Igår

Partyt igår började riktigt bra. En schysst förfest hos Max, den var bäst! Maxen kan dedär med förfester..Vi bestämde oss för att dra ner till stan ganska tidigt för att kunna komma in på Lipz innan de blev för mycket folk. Vid 23.00 var vi i stan,o kön var 134 km lång. Stod o gagga ett tag med människor som tydligen skulle gå före oss andra, typ..3-årsbeteende! Men men..efter en stund kom vakten och sa att de va fullt inne på Lipz, o chansen va ej stor att vi skulle komma in överhuvudtaget! Blä..Vi var hungriga, ville äta på Max. Gick det, stället var stängt! Toppen! Beställde en taxi hem och rundade av kvällen med filmjölk och jordgubbssylt här hemma.

Lite bilder från kvällen..Fler dyker upp på Facebook på söndag, eftersom vi imorgon ska ut igen! Vi ska fira Max födelsedag med 6-rätters på Alberts Hotell&Restaurang! Därefter blir det utgång..bilder uppdateras alltså!!

Ni hade väl inte glömt att jag skulle vara kossa?



Bilder från förfesten...




Det var allt för idag,återkommer med annat framöver..Jag känner att jag behöver vila nu!!
YO!

In your face.

Är inte den här låten med på förfesten på torsdag blir jag förbannad!



Den här kan vi också dra till med...

Dagen då Comviq blev övergivna

Hellooo!
Det känns som jag har massor att uttala mig om idag, men jag får se hur mycket jag kommer ihåg. Ska jag behöva varna er för långläsning? :P Jag tycker iaf ni ska läsa hela inlägget,för det är mycket intressant idag =P

Jag vill iallafall först nämna att jag nu läst ut boken på 400 sidor, och det känns skönt som tusan att ha glurrat igenom hela skiten, trots att det är kvällen innan eximinationen..men då är det väl färskt i huvudet på mig iaf! Nu väntar en ovanligt lugn vecka, och på torsdag blir det minsann stooooort party, det blir..Lipz, såklart ;) Detta ser jag verkligen fram emot och hoppas på en kanonkväll! =)

Jag kan ju fortsätta med att berätta om min spännande dag då jag i förmiddags skulle byta abonnemang från Comviq till Telia! Allt gick bra tills jag fick en nekelse på SMS från Comviq där dom ej accepterande min ansökan. Jag fick verkligen ett subbutbrott, satt i bilen hem..tänkte ut ett helt manus jag skulle säga till den människa som satt på Comviqs kundtjänst. Min taktik var att börja jättetrevligt, men efter att ha fått ett dumt svar bara dumförklara hela företaget. Doooock..till min näst så kallade "besvikelse" blev det en helt annan pannkaka av saken! Det visade sig att jag inte givit några speciella uppgifter till Comviq, och dom kunde på nåt sätt inte identifera mig,som ville byta..så hela samtalet blev jättetrevlig med en skåning istället. Jag blev grillad av en skåning för första gången i mitt liv! För att identifiera mig o ge klartecken frågade hon ut mig vem jag ringde senast,sms:a med senast o en massa andra frågor som jag alls inte var förberedd på, jag hade mer tänkt identifieringsfrågorna som; "När fyller du år?". Men jag besvarade dom bra, vi hade ett trevligt samtal och hon förstod varför jag ville byta eftersom hon hade tillgängligt att se vem jag ringt & sms:at senast, typ bara telia-abonnenter!

Jaoo,det var väl allt jag hade att blogga om idag..ett sista tillägg är att jag varit en riktig satmara till flickvän dessa två dagar som gått!! Jag är inne i en period då jag bara tänker "om det skulle hända..", jag hatar det tänkandet men ska försöka komma ifrån de så fort som möjligt!! Det påverkar mina drömmar på nätterna också :( Jaja..lite tråktråk får vi också ha med..till sist vill jag bara stolt säga att jag fick en present av min älskling idag ;) Guess what? En as-ball vattenflaska..jag fick välja mellan 3 sorter, o jag tog en modell där man fyller på vattnet på sidan..ENSAM I STAN LIXOM ;) Haha..Så nu är min nya vattenflaska snyggast på hela Friskis..den bara glänser..och nej,jag tänker inte säga vart vi köpte den..för då kommer varenda jäkel springa dit =P Mohahah..jag är en tönt, med världens bästa familj och pojkvän!! Love to you! ♥


Den stora AMANDA-dagen!

