Lördagsglädje ;)

Tro det eller er,men låten får mig på humör. Rockar sönder hela byn.. ;) Haha.


Maja: Utrota Familjen Grävling

Hallu people. Idag är det blogging från The Sjuntorp,här sitter jag & Maja (Andreas vovve) och skriver. Eller aa,Maja bara tittar på,o säger vad jag ska skriva ;) Det är så att hon vill ta upp ett speciellt ämne idag,nämligen grävlingar! Det är ganska förståeligt,eftersom hon just nu går runt med en tratt runt huvudet,tack vare familjen Grävling i Sjuntorpsskogen! Förra helgen när Maja var ute på promenad så kände hon sig nyfiken på att nosa vid ett skjul. Detta slutade med att hon fastnade under en bil vid skjulet o när hon började skälla o göra ljud ifrån sig störde hon familjen Grävling's mitt i  påskfrukosten,så hon blev helt enkelt attackerad :( Helt sönderbiten blev hon! Så dom fick snabbt åka in till veterinären där hon fick stanna under natten. Nu när såren håller på att läka kliar de ju som attan på henne,o tänk att inte få kunna klia sig :( O sen att gå runt med en tratt känns ju bara irriterande. Det var detta Maja ville att jag skulle skriva,o att grävlingar är dumma...o fula. Blä!

Har tyvärr ingen bild på Maja på den här datorn,o Andreas ville inte ställa upp med sitt USB-minne o föra över,så honom kan vi nu kalla SNÅL OCH OVÄN! Han ska ni aldrig ha förtroende för ;)

Men men,mot badrummet & tandborsten.
cram.


Arbetsintervju!

Okej kära bloggläsare,under veckan har jag haft en hemlis för er, jag har nämligen gått o väntat in en arbetesintervju som ägde rum idag. De verkade va ett bra jobb,med fräsch miljö & trevlig personal,så nu håller jag tummarna! De ska höra av sig inom 2 veckor. Men dom sa att detta verkade positivt,och eftersom jag har den utbildning som krävs var det ett + i kanten. Nästa problem: Jag & älsklingen ska pussla ihop vår semester, så vi har samma veckor. Kan bli svårt,varken han eller jag har någon större makt när de gäller den saken! =(

Jaja,skönt med fredag idag. Lovet är slut,och jag har fått två stora skolarbeten gjorda, samhäll & fördjupning i Sv, och projektarbetet är typ färdigt,ska checka med min handledare när jag är tillbaka på skolan på måndag om det är något hon saknar i arbetet. Så denna helg är det bara att pusta ut! As usually I will go to Sjuntorp! :) Har lovat min pojkvän att han ska få sova ut i helgen,han har jobbat som en gris i veckan,min guldklimp! :) Förresten kom han och överraskade mig här förut,de gjorde mig på betydligt bättre humör, och jag blev jätteglad,älskar när han kommer o hälsar på utan att ja vet om :D Yeeyeee..idag räckte tiden till att ta lite ego-picts,o självklart får ni ta del av detta ;P Sen hitta ja även en bild sedan i december,hemma hos Evelina,18årskalas :)
Enjoy,så hörs vi snart igen.

FÖRLÅT FÖR DESSA EGO-KORT,jag vet att jag själv stör mig på andra ibland..meeeeeeeen ;P Jag byter åtminstone poser :P

image538

Här ser ni Andreas,mig,Sofia, Richard & Linda på kalas :)
image539

Min nya klänning från BikBok,modellen är pösig,och min hållning i kroppen får mig att se gravid ut,men så är det ej ;)

image540


Leverans & ansökan

Min underbara klänning från Asos har anlänt idag, otroligt vacker! Dessutom satt den som gjutet för min kropp,känns ännu bättre! Nu är det bara att vänta fram till Maj då bröllopet äger rum! Spännande! :)

Jag skickade precis iväg mina ansökningar till högskolan, för att läsa där till hösten. Det är nästan äckligt,högskolan är något man hört talas redan från barndomen,och nu står jag snart där o stampar med CSN-bidrag,haha. Ska jobba så mycket som möjligt,så jag slipper ta lån. Jag är nämligen kass på att lämna tillbaka ;) Nedå,men högskolan blir kul! =P

Näe,back to work! Unnade mig nämligen en bloggpaus,mitt i svenskauppsatsen som är snuskigt svår!!!!
Ha de,ciao!

