"Amanda dommare-huvud"

Jag har beställt tid för hårförändring! Nu blir det volym & lagom stora lockar. Håret kommer rocka,vara skitsnyggt,se fräscht ut..eller bara se...för jävligt ut. Aja,det är värt att testa för 1100. Drygt va. Mhhm,men vill inte påstå något annat. Jag behöver förändring,det behöver jag emellan åt! Lite surt med luggen bara,ska den sparas,eller klippas? Slingorna får vara kvar,för dom är i sina bästa dagar just nu. I o me det att vi inte haft någon sol i denna stad i sommar har dom inte fått chansen att blekas bort,men det är ju bara något att hurra för!

Vem vet,på torsdag kanske jag alltså kommer se ut som en gammal engelsk domare som sitter i domstolen,eller som dom brittiska männen såg ut under de historiska dagarna? Andreas måste isåfall känna sig hedrad att få sova bredvid en sådan sak ;) Äsch..min frisör är sjukt duktig,o kommer säkert göra ett snyggt arbete! =)

Nu blir det en dusch,o i eftermiddag ska jag & Andreas hitta på något skoj med vännerna! :)
See ya!

Ett inlägg bara för...

Min Andreas..för att jag älskar dig & för att du har ett extremt tråkigt liv på jobbet! ;)
Du är mitt finaste! ♥

image246





Idag hade vi jättekul när vi fotade,många bilder blev bra. Väntar på cd:n nu bara,med alla bilder! Andreas fick också vara med..han hatade det,men han lär sig nog ;) På vägen hem hämtade vi upp lite pizza,som vi nu blivit feta av =) Gottigt,nu ska de bli gottigt med lite kramar,pussar,mys & slutligen söööömn! ZzZzZ! Hoppas på fint väder imorgon då vi kanske ger oss ut o badar + ska titta på Sunes Sommar :D

Ha en trevlig kväll,nu ska vi snart sussa! På med nattmössan gott folk!

Tjusig helg,back to work!

Hej gott folk! Idag är jag på strålande humör,o helgen har vart enormt trevlig o avslappnande! Mitt nya jobbschema har börjat o det är bättre än vad Lars-Ove heter,superhärligt! Helgen ute på Orust har bestått av husvagn (underbart!!), kortspel,bad i det varma havet,vindar,fest,"husvagns-mat" & studsmatta. Allting tillsammans med Andreas o hans släktingar! :) Vi kom hem igår kväll,då vi båda två var trötta. Det var en nära-döden-upplevelse för mig när vi skulle handla mat på Ica. Jag ville slå ner varenda människa jag såg,o Andreas låg mest risigt till..men han klarade sig undan med bara några irriterande blickar o ryck från mig ;) Haha! Vi köpte hem färdig potatisgratäng,kycklingfiléer,beanaiesås o en stor godispåse. På vägen hem hyrde vi film som vi låg o garva åt hela kvällen! =)

Idag har det funkat bra på jobbet,de bara flyter på..njuter av sånna här veckor. Börjar lagom "tidigt",vid 08.45 o slutar senast 14.00 på dagarna. 2 veckor lär gå fort,hoppas vi!

Ikväll ska jag,Joel & Petra fota & posa,Joel skulle tydligen fixa några bilder till sitt "space" (som han kallade det),o jag fick äran att också bli fotograferad o posa framför kameran. Sånt älskar ju jag..så strax ska jag plocka fram lite kläder jag ska ha med mig! :)

Nu ska jag nog lägga min kropp ute i solen,å vänta på att mor & far ska dra sig hitåt,efter en helg i Småland!
Ha det gott!  / Amanda

Körkortsboken är med!

ANDERS! Körkortsteori-boken är med till Orust..Amanda plugghäst ;)

Orust!

Under helgen kommer jag vistas ute på Orust,tillsammans med älskling & hans familia :) Därför behöver ni inte känna er tvungna till att kika hit förren på söndag igen ;) Nu har jag bråttom,ska packa & duscha på en o samma gång. Det lär bli svårt. Men jag kan faktiskt göra två saker samtidigt. Ha en trevlig helg,o håll nu förfan humöret uppe! See ya sooooooon.


Taa-Maa-Daa!

Idag blir det spaghetti & köttfärssås till middag. Därefter ska jag kika in det inspelade avsnittet av What About Brian från igår. Ikväll ska jag träna. Mamma ska tvätta mina moppar jag har med mig hem. Pappa har köpt en lampa idag,först köpte han en för stor,men nu har han nog köpt rätt storlek. Den storken..

