Bah!

Oh gott folk,vad detta liv är rörigt! Jag tror inte jag satt mig in i plugg & pojkvän-rutinerna ännu! Eller jag vill inte skylla på det,för jag är en jävel på att planera mina saker jag har att göra. Men för första gången på länge har jag noll koll på grejerna! Dessutom har jag haft väldigt många tankar till körkortsteorin,men nu är den överstökad,sp de kan bli bättre nu igen =) Jag har faktiskt pluggat både fredag,lördag o idag,söndag..inte känner jag mig duktig för det,eftersom jag fortfarande har 2 kapitel att lära mig! Skitjobbigt, rent ut sagt. Men men,på tisdag börjar mitt nya pluggningsliv. Jag lär bli sysselsatt, och pussar i skolan från älsklingen får bli mitt bränsle varje dag!

Jag längtar redan till nästa helg,på torsdag blir det förhoppningsvis Lipz igen..och sedan på lördagen är det folkrace som gäller igen! =) Jag var ju med på det under Fallens Dagar o tyckte de va ballt så förhoppningsvis utser Andreas (som är startchef) mig som "tummen-upp'are" igen,annars tänker jag pusstrejka en vecka! :P

Idag har jag och han varit ute o shoppat,en enkel söndagsshopping. Som vanligt är jag för lat för att lägga ut bilder på det,men det var iaf en kjol,stickade leggings,knästrumpor och en tunnare polo! Skitsnyggt alltihop! Dessutom hämtade jag ut min s.k "Spanien-klänning" jag beställt från Ellos. Den var inte så lång på längden som jag väntat mig,så här hemma i Sverige får det nog bli med ett par jeans under,tyvärr! Däremot i Spanien kanske man kan köra med nåt leggins-aktigt, på kvällen naturligtvis! :)

Ikväll åker jag hem till älsklingen igen,känner för att sova tillsammans med honom en natt igen,man kan ju inte motstå puddingen ;D Resten av veckan blir det mycket plugg, och lite pojkvän! :( Men men..först ska vi spela Bingolotto här hemma,vi har köpt varsin lott och sen har vi en tillsammans! Om vi har tur kanske vi vinner 3 bilar,det skulle smaka smaskens!

Nu måste jag skriva lite på min historiaredovisning jag har tillsammans med Linda imorgon! Strax börjar ju Bingolotto,hjälpes! Aja,en bild också som jag tycker väldigt mycket om..


Jag,Linda & Sofia efter skolfotograferingen.


image320

Blanktecken

Hej människor! Fy fabjan vad jag är glad över att de är fredag,men ändå är de ingen toppenfredag! Ja är tvungen till att sitta å plugga religion denna eftermiddagen,har provet på tisdag..en jävligt dum tid om jag får säga det själv! I min kalender finns det antecknade prov nästan varje vecka framöver tills höstlovet börjar, de finns även inplanerat efter höstlovet också. Usch o fy i bananskal. Helgen blir alltså lugn,ikväll tar jag mig hem till älsklingen..imorgon kommer jag troligen hem igen.

Igår var jag på Kinnekulle o gjorde halkan,den va inte som jag förväntat mig. Vissa stunder var väl roliga,men inget jag direkt kan tänka mig att göra om. Jag vet inte om de beror på att jag satt kissenödig 45 minuter i en bil när man skulle bromsa på halt väglag, eller att jag tappade koncentrationen p.g.a hunger & trötthet! Men men,nu var den biten också avklarad,nu återstår bara uppkörning! :)'

Orkar inte skriva mer just nu,men kan publicera några bilder istället, som är från i tisdags då vi fotograferades. Vi tog våra egna små kort också,"backstage" ;)

Klicka för att få förstoring! :)




Bild 1: Jag, precis färdig hemma ;P
Bild 2: Caroline,Linn
Bild 3: Fjant hej,fjant hå..Jag,Caroline o Sofia
Bild 4: Caroline,Sofia,Linn
Bild 5: Sofia o jag,dom gamla getterna ;P
Bild 6: Linda,nyslingad i håret =D
Bild 7 & 8:  Söta Evelina med dom underbara ögonen!

Vi hörs!

Aktuellt

Hej & välkomna! Idag är det bloggtorka här! Anledningen är att jag gosar med Andreas hela kvällen lång,jag har längtat efter honom! Idag fick han en present från mig,en jättefin huvtröja! :) Köpte även en plattång till mig själv,den va dyr ;)

Vi hörs mer imorgon kväll,är borta hela dagen imorn,är på Kinnekulle o gör halkan med körskolan! Är hemma runt 9-tiden,ack vad jag kommer va trött då! Naaae,nu ska vi duscha! Pöööss!


