The best!

Jag har nog världens (förutom bästa) mest värdefulla människa till pojkvän! Att få mig att gå från tjurig & grinig till en ap-busig och glad flickvän är inte alltid så lätt. Andreas procedur med detta börjar med att han ifrågasätter mitt humör, o i vanlig ordning skyller jag på att det var han som var tjurig först! Men efter de,på något sätt är han så fiffig så han plockar fram ingredienser som snart får mig på as-bra humör! Idag slutade det med att jag jagade runt Andreas här inne på mitt rum, Andreas skrek efter min hund Tyson om hjälp,o pappa vrålade från nedervåningen att vi inte skulle väsnas så! Haha,då skrattar vi båda o skojar om att pappsen vill slänga ut oss ;) Och för att skryta ytterligare så kan jag säga att de finns ingen hårdare puscha-på-människa än han. "Varför ligger du här o gosar med mej Amanda när du har massor att plugga,du kan ta tid till mig sen" . Jag blir förstås skitsur på han o med lite lätt dåligt samvete för böckerna går jag genast  o sätter mig vid datorn o skriver på min tenta. Snart ångrar sig Andreas o vill ha dit mig igen. Jag är snäll, tar en paus i pluggandet o fyller hjärnan med nya idéer medan jag åter igen busar med min älskling! Det är HONOM jag vill dela resten av mitt liv med! ♥

...Bara en resumé av dagen! Nu har jag för övrigt blivit klar med hälften av tentan. Nu ska jag lotta ut vilken av dom 2 böckerna på engelska jag ska börja läsa på, som ska vara utlästa tills på fredag!


Människor?

Gud vad jag är trött på människor!!! På alla slags arter också..sen e jag trött på mig själv också för att jag inte kunde stå emot Andreas grupptryck idag när jag egentligen skulle gå upp kl. 09.00 men de blev istället uppstigning 10.30 med honom! Nu hinner jag inte plugga innan jag ska till stadshuset (vart i helsike parkerar man bilen??) o träffa min nya chef. Sen ska jag hem en snabbis och umgås med mamma & pappa, för att sedan åka tillbaka hit till Andreas. Han är mkt snäll som lånar ut sin bil till mig så mycket som han gör ♥ 

Vi hörs kanske ikväll!

Amanda inne på hemnet.se

Haha,jag tror det är daxs att jag släcker mina ögon snart! Jag ringer överlycklig till Andreas efter att ha hittat lägenhet på hemnet,för ett otroligt bra pris! Dom nybyggda precis vid älven..

- Älskling! Jag har hittat en jättefin lägenhet nu,den ligger vid Albertsvägen..
- Jaha..du menar dom nybyggda höghusen?
- JAA! Och vet du hur mycket den kostar att köpa? 995 000!!! De e ju skitbilligt!!
- Suck...Mmm,väldigt billigt (med ironi i tonen)
- Men vadå..de e ju mycket bättre pris än den du kollade på för 250 000 på Tessingatan!!
- AMANDA! DET ÄR NÄSTAN EN MILJON KRONOR!
- Vaa? Ja men visst fan, det är de..(asgarv) Jag får leta upp en ny lägenhet nu då!
- (skrattande) Haha,gör det

Jag ville väl ha den här lägenheten so much,så min hjärna plockade automatiskt bort den första 9an i 995 000! För övrigt övervakar jag hemnet just nu..det är typiskt..finns hur många fina ettor som helst, men skulle bli bäst med en tvåa i längden..de va som Andreas sa idag:

- Men om kompisar kommer hem,då vill inte jag att dom sitter i min säng hela tiden!
- Din säng..?
- Vår säng...

Och de stämmer faktiskt bra..+ att ibland kan de va bra att ha var sitt rum att va i..

Nu e den stora frågan om jag ska sova snart, eller rättare sagt; bli trött snart?! Vi steg upp lite väl sent idag..men har mig själv att skylla! Om jag har tur kanske jag hittar några miljon-lägenheter till! På återseende!

ERKÄNN,SÅHÄR FINA BLIR DOM NYBYGGDA!
Bilder lånade från denna sida







I väntan på pizza...

