Pudel med puder

Hej på er folkisar. Tidig fredagkväll o jag är redan trött,som alltid. Men speciellt trött denna fredag efter att ha suttit i en stol hos frisören o blivit stylad tre timmar. Håret blev bra,ser ungefär ut som förra gången jag gjorde det,vilket jag är glad över,trots att vi använde mindre spolar. (Har försökt ta bilder,men håret blir helt cp,det ser bäst ur IRL)  Lovar att publicera första bästa bild jag får till på min nya look! :)

Irritationen är här; Minsta lilla rörelse och fråga runt omkring mig kan få mitt humör till ett stort uppror. Satt i en hel timma med huvudvärk under frisörvistelsen,riktigt jobbigt..men nu känns det OK igen. Dessutom sov jag inte bra inatt (har börjat drömma konstiga drömmar,som inte får mig att sova som en stock längre). Wierd!

Iaf..jag ska som vanligt ta mig ut till Sjuntorp ikväll för att träffa älskling,men först ska jag äta räkor här hemma tillsammans med mamma & pappa. Vill att den här helgen ska vara lika långt som sommarlovet,för just nu trivs jag inte alls. Det är mycket som förändrats,och det känns fel. Oäkta. Försöker ändå hålla humöret uppe,vilket jag är ganska duktig på.

Lite övriga planer för helgen:
* Förbereda PA tillsammans med min bror. (Fakta om diabetes tas fortfarande varmt emot via e-mail!)
* Köpa resväska inför Spanien,har hittat en skitsnygg på Coop!
 (Jag ska köpa en rosa,med matchande outfit till =D )
* Övningsköra som ett as,plugga körkortsteori som ett as.
* Annars bara njuta..slappa..låta tiden gå. (Förhoppningsvis sakta)

Nu ska jag kila,ni får ha det så bra sålänge. Höres på söndag igen:)
Ciaaaoo ;)

Trosor att ha i Trosa

Idag köpte jag tre nya trosor,o en party-top. Sen har dom delat ut studenttröjor till oss 3or,något tidigt..men de får mig att bara längta mer. För nu vill jag börja om. Jag vill känna trygghet hos alla mina vänner,vilket jag inte gör nu..Allt är bara falskt,orättvist,patetiskt,obekvämt..det är helt enkelt drygt att glida omkring som man gör. Finns inte ord för hur FÖRBANNAD o besviken jag är! Men saken är shit same,skiten kommer ju fortsätta.

Iaf..nu blev jag sugen på mat. Tänk dig en chicken Mc Nugget's på Mc Donald's..åååååååh va gott. Men ååhhh va magen skulle splasha ut. Nej,jag får åter igen hålla mig till att gnaga på sängbenen inatt! Bra vitaminer för tänderna,o snart ligger madrassen 2 våningar ner..då slipper man ta hissen!

Soooov gott! Natti & Pööss!

Pluggis ;)

Goddagens goddagens!
Idag är det första dagen på hela veckan jag inte har någon läxa att göra. (K-teorin ej inräknat,det kallar jag nöje).
Hur känns en läxfri dag för mig,när det är sen träning som gäller,andreas är inte här o ja har allmänt tråkigt? Rastlös. Ge mej sysselsättning..ja,men vad sägs då om lite läxor? Helst roliga läxor :P Haha! Undra hur mycket jag kommer sakna skolan sen efter studenten.Folk får tycka va dom vill om mig nu när jag uttalar mig på dehär sättet ;) Ett bra exempel på när man blir GLAD av att man pluggat; När man får MVG på sin samhälls-uppsats,får full poäng på glosförhör, när allt bara flyter på! (Madde..jag vet vad du tänker,men du har inte frågat om jag kan göra dina läxor! ;) )

Iaf..
Dagen får bestå av lite läsning i körkortsboken,övningkörning,DANSPASS & en lugn kväll bara för mig själv.
Imorgon är det permanent som gäller. Hoppas verkligen det håller i sig! Nu ska jag äta,ciaaaao!

Pluggpaus!

Dagens "outfit" på pluggnings-böckerna ( vilken fantasi man kan ha =P )


Olika plugginställningar:

Körkorts-teori:


Engelska B:


Pluggningsutsiken: (Fjant-sak) :P

(Ursäkta röran,men vi bygger inte om. Det är bara bra markeringar som visar att det är mitt revir,o Andreas förstås. Men hans del av soffan ser ni tyvärr inte på bild!) :P

Lite seriösa bananer nu då. Har pluggat lite nu,får kika en extra gång senare ikväll,för om en kvart kommer älsklingen o då ska vi göra lite middag tillsammans. Han ska även hjälpa mig med att komma igång med ett nytt kapitel i matten,sounds great ha'?

Emma ringde förut,och hon ska se till att jag,o tre till från BF ska bli faddrar för dom nya ettorna under Nollningen! Äntligen kommer jag få bevisa vart min makt står ;D Höhö! Mer info om detta får jag imorgon! :) Spännande.