Antilop

Att äta ostgratinerad falukorv tappar verkligen matlusten till att äta kvällsmat senare ikväll! Jag känner mig på nåt vis rastlös,jag har saker att sysselsätta mig med,men jag har blivit lat helt enkelt,en egenskap jag hatar! Andra bullar var det idag på idrotten,vi har en lärarpraktikant..jag kan ju inte påstå att han är ful direkt,så hade vi en annorlunda typ av Skeppsbrott som uppvärmning,med boll. Varje gång man blev träffad av bollen så skulle man göra 5 situps,o 5 armhävningar! Jag vet inte huuur,men på något sätt lyckades jag ett flertal gånger komma ivägen för bollen,så fick gå åt sidan,lägga mig mellan min riktiga lärare o lärarpraktikanten o träna. Ni förstår tanken? Såklart jag vill få + i kanten o visa hur många sit-ups jag kan göra,vem vill inte visa nåt man är sjukt bra på? ;) Hahaha! Men sen måste jag skryta lite till,jag gjorde världens Ravelli-slängning idag. Jag hade två personer emot mig,med en boll var. Dom stod rätt framför mig,drygt 3 meter ifrån. Jag stod på en vanlig matta! Jag studerade noga deras rörelser o när dom attackerade mig,boll efter boll slängde jag mig ner,smidig som en vessla nerför,och dom stackars amatörerna missa mig! Så det kan bliiii vaaa ;P

Efter uppvärmningen gick vi ut o fick träna spjut-teknik,det var skitkul! Första gången kändes det som spjutet var på väg in i mungipan på mig,men efter ett spjutkast på 8 meter känner jag mig väldans stolt! Nån som vill utmana mig? Näee,trodde inte de ;) Höhö..näe,nu är de slut på detta skrivande. Ska packa mitt tränings-bagage o bege mig till mitt älskade Friskis-hus =)

Ikväll berättar jag mer om fotograferingen vi hade idag!
See ya soon!


Är ni vakna?

Hallå..människor? Imorgon har jag skolfotografering och detta är första året jag inte bestämt vad jag ska ha på mig 2 månader innan,detta året sitter jag kvällen innan. Sista året man får vara med i skolkatalogen. Det ska va fräscht,skitsexigt men bara ett helt vanligt simpelt skolkort. Dessutom ska de inte va skitsexigt,förlåt. Så,vad gör jag ikväll? Packar min gympaväska och bara låter skolkortet bli..naket! Nae..jag ska iaf ha mina Salming-trosor från STHLM jag fick av Evelina i födelsedagspresent ;) Typiskt att jag ska behöva ha något över trosorna,för DOM är ju fräscha om nåt,Andreas har haft oturen att inte sett dom på än ;) Höhö,bad for him!

Godnatt era getter,o glöm inte att jag klara teori-provet idag! Tjaaalalala,guuud vad jag är bra!

Teoriprov!

I DID IT,I DID IT! MY NAME IS AMANDA AND I DID THE TEORIPROV SO FUCKING NICE!

Fyfan vad jag mår bra idag! Lovar att aldrig mer sätta en teoribok i min hand igen,möjligtvis i rumpan!! Att bara koncentrera sig på körningen! Detta ska firas,har beställt pomfritte med beanaiesås,revbensspjäll o wienerbröd. När uppkörningen är klar ska de bli 3-rätters,troooo mig!

AAHHHH! I did it!

Vi hörs! ;)



Bilder:
1) Utsedd till Årets Vackraste Bild,2007
2) Jag & Tjoffsis lördags-myser :)
3) Jag & Maja är ute o går =)
4) Andreas har varit med i tidningen..uppe i Norrland ;) Min lilla dräng ;)

Gris

Halluu! :) Nu går helgen mot sitt slut igen,vilket som känns både bra o dåligt! Om drygt en månad är det sol & bad i Spanien tillsammans med älsklingen o en del av hans släkt. Den veckan kommer bli helt underbar,dock finns det ett problem. Veckan efter har jag ett stooort fett bamseprov i skolan som handlar om funktionshindrade,som har 10 olika delar. Om ni då tänker att ett vanligt prov brukar bestå av ungefär 2 delar,så kommer dehär provet va 5 gånger så stort! Det känns BAD! Det är ganska drygt av lärarna att sätta veckan efter ett höstlov,men nu är de som det är,har bestämt mig för att njuta av denna resa ändå! :)

Helgen då,i fredags kväll åkte jag o Carro Barro till Sjuntorp o simmade lite i simhallen,dock blev de inte länge eftersom vi kom dit en timma innan badet stängde :P Därefter följde jag med Andreas hem,vi käka hamburgare o i vanlig ordning så somnade jag i soffan o fick borsta tänderna i sömnen! Igår (lördag) satt älsklingen barnvakt till hans kusiner,jag var kvar hemma hos honom för att plugga körkortsteori o titta lite på mitt projektarbete. Efter tre timmars pluggande blev jag rastlös o städade Andreas rum! :) Skurade golvet två gånger,dammsög o dammade! Jag hade jättekul,o Andreas uppskattade det också såklart! ;) På kvällen blev de mys framför en film,Perfect Stranger..o kebabpizza! Hur gott som helst! Andreas var även chaufför till sin mor & vännina efter att dom varit ute o roat sig!