Tja!
Idag har jag namnsdag, för jag heter Amanda! Jag har inte fått några presenter än, men jag vet inte om mor & far har någonting där hemma till mig, vi ska hem ikväll! Annars får jag nöja mej med dom grattis jag fått. Sen får väl Andreas klia mig på ryggen extra länge ikväll!

Iallafall..Här i Sjuntorp kan man inte missa att det är match mellan Chelsea - Liverpool! Svärfar och älsklingen sitter som gamar framför tv:n, och är inte speciellt tystlåtna. Fick precis höra att domaren var dum i huvudet och det var "skandal". Olika åsiker också..eftersom Andreas är Chelsea-åsna och svärfar är Liverpool-fjant! Jag själv håller mig till en bok idag, som jag helst velat slippa..men jag har faktiskt blivit en riktig pluggoman!

Sen så kan jag glädjande påminna mig själv om att jag är ledig måndag, tisdag, fredag veckan som kommer. Och eftersom Andreas har frivecka så passar de perfekt :) Helgen fortsätter alltså.. :)

Jaaaajaaa..jag vill iaf till Lipz på torsdag, det är halloween-tema och jag vill vara utklädd!! Har lite kontakter som hittills verkar ha intresset att hänga på. Jag känner ett behov av lite drinkar och shots efter att ha suttit och umgåtts med 2 tenta-uppgifter samt den 400-sidiga boken den senaste veckan..Så chansen till att jag bangar är inte stor! Men men..nu får jag hitta på något att göra, kanske får sätta mig framför matchen på tv:n..och bli en av "dom"..Heja Barcelona!

/På återseende, Bokmalen (går även bra med "namnsdagsbarnet")

Fixa julklapparna enkelt!

Stor släkt och planer inför julklappar till den shoppinggalna,eller kanske vill unna dig själv något fint? Anmäl dig på denna sida, och du får som småning om presentkort hemskickat i DIN brevlåda där du kan välja mellan att förbruka presentkorterna antingen på H&M eller Gina Tricot!

UNNA DIG :)

PS! Om förtroende för denna sida inte finns hos er,vill jag hänvisa till Kelly som redan fått hem presentkort!

Långläsning!

Åter eftermiddagsskift för Andreas på Volvo, vilket som innebär avgång 02.15 härifrån för att en kvart senare anlända i Sjuntorp, för det är ju även daxs för boende-skift. Från Egna Hem till Sjuntorp, vilket place låter mest ballt? ;) (Andreas-älskling,du behöver inte skicka in en massa falska kommentarer nu;)) Jaja,ska iaf försöka hålla mig vaken till 02-tiden. Ska fylla i min almenacka med det nya schemat vi fått i skolan, även litteraturen ska fyllas i. Sen får vi ju inte glömma vår älskade 400-sidiga bok! Sen har jag ju brorsans katt här med..hon är vaken i alla väder,belive! Hon fick sova här inne i mitt och Andreas rum EN gång, härdan efter är hon längre inte välkommen under våra sovtimmar!

Jeppjepp! Bion med Sofia var också trevlig! Filmen var dock inte den bästa om man jämför med dom övriga 2, men absolut uppskattad att se! Dock har jag ätit godis, och jag ångrar mig så nu i efterhand! Det smakade ju knappt gott? Kanske man behöver sig en sådan här omgång så man kan hålla sig borta från sötsakerna! BLÄ! Imorgon ska jag nog ut o shoppa lite som tröst! Jag vill ha mer glitter & glamour i min garderob..men det är väl inte ni läsare intresserade av =P

Över till annat... Facebook är dött för tillfället så jag tar i akt att läsa bloggar istället! Just nu växer ett starkt behov fram av att läsa "Storstadspojkens" blogg, eftersom Bella lagt ner sin...under Nils (storstadspojken.se) kan man nu följa Bella när hon är ute och går (låt mig tillägga.."lär sig andas"). Sen får vi ju inte glömma IDOL-Lars blogg! Han har så sunda tankar om allting. I like him very much!

Sen kan jag genom att fördriva tiden berätta om min kommande helg! På fredag ska jag träffa dom gamla goa och glada. Carro Barro har fått låna hennes syrran lgh i centrum där vi tjejer ska tillbringa fredagskvällen. Den kommer nog innehålla mycket ost, eftersom Barro kallar det "ostbricka-kväll". Hon lovade att hon skulle köpa ett seperat digestivepaket till mig, för vad är en ostkväll utan det?? :) Jag tror kvällen kan bli mysig, det var vääääldigt längesen vi träffades såhär allihopa..typ, studenten?  På lördagen ska vi på middag hos Andreas morfar o "hela köret", tycker jag ska bli himla trevligt..för det brukar de alltid vara =P Söndagen är hittills oplanerad, men någon typ av träning skulle passa bra.