Ni får ha en himlans bra dag,see ya soon!




Go for it.

Hej hopp! Jag måste bara börja med en knäpp inledning idag:
TACK ALL MAT JAG ÄTIT IDAG,ni har hållt mitt humör uppe,o jag har ORKAT göra det jag ska. Jag var tillomed extra duktig att stanna kvar i skolan,för att göra färdigt mina uppgifter. För att ta igen saker o ting hemma existerar inte för mig längre. Så är det...som albinon i Kina skulle sagt!

Känner mig lättad över att ha skoldagen gjord. Morgondagens lektioner är heelt OK,o jag känner på mig att dagen kommer gå fint! Slutar 14.00,samma tid som Andreas♥ så vi ska hänga runt lite ihop ;) Haha. Sen blir det antagligen ett träningspass på kvällen,eftersom jag hoppade dagens träningspass! (allt för saknad) För om en stund ska jag åka iväg till gosis,ska nana där inatt också. Ska även ta med mig engelskaboken & k-teorin så är all pluggning för idag över sedan! =) SKÖÖÖÖNT!

Har inte så mycket annat att säga idag,mer än att jag höll på att köra över en dam (alt.tant) vid ett övergångsställe idag på körlektionen. Dubbelkommando iiis the shiiet! ;) Reaktionsförmåga? Inte på topp ;)

Dessutom kan jag berätta att det finns en plats i centrum som ser ut som en parkeringsficka. Parkera inte där..det är en lastzon! Och när vi ändå talar om parkering; Parkering på enkelriktad gata,med en stor bamse-bil..*skak på huvudet* Det blev en värre bilkö bakom mig än vad det brukar bli på E6:an en heeet sommardag! Det enda jag kunde göra (och gjorde) var att skymma ansiktet med handen o vända mig mot Anders! På så sätt kunde ingen identifiera mig! Tur va? ;D

Naae,nu ska jag packa min lilla resväska,för jag ska till mitt 3e hem =)
Ha det gott/ Amanda med A.

Den ljusa morgondagen! N-O-T!

Vill ni veta hur min morgondag ser ut? ...Ja,trodde väl detta!
08.15 - Första lektionen börjar
11.30,religionen är slut.
11.45,körlektion börjar
(ni ser själva att jag inte hinner äta lunch!!) Amanda utan lunch: Jag blir ingen riktig normal människa UTAN lunch! Sofia Smartkurre kunde självklart komma på den tråkiga idén att ta med sig en smörgås till skolan o äta. Men HUR kul är det att äta en SMÖRGÅS som lunch? Det har aldrig varit min grej riktigt! Men okej,imorgon får det gå..men det är inte allt;
Forts: Sista lektionen imorgon slutar 16.45! Min träning börjar 17.30!! Då har vi dedära matproblemet igen. Ska köra ett 75minuterspass,o jag får stressa dit på köpet,vilket som jag veeeerkligen ser fram emot. Sen tänker jag faktiskt på om de knappt är värt att träna just imorgon?! Jag har faktiskt saker just nu jag måste prioritera före träningen, + att om vi kör nån tränosamt imorn på gympan får jag ju dagens träning där ;) Vi får seeee gott folk!

Nu undrar jag vart min kära pojkvän tagit vägen? Har inte hört från honom sedan i eftermiddags. Antingen har han övergivit mig,eller så har han hittat något som är roligare än mig ;) Iofs..han slutar jobbar 22.00! Där har vi det.

Därför efterlyser jag nu min gosis för allmänheten. Vart är min läckerbit? ;)

Sleep tight people! =D

Ingen bra måndag!

Jag är förbannad! Riktigt piss-sur,av två helt olika anledningar! Vissa människor vill man bara mörda,o ibland får folk visa en viss hänsyn! Allt är bara så galet rörigt! Det kokar i huvudet på mig..frågan är om inte strömmen har gått där inne alltså,eller om någon kabel är trasig. Ikväll får gymmet lösa problemet,o en stor utskällning på närmaste människa..

Citat & Bilder från helgen

Amanda rapar strax efter måltiden med kräftor/räkor & piroger.

Amanda: - Oj,fööörlååt!
Samtidigt sparkar Sofia av misstag till Linn på hennes ben o säger:
Sofia: - Oj,förlåt!
Amanda: - Jahaaa'..var det du som rapa? (Med en mycket förvånad ton)

Strax efter bröt vi ut i skratt. Sofia tyckte jag var helknäpp som trodde att jag missat min egen rap! Jag såg bara läget som sjukt tokigt ;)

Helgen har iaf varit bra tillsammans med mina tjejer,dock har jag saknat min sötnos extreemt mycket. Har faktiskt känts lite jobbigt vissa stunder,men ska åka iväg till honom så fort pappsi kommit hem från fotbollen. :)  

Skriver med imorgon! Lite bilder från helgen:



Ha en bra kväll,pöösss!

Med raska steg mot kräftskiva!