Tjusigt studentåk! =)

Yes yes yes yes! Mamma kom precis upp o berättade att hon fixat min STUDENT-CRUSING! Jag ska nämligen skjutsas runt på MC,efter att alla sprungit ut blir det ju den gamla traditionella marschen ner till Fallen,där alla samlas,o därifrån åker jag sedan MC runt om i stan o sedan hem till festen. De kommer kännas sååå mäktigt! =)
Bilen som jag & älsklingen har bokat till balen,vill jag inte avslöja än på ett bra tag ;)

Studenten är närmare än vad man tror nu,helt sjukt spännande! =D
Hihi,back to Grey's! =)

Så firar Tyson sin födelsedag =)

Japp mitt herrskap,idag fyller familjens monster 5 år! Vår lilleman i svart kostym :) Många undrar säkert nu hur vi firade honom,för en födelsedag är en högtid. Men tyvärr,just idag glömde vi bort hans födelsedag,de var nämligen min vän Sofia som sms:a o påminde oss med ett sms-grattis till Tyson. Bara en halvtimma efter han fått reda på att han fyllde år,så lämnade mamma & pappa huset för att handla,o jag satt här uppe på övervåningen. Tyst men säkert tassade han in till köket,spanade in det färska nyköpta hönekake-halvorna som låg i plastförpackningen på köksbänken. Det lilla monstret snylta åt sig mitt & Andreas frukostbröd,fräck som han är lämnar han bara plasten kvar på golvet.
Men i den här familjen förlåter vi alltid födelsedagsbarnet,så senare sjöng jag & mamma "Happy Birthday" för honom,han såg lagom road ut,tittade på oss som vi var dumma i huvudet,men jag tror ändå han uppskattade det ;)

Här är vårt läckra födelsedagsmonster med den oskyldiga blicken;)
Dock några år yngre här:)

image537

Nu blir det Greeeey's :)
Ciaao!

Catwalking

Goddagens!
Idag är jag kattvakt åt min brors katt - Mini-majset ;) Maja med andra ord. Nyfiken som hon är finns hon ena sekunden på ena stället,o sekunder efter på ett annat,men goo är hon! Hennes tänder har verkligen blivit sylvassa nu,så när man leker med henne tror hon att hon e världens största leopard o äter upp halva handen ;) Men de e bara mysigt! ....Jag själv har för övrigt suttit hela förmiddagen med min fördjupningsuppgift i samhäll,hittills har de gått bra,men nu på slutet gick de uppför,å då orkade jag inte mer ;) Ska nog sätta på 3ans webb-tv nu o kika en eller två avsnitt på 2900 Happiness,o så vänta på att Andreas ska ringa...

Aja,ville bara skriva av mej såhär vid sidan om,hör av er om ni har något tjusigt att säga ;)
Ha de gött mini-racers!! ;)

Välkommen tillbaka mina älsklingar...

...Jag & mamma har längtat efter er.
Vi ses på måndag kväll,kl 22.00!


pb_sneakpeak.jpg


High Five!

Kinkig

Jag är alls inte på topp, har knappt lust att kolla 2900 Happiness på webb-tv:n,något jag längtat efter hela dagen. Vad är det med mig? Den som piggar upp mig får en våffla. Först till kvarn.

13 ska bli 1

Har hittills skrivit 13 sidor på mitt Projektarbete, och har nu börjat med slutspurten - Sammandraget. På ett A4 ska jag välja ut det viktigaste från 13(!!!!) sidor. Men för att berömma mig själv kan jag meddela att efter 6 sidor har jag skrivit en halv sida på sammandraget. Hälften kvar, och jag är på gott humör. Bättre än vad det var när jag började.
Heja mig själv!

image536
Bild: Petra

Pyjamas-tankar

Tjenare tjenare! Excuse me for bad uppdation but Andreas bed is very good. Mmmm,vi latade oss igenom gårdagen,med godis & täcket! Men nu är det somsagt påsklov för min del, så kommer nog ha en hel del "rastlös" tid i veckan,eftersom alla jobbar,även Andreas. Men jag har allt lite saker som ska göras, har vissa mål att uppnå innan den här veckan är slut:
¤ Bli färdig med mitt projektarbete
¤ Söka utbildningar till högskolan
¤...Och slutligen får vi inte missa mitt & tjejernas sexparty på torsdaaag,så en säljare från More than Love kommer & hälsar på. Kvällen kommer avslutas på Lipz,med andra ord; En heet kväll. Dock är detta inget mål jag ska uppnå, utan det är ju en bestämd grej sedan innan ;)

Förresten, innan påsk så berättade jag ju om en påskpresent jag ordnat till min älskling. Bakgrunden till denna present var att jag & Andreas länge pratat om att börja träna gym ihop, men han har haft så dåliga argument,emot detta...Så på jävelskap så gick ja o köpte ett par 1 kg-hantlar till honom,mohaha ;) Och när han fick dom sa jag; "Ja..jag tänkte att du skulle börja någonstans" ;) Detta var bara iofs en kul grej,inget illa menat mot honom :)

Sist men inte minst...älsklingen vill inte ställa upp på bild med sina nya hantlar ;)

Jaja..nu går dagen vidare,more update, laaaaaaaater.
björnbärssylt.

Ge mig en kram!

Igår mina vänner, gick det åt både öl & vin i mängder! Så idag får man bara viska. Men kul som fan var det!
Och förresten; Jag haaatar bildbevis som svärföräldrar visar vid frukostbordet dagen efter! ;)

Vi höres, snart ska jag på middag!!

