen! :) Så iaf, när han kom hem låg det jordgubbar, choklad, ett kort o halsbandet på hans säng! :) Sen fick ja pussar må ni tro ;P

Idag har vi bara slappat, o sen har ja vart i skolan förstås. Fick mitt slutbetyg i naturkunskap, ett VG..I get it! =)
Imorgon är jag ledig,så får se va ja hittar på. Hade iaf tänkt få med Andreas till stranden en stund på eftermiddag!

Joo,o sen har ja förresten fått presenter av Andreas som han köpt i USA! :) Ett jättesött linne, svårt att förklara hur de ser ut,men det är somrigt mönster. Och sedan en rosa t-shirt, med Roxy-märket..båda två är av märket Roxy! :) Skitsnyggt! Nu har älsklingen bevisat att han under snart ett år lärt sig min klädsmak ;) Dessutom fick jag också en astuff teckning, där en person skrivit mitt namn, med hjälp av djungeltema..skitsvårt att förklara,men lovar att kort på detta kommer!!

Nu ska jag ut o se på när Andreas byter däck på cyklar..soo fun!

Men vi hörs imooorgon! =)

Härliga dagar!

Hej allihopa. Ni har inte hört av mig sedan i fredags va? Jag har ju varit i Göteborg hos min syster,o där fanns ingen tid för bloggning minsann! En snabb tur på stan, för solen var otroligt heeet..Fattar inte hur många människor kunde gå på stan en sådan dag! Iaf, fick köpt ett linne. Köpte med oss jordgubbar hem, o la oss ute i solen o pressade. De va riktigt skönt läge må jag säga. Min syrra har en lägenhet precis vid Liseberg, typ 2-3 minuters gångavstånd, så de är sjukt nära till Avenyn också..ändå ligger lägenheten "på höjden", så området är ändå lugnt! Gött mos! Seeen på kvällen korkade vi upp en flaska vin o delade på,när den tagit slut drog vi fram 3-litar'n, slutade med att vi satt påverkade framför laptop'en o barnslade oss inför vår bror, haha :P Och sen mitt i natten sms:ar älsklingen från USA o skriver att dom hyrt en limousin, där de fick plats 30 personer,men dom var bara 8. Haha..vad ska man kalla det? Vardagslyx? ;)

Denna dagen började iaf med städning av lägenheten..sedan drog vi ut i solen! Kom hem till Thn runt 6. Har från o med då umgåtts med Max hela kvällen, nere på Strandgatan med några glas cider o en grekisk hamburgare med tsatsiki o god potatis till! Dom nya ägarna har gjort de så sjuuuukt mysigt! Assköna solstolar,puben utomhus,HELA SOMMAR'N, palmer uts med vattnet o god mat.. Bilder kommer här....(obs! jag älskar att vara 18 o kunna ha möjligheten att varje söndag kunde ta några cider på detta ställe, om jag så vill!)




Sköna bilder eller vad?? :D

Jaja,som ni säääkerligen räknat ut själva är nu Andreas o resten av the VA-gang på väg hem. Dock blev deras flyg dom skulle åka med till Frankfurt 3 timmar försenat! Blä för att vänta säger jag bara. Ingenting löser sig förren dom landat i Franfurt, då dom missat planet som går till Sverige! Men att ha tillbaka min älskling här imorgon känns som en dröm. En vecka jag bävat för är över, och nu finns det inget jag oroar mig över eller så. He's back, and so am I.

Nu ska jag sova,för jag är trött.

Men vi hörs imorn eller?

RSS 2.0