Nu är detta inlägget tillräckligt långt för att ha tröttnat på o läsa, men dedär med skrivandet sitter i med tanke på tentan..Här skriver vi uppsatser, alltid, överallt..låååångt ska de va ;) Jaja,men ha de så bra kära blogg-readers!

xo,xo!


Bio! =)

Det regnar verkligen. Mysigt tycker jag,men man saknar ju bara en kopp varm choklad i handen! Istället blir det popcorn och cola på biografen ikväll! Jag & Sofia har bokat biljetter till High School Musical-premiären ;) Jag har hört rykten om att den inte kommer släppas ut på köp/hyr-film,så jag känner att man får passa på, ifall ryktet skulle stämma! Både 1an och 2an gick ju på tv:n i lördags,o jag ville desperat se båda två. Pappa ansåg det var en barnfilm o att vi kunde kolla på något annat (när vi var och hälsade på syrran i Gbg). När jag gick ifrån en stund medan vi kikade på filmen så hör jag pappa flera gånger sitta o asflabba åt filmen, så han har verkligen förutfattade meningar om filmer =P High School Musical kanske egentligen är barnfilmer..men eftersom jag älskar sång&musik-filmer så är detta ett måste!!


Dagen har annars varit himla trög! Jag har fått gjort en del på tentan,vill så gärna få klart den idag,o är alls inte långt ifrån heller..Men jag har ändå inte det hundraprocentiga humöret som jag haft de 2 andra dagarna =( Jag jobbar på så gott det går!! Det är ju ingen idé att se ljuset när tentan är färdig.Om en vecka ska vi ha läst ut en bok på 400 sidor,som vi sedan ska ha skrivligt seminarium på.Detta är rena tomteverkstaden..fast med bara en tomte!

Vill avsluta med att ge mig själv en eloge för att ha uppdaterat flitigt dom 2 senaste dagarna. Jag gör även framsteg här! =P

På återseende!!

Mamma-klipp!

Jag behöver göra ett klipp i min lugg,nu är den alldeles för lång..den är som en man på en häst, men bortse hästen :P Mamma har erbjudit sig att klippa till den, och om jag blir missnöjd bjuder hon mig på nästa klippning hos frisören! Ett kap kan man tycka, men om man då ser bakåt i tiden o tänker på mamma's gamla klippningar, exempelvis när jag gick på högstadiet o skulle på 16-disco klippte hon mig så jäkla fult så min syster tyckte de blev pinsamt för min skull! Eller en annan gång då mamma klippt mig här hemma, o några månader efter då jag gick till min dåvarande frisör sa hon:
"Men Amanda,vem är det som har varit i ditt hår och hackat?"  Jag tror jag hellre betalar 60 kr för att få min lugg klippt hos frisören, kan säkert muta till mig än gratis klippning som mamma bjuder på ändå..typ som att jag kan gå ut med hunden hela veckan...Det borde väl funka? Här finns inget tal om bortskämdhet!

Tycker om den här luggen starkt! (Jag kallar den "Kaxig" & "Sanna Nielsen-luggen"..här var den lagom lång på mig!)
Klicka för förstoring.


Många av er undrar sääääkert hur de går med min tenta? Jo,tackar som frågar! Jag har suttit några timmar idag, med 1-timmas raster varannan timma,men jag har trots det kommit långt nog. Imorgon fortsätter jag förhoppningsvis i samma takt! Jag är nog fortfarande kung i Brülde-djugeln!

Ikväll sätter jag mig med min etikbok, därefter psykologi-boken...får se om det händer något spännande eller romantiskt i dessa böcker! Aja..ha det! Hugs!

Kung

Det bara regnar...och jag ska bara plugga, det är verkligen pest och pina när en underbar pojkvän bara ligger i sängen 3 meter bort. Men det är här, i den här stolen jag ska tillbringa dagen med Brüldes tenta..Men sen får väl vi räkna med lite pauser..då ska  jag äta mig mätt på pussar o hans varma kramar. Jag älskar honom så! ♥

Free

Haha,ärligt! Jag är en sån tråkig blogg-människa just nu! Jag funderar faktiskt på att publicera mina gamla inlägg så ni får något roligt att läsa. Eftersom jag själv inte tycker om att läsa min egna blogg längre. Ja,så är de faktiskt..tidigare har jag avgudat mig själv för mitt skrivande..suttit o garvat åt mina egna skämt. Typ..haha..ironi. Nää..men en viss stolthet har väl funnits,men nu är den totalt..borta? Vem fabjan av er läsare är de som jagat bort den? ;) Jag kanske ska fixa en ny header? Men nu skiter vi i "vi ska göra bloggen bättre-snacket"..utan vi publicerar..bara publicerar sånt vi gillat att läsa tidigare ;) Så får väl jag fundera ut något roligt till nästa inlägg..samtidigt har jag blivit feg..jag vill inte prata om för privata saker,för jag hatar att läsa om människor som öppnar sig för mycket i deras bloggar, går in på saker man knappt har "nytta" av att få reda på.

