Sommarglad! :)

Jag har nog aldrig varit såhär lycklig som jag är nu. Tillsammans med Andreas är allt underbart! Tycker om honom sååå mycket :) Har tillomed köpt 2 överraskningspresenter till honom idag. Hoppas han blir glad! :) Nu har jag fixat lite här hemma,nu ska jag duscha. När Andreas slutat jobba kommer han o hämtar mig :) Ikväll ska vi på bio,o sen ska jag sova hos honom inatt,myspys! :)

Mot duschen :) Jag bjuder även på en dagens...Lägg märke till jackan jag fyndade häromdagen! :)
image217
image218

Sådära'ja

Så då blev bloggen uppdaterad igen,hur har eran vecka utan mitt bloggande varit? Otroligt bra kan jag tänka mig! Haha,iaf. Lite kortfattat om midsommar; Mycket regn,mycket alkohol..Mycket trevligt folk,en mycket LYCKAD helg i Grebbestad.  That's it!

I veckan har det inte hänt allt för mycket,har nästan ruttnat på grund av rastlöshet,förutom när jag fått umgåtts med min gosis Andreas :) Inatt sov han här,vi kikade film igår kväll innan vi gick o la oss "Blades of Glory",en riktigt bra o kul film faktiskt =) Vi somnade runt 1-tiden,o Andreas-stackaren skulle upp o jobba idag,så klockan 07.00 ringde klockan,där har vi anledningen till varför jag är uppe så tidigt idag. Gäsp..men jag klarar mig! Allt är värt det! ♥

Jag kan ju glädja er med att mitt studiebidrag anländer till min konto idag,o hur underbart blir inte det? Money..my lovely money! Den här månaden ska jag se till att spara,S P A R A !!! Men har ändå liiiiiite att fixa till me pengarna,men jag tror det går bra!

Nu till det pinsamma; Vi firade midsommar med ett annat gäng,som var lite äldre..bland annat några från Trollhättan. Häromdagen när jag gick in till gymmet kände jag att blickar på mig hela tiden kom från en kille som redan gymmade. Det var nästan irriterande,så mycket glodde han. Jag gjorde ju ingen större grej av saken,utan bara gymmade på,men jag kände på mig att ansiktet var ett face jag sett förut,men kunde inte placera vart. Igår kollade jag igenom bilderna från midsommar,där var han. Gluttar-killen på gymmet från Midsommar. Ack..jag som suttit och pratat med honom tillomed. Nästa gång kanske det är värt att heja? Haha,vad vet jag.


Nu en liten rad för Pontus: Tja Pontus,jag tkr uppdateringen på din blogger suger,så därför vägrar jag kommentera i din blogg ;) Haha,det jag ville säga var iaf att jag såg dig en bit ifrån Folkets Park i tisdags (eftermiddag?) Jag tror du jobbade,för du gick med nån kille. Jag övningskörde,dock körde jag så snabbt,så jag hann inte "hitta" tutan. Därefter frågade jag pappa vart man hittade tutan,så härdan efter tänker jagt tuta om jag ser dig,såvida jag inte håller för mycket på gasen ;) Det var kul att se dig iaf,o jag blev helt galen. Jag ljuger inte om jag säger att jag började studsa i bilsätet (under min körning) o börja ropa: "PAPPA,PAPPA..DÄR ÄR PONTUS..PONTUS!"


Såå,vad sägs om lite frukost nu tro?
Good idea!
Thanks!

GLÖM EJ MIN BILDDAGBOK

Everything..(shine's)

ETT STORT TACK TILL SANDRA,MARTIN,MADDE & ANNA FÖR ATT NI GJORDE MIN SMÅLANDSRESA TREVLIG =) Smålandsresan var full med mat. Mina vänner säger att jag äter ofta,jag kan säga: Sandra äter oftare :P Såhär såg vårat matschema ut på måndagen:

- Anlände till Alvesta
- Lagade middag direkt
- Gick ut på promenad i 2 timmar
- Bakade kladdkaka,käkade 3/4 medan vi kollade på film
- Efter film hade Sandras mamma gjort hamburgare som vi åt.
- Drog o kollade på en fotbollsmatch,vi stannade till halvlek,efter det gick vi o åt pizza. Vi delade..o mådde illa :P

SJUKT MYCKET ÄTANDE :P


Nu är jag hemma igen,och det känns grymt stabilt. Andreas tog sitt körkort idag,han var överlycklig och de värmde gott om hjärtat :) Vi har varit o käkat hemma hos honom tillsammans med hans familj :) Sen åkte vi o hälsade på hans mormor,o 2 jättemysiga vovvar :) Imorn har jag jättemycket att förbereda inför midsommar,it will be nice!
GREBBESTAD,HERE WE COME! Klockan 23.00 imorgon kväll åker Bil 2 (andreas,jag,jocke & diana..jocke jobbar kvällsskift!) Bil 1 åker redan klockan 17.00..dom hamnar bland alla bilköer,det lär ju bli smaskigt ;)