Vackra kvällsord

Godmorgon, tiden börjar närma sig kvällen,och jag har precis vaknat till liv efter en eftermiddagslur i Sjuntorp. Ser bara 10 000 löpande myror framför ögonen, gissar på att det är bokstäverna och orden jag just nu skriver. Men nu är det bara att sätta lite mousse i håret, och gå raka vägen till festen, för så mycket annat är inte planerat ikväll. Om man kikar tillbaka till mina tidigare påskafton-kvällar kan man ju inte påstå dom som speciellt livliga, ikväll blir de annat,för nu är festen i Sjuntorp,med sjuukt kul folk!

Vi ses på efterfesten,eller här i bloggen imorgon,de määärker vi!
Sirap!

UTMANING: Syltburken

Haha,måååste ge mina läsare med partners en utmaning,den är följande:
Ta fram en ny oöppnad syltburk. Det som gäller nu är att en av er ska få upp syltburken först. En regel är att killen ska börja med sitt försök. Antingen lyckas han,eller inte. Om han inte lyckas efter ett tag,kommer han tröttna o ger burken till dig. Om du då efter ett tag lyckats öppna; Grattis,du har vunnit min utmaning!

Syftet med denna utmaning är att denna händelse hände mig & Andreas för en stund sedan. Vi hade gjort våfflor (Andreas va ej tillräckligt kry för att gå utanför dörren ikväll), och syltburken stod på bordet oöppnad. Andreas tar syltburken och ska öppna,men får inte upp fanskapet,alltså syltlocket :P Han ger upp ganska lätt, o räcker över den till mig,och på 3 sekunder är locket öppnat. Är det ofta sånt här händer? Jag kanske ska våga mig på en armbrytningsturnering med min pojkvän ändå trots allt? ;)

Var snälla o hör av er om ERA resultat,så kan jag sammanställa detta sedan ;)
VI MOT POJKARNA,TJEJER ;)

Det söta påskägget,påskharen förtjänade

Tack MAMMA & PAPPA,för den här supersöta klänningen! Min dröm..Så vacker! :)
Kommer med leverans om några dagar! Längtar så! :)
image534

Annars märks det att det är lååångfredag idag. Kan de gå segare? Min älskling är inte så kry idag,han har ont i halsen,så jag gör allt för att han ska känna sig ombrydd,men den här lilla mannen kräver mycket minsann! Som gräddet på brödet (eller i moset,som man egentligen säger) så har jag även börjat medicinera honom med "Röd Solhatt",världens bästa medicin för förkylning! =) Men men..vi har bara kollat film,och ikväll är vi bortbjudna,trevligt! :)

Sedan har ju jag & Max gjort en deal ihop,så här rekommenderar jag DENNA; http://maxhallerod.bilddagboken.se/p/main.html  länk att klicka på! Här får du kika in senaste uppdateringarna om vilt party,sjukt snygga kläder & schyssta bilar. Kli

Påskharen är trött

Tjo haj. Som ni märkt har bloggen haft lite påskledigt det senaste,detta beror på att jag har utnämnts till årets påskhare,o ska fjanta runt till alla barn o ge dom godis. Dock blir de väl inget över till mej,men lönen ligger ju på höööga berget lixom! Men men,idag på skärtorsdagen är jag ledig..har vart ett jävla spring på senaste. Igår så hann jag faktiskt med att joina Max! Vi käkade lunch på 43 kvadrat här i stan,o får säga att de va ett riktigt mysigt ställe,med god mat! :) Under lunchen kom vi överens med att vi ska reklamera varandra såhär på internet,så senare idag ska Max få ett alldeles eget inlägg där jag tipsar om hans bilddagbok ;) Så missa inte detta hörrni ;)

Jaja,lite om påskhelgen nu då! Blir himla mycket påskmat för påskharen (alltså mig själv),först påsklunch här hemma på lördag med min familj,o på kvällen blir de påskfirning hemma hos andreas granne,där det bästa draget är med andra ord! Och sedan på söndag ska vi käka påskbord hemma hos andreas gammelmormor! =) Sen är veckan bara fylld med ledighet,o jag laddar klorna för nästa påsk igen!

Har förresten köpt världens kuligaste påskpresent till älsklingen,haha..jag vet riktigt inte hur Andreas kommer reagera,men ska bli kul att se! ;) Avslöjar mer om detta framöver!

Men ni får ha en riktig bra påskhelg,o tänk på att alla påskägg ni fått,är det JAG som levererat..Mmm...Så släng för fabjan inte någonting!

GLAD PÅSK PÅ ER!


Bussfilosofi

Imorgon ska jag åka buss,och liksom betala en hög summa pengar för att skjutsas till Innovatum. Pappa har sagt att han bjussar. Han verkar göra allt för att slippa ge mig bilnyckeln som han själv tar med till jobbet, + bilen såklart. Lata människor är jobbigt i sådana lägen. Jag är inte lat faktiskt, för det ÄR en längre sträcka mellan skolan och Innovatum,än vad det är hemifrån till pappas jobb.

Näää..bussar är jag inte så haj på,dom bara åker när man knappt hunnit sätta sig på arslet,och jag har inget större intresse av att komma till skolan helt blå i fejjan på onsdag.

Detta var kvällens filosofi om bussar,värdelöst inlägg..men ca en minut av ditt liv gick för att läsa,tack för DIN minut! :)


My uncle B-O

Min farbror från Småland ringde,kaxig som räven! Pappa var med i samtalet också..