Nu är jag i full gång med att packa inför morgondagen då det bär av till Smögen tillsammans med tjejerna,för att fira en trevlig kräftskiva =) Har varit i fiskbilen o beställt färska havskräftor samt räkor! Mumma! =) Hinner inte packa imorgon eftersom jag ska tillbringa natten hemma hos hun'. Åker hem en snabbis o hämtar väskorna imorgon förmiddag innan jag drar mig vidare...

Före allting så blir det grill här hemma ikväll,tillsammans med mor,far,broder & Tyson! Jag gissar faktiskt på årets sista grillning,har en känsla av det..men man vet ju aldrig! :) Iaf...jag är tillbaka här på söndag,då jag kan berätta lite om helgen. Kanske? ;P

Sköt om er,o ha en trevlig helg. Pöööss från mig o kräftorna!

image271

Ytterligare 2 bilder från "Petras Studio" :)

Igår var vi o hämtade alla bilder ifrån fotograferingen vi hade hos Petra. De flesta bilderna var halv-bra,det var bara några få som funkade,enligt min smak. Dock är bilderna inte omredigerade,så det är heller inte samma kvalité. Men dessa två bilder tycker jag blev häftiga.

Bild 1: Attiyd
Bild 2: Foten i fokus. (Visst är min fossing gullig? ;) )

image269
image270

Dagens outfit & Spanien next!

Hola amigos! Gissa vem som ska åka till Spanien med sin älskling på höstlovet? JAG!! =) Älsklingens morfar var supergullig o beställde en biljett till mig också,en del av släkten ska också med. Så det kommer bli en resa tillsammans med trevligt folk! Ahh! Längtar så,har aldrig varit utomlands när de gäller "sol & bad" sedan jag var 2 år,o att få åka tillsammans med Andreas betyder bara så mkt! :) Detta firade jag,andreas,mamma & pappa med en middag gjord av mig o A idag. Efterätt blev de också =)

Idag på min lediga dag hände det trots allt rätt så mycket. Jag & Sofia käkade lite lunch tillsammans med vår gamla lärarvikarie Pontus (satt sammanlagt o dryga oss 2 timmar),därefter träffade vi Creutz på stan,o fick sällskapa henne över en fika! =) Skittrevligt helt enkelt =)

Längre blogginlägg får det faktiskt inte bli idag,ska först springa o pussa lite på Andreas,sen måste jag sätta mej med matteboken,Andreas ska hjälpa mig med dom talen jag inte fixade igår. Han är inte direkt motiverad till att räkna matte just idag,synd för honom..för det är jag som ska räkna,o tro mig; Jag är mer än motiverad ;) Hahaha..sug på den ni!

Här bjuder jag även på dagens outfit! Dagens tema har varit SILVER. Invigde mina nya shooes =)
image268

Sökes: Diabetes-information. Hjälp av er läsare? :)

En tanke slog mig precis om mitt projektarbete jag ska göra nu i 3an. Mitt arbete ska handla om just; Diabetes. Eftersom jag valt ämnet av rent intresse,vill jag få den mest intressanta faktan. Och den tror jag egentligen människor som har diabetes (eller dess anhöriga) sitter på,som är erfaren om ämnet! Om du/ni har bra kännedom om diabetes får ni gärna höra av er med all information ni har. Om ni har diabetes själva får ni gärna berätta om det.

Jag vet att diabetes har ett stort & brett "fakta-fält" men jag hade tänkt att välja ut en del,som både kan vara intressant,lärorikt,roligt och samtidigt som man kanske kan göra något praktiskt av! Men all fakta är i nuet värdefullt!

Ni får även tipsa om länkar,böcker,hemsidor..you name it. (Sålänge de rör sig om diabetes,ingen annan "smygreklam" för era bloggar o.s.v)

Maila till: [email protected] 

Tack på förhand! :)


Oplanerad icke-skoldag.

Tjing tjong långkalsong. Här ålar man sig långsamt  men säkert ur sängen o förbereder sig för den första riktiga skoldagen. Allt går med snigelfart. När man väl piggnat till o precis ska lämna huset ringer telefonen; "Vi är lediga idag,lektionerna är inställda". Mhhhmm.."vad  vi ska göra idag?" är dagens i-landsproblem. Jag & Sofia har bestämt oss för att cykla till Slusscafeét o äta lite lunch där. Jag är faktiskt småsugen på en liten räksmörgås:)

Bara för att detta gav mig extra tid idag,så publicerar jag här under bilder på mina nya hottie shoes. Har gått runt lite med dom idag,å dom är jättebekväma & sköna! =) Ett jättebra köp faktiskt.



Idag tänker jag inte nämna vad jag ska göra "efter" att jag bloggat,för det har jag själv ingen aning om. Just nu önskar man bara att man hade körkortet i sin hand,så jag kunde ta bilen o bara åka iväg =) Men det förblir fortfarande önsketänkande. See ya later! =) Ha en tjusig dag.