Imorgon är min sista dag på Arbetsförmedlingen,jag kommer jobba en extravecka på Apoteket,o få eventuell hjälp på Finnveden v.32! Nu ropar mor..för nu är det mat. Udda inlägg ha? + att jag har bestämt mig för att permanenta mig.

Ha de gott,en bild på älskling kommer nu! Bilden är tagen i morse när han låg o sleepa ungefär vid halv 7-snåret :) Min blixt på kameran fick bilden väldigt ljusklar,o alls inte så kolsvart som det var i rummet. Whatever..då ser man ju bara ännu mer av mitt socker! :)


Blickar framåt!

Dagens arbetsinsats är över. Halleluja för det! Är fortfarande lite småsaker på jobbet som strular,men utan den trevliga personalen skulle det alls inte vara lika roligt. Jag bara älskar sociala människor,som vågar bjuda på sig själva. Bästa människan är ju ändå killen på posten,som drar finska sexskämt. En riktig gubbe som sprider lite action runt omkring sig! He makes my day at work. För sen har jag ju min lilla egna prins Andreas som jag aldrig skulle klara detta utan! Det bästa jag vet är att få somna bredvid honom,o vakna upp tillsammans med honom! ♥
Inatt blir första natten på två veckor jag inte kommer få sova breve han när jag ska upp tidigt imorgon..det känns bad. Kommer kännas tomt faktiskt:(

För övrigt firar vi min namnsdag idag,mitt andranamn är Kristina! Detta skall firas med en god middag här hemma,med en smaskig hemmagjord paj av pappa (kocken själv), körlektion, ett träningspass (jympa,min älskade jympa) o avslutningsvis Allsång på Skansen! Sen runt 16-tiden hoppas jag att Andreas kommer förbi en 5minuterssväng o ger mig en snabb-puss :) Hehe :D

Jag ser fram emot nästa vecka,ett väääldigt fint schema på jobbet + att det är 3e veckan av fjärde. BRA SKIT DEDÄRA!! :D

Nu är mamsi på G med maten..jag ska kolla läget ;)
See yaa!

Bakisdag

Goddag. Idag vaknade alskling & jag inte förren vid halv 1,vi gick raka vägen ner till köket för att äta lite frukost,som bestod av pasta o den superkända-goda kasslergrytan. Därefter gick vi upp o la oss igen. Nu känner jag mig rastlös. Andreas har åkt på kalas,o jag vill ner på stan o fika..men som de ser ut just nu lär de inte bli av :P

Kvällen igår va faktiskt ganska kul. Umgicks med Andreas,Adam & Tenggren. Hade lite förfest o sen drog vi ner till stan för att bara glida. Träffade hyffsat med folk,o det var en stor hel fest i hela Trollhättan,om de nu bara kunde va sånt drag varje helg..önskedrömmande!

Nee,har inte en aning om vad jag ska blogga om mer idag,de lutar väl åt bloggtorka. Vet heller inte vad resterande dag ska gå ut på. Får panik,är rastlös! Shiieet. :( Ha en bra dag iaf,tjoola.


Outfit @ Fallens Dagar, kväll 1



Såhär ser kvällens outfit hur :) Hoppas ni alla får en trevlig kväll:)
See ya soon:)


Fallens Dagar.

Kvällens planer: Käka på Meza,o sen bara gliiida.
Idag har jag varit överdrivet trevlig mot alla i min omgivning. Jag har fått sura människor till att bli trevliga tillbaks. Jag ligger på elit-nivå när det gäller sånt. Men efter att ha sprungit runt hela dagen med ett leende på läpparna känner jag mig helt utmattad! Men vad gör det? Det är big party i Trollhättan,o då kan man bara inte sluta le! Ett plus i kanten är att det är helg,underbara lediga dagar.


Igår fick jag övningsköra till Vänersborg,de gick skitbra,o va kul. Jag fick användning av alla mina kunskaper jag lärt mig. Har utvecklats sjukt mycket när de gäller körningen sedan jag började i September. Men en dag kommer alla som kört om mig få något uppstoppat i deras avgasrör. Tillomed en moped,som bara kom upp i 40 försökte slicka arslet av mig igår när jag stod i en korsning o skulle svänga vänster (med uppförslutning,ångrar att ja inte släppte på bromsen så kunde han fått smaka på sin egna medicin) Ni vill inte veta hur mycket jag gasade när ja kört ut,det lilla mobbade moppe-objektet låg o puttra i 40 efter mej,medans jag gasade upp till 70,pappa blev irriterad o jag hade en lång utläggning om hur mkt jag hatade denna moppe-människa. "nej,jag är inte bitter" ;)

simma lugnt!
...jag själv kommer bara njuta av denna helg,, på många olika sätt!

