Våran nya familjemedlem :)

Här är min brors & L's nya misse,som vi är kattvakt till ikväll! :)
Lite småblyg fortfarande,men tackar inte nej till att leka med Amandas specialleksaker ;)

Pratade nyss med Andreas i telefon,han tyckte jag skulle komma till honom före 8,så de är nog lika bra att börja packa väskan :) Städat bilen har jag också gjort. Skakat mattor,slängt gammalt skräp och nu fattas bara "Sexy Girl-skylten". Den ska på,men just nu är den på lagning =P

Ni får ha en mysig fredag,hur som helst, I will! :)
Adiiiiiiiiiiiooos!

image509image510

Nya frisyren & lite shopping

Ojoj,dåligt med uppdatering var det här ja',men ska erkänna att jag igår inte var speciellt haj på att skriva,eftersom allt skolarbete kom i vägen,var ganska aggressiv där ett tag. Nu är man ju nästan överlycklig,för i helgen har jag ett samhällsprov tills på måndag att sätta tänderna i. Har suttit o antecknat viktiga saker nu,så imorgon är de bara att börja vrååål-plugga! Imorgon ska jag också på kalas,de är Andreas tvilling-kusiner som fyller 1 år :) Myysigt,o sedan på kvällen ska vi bara vara här hemma hos mig o ta de lugnt!

Snart kommer missen hit,min bror har nämligen köpt katt,så ska ta lite bilder på den & visa er,för hon e jättesöt! :) Sen så här nedan ser ni min nya hårfärg,o luggen jag klippt :) Andra bilden är på gårdagens outfit,o mina senaste shopping-köp! :) Nu har jag starka funderingar på att gå ut o städa ur bilen,för ikväll tar jag tag i gaspedalen igen,o då måste den vara "Amanda-fräsch",haha ;P Älskar att åka bil själv,helst lite längre sträckor..en befrielse och man får tid för sig själv helt enkelt! Ikväll nana'r jag i Sjuntorp iaf! Återkommer med lite bilder på kissen senare,för nu håller hon precis på att anlända!
*Fredags-kram på er alla*

image508


image507

Klicket som aldrig gick hem

Jag är irriterad och hysterisk! Har tittat ut en klänning från Asos som jag tänkt beställa sedan flera veckor tillbaka. Varje kväll har jag gått in på hemsidan,nästan för att säga godnatt! Nu är den borta från försäljningen. Gone.
Damn it!!!

Min pojkvän's största konkurrans

Nu har det snart gått 9 månader i mitt & älsklingens förhållande. Innan jag blev tillsammans med Andreas hade jag och min shopping en stark relation ihop,med sedan den 15 juni har min shopping alls inte varit sig lik! Den la sig på is kan man säga. Egentligen inte,för det var då shoppingen till min älskling började. Skjortor inhandlades,kalsonger likaså ;) Nu på senaste har jag blivit mer snål,men att skämma bort sin pojkvän får ligga på en hyggligt bra nivå. Nu är det ju istället svärmor som är i farten. Gör frukost-smörgåsar till honom och skickar med honom till jobbet,skalar apelsiner & gör den färdig att äta. Morr.. ;)

Men hörrni! Den senaste tiden har jag o shoppingen byggt upp vår relation igen, och de är precis som förr;
Jag hatar att gå in i provrum,men jag älskar att gå ut därifrån! Med det jag vill ha sagt: Idag har jag shoppat,precis som förra veckan. Och veckan innan det. På fredag blir det sko-shopping! =)

Förresteeeen,idag när jag åkte i stan kom min gamle körlärare i bilen framför. Jag blev så glad,jag bara önskade att han såg mig. Att jag släppte honom vid högerregeln, hur jag höll avståndet och hur fint jag hade foten ovanför bromsen!

NU: 2900 Happiness!

Måste bara visa den här sommarfräscha bilden..Tänk att man varit så sommarfräsch!!(?)
På bild: Jag & Mr.Adams
image504

Kapad bäversvans

*Mitt i pluggningen* Vet ni vad jag ser fram emot idag? En fika med Evelina på stan i eftermiddag. Kladdkakan! Here I come. Gymmet existerar inte idag. Jag har träningsvärk ( jag har alltså rört på mig,och muskler har fått jobba! =D ),but how? Stötte iofs på en plint igår på idrotten,o sen en bock (Andreas) när jag kom hem. Jag är en klenis, en klenis som ska äta kladdkaka i eftermiddag.

Nu ska jag återgå till min praktikrapport,sedan ligger samhällen o grinar..Får väl bry mig om den lite också.
Rumpa.

/luuurviga kramar

Nyheter i min värld

Hejsan hoppsan!
Idag klarade min kära vän Evelina körkortet,så idag passade vi på att fira henne med att käka ute på lunchen! =) Såklart fick vår nya körmästare välja ställe,o de blev Golden Flower! När vi var där passade jag på att som vanligt klumpa till mig, o tappa i en vårrulle i nån kycklingröra. Jag kom fnissandes tillbaka till bordet o dom andra tjejerna märkte genast på mig att något gått snett =P

Idag hörrni har jag två nyheter!
Nyhet 1: Jag har blivit bjuden på mitt första bröllop. Jakt på klädsel är redan nu igång,o jag är redan nervös för bröllopsfesten. De är ju så att de egentligen inte jag som ska vara nervös,men de blir en stor fest o detta är något jag aldrig varit med om innan,så de får bli en match mot mig själv ;P Det är för övrigt Andreas moster som gifter sig! :)

Nyhet 2: Jag är ledig imorgon. Ganska simpel nyhet,meen fabjan så härlig. Jag ska plugga hela dagen,de gör ju dagen ännu härligare. Mm...De får ni tro så mycket ni vill på!!