Pappa: Amanda...Nu får du fråga B-O om han börjat ladda för din student?
Farbror: Ja,de har jag gjort,jag har köpt 2 flak öl.
Jag: Men jag dricker ju inte öl..
Farbror: Nej,men dom är ju till mig..till dig köper jag 1%-läsk
Farbror & Pappa: *asgarv*
Jag: Määee..jag fyller faktiskt 20 nästa år
Farbror: Jasså? De kan man inte tro..
*Pappa & farbror lägger åter ett asgarv*
Jag: Meeh,då kan ju jag köpa ut till dig nästa år (Min farbror är 40+)
Farbror: Jasså? Gör du de? Bara du betalar isåfall..

Haha..I looooove my uncle!! ♥

En av förhållandets regler

Min nya regel efter storstädningen i lördags: Vrid inte på tv:n mot sängen! Jag är så rädd att de smyger sig in ovälkomna dammråttor då,för jag fick verkligen nog av dom i lördags! Fy sjutton! Nej,nu framöver är det daxs för mig och älsklingen att prova & träna in nya bekväma "sitt & ligg" i soffan,inteeee sängen! Kom gärna med tips på hur man; bekvämt och utan tjat o gnabb kan vräka ut två kroppar i typ en 3-sitssoffa samtidigt. Vi ska bli soffpotatisar minsann! Jag & min älskling!

Jag,Andreas & Tyson (:
image533

Ingen roande lördag

Jaha gott folk,vad sägs om lite städning såhär på lördagseftermiddagen? Mitt rum ser rent ut sagt för jävligt ut. Älsklingen gör som i vanlig ordning (skyller ABSOLUT bara inte på honom!!); blandar smutstvätt med rent,leverar med mej nya kalsingar som blir liggandes,och högra delen av soffan består av min veckas klädhög! Bokhyllorna har gått upp i vikt,med 2 kg damm,likaså tv:n & stereo! Sängkläder ska bytas,så man känner den nystädade helheten! =) Såå..vart ska jag börja? Dammsugningen sparar jag till sist,den är roligast! ;) Men när jag väl är klar med detta kan jag bara inte sätta mig och njuta av helgen,nej nej, dreeeeam on! Då väntar svenska (litteraturhistoria) & historiaboken. Har nämligen lovat min historialärare att göra läxan till måndag. Precis,LOVAT..De låter konstigt,men de kan bero på att inte en enda jävel gör historialäxan annars,kanske 2-3 personer. Någon måste ta över den tronen,och det ska bli jag!

Men men,nu till städhinken! Ska dränka alla dammtussar,saaakta men säkert!

Me & my baby's dag <3

image532

Molly! :)


Den här fredagskvällen bjuder jag på en otroligt ung tjej,med så enorm TALANG!
Molly Sandén! Jag vet..Att varje gång Sofia hör den här låten,tänker hon på mig & älskar mig lite extra ;)
Jag tänker på henne också,SÅKLART!



Nu sticker jag till St. Sjuntorp ;P Och kommer som vanligt ha party i bilen,wiho!
Kom igen alla älgar..DE SVÄNGER JU!
pysse!

Tupplur

Jag fick min skönhetssömn i 15 minuter,sen ringde telefonen. Kändes som jag sovit i 20 år,o skulle kunna sova ytterligare 20,belive! Nu känner man sig lite snooozi,och bara väntar på kvällens goda käk - Tacopaj! Smaskens,fick receptet av Sofias mor igår,hennes pajer är oslagbara!

Meeen..Ska bort till Sjuntorps simhall sedan,både bada & sola med Piña Colada ;P Nedå,riktigt så kul ska vi inte ha det ikväll. De får bli en däckning framför tv:n ikväll,blir nog en krävande pluggdag imorgon =S
Nu ska jag moova på rumpisen,see you soon! :)

More than happy!

Vet ni? Jag & Sofia har varit jävligt effektiva! Vi körde nämligen stenhårt på gymmet idag,så dom flesta muskler kommer väl antagligen värka imorgon,men inte länge till,eftersom jag på eftermiddagen ska ut på en powerwalk-runda,och jag behöver verkligen energin,så som min helg ser ut! På kvällen åker jag till Andreas jobb,o simmar där,o avslutar med solning! Nu är jag & min kropp på G igen. Vet ni vad mer som gör mig glad? MY BABY IS HERE! Jippie,trodde jag skulle få sova själv här hemma inatt,men vad gör min älskling..KOMMER HIT :) Troligen saknade han mig ;P Haha..näe,men ikväll ska jag bara ta hand om honom,har gjort kvällsmat åt honom som han just nu mölar i sig,nu tittar han på ett tv-program han sååå gärna ville titta på,och vad jag tror är att vi snart ska krypa ner under täcket,o bara kramas! Sen har han förresten klippt sig,haha,min älskling..Det blev fint,men de växer väl som småning om..Haha ;) En sötnos klär sig i alla frisyrer,såklart!

Men men..Min torsdag kan inte sluta så mycket bättre. :)

Hörs mer imorn,då är det freeeeeeedag,yihaa :D
xo-xo!