Ciao.

Uh..aah!

Nu återstår det bara två arbetsdagar,därefter är det LEDIGHET som gäller,visserligen bara två dagar. Men dom ska utnyttjas! :) Denna helg bjuder på Trollhättans egen festlighet - Fallens Dagar! :) Det ska bara inte bli festlighet för Trollhättan,utan för mig med ;) Ladda klorna inför en ny arbetsvecka...

Inatt hade Andreas några tuffa timmar att gå igenom. Tydligen hade jag både pratat & sjungt i sömnen. Haha,vill alltid veta vad jag sagt i sömnen,men det är aldri en enda jävel som "minns". Likadant blev de även denna gång. Att jag sjöng berodde nog på att vi kollade Allsång på Skansen innan vi gick o la oss ;)

Nae,nu skiner solen & jag ska ta en dusch. See yaa!

Bjuder även på en bild från förra sommaren.
Två blondiner i Göteborg!
Carro Barro & Jag
image241

Vinnaren

Vinnaren blev Sjuntorp. Nu regnar det också..fasen! Aja,nu ska jag ta på mig kläder. Sjuntorp hej,sjuntorp hå!!

Min misslyckade arbetsdag!

Idag är jag arg efter en tragiskt dålig arbetsdag!

Jag försov mig,Andreas väckte mej 25 minuter innan jag började jobba. Yalla hejdå frukosten. Innan jag skulle gå ut genom dörren lyckades jag slå ner en ljusstake. Godmorgon hela huset. Och en smäll i dörren på det. Pappa blev glad. N-O-T!! Första passet på jobbet gick bra,hade tänkt käka frukost emellan arbetsförmedlingen & apoteket,jag hann ta 3 tuggor,sen så var jag tvungen att dra igång arbetet igen. När jag kom till posten stod det en stoooor jävla leverans med en massa saker jag knappt har användning till + att städskrubben redan var sjukt fylld med saker. GAH! Jag ville bara hem. Men sen prata ja med nåt post-gubbe-sak som jag blivit bästa kompis med,så vi hjälptes åt! :) Därefter när jag skulle köra igång maskinen gick de åt helvete,de började läcka ut en massa vatten överallt,o det är då fan inget rent vatten vi pratar om. Jag blev skitsur,vände på maskinen igen! Nu skulle den bara in i städskrubben igen!! :@ Därefter gick det väl någolunda bra,för då var ju arbetsdagen slut!! Usch :(

Gårdagen var då mycket bättre,jag o älsklingen åkte ut till Öresjö o badade lite. Vår 1månadsdag i söndags blev också lyckad :) Fint väder på kusten,åt glass på Bryggan,käkade något dyr pizza i Kungshamn,massa kramandes på klipporna o slutligen bad i de underbara saltvattnet :) <3

Idag vet jag inte vart jag ska ta vägen. Antingen gymmet,eller Sjuntorp. Hm,svårt val ;)
See ya soon.

<3

15 juni ♥ 15 juli

Älskar dig Andreas!
Dagen ska tillbringas ute på kusten tillsammans med honom. Här hemma i Trollhättan blåser det rätt rejält,vilket som det nog kommer göra ute på kusten också. Men sålänge regnet håller sig borta är vi glada.
Andreas börjar dagen bra...försover sig ;) Men det gör inget,de gav bara mig lite extratid till att bränna en ny cd som bilmusik :) (Som nu inte funkade att bränna..suck!) Nepp..Time to pack'it ;P

Ha en fin dag!
Tjoolahopp.


Semester? Icke!

Kommer in på MSN,halva listan heter typ: "äntligen semester". Skojsigt - för er! Men på måndag börjar jag jobba.De värsta är att ni nyblivna semestrare kommer få sol era veckor. Ännu mer skojsigt - för er. Nu känner jag mig lite väl kaxig. Men jag säger såhär; Jag vill ej ha semester just nu ;) Höhö..det får ni ju tro på så mycket ni vill på ;D Det enda jag vill ha är pengarna. :P

Efter att jag kommit hem idag efter ett 8-timmarspass sen klockan halv 7 i morse (som lokalvårdare),sätter jag mig vrålhungrig o käkar en hamburgare. Det första mamma kläcker ur sig är:
- Åh guuud vad jag har städat hela dagen.