För att inte få ett BU ("bitchutbrott",från filmen White Chicks!) medan jag sitter här vrålhungrig o väntar på pizza får jag ta mig tid att skriva några rader här! Hela dagen har princip spenderats i sängar,med undantag av soffliggande resten av tiden.Har faktiskt inte gjort någonting alls,å för en gångs skull kände jag mig inte rastlös,jag har bara behövt den här vilan! Kvällen fortsätter i samma melodi..

Har suttit en stund med hemtentan,och jag kom o tänka på en sak. Första veckan då vi precis va färska studenter,o fick alla intryck så fick vi höra "Vänta bara tills ni startar med Brüldes lektioner,o han frågar er vad hälsa är..när ni kommer ut från hans lektioner kommer ni va jätteförvirrade"...Äsch tänkte man..jag vet stensäkert vad hälsa är och innebär! Nu..efter lite mer än en månad så visade det sig att de låg en sanning i vad dom andra sa i början. Förvirrad är jag iofs inte (men har som gott varit det)..men när man läst en av hans böcker får man en helt annan syn på hälsa,o de tycker jag är så himla coolt, de har gått 5 veckor och jag har redan hoppat från en ruta till en annan! De finns så många intressanta definationer bakom hälsobegreppet..I loooove this..allt med hälsa är roligt! =)

Jaja,hoppar snabbt till en nytt samtalsämne! The weekend! När man är ledig från skolan såhär på fredagar känner man att dagarna byter platser..men denna helg blir extra lång eftersom ja e ledig på måndag också! =) Då ska jag förresten på möte om det nya jobbet jag ska få,mitt andra jobb. Ska in i de stora stadshuset o virra omkring,jag gillar egentligen inte att komma till "nya lokaler" o origentera mig själv..så jag kommer se helt vettskrämd ut! Påtal om jobbet de handlar om förresten,ja har tänkte lite på det..o jag känner att jag inte vill satsa 100% på de jobbet just nu,egentligen är det ett jobb jag kan tänka mig framåt jul,o till nästa sommar! Och sen vet jag inte om detta funkar på samma sätt som bemanningsenheten,där dom ringer när det behövs,den varianten passar mig bäst! Jag kan inte få ett "fast" schema..skulle inte funka med skolan..så de är väl sådana här saker jag o hon ska diskutera på måndag! Vi hittar väl någon lösning,men det gäller att va rädd om sina kontakter när de gället jobb o.s.v.!! (Oops,nu blev de inget prat om helgen ändå..men men...en annan dag kanske!)  =O)

Nu tror jag pizzan är på G,så här sätter jag punkt för idag! Ha en mysig fredag!


Bunden!

Jag kan verkligen inte släppa tanken om det där erbjudandet med jobbet,80%-tjänsten! Jag sa bara för några dagar sedan efter att ha jobbat 3 dagar på mitt nuvarande "vikariejobb" att jag aldrig skulle palla jobba så intensivt med oregelbundna tider o.s.v..Jag var och är helnöjd med den utbildning jag just påbörjat. Men dom här underbara pengarna jag skulle få...woaah va det är störande! Jag är i stort behov av att sluta känna mig bunden till två hem just nu.Man packar väskor,packar upp väskor..göra upp vart vi sover denna helg,o vart vi sover hej vilt. Jag o Andreas behöver något eget, där vi väljer själva hur vi ska ha det. Inga krav från andra,bara fokusering på oss själva! Egentligen är inte pengarna problemet.Jag har ett schysst sparkonto,men ska en sån stor summa gå till en hyra varje månad..? Ett riktigt satans dilemma. Jag får mitt studiebidrag på lite över 2000..jag jobbar extra,o tjänar då lite lön..så det borde funka? All inredning har vi i princip..allt behöver inte köpas nytt från början! Både jag o Andreas har skitfina grejer på våra rum.........aaaah..egentligen är det jag som har dom stora kraven. Jag vill ha en lägenhet i centrum,där ligger hyrorna på 5-6000,men hur perfekt är inte det?..Andreas har ju råd med detta om någon..men jag vill ju dela jämnt! Är de vår lägenhet,så ska vi dela på hyran också,han ska inte betala ett öre mer! Man kan ju alltid bosätta sig utanför centrum också..men......det får diskuteras isåfall.........bleeeh!

Nu börjar Efterlyst kl.21..Det är "mitt & mammas program"..å jag blir lika förbannad varje gång då man får se hur jävla sjukt vårt samhälle är,men fortfarande är man så fast vid programmet! Innan sleeping-time blir de lite läsning i Brüldes bok "Hälsa & Sjukdom"!

