He's home!

Nu är min kokostopp hemma igen efter en lång dag! Nu ska vi krypa ner i sängen,han har precis fått sin namnsdags-present,bild kommer imorn! Nu blir de kraaaaaaaamaas! Stackaren ska upp kl.halv 6 imorn!


 LOVE!

Detta är mina ord om mitt liv

Ja ni! Detta är verkligen hemskt! Jag sitter här o kramar den största nallen jag har,lyssnar på SecondHand Serenade - Awake,en låt som tröstat mig sedan 2 år tillbaka,men de mest knepiga är att jag är världens mest lyckliga tjej. Så nu tänker jag bara pladdra på,försöka iaf o se hur lång texten blir =P ..Jag har växt upp i en familj,som familjens sladdbarn,har blivit den mest bortskämda av mig o mina syskon,inget jag är stolt över men det ger både positiva o negativa vibbar. Det har alltid gått bra för mig i skolan,min uppväxt har varit trygg. Under min tonårstid har jag alltid varit säker i mig själv,alltid tyckt om den sociala omgivningen. Mina betyg har alltid varit bra,lärarna har alltid gett mig beröm och jag har fått höra i efterhand att dom tyckt jag alltid varit den glada och positiva i skolan,desamma är det nu på gymnasiet. Lärarna från andra program som knappt undervisar mig i ämnen har "lärt känna" mig,jag blir så glad när jag tänker på det. Jag är helt öppen om mina tankar o åsikter,står för vad jag säger o.s.v..Ibland har min attityd stor betydelse, jag kan anses vara dryg av många,kanske beror på att jag leker dryg? Detta händer runt dom personer som försöker va märkvärdiga och "coola",d.v.s exempelvis dom som sitter i datasalen o snackar runt; "Men den jävla horan aaaassåå,hon e helt fucking stört i huvudet,jag hatar den fittan". Dom tjejer som uttrycker sig såhär kränker bara sig själva,dom visar osäkerhet i sig själva. Vid sånna tillfällen kan jag bara agera dryg,markera att dom gör bort sig totalt. Man kan tycka att jag beter mej fel. Det gör jag också,men sån är jag. Back to the point again..
Jag kan upplevas dryg,men den jag egentligen är som nog även alla sett är att jag är tjej som bara har en massa "hahaha:anden" snurrande runt huvudet. Jag har växt upp med min bästa vän Sofia som alltid varit den mer försiktiga (som numera är stan's cooling.....TROR HON ;D ) ,när vi umgicks så var vi helt olika,de är vi fortfarande fast på annat sätt. Jag var och är den äventyrerliga. Jag har aldrig varit rädd för att chansa - speciellt inte när de handlar om kärleken. Ibland var självsäkerheten för bra, och jag satsade lite för många åsnor i halmen,o det gick som de gick..gång på gång. Nu har jag Andreas,o det går inte med ord att berätta hur mycket han fått mig att utvecklas. Vi behöver varandra, och jag älskar honom mest. Jag är dökär,jag älskar att överraska honom och bara få ha honom bredvid. Mina stammis-läsare har hört storyn 100 gånger om,ni kanske är uttjatade,vad vet jag? Men jag vill verkligen visa hela världen att han är min,att vi är så lyckliga tillsammans. Vi kommer från två helt olika uppfostringssätt,fast båda sätten är bra uppfostring,men helt olika. Vi har lärt oss mycket av det. Jag har fått ta del av deras släktträffer (jag själv har aldrig upplevt stora släkt-kalas o så),stora födelsedagskalas,utlandsresa med släkten etc. efter bara 6 månader. Vi har utbytt  varandras intressen! Andreas har visat mig intressen och nu har även jag börjat engagera mig i dessa! Andreas har även följt med på sådana grejer jag tycker om att göra,ex: modell-plåtningen,inget han skulle göra för 6 månader sen.
 Det är svårt för mig att säga vad jag gjort för Andreas,men jag kan däremot säga flera saker han gjort för mig. Många pojk/flick-vänner bryr sig bara om förhållandets kärlek,men min Andreas tänker på så mkt annat som handlar om mitt liv; främst skolarbetet..Att det går bra för mig! Han stöttar mig,peppar mig..ibland "säger åt mig" att jag ska plugga,vissa partners skiter fullständigt i det. Och inte tala om körkortet..Andreas har varit ett helt otroligt stöd. Ni förstår själva..jag har en underbar pojkvän! Så nu sitter jag här, med en lycklig familj,fina vänner,min pojkvän och bara njuter. Jag är lycklig,strålar av glädje och har bytt låt till Roxette - The Look.

She's got the look ;)
image423

Mulet & Novemberkåsan

Ack ack ack..vädret blir bara mer dystert! Och jag känner mej helt slapp idag.Helgen ser väldigt annorlunda ut. Större delen av helgen kommer gå åt till att plugga. Eftersom Andreas är super-duper-engagerad i årets Novemberkåsa som i år hålls här i Trollhättan kommer han vara ute på vift hela helgen. Kommer hem sent,och tidigt upp på morgonen. Jag själv hade tänkt ställa upp som funktionär imorgon eftermiddag/kväll,om min förskylning tillåter d.v.s!

Slutade tidigt idag, har traskat runt på stan,såg en modell av en brudklänning i ett skyltfönster som inspirerade mig stort,alltså till min balklänning! Sen köpte jag namndags-present till min älskling Andreas & även födelsedagspresent till hans syster :) Nu ska jag ner o äta..men jag skriver mer senare,förhoppningsvis är jag piggare o på bättre humör då! :P

Hej heeeeeeeeej:P


Våran Lasse..vår goa Lasse-man!

Vår lärare Lasse ska o besöka en praktikelev i Lilla Edet. Denna lilla ort som ligger lite utanför Trollhättan har ju egentligen aldrig haft det perfekta ryktet! Vår kära klasskamrat o min goa vän Evelina har ju haft turen att växa upp på detta ställe.

Lasse kommer in i datasalen, med jacka & skor står han klar för att åka. He says:
- Jodu..Evelina! Kan jag få låna din skyddsväst nu när jag åker till din ort?

Hahaha,Evelina; BE STRONG!


In love

Åhhh! Jag är så kär! Det har snart gått 6 månader sen jag o Andreas blev tillsammans och jag känner fortfarande pirret i magen när jag pussar på honom. På rasterna i skolan smyger vi o pussas på "vårat ställe",o lärarna bara skakar på huvudet med stort leende på läpparna när dom passerar oss. Jag kommer ibland 20 minuter före till skolan för att kunna få en godmorgon-puss när vi inte sovit tillsammans. Jag är så lycklig och så kär. Jag är så varm inombords.
Ville bara skriva av mig om detta..har precis sagt hejdå till honom,som tur är ses vi ikväll! :)

En bild från skolavslutningen,bara några dagar före vi blev tillsammans. Finns så mycket kärlek & värme i den här bilden! :)

image422


Nu ska jag snart gå ner o ta en lussekatt & plugga religion! =)
Pliiiiiiiing.


Dagens slappa..

Dagens slappa klädsel!
Idag ska vi på studiebesök,o därefter ska jag sammanställa intervjun. Ingen direkt jobbig dag i skolan. Nu ska jag knalla iväg extra tidigt idag för att hinna få pussa på min sötnos! :)

Tjingeling =)


(Klicka för större format)

Ostfrallan & knäckebröt

Haha,ja mina kära läsare..efter en hel jävla pluggdag måste jag nu bjuda mig själv på ett leende,ni får också ta del i detta,om ni nu är villiga ;P Det va i söndags,då ja skulle ringa min gamle poolare Micke från Sjuntorp..närmare sagt Andreas granne (en skön gubbe runt 40 bast..typ?) Vi har ju haft våra stunder o efter dom så kallar jag honom "min ostfralla" och han kallar mig "mitt knäckebröd". Iaf iaf..i söndags då Andreas skulle ringa Micke så fick jag ringa upp o skulle prata med honom först. Andreas slår numret,han kollar från sin telefonbok så allt är ju bra. Signalerna tickar..plötsligt svarar en person som har en röst jag ej känner igen;

- Hallå..
(Jag chansar o tror det är nån annan poolare till Micke......) - Aa hej,har du ostfrallan där?
- Va?
- Aa,har du ostfrallan där?
- Ost...vadå?
- Oj,jag tror jag ringt fel,har jag det? (samtidigt jag o Andreas flabbar) Flabbar = skrattar hysteriskt
- Jo,det har du nog gjort.