En blick räckte. Och det skulle komma från rätt käft? Jag har slitit som ett djur idag. Tacka gudarna,eller vem fan som helst för att det är fredag. Imorgon blir det en ljuvlig sovmorgon minsann! Kvällen blir lugn också,ska bara vara hemma,ligga o halvslussa mig själv till sömns,titta på One Three Hill o bara slappa. Senare ikväll kommer också älsklingen som ska sleepa här.Ska bli mysigt! :)

Nu ska jag pysa vidare,ha en trevlig vecka..o semester ;)

Speciellt!

Tillägnat två Volvo-jobbare som har kollen;

Kära Madelen & Tenggren! ;)
Idag har vi varit på Överby. Vi åt buffé. Det var gott. Nu har vi gjort frukost till imorgon,för vi ska upp tidigt. Imorgon skall vi börja klockan 06.30..de ni ;) Då ligger väl ni o sussar fortfarande! Men det gör inte vi ;) Hoppas att du har roligt på Lipz ikväll Madelene,och att du är rund om fötterna ;) Nu ska vi dra oss,o glöm ej att ni får betalt (lön)medan ni kollar denna hemsida ;) Mäktigt! 


Sov gott! Kram från Andreas &  Amanda =)


/ Övriga läsare behöver inte känna sig tvingade till att förstå innebörden av detta inlägg :)

Hoppsan!

Dagens telefonsamtal:

- Amanda,vill du följa med mig på toaletten..?
- Visst,jag har ändå inget bättre för mig!


We call it "Öppen relation" ;)


Dagens övningkörning:

*Väntar på att få komma in i en rondell,då en bil åker ut från rondellen,men inte blinkar höger*

- Men blinka då ditt jävla as!!
(Jag ska köra ur rondellen o 1 sekund efter jag svängt ur så kom jag på mig själv att jag heller inte blinkat höger,jag sätter istället på blinkern en hundradelssekund efter rondellen)
Pappa: Jaa,ser du..nu vill du nog inte veta vad han i bilen bakom sa om dig.

Emberrasing.
Men idag var jag duktig annars,jag körde ungefär som en Gud.Näst intill åtminstone! Jag & pappa vill bara ha växlingen på olika sätt,men eftersom det är jag som kör,så går min vilja igenom,muuhahaha!

Anders; Jag är redo för backning,igår tränade jag på Friskis-parkeringen & idag var vi på Ö&B.

Nu måste jag ner o duscha,blir mer bloggande imorgon. För hela kvällen skall tillbringas med min sötnos! ♥
Ha det tjusigt gott folk!

Oj!

Jag höll ju på att glömma..


image240

Min blogg vill ju såklart fira ägaren ;)

Autografer säljes ;)

Tanken föll mig precis på att jag skulle ta en runda på stan idag o bara kolla runt. Men sen kom ja o tänka på att 300 kronor återstår på kontot den här månaden. På senaste tid har jag börjat betala med kort,vilket som är världens ekonomi-fälla för mig. Men det är ju så kul,jag älskar ju att skriva min autograf på kvittona,o visa mitt leg. för det lär jag ju ändå inte få göra förren 2 månader,såvida jag inte försöker komma in på Lipz ändå,men så skoj ska vi inte ha det än. Det är överskattat ;)

Iaf,iaf..Min chef ringde för en stund sedan o erbjöd mig några extra arbetstimmar imorgon,jag tackade förstås ja..jag är positiv till mitt jobb nu! Och sen så kan man glida rumpan i några extra hundralappar sedan när dom glidit in på kontot!

Idag blir det bara till att glida runt här hemma. För det mesta iaf.
Ha de gott sålänge!


Roger ville bara leka

Jag är arg som fan. Eller jag är irriterad..hatar när folk säger att dom ska ta sig tid,men sedan inte håller det. Dessutom känner jag mig stressad nu också,har så mycket att ta tag i känns det som. Allt kommer på en o samma gång. För det första ska jag tenta av matten när jag börjar skolan igen,o redan nu känner jag pressen att plugga. Sedan har vi teorin till körkortet. Där handlar det om att repetera om o om igen! Andreas kommer få vara ett stort stöd när de gäller både teorin o matten. Man kan inte bli bättre än honom!