Nice to have you here today!

Vaken till 02.00?

Hej alla nattugglor!
Sitter just nu o stirrar rakt in i klockan,vill desperat att den ska gå fortare. Älsklingen jobbar sena skiftet den här veckan,så han slutar 02.00 inatt,o jag ska med till Sjuntorp. Har längtat efter sängen i Sjuntorp..min säng här hemma har plötsligt blivit liten,eftersom den är mega hos Andreas.Jag blir jättesur på han varje natt,säger till honom flera gånger att han vräker ut sin kropp på min sida av sängen...morr! Men inatt lär de inte bli problem då vi e drygt 1 meter ifrån varandra :P

Har varit o fikat med Caroline idag, satt o tjöta bort en timma innan vi gick på bio o utnyttjade vår härliga studentrabatt! Jag fick äntligen se Mamma Mia-filmen..o den va ju ingen besvikelse. Men en annan upplevelse var musikalen..musik & dans live är oslagbart! Och jag ångrar inte en sekund att jag o Andreas köpte biljetter till musikaln i somras,trots att jag sett den i London tidigare! Jag fick idén att jag o älsklingen ska ha ABBA-tema på vårat bröllop..men det är långt dit..så Andreas behöver inte få reda på detta än ;) Vid det här laget verkar han oengagerad..."Gifta oss en annan dag Amanda" (med betoning på "annan")

Har pysslat lite med hemtentan idag också. Den är rejäl o krävande kan jag tänka mig.Läraren är filosof o måste ha höga förväntningar,eftersom att vid varje lektionstillfälle ha ställt frågan "Är de någon som undrar något om vår förra föreläsning?" o de blir helt tyst i klassen,därefter säger han med ett stort leende: "Då ser jag verkligen fram emot att rätta hemtentorna sedan"..Alla i klassen börjar fnittra, and then the show must go on ;) Men de är bara att lira vidare i boken, det handlar ju trots allt om hälsa,så boken är faktiskt inte tråkig att läsa..men alla dagar är inte pluggdagar heller!

Jaja..men nu ska jag hitta något mysigare att sysselsätta mig med..Facebook till exempel!
På återseende!


Jobberbjudande!

Idag tog jag o älsklingen oss en lååång sovmorgon. Vi vaknade klockan 11 av att telefonen ringde. Samtalet var faktiskt till mig.De va en mamma till en tjej jag jobbat med under praktiken i 3an på gymnasiet. Mamman sa att när hon träffat mig tyckte hon att jag verkade så gullig o trevlig,så nu ville hon att jag skulle jobba som personlig assistent med hennes dotter..Det var en 80%-tjänst!!!! Hon hade hoppats på att jag inte börjat högskolan än,men nu var jag tvungen att tacka nej. Däremot sökte dom även timanställda, och det kunde jag faktiskt tacka ja till,som tur var! Skulle va jättekul att börja jobba med den här härliga tjejen igen,hon var jättego! Nu ska jag vänta på ett samtal från en människa som ansvarar för timanställningen..Därefter är jag högskolestudent med 2 jobb. Ganska stabilt 19-årsliv må jag säga!


Och jag säger att andra bloggare skryter..Haha..



Från det ena till det andra

Vet ni vad? Jag tycker om mina nya classmates! Jag trivs..jag avgudar klassen! Allting är så öppet o man kan vara precis ärlig,alla är ärliga..inga ytligheter! Helt underbart. Jag ville bara säga det. En stor kram till min basgrupp! Vi har det så himla kul när vi har diskussioner! Jag gillar HÄP08...............Hoppas Brülde kommer gilla min hemtenta lika mycket som jag gillar hans humor! Jag ska aldrig bli filosof!

Några få av dom =)

Fega Anonymer,er är jag trött på!

Hade tänkt uppdatera ett trevlig inlägg,men vad sägs om lite kritiska reaktioner..
Vissa klarar inte av att läsa om andras härliga känslor av power! Fan vilket tråkigt liv människan måste ha!
Varför jag publicerar detta? För alla mina läsare ska ta del av mina kommentarer,så ni fattar att någon enstaka läsare är dum,dummare,dummast.

Fega anonym...vet du inte vad du heter? Ta reda på det innan du skriver nåt sånt här.