Pinsamt..men tillslut fick jag prata me min gamle höna Micke..Och Andreas kom snällt undan med att han tagit fel på en 8a och en 9a i telefonnumret. Påtal om den sötnosen..han ringer om 5 minuter,så jag måste dra!
Godnatt godnatt!

Sex & Hemlisar i sängen

typ..lockande rubrik? Jag har tagit över det från min pojkvän (som för övrigt sitter hemma o pluggar fysik nu!!)

Jag är dränkt i mina skolböcker. Jag ska bara plugga o se glad ut helt enkelt..
Förresten..vet ni hur ÄCKLIGT fula o skrämmande ERA kvalster ser ut i era sängar? Dom är inte direkt mumsiga,men det ska ni veta gott folk..ni ligger preeecis på pricken bredvid dom på nätterna. Dom iakttar varenda rörelse..typ? Sen bajsar dom på sig också..det är ju sånt dom kvalster-allgikerna är allergiska mot. Vi gör nämligen ett allergi-arbete i skolan..så jag kan massor. Tänk på det ikväll,när ni går o lägger er i kvalsterbajs. Mumsigt..Aja..nu ska jag dyka ner i skolböckerna igen.. Yeah yeah ,wow wow!

Peeeeessaa luuuuugnt!

hej hej hej hej hej

Ehm..efter att ha läst 20 långtråkiga sidor i religionsboken råkade jag somna..Mamma kom in o väckte mig..fick läsa ytterligare 10 sidor + 5 sidor om samerna jag ska göra mitt fördjupningsarbete om. Den här veckan kommer publiceringen i bloggen va kass,tråkig o torr..kul va? Ni kanske förstår efter att ha sett mitt provschema;

Denna vecka:
- Svenskaprov (analysera insändare,samt att skriva en egen om oförberett ämne.
- Fördjupningsinlämning Religion..Kraven är höga..jag vill ha mitt MVG i religion.

Nästa vecka:
- Prov på 50 sidor religion
- Prov på 50 sidor historia
- Svenskainlämning,litteraturhistoria..Skriftlig uppsats!


Tur att jag tacka nej till jobb under jul..ni förstår; jag ska då jobba med mitt PA jag skrivit 2 sidor på,jag ska även sätta ihop ett jympapass som jag ska leda v.2!

baaaajs.

Nej nej neeej!

Nu lever jag ett riktigt Madde-liv..pluggar pluggar pluggar. Stressad stressad stressad..man kan väl för fan få god mat i skolan åtminstone?? Kommer inte få träffa Andreas på länge känns de som. :( Nu ska jag ta min enda vila på hela den här dagen..på 15 minuter.

hej hej.

Surprise sunday!

Gallop i kallops!
Trött o hungrig som jag är hade jag bara tänkt skriva lite kortfattat om helgen :)
I fredags åkte jag till simhallen i Sjuntorp för att sysselsätta min pojkvän hela kvällen medan han jobbade,måste hålla koll på alla nyblivna mammor som spanar in min fräscha boyfriend ;) När jag tyckte det lugnat ner sig med det så passade jag på att sola lite grann,o det gjorde väldigt gott! :) På lördagsmorgonen körde vi in till stan för att lämna av andreas bror o kusin för att sedan köpa färskt bröd till frukost:) Hela dagen gick igenom med att bara slappa,o vi pluggade lite grann,mest Andreas..men jag fick allt också lite gjort! :) På kvällen hade hela familjen + jag kex&ost-kväll med en flaska rödvin,skiiiitmysigt faktiskt. Jag & Andreas gick ut på en promenad också för att få lite fresh air efter en heldag med slapp! =) Som vanligt somnade jag i familjens soffa tidigt medan dom andra titta på tv =P Jag är nog inne i min trötthets-period..den har kommit sedan vi kom hem från Spanien..konstigt dedär!

Idag har de vart lite mer fart,vi har varit på kalas hos älsklingens faster o sen åkte Andreas på styrelsemöte medan jag åkte hem o sociala mig med min egen familj :) Har nu pluggat lite religion & svensk litteraturhistoria..soooo fun! ;P Nu väntar jag på att sötnosen ska komma hit,vi ska ha myssöndag,like always! Men idag blir det något extra..har en överraskning till Andreas :) Sen får vi se om han orkar ta sig till åt att blogga för ER ikväll..tänker ju inte tvinga han..hans förra inlägg va han ej så glad på att skriva,o de inlägget blev skittråkigt :P Haha,så snäll e jag :D

Nääää,nu får han komma..jag ska gå ner o fixa mat nu åt oss..Och ladda på med några pussar vilket han nog behöver när han kommer hem :)

Puss kram Adjö


Vimmelbilder från igår


image420
Dom 3 personerna till vänster vet jag inte riktigt vilka dom är,men vi andra 4 består av en styck Amanda (som festar hårt med grabbarna),Min älskling (och eran favoritbloggare),förfest-kompisen Kim o min gamle trogna vän Max (som nu för övrigt börjat sola solarium) =P Haha!

Nu är jag hemma igen efter en trip på Överby..vi va så fikasugna så slog till på en kladdkaka på fiket =) Mumsigt! När jag stod o hällde upp dricka så kom det fram en anställd på fiket till mej. Jag tyckte att hon frågade mig vart jag köpt drickan (jag höll i muggen med caféet's namn på). Jag gav henne en konstig blick o svarade "här". Hon gav mig en frågande blick tillbaka o fortsatte; På Pondus? ..Jag bara; Ehhh..nej,ja har köpt den här o pekade på min mugg..jag var ju ganska confused..men jag hade hört fel,hon hade frågat vart jag köpt min nya jacka jag hade på mig..Så Evelina som stod bakom mig fick säga: Men Amandaa,hon frågar vart du köpt jackan!! Haha,pinsamt läge..Men hon sa iaf att jackan va skitsnygg..Och detta,mina vänner e andra fredagen någon kommer fram till mig o kommenterar något jag har på mig..SOOOOOM många andra ogillar,d.v.s min pojkvän,mamma etc. ;) Det känns faktiskt lite småkul,att folk på stan gillar min stil :)

Nu kommer inte bloggen vara uppdaterad mer under helgen,utan på söndag är jag tillbaka igen :) Kanske hinner med någon mer uppdatering innan jag åker hemifrån! :) Nu ska jag bränna ut en skiva till Andreas bror som han ska få =)

Puss o kraaam.

Säääääääääng!

Buuuuurrr...hej hej hej! Idag är jag trött som fan. Jag behöver nog en siesta på 2 timmar eller något,men de får vänta tills i eftermiddag,för jag o Zoo ska till Överby o kika lite först. Kvällen igår var sådär..de va ej så mkt folk,men förfesten funkade helt OK. Det blev lite mer folk här än förväntat,12 personer gick in..inte fler,från början var vi 8! Pappa blev bekymrad; "Inte visste jag att de skulle bli FEST här"..haha,pappa-goding! =) 

Igår släpptes biljetterna till första sittningen (översättning: studentfest) som är 19e december på Villa Stranna. Jag köpte en Gold Ticket,där de ingår julbordsbuffé,partybiljett,välkomsdrink,1 öl/cider till maten + underhållning för 210 kr..typ..gratis! =) Jag älskar julbord :D Det är samma dag som vi har julavslutningen,så jullovet börjar bra! =)
 
Nä..nu blir det siesta fram tills Sofia hör av sig..därefter ska jag gå ner o dricka..är törstig!
Byyye!