Nu börjar snart vårt älskade Gossip Girl,o snart bör också älsklingen vara på insprång. Inatt sover han här,o de känns hääärligt! :)

Ni andra får ha en trevlig kväll,o sen en liten hälsning (hälsningar) till er som dissar Gamle Port;
Hälsning 1: Jämför stället med pissiga Thn där man träffar på folk man knappt vill träffa!
Hälsning 2: Sluta tjabba,o bygg något eget.
Hälsning 3: Vi ska ha det roligare än vad någon annan NÅGONSIN har haft på dedära stället.
De blir vad man gör det till.

BAAAAAAAAAAAAMSEKRAAAAAAAAAAAM!
Och här är snyggingen som tog körkortet idag ;)


Födelsedagsäventyr

Vet ni vad jag & mina tjejer ska göra den 8:e Mars? Okej,jag vet..fira Sofia,men tänk på att hon fyller 19,de är en tråkig ålder. Eller hur vännen? ;) Vi ska iaf åka ner till Göteborg o fira henne där! En helkväll med middag ute på restaurang & sedan vidare till diskoteket/krogen Gamle Port! Ska bli riktigt kul,man kommer inte känna en enda jävel =)

Min & Sofias konversation när hon berättade detta för mig:
Sofia: Aa,vi ska dit och fira mig,så du får bjuda mig på massa drinkar den kvällen.
Jag: Men Sofia,du fyller 19,de är ju ingen rolig ålder att fylla!
Sofia: Nä nä då Amanda,men då behöver inte fira dig heller när du fyller 19!
Jag: Men Joooooo!

Sofia & Jag,Midsommar..typ 2006?
Blond var jag då. Haha,nu är jag raka motsatsen!

image502

Haha ;) Nää..idag gick jag upp en halvtimma för tidigt,o nu ska jag gå,så jag är på skolan 10 miljoner timmar innan vi börjar. Men samtidigt ska jag gå i snigelfart..Men,vi ses när vi ses!
Ha en bra dag!!

Attans banditer

Ikväll har jag varit slarvig! Jag har inte packat jympaväskan för morgondagen! Det kommer alltså sluta med total kaos här hemma imorgon bitti,sönderstressad & gapande efter mina jympabyxor! Det är redan försent att packa den. Jätteförsent! See you tomorrow,sleep well! ♥

Erica på radio

Klicka HÄR för att lyssna på Andreas moster Erica när hon i eftermiddags var med i radioprogrammet P4 Live. En drygt halvtimma blandat med musik som hon sjunger & lite prat emellan. Spola fram till 3 minuter så hamnar ni på rätt ställe =)

Nu har jag även varit o klipp & slingat mej,kan säga att jag som vanligt är mer än nöjd,o min frisör sjukt duktig på att komma på nya idéer som man kan göra med mitt hår. Idag klipptes det lugg,en s.k "Sanna Nielsen-lugg",jag blev totalkär i hennes lugg när jag fick se den när hon uppträdde i Melodifestivalen för en vecka sedan! Längden är däremot kvar på håret men färgen är totalt ändrad. Har 3 skiftningar i håret, några fåtal (3-4 st.) glimmande röda tunna slingor gör håret superfräscht! Rött kanske ni tänker,men då får ni nog upp fel nyans i huvudet ;) Jaja,en bild kommer väl dyka upp inom snar framtid,då kameran slutat grina!!

Nu ska jag ringa min Andreas,har inte hört hans röst på hela dagen,tror vi slagit rekord (?) 
Ha en nice kväll,missa inte att klicka på länken ovanför nu då!! (GRRR!)

Hey YO!


Outfit & frisyr innan dagens klipp&sling

Efter en hel vecka i Sälen,med bara myskläder är det HIMLA skönt att sätta på sig jeansen igen,o ha håret plattat.
Skitskönt..Men vem vet? Kanske ser ut som en ny människa ikväll när jag kommer hem från frisören?

Ska också passa på att tipsa er om att sätta på radion kl.17.00 idag,på Radio P4 Väst (går också att lyssna på nätet efteråt) då älsklingens moster hörs. Hon sjunger sin egna låt,så missa inte!!!

image501

Ha en underbar dag!
/ Still snoris.

Bara för er! =)

Ni måste ha saknat mig!  Statistiken har ökat rejält bara på en timma.
Jag tycker om er också ;)

Bara för ert intresse..Här är en bild från pulkabacken i Sälen :)
Jag & Andreas efter Pulka-VM i "Par-race"...
image500

Godnatt kamrater!

Sälenresan 2008

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen från en suverän vecka med mina goda vänner!  =) Vart ska jag börja? Har massor att berätta. Synd att hälften inte finns med på film. Jag är inte den typen som lyckas fånga upp vid rätt tillfälle ;) Men hade tänkt skriva lite om veckan,o även publicera några av bilderna. Dom lär dyka upp allt eftersom förstår ni. Och jag har en hel del bloggande att ta igen,samtidigt med allt skolarbete. Hard work work!