En burk med sylt

Förlåt förlåt förlåt för Europas sämsta uppdatering på senaste,men har saknat tid,inspiration & lusten åt att blogga. Lite sad..men nu är jag väl på halvstående ben tillbaka för att skriva av mig lite.

Idag var det skolstart,vilket som slutligen kändes si-sådär. Har gått runt lite halvt pinande hela sommaren i väntat på att börja 3an,sista året. Insåg redan förlänge sen att jag kommer få slita hårt med vissa saker. Nya lärare har vi också,lite halvt drygt. Nya ämnen,större krav o allt dedära. Har bestämt mig för att gilla läget,o ta efter av min Andreas; Göra alla läxor det första man gör när man kommer hem. (Så man kan känna frihet resten av dagen)
Tror vi alla i detta huset skulle må bäst av detta beslut, haha..dedära skrev jag med ett leende på läpparna!

Det sista jag har att meddela idag är att jag fick ett av underskåpen i skolan. Jag har blivit så otroligt bortskämd de två tidigare åren,då jag fått överskåp. Men nej..nu ska smidiga Amanda ner på golvet o kravla bland all skit på golvet. Att ha underskåp suger,men att ha Sofia som granne är ju förbaskat trevligt. Tror jag ska starta en duell emellan oss,vem som putter balansen ur vem varje gång vi krälar där nere o knör på varann..That way is great!

Shit pomfritte & en klick vitlökssås' Ha en gosig natt.

Good sound!

Låten är ju bara för snuskigt bra.
Obs! Skippa början,o spola fram 25 sekunder,then you can dig' it!



You'll never walk alone

Godkväll people. Idag är man allt mäktigt utvilad. Har sammanlagt suttit upp på en stol idag 1½ timma,resterande tid bara legat. Jag har förflyttat mig hemma hos Andreas familj som en knubbsäl. Sängen,köket,sängen,köket,tv-rummet-sängen. Det slutade med att Andreas far kom in o sa; Men Amandaaa,har du förflyttat dig igen!? Du kan bara inte ligga ner såhär hela dagen. Haha,o då var klockan redan 19.00 =P Men det har varit fotbollskväll idag,matcherna var inget roliga att se på,men jag var nöjd sålänge jag bara fick vräka ut min kropp i soffan i gosisens armar! Men jag är värd det här liggandet (tolka på båda sätten,haha!) ,eftersom jag slitit 4 veckor som ett städdjur! Fy fabjan säger jag bara ;)

Lite kort om helgen annars:
Fre: Badade 4 ½ timma i sträck. Jag var road ;D
Lör: Det är inte alla tjejer som slår sin pojkvän i bowling..*host-host* ; utklassning ;)
Sön: Heja Liverpool! You'll never walk alone. Right? =)

Imorgon ser jag fram emot en shoppingdag tillsammans med Sofia. Kontokortet är laddat. Jag är peppad. Garderoben är definitivt laddad för påfyllning =D Nu ska jag fixa lite småsaker. Vi höres! Adjö.

Jessica kommer spelas mycket den här veckan. Veckans låt klickar ni fram här!


Myra

Kära läsare! Tiden är tajt,och snål! Hold on..bloggen uppdateras mer imorgon kväll. Ikväll drar vi ut ett gäng till Vara,sen vidare till Kvänum! Vi ska ut o käka,o därefter blir det bowling. Mer om detta imorgon.

Andreas hälsar att hans mobil har tappat en bit färg. Fäll en tår ;)

Ha det gott ,kram från oss.

Tidig morgon

Jag har varit uppe en stund. Kan inte sova mer,vaknade av att jag låg i grät i sömnen! Usch,obehagligt. Andreas ligger fortfarande sött o sussar. Han är så fin! :) Vi hyrde film igår; Underbara älskade (min tur att välja film,märktes direkt va? =P ) En film som definitivt är värd att se,den lämnar många budskap efter sig.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på under dagen. Det är molnigt o blåser lite då & då. Dagen får nog starta med lite internet-shopping. Hittade ju så mycket fint igår på Ellos hemsida!!

Ha en fin dag. Kram Amanda

Höst-kärlek från Ellos!!

image264

Mer kul!! =)

Det fick bli en tajt uppdatering redan!!

Nästa helg - Kräftskiva i Smögen. UNDERBART! Vad jag längtat efter denna kräftskiva. Bara tjejer,bara kul!!

Fortsättning på mitt permanents-drama. Jag har fått ny tid för att göra om det,fast med mindre spolar. Jag får det gratis. Det enda minuset är att jag har fått en tid längre fram. Den 30 augusti. Lite för långt tills dess!

Ciao!

Livets lekande ord

Hej hopp gummisnopp! Nu är vi åter hemma igen efter 4 dagar i Dalsland! Det har varit otroligt mysigt & lugnt. Det har inte funnits några "måsten",det har bara varit vi. Vi har kunnat göra vad vi vill,när vi vill - utan krav! Nu är det bara några få dagar kvar till skolan startar,o jag ska inte neka till att jag har något emot det. Jag längtar efter mina rutiner igen!