Nya jackan & förfest



Nu är jag stressad så sammanfattar eftermiddagen med 3 bilder. Först en bild på min nya skitsnygga ballongjacka jag är väldigt stolt över =P När ja kom hem så hade Andreas varken lagat mat eller tänt upp i huset =P "Jag vill ha pizza" säger en hungrig Andreas..JAAAAG MEEEED,fortsätter jag hans mening ;P Så vi åkte o beställde pizza,åkte o handlade snacks o nu sitter jag här laddad o i ordning gjord..den bilden hittar ni längst till höger av dessa 3. Jag har på mig min nya skjorta (eller shorta som Andreas stavar..haha ;) ) Väldigt fin den med..näe,nu ska jag ner o fixa dippen!

Ha en tjusig kväll...skåååååål gott folk!
MER DOOLEY'S ÅT FOLKET!!

Thank God..It's thursday

TONIGHT:

image414

För övrigt sitter jag här ensam på lunchrasten..Ensam o övergiven av mina brudar. Evelina är ledig,Sofia är på hudmottagningen o Linda är hos sjukgymnasten! Om 20 minuter börjar vår historialektion med våran älskade Göran..Efter skolan ska jag o älsklingen åka o handla lite som behövs inför kvällen. Jag känner på mig att den här kvällen blir lyckad. Looovar bild på min nya jacka sedan..ni får bara inte missa den!!!

Mer uppdatering later!
Pösss.

Shame on you honey!

Jag har en svaaag känsla av att gårdagens inlägg som min kära pojkvän Andreas skrev här på bloggen gav negativa vibbar riktat mot mig. Han kommer få böna o beeee för att få skriva här igen,ja..det ska minsann gudarna veta! =P Ha en bra dag! Idaaaag tar jag på mig min nya "ballong-jacka"..Mmmmmm! Bild kommer senare!
Bye!

Mina pojkar :)

Lite eftermiddags-vila =)
Andreas o Tyson matchar varandra,black Men II 
;)

image413

Statistik och fotboll

Hej på er!
Nu är jag här igen efter att Amanda har tjatat mycket på mig om att jag skulle skriva ett inlägg. Antar att hon ville att jag skulle höja hennes statistik igen ;D haha nu kommer hon att bli arg

Ja vad ska jag hitta på att skriva nu då??
Min dag brukar jag ju alltid ta med så jag gör väl det nu igen ;P Jag är fortfarande på Volvo så jag gick upp tidigt jätte trött. Sen så gick dan på och Amanda ringer och säger nu börjar jag med maten. Så då fick jag fråga snällt om jag fick gå och sedan stressa med att byta om och åka hem till henne. När jag är utanför så skickar hon ett sms att maten är färdig så jag snackar om att precis hinna i tid ;P. Sen drog vi till banken och fixade så att Amanda får sitt studiebidrag rätt in på kontot. Sen skulle vi självklart ut till Överby och shoppa loss nu när hon har pengar ;P Så vi kte och handlade och Amanda slår på stort som vanligt och köper en jacka och en shorta på Vila som han säkert lägger upp bilder på sen....

Men nu ska jag gå ner och titta på fotboll så vi får väl höras... hoppas att dom vinner för annars e det kört. och dom kommer att torska tror jag ;( men vi får hoppas på att dom vinner ändå!!!

Ha det gött kompisar

Ett förtydligande för alla där ute. Bomben i trollhättan var inte i Snadhem utan i Stavre bakom Monicas blommor. Hoppas nu att alla förstår det och inte säger fel i fortsättningen

Well done

Den 15e december ska jag,älsklingen,Evelina o Richard åka till Göteborg o gå på "Jul på Liseberg". Ska bli jättetrevligt =) Jag var där första året dom öppnar,men har inte ett enda minne därifrån så det ska bli kul att åka igen o få minnen som håller kvar :P

Idag har jag blivit intervjuad & fotad av EK inför luciauttagningen,svaren på frågorna skulle inte vara så seriösa,så vissa blev helt flum. Några av frågorna & mina svar:

Vad får dig att rodna?
-När jag steker pannkakor

Vem är din förebild?
-Tarzan

Vem på skolan av det mosatta könet har du spanat in?
-Vaktmästaren på Volvo Aero-programmet

Vilken kroppsdel på din egen kropp är du mest nöjd med?
-Min högra skeva pektå.

Varför ska just du bli vald till Lucia?
-För att jag har den perfekta utstrålningen.

Alla bilder,frågor o svar sätts upp vid matsalen på måndag. Röstningen börjar på onsdag..Kommer va hemsk att se sig själv på väggen sådär offentligt,men tkr fortfarande detta är en skitkul grej =P


Mer om dagen..när älsklingen slutat på jobbet ska vi åka till banken & optikern,därefter blir det lite shopping på Etage..hem o laga mat oså:) Ska träna gärnet inför min muntliga engelskaredovisning o sen titta Grey's ikväll =)
Soounds goody =P Ska knalla vidare nu..slutar om 20 eviga minuter. Seeeegt!

Påminnelse: Andreas lär uppdatera en saftig läsning till er sedan (Ger han lite press nu)..
Vad han har väntat på att blogga igen ;) Min goding! :)

Ha en härlig dag! Adííííííooooos.

tyvääääärr

Nu sticker jag hem till älsklingen för att gosa o sleeeepa! Men imorgon mina vänner,då kommer Andreas hit igen o bloggar,den lilla skrytnissen har fått för sig att han höjer statistiken när han bloggar,vilket som kanske är liiiite sant,men de beror bara på hans lockande rubriker =P Höhö,ha nu en riktig mysig kväll!! Jag är glaaaaaaaaad! Snart torsdag..LIIIIPZ!

Godnatt

Sprängdåd i Trollhättan!!

Kolla denna LÄNK
Jag hörde smällen i morse,Sandhem är ett område bara några 100 meter ifrån där jag bor. Lite obehaglig känsla. Spräningsdåd i Trollhättan - i min stad känns lite konstigt. Det är på samma gata där jag bodde innan flytten till området vi bor nu. Att något sådant händer så nära min egen bostad. =S
Tur att ingen kom till skada...

För övrigt har jag lunchrast nu,har ännu en dag dubbellektion o slutar 15.40! Ska plugga hela dagen,förbereda inför min muntliga engelska-redovisning. Ikväll sover jag hos min gosis! =)
Jag har börjat tänka mer o mer på den här luciauttagningen! Jag har en väldigt positiv inställning till själva grejen..tar de mest som en kul grej..men någon lucia vill jag lixom inte bli =P Jag kan inte sjunga..för alla tärnor o så består av skolkören,o dom sjunger ju bra (?)..Så kommer jag där o bryter varenda stämma,tjeeena..´Däremot ska man väl inte ha allt för stora förhoppningar heller (iofs har jag inte en enda,knappt minsta lilla.Men om..OM jag skulle bli framröstad kommer jag bli rädd :P ) Usch..ja tar hela grejen med en nypa salt..är glad att jag blev nominerad =)

Nu flåsar Evelina mig i nacken,å då är de bäst att sluta ;) Hörs mer i eftermiddag! Ciaaaao!

Dagens mysiga outfit

I fredags fick jag en kommentar om att jag skulle publicera mössan..här har ni den ;) Haha,ni lär inte missa den =P Nu ska jag knalla iväg till school. See ya later :)



image411

Sixten var ute o gick..

Från 18.00 -> 20.15 har jag; Pluggat inför min muntliga redovisning i eng B feat. ZzZzZz..