Men men,lite kort om veckan då;
På söndagen kom vi fram till stugan på eftermiddagen,gjorde oss hemma under ett o samma tak. Rummen var väldigt små,4 bäddar i ett rum som typ va 3 meter långt o 4 meter brett..Haha,nästan iaf ;P Hela veckan har jag o älsklingen delat på en liten smal 90-säng,vi gjorde de iofs frivilligt o sov gott för de,men ikväll när man kryper ner i sin 1,50-säng ensam kommer man känna sig så liten i stora sängen ;) På måndagen drog vi vår första skiddag. Det var min första skiddag någonsin o Andreas,Evelina & Richard drog mig genast upp i en av liftarna till barnbacken. Att mina första åk inte spelades in var en stor miss! Jag torterade Evelina,körde ner både mig själv o muskulösa Richard ner i backen med två stora smällar. "Riiiiichard, var beredd..Nu kommer jag igen,o ja kan inte bromsa" *Pang,o vi låg på backen,mitt framför hela liftkön* Andra dagen gick betydligt bättre,ja kände mig någorlunda säker i backen,o provade på en liten brantare,o sen ytterligare en brantare,sen var dagen gjord lixom!

På kvällen  var de kvällsåkning o jag & Diana stannade hemma i stugan,ville inte köra sönder oss totalt första dagen.Istället tog vi initiativet att köra vår egna After Ski,fram med alkoholen bara. 16.30 på eftermiddagen körde festen igång,bara vi två och när de andra kom hem hade inte dom andra det lika roligt som vi. Klockan 21.00 låg jag & Diana i sängarna den kvällen. Det är så en första After Ski ska vara!

Veckan fortsatte i bra takter,8 personer med glatt humör,vädret va helt OK,o maten vi lagade i stugan smakade smarrigt som Sälen. Min skidteknik utvecklades o jag var drottning i backen av mej & alla småungar. I början av veckan var dom bättre,men för varje dag var jag som en flugsmäck ijämfört med flugorna,o jag kan stolt säga att jag körde om flera stycken. Vissa fick uppleva mina "killer-ögon",andra hade turen och slapp! =)

Tillslut blev det lördag,o Sälenresan började närma sig sitt slut. På lördagen åkte vi 6 stycken o testade på Ice-karting,de är precis som go-kart fast på is. Var lite häftigt att prova på,men den som nog var lyckligast var nog min pojkvän,hans ögon sken som solar när han körde om mig o skvätte snö på mig,så de kom innanför kläderna. Dock fick han inga strålande blickar tillbaka,resten kan ni gissa er till! Andreas + rally = Kärlek :P

Lite kort om veckan iaf,finns mer att berätta men efter en 6-timmars bilresa sätter hjärnan punkt här. Jag kanske återkommer senare. Här kommer lite bilder från veckan:
(Obs,bilderna är från en SKIDVECKA,ingen modeplåtning i Paris!!)


Rad 1:
1- Andreas & D.
2- Lite uppfräschning på fredag kväll
3- D & J
4- Jag,stolt efter ett åk ;P
5- Jag,efter att precis ha kört ice-kart :)

Rad 2:
1- Gänget,alla utom jag själv :P
2- R & E
3- Älskling & Jag :)
4- Jag i Trollskogen
5- D med sin nya vän.

Imorgon är det åter daxs för skola,både längtar & avskyr,för skolarbetena är enorma nu,o veckorna kommer bara springa iväg =S Men de e bara att kämpa,snart är detta över! =) Imorgon ska jag dessutom klippa & slinga mig,de får komma som en överraskning hur resultatet blir. Nu ska jag ner o umgås med mor & far.
See ya tomorrow!

Mot Sälen!

image489

Samhället gör en bra gärning

Samhället gör något rätt: Röstar Carola & Mr.Johnsson till Andra Chansen i Melodifestivalen. Så rätt!! Något Carola behöver,undra hur många drinkar hon behöver svälja ikväll för att hålla humöret uppe. Och att beställa en person från USA för att fixa hennes hår för ikväll fick henne bara att se 20 år äldre ut. Sånt är livet. Istället hyllar jag Sanna Nielsen,vilken vacker & talang hon är som sångerska!


Vill dessutom också skriva att dehär 8 månaderna jag haft Andreas vid min sida har varit de bästa månaderna i mitt liv. Jag älskar min pojkvän,säkert som alla andra med sina partners gör. Men varje förhållande har sin gnista. Jag och Andreas har bara inte en gnista,utan flera som alltid gnistrar och håller allt i vardagen i liv. Min älskling,min underbara älskling,vad jag älskar honom! ♥

image488

Visst är han för söt? ;)
image487

Nu ska jag tänka på morgondagen då en ca 6-timmars resa till Sälen väntar!!
Med mod,styrka o energi kommer nog den här veckan bli bra.
SKÅL PÅ ER & SE UPP I BACKEN!!

oxen bjarne

Jag har resfeber,o har inte fixat någon gästbloggare till veckan framöver!!
Jag har säkert glömt bort 28 saker jag ska ha med mig också. Hörrni..jag längtar redan efter mamma.
Och påtal om de,hur långt ska ett projektarbete bli?? :S


Respekt! Poliskontroll is the shiet.