Sedan drar projektarbetet igång,mitt mål är att ha det inlämnat strax efter jullovet,så jag har hela våren fri sedan! Förhoppningsvis söker dom nya ledare till Friskis då,o då vill jag satsa på det. Vadå målinriktad? Men jag kan tyvärr inte leva utan min livsplanering!

Jag vill bara att tiden ska gå. Och på tal om "tid" så är det 2 månader kvar (imorgon) till min 18årsdag! O fatta hur sjukt snabbt dom här två månaderna kommer gå,vi börjar skolan 22 augusti,o den första skolveckan går alltid snabbt,o när den e slut så är vi snart inne i September,då återstår 12 dagar. 12 dagar till:

* Födelsedags-annons i Trollhättans Tidning =)
* Körlektion med Anders =)
* LIPZ (krogen)
..Och sen förväntar jag mig mängder av kramar! :)


Nu blev jag på bättre humör..En dusch nu då kanske.



Jag har inte glömt er!

Ego Day

Surprise! Tidig uppdatering får det bli idag,för idag är dagen fullspäckad med roliga saker =) Min lediga dag,då jag nu ska samla mina krafter inför "hard work work!" Dagen blir nästan helt ego,eller kanske inte men jag ska hinna med saker som jag inte gjort på länge. Jag & Sofia ska åka o uppvakta Caroline idag,för hon fyller 18 idag! Ett stort grattis. I eftermiddag ska jag träna,ett hårt pass på gymmet har jag bestämt mig för. Jag känner mig alls inte i form,så de ska bli skönt att moova på arslet lite :P Kvällen avslutas med att kika på "What about Brian". Andreas bör känna konkurrans ;) Haha,naw..skämt o sido!

Helgen ser också bra ut,på lördag blir det födelsedagsfest! Fredagen ser hittills lugn ut. Jobbar fram till helgen,så gissar & hoppas på att tiden går snabbt!

Och nu när man är uppe såhär tidigt,så är det ett gyllene tillfälle att kika H&M:s& Ellos hemsidor i lugn o ro. Jag älskar shopping på internet! Det säger bara klick! Bra skit dedära..

Och detta är ett hipp hipp hurra för Caroline på hennes 18årsdag! GRATTIS VÄNNEN! <3


Kusligt!

På EN natt har luggen blivit sjukt lång,den har växt framför ögonen på mig,ej bra! Men jag har nu bestämt mig för att spara ut luggen igen,orka med sån skit längre..den e bara jobbig,den kan se bra ut max 1 timma på dagarna.Och sen,så ska jag nu antagligen bli krullhövve. Det kommer bli fint,jag är nästan säker! O till sist så ska jag ha guldbruna slingor i,de kommer bli ett jävla skiftande i håret,o pengarna kommer rulla ut ur sparbössan (som jag knappt har) ,lika snabbt som dom kom in. Sjukt farligt med pengar dedär!

Idag har jag åter igen jobbat,de gick bra o nästa vecka ska jag börja självständigt. Pinsamt spännande. Bara så ni vet så gör  jag detta för pengarna! Lite om gårdagen nu..

Jag o min kära pojkvän åkte en sväng till Göteborg (kanske inte riktigt,men nästintill GBG,för att va exakt),för att köpa bilstereo till Andreas bil :) Sen gick vi en sväng in till IKEA,vi köpte oss lite småsaker,o sedan blev det fika på IKEA-caféet! Mysigt,sånna småresor ger så mycket gott under arbetsdagarna,det får en på gott humör :)

Idag ska vi på kalas hos Andreas morfar som fyller år,ska bli jättetrevligt! O imorn lär de bli mer kalas,åtminstone i helgen,för imorgon fyller vår kära CAROLINE 18 år. Va underbart det ska bli för dig vännen! :)

På söndag "firar" jag & ♥A♥ 1 månad..Tiden har gått fort. 1 månad är ju inte så långt ijämfört med andra förhållande,men det är ändå våran dag o den är speciell! :) Om det blir fint väder har vi planer på att åka ut till kusten en heldag,med sol,bad,jordgubbar & mys! Men vi får se hur det blir med detta! =)

Nu ska jag traska vidare här hemma,för att göra något åt min lugg,som har växt...över en natt.