Cowboy-bakis

Tja kära människor. Idag är jag bakis! Studentfesten igår..många måste varit avundsjuka på våra snygga outfits och cowboy-looks! Hela Hälsopromotion i princip stod på Lipz dansscen o verkligen körde skiten ur alla. Grym känsla! Träffade även lite annat kul folk, bland annat Lasse Kronér från Bingolotto. Det var han o två till gamlingar i vimlet av massa ungdomar! Och vilken lyx det är att vara stundent, gratis inträde o rabatt i baren! Man bara tackar o tar emot. Idag ber vi om att denna dagen går fort,för jag vill inte jobba ikväll, jag vill inte, jag vill inte,jag vill inte!!

Några bilder från igår, mer hittar ni på Facebook....

Jag & Kim på Lipz


Lasse Kronér & jag hängde i baren ihop!


Killarna i klassen gick verkligen in för temat,jättekul! =)


Nu ska jag vila! På återseende..och om ni undrar varför jag ej uppdaterad mycket har jag precis upptäckt Facebook o hänger numera där oftare ;) TACK HÄLSOPROMOTION O ÖVRIGA FÖR EN KANONFULL TORSDAG!

Veckan's

What a day. Skola och jobb,bra kombination. Haffa åt mig en jobbtid imorgon kväll också, lika bra att passa på. Är ju ändå ledig. På torsdag blir det antagligen STUDENTFEST, med min härliga o goa nya classmates. Temat är Cowboy,så utklädnad ska det också förhoppningsvis bli. Dock är jag inget panikbarn som oroar mig för klädseln..jag ska mixa ihop det fräsigaste! På torsdag ska jag gå o få min stämpel så att jag kommer in på kårpuben! Helgen ser för övrigt lugn ut..ett 14års-kalas piffar till helgen lite, samt en riktigt mys&ät-söndag tillsammans med älsklingen då vi har huset för oss själva! Jag har redan bestämt vilket godis jag ska köpa... =P

Men,jag borde sova nu.

R.I.P Madeleine Deckert --> LÄNK
Livet är så jävla orättvist. Trodde aldrig detta skulle hända någon i min omgivning, allt fel händer alla nu?


Oh no.

Dendära kräftskivan vi hade med Andreas släkt för drygt 2 veckor sedan förföljer mig. Idag fick jag hemskickat ett "födelsedagskort" från Andreas morbror med familj, med en bild på mig, full som en apa från kräftskivan, årets fyllebild. Vad dom måste skrattat när dom la det på postlådan. Resten av bilderna vill jag nog inte se, dom kan faktiskt raderas..så tar vi nya fina kort nästa år istället ;)

Läggdaxs tidigt idag..har en lååång dag att vänta imorgon.

PP

Plugga & Popcorn. Dagens två "P". Ingen direkt puss-dag för övrigt..
Känns ju lagom sämst.

19 orsaker att inte fylla 19

Buuää. Att just ha fyllt 19 suger! Efter att slått i huvudet hårt i ett fönsterbräde, tappat äggsmörgåsen i morgontidningen 2 ggr, och blivit nekad till att komma in på 20 i kön till krogen blir allt bara blääääää! Men trots det har helgen varit lyckad. Min älskade pojkvän är helt underbar! I fredags tassade han ner o dukade fram en frukostbuffé, o när jag kom ner stod det rosor på bordet, varm choklad upphälld, 2 kokade ägg och annat pålägg. Han satt där så himla söt, och hela min kropp blev helt varm! Vi hade det så mysigt vid frukosten!

Efter några timmar anlände Sandra till Trollhättan, och vi tog oss sedan vidare till Uddevalla för shopping, lite käk på Donken o sedan hem igen. På kvällen blev det kalas o när kvällen var slut var jag den nyblivna 19åringen helt slut! I lördags fick faktiskt större delen av dagen gå åt till att plugga, tråkigt nog..men fick iallafall gjort en hel del! På kvällen samlades vi 12 stycken för att fira mig, de blev först käk & discobowling, därefter vidare till krogen där det var sjuuukt mycket folk,o ett riktigt drag på slutet! Det mest besvikelsefulla för min ekonomi var att jag i lördags slängde ut ett x antal hundralappar på shot efter shot, cider efter cider..men jag blev aldrig "Amanda-full"..Istället fick jag ont i vänsterfoten o ville bara bli släpad hem på hemvägen! Gott humör hade jag, men att jag druckit alkohol märkets fan ingenstans..däremot märktes det på internetbanken igår. Är det så här det funkar när man fyllt 19??