För övrigt är jag trött, klar för läggdaxs & på gott humör.
Natti människor.


En varm känsla i kroppen

Har precis kommit hem från körskolan nu,kollade mobilen o läste ett sms från älsklingen. Några ord i detta sms:et visade bara hur mycket han bryr sig.Alltså..jag har inga problem,jag mår inte dåligt eller nånting åt de hållet..men det var inte "vanliga" sms som: Älskling,jag saknar dig så mycket..du betyder allt för mig. Kan inte leva utan dig"..Utan innehållet i sms:et. Hur han tror på mig,han känner mig ut och in. Han är snäll. "Snäll" kan ses som ett lätt ord som inte betyder mycket alls..alla kan beskrivas som snälla, men enligt min egen åsikt - egentligen inte.
En snäll person är en snäll person. Hans sms och hans ord flög rakt in i mitt hjärta. Det var inget direkt gulligt sms..det kom verkligen ifrån honom,precis vad han tänkte. Jag lever i en dröm samtidigt som jag är vaken - tillsammans med min underbara Andreas!

Antar att ni fattar nada..men det spelar ingen roll. Ego-bloggning  ÄR ibland tillåtet.


(OBS! Fick önskemål av en viss Madde att lay-outen här på bloggen ska förändras nu när Andreas också börjat blogga. Jag är i full gång med ett nytt utseende. Allt för mina läsare..speciellt dom från Småland) ;)

Citat

Sofia: Den här veckan ska jag plugga varje dag. 1 timma ungefär...med inräknade pauser lite då och då.

Sofias symptom: Sugen på gelé.
Sofias talsätt: Stolt
Sofias orsak: Pojkvännen jobbar kväll

Grattis Sofia,ett stort steg! ;)

Uttagen luciakandidat =D

Tjo hoppsan vad paff jag blev idag när vi satt i matsalen o hade precis käkat upp vår foood. Då kommer de fram två stycken från Elevkåren o säger att jag blivit en av dom som blivit nominerad till skolans lucia. Så på onsdag ska jag till EK,bli lite smått intervjuad o sen hamna på väggen med bild o allt tillsammans med 5 andra nominerade tjejer. Woho,detta blir kul ;) TACK ALLA NI SOM NOMINERAT MIG ;)

Nu ska jag fortsätta skriva på vårt grupparbete,handlar om cp-skador, ett av dom svåraste ämnena utav förslagen..men vi fick önska sist,så de blev så. BAD.

Vi hörs sen,after school guys!! Pöss

Icke

Jag kan nog glömma ett Medel 75-pass imorgon,för min hals är fortfarande dålig. Ge hit nån förbaskad antibiotika!!! Och varför är de så segt att platta håret på mornarna..? :S

Godmorgon på er!

Kommentarer och Skövde

Hej på er!
Andreas är här igen och ska öka statistiken ikväll med ;D
Först vill jag tacka för alla kommentarer och jag ser fram emot att få fler ; )

Förlåt Sara och alla andra som inte hamnade på listan... men ni kommer säkert att få vara med på någon annan lista någon gång  i framtiden varför inte kommentera detta inlägget, :P

Madde det kommer att komma fler inlägg för amanda vill nämligen att jag ska höja hennes statistik för på något konstigt sätt ökar antalet besökare när jag skriver ... haha. Föresten så är dom byxorna rätt så sköna men mina egna är allt bättre ;D

I helgen så har jag varit i Skövde på västra bilsportsförbundets årliga konferans för första gången. Först skulle jag åka med micke som representant för RALLYsektionen i SMK Trollhättan ;P men han bangade så där står jag med ett hotell bokat och betalat av klubben en vecka innan så det blev ju bara att åka dit ensam :( Men väl där så träffade jag några helt galna rally åkare ifrån VBG som hade som uppdrag av micke att ta hand om mig... det gjorde dom nästan allt för väl. ;D Dagen började med att sitta och lyssna på prat om Rally på både tråkiga ämnen och halv intressanta... sen kom juridik kommittén och plågade oss i en timma med massa skit som ingen förstod  :(.... efter det började det man tydligen hade kommit dit för... kvällen alltså.. på listan stod det SUPA och LÖSA VÄRLDSPROBLEM detta varjävligt kul och många problem löstes under kvällen som för mig slutade kl halv ett efter att ha supit med gubbar som är 20 år äldre... det värsta va att dom var värre på det också XD.. dagen efter slutade med lite prat om Rally igen och dom flesta var inte riktigt nävarande :S 

Det va min helg nu sitter jag hemma hos Amanda och ska snart gå och duscha...sen får vi se vad som händer ;P

Sov gott kamrater!!!!!

Han finns bara inte i hjärtat...

..Utan på väggen också ;)



Min älskling har kommit hem! =) Och idag fick han en överraskningspresent när han kom hit..
En riktig gosig sak..gullig va? :)



Vi avslutar inlägget (som jag skriver med en nypa stress) med lite picts från igår kväll;





Nu ska jag gå o gosa med min älskade pojkvän,som betyder mest i hela världen.

Ha en trevlig söndagskväll!


Sofias glada garv

Igår innan krogen så kände jag & Barro oss hungriga,o vi bestämde oss för att ta en drive-in på Donken innan vi drog vidare. Barro beställde en Big Mac plusmeny,för ungen hade inte ätit på 38 dygn verka det som,o jag själv va bara sugen på en cheese,en liten pomfritte o en milkshake. Vi beställde,betalade o fick vår mat. Det var jag som plockade upp maten..Så här gick snacket i bilen:

Jag - Sofiiiaaaa,jag har inte fått mina pomfritte..VÄÄÄÄND! *skrikandes i framsätet*
Sofia - Nej,det kan vi inte göra.
Jag - Nääää,men isåfall får jag o Barro dela på hennes pomfritte.
Barro (vrålhungrig) - Neeeeeeeej,för i heeeelveete!
Jag - *Plockar ur en näve pomfritte i o lägger bland min mat* ,Barro kan inget göra för hon sitter i baksätet ;)
Barro - Gee mig min maaat!

Sofia garvar. Sofia kan inte sluta garva o säger: "Ni ska alltid vara som barnungar när vi är ute"
 Amanda kan inte sluta ta av Barros pomfritte.
 Amanda blev mätt, Barro överlevde kvällen.

Vimmel

Tja tja. Då var vi här igen då,söndag..det är nu man inser vilken tuff vecka de kommer bli. Eller aa..morgondagen måndag kommer nog kännas usel. Börjar med en dubbellektion (90*2 min),jag slutar 15.40 och en timma efter har jag körlektion. How fun? How tired? Jag kommer nog dö...

Gårdagen då - HUR TREVLIG SOM HELST! =) Vi gick till Oleary's som alla andra i Trollhättan också gjorde. Det var sjukt mycket folk överallt. Många va där för att kolla fotbollen,men efter matchen körde en trubadur igång,han var så kass så man kunde underhålla sig att prata skit om han. Han var verkligen dum,men på vilket sätt vill jag inte uttala mig om. Men det var trevligt för de ;) Dessutom höll sig pengarna bra i plånboken för en gångs skull. Jag känner att jag fortfarande inte är riktigt frisk från min förskylning,antagligen har jag en infektion i halsen som behöver antibiotika,som jag nu inte har. Men iaf..beställde in mina två av mina favoritdrinkar,båda smaka skit. Halsen blev också skit,så klunkade vatten resten av kvällen,gjorde det för min hals skull + att jag spara mig tills torsdag > LIPZ!
Så vad händer idag då? MIN ANDREAS KOMMER HEM ♥ ..dock inte förren i eftermiddag men tills dess kan jag underhålla mig själv med plugg o en trip ut till Etage.. :) De blir nog bra. Antar att ni är nyfikna på lite bilder,så jag slänger upp tre vimmelbilder från igår ;)

image400
image402image401

Tog även lite privata bilder själv,dom blir kanske upplagda senare.
Vi hörs gott folk,tjaaa!