Hohooo! Idag har jag varit med om något fräsigt! När jag skulle köra från Sjuntorp,o hem till stan idag på förmiddagen så kom jag ut från Andreas gata o skulle ut på 50-vägen. Kanske bara 100 meter framför så står det en polisman vid busshållsplatsen o jag ser att han vinkat in 2 bilar. Jag fick en black-out på hur jag skulle bete mej,men för att inte riskera något så körde jag in bakom dom två bilarna som redan stod parkerade vid vägkanten. Just när jag kört in o stannat kommer jag o tänka på att jag drack alkohol igår,inte så värst mycket med de blev ju ändå lite vin & cider. Polismannen närmar sig o jag smajlar upp mig. Han kommer fram o säger:
- Jasså,så du åker in hit frivilligt för att blåsa..
- Joo,jag tänkte de va lika bra..(glad i humöret)

Han fortsätter; Har du körkortet med dig?
- Aa,de ligger där bak.
- Okej,men jag litar på dig för utan körkort hade du nog inte svängt in hit frivilligt,

därefter hade han en utläggning om när jag skulle & inte skulle köra in för poliskontroll.
Sen fick jag blåsa (och jag är glad för att jag tränade så mycket på körskolan,för nu klarade jag det på första försöket ;), tackar för detta!) och polisen fick klartecken att blåsningen va OK av en annan polis som stod på andra sidan vägen. Så sedan åkte jag min väg,fortsatte o köra i 50. Men när jag precis kollade i backspegeln när jag kört ut igen såg jag att polisen sprang över vägen till hans poliskamrat,men de va inget ja tänkte vidare på FÖRREN polisbilen helt plötsligt kört ifatt mig och en annan bil,dom måste ha kört i över 50! Jag tänkte: Nu jävlar är de kört,men jag va helcool o fortsatte köra i rätta takter! Satt med hjärtklappning o tänkte igenom allt o ingenting! Men efter en lång sträcka,så hann jag köra ut på stora vägen,medan polisen fick stanna vid väjningsplikten. Jag skulle säkert fått motorstopp om jag också hade fått väjningsplikt o inte hunnit köra ut! Något annat jag kom o tänka på när ja kom hem var att de skulle va gryyyymt pinsamt om jag FRIVILLIGT kört in på kontrollen o fortfarande haft alkohol i blodet (som aldrig skulle falla mig in men..) Dom var iaf inte ute efter mig!!

En ganska komisk grej som min kära pojkvän kommer leva på nu i 2 sekel är att för bara några dagar sedan när vi skulle åka till Sjuntorp så frågade han om jag inte skulle ha med mig körkortet,o jag bara:
-Nee,dom kan ändå kolla upp de i sin dator!!
- Jaa,men du får böta 800!

Sedan han sa de har jag haft med mig körkortet vid varje resa,o de är något jag definitivt kommer fortsätta med!
Men detta var en skräckupplevelse för mig idag!! Isch! Med tanke på After Work'en igår ;P

Idag ska jag plugga,packa & umgås med mor o far!! Imorgon bär det av till Sälen,o jag ska träffa Evellliiiiiiiiiiiinnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! =)

See ya soon!

Bästa Soundtrack ever!

En av favoritlåtarna just nu,som gör soundtrack till min nuvarande favoritserie: 2900 Happiness
(Dansk drama,med skönhet/intriger/kärlek..



Sen får vi ju inte glömma vårt älskade Gossip Girl ;)
Xo-Xo,have a nice night ;D

Taxi Mandiz

Ikväll ska jag hämta älsklingens bror & kusin vid Granngården här i Trollhättan. För att jag ska hitta ska pappa med vår andra bil köra framför mig och visa vägen. Sådan koll har jag i min egna stad! Sedan har familjen K "After Work" i Sjuntorp,jag hoppas att jag får vara med där,som tack lixom..För att jag körde deras son medan dom sitter hemma o pimplar vin med kamrater;) Haha. Inget illa menat! Jag är för jäkla snäll mot svärmor & svärfar,tycker om dom så! <3

Happpppppy!

Tjeeeeeeeeeeeeenare. Kan någon vara gladare än jag idag? Hoohooo? Jag kallar veckan framöver för LOV. För en gångs skull ett lov utan plugg,men också att jag snart ska få träffa mina tjejer igen! Och Eveliiiiina,henne ska jag bo med under samma tak under en hel vecka. Hoppas vi inte kommer ryka ihop vid skolstarten! Jag tror detta kommer bli jättebra!! =) Är så glad! Freeeedag,woho. Haha,kanske tycker att jag överdriver,men jag har längtat efter den här fredagen,de har jag verkligen!! På söndag drar vi till Sälen,o idag ska jag ut o leta kläder =) Praktiken är slut,en härlig känsla också. Saknar mina gamla rutiner!

Hur var den dära dagen igår jag längtat efter alla år som singel? It was great! Jag hade planerat en tidsplan efter Andreas schema,då han egentligen slutade 15.40,men slutade istället 14.00! Så de blev ju världens kris när jag inte slutade förren 13.50,så med eld i röven åkte jag hem o fixade alltihop..Vi hade en mysig dag ihop,o jag fick mina rosor från honom jag längtat efter ;) Och idag så firar vi 8 månader,dock händer det inget speciellt,mer än att jag ska sleepa hos honom inatt :)

Som jag läste i kommentaren i inlägget nedan så finns jag med på bild..på Google-sidan! Om man söker på "Alla hjärtans dag". Smashigt! ;P

NU: Shopping.
Out of here.