En obestämd torsdag

Wow! Redan fredag imorgon,hur underbart kan detta bli? Hm,egentligen är denna helgen både bra och dålig. De dåliga är att jag måste plugga,typ..A lot! För ni förstår..våra lärare sätter prov på måndagar! Mmmmm,måndagar,vilken smaskens dag att ha prov på,ja...Jag hoppas ni förstår min ironi! Men det finaste med den här helgen är att det är min och Andreas 9-månadersdag på lördag,de ska bli myys med middag,Melodifestival-final & en överraskning :D Men de blir inte förren kvällen,för älsklingen ska nämligen till Örebro,på något möte. Så alla Örebroare; Ni vågar inte kidnappa min Andreas där uppe nu ;)

Men nu e jag skithungrig! Får se vart jag tar vägen idag,ska plugga lite åtminstone. Sen har jag & Sofia pratat om att åka o träna,men vi får se hur de blir med den saken. Och om ja sover hemma eller hos Andreas inatt lär vi också märka. Spännande liv va? Ja,jag menar de..Nästan samma spänning som i Top Model,men inte så patetiskt =P

Hihi,puss på er alla glada & ledsna.


Sis' goes USA

Idag har min syster lämnat Göteborg,och sitter just nu på planet till USA. Trots att jag inte träffar henne så ofta,så känner jag en viss saknad,och är rädd att de ska hända något! Ta hand om dig syrran,looove yoou! ♥
Visar en bild på världens bästa & snyggaste syskon-maffia ;)


Jag,Syster & Bror :)


image530

Mu



Idag dagdrömmer jag bara. Om glass! Glass består delvis av mjölk,o det kommer från kossan.
Fiffigt! Förbaskat söta djur! =)

Överrasknings-tisdag!

Iiiiivrrriig! Om lite mindre än en timma så börjar Gossip Girl. Pippsen med slipsen har köpt ostkaka till mig & Andreas,som vi ska ha till kvällsmat :) Just nu är han på möte,men han lär väl komma innan 9-tiden iaf! Sen har jag även en överraskning till honom..Överraskningen är SAFT! Mm,precis..Saft. Älsklingen är som en barnunge,o är galen i saft. För någon vecka sedan när han va sugen på de,o vi inte hade de hemma,fick JAG skiten för de,så ikväll så ska han få dricka sig full på saft ;) Haha,iaf mätt, då blir de mer ostkaka till mej ;) Hihi! Och nåde honom om jag inte får en klining på ryggen ikväll för denna överraskning ;)

Haha,hörs mer imorgon,för något bloggning mer idag lär de intee bli! :)

image529

Då & Nu

Satt precis och kolla igenom bilder på datorn,o bilderna är sorterade efter varje månad. Klickade in mig på mappen "Mars 2007",och såg en..Amanda..MED LUGG! Crazy! Med tanke på att jag bara klippte luggen för drygt 2 (eller 3?) veckor sedan,så har jag väl något lugg-syndrom såhär i Mars månad ;) Årets "luggen-från-mars" detta år har ni nog sett tillräckligt av,så därför lägger ja bara upp en bild,som ni får jämföra 2007-luggen med:P
Ni ser ju att det är helt 2 olika typer av luggar. Men den jag hade för ett års sedan,så var de så störande med en virval,som gjorde ett hål mitt i luggen,den ser ni på den första bilden.

(Klicka för större format)

DÅ:
- Solbränd (solade en hel del)
- Vältränad (dåvarande träningsnarkoman,som egentligen var på Friskis fööör mycket!)
- Singel



NU:
- Långt ifrån solen (+ ny foundation,haha!)
- Har förhållande,med min godisbit!
- Tränar ej lika ofta längre.
image525

Sååååååååå,nu har min tid fördrivits lite,genom att analysera luggarna då & nu.
Nu ska jag skriva en rapport till Naturkunskapen,soo fun! Man brukar ju spara de bästa till sist på dagen =P

(P)LUGG-IT ;)

Dags för middag!

Dagens vill-ha-till-middag: Ris,kyckling & jordnötssås, m. grönsaker!
Tror ni min Andreas vill följa med på en promenad till Ica,o fixa jordnötterna?


...........Annars får han faktiskt svälta!

Mitt i träsket

Morning folket!
Trots att jag varit vaken drygt 2 timmar,så är mina ögonlock fortfarande nerdragna,som rullgardiner. Har ju studiedag idag, och det är sådana dagar man egentligen ska utnyttja till att plugga,och det ska jag, när rullgardinerna åkt upp. Sätta mer press på mig själv skulle vara något. Mina 3 uppgifter idag;

¤ Renskriva rapport i Naturkunskap (inget komplicerat,bara för enkelt)
¤ Avsluta ett av mina kapitel i Projektarbetet (Jag bävar för det,projektarbetet har inte vart min bästa kompis precis,men snart är det klart!)
¤ Förbereda någon typ av redovisning som vi ska ha imorgon, de är någon typ av redovisning av en annans arbete,och därefter ge feed-back o.s.v.. Detta är heller inget komplicerat.