Jaja,lite positivitet kan jag väl lägga till i detta inlägg. Dom ringde från sommarjobbet, det var kris o dom ville ha mig där imorgon mellan 16 - 22. Perfekt,det satt som en fluga i en flugsmällare! Idag ska jag träna; core/spinning..o sen firar jag & andreas 15 månader..PUSS PÅ OSS TVÅ!

Nice shit

Jag vill idag hänvisa till DENNA SIDA, och nu säger vi grattis till mig idag! :)
***
Inlägget glädjer mig och inser hur jävla cool jag varit genom åren =P


Ha en bra dag!
/födelsedagsbarnet



Pappa guidar Bert Karlsson =D

Hallu!
Har ni hört talas om Bert Karlssons nya tv-program "Matakuten"? Tillsammans med kocken Melker åker dom runt på turné runt om i Sveriges skolor för att filma hur "dålig" maten är i skolorna. Idag har filmteamet varit här i Trollhättan, på Stavreskolan (grundskolan jag gick på,och där även mor & far jobbar). Stavreskolan föregår med gott exempel i tv-programmet..en fin matsal att jämföra med mellan sunkiga matsalar i typ Sthlm. Iaf..pappa blev en av dom utvalda lärarna som fick vara med i själva programmet, och även hans klass. Det ska bli riktigt annorlunda att se sin egna pappa på TV må jag säga! Hur kul som helst kommer det bli, inför hela svenska folket! Vet riktigt inte när programmet kommer börja sändas, men det meddelar jag så fort jag vet..Ni kanske har bättre koll?

Pappa hade iaf samtalat med Bert idag, och han hade verkligen varit sitt riktiga jag! Bilen körde han upp på skolgården, o där fick den stå hela dagen, trots att det är förbjudet. Vad alla andra sa till honom strunta han i. En lärare på skolan är också höggravid, då hade han vräkt ur sig: "Hörru du,jag vet vad du har gjort" ,o pekade på kvinnans mage. Hahaha..så klockren =P Man vet inte om man ska gilla eller äckla sig av gubben. Jag tycker iaf det är så fucking coolt att Stavreskolan har blivit så jäkla känt bara för sin matsal. Som före detta elev blir jag verkligen stolt..trots att själva skolan försämrats på senare dar'.

Detta fick bli Bert Karlssons lilla egna inlägg. Imorgon anländer ett tåg från Alvesta 11.00..på det sitter Sandra o de ska bli ett jävla drag hela helgen. Så bli inte förvånade om uppdateringen är snål. Partyhelgen kan återigen börja!

Alla hyllar Sandra nuuuuuu!

GRATTIS SOCKERSÖTA SANDRA TILL KÖRKORTET!
DU ÄR BÄST, OCH ÄR VÄRD DETTA
..till och med en ny bil. Men den får pappa Jörgen köpa ;)

Så här roligt hade vi utanför Lagerlunden när vi väntade på vår taxi =P


På Lagerlunden har dom även en jättetrevlig bartender som i slutändan av kvällen gav oss mer alkohol än vad vi betalade för. På bilden ser ni min cocktail Waterfall, o Andreas ÖL,gjord på vete (ist. för korn)


(Vi snodde även med oss lite shot&drink-recept hem till Trollhättans krogar)

I helgen skålar vi bara inte för min födelsedag, utan för ditt körkort också..Det betyder : Dubbelt så många drinkar!

Cancern tog fel person

Det var henne man alltid fick låna en extra penna av,eller suddigum.
Det var hon som var den ärliga, tjecka och mest kreativa på hela skolan.
Det var henne man frågade varje fredag vad hon skulle äta på kvällen.
Det var hennes klassrum som var så mycket henne.
Det var hon som gav mig fina kommentarer om vad jag hade på mig.
Det var hennes namn man ropade högt i korridoren när hon kom traskande.
Det är hennes lektioner man uppskattat och hennes stora engagemang hon lagt ner på oss elever!
Hon älskade sitt jobb!
Barn&Fritids-programmet kommer aldrig bli sig likt igen, inte utan henne.

R.I.P

Bild på en av dom mest roligaste dagarna i hennes klassrum!