Söndagen idag har varit lugn,kom hem i förmiddags..drog direk till gymmet o här sitter jag. Ska strax sätta mig med teorin,ikväll börjar ny säsong av Parlamentet =) De ska bli kul.. :)

Hoppas ni alla haft en bra helg o gottat er rejält! Kanske uppdatering sker senare ikväll,får se på de!
Ha de tjusigt,ciaao!

Glädjeskutt!

Man ska inte ta ut något i förskott,men att ytterligare en gång bli godkänd på trafikskole-provet känns bra,med bättre poäng denna gång dessutom. Nu kan jag åka till älsklingen med gott samvete,och bara fortsätta plugga imorgon. Då blir det repetetion i boken,ska även hinna med att jobba med projektarbetet!

Vi synes!

image305

Fredags-shopping!

Regnet bara öser ner och jag älskar ljudet när dropparna knastrar mot rutan! Det är en äkta höstkänsla..det är ju då jag passar på med lite internetshopping! :) Just nu kollar jag bara efter kläder som kan va fina och bekväma att ha i Spanien. Köpte mig ett vit-ljusgrönt randigt baslinne från H&M idag,70 kr..ett kap! Men har dessutom klickat hem den här,som leveras om drygt en vecka. Spänningen är ooooolidlig ;)

image304

Det känns iaf härligt med fredag igen. Som vanligt blir det att jag åker till Sjuntorp ikväll,ska simma lite i simhallen medan Andreas jobbar :) Oh! Förresten,idag var jag o hämtade mitt pass,jag var hos polisen för en vecka sedan,bakfull o äcklig..fotograferades för mitt passfoto och idag fick jag se resultatet. Jag har verkligen lärt mig en läxa, aldrig mer passfoto bakis!! Pappa tyckte åtminstone jag FICK fina ögon på kortet..vadå fick??? :P

Ha en trevlig helg allihopa,vi höres på söndag då ni får veta mer om helgens händelser!
Kram på er.

Fanclub Sjuntorp

Jag ser mig själv som modig,stark och extremt stolt..För idag har jag visat upp mig offentligt på stan med en tröja som har Sjuntorp-loggan! Så stark är min kärlek till Sjuntorp! Jag älskar Sjuntorps Konsum, dom krokiga 70-vägarna på vägen dit och maten såklart! Jordgubbsfil med cornflakes,nu även köpt här i Trollhättan!

Jag älskar Andreas! Jag kommer aldrig bli så rik att jag har råd att förlora dig!
DU + JAG = VI!

Vi kommer gå igenom motgångar,men vi kommer göra det tillsammans!


Bilden är ifrån i lördags då vi firade 3 månader på krogen.
Båda ser lite smått dragna ut,men vi var trötta..inget annat! Trots om folk vill tro annat sedan torsdags-fyllan ;)
Men Sofia kan bekräfta allting!
image303


Hungrig!

Jag är så hungrig så jag dööööööööööör. Kylskåpet är tomt,frysen likaså. Och mamma & pappa jobbar sent! Det är ren plåga, att jag amanda, hungrig som ett djur ska få leva på grannens trädbark. Så illa är det faktiskt inte,jag ska gå ner o laga mat nu,okej okej..vi hade spaghetti o köttbullar. Det blir godast när jag gör de,brända bullisar o en riktig Amanda-känsla! Det är inte varje dag mor & far blir bjuden på en middag a'la amanda! ;)

Och som ni vet är det ju fredag imorgon,hur underbart är inte det då? Älskar fredagskänslan!
Ha en bra dag sålänge,vi hörs senare! See you later alligator,huxxi-fluxx!


Godkänd! =)

Tjeena! Idag är jag som många andra ledig,det är studiedag =) Helt toppenbra för min del! Började min morgon att vakna klockan 6,eftersom jag sov hos älsklingen inatt. Åkte tillsammans med han och T in till Trollhättan, men när jag kom hem så la jag mig bums i sängen o sov till 9-tiden ungefär! Kunde för en gångs skull ta god tid på mig att äta frukost, vilket som fick mig på ovanligt bra humör ;P Klockan 11 åkte jag o träna ett medelpass,efter det var jag redo för en heldag med plugg. Och nu sitter jag här,näst intill färdigpluggad! Åtminstone med körkortsteorin,har suttit 3 timmar i sträck, och efter att jag gjort ett teoriprov på mitt trafikskole-program som jag blev godkänd på blev jag överlycklig! Nu känner jag mig motiverad igen,härligt värre! Nu väntar jag på middag,sen ska jag åka till Andreas.