Känner mig bara sååå trög idag,blir så rastlös! Om man bara får färdigt skiten så känner jag mig duktig sedan,så vad väntar jag på? .....Andreas såklart! Han kommer vid 2-tiden ;)

Ska traska vidare!
See u sûûûûn!

Outfit & annat smått o gott från lördag kväll (Göteborg,Bamboo & Gamle Port!)

Kanske liknar ett rosa mjukisdjur klädd i pyjamas,men va fabjan,det är fräsch och SÅ MYCKET AMANDA! =)

image521

Andreas förväntade sig inte sitt ansiktsuttryck på denna bild,han räknade bara med att handen skulle komma med. Nu får han helt enkelt stå för sitt kast ;) Bjuder på en betydligt bättre bild på honom här nedan ;)

image522

Hahaha.. ;) Älsklingen där han trivs som bäst ;)
image523

Okej..avslutar inlägget med en riiiiktig bild,på den underbaraste människan på denna jord!! ♥

image524

19års-galej =)

TACK ALLA SOM RÖSTADE NORDMAN TILL GLOBEN I LÖRDAGS! ♥



Nyss hemkommen från Sofias födelsedags-galej! Har ätit massor av god mat,de va ju Sofias mor som stod för maten,och som alla nära & kära vet,är hon ju proffs i köket! Köpte en parfym till födelsedagsbarnet,Naomi Campbell - At night,tycker personligen det är en underbar parfym! :)

Kvällen ska jag ägna till att kika senaste avsnittet av 2900 Happiness,därefter lyssna om och om på Normans låt,o sen får väl Sanna Nielsen va med på ett hörn också! =) Senare dyker de upp ett avslöjande om vem som syns på senaste Clique-numret,tror ni känner igen henne! ;)

Höres om en stund!
II LÅÅÅÅGOOORNAAAS SKEEEEEEEEEEEN!

Något jag måste berätta före min svenskalektion ;)

Jag fick VG på mitt tal idag,då jag pratade om Mark Twain..I feeeel soooo fucking good!
Jag kan inte säga annat än; Grattis till mig själv! Med tanke på att jag låg o lipa igår kväll kl.9 för att ja kände mig osäker,men idag under redovisningen flöt allt bara på. Jag kunde det trots allt,igår var jag bara trött!

Men men..nu står det svenska på schemat!
See ya soon!

Grattis min vän..

..På din 19årsdag!
SOFIA!
Vännen jag haft genom ur & skur

image520

Timon & Pumba Update!

Nu har jag pluggat,trött som ett as (sov 6 timmar inatt,vilket som gör mig till ett odjur i humöret idag!!). De har varit kämpigt,men nu sitter talet jag ska hålla i imorgon på en måttlig OK gräns,ska kika igenom de mer sedan! Men ikväll är det bakfylle-pizza som gäller! Det är jag & min älskling värda idag,vi har pluggat..pluggat & pluggat!
Nu håller Andreas på att jävlas med mig här bak..ska ge han smisk! Ikväll somnar jag före 9,beeeliiive!

See you tomorrow / PUMBA & TIMON!
image519


Tummen upp,om inte hela händerna, för Gamle Port!

Yihaa.Gårdagen var grym! Så jäkla kul!!
Var: Restaurang Bamboo,därefter Gamle Port,Göteborg
Hur: 5 nyfikna & laddade tjejer
När: Då Göteborg inte var stilla

En lyckad tjejkväll i Göteborg definitivt! Att göra entré vid Gamle Port var oslagbart. Att inte känna igen en enda fejja,att bara kunna rocka loss,utan en massa rykten härdanefter. Vi fem, och massa andra,utan några namn! Jättebra DJ,som sabbade vissa låtar,men de går att förlåta,han var ju Göteborgare! Garderobsvakten glömmer oss inte,och vi glömmer inte denna kväll! Dock tog hemresan lite längre tid än förväntat. På väg hem hade en allvarlig olycka inträffat vid Lilla Edet,vi stod stilla i drygt 40 minuter,och såg hela "arbetet" sjukvårdarna gjorde, en ambulanshelikopter stod precis jämte oss,kändes som de var på film,men de var istället en obehaglig verklighet! 03.45 anlände jag här i Sjuntorp. Med frusna fötter,och pigg som få kröp jag ner till min älskling i sängen! :) Kan inte säga mer om kvällen,it was amazing!!

Idag ska jag plugga,åker hem senare idag också! :) Hörs då.
See ya!


30 minuter

Hej Hej! Andreas här
Amanda va påväg att skriva ett inlägg här nu men hon fick massa annat att göra.. nu ska hon nämligen ut på Gamle port i GBG.. men men hon lämnade mig här och jag kände att jag fick ta och uppdatera lite så att ni läsare får något att läsa så här i väntans tider innnan melodifestivalen. AMANDA HÄLSAR ATT RÖSTA FÖR F'N INTE PÅ CAROLA UTAN RÖSTA PÅ NORDMAN...
Rubriken skrev amanda och jag antar att det är den tiden som är kvar innan hon ska åka =)
men men jag ska avsluta med en rolig historia...
Jag försökte med att komma på en fräckis men jag kom inte på någon så här får ni en Norgehistoria


Vegard stod och skrek på Karl Johan:
-Regeringen är en samling idioter!
Han fick 15 års fängelse för att han avslöjat statshemligheter.