Mina nya skor,får bli mina nya övningskörningsskor.
Detta är min stil,folk får tycka - men jag skiter i vilket (förberedd på olika åsikter)


Låt mig nu va lite omogen,bara för idag. Skit på dig ;)

Sammanfattning av helgen

Det är inte bloggen som varit död i helgen,utan det är jag som haft fullt upp! :) Senaste uppdatering blev i fredags eftermiddag,o sen dess har det hänt en massa roliga saker! :)

I fredags eftermiddag ringde min kära bror o frågade om ja ville följa med ut till Gaddis för att spela lite beachtennis o bada. Regnmoln på himlen - bättre badväder kunde de icke bli. Men varken jag eller bror är badkrukor så vi drog till Vänern o plumsade i. Vi spelade beachtennis,riktigt kul! Älskar att slänga mig i sanden. Brorsan ägde mej rejält ett tag,men jag vann den avgörande matchen o tog hem allting. Det känns BRA,kort sagt ;)

Senare på kvällen åkte jag hem till Andreas,hans föräldrar skulle iväg till Norrland dagen efter,så vi skulle säga adjö till dom,jag sov även där! Hela lördagen gick åt till att slappa,gick ut med två söta vovvar,jag drack en kopp kaffe,körde en sväng till VBG o.s.v! På kvällen var det bestämt att sitta barnvakt åt Andreas mosters barn. Urgulliga ungar,självklart blev det världens storbråk just dom minutrarna Andreas gått på toaletten. Tjena.."Aaaaandreas,kooom,dom bråkar" ..Försökte jag säga lite diskret,men de blev mest som ett rop på hjälp! (Hej jag heter Amanda o ja går BF!) Men annars gick allt piano o de va kul :)

Senare på kvällen "bytte" vi bort Opeln till den senaste Volvo S60:n,med R-motor,4hjulsdriven o allt dedära bla-bla man kan skryta om ;) Vi gled runt lite i stan på kvällen,vi åkte o handlade lite mat o lagade sedan hamburgare till oss:) Sen blev de myys-pys hela kvällen=)

Vi gick upp någolunda tidigt igår,runt 11-tiden åkte vi med S60:n till Torp i Uddevalla,ja köpte mig ett par skor o Andreas köpte olja till sin bil. Direkt efter det åkte vi hem till hans mormor,på söndagsmiddag. Lite släkt var där,så jag kände mig ganska liten i mängden,jag kände ju nästan ingen :D

Idag har jag jobbat igen,sjukt jobbigt..jag är jättetrött. Andreas slutar om en timma,då vi ska käka lite här hemma..sen ska vi ta paaaap'aaas bil till Göteborg för att handla bilstereo =) Morgondagen på jobbet lär bli lika jobbig,så jag tycker det ska bli trevligt att unna sig en Gbg-resa mitt under en arbetsvecka! :)

Jag ska lägga in lite bilder från helgen på bilddagboken så fort jag hinner,lägger ute några här sålänge! :)



Mer bilder kommer dyka upp på bilddagboken :) Nu måste ja skynda mig. See ya good people!


Första arbetsdagen

Goddag gott folk! Idag gjorde jag min första jobbdag. Jag steg upp 05.50,jag lät Andreas ligga o snooza sig lite så jag gick ner o gjorde iordning frukost :) Igår kväll/inatt var det jättejobbigt att kunna somna. Vi sa godnatt ungefär vid halv 10 igår kväll,efter 10 minuter låg Andreas o sov som en björn. Jag själv låg bara o vred mig..va tvungen o väcka han två gånger,men efter 3 sekunder så sov han igen. Sista gången ja titta på klockan var den 02.00..o efter det kunde jag somna. I morse var jag trots allt faktiskt pigg,det kändes konstigt när jag vaknade,för precis innan väckarklockan ringde så drömde jag om en låt som spelades,minns ej vilken. O som väckningssignal har jag ju Jimmy Jansson - Amanda (såklart),så två låtar spelades i huvudet på mig. Det kändes rörigt så tidigt på morgonen ;)

Just nu känner jag mig ändå drygt sleten,för det första jag fick göra när jag kom hem var att diska upp all gårdagens + dagens disk..så nu har jag precis satt mig här för att vila lite ;P Jag kommer nog ändå somna gott ikväll,så social lär jag inte bli =P

Imorgon kväll ska jag & Andreas sitta barnvakt åt hans två småkusiner,o det har jag längtat efter! =D Så de ser jag verkligen fram emot..har ju själv alltid velat ha småkusiner! :) Skojs-skojs! Jaja..lite få bilder från min & alsklings myspys-kväll igår med kinamat kommer här... :)



Ni ser själva hur lycklig jag är! ♥
Ha en fortsatt tjusig dag =) Kraam!