Veckan framöver ser ändå ganska lugn ut. Det blir inga livligheter i helgen,ekonomin tillåter inga krogen-pengar just nu. Däremot har jag hittat en klänning jag vill köpa,perfekt att ha i Spanien! Är så sugen på att inhandla den..hade tänkt lägga upp en budget för månaderna framöver o se vad mina pengar egentligen FÅR räcka till.Efter att jag fått mina löner från sommarjobbet sitter jag o snålar på varenda tusenlapp! Det är väl bra å andra sidan,men får inte gå till överdrift såklart!

Nae,nu e jag vrålhungrig så nu går det inte att skriva mer ;P Men ni får ha en himlans bra dag! See ya tomorrow=)

Min måndag

Idag var jag harmoniskt duktig,jag var på skolan 08.04! Normalt sett brukar jag vara på skolan 08.24! Min cykel hamna på andra-placeringen vid cykelstället..jag fick alltså välja vilken plats jag ville. Jag brukar alltid få knö in min gamla hagga emellan två cyklar,lite på utkanten..mobbad sådär! Sen på lunchrasten lånade jag ut min cykel till Linn, när den kom tillbaka hade den blivit pumpad..(yepp,totalt pumpad!)..vilket den behövts en månad nu men som jag  varje eftermiddag gång glömt av. Men för all del...

Idag ska jag inviga mina nya träningskläder,dom skall definitivt förbrukas väl,så jädrans mycket dom ruinera mig på,på Team Sportia..men snygga är dom,javisst ;)

Förresten är jag ledig på onsdag,det gör mig bara så...LYCKLIG!

En äkta 18årshelg =)

Hallu good people! Min 18årshelg har varit fullspäckad av roliga saker,och har inte haft en sekund över åt att blogga,tyvärr! :( Däremot har min nya kamera fått vara med i högsta hugg,o därför tänkte jag istället publicera bilder som beskriver helgen. Bilderna är från torsdag till lördag =)

Torsdag.
Förfest hemma hos mig,vi var ett gott gäng som förfestade & vi hade det roligt hela kvällen.
image298


Fredag.
Insparken på skolan var, och jag hängde med Volvo Aero-grabbarna till insparken. Det var ett litet nöje. På kvällen tog jag & Andreas de väldigt lugnt. Vi var bakfulla som as, och jag somnade tidigt,redan klockan 21.00! Vi laddade istället för ett morgonpass på gymmet dagen efter...



Volvo-killarna som Insparks-faddrar till ettorna. Backslick,hårgelé och bara för mycket 08. :P

Lördag.
Vi mötte upp Evelina för att dra å gymma alla 3. Det var första gången Andreas betalade för att träna. Han såg detta som ett väldigt stort problem :P Min gooing =) På kvällen blev det bowling, därefter utgång! :)

image302




Så,nu blir de slut på det roliga. Ska sätta mig o plugga körkortsteori..jag saknar min Andreas enormt mycket. Efter att ha bott tillsammans en vecka är det svårt att bara inte ha honom vid ens sida längre. Ska försöka göra de bästa av den här veckan.

Hoppas alla haft en trevlig helg,ses imooorn.
Pöööööss!

Insparken

Hallu hallu. Bakfull o jävlig kan man beskriva dagen. Allt som inte får hända,hände idag. Att spilla hett vatten över hela mig o cafeterians bord är ingen bra början. Nu är jag iofs piggare,men på ett väldigt farligt humör. Men allt är värt gårdagen.

Strax ska jag åka tillbaka till skolan för att lämna Andreas kostym han ska ha under Insparken som är idag. Min pojkvän kommer se något annorlunda ut. Skrikande orange skjorta,med backslick. Jag tänker puss-strejka! ;P Men det ska samtidigt bli kul att se alltihop!

Har förresten fixat pass idag,bakfull o jävlig var de ja. Jag ser ut som en man på kortet jag tog!! Ja ville ta om de första kortet,men sjäääälvklart blir de andra kortet SÄMRE! Usch..o de ska jag använda i 5 år. Jag tänker rese-strejka med den äckliga bilden, det värsta är ju att det ska likna mig..hur ofta brukar ja se manlig ut? :S

Nu har jag iaf bråttom,kanske blir utgång ikväll..nästan så man hoppas för jag är på ;) Ha de gott era djungel-spån.
Pööööösss!


Första gången på krogen ;)

Jaha ja,då har man gjort entré på Lipz för första gången i sitt liv. Det var en känsla att visa upp leg'et o krama om vakten ;P Jag testade saker i baren som jag aldrig provat förut,lyckade resultat. Har ju alltid varit en tequila-älskare,men igår gick de bara inte ner efter en o annan drink,shot & cider..tragiskt faktiskt! Och att förvara pengarna i bh:n gick alldeles utmärkt ;)

Nu är jag uppe tidigt för att jag ska hålla Andreas vaken,han börjar 08.15,medan jag själv börjar vid 10.00. Men nu är jag så snäll mot mig själv så ja följer med honom till skolan vid 8-tiden o sätter mig o förbereder en muntlig redovisning jag ska ha idag,haha..de får vi se hur det går! Sova? Jatack,lite. Men hade iaf gaalet kul igår,här nedanför ser ni mig stå uppe på scenen tillsammans med Dj:n,ja va nog där uppe 3 gånger :P

Ha en bra dag,nu är jag hungrig..
Godmorgon :)

image293


Småbilderna;
1) Carro Barro,Linda & Sofia
2) Andreas rockar loss
3) Richard,Linda,Sofia & Andreas -cowboybaren
4) Jag & Carro Barro :)

En sanning

En sanning med att fylla år är att man verkligen får reda på vilka som bryr sig.