EN TILL:
En svensk hare var precis vid norska gränsen då han mötte en norsk hare som flydde in i Sverige.
-Vaför flyr du till Sverige?
-Det är älgjakt i Norge.
-Men du är ju ingen älg.
Nej, men säg det till norrmännen

EN SISTA:
I en norsk nyhetssändning på TV:
-En helikopter störtade i morse på en kyrkogård i Oslo. Hittills har 270 döda hittats.

=) :D
HAHA
Nu ska jag spel a poker

PUSS och HEJ

Till min redovisning

"Jag lät aldrig skolan förstöra min utbildning"

Citerat: Mark Twain.

Gör mig en tjänst!!

Just nu är jag för tråkig för att skriva om min helg.
För lat för att skriva vad jag gör. (Vem är lixom intresserad?) Upp med handen,någon! Snälla!
Men något jag verkligen vill få ut ur min gom är: RÖSTA PÅ NORDMAN IMORGON,han SKA vidare till Globen!
Själv tänker jag på dagen lägga in numret i telefonboken i mobilen,och ringa  gärnet (pappa får skicka ett sms o säga till när ja kan börja ringa) från Göteborg!

Det var allt jag ville,förutom att säga; Ikväll ska vi äta räkor.
Och glöm inte att Andreas jobbar ikväll,så för guds skull,UNNA ER ETT BAD I SJUNTORP IKVÄLL! ;P


I'll be there

Inte mycket bloggande idag heller,men tiden har ägnats till att plugga en hel eftermiddag,o kvällen tillbringas nu med min älskling! Snart kvällsmat & Grey's!

Och ni glömmer väl inte denna höjdpunkt på lördag? =)

image518

One step closer min karriär =P

Idag har jag tagit ett steg uppåt i min karriär. Jag har skickat in min första CV. Snart är det daxs att ansöka till högskolan,har två stycken vidareutbildningar jag väljer emellan,ska förstås söka båda två! :) Nu är min älskling nere i köket o bakar vitlöksbröd,som tilltugg till Gossip Girl! :) Därefter är hela kvällen bokad för filmtajm,så vi ses här i bloggen imorgon igen!

Tjinki Binki from us! ;)

Obs! Gammal bild ;)
image517

Pojkvän VS. Flickvännen

Jaha,för att avsluta denna kväll bra,kan jag nu meddela att jag,Amanda, har slagit min pojkvän i antal besökare.
Iofs är detta inget att tävla om,eftersom jag bloggar för jag tycker det är kul,ni är ju bara dom söta sockerbitarna som är intresserade,vilket som glädjer mig! =)

Men älskling..ge upp hoppet,för en bloggare som mig lär du aldrig bli ;) (även om jag älskar när du bloggar här inne hos mig,tycker om att läsa dina inlägg,om & om igen när du inte är här.)
JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS! :)

image516

Nu ska jag krypa ner till sängs.
Natti natti,sleep well!

Ytliga Schlager-Charlotte

Citerar Charlotte P(erelli..??) från lördagens sändning från TV4 Eftersnack;
- "Jag var så nervös så jag ville bara hem och ta på mig mjukisbyxorna,och sitta i soffan med mina barn"

Detta säger hon rakt in i tv-kameran när hon precis gått vidare till Globen! SO MUCH BULLSHIT. In my ass att hon skulle hem till kidsen. Om nu hon hade velat det,så hade hon kunnat dumpa melodifestivalen från början OCH efterfesten därefter. Hon ville inte ta på sig mjukisbyxorna. Charlotte har varit en kändis sedan flera år tillbaka,hon har showat i Melodifestivalen förr,till och med i final! Hon har stått på flera scener,inför flera publiker,STÖRRE publiker än i lördags,o hon gnaggar om att hon ska hem till barnen bara för att hon e nervös? Jag blir sur,på sådan ytlighet. En så pass känd människa ska inte behöva uttala sig på det sättet.

Näää,varken Charlotte,Carola eller Linda ska till den stora finalen,utan det ska Sanna Nielsen..Men sen älskar jag Nordman också =D Charlotte kan sitta hemma,på med mjukisarna bara. Carola kan ju stå framför spegeln o träna mer falska leenden,och Linda Bengtzing kan jag inte säga något ont om,hon är som en sol,ingen ytlighet där inte. Bara en HELT VANLIG NATURLIG TJEJ!

Nu har pappa stekt pannkaaaakor. Mumsi,kisses!♥


Nytt projekt,för nöjes skull

Goddag mitt herrskap!
Nu är klockan lite över 17.00 och ett par timmar återstår att plåga sig igenom den här dagen. Jag är fantasifull och har bestämt mig för att åka hem till min kamrat Sofia,för att spana in hennes nyrenoverade rum. Sedan är det ju kylskåpet hemma hos henne,proppfyllt med mat,kanske hittar något till mig där? Mycket möjligt,men egentligen är jag bara sugen på en smörgås med pastej & gurka! Men nu till dagens rubrik,jag ska föööörsöka mig på ett nytt projekt,eller chansa snarare sagt. Vad det är säger jag inte,om detta nu inte skulle gå till väga. =P Har väl min vanliga otur med Devil Betty på min sida,men i detta läge spelar de faktiskt ingen större roll. Kul o läsa om något ni inte förstår.