I förrgår fick jag ett glädjeskutt när pappa ringde o sa att jag fått halva min lön,för juli månad. Jag blev överlycklig,eftersom jag bara haft 300 kr på kontot hela sommaren (smart som jag var spenderade jag juni's studiebidrag snabbt direkt in på sommarlovet) . Pappa har väl iofs fått vara snäll att bjussa lite,men nu har jag äntligen kontroll på ekonomin igen! Känslan att bara pengarna finns på kontot gör mig glad =) Har iaf bestämt mig för att spara det mesta. Det börjar bra - shoppingrunda i Göteborg på måndag. Jeansklänningen för 600 är het i mina tankar just nu.

Igår firade jag o Andreas 2 månader tillsammans. (Tiden har gått så enormt fort!!) En hel sommar har vi tillbringat tillsammans!! =) Vi tog med oss en flaska vin ut till stugan där vi bodde,mest för mysighetens skull. Andreas hatar vin,däremot jag brukar kunna dricka det..det vet vi alla =P Anyway..Andreas korkade upp,jag luktade: "ÅÅÅÅH,va gott vin! detta är" Andreas bara tittar snett. Jag häller upp..smakar. Andreas bara iakttar mig. Han ser på hela mitt ansiktsuttryck att detta var illa. Isch. Vi pinade i oss ett halvt glas var,därefter gick vi över till LOKA Päron ;)

Imorgon börjar älskling jobba på badet i Sjuntorp igen! Hell yeah! Jag ska va med han på jobbet imorgon,från klockan 16.00 till 21.30 ungefär. Jag ska bada,simma,basta,leka & hoppa från linanen i vattnet (förhoppningsvis får Mr. Badvakt-älskling också ta sig ett dopp) Jag måste ju ha bad-puss ;) Kommer nog vara rätt slut i kroppen imorgon kväll,men jag ääälskar att bada! =) Och nu kan jag ju känna mig extra trygg eftersom min pojkvän är badets vakt ;) Grrr ;D

Nu ska strax jag,mamma,pappa & Andreas äta smörgås med smörstekta kantareller. Den svampen jag & Andreas plockade uppe i stugan! Drygt 4 liter..det lär räcka o bli över iaf :) Ha en underbar kväll! =)
Kraaam på er!

Nya semestertag!

Gosh vilken trevlig helg vi haft! Familjen Karlsson & jag =) Har varit o "hajkat" ute på en udde. Skitmysigt,det var grillning, kräftor, ha kafferep med alla skogens fästingar, bad,sång runt elden,väder utan regn & mest bara slapp! Det va otroligt skönt att komma ifrån all stress o istället befinna sig i en lugn miljö =) Nu är vi bara hemma under natten igen,för imorgon bitti ska jag o älsklingen åka upp till hans morfars stuga. Där ska vi övernatta fram till fredag! =) Vi ska bara slappa vidare; Bada,sola,plocka kantareller, paddla kanot (plugga körkortsteori) o bara vara för oss själva! :) Gottigt! Dessutom firar vi 2 månader på onsdag,de ska förstås firas med god mat o lite annat =D ♥

Sen kan jag ju meddela att jag för övrigt är rätt piss-sur på mitt hår,för min permanent har gått ur,EFTER 3 DAGAR! ;( Här betalar man 1100 för 3 dagars permanent,det är inte världens normalaste :S Så imorgon ska mamma ringa o prata med dom borta hos frisören. Får se hur de löser sig,men jag vill ha mina lockar tillbaka! Men tills de löst sig så får jag gå med glatt humör veckan ut,jag har ju min Andreas! :)

Imorgon 08.00 blir det uppstigning,för sedan är det veckohandling som gäller! =) Ha det gott allesammans (även du (ni?) mobbade barn som dräper ur er onödigt omogna kommentarer som tas bort direkt + att jag söker upp er IP-adress förr eller senare) Ni lär behöva det för att göra nåt bättre med ert liv :P

Nu ska ja gå o packa de sista,sen ska ja krypa till sängs o be Andreas klia lite på mina myggbett. Det är hans nya hobby..han har tillomed börjat göra de frivilligt. Är knappt säker på att han vet om det själv ;) Haha! =)


Bilder från hajken kan dyka upp framöver också=) Bilder kommer även tas i veckan! :)
Kraam sålänge från mig & Andreas ;)

Update: Jag fyller 17 år & 11 månader idag.
1 månad kvar till Lipz,körkort & aaaaaallt de andra roliga med 18årslivet.

Outfit - Semester!! 10/8

image263

SEMESTER!