Just nu har jag bråttom,fullt upp hela dagen. Slutar tyvärr ganska sent,o har lite att fixa för ikväll. Igår hitta ja en skitsnygg party-väska,förstår inte varför jag tvivlar på att köpa den? Men skit samma,jag har 10 minuter på mig nu..AHHHHH! Ha en braig dag! Tack alla ni för igår. ♥ Tack Andreas för du är en sån underbar pojkvän!

18 år,äntligen! :)

Goddag goddag. Idag är det min 18årsdag,å det enda jag kan är att bara le! :) Känns helt underbart att vara myndig,det är något man verkligen längtat efter! :) Dagen började firas med wienerbröd och mjölk på sängen. Andreas va så gosig,han kände sig tvungen till att sjunga med när mamma & pappa kom in i rummet sjungandes,men han var så trött o slutade sjunga en stund. Sedan kom han på att han fortfarande "behövde" sjunga,så då tog han ton igen. Det var verkligen pina för honom att vakna med lampan tänd 06.15 ;) Men efter lite pussar o kramar kunde han gå me på detta;) Jag fick morgonpresent av Andreas,ett jättefint halsband med tillhörande örhängen,i silver. Foto kommer =)

Dagen fortsätter firas tillsammans med andreas,mamma & pappa. Vi ska till Butler's o käka,därefter drar vi hem o käkar tårta :) Imorgon är de lipz som gäller,efterlängtat eller vad? :P

Nu har jag lite bråttom,ska iväg till stan o kika lite granna :)
Hipp Hipp & ha en bra dag ;) Återkommer senare med bilder :)

Ps: Det var med hjälp av Sara jag fick in headern här på bloggen,men utseendet har jag fixat själv. Hoppas nu alla är nöjda & glada :P


Kick it

Jag är inte på topp, om jag säger så. Ge mig helg,tack! Förövrigt är jag med i trollhättans tidning idag. Bilden är otydlig,försöker hitta annonsen på hemsidan,men icke.

Godmorgon förresten,har en fullspäckad dag framför mig. Hälften orkar jag inte med,skit också!

Ny Header o.s.v!

Ja men titta,en tidig födelsedagpresent till mig själv. Bloggen behövde förnyelse,- en ny header såklart! Lite mer personlig o så:)

Idag satte jag mina fötter på Friskisgolvet igen. Jag kände mig verkligen som en nybörjare,eller som om jag inte vart där på 10 år,utan att folket har åldrats. Kände lite svagt att förskylning fortfarande sitter i,men kroppen får tid på sig. Imorgon har jag lurat med Andreas ut på en promenad. Har tyvärr inte tid till att träna 75-passet imorgon. Jag & Andreas ska antagligen åka till hans mormor o titta lite förslag på balklänning.

Nae,nu när mina muskler har börjat växa igen ska jag offra mig själv & gå o lägga mig i sängen. Men först packa idrottsväska,de tråkigaste böset som finns. Förhoppningsvis bjuder jag på mer saftig läsning imorgon. Är nog mer positiv då,eftersom jag lever min sista dag som 17åring + att jag är med i tidningen,något jag väntat på i ett halvår! Haha..godnatt med er människor. Saknar min Andreas!

sommarkort.
1a bilden är mitt under sommarjobbs-veckorna. andreas förgyllde varenda dag. det var våran sommar! :)
2a bilden är faktiskt innan vi blev tillsammans. Mattias,jag & Andreas softade på bryggan efter vi kikat på balen! :)

image291
image292

Låååångt!

Idag har jag bestämt mig för att vara frisk,för idag börjar jag min träningssäsong! Dessutom har jag fullt upp med plugg,o jag tackar gudarna för att vi slutade efter lunch idag,tack vare det har jag hunnit med att göra alla läxor. Men ännu är man ju inte klar med skiten! Precis,skiten! För nån vecka sen skrev jag TYDLIGEN att jag älskade att plugga. Idag hatar jag det,för det är typiskt att allt kommer samtidigt. Dessutom är det ingen topp-vecka att plugga på. Födelsedag på onsdag,party torsdag,fredag och ev. lördag! Vill ju förstås ut o gratta min gamle Creutz,som fyller 4 dagar efter mig :) Men vi får se..