Stenhårt läge

Går runt o bär på stenar i hela kroppen..allt känns tungt,alla mina tankar bara känns tunga. Just därför ska de bli jävligt skönt med en o annan drink på krogen ikväll. Vi ses där people!


Julbakning

Lite tidigt - mycket roligt. Jodå,jag & mamma har bakat lussekatter,egentligen har vi brutit mot traditionen,jag o min syster har kört alla andra år,men mamma va också en bra bak-kompis ;P

Dagen får för övrigt sakta o segt fram..har inte fått säga godmorgon till min Andreas än. Han har väl fullt upp borta i Skövde,hoppas han hör av sig snart..annars kommer jag fortsätta gå runt här hemma som en ylande varg. Vi hörs snart,friends. Bilder kommer även från bakningen..senare..när jag orkar lägga upp :P

Ovanlig lördag(morgon)

Morsning Korsning!
Jag som hade tänkt mig en sovmorgon idag,så vaknar jag klockan 8..uppe med tuppen som vanligt. Hade iaf fått ett sms av älsklingen där det stod att han var framme i Skövde,så då slapp jag oroa mig för det. :) Jag har ätit frukost tillsammans med mamma o pappa för första gången på ca 4 månader, de kändes mysigt att sitta där tillsammans med dom igen :) Så  vad händer idag nu då? Jo,utbildningsmässan uteslöt jag efter lite om & men,har istället bestämt mig för en vilodag,på sätt o vis. Vi får se vad denna lördag bjuder på. Jag har ju det inspelade Prison Break-avsnittet att kika på,o sen High School Musical-konserten som jag fått låna av Andreas släkting =) Och sen har jag ju min SOLO-tidning såklart.. ;P ÅÅÅH,förresten..Kom precis på att jag ska baka lussekatter med mamma idag =D Det ser ut som min dag är schemalagd ;) Och ikväll ser vi fram emot utgång? :) Om de skulle strula sig med den saken har vi ju alltid fotbollsmatchen att glutta på..

Naaee,men då får vi väl ta o börja då. Dagen börjar nog med lite Prison Break.. ;)


Dagens gåta (en fredagsfunderare)

Hur många fejkleenden lägger "Sveriges mest hyllade" Carola upp per show?
Hur mycket tjänar hon?
Träningsvärk?

Fundera på den ni,jag vill veta svar!


Även kändisar kan vara falska.

De bästa i livet är (shopping med) pappa

Fredagen är laddad. Att åka o handla med pappa en fredag är något jag älskar,har vart de sen jag var liten. Som tradition får jag dessutom plocka ner alla varor i påsarna,sånt är skojigt tycker jag ;P När vi har parkerat bilen brukar pappa alltid säga: "Gå o ta det du ska ha nu då,så möts vi sen..skynda dig." Därefter kan jag springa o plocka i hyllorna som en gam,underbar känsla. De blev likadant idag..Fredagens uppladdning: Krämbulle,jordgubbskräm,julmust o tidningen SOLO. Jag vill ju direkt inte påstå att mitt fredagsliv är nyttigt,men jag skyller på att jag fortfarande är sjuk ;)

Fick en kommentar av någon "anonym",hade önskemål att få se mössan jag nämnde i tidigare inlägg. I do everything for you ;) Den publiceras senare idag:)

Ciaao!

Indian mat

Idag är det internationella tycka-synd-om-amanda-dagen. Jo,faktiskt. Ja har ingen speciell anledning till detta,men fredagen känns bara trist. Det är grått o dimmigt ute,jag är sugen på typ den blandsaften vi drack i somras,uppe i älsklingens stuga. Jag hade ingen shoppinglust idag heller,o vi avslutar klagomålen med att Andreas åker imorgon kl. 06.00 till Skövde,o hejdå-pussarna är redan förbrukade. Men egentligen har jag fixat ihop helgen ganska bra trots allt,de är bara nu i början ja känner mig så övergiven ;P Imorgon ska jag väl då troligen åka med Jockeliano o Ehn till Göteborg,o gå på den stoooora utbildningsmässan,det kan bli spännande,och på kvällen där sen är det ju planerad utgång,förhoppningsvis! :) Och sen på söndag igen kommer älsklingen heeeeem igen:)

Det var det..nu över till nästa nyhet ;)

Idag när jag o Evelina knallade runt på Åhlens kommer det fram 2 tjejer som frågar vart jag köpt min mössa. (Den knallrosa mössan som lyser upp hela hövvet,som ingen annan har ;P) Ja svara lite försiktig att jag köpt den i Spanien,o man verkligen såg besvikelsen i deras ögon. Dom tyckte den var ball helt enkelt,de första jag gjorde va att sms:a Andreas,som hatar den här mössan o skryta lagom..Men snäll som han är skriver han tillbaka att det var roligt för mig ;) Detta är en story andreas familj (ja,även dom var ej förtjust i mössan) kommer få höra i flera år..hur folk beundrar min accesoar på stan ;)

De sista jag har att säga i dehär inlägget är att jag fick VG på "the big handikapp-prov", med andra ord är jag alltså jävligt duktig. ( Ta mitt skryt med en nypa salt om ni nu skulle tycka att jag överdriver,men då tycker ni fel ;) )


Kommentarer & Ångbastu

Andreas Här!!!
Fan vad segt det va idag då!!! Sega dator vad trött jag blir:P
JO men nu ska vi prata allvar JAG och NI där ute... varför får jag inga kommentarer.. blir lite trött på det här med bloggandet när jag inte får någon som kommenterar :( (humor)
Okej nu har jag fått sagt det så nu kan jag säga vad jag har gjort idag när jag ändå börjat att skriva;p
Dagen började som vanligt åkte till Volvo sen som vanligt när jag sover med min Amanda.. Väl där börjar jag med att äta frukost sen fick jag gå ner i ett av våra varmvattens (90 grader) bad där vi tvättar detaljer för att någon idiot hade (skulle man tro) hällt en spånbinge i vattnet.. men så va det ju inte den som hade tvättat detaljen hade bara inte följt vad man ska göra så då får jag göra skitjobbet.. åh vad jag också ska köra med praktikanter när jag börjar att jobba... så min dag började med en ångbastu ;P Sen var det rast på rast medans vi väntade på att badet skulle tömma sig ;D tur att jag inte är där imorgon när dom ska städa det haha stackars jävlar ;P

Imorgon ska jag ha prov så vi får se hur det går :(
Ne nu ska jag gå och lägga mig i sängen så att Amanda kan ta hand om mig ;P

Först en lista på vilka som ska kommentera ( alla andra får också det om ni vill)
1:a är Sofia
2:a Madde (alvesta)
3:a Evelina
4:a Sofias mamma
5:a Sara K
och sist men och minst min Pappa ;P

image398

Jag när jag bloggar ;P (det är amandas bög byxor;D )

5 månader kärlek - romantisk middag:)

Tjena tjena. Som ni märkte igår fick min kära pojkvän ett ryck,o skulle bestämt skriva ett inlägg här på bloggen. Och jag tyckte hans inlägg va gulligt skrivet så jag lät han publicera det,han skrev goda ord ;) Torsdag idag då..så vad händer? Andreas sitter just nu o pluggar till ett matteprov han har imorgon,kurs E..ja,precis. MATTE E! Han är sjukt duktig min blomkål's-gratäng ;) Så medan han sitter där o är duktig sitter jag här o är ännu duktigare ;) Idag firar jag o Andreas 5 månader,så vi har varit på romantisk middag på Mc Donald's..åt oss rejält mätta,därefter åkte vi hem o bara slöööa i sängen =) Gottigt..kvällen fortsätter nog likadant. Ikväll uppträder Fronda på Lipz,men min älskade pojkvän tycker inte om frondas musik,så de får bli hemmakväll istället :) På lördag blir det utgång istället =) Däremot åker Andreas till Skövde i helgen..så undra hur många som kommer orka hålla mig sysselsatt ;P

Veckan har gått väldigt fort,men de är bara bra. Just nu är det en liten lugnare period i skolan..så får ta vara på den tiden..men om bara några veckor börjar helvetet igen. Samtidigt känns de tomt o sorgligt utan skolböckerna..vet inte riktigt hur man ska se på saken. =P

Nää,nu ska jag kolla vidare lite här..men någon uppdatering senare kan säkert ske på ett eller annat sätt. Andreas kanske blir blogg-kåt igen å bjuder på något intressant inlägg ;) Vi får se,vi får se. Ha en bra torsdagskväll sålänge iaf. Pöööss.