SEEEEMEEEESTEEEER!
Detta firas med en resa till Skräcklan o äta våffla i Vänersborg tillsammans med mor,far & älskling + vovve :)

Ikväll blir det grillning hemma hos Andreas,tillsammans med deras grannar =) Om vädret tillåter ska vi även ge oss ut med båten under lördag-söndag o sova över på en udde =) Skitmysigt. Nästa vecka blir det myspys uppe i Dalsland,BARA jag & Andreas ♥

Ska försöka ta nya bilder på min nya look,som är mer tydliga. Är skitnöööjd med håret,o ångrar det inte en sekund! :)

Nu måste jag fräscha upp mej lite,jag menar..vi ska ju till VBG ;P Haha!
Ha det gott! / Amanda


PS: VILL ÄVEN PASSA PÅ ATT HÄLSA TILL MIN NYA LÄSARE BO,MIN POSTEN-KOMPIS!
Välkommen till blogg-världen ;)


Kaffemaskin-dynga

Okej människor,nu ska jag uttala mig om något som jag skulle kunna få äta bajs för,men det är så irriterande så det måste skrivas ner - blott som en minne,för mig själv! Tänker inte nämna namn eller så,människor i den här världen är allt för dryga för att nämnas,just när det gäller kaffe. Precis,dagens diskussions-ämne: Trasig kaffemaskin.

Jag har sommarjobbat som lokalvårdare (min sista dag imorgon,det ska firas hela helgen lång!!!) , på ett av ställena (behöver ej nämna vilket) har jag som ansvar att sköta om en kaffemaskin. Det vill säga,mata på den med nytt kaffe,tömma sumpen,rengöra den o hålla den ren överhuvudtaget! Om den då går sönder? Alla blickar riktas på mig. "Kan du kolla på kaffemaskinen,den är trasig". Jag gör det bästa jag kan av saken,jag kollar över den,o allt ser som vanligt ut. Vad mer kan jag göra? Gnället fortsätter. Jag får dryga kommentarer,blickar dom tror ska döda mig. (Men haaa! Så lätt dör jag inte!) Desto drygare dom blir mot mig,ju mer förbannad blir jag. Jag har trots allt,VARJE dag kommit med ett leende,trevlig & glad. So what for them?

Det dom alltså kräver av mig är att jag; 17 ÅR,STUDERANDE,SOMMARJOBBARE under 4 veckors tid SKALL kunna laga deras (ursäkta ilskan) jävla kaffemaskin? Dom som verkligen måste dränka sina fikapauser med kaffe kan väl isåfall använda en vanlig kaffebryggare sålänge,istället för att fördriva tiden genom att ge mig dryga kommentarer o blickar?

Som avslutande mening vill jag säga att alla inte var gris-desperata efter kaffet,kände även ett visst stöd från en. Men en sak är säker; Imorgon går jag därifrån med ett leende,för hela nästa vecka ska jag tillbringa med min älskling! Bara vi. Förresten dricker varken han eller jag kaffe. Punkt slut & godnatt.

PS: Idag var jag ju hos frisören. Jag fick precis så jag ville ha det,dock har jag inte fått någon bra bild ännu,men här är den bästa;

image262


Pratkvarn även i sömnen?

Dagens tema: Sömn & Prat ;)

Idag när jag kom hem från jobbet frågade Andreas mig - "Kan inte du sluta prata i sömnen?" ( Lite lätt uppretad)
Jag: Vadå? Vad sa jag inatt?
Andreas: (Citerar mig från sömn-pratandet) - "Jag har tänkt på framtiden"
Han svarar mig: Va tänkte du då?
Mitt svar i sömnen: Skit du i det! (vänder ryggen åt o fortsätter sova)

Jag säger bara... ZzZzZ & frågar mig själv varför han inte sover här inatt? ;) Haha ;D
Det sista var ironi..ikväll sitter han barnvakt. Det var det senaste från "Amanda Västnytt".


Ap-zoo!
Ikväll är det Brian på tv,mums!

Prat-i-kvadrat

Gårdagens bilder:




På dagen blev det sol&bad med Andreas <3 , senare på kvällen drog vi en pizza med Carro Barro,avnjöt en kall cola på uteserveringen. Myyyyysigt. Har aldrig sett Andreas gluffsa i sig så mycket mat samtidigt. Det var faktiskt ett nöje att se honom äta som han gjorde ;) Han påminde ju lite om mig ;D Haha!

En vild diskussion startade,o vi var inte överens om denna fråga;
(Som blir dagens blogg-fråga,lämpligt seriöst svar uppskattas!)

Vad innebär denna skylt? Gäller den 13 meter framför,eller bakom skylten? (Observera korsningen)
image260

Jag återkommer med vem som hade rätt =P



Nu återstår det bara 2 arbetsdagar kvar,det är för bra för att vara sant! Tiden har gått sjukt snabbt! Det bästa kommer vara lönen,gissa vad Amanda ska göra? Försöka spara.


För övrigt pemanentar jag mitt hår imorgon. Ju mer jag tänker på det,desto större blir skräckbilderna. Tänk om det blir små krusiduller? Nej nej nej,jag vill inte komma hem som ett troll (vi har ju redan ett,höhö..mamma ;) )
Jag vill ha Beyonces lockar!!! Vi får se,antingen blir det skitsnyggt,eller bara ugly. Anyway..man måste göra sina egna utmaningar här i livet,jag är redo att ta en av mina!