Det har inte blivit nån större uppdatering här i bloggen under hela helgen bara för att jag varit i Sjuntorp. Skönt att vara utan datorn lite också,men det känns som jag överger er ;) I fredags blev de mys med tacos hemma hos älsklingens familj. I lördags upptäckte jag hur hemskt mitt hår såg ut efter klippningen sedan i fredags,alldeles för kort..så jag bestämde mig bums för att färga & slinga håret. Andreas fick stå för detta,vilket han klarade riktigt bra! Han hade aldrig gjort en hårfärgning innan,jag satt rakt i ryggen hela tiden,på hel-spänn..men jag visste att det kunde innebära det värsta,men just då ville jag bara ha håret omgjort. Men Andreas var sjukt duktig,och det blev ett lyckat resultat... :)

På lördag kväll åkte vi in hit till trollhättan för att besöka Andreas faster. Dom har två supergulliga tvilling-bebisar,drygt ett halvår gamla; AMANDA & Alexander. Jag & Alexander satt o gosade hela kvällen,tills han började gråta,då fick Andreas ta över..tycker inte om att se bebisar gråta bara för att dom tittat på mig en hel kväll ;) Antagligen gråter dom av glädje,men det vet man ju förstås inte! Iaaaaaf..På söndagen var vi på Skördefest i Sjuntorp! Skördefest? ,tänker ni! Ja,precis,som ett stort rave ungefär..där dom säljer ägg,honung,nybakt och har loppis! :P Jag klappade hästar =) hatar hästar,men jag tror jag gillar dom igen :P Fick lite nostalgi sedan jag gick på ridskola! :)

På eftermiddagen pluggade jag lite,vilket som behövdes. Jag gick igenom bilens bla-bla-bla,där motorn å de sitter. På deras saab (den jag kör med på körskolan) kunde jag allt,men när vi sedan kom till den gamle hingsten (Opeln) så blev det svårare. Läste även lite teoretiskt o pluggade matte. Det är extremt nära till teoriprovet nu,så det skrämmer mig lite. Känner mig pressad,o övrigt skolarbete kommer bara ivägen. O de stora problemet är VAD,HUR & NÄR kommer frågorna?? Gah,jag får bara plugga o se glad ut. Amanda plugghäst!

Ja men titta,ännu en måndag har jag lyckats med ett långt inlägg,utan nåt intressantare innehåll.
Nu måste jag faktiskt se till att kila vidare,skolböckerna väntar =S

Pösss,tjaaaa!

BF-citat..som knappt är roliga ;P

Fredags-citat! (det får vara dagens nöje)

Kommer till skolan 2 minuter försent o får reda på att det är skolfotografering runt 20e september,kikar i min almenacka å ser vad det är för dag. Upptäcker att jag har körlektion mitt upp i alltihop.
"Laaaasse,jag har körlektion då..vi måste byta fotografi-tid!!"
Lasse (med en viss ironi) : "Okej,då gör vi såhär att jag ringer fotografen o säger Amanda har körlektion,så vi får en ny tid."

Om han bara kunde sluta vara så ironisk ;)

Later;

Vi tog en sväng till Hjortmosseskogen för att planera inför frilufsdagen på onsdag (my day), så börjar vi tjejer att prata om fester inför Lasse. Strax efter börjar jag oroa mig för fästingar, att dom skulle hoppa på mig & bita mig.
- "Jag är rädd för att fästingarna ska hoppa på mig"
Lasse: Men sluta festa då! (FÄST-ingar).
Ha-ha-ha..not funny. Inte nånstans ;)

Vad vore Barn & Fritid utan vår Lasse-man med sina totalt o-roliga comments? =)



Och vad vore han utan oss o vårt glada humör? ;)


Heroes, inte en flickväns glädje

Såg ni på det nya tv-programmet Heroes igår?
Det gjorde inte jag, jag duschade. Andreas tittade på Heroes. Jag duschade. Andreas tittade på Heroes.
Jag väntade. Andreas tittade färdigt på Heroes. Jag fick duscha två gånger.
Ni fattar poängen med att vara flickvän? ;P 

Killar & deras tv-program ;)


Pöösss!

 

Här är jag och Anders..när vi är ute o övningskör på våra körlektioner..
Anders; Enjoy it! Något hon inte gör, som jag gör är att drajva över heldragen linje..det är jag ganska begåvad på. Men allt är tillåtet när man är ute o övningskör..Man övar ju? Men jag tränar numera på att öva bort mina brister ;)
Bra svenska,mvg på allt! ;P

Hahaha..jag & Andreas flabbar ihjäl oss. Efter 30 sekunder på filmen börjar det roliga, därefter händer de saker titt emellan. SNUSKIGT kul. Får tacka Andreas mamma, för att hon skickade denna film =)

För övrigt har jag o Andreas vart o köpt en digitalkamera till mig idag. Det var så kul, för jag älskar att betala med kort när jag handlar,o det bästa är att göra underskriften,så efter att slått min pin-kod greppade jag bestämt tag i pennan,redo för att åter igen skriva min autograf =) Tillslut fick jag reda på att jag inte behövde skriva under kvittot,då var det roliga över..så jag började traska ut ur affären, utan min nya digitalkamera & plånbok som låg kvar på disken. Underskriften var det viktigaste, Andreas blev tokig på mig ;)

Nu blir det mys framför tv:n tillsammans med huuuuun' <3
Idag har dagen verkligen varit intensiv, och imorgon är jag förhoppningsvis tillbaka på träningsgolvet igen. Förskylningen börjar ge sig, lite tät i näsan..är väl inte så farligt?

