Ragnars återkomst

Så,då börjar väl min bloggsäsong igen då i samma veva som jag börjar ny utbildning på högskolan! WELCOME BACK! (Ni som är vana med egobilder här på bloggen kanske märker att jag tillomed har ny look?!)


Idag börjar Friskis nya höstschema och på så vis känner jag att hösten börjar rulla på rätt räls direkt, jag vet att det är träningen som kommer få mig att må bra både psykiskt och fysiskt under hösten/vintern! Glädjen på Friskisgolvet är oslagbart!

Jag kommer uppdatera bloggen så ofta som möjligt nu, o skriva om typ allt(?) Hetaste bloggnyheten just nu är att jag kommer bli faster i slutet av januari! :)

Daxs att erövra sängen, jag är väldigt trött efter några timmar i skolan, men med maaaassor av information. Trots att jag redan kände till större delen av informationen sen mitt gjorda år på HV så har dagen spöat mig med trött-celler! Blir lite vila innan dagens visit på gymmet!

På återseende, Amanda.

Den som väntar på ett bra inlägg kan vänta 7 dagar till :)

AMANDA OCH BLOGGEN ÄR TILLBAKA OM CIRKA EN VECKA...DET BLEV EN OVÄNTAD SEMESTER HÄR PÅ BLOGGEN...SEE YOU SOON LOVELY READERS!

En trevlig bild på mig under min semester :P

RSS 2.0