Ovänner i drömmarna

Haha, jag säger bara: Fy helsike vilken natt jag o Andreas har haft! Det är ju inte den bästa vi haft iallafall! Det började igår kväll, då Andreas efter filmen vi sett skulle sova, eftersom han skulle upp 05.00 i morse. Jag ligger vaken i sängen o kikar lite på tv:n, då Andreas börjar vräka ut sig i sängen..det gör han alltid när han somnat. "Aja..tänker jag..han är ju så trött o måste få sova bekvämt,jag kan offra mig i 7 timmar med att få mindre plats än honom." Jag fortsätter kolla på tv:n o helt plötsligt utbryter Andreas i sömnen: BYYYYYT!
- "Älskling,vad är det jag ska byta"
Jag får bara ett irriterande stön tillbaka av Andreas som ligger o drömmer. "Aja..jag ska iaf inte byta ut dig älskling",fortsätter jag. Andreas sover vidare, o efter en stund känner jag att det är daxs även för mig att sova. Jag ligger nu med ca 60 cm plats i sängen, resten av sängen tar Andreas upp. Då säger jag till honom att han får flytta in, så jag får mer plats, för jag behöver också utrymme när jag ska somna. Istället för att flytta på sig,vräker han ut sig ytterligare i sängen! Nu blev jag irriterad o tänkte slänga ut apan bredvid mig, men istället fick jag ligga o vrida o vända, då jag tillslut somnade.

Mitt i natten vaknar jag av att Andreas vrålar: "Nu är jag förbannad!!!!"
- Men älskling..vad har jag nu gjort?
- Du kommer bara hit o river ner!!
- Nej,jag har inte gjort något fel nu..
Andreas gör bara ifrån sig sitt irriterande mumlande igen. Vi sover vidare.

På morgonen ringer klockan, jag ger honom mobilen så han själv kan stänga av o snooza på den. Andreas börjar hålla om mig, han har förstås ingen aning om vad han sagt till mig under natten. Direkt efter klockan ringt somnar jag snabbt om. Börjar drömma om ett redskap (som egentligen inte kan finnas) som man straffar grisar med. Någon typ av metall som man pressar grisen med. Samtidigt som jag drömmer detta, börjar jag känna samma smärta som grisen känner när man använder detta redskap. Det var en väldigt otäck smärta! För att bli av med smärtan måste jag få bort personen som gör detta på mig. I samband med att Andreas håller om mig när jag drömmer detta, så tar jag med all kraft i o putter Andreas ifrån mig in i väggen! Andreas blir helt chockad o brister ut:
- Va faan gör du???
Jag vaknar till, inser vad jag gjort o skäms jättemycket. Därefter var jag klarvaken..Mer minns jag inte! Men natten har varit helt jävla konstig. Vi har inte haft vår bästa natt ihop iaf =P

Jag o älsklingen kommer säkert ha jätteroligt åt detta i eftermiddag ;)


Schnark

Efter lunchmåltiden idag kände jag att det behövdes några minuters vila, bara få vara för mig själv i mitt sjukt goa täcke. Dessa minuter blev till 3 timmar, och nu känner jag mig som en ny människa. Nu ska jag skriva färdigt med eximinationsuppgift, för imorgon ska dagen ägnas åt eventuella andra böcker, samt film-marathon! Shoppingen har jag skjutit upp till en annan dag. Jag har för mycket pengar för att handla just nu, jag blir snålare desto mer pengar jag har o äter gratis hemma, det gör jag ju också!

Ikväll kommer sängen kännas liten, dels för att man sovit i en säng på 180 dom 2 senaste dygnen (jag o andreas har sovit tätt, så halva sängen har varit tom) ,och sen brukar jag o Andreas få besök av vår söta Tyson, o vem är det då som får sämta platsen? Jo,jag. Men jag ska inte klaga, jag njuter av att få ha dom två snyggaste (o starkaste?!) bredvid mig. Mina hjältar! ♥




Eximinationsuppgift på bananskal!

Idag kämpar jag med min eximinationsuppgift. Vill åtminstone få ihop hälften! Inväntar nu pannkakor som älsklingen donar med i köket. Senare i eftermiddag ska vi åka till simhallen och bada, Andreas förra jobb. Kan inte direkt påstå att jag saknar att sitta där varje fredagskväll, när jag numera kan hitta något roligare. Men kommer inte kunna undgå snacksen, men nu är jag väl så illa tvungen att betala för alla dom påsar jag häver i mig =P Nej, jag får tänka på morgondagens refräng; Träningspass på förmiddan, shoppingpass på eftermiddan. Kan nog inte bli bättre hörrni.