Dreams

Mina drömmar alltså. Igår natt fick jag för mig att jag skulle ha körlektion igår (tisdag), inatt drömde jag att när jag väl har min körlektion (idag) så missade jag den. Dom ringde från körskolan o skällde på mig,och jag glömmer ju ALDRIG sånna grejer. När jag vaknade sa jag lite halvt i sömnen; "Det var tur"..Andreas bara: Vad e tur? "Att jag inte missa körlektionen..sånt gillar vi"  Haha ;)

Men fortfarande ligger jag en dag före den här veckan, idag är det onsdag..det bara snurrar torsdag inne i huvudet på mig. Men men, sen tror jag att mitt hår har blivit magiskt. I morse var det helt plötsligt lockar i det igen,så jag hävde i en massa volym-moussé, synd att sprayet är slut vid ett sånt här tillfälle..Håret ser uggligt ut. Men nu har jag faktiskt bråttom, see ya gott folk! =)

7 DAGAR!!!! Planerna kring firandet bara vimlar runt :)

Haha,min gooooa farbror.

För ett par dagar sedan skickade min kära farbror ett mail till mig och frågade vad jag önskade mig i 18årspresent! I förrgår kväll skickade jag ett svar tillbaka, o igår hade pappa fått ett mail av honom där det stod:

"Nu har jag fått önskelistan av Amanda,så nu är det daxs att öppna stora plånboken"..

Hahaha..nån goare människa får man leta efter ;) 
På önskelistan stod:

¤ Ralph Lauren,"cool" -parfym
¤ ELLER Naomi Campell - At night (dessa två är mina favoriter)
¤ Alt. fina drinkglas

Men kära farbror, Amanda fyller bara 18 år en gång i livet.. ;)


Morgonnytt

Godmorgon. Idag har jag INTE..(iiintee!!) körlektion mellan 11.45 - 12.55, vilket jag fick för mig i natt, när jag klampa upp halv-sovandes å kollade i min kalender. Jag kollade förstås på fel dag, jag gillar inte tisdagar!

Kila lugnt ute på gatorna idag,have a nice day!


 


Höstförskylning

Jag tror jag är sjuk. Har ont i halsen, värk i öronen, ser tre elefanter framför mig (och nej..mamma,pappa & tyson sitter inte framför mig) o känner mej bara yr. Jag tror jag behöver jordgubbsfil med cornflakes,min favorit-kvällsmat hemma hos familjen K ♥ .. Dessutom måste jag säga att min stackars Andreas fortfarande är förskyld (han är alltså den skyldiga som smittat mig,han ska få en extra puss för detta) ,o ni ska bara veta vilken UNDERBART
söt(are) röst han har nu ;)

Iaf..utan jordgubbsfil & flingor får jag istället nöja mig med en melodi med Amy Winehouse med den ursköna låten, Rehab.


En försenad outfit

Hellu gott folk. Måndagen har trots allt gått rätt fort,trots segheten av ny veckostart! Men jag är bara nöjd,vill att varje dag ska gå undan,så min födelsedag snart kan anlända. Har listat ut att det antagligen blir en kroghelg,helgen efter min födelsedag, eftersom på torsdagen är det Lipz,på fredagen är det Insparken & sen på lördag är det 3 månader för mig & Andreas! Varje månad går bara snabbare o snabbare,snart bär det även av till Spanien! Osch,påtal om det,igår köpte jag min rosa resväska =) Skitfin,nu är det bara mysdressen som saknas =)

Hinner inte skriva så mycket mera,men jag drar till med en dagens..Varsegoda =P
(och jag vet att ni inte bad om en)

Som ni ser har mina permanentslockar redan gått ur,men volymen sitter fortfarande i. Nu har jag nya planer för min frisyr. Klippa av en bit av håret (dels för att jag vill ha förändring,o dels för att mycket av håret är nu slitet efter två permanenter) Senare framöver ska jag även lägga i guldbruna slingor,det får bli framåt jul!
image286

Skrämmande!

Om 10 dagar fyller jag 18 år. Jag blir myndig! 18årslivet är nog det mest roliga äventyret under hela livet. Man blir vuxen! Men det som skrämmer mig mest är att om 7-10 år (som antagligen kommer gå fort) lever jag kanske ett eget familjeliv,med egna husdjur,utbildning,har (förhoppningsvis) yrke, barn på G o allt som hör till. Nu idag är jag bara en liten fjantig 17åring,som knappt kan köpa en Smirnoff Ice på krogen, men om 10 dagar är jag en vuxen människa som får köpa 15 stycken Smirnoff Ice. Oh nej,då måste jag verkligen bete mig som en vuxen människa också..åh ack! Men å andra sidan kan jag leva sönder livet som 17åring tio dagar framöver! De låter kalasbra ;D


....Tur att jag iaf planerat vad mina barn ska heta.