Alla Hjärtans Dag-outfit

Jag har en tradition (sen ett år tillbaka,haha) att köra på samma outfit just den här dagen. Publicerar en bild från min gamla blogg där jag la upp den här bilden för prick ett års sedan. Tror allt ni känner igen mig ändå.

RÖTT+VITT+PRICKIGT = Romantic ;)

image486

Ha en bra dag!
Kraaaaaaaaaam

Morgondagens betydelse!

Ba bla bla..Allt skitsnack om Alla Hjärtans Dag,om hur överskattat det är. SÅ FEL! Men de är så fel att punga ut pengar ur folk också,för att uppvakta sin käraste. Lagom är bäst,men det kärleksfulla som kommer innifrån kan det aldrig bli för mycket av! Just därför gör jag dagen till något särskilt imorgon! Vad det blir berättar jag inte än,de får bli en hemlig sålänge,men allt detta jag gör för Andreas imorgon,kommer från mitt hjärta,kanske lite från plånboken men mycket mer från hjärtat. Det bästa han kan ge mig imorgon är att visa uppskattning till det jag gör för honom. Det enda jag kräver är att jag får vara med honom. Jag längtar så..jag lyser! Imorgon efter jobbet har jag fullt upp..bilen kommer fara & flänga. Jag verkligen längtar. Längtar efter att få göra något annorlunda till min älskling! Aaawww... <3

Nu ska jag kolla vidare på Grey's ;)
See ya tomorrow readers!
/Love

Gränsen delad!

Hej folket!
Nu har precis dagens gräns delats mellan den underbara dagen och evighetskvällen. OK,jag har haft en skitbra dag på jobbet,har varit på stan och handlat upp en femhundring,var även o provade skor som jag inte gjort på år & dar',dock köpte jag inga..Men tanken på dom finns fortfarande i huvudet! Jag har fått träffa min älskling en snabbis,innan han tog med sig sin dator o åkte. Nu,sitter här i stillheten,har middag som måste göras,förberedelser inför imorgon (Alla <3 Dag), och även förberedelser inför Sälen. Mor & far kommer tjata på mig att skriva på min praktikrapport,och jag ska i väg på en intervju som ingår i mitt Projektarbete ikväll,klockan 19.00,en jobbig tid..det kan bli sent. Och ikväll har Grey's säsongspremiär,o det får jag titta på SJÄLV! Så,kan detta bli sämre? De bästa vore om jag bara fick krypa ner under täcket,vakna upp imorgon,gå glänsande till jobbet och bara se fram emot en ljuvlig dag! Men så blir det tydligen inte,jag fortsätter den här dagen med att börja publicera det här inlägget,vad som händer här näst får ödet fixa!

Xo-Xo
Gossip Girl ;)


En tjugolapp

Idag njöt jag! När jag sakta men säkert åkte bakom övningskörnings-människan i Kungsportens trafikskolebil som åkte runt o runt på min gata. Till viss skillnad från andra visar jag respekt och hänsyn till dom när de ligger framför. Har lust än idag o skriva en insändare till tidningen o skriva mina synpunkter på dom idioterna som beter sig "fel" mot dom som övningskör. Kära övningskörare! Va inte rädda när jag kommer bakom,jag är en snäll förare,med världens häftigaste bil. Tänk att min plutt kan vara som en bebis! :)

Eftersom jag fyller 18 år & 5 månader idag bjuder jag på bilder från min 18årsfest/helg & nån bild från ett annat partytillfälle jag firade men min älskling & vänner! =) Bara för att liva upp bloggen med lite fest..ja menar,SNART DRAR VI TILL SÄÄÄÄLEN!






Bild 1-2-3: Helgen då jag fyllde 18. Bowlade,och gick sedan till Olearys,där Creutz fyllde 18 natten till den söndagen..Henne ser ni på bilden till höger. Älskade barndomsvän!! Mina vänner är så fina!
Bild 4-5: Högt tempo på Lipz,dagen efter min födelsedag! Och på bild 4 ser ni mig med Lasse..danstjejerna som stod bredvid skickade ner mig 2 ggr. Men kvällen var extrem,en sådan födelsedagsfest på Lipz borde alla ha första gången! På bild 5 ser ni att min bästa kompis genom åren stöter på min pojkvän ;) Hoppas dom hade roligt ihop den kvällen ;D Haha!
Bild 6: Bild från December..@ Olearys,lugn & bra kväll..Men lyckad bild på mig & min vän Sssssss... =P


För övrigt känner jag mig jätteslö och kass i kroppen ikväll. Vill bara att veckan ska gå..och invänta att något roligt händer.

Sälen next,skitungar! :)

//Den gamle räven..


Gymmet's godbitar

Något jag fick vara med om en dag på gymmet förra veckan:

En blondin var på ett gym och iakttog en bodybuilder som tränade.

- Booom!!! sa bodybuildern och slet av sig tröjan!

- Vad är det där? Frågade blondinen.

- DET ÄR 70 KILO DYNAMIT, BABY!!!

-  Boom!!! sa bodybuildern och slet av sig sina byxor.

- Vad är det där på dina ben? frågade blondinen.

- DET ÄR 70 KILO DYNAMIT, BABY!!!

- Boom!!! sa bodybuildern och slet av sig sina kalsonger.