(hair) Like a lady

Jag funderar starkt på att permanenta mitt hår,dels för att dom stora lockarna skulle ge mitt hår mer volym (många avundas på mitt "själv-platta" hår,men jag avskyr det vissa tillfällen). Jag tycker det ser fräschare ut med lite volym! Risken är att man tröttnar på lockarna efter ett tag,men som tur är går dom ju ur ganska snabbt,om lockarna är lagom stora! Dessutom vill jag göra ett färgningsbyte till hösten också. Jag trivs toppen i dom 3-nyans-slingorna jag har nu..men jag drömmer fortfarande om mitt brunguldiga hår!

Iaf..jag hittade en gammal skiva med The Sounds (Favoritlåtar: Fire & Like a lady)..efter flera år kan jag fortfarande texterna på nästan alla låtar. Sjukt grym är jag va? ;)  Haha..jaja! Bara för att jag är så sugen på att permanenta mitt hår tänker jag locka mitt hår nu!

Have a nice day people!
image224


Skratt med min goding! :)

Hej gott folk. Idag har jag ringt runt till sommarjobb-tjejerna,o allt gick suveränt! Börjar jobba lite smått redan nu på fredag,så imorgon blir det läggdaxs tidigt,vilket som samtidigt kommer bli väldigt svårt eftersom Andreas ska nana här! Men jag ska försöka "gos-strejka" efter 21.00! Haha,får se hur bra jag lyckas,men vi båda ska upp tidigt o jobba,så vi har samma "problem" :P Andreas är så gullig som ska ta vägen förbi mitt jobb,innan han åker till Volvo o jobbar där! =)

Idag har jag haft körlektion med kungen..de vill säga Anders. Jag var helt galen här hemma innan vi skulle åka iväg,mor & Andreas blev tokiga på mig..jag var inte mig lik,men nånting speciellt me körningen idag oroade mig. Men som tur var gick körningen jättebra,o Anders & jag hade skitkul som vanligt =) Efter körningen hämtade Andreas mig,vi åkte o hämtade hans syster i Vbg :) Därefter åkte vi till storstaden "Sjuntorp". Haha ;) Vi gick o handlade lite på Konsum,fikade med choklad framför tv:n då vi kikade What About Brian! =D And now..Im home! =)

Imorgon kväll ska jag o Andreas ha myspys-kväll här hemma. Vi ska beställa hem lite kina/thai-mat,kika Pearl Harbor o bara mysa! :) Men läggdaxs tidigt somsagt! =) Vi ska "fira" min sista lediga dag,lustigt det kan bli! =)

Nu till något roligt:

*Inne på Konsum*
Jag & Andreas passerar frukten,rättare sagt vattenmelonerna,precis efter vi passerat dom så råkar jag titta ner på mitt linne.

Andreas: Vad tittar du på?
Jag: Först tittade jag på vattenmelonerna..men..sen..
Andreas: Haha,så nu kallar du dom vattenmeloner också!
För de första så hann jag inte säga klart meningen,o för de andra vill jag inte kalla mina tutts för vattenmeloner. Men Andreas hör bara sånt han skulle vilja höra ;) Jag garvade inne på Konsum efteråt iaf ;)

Andreas mamma hade skickat med oss 50 kr till Konsum för att betala mjölken med. Senare när vi ligger i soffan o kikar på tv kommer Andreas pappa in o har upptäckt chokladen. Vi hade lämnat 2 stycken oöppnade bitar på köksbordet.
- Jasså,så ni har köpt choklad till mig..vad snälla ni är!
Andreas: Jo,de har vi gjort..
Jag: Aaa,ni får dom!

(Haha.."ni FÅR dom"! 2 sekunder senare kom jag på att det var DOM som betalat "VÅRA" chokladbitar.
Andreas pappa - "Tack Amanda,jag ska bjuda igen någongång!") ;)
Pinsamt ..embarrasing.