En sak ni iaf mycket väl kan förstå är att i fredags fick jag leveransen mitt studentpaket som innehöll; Studentmössan,champagneglas,visselpipa & penna. Hur kul som helst! Kan kanske plåta dom grejerna sedan,så vi känner lite STUDENT-KÄNSLA,för den kan behövas både här & där. En annan kul grej är att mitt tyg till min balklänning nu har kommit,dock har jag inte sett det i helhet,men är bombsäker på att de är fint som satan!

Seeeeeeeeen,sitter jag i ett träningsdilemma! Nu går snart mitt kort ut på Friskis,och är det värt att köpa ett nytt kort? Om jag ska träna,vill jag verkligen vara igång,men det ÄR svårt nu med allt skolarbete & studentförberedelser! Andreas kan ta med mig till Volvo-gymmet,där vi båda tränar gratis,så det kan vara ett alternativ sålänge.Sen,när jag får mer tid kan jag sätta igång med jympan igen. Det är svårt,det lättaste är att äta =P

Men nu ska jag dra i växelspaken och köra iväg till Sandhem! Mot kylskåpet!!
/mandiz.


Han har gjort det igen!

Great! Älsklingen's inlägg gjorde succé igen med statistikökning. Och raffsade dessutom åt sig en kommentar ;P Haha! :P Grattis älskling,du lyckades igen. Han skulle bara våga starta en egen blogg o ta läsare ifrån mig ;) Hihi.
Nu är jag ready for school. Idag har jag ett samhällsprov att se fram emot! Sista lektionen,yeey!
See you later.
xo-xo mandiz pandiz päronpung.

Flygplan miljövänliga?

Hej på nu är jag här igen (ANDREAS) och ska höja min älsklings statistk.=)
Ja  idag har det ju varit en familje middag med familjen Ragnarsson där alla Amandas syskon har varit här med sina partners. Det va väldigt trevligt och god mat :D.
Ja nu till rubriken.... jag skriver nu på mitt projektabete som ska vara inne 11 april och jag är bara halvvägs.... PANIK
Jaja men nu vet ni ju va det handlar om och jag kan berätta för er att Flygplan är en av de bränslesnålaste transportmedlen i världen. Glöm inte heller att flygplanens bränsleförbrukning har minskat med 70% sedan 1960. Bra obbatsäger jag :D
Hmmm. ja kan ju också säga att det är första dagen idag som det har varit fint väder i THN sedan i höstas :D så jävla härligt


men men (och kvinnor och barn=) har nog inget mer att berätta men kommentera gärna mitt inlägg ; )

Hej Hopp Gummisnopp

PS: Komentera gärna mitt projektarbete men jag kommer att bräcka er ändå(Flygplan är miljövänliga)DS
image515
Jag och älsklingen i SÄLEN-08

Fis!

Hej på er! Känner ni också känslan av söndagssyndromet den här eftermiddagen? Jag föreslog älskling att ta en ledig dag imorgon (måndag) ,men han är noga med att allt går rätt till på Volvo,där han jobbar så han ville hålla ställningarna där :P Jag får vänta tills på tisdag,då vi ska umgås igen..med baaarn dessutom,dock inte våra egna,för dom har inte ploppat ur än..utan Andreas kusiner :P Men först o främst ska vi njuta av denna söndagskväll,med film & pusskalas.

Annars har helgen varit bra! Har inte kunnat blogga så mycket, eftersom jag haft full rulle med min samhällsbok,o hela eftermiddagen/kvällen igår gick bara ut på att äta,allt från barnkalas-mat,cheese-cake,kinamat,godis/chips & morötter. Dubbelhakan sitter ju där den inte ska,om jag säger så! =P Vad vill ni mer läsa om helgen? Rådfrågade precis älsklingen här,o han sa att han kunde skriva ett blogginlägg senare ikväll! Så nu får ni vänta på det ;P Men jag är söndags-snäll idag,så lägger upp lite söta bilder på mig & Andreas,för det är väl OSS ni vill se här i min blogg? ;) Haha..För att se snygga kändisar kan ni ju googla vidare ;P





So much saturday

Ingen lördag, andra lik! Nu har jag suttit med min samhällskunskap i 2 timmar. Andreas har suttit med sitt projektarbete. Vi gick tillomed upp tidigare än alla andra i huset, vilket som är OERHÖRT ovanligt hos älsklingens familj. Snart beger vi oss in till Thn igen för att gå på 1-årskalas! :) Ikväll blir det Melodifestivalen. Älsklingen & jag ska shoppa loss på Ica & hyra film :)

Nu ska jag platta håret o göra mig lite lördagsfin :P
Vi ses när vi ses! :)

RSS 2.0