Då gav blondinen ifrån sig ett skri och sprang i panik ut ur gymmet.

- Bodybuildern sprang ikapp henne och frågade varför hon sprungit sin väg.

- Jag ville inte vara i närheten av all den där dynamiten när jag såg att stubinen var så kort..

=)

Tack till älsklingens mamma för detta mail! =)


Nummerefterlysning!

Jag hittar inte numret till Dannebackens Folktandvård här i Trollhättan. Och Eniro gör ingen nytta alls.
Ska jag behöva GÅ dit och beställa tid? Jag är inte speciellt munter på detta. Dagens aggressionsoffer: Sofia!
För övrigt tycker jag om mina tänder.

Tigrarnas svansar

Tjing tjong långkalsong!!
Söndag kväll IGEN,ännu en helg har sprungit förbi..Och nästa helg har de säkert sprungit förbi både älgar,renar & rådjur..för då är vi i SÄLEN my friends! (Dock finns de nog inga sälar där!) Tyvärr kommer det nog inte ske någon blogg från mig den veckan,men kanske kan överraska med en gästbloggare igen? Vi får se..ska jobba på det under veckan helt enkelt! =) Sen om jag hamnar på ett sjukhus med brutet ben är de mycket möjligt att ja får tag på en dator där..men förhoppningsvis håller mina vältränade ben :P Var förresten på uppjympan för Friskis idag. De gick "bättre" än förväntat..med tanke på min feber/skitförskylning jag haft nu i helgen! Jag såg till att proppa i mig mängder med mediciner innan jag jympade,drack mycket vatten o försökte hålla andningen på hyfsad plats. Och nu efteråt kan jag säga att efter att jag jympat har jag bara hostat ett fåtal gånger,vilket är ganska konstigt..igår hostade jag hela eftermiddagen/kvällen. Naturmediciner is the good shiiet! =) Men hur detta nu går vidare,med Friskis och så får vi vänta med..*jag väntar på besked* Vi säger såhär: Om de inte går vägen,skiter jag i att skriva om det här i bloggen,för jag är feg..OK? Men om de skulle gå bra,så skriver jag helt enkelt om det!

Melodifestivalen igår då? Hm..Dååååligt startfält. Jag tyckte om dendära killen som sjöng balladen,som kom från dom öarna jag inte kan uttala..Men jag kallar dom iaf Farao-öarna!! Och Amy Diamond ägde totalt! Resten vill jag inte kommentera,men OK..jag är knäsvag för The Poodles sångare..Han var bra..ingen annan i den låten!
(Andreas tycker att jag ska skriva att han är snyggare än Farao-killen,vilket som han är. Och naaaee,dom är inte särskilt lika ;)) För övrigt var kvällen skitmysig igår med min älskling,jättegod mat & mysiga stunder!

Nu ska jag återgå till mitt privatliv och kika film med min älskling!!
Sleep well/// Snoris

Stupid day

Dagens last blir digestivekex!!
Idag har jag söndagssyndrom. Då är jag inte glad. + att jag är frisk,de gör mig glad. Igår vann min älskling 300 kr på tips-SM. Det gör mig också glad. På torsdag är det Alla ♥ Dag. De gör mig ännu gladare ;)

Och vi avslutar med fredag: 8 månader ♥!!!

Och sen har jag ont i ryggen...

Innan jag växte upp o innan de tråkiga festerna började...

En gång i tiden var jag en jäkel på att dricka Tequila.
Vilka fester vi hade Max! =D


image479

Blond var jag också... :S

Jo,jag är nog sjuk

Idag är jag pratsjuk,men jag måste hålla pratet på en viss nivå,för jag måste bli frisk! Ett bra alternativ att bli kry är ju att käka lite tabletter,o ta sig en hostmedicin-shot några ggr per dag. Pappa har nu köpt hem flera sorters medicin,och mamma har gått runt o tjatat om ett par sugtabletter som motverkar hosta. Jag testade en sort av sugtabletter när vi var i Spanien (då jag hade samma sjukdom som nu) och dom hjälpte inte ett skit. Men idag fick mamma mig att prova dom iaf. Sugtabletter ja,MAMMA!!! För att de skulle värka dubbel effekt tog jag två tabletter,stoppa in i käften..Efter 2 sekunder var de klet i hela munnen,o smaken var hemsk!
- Maaaaamma..dom fastnar i munnen!!!!
- Men Amanda..svälj med vatten då!
- Men de var ju sugtabletter!!

Jag tog tag i förpackningen,lästa på utsidan o kunde tydligt läsa:
Sväljs med vatten. Mhhhmm..sugtabletter jag. Fifabjan!!

Men men..var är pappa med bilen nu då? Jag måste ha bilen.Okej,vi har två andra här ute stående..men dom kan jag inte backa ut,det tar tid...Och jag är sjuk. Paaaaaaaaaaaappaaa!
(Vi ska nämligen åka o kika på bilen vi ev. ska ha till balen!)

Host-host

Going still but strong! Längtar verkligen tills ikväll då jag & Andreas ska ha en egen kväll här hemma för oss själva. Vi ska laga mat ihop,se på Melodifestivalen o bara mysa! På menyn står de grillspett bestående av bl.a fläskfile & grönsaker,och till efterätt blir de en nyttigare variant av fruktsallad (Jag ska ju trots allt ha min uppjympa imorgon,wey!) :)

För övrigt bjöd mamma mig på sitt hemlagade te i morse,som skulle få min hemska förskylning så mycket bättre. Den bestod av färsk ingefära som hon kokat o hade lekt med i köket. Tro mig..det var värre än billigt vin,men bättre än tequila!