Favorit i repris..tycker om att sätta in svärfar i sådana här situationer! ;)

Hej hopp gummisnopp. Nu är vi hemkomna ifrån ett 20årskalas där de bjudits på god mat o trevligt umgänge :) Kvällen fortsätter i lugna takter,blir soffmys med min älskling. Imorgon tar vi oss till Trollhättan igen för att planera lite inför nyår o lite andra saker,men innan det ska vi äta A:s mammas egna revbensspjäll..alltså inte hennes egna utan grisens (nej..inte Andreas pappa heller;)) ;D 

Nee..jag hinner inte leta mer nu..Färjan börjar ju nu..mycket roande program ;)
See you later alligator!


Hör o häpna,nu är jag här!

Hur fabjan ska jag börja inlägget? "Hej allihopa" låter för positivt för mig just nu. Jag är iallafall galet trött! Jag har en sak som måste göras idag,för att mamma inte ska bli tokig; städa! Helgen börjar ju bra(?) Sen fick vi får tenta,del 2 idag,inlämning senast den 26e..ganska drygt att få den på en fredag,att man ska behöva gå runt o tänka på den hela helgen,o dessutom ta tag i den! Men efter att kikat på uppgifterna tycker jag denna kan vara något enklare än den vi lämna in i tisdags.Men vi får se! Sen ska vi inte dra ner rullgardinen inför helgen heller,för de händer faktiskt något roligt också. Vad sägs om lite Göteborg imorgon..? Det är iaf det som står på schemat. Ska o hälsa på syrran..bara en dagstur.Får dock se vart vi hamnar i Gbg,IKEA är ett önskemål..men vi får se =)

Nästa vecka går jag bara i skolan en dag,så de blir riktigt skönt,dock ska resterande tid gå till skrivning på tentan,men ska väl försöka vara så effektiv med tiden som möjligt! På fredag,om en vecka, ska jag jobba på Stavreskolan =) Bara för skojs skull,komma bort från pluggandet lite o göra de kämpigt för andra barn :P Haha..Nää,men jag och mamma ska jobba ihop med den års kurs 5a..Sen kommer ja väl träffa mina gamla lärare från högstadiet,o de kommer bli jätteskoj...få berätta lite om vad de blivit av mig ;) Så det ser jag faktiskt fram emot..jag har nog lärar-rollen i mig,har ju växt upp med den helt o hållet =P

Men nu har pappa kommit hem med färska frallor = fredag-mys-eftermiddagsfika!
På återseende snart igen!


STOR FEST!

Jag är snart tillbaka här med bloggskrivandet! Just nu är det bara lite to much att tänka på. Ikväll skulle jag behöva en riktig fest,med massor av drinkar & cocktails..Men så blir det inte,tyvärr. Istället lutar de åt en bok på 360 sidor och ett muntligt seminarium imorgon. Kanske behöver en "återställare" efter det?

.....Imorgon "firar" jag och Andreas 16 månader tillsammans. Shit vad jag ska pussa han ;)


Jag kommer som sagt tillbaka :)
Hugs!

I love you friday!

Tja människor. Snabb-update nu eftersom Andreas gett mig 5 minuter att blogga på,när de är MIN (och pappas) dator..han sitter o nördar sig med annat dataspel.Men,inte ska vi ödsla tid till att blogga om honom,utan vi går vidare ;) Först o främst kan jag meddela att detta kommer bli en kanonhelg!! (Andreas säger provcerande: "3 minuter kvar")..Det enda på pluggfronten e att läsa en bok,men den plöjer man lätt igenom eftersom de är nästan samma kurs jag läste på gymnasiet! Nu till dem bästa händelserna;

Ikväll: Ska jag och älsklingen till Villa Stranna,där det bjuds på 3-rätters middag,dricka & underhållning! Själva föreställningen heter "Mord på Villa Stranna"..så detta kommer bli jättekul & spännande att gå på. Detta var födelsedagspresenten Andreas gav till mig på min 19årsdag! Mysigt!
Lördag: Jag och Andreas har bjudit hem Evelina och Richard hit på mat o dryck! Man kan väl se de lite som en pardejt,o jag ser verkligen fram emot kvällen! God mat & himla goa vänner..kan de bli bättre? :)
Söndag: Shopping på Etage & Gossip Girl-mys på kvällen..
Måndag: Ledig as a.....=)

Mer hinner jag inte skriva nu,men jag hör av mig framöver! Och hörrni..gör en god gärning och rösta på LAAAARS ikvällens program av Idol! Om ni röstar på han får ni ett presentkort som innehåller en kram på Andreas...man får väl inte va snål o därför bjuda på de bästa någongång ;)

HA DE BRA!!