2 dagar..era jävlar! Nu ska jag ringa hun' ♥

Tisdag!

Dagen har varit sanslöst bra & bekväm,men den har gjort mig trött som fan..så därför blir det mer text & bild här på bloggen imorgon! Nu blir det att rocka loss till godnatt-låten; Umbrella - Rihanna.

3 DAGAR ÅTERSTÅÅÅÅÅÅR!

sommar-glädje!

Mandiz är trött. Efter en oväntad extra-insats på jobbet (ack va complicated allt fick bli idag) så har jag tillbringat dagen tillsammans med älskling,älsklings far & lillebror. Vi åkte o solade & badade vid en jättemysig plats jag aldrig varit på förut. När vi kom hem blev jag glassugen o bestämde mig för att ha glasstajm tillsammans med dom andra,ute på gräsmattan på en filt :) Skitmysigt!! =) Efter så satte sig jag o Andreas med vår nya sysselsättning; Matteboken! De gick också bra idag,o de känns skönt att fått gjort något :) Kommer man hem med gott samvete!

4 arbetsdagar kvar,nu är det nära gott folk. Och sovmorgon imorgon,åååååååååh va underbart!
Ha de tjusigt,vi höres! See ya soon.

PÅ BILD: Jag pressar i solen i början av sommarlovet :) För att slingorna inte skulle blekas i solen,använde jag mig utav en sjal på huvudet :) Och tadaa',taktiken har hållt hela sommaren,för slingorna är i originalfärg,men å andra sidan har inte solen visat sig så värst mycket heller!

image251


Söndags-depp

Godkväll. Just nu känner jag mig helt ur form! Jag är övertrött (hur jag nu kan vara det,efter 2 nätter med 99% full sömn), jag är inne i en extra känslig period som får mig att bli överkänslig för minsta lilla & saken blir värre när min Andreas inte ska sova bredvid mig inatt. På 3 veckor har vi varit ifrån varandra 3 nätter. Han är det största behovet för mig. Så just ikväll känns det extra jobbigt,när jag ska upp tidigt o jobba imorgon bitti. Skulle tydligen visningsrunda en tjej imorgon på Arbetsförmedlingen,07.15! Adjö sovmorgon. Känns svinigt,men jag måste ställa upp,det var kris på jobbet för övrigt. Dessutom är det sista veckan nu..hoppas den går lika snabbt som förra,den får gärna gå snabbare förstås!

Igår var vi o såg Simpson-filmen,den var faktiskt kul =) Skrattade vid många tillfällen,o filmen hade ett budskap,som togs upp hela tiden. Samhällets miljö,i helhet. Budskapet blandades med bitar av humor,händelser  från förr & sånt som har med nu-tid att göra. Så den filmen är värd att se,absolut! =) Efteråt drog vi oss bort till Richard,dock stannade vi bara en stund; jag höll på att somna vid köksbordet. Andreas ville hem medan jag var vid liv,han ville ju inte släpa hem mig (även om det skulle vart väldigt soft för min del) ;)

Ikväll blir det läggdaxs tidigt. Jag & mamma ska ner o göra lite kvällsmat nu,mackor med ost & marmelad,sitta på altanen o äta lite:) Sen blir de sova runt 9-snåret. Måndag brukar va en bra dag på jobbet annars,hoppas det förblir så även denna veckan! Sen är det bara att räkna ner..

Måste även passa på att gratuelera min älskade CARRO BARRO,som fyller 18 idag! Jag var först inatt,00.00 att säga grattis..det är en tradition vi vänner runt omkring kör att skicka grattis-sms först. Första året jag vann (eller så är jag den enda som inte växt ifrån leken ännu) :P

Nu blir det marmelad-smörgås. Ha en bra kväll. Ciaaooo!

Kvällens outfit - Andreas <3 Amanda :)

Nu slipper Andreas inte undan kameran längre..Idag får han också bjuda mina läsare på sin "outfit"..Haha.. ;)
Love you Andreas!

image249

Saturday by night

Nu har jag & älsklingen kommit hem från Sjuntorp. Efter tjejmyset igår kväll var Sofia-vännen vänlig att köra mig dit,så jag fick sova hos min gosis:) Idag har vi solat nästan hela dagen,o ja kan glatt meddela att Andreas inte är lika vit som en albino längre,bubben har fått färg ;)

Ikväll ska vi äta lite god mat här hemma,o sedan bär det av till biografen tillsammans med Richard,Adam & Daniel. Det blir Simpson-filmen som jag nämnt tidigare. Hoppas på fint väder imorgon,för då har jag "bokat" resa ut till havet! Saltvatten är bästa kryddan för en bättre bränna + bättre läkning för min piecing i naveln :) Hehe =)

Nu ska jag gräva fram något ur garderoben,undra vad det blir för spännande outfit idag =P
Ha en trevlig kväll,see ya soon!

Right Now

Just nu: Grannen klipper gräset.

Det låter för gräsligt ;) Höhöhö!