Kram från en 17åring i sina bästa dar'  ;)



Varning! Låååångt..

..Inlägg;

Tjena människor! :) Helgen har varit lugn för de mesta,men avslutades ändå med lite raj-raj =P I fredags åkte jag hem till Familjen K, och väntade på att Andreas skulle sluta jobba. Kikade på Dödligt Vapen 4,och som vanligt missade jag slutet för att jag stensomnade i soffan. Vaknade ganska tidigt på lördag morgon,o vi gjorde i princip ingenting, och hade heller inga större planer för helgen, som ledde automatiskt till starkt syndrom av rastlöshet för mig. Det slutade med en skön hemmakväll, vi lånade hem lite filmer, stekte pannkakor & gjorde kladdkaka. Jag var nöjd, efter att jag fått se de filmerna jag ville, ätit pannkakor o kladdkaka. Det mest lustiga var trots allt att jag har ALDRIG tidigare lyckats med mina pannkakor jag gjort,o jag har ALDRIG lyckats med att göra en sån god kladdkaka som igår. Trollhättan är bra..Sjuntorp; lite bättre! Det är mitt motto numera ;) Haha.

Senare på kvällen,vid 11-tiden då vi precis skulle gå o lägga oss ringde Andreas mobil o vi blev inbjudna på grannens 40årsfest ;D Vi bytte om igen o gick ner till festen,där de var världens drag. Är alls inte van vid sånt drag på dom festerna mamma & pappa brukar ha. Hela deras altan hade dom gjort som dansgolv! Skitkul om ja får säga de själv,jag dansade heeela tiden och det var sjukt rockigt =D Det svängde verkligen :) Igår kände även Andreas av en förskylning,och den blev värre framåt kvällen,så han var inte på topp hela tiden,stackaren..min älskling! :( I morse var jag tvungen att åka hem,efter att ha bestämt med min bror att greja med projektarbetet. Om jag inte skulle gjort det,hade jag stannat hos min älskling hela dagen o pysslat om honom! Nu får jag inte träffa honom förren på tisdag,tidigast..Jag kommer sakna ihjäl mig =/

Vi åkte en snabbis till Överby/Etage förut för att leta resväska till mig. Som jag nämnt var mitt önskemål en rosa väska,o jag har hittat en =) Det fanns 2 olika på Kårlins,en ljusrosa..och en neon-grön. Den neon-gröna var skittuff,men samtidigt tänkte jag att det är svårt att hitta en mysdress som är neongrön :P Så nu gott folk är jag på jakt efter en ljusrosa mysdress! :)

I veckan är det lite som ska göras,jag ska bland annat fixa ett pass till Spanien-resan,jag är i full gång med projektarbetet, körkortsteorin (har lånat Andreas gamla teoribok från körskolan,så nu har jag två olika böcker + ett nytt teorifrågehäfte!!) ,jag har redan läst ut första teoriboken,men känner att jag ska repetera ännu mera! Andreas peppar mig till max,det betyder mycket!
Jag ska även till biblioteket,o fixa lite andra behövande books, om tiden räcker till ska jag även få tag på nya träningskläder,rosa mysdress samt kika efter en ny bikini. Lite mer tid skulle inte sitta helt fel heller!

Nu lite tal om något helt annat som jag inte nämnt tidigare i bloggen; I onsdags så råkade Andreas kära armbåge ge mitt ansikte en rejäl smäll strax nedanför vänster öga. Jag fick så otroligt ont,så jag grät o skrattade samtidigt,det gjorde sjukt ont iaf. Ganska snabbt fick jag en liten bula som stack ut,den syntes inte överdrivet mycket men den fanns där. På torsdag kväll så var den försvunnen igen,hittade nästan inget spår av den alls,vilket som kändes bra..MEN i fredags när min frisör sköljt mitt hår innan permanent så fick jag se en blå-svart fläck nedanför ögat. Jag trodde det var en mascarafläck,men när jag kom hem försökte jag gnugga bort den flera gånger med vatten o tvål,men den gick inte bort. På kvällen fattade jag tillslut att det var en blåtira ändå,o den är fortfarande kvar..Det ser riktigt illa ut,o jag vill ha bort den NU! Hur länge brukar en blåtira synas egentligen? :S Ett stort grattis till Andreas för att han (utan mening förstås! :) ) har satt spår efter sig ;D

Ojoj,detta blev ett långt inlägg..men så går det om Mandiz inte bloggat på en hel helg ;)
Ha en tjusig kväll,jag själv ska träna aerobics & umgås med mamma o pappa inklusive Tyson! :)

RSS 2.0