Sugen!

Hej där ute!!!
Andreas (amandas pojkvän) här som gäst bloggare:D
Sitter här nu och försöker komma på vad jag ska skriva men det är kört och Amanda ligger i sängen och leker med mobilen och vägrar hjälpa till ;P Men jag ska försöka att skriva nått ändå!
Var ska jag börja kanske min dag idag!
Jag vaknar utav klockan brevid den bästa i mitt liv ;) Sen så fick jag gå upp och tog med mackorna som Inger (amandas mamma) hade gjort och åkte med pappa till Volvo Aero:P Där började dagen med frukost sedan gick jag ut och "jobbade" i nån timma och sen var det dags för lunch.. mums Lasagne.. Efter en timmas rast fick jag börja engagera mig i arbetet igen så efter en timma var det tråkigt så då tog jag fika och sen gick jag runt och pratade med "alla"andra på Volvo. Efter det gick jag hem till Amanda och har nu pussat lite på henne:P mums..
Nu har jag kommit till det att jag inte vet vad jag ska skriva igen...Men men nu kommer snart pappa och hämtar oss för vi ska hem till mig och mysa och titta på grey's ;P

Så hej hopp gummisnopp

Ps rubriken är för att locka läsare har inget sammanhang till texten!!!!!

En suck från andra sidan rummet..

Andreas: Men va gör du nuuu..skriver du ett nytt inlägg? Kom o lägg dig här istället..
* Jag får dåligt samvete av hans "tycka-synd-om-sig-själv-röst".
Andreas: Jag har glömt ringa pappa o säga att han ska ta med sig min telefon imorgon.. *lång tystnad*...Amanda! Kan du hämta telefonen? Snälla..

Jag kan inte motstå..men det är bara för att han är så gooooood o mumsig! =) För övrigt försöker han bli polare med min hemtelefon genom att hitta en ny ringsignal,för han tycker min nuvarande suger. Jag får huvudvärk av allt tjut..han bara ligger där o sjunger med i signalerna. JAG ÄLSKAR HONOM <3

image397


Skolans bästa underhållning på år & dag

På torsdag firar jag o älskling 5 månader tillsammans! :) Det gör mig glad =) Nu ska jag fortsätta kolla på byggarbetarna utanför när dom kastar snöbollar på varandra, jag hejar på han längst till vänster..Han har den rätta tekniken :P Om 10 minuter sätter jag igång o pluggar igen! Äpplemos vad segt.


Busy day

SNÖ! Ja precis,snööö! Nu kommer det här taskiga beslutet. Vinterskor eller höstskor? Man tycker ju det är lite väl tidigt med vinterskorna men man fryser ju häcken av sig utan dom. Dessutom ska jag gå till skolan idag,för övrigt börjar jag om en kvart men eftersom jag inte ska va med på idrotten känner jag ändå ingen större panik. Egentligen blir hela dagen chill, å andra sidan inte..har håltimma fram till halv 1,så ska sitta o plugga inför provet imorgon. Har lovat min älskling att sitta barnvakt tillsammans med honom hela eftermiddagen & kvällen. Allt för honom! :) Kommer alltså inte ha så mycket tid till bloggen idag. Nu måste jag kila iväg vidare för att inte komma allt för sent :P

Ha en bra dag gott folk.


Ett rent söndagsnöje!

Haha,sitter just o funderar på gårdagen då jag o Andreas precis kommit hit hem..vi ligger o småbråk-busar i sängen så ska jag hämnas för nånting han sagt eller gjort. Då hittar jag en vattenflaska jag haft med mig till Gbg dagen innan,o öppnar den med hämnd i blicken.."Du skulle bara våga" ,säger han lite lekfullt o låtsas vara farlig tillbaka..jag skvätter lite vatten på honom,sen börjar han jaga mig ut i hallen. Där har vi en rund matta som täcker en del av golvet,då hittar han på en regel att man inte fick nudda mattan utan bara springa runt om. Sen kommer min hund upp på övervåningen så Andreas börjar busa med honom,samtidigt så går jag in på mitt rum igen,o Andreas håller för dörren så jag inte kommer ut. Då tar jag vattenflaskan igen,o så fort han öppnar dörren så öser jag ut halva vattenflaskan på honom. Nu var det krig!! Andreas springer in på toaletten precis breve,tömmer en mugg där vi har alla våra tandborstar,fyller den med vatten o häller hela muggen över mig..när han börjar fylla på muggen igen så tar jag chansen,ger han en rejäl dusch o häller resten av vattnet över honom. Hahaha..älsklingen blev helt tokig,o gnällig. "Aaaaamandaaa,jag har inga andra kläder. Nu tar jag ditt linne bara för det". Då tar han ett rosa baslinne,med tunna axelband från Gina Tricot,han såg helt tokig ut. En stund efter kom mamma upp,eftersom hon hade hört en massa dunsar ovanifrån. Hela golvet va blött (mammas älskade parkettgolv var blött) å hon utbrister: "Meeen va gör ni..mitt parkettgolv!" Tyson gick bara runt i cirklar o såg bara allmänt glad ut över att få i sig lite extra vätska mitt på söndag eftermiddag. Men det ska ni veta..det var JAG som torkade upp allt vatten efteråt. Men vi hade roligt. Jag har alltid roligt med honom. Min Andreas,och jag är hans Amanda!

Så roligt har jag o min älskling en söndagseftermiddag innan vi ska plugga. Får mig ett gott skratt bara jag tänker på det:)

Modellbilder från The Studio,del 2

Tjo'la'hopp! :) Här är ytterligare några bilder från plåtningen vi gjorde i lördags. Det tog sån tid alltihop,men när man väl blivit sminkad o så flöt allt på. De va en jätterolig upplevelse o något jag kan tänka mig göra om igen! De bilder jag publicerat hittills är mina favoriter,resten är "tråkiga",om man får lov att säga så ;P

(KLICKA FÖR STÖRRE FORMAT)



Dagen har  varit ganska seg,somnade in en stund på religionen men vaknade upp ganska snabbt igen. Vi fick tillbaka två inlämningar,ett arbete som handlade om Burma o ett om antisemitismen. Fick MVG på antisemitismen o VG på de andra,ganska nöjd med det ;) Hela den här måndagen får gå åt till att plugga,har ju mitt mega-feta prov på onsdag,så de är ju bra att kunna skiten också. Imorgon blir det en slappdag i skolan,en lektion har gått bort,idrotten kan jag ej vara med på o eftermiddagen är en dubbellektion man stått ut med ett flertal veckor innan,som jag då även denna vecka jag kommer överleva.

Påtal om annat har pappa köpt en ny bil (till mig,till mig!?!),det är en sån som min bror har o jag tycker den är as-ful.Så jag hoppas min syster får den istället så jag får behålla min gamle kamel ;)  Nu måste jag kila iväg..men har lite mer läsning att bjuda på ikväll,så vi hörs igen när vi hörs =D

Kram på alla.