Har ju pratat såååååååå positivt om mina glasögon,när jag ser den här bilden står jag inte vid mitt ord. Som tur är bilden inte så tydlig,lagom printad & bra! =P Sötnosen till vänster känner ni väl igen? ;)
Bilden är från klassfesten VA-klasserna hade i Januari..@ Olaerys!

image478


Stolt bloggare

Vet ni vad läsare? Jag har min egen blogg som favoritblogg,MEEEEN i den spalten som heter "okända" bloggar. Så man kan kalla mig B-bloggare. Dom andra kan vi helt enkelt kalla Ytliga bloggar,kanske inte alla. Men nästan ;) .. Sen har vi ju "kändisbloggarna" som är ett rent nöje att läsa. De består ju trots allt av: Lite bloggkrig,irriterande inlägg/bilder/språk i inläggen man bara vill ta bort,trots är behovet kvar att läsa.Man "tycker om" att läsa en "irriterande" blogg. Tänk då hur många som avskyr mitt skrivande o mina bilder jag publicerar..Men liksom jag har säkert några av er behovet att kika in här då och då,antingen för att:
-Bli irriterade på mina inlägg,läser sedan går ut och snackar senaste blogg-skvallret med "kompisarna".
- Snoka
- Kul Tidsfördriv
- Eller anonyma intresserade läsare ( love you;) )

Man behöver inte kalla mig ett geni,men jag är duktig på att fundera,jämföra& reflektera..
And I love it..(speciellt en sådan här ljuv fredagskväll)

Ha det!

Ringrostig

Idag har jag åter igen varit hemma eftersom min natt har varit "Spy night race"..(No details,ok??) Nu mår jag bättre,för pappa kom hem med 3 sorters mediciner av naturmedel,som mamma serverade till mig. Mumsiii,men jag känner mej faktiskt bättre. Helgen däremot kanske inte kommer bli den roligaste,trots att de blir en helg i Thn kommer jag ändå inte få träffa en enda människa!! Längtar verkligen till v.9 då allt blir som vanligt igen. Men men,hoppas jag tillfrisknar till imorn så jag åtminstone kan få gå ut i friska luften en sväng.

Nu ska jag passa på att ta en dusch,så jag blir fredags-fräschingen i husets tv-soffa idag. Suck!! =(
Hostelihost-host på er..och skål,för er som får en rolig helg med vänner!!

Era torrbollar,lyssna då!

Just nu har jag jävligt bra koll på allt, så skulle sitta perfekt att testa på sekreterings-jobbet. Ett plus är mina glasögon,dom sitter som gjutet för att jag ska se ut som en sekraterare ;)

Ikväll är det våffel & tv-kväll som gäller..tillsammans med mor & far! Mina små nötter! ♥
Och sen har jag pluggat idag också,trots att jag känt mej lite halv-kass i kroppen. Typiskt en sekreterare ;)
Inte kul va? Nee..tänkte väl de. Torrbollar. Se bara på oss... ;)


Ja..vi är ta mej fabjan coola!

Sick again

Idag har jag varit hemma från jobbet eftersom min hals börjat krångla så förbannat igen,o när ja gått har de känts som jag burit runt på 2 ton betong på huvudet! Nu måste jag ladda klorna här hemma så jag frisknar till någolunda till söndag då min uppjympa för Friskis är! Men ikväll när mamma kommit hem har hon lovat göra våfflor till mig! :) I den här familjen blir man extra ompysslad när man är sjuk,förutom av Tyson..Han bara ligger o ser svartsjuk ut,för han vet att jag kommer få mamma vid min sida hela kvällen om jag så vill.. MOooohahahaha!

Egentligen skulle jag hem till min älskling ikväll,men det går ju inte nu! :( Men HOPPAS han hinner hit en stund efter skolan,så vi får säga hej åtminstone. Ett uppdrag jag ska reda ut den här dagen är att få tag i min vän Sofia,de är ju för fabjan sanslöst att få tag på den ungen! Men men..nu ska jag börja skriva på min CV! :)

tjolahopp!

Hej och hå!

Bloggtorkisch.
Välkommen åter imorgon!


En liten jävel ;)

Fick ett mail från älsklingens mamma.. :)
Och delar nu med mig av detta! :)


När en lastbilschaffis stannar för rött glider en liten röd Nissan 
Micra upp jämsides... Ur Micran hoppar en blondin, som springer runt 
till lastbilens förardörr och knackar på. Lastbilschaffisen vevar 
ned rutan och blondinen säger:

 - Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
 
Lastbilschaffisen struntar fullständigt i blondinen, men när han 
stannar vid nästa rödljus glider Micran upp jämsides igen. Blondinen 
hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen utbrister igen:
 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
 
Lastbilschaffisen skakar på huvudet och fortsätter nedför gatan Vid 
det tredje rödljus-stoppet händer samma sak igen... Andfådd hoppar blondinen ur Micran, springer runt och knackar på fönstret på 
förardörren. Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen säger 
på nytt:
 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut
!
 