- 300+

Idag har jag blåst mig själv på över 300 kr..ååååh,är så arg! Igår va ja på bibblan o behövde en bok som vi ska ha seminuarium på nästa vecka. Denna bok var dock den 3e upplagan,å på kurslistan står de att man ska ha den 4e. Så idag traskar jag,min dumme fan o köper den 4e upplagan! När jag kommer hem jämför jag böckerna,dom ser exakt likadana ut,med samma kapitel,båda är identiska! Nu har jag desperat letat upp Gregart's nummer o ja ska ringa & fråga om jag får byta boken imorn,annars får jag ett B-U!

Idag är jag för övrigt trött,frusen o jävligt sugen på något sött att äta!

Jag är jättetråkig,men skitsnygg i håret!

Borde jag uppdatera här kanske? Känner mig skittråkig när jag klickar in mig på min egna blogg (ja,tro mig..jag gillar o läsa om mitt eget liv:P) o ingenting nytt är uppdaterat. Men vad har ni missat dom senaste dagarna då? Typ...plugg?! Har suttit som en riktig fena,o nu i efterhand känns de nästan skönt! Har bara liiiiiite som återstår på tentan,men den tiden får bli imorgon! Idag satte jag igång kl.09 å va klar ca 14.00..så inget mer plugg idag!

För övrigt är jag hungrig. Mamma kom med förslag på middag; ugnsstekt falukorv o mos,vi åt de för typ 2-3 veckor sedan,men ja känner fortfarande samma smak i käften när ja tänker på det! Jag blev så såld på svärmors flygande jakob i lördags,så har tjatat på mamma hela dagen att det är flygande jakob jag vill ha! Men de kommer jag inte få...wääää!

Sen så väntar jag ju på Andreas..jag ska överraska honom,er också förresten,för jag har färgat håret! Igår..o de blev faktiskt skitsnyggt..nu ser jag inte ut som en räv i pälsen längre..Nu är jag nöjd!! Bilder kommer väl..Men,nu hör jag andreas bil parkera utanför = Sluta blogga!...

På återseende!

Mätt som en mammut

Jag sitter bara här o myser nu,i min nya gosiga kofta. Stormen har lagt sig,o här finns bara lugn,all that I need en dag som den här. Andreas har precis gett sig ut för en löparrunda..i bara t-shirt =/ Han måste bara inte ha ett varmt hjärta,utan väldigt varmt blod också =P Idag lagade han god mat till mig,dock fick jag vänta en evighet..men det var det i slutändan värt. När jag är hungrig o maten är seglagad vill jag gärna vara i varenda gryta o röra,hjälpa till..på något sätt känns de som om att maten ska bli färdig fortare då! Men vid sånna tillfällen hasar bara folk mig därifrån..jag är ju naturligtvis i vägen,o bara stressar till de ännu mer!!

Nu ska jag sätta mig någon timma med pluggningen,sen vänta tills Idol börjar då jag får se min nalle Lars igen! Så himla mysig kille,men så speciell sångröst! Med den bästa nallen får jag ändå ha bredvid mig! =) Imorgon ska jag o Andreas åka till hans mormor för att baka bullar (är det inte äpplemos är de nåt annat sörr'ni)..för ni har väl inte missat Kanelbullens dag på lördag? Så här ska det bli bullbak. Jag ska göra stoooora bullar,med mycket kanel-gegga! Helgen för övrigt ser riktigt jävla tråkig ut,men de skiter jag i..sånna helger ska också upplevas.

På återseende,o välkommen min nya läsare; HENRIK!
Seså alla stammis-läsare..ge honom en vaaaarm välkomskram!

He's back!

Hörr ni..de va längesen det dök upp en snygging här i bloggen! Ni stammisar,saknar ni inte hans gästinlägg? Det var ju trots allt han som höjde min statistik bland läsarna..Vad ska man muta honom med för att han ska kunna "komma tillbaka"? Öppen för förslag.



RSS 2.0