Modellbilderna från The Studio :)

Oj oj oj,vad denna helg gått fort. Har slitit mig ifrån älsklingen en stund för att lägga upp 6 bilder av 22 från plåtningen igår =) Resten av bilderna kommer i veckan! :)

3 bilder på mig, och 3 bilder på min fina Andreas! :)



(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE FORMAT)

Somsagt..tiden räcker inte till ikväll för att publicera fler bilder,men lovar att de dyker upp fler vääldigt snart! :)
Ikväll har jag o Andreas kikat lite film,en jättebra movie vi hyrde,köpte godis & ostbågar,känner oss ganska uppblåsta nu =P Om en stund blir det massage o mys,o sen bara ZzZzZz...Natti!


Smygtitt på morgondagens foto-outfits:)

Mina svarta under-knee-strumpor ska synas bättre på bild 1 & 3.
Älskar kombinationerna! =) Bilderna är heller inte av bästa kvalité men kameran var grinig idag. Första gången i hans liv,PMS? :P

image384

Fräscha fredagen

Usch va jag ångrar inlägget nedan..Det var verkligen omoget,det inser jag först nu när jag blivit "frisk och mogen". Haha. Det är bara inte de jag blivit,ja har blivit frääääsch.Som attan! Jag har klippt en skitsnygg frisyr som min frisör plocka fram till mig,sen valde jag att lägga i svart-lila slingor i håret,något jag haft innan som va väldigt fint! :) Dessutom har jag handlat upp en femhundring idag på lite kläder,ett basic linne,ett partylinne o ett par shorts. Priset var nästan för bra,o sådana tillfällen tackar man ju inte nej till! De här tre plaggen lägger jag ihop till en av morgondagens outfits (ink. leggings & underknee) då vi några stycken ska åka till The Studio i Göteborg för att fotas. Ska bli sjukt kul! =) Bilder kommer förstås,o på det nya håret förstås!

Klockan är redan över 18.00 o jag har inte hunnit plugga idag,vilket som jag egentligen måste. Blir inte så mycket tid över i helgen. En heldag i Göteborg imorgon,är antagligen helt slut när jag kommer hem (men vill ut på krogen),på söndag ska jag träffa Andreas mormor då vi ska prata lite mer om balklänningen hon ska sy till mej :)

Nu är det daxs att dra i tyglarna o kika vidare innan jag sätter mig med skolböckerna. Notera att detta är en fredagskväll. Men VÅGA PLUGGA PÅ EN FREDAG :P Min pojkvän jobbar faktiskt, o ikväll hade jag tänkt ge Idol en chans,har inte kollat på det programmet alls den här säsongen.


Vi hörs när vi hörs nästa gång,troligen imorgon (lördag)..eller på söndag. Beror på vart jag spenderar min natt =P

Kräm på er alla!

PS: Detta börjar bli riktigt jobbigt..femte rubriken som börjar på F.
DENNA GÅNG VAR DET INGEN MENING. Jag tänker aldrig döpa mina barn till Frank,eller Fredrik etc...


F

F-f-f-faaabjan va coolt. Mina 4 senaste rubriker har börjat på bokstaven F utan att jag vetat om det själv.
På dehär sättet underhåller jag mig själv när jag sitter här hemma sjuk och övergiven från morgon till eftermiddag..

Ffffffyra rubriker ;)

Flandeeers!

Ännu en dag då jag har stannat hemma,men detta är nog den sista. Min skoldag imorgon är ganska kort,o jag tror jag behöver ut o sträcka på benen lite. Sen har jag även beställt en klipp&sling-tid imorgon,så jag blir extra fin inför fotograferingen! =)  Egentligen känner jag mig inte riktigt i form idag,har hållt på att hosta sedan jag gick upp,men natten har varit bättre. Förhoppningsvis blir jag bättre under dagen så jag kan få åka hem till min älskling o sova där inatt. ♥

Ojdå,nu fick jag bloggtorka så hade tänkt kika vidare på aftonbladet.se och få ett hum om vad som händer ute i världen =P

See ya later,floooooow! (jo,jag tackar..jag är nog på bättringsväg,det har ju inte sofia märkt på våra samtal) ;)

Förnyelse

Nu har jag fått nya idéer. Jag ska beställa klipptid imorgon,för jag tycker mitt hår ser så trist ut just nu. Jag har ju en gratis-klippning på min salong efter att permanenten blev misslyckad,så varför inte utnyttja den? Ska prata med min frisör om vad hon tycker. Jag vill verkligen göra något annorlunda med mitt hår. Action liksom..Jag antar att man brukar känna såhär efter att man varit sjuk sedan en vecka tillbaka..Men förändring behövs,aaabsolut!

Nu ska jag gå o duscha,sen ska jag ringa Sandra,o sen Andreas. Lovade Sandra att ringa henne klockan 8,nu är jag sju minuter försenad,goingen är ju så noga med tider ;)

Ni andra får ha en treeeeeevlig kväll,så hörs vi mer imorgon! :)
Adjö.

Finbesök i sexsoffan

Ikväll är det en av mina favorit-tv-kvällar..iofs är det min enda kväll jag vanligtvis kollar på TV. Först Grey's,o därefter Fråga Olle! Ikväll blir Fråga Olle extra tjeckt att kika på eftersom Danny är en av gästerna! Amanda Rhenberg är den andra gästen..men henne är jag inte förtjust i,ser fortfarande henne som en 4åring som springer runt med mungiporna uppe i armhålorna..tacka vet jag Danny ikväll!

Nu blir det lite sen middag..

image383

Toooo-much-day

Idag har jag varit på vårdcentralen o har fått medicin utskriven,jag tog den första dosen för några timmar sedan o den smakade faktiskt gott,så den kan jag dricka mer utav,skål på er alla! Har haft så mycket att hålla reda på idag. Såg i min almenacka att jag missat min tid på ungdomsmottagningen igår,o det är ILLA. När jag ringde dit i förmiddags var de stängt,p.g.a utbildning..så imorgon får jag verkligen vara på hugget. Har även fått boka in en annan körlektion för imorgon lär jag inte va redo för att köra bil..dessutom kan min nya medicin ge yrsel,o läs här..det är 3% alkohol i den,så kom inte o tro att jag lever nyktert bara för att jag är sjuk =P

Skämt o sido..sitter här med en kopp te nu,ska värma min hals för den har inte fått något varmt i sig på hela dagen..detta är första dagen på några dagar då jag verkligen känner mig sjuk,hoppas de bättrar sig! Iaf..ska försöka sätta mig o plugga lite nu. Träffade min klassföreståndare på vårdcentralen idag,han såg ut som ett ägg när han fick se mig,men då fick han åtminstone bekräftelse på att jag var sjuk,han skulle väl inte tro något annat om en av sina favorit-elever ;)

Skriver mer ikväll,ha de guuuutt.


Tv-kvällen ersätts med whiskey-kväll

Har feber..igen. Andreas har också åkt på feber nu..känns jättetråkigt faktiskt :( Har inte hunnit med så mycket tv som jag skrev i de tidigare inlägget. Och ingen nyponsoppa o glass heller för den delen. Istället har de fått bli honungsvatten blandat med whiskey. Spriten ska tydligen va bra för halsen,o göra den bättre.Skiten smaka piss,men jag tog "en klunk för andreas".."en klunk för att andreas ska bli frisk".."en klunk för andreas".."en klunk för mig själv.." o.s.v..Hoppas de visar resultat, förutom baksmälla imorgon förstås ;P (för att lägga in en smula humor i de seriösa)

Ska lägga mig alldeles strax,ska "däcka" framför tv:n som dagens soff-fredags-fyllon gör nu för tiden..
Håll tummar,knäskålar,armhålor & näsborrar för att min älskling ska bli friskare tills imorgon!

Godnatt alla läsare!