Kvällstoner

Detta får nog börja bli en sommarkvällsblogg "vid lediga stunder". Dessa regniga dagar fylls upp av stekta ägg till frukost,telefonen är i örat nästan ständigt,dvd:n går nog snart in i väggen o mitt träningskort går nog snart i ide..för såhär dålig på att träna har jag aldrig varit. 2 gånger i veckan - det är ta mej fan katastrof.

Vad sägs gott folk? Lite gym imorgon..ringa sommarjobbet & sen körlektion med Anders. Det jag mest ser fram emot är att köra med Anders,han är grym o får mig alltid på gott humör! :P Efter det ska jag träffa Andreas♥ så dagen kan inte sluta bättre! Oh vet ni? Ja har förberett ett manus om hur jag ska säga till "sommarjobb-tjejerna" i telefonen imorn,i år har jag lyckats få till det väldigt bra,för det är ju inte första gången jag förbereder hur mitt samtal ska låta ;)

Nej,nu ska ja förgylla er läsning med lite bilder! =) Och ni era patetiska läsare som kommenterar era töntigt barnliga kommentarer anonymt --> Skärp er!! Stå för vad ni säger & tycker..Please! Till er andra som VET vad ni heter: Tummen upp! :)



Bild..
1) Syster o jag före party i lördags!
2) Vårsolen,vår bästa lärarvikarie nånsin Pontus trodde starkt på Waldorf-teorin ;)
3) Gammal sommarbild från en sen Smålandskväll för några år sedan. På bild syns Mr. Fisk,Peter, jag i mitten & syster till höger! :) Helt underbar bild,som ger efter många minnen!
4) Syster klagar över att aldrig få vara med på bild..Så jag får bjussa en på henne idag. She's lovely..typ ;) <3

GLÖM EJ MIN BILDDAGBOK FÖR MER BILDER!!

Kalla det dumma tankar!

Några punkter som kan irritera människor i omgivningen:

¤ Sommarlovs-vädret suger,just därför vill jag börja skolan!
¤ Till helgen ska jag psykiskt förbereda mig själv på att börja jobba,halv 7 varje morgon ska jag slava upp mig själv.Ta en trevlig promenad i detta underbara sommar-regn o bara bli piss-blöt!
¤ Jag ska äta mer fisk.
¤ Jag ska lära mig dricka kaffe (det är värt ett försök till)
¤ Slutligen vill jag meddela att jag slutat gråta åt filmer..har jag blivit känslokall eller? :S Nu har iaf jag & Andreas lånat Pearl Harbor av hans farbror,vi ska se den någon dag framöver. Till den filmen har jag alltid storbölat,nu sätts jag på prov!



Andreas ♥ - Jag tycker om denna människa så SJUKT mycket. Just nu är mitt liv bara lycka..

image219

Systerhandling

Jag & min kära syster fick uppdraget att åka o handla lite enkel middagsmat,för kylskåpet står verkligen tomt nu när vi tapetserar här hemma. All tid går åt till arbete,jag själv svälter,tror jag.... Mat skulle iaf inhandlas. Ica Jätten är verkligen som ett köpcentrum för mig o sis',pappa hade ju skickat med oss en peng,efter 50 meter in i affären delade jag o min syster på oss. Hon gick åt ena hållet,jag åt det andra. Vi möttes ungefär vid kassan igen,då var vi klara med våran "middagshandling". Lite över 500 gick all "mat" på..varav 70 kronor gick åt till mina körsbär,där kilopriset tydligen låg på 80-kronorsnivån. Hoppsan,ibland blir man lyckligare av att inte titta på kvittot överhuvudtaget!

Tänk vad "middagshandling" kan innehålla mycket bra saker ;) Hoho-hihi! Jaja,vi fick iaf 4 majskolvar för 25 kronor,HEJA ICA JÄTTEN!

Besvärligt

1 juli - det är bara inte sant. Hallu? 1 juli..hur många dagar sammanlagt har jag legat på stranden o gottat mig i all min ledighet? Typ nada. Hur många dagar kvar är det innan jag börjar jobba? 8 dagar. Tjenare eller. Solen,för fan..Det är daxs att ge oss lite värme o solsken nu. Ge oss ett normalt sommarliv. Förresten är det redan försent..är lagom irriterad o besvärad över att få börja jobba. Jag måste bli mer positiv..ne fyfan,ge mig mina 13000 bara,så kan jag spara till min utlandsresa,digitalkamera..you name it!

1a juli..ska sova nu.
Gäsp.



Öken!

RSS 2.0