Easy friday

Fre-fre-freeeedag! Vilken otrolig power jag haft i mig idag,varför inte kalla det fredagspowern? En vecka återstår nu,5 jäklans dagar som mååååste gå snabbt. För sedan kan jag o alsklingen vakna upp tillsammans,UTAN att nån utav oss ska behöva gå upp före den andra. Semester. VÅRAN semester! Vi har lite småplaner att åka ner en helg till Alvesta o hälsa på Sandra & Martin. Samtidigt vill jag till kusten,havet,klipporna! Men det har vi nog tid för också. Jag är snuskigt sugen på Halmstad iallafall! :) Anyway...

Helgen är hyffsat bra planerad! Ikväll blir det tjejmys hemma hos Carro Barro,för i helgen blir hon 18 år =) Wohoo:) Så idag har jag köpt en jättefin present till henne,kan dock inte avslöjas här i bloggen ännu! :) Imorgon kväll blir det bio med vänner,egentligen är jag ingen Simpson-fantast precis..men jag lägger gärna ut drygt 80 kronor för att hänga med grupptrycket ;) Haha,kanske är det för att reta pappa lite att se filmen,han älskar ju Simpson. Hoppas han blir lite avis åtminstone :)

Jag längtar bara till September! Körkort o allt,låg o tänkte på det igår o fick tanken: Herregud,ska jag sätta mig i en bil bredvid en vilt främmande människa o köra bil så gott jag kan? Det handlar nästan om liv & död (beroende på hur jag kör...förstås ;) ,jag menar..dom första gångerna jag var ute o körde med pappa var det väl en "nära-döden-upplevelse" :P ) På min uppkörning hoppas jag på två saker:

¤ Att jag inte får en sur gris,som är dryg o har ett beteende som om han inte fått nåt på länge..
¤ Att trots min nervositet kan plocka fram min stora framgång - det sociala. Att försöka lära känna denna...eventuella sura gris,ELLER den sjuuuukt trevliga människa.

Jag har faktiskt hört olika versioner om hur dessa "uppkörningsgubbar" kan vara. Det är skrämmande. Eller vad vet jag? Det kan även vara så att de som blivit kuggade  på uppkörningen blir svinsura på "bil-läraren-som-sitter-på-tronen" o vill göra sitt liv bättre igen genom att sprida ut falska rykten. 

Mina tankar blir till ord..höhö,som ni kanske märker ;)
Vi synes gott folk! Trevlig helg.

Ny hobby - Matte B :O

Jag & min pojkvän har en ny hobby vi pysslar med på dagarna. Räkna matte! Han är MVG-barnet som ska lära mig, "IG-varning-barnet" att få ihop allt som har med Matte B att göra. Det finns få människor som lyckats få mig att förstå all samhållighet med all denna matte. Min vän Emma har tidigare hjälpt mig,men hon kan ju inte vara min slav hela hösten heller. Sen finns det ingen som nånsin kunnat ge mig en utförlig förklaring till varför man ska kunna skiten överhuvudtaget. Vad har jag för nytta av Andragradsfunktioner? Sannolikhetslära? Linjära funktioner? Ni märker att jag börjar komma över mållinjen till "negativt tänkande". Jag bromsar o vänder om. Jag har en underbar pojkvän som kan bli (han är iofs redan) ett enormt stoooort stöd för mig. Han kan ju allt!! =) Pappa är tillomed stolt över han, ( o då snackar vi elit-nivå ;) ) för att Andreas kan mer om bilar än vad han kan ;)

Dagens fråga som skall tänkas igenom:..Hur mycket får man skryta om sin pojkvän? ;)


(Imorgon är det fredag,sedan återstår det endast 5 dagar till semester,som kommer pågå i 1½ vecka. I call it NICE ASS BITCH)

puss på ljumsken!


En bild från Fallens Dagar här i Trollhättan för 2 veckor sedan.
Undra vem som ville stå i centrum :P

Bilderna från "Petras Studio" :)

Har fixat ihop ett enkelt kollage,med några bilder ifrån fotodagen jag & Andreas hade tillsammans med Petra & Joel :) Dessa bilder är jag mest nöjd med. Har dock inte fått alla ännu. Ha en trevlig dag. Back to work!

image247

Dask

Jag har fått några bilder från Petra,som vi tog i förrgår ("modell-pose-bilderna")..orkar inte ladda upp dom just nu,o sen vet jag inte om jag ska "märka" dom med min bloggadress,för det finns alltid snorungar som snattar andra bilder,som ser "proffsiga" ut. Iaf..Jag väntar bara på helgen,är inte på världens bästa humör just nu. Allt känns off på något sätt,det är jobbets fel,den dagen pengarna kommer blir jag glad. Dessutom har jag inte shoppat på jättelänge,de gör mig också på dåligt humör. Det är typ så jag glömt bort min kod till mitt kontokort. Jag bara älskar årets höstmode!! GAH,nu vill ja bara få tiden till att gå..är  trött på detta!

RSS 2.0