Skål för att det är fredag,o för att de återstår en vecka kvar tills jag fyller så mycket som 19 härliga år!

(Bild från festandet i Alvesta/Växjö - förfesten..för mysbyxorna satt fortfarande på!!) Mer bilder kommer...en annan snygg dag.


Done!

Såå, nu har jag läst ut den bok som måste läsas inför vår eximinationsuppgift vi fått. Nu har jag drygt en vecka på mig att skriva ihop något. Det är min första eximination, o den ska bli perfekt, liksom alla andra uppgifter jag kommer få. Jag har fortfarande krav på mig, jag måste ha det för att bli motiverad helt enkelt! Dock vet jag inte hur en sådan här uppgift ska skilja sig mellan sådana vi hade på gymnasiet, men imorgon ska jag få tips av Andreas mamma, hoppas hon kan ge mig inspiration!

Strax ska jag iväg på middag hos Andreas mormor. Andreas är där redan nu,o dom gör äpplemos tillsammans, av äpplen får min trädgård. Igår plocka han med sig 4 fulla påsar med äpplen, o fortfarande finns det gott om dom! De blir många mumsiga äpplepajer i höst, lagom till min födelsedag om en vecka ;)

Haha,jag måste få skriva en rätt så lustig sak! Jag har nämligen i flera månader försökt få Andreas att få upp lite fina kort på oss på sitt rum, för han fick bra bilder på oss i studentpresent av systerns pojkvän. Men det har aldrig blivit av att korten kommit upp på väggen. Men igår när den nya sängen anlände så storstädade älsklingen, och gjorde förändringar. När jag kommer hit efter träningen ser jag ett kort på OSS på väggen. Väldigt chockerande måste jag säga!! Men när jag sedan tittar på kortet som hänger uppe bredvid är det ett kort på några jävla grisar. Jaa,precis..grisar med knorrar som ligger i hö!!

- Älskling..Varför har du GRISAR på väggen, dom är ju knappt söta!! (jag är egentligen grisälskare)
- Men dom är ju fiiiiina! (med ett tonfall jag aldrig kan motstå)

Haha,så nu hänger jag o andreas pussandes på väggen, breve nåra jävla grisar (från nordens ark dessutom)! När vi flyttar ihop till en egen lägenhet får grisarna isåfall förflyttas till toalett-väggen :P

Jaja..nu ska jag bege mig till Andreas mormor..jag är jääääättehungrig!

Tillbaka på båda benen

Tja,de har varit lite tomt här i bloggen på senaste. De har ju tagit sin tid att komma tillbaka efter helgens kräftskiva,haha..den var oslagbar! Riktigt schysst party må jag säga. Andreas pappa tyckte det var jätteroligt att jag hade en sådan baksmälla dagen efter, så de första han sa vid frukostbordet var..
- Amanda, vill du ha en öl?
 
Jag kände inget annat än spritsmak av den vidriga snapsen jag druckit kvällen innan..resten av den dagen låg jag ensam i Andreas säng, min pojkvän hade gett sig ut för att återställa vägarna efter Strömkarlsrallyt som var nu i helgen.

Dom senaste dagarna har för övrigt rullat på bra. Igår gick jag ut med att jag brutit foten, detta väckte uppmärksamhet hos många.Anledningen till detta var att jag inte fick den ompysslingen jag behövt igår, för ont i foten hade jag. Har ett stort äckligt köttsår på foten, som blivit infekterat så svullat upp hela foten, de gjorde ont som tusan, jag hade alltså "brutit foten". Idag är det bättre, mamma la på en salva igår som fått de att börja läka bättre. Idag är det tänkt att jag ska kunna stå på träningsgolvet :)

Dagen i övrigt ser allmänt lugn ut.Jag ska plugga, vi har fått vår första eximinationsuppgift! Skönt att vara ledig tills på måndag nu..Senare i eftermiddag ska vi hämta min o Andreas nya säng..den är baooota-stor..o sjukt härlig..så vi ska nog inviga den ikväll! :D

Ska börja plugga nu, men jag hör av mej.
laaaater.


RSS 2.0