Tv-kväll

Ikväll blir det en mysig tisdagskväll. Ska strax sätta mig med mamma & pappa o kolla avsnittet av Prison Break från igår,sen klockan 8 har jag planerat att kika in Ugly Betty,de va längesen nu..Hade även tänkt ge Desperate Housewives en chans..Tv-kväll helt enkelt. Med varm nyponsoppa & glass.


Nu blir de soff-mys!
God afton!


Eftermiddagslyx

Om ungefär en kvart kommer jag få pussar & kramar av en riktig läckerbit ;)
He makes me go Mmmmm...

Fotostudion + Bilder från Spanien-resan:)

Godmorgon på er. Natten har ju inte varit den bästa jag varit med om precis,har vaknat av obehagliga hostattacker,fått panik o har inte kunnat sluta. Jag har inte sovit sådära jättebra,o febern ligger fortfarande o spökar. Jag vill bara bli frisk nu,för jag vill göra så mycket! Jag vill ut i affärer o kolla,även om ja köpte på mig lite i Spanien..jag behöver gå till optikern på kontroll,helst vill jag gå på Lipz på torsdag,festa med mina tjejer :) Och sen på lördag,mina vänner..då är det daxs! :) The Studio i Göteborg,modellfotografering =) Och då skulle de dessutom passa oerhört bra med utgång därefter på kvällen,då man redan är partyfixad :) Men vi får se..Göteborg blir de iaf! :)

För att va liiite bussig lägger jag ut dom första bilderna från Spanien idag. Lite blandade bilder som ni märker :P

Bild 1: Första middagen på hotellet
Bild 2: Väntan i baren före stadsrunda, andra dagen
Bild 3 & 4: Strandpromenad & Utsikt
Bild 5: Mumsi ;)

Bild 6,7,8,9: Camp Nou -  Spelarna anländer,Camp Nou på utsidan & Jag + älskling efter matchen påväg till hotellet. Jag på arenan före match under uppvärmning =)


   



Jag & Andreas en dag då vi hade utflykt med lunch. En jättemysig eftermiddag med god mat & härligt väder.

image381

Nu ska jag plugga lite,o kramas med Tyson. Mer uppdatering senare =) See ya.

Vrålsjuk

Ja' ni kära läsare..I går kväll när jag bloggade var jag pigg som en fisk o hade bara den eländiga förskylningen. Lite senare på kvällen tyckte mamma jag va varm så vi tog febern..hade 38,5! Efter en stund då jag o andreas hade gått o lagt oss vaknade jag upp panikslagen! Men senare somnade jag om,o både jag & andreas sov djupt. Men i morse var jag fortfarande dålig så har fått stanna hemma från skolan idag. Har vart extremt dålig,bara legat o känt mig rädd hela tiden,har känt mig svimfärdig. Min första måltid på dagen åt jag vid halv 4-tiden ungefär,efter de blev jag något piggare. Kommer stanna hemma imorgon också,kommer ta tid innan jag blir helt återställd!

En bild som värmer mitt hjärta, jag & andreas på stranden @ lloret de mar.
min underbara andreas, ord som säger: "du är den bästa pojkvännen" existerar inte..Vår kärlek är starkare än så. Du är verkligen det finaste i mitt liv, den person som jag bara kan vara ovän med i 5 minuter. Only you

image371

Bloggägaren tillbaka:)

Wöööööhöööööö! MANDIZ är tillbaka igen. Känslan att sätta sig framför en dator igen vara bara; WooW! Vilka tuffa finesser den här skärmen har,o har precis hittat tillbaka tangenterna ;P Dessutom har en ny datastol anlänt hit till mitt rum under vistelsen i Spanien,mycket behaglig ;)

Iaf..Hemma från Spanien,hemma från värmen, havet & beachen. Veckan har gått fort,men har varit otroligt kul :) En helt annan miljö. Hade tänkt utvärdera & publicera resan här i bloggen under veckans gång,men det orkar jag tyvärr inte påbörja idag! Jag har nämligen åkt på en vrål-äcklig förskylning. Halsont,en extrem hosta och huvudvärken har också tagit sin plats. Jag har inte kunnat äta några större mängder mat de 3 senaste dagarna,allt jag dricker o äter..kommer upp igen. Bad!

Ikväll har jag & andreas + mor&far käkat pizza,något jag o älsklingen planerat innan vi åkte ;P Jag har lovat min pärla massage ikväll,som tack för att han brytt sig så otroligt varmt under dagarna jag varit sjuk. Han har suttit uppe med mig varje natt,stöttat mig och sett till att jag fått i mig det jag ska. Utan honom hade jag inte klarat mig så "bra" som jag ändå gjort.

Nu ska jag kila iväg igen,min massage-kund anländer snart från duschen :) Vill förresten passa på att varmt tacka min gästbloggare för underhållande & bra inlägg medan jag varit borta..som väntat såklart ;) En applåd för honom! Hoppas ni läsare också tyckt hans inlägg varit goody-poody!

Vi hörs mer imorgon,då ska jag börja publicera några av de första bilderna hade jag tänkt :)
Sussa söööött,kraam!

En konsert att minnas

Igår så var jag som sagt på Dia Psalma i lisebergshallen. Det var riktigt bra måste jag erkänna. En bra blandning av nya låtar och gamla klassisker såsom Emelie, Tro rätt tro fel, Balladen om lilla Elsa. Men jag saknade Hon kom över mon.

På vägen hem så såg vi nått jävligt ruggigt. En full snubbe som gick på röd gubbe vid ett övergångställe blev påkörd/överkörd av en bil. Det såg så jädra overkligt ut. Man stod där som förstenad. Men som tur var så reste han sig, dock så hade han jävligt ont. Förmodligen hade han brutit nått ben eller höften för bilens vänstra framkant tog på benen på han.

Här kommer dagens outfit när vi gick på stan och fikade.
Tuff, tuffare, tuffast.
image368

Kram Glenn!

En minisemester

Då är jag tillbaka från min minisemester uppe i Strömstad med mina studiekamrater. Det var riktigt skojsigt vill jag lova. Vi bodde på en fem stjärnig camping i stugor helt gratis. Vi utnyttjade en fritidsgård med biljardbord, pingisbord, soffor, air-hockeyspel för våran avslutande fest på kvällen. Där riggade vi sedan upp med två pokerbord och satt och spelade hela natten. Givetvis så immundigades det drycker med åldersgräns också. Roligaste var att värden tillika initiativtagaren till hela spektaklet, kastade in handduken redan vid 22 tiden medans vi andra fortsatte till 05:00. Han hade ångest dagen efter vill jag lova :)

Fast nästa gång så får vi nog ta med oss dom kvinnorna i klassen också, så det blir mer blandat tjöt på festen. För när det bara är killar som umgås så tenderar snacket bli ganska enformigt (dock jävligt roligt snack).

Ikväll så ska jag och min systerdotter på Dia Psalma konsert i Lisebergshallen. Biljetten är en födelsedagspresent då hon fyller 15 år nästa onsdag. Jag är så glad att hon har hittat rätt musiksmak. För jag var rätt orolig ett tag. För ca 1 1/2 år sen så var det bara Carola som gällde. Hon var besatt av henne och har en massa urklippsböcker där allt stod om henne. Och man fick inte prata illa om  Carola får då jädrar, då visade hon att hon ärvt min systers temprament  och tände till på alla cylindrar. Så ni kan förstå min lycka av att hon är intresserad av "rätt" musik. Med rätt så menar jag nästan all annan musik än den skenheliga Carolas alster.

Förbandet ikväll är en annan historia. Det är inga mindre än Hellsongs. Dom spelar så kallad lounge-metal. Dom gör om gamla klassiska Hårdrocksslagdängor till underbara akustiska låtar. Lyssna på deras version av Metallicas  Seek and Destroy




Här är orginalet av låten.

RSS 2.0