När det blir grönt drar lastbilschaffisen på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan Micran. Den här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar iväg att möta Micran. Han knackar på fönstret till förardörren och när blondinen vevar ned rutan säger han:

- Hej, jag heter Bosse, det är mitten av januari och jag kör saltbilen

Sablans Kadabler!

Jag är hungrig,ilsken o småtrött på mitt Projektarbete!! Och sen är de semledagen,vilket som betyder att man ska äta denna kalori-rika bakelse och behöva ta i det extra på jympapasset typ 2 timmar efter. Eftersom mina jympabrallor är trekvarts-långa o mina ben är lurviga behövs en rakhyvel. De tar sådan tid..då skulle jag hellre sätta en extra semla i käften,men nu går ju inte det. So' Let's begin work!

image476

Mamma-dag!

Ikväll är jag mamma's & pappa's..Bara deras :)
Men imorgon är jag nog Andreas's brud igen ;) 

(Bilden är från Juli,2007..Hade knappt varit tillsammans en månad då. Det var vår dåvarande Volvo vi körde :P

Samma eftermiddag fick jag träffa större delen av Andreas släkt,en söndagsmiddag jag aldrig glömmer. HELGEN jag aldrig glömmer!!! =D)

image475


Ändrade plains!

Sååå,då var nästan helgen över IGEN! Känns SÅÅ kul också. Men men..veckan går väl fort som vanligt o nästa helg händer de lite mer grejer. Melodifestivalen på lördag kväll,jag ska jympa upp för Friskis och vi ska nog träffa Adam & Jonna. :) Veckan ser ut som vanligt; Praktik,plugg,träning & Andreas. Vi ska även få tid åt att åka o kika på bilen vi kanske ska ha till balen med.

Söndagen fortsätter med middag här i Sjuntorp,och ikväll ska vi åka till Kungälv för att kolla på Gospel,Andreas syster är med där,o de kommer säkert bli skithäftigt! =) Publicerar helgens bilder imorgon,får nog inte tid till det idag. De blir inget av med Evelina o Richard idag heller =( Dom ville inte vara med oss idag..Haha! :P Nedå,men dom hade skol-work to do! Men men..
Ha en bra söndag! Ciaaaao!

Snowie

Snooooozz på er människor. Imorgon hoppas vi på en hyfsat fin dag,då en eventuell utflykt till Hunneberg med grillning/picknick tillsammans med älskling,Evelina & Richard är inplanerad! Sålänge de är uppbehåll är jag åtminstone glad. Förmiddagen går åt till att skriva på mitt PA iaf.

Var tvungen att ringa upp Jocke förut! Kom o tänka på varför jag stod i Andreas kök,med min älskade pojkvän o med lyckokänslan jag hade i kroppen. Tack vare att Jocke bjöd mig på hans 18års-fest i maj 2007,och då hade vi inte umgåtts sedan konfirmationen! Jag älskar mitt liv! :)

Skön känsla,innan läggdaxs i Andreas nybäddade säng med rena lakan =)
See you tomorrow guys!

(Ps! Tro de eller ej,men jag har blivit en "vimmel-gluttare" från Elle's hemsida..De gör nog min lördag mer märkvärdig.Jag har aldrig öppnat en Elle-tidning,so why? Många verkar nog vara mer intresserade än vad dom egentligen är! Men men,jag har iaf börjat gilla Carolina Gynning,som brunett,charmig sak!!..Inspiration,inspiration!!)

Bilder från dagen dyker upp imorgon,om annat; på måndag!

215 mil's träningspass

Tjo haj.
Idag är de myyyycket snö ute,o vi har varit ute o skottat Familjens K's uppfart som typ är 215 mil. De va lite småjobbigt o nu är jag trött. Ikväll ska jag baka efterätt & sen ska vi kanske spela Fia med Knuff.

IDAG ÄR JAG TRÅKIG!!!!

Välkommen Fredag

Tjoo Tjim! Ni har väl inte missat vårt vackra väder vi har idag? Fy fasiken. Igår fick jag vara med om något riktigt obehagligt. Körde i den hysteriska snöstormen till Sjuntorp,och jag kan säga att jag låg i grymt minskad hastighet. Snöflingorna bara slog mot rutan o helljuset kunde jag heller inte ha på,för de gjorde körningen ännu värre. Det är något jag aldrig mer gör om! När jag kom fram till Sjuntorp så mötte Andreas mej med varma kramar,o jag bara skakade i kroppen,kroppen började ju slappna av igen efter ett tag..USCH! Nää,de va otäckt o jag tänker aldrig mer köra själv i sånt här oväder!!

Ikväll ska jag tillbaka till Sjuntorp,o är där som vanligt hela helgen :) Blir ännu en lugn helg med plugg o så,Sofia har dratt till Sthlm,Richard fyller år o har kalas o Adam & Jonna är borta i Kvänum/Vara..Dom flesta lämnar alltså mig o Andreas här :P Mycket tragiskt!! =D

Förresten har jag o älsklingen hittat ett nytt program på tv:n,eftermiddagsnöjet ;) Klockan 4 typ,på 5an..De heter Kyle XY. Oerhört bra! Ska hinna hem till det sen,efter att jag varit o lämnat bilen till Andreas..För jag råkade ta med mej den till jobbet i morse,kickade ut Andreas precis utanför skolan ;) Haha..Nu ska ju han iväg o jobba sen.

Men men,uppdaterar er säkert om något annat intressant om mitt liv senare idag.
=)


RSS 2.0