Är i Grebbestad under hela helgen,hemma igen på söndag! Troligen blir det inget mer bloggande fram till dess! Men jag tror ni överlever..ni har väl inte missat min bilddagbok? Klicka bara här så hamnar ni rätt ;)

Ha de gott folk! Trevlig midsommar o allt dedär! :)
Kram! ♥

The past - the future

Nu har två veckor gått..och allt blir sig likt igen. Tänka sig...det är lika bra att vänja sig igen.
Men jag älskar livet ändå ♥

Med kärlek&värme / Amanda

Senaste shoppingen

SENASTE SHOPPINGEN



1) Svart glittrig tubtopp från MQ
2) Linne från Vero Moda
3) Shoes från Din Sko
4) Smycken från Guldfynd
5) Linne/tunika/klänning (whatever,kommer använda den till allt) från Vero Moda


Imorgon bär det av till Alvesta för att träffa mina vänner där! :) Kommer hem igen på onsdag:)
Ni lär väl uppdaterad före midsommar :) Uppdateringen är dålig nuförtiden. Mest p.g.a bloggtorka,trots att de händer mkt i mitt liv nu men..ni har hört resten förr :P Är inte på blogghumör helt enkelt =(

Idag blir det träning,film o bara en massa mys & slapp :)

Glädje!

Bild tagen på mig igår. Var på Gaddis,älskar att hoppa över vågorna! Caroline är en fantastisk bra fotograf! En stor eloge till henne för att hon lyckades få med mitt hopp så bra ;)

Bilden är sjukt somrig,o sånt gillar vi - förstås! :) Mer bilder lär dyka upp framöver..Följ även bilddagboken! :)
Länk hittar ni i förra inlägget. :)

221333-211

Promenad i sommarvärme :)

Jag & Tyson tog oss en promenad i sommarvärmen :) Nu ska jag va tråkig o kolla film,jag är för trött för att sitta ute. Gårdagen var väldigt lyckad,o bilder & info om det hittar du om du klickar HÄR!

Å andra sidan är jag ett dumhuvud som inte gottar mig i solen..men nej,en film tack!
221333-208
221333-210
221333-209

Bara för er - rockigt!

Oh...visst rockar min blogg? Haha..därför firar vi med rockig musik!! Och tänk på att jag bjuuuder på det. Som en present,bara för er. Enjoy it people,because I Do! Jocke älskar låten,så en extra hälsning till honom.



Jag har blivit  så dålig på att lägga ut mina outfits/nya köp på senaste tiden,men mina 3 anledningar är följande:
1 ¤ Batteriet på kameran är slut,ej haft tid att köpa nya :(
 2 ¤ Blir sällan några "riktiga" kläder när man ligger ute o solar på dagarna. Blir fler utflykter o.s.v under sommardagarna :) (FÖLJ BILDDAGBOKEN) Länk hittar ni i inlägg under.
3 ¤ Det spökar i mitt hus (den mest realistiska förklaringen)

Smurfhits!

Forgive this,and I forgive "that"?

Idag har de vart en väldans bra dag.Men morgondagen lär bli bättre! :) Hemlig resa tillsammans med Andreas,Caroline o Richard! :) Det är Richard som har o kör bilen. Det är jag o Andreas som planerat alltihop. Richard o Caroline vart vi ska ta vägen än.

Richard: Men vad ska vi göra då?
Andreas: Nae,de säger jag inte!

Haha..Richard med bilen var det ja ;) Men vi är så konkreta! ;D

Detta är mina killar..90-tal! Då är vi back in buisness!
Sommaren 2007 glider på ;)


Brum brum!

Åh va bra med körkort,ack va tråkigt med upptagen bil. Påtal om bil,så har jag körning idag,16.45! Pappas kommentar: Åh,va jobbigt..mitt i rusningstrafiken! Thanks daddy! Men jag o Anders kör bra ihop,så de blir nemas problemas!

Trots att jag sovit med stängt fönster inatt så vaknar jag med världens halsont o förskylning. Jag har aldrig blivit förskyld på sommaren annars,men det är väl någon ny trend min kropp börjat med.

Hardcore Superstar - We don't celebrate sundays
Neverstore - Golden youth

Bra musikval!

3 månader kvar - grattis till mig själv!

Hoppsan,kom ju på att jag fyller 17 år o 9 månader idag. 3 månader återstår till min 18årsdag! Sjukt grymt!

3 månader lär minsann gå snabbt. Men sen behöver jag inte påminnas om att det finns dom som fyller tidigare än mig, om sisådär en 1 månad,eller två. För nu räknade vi månaderna till min födelsdag,o inte till Din Carros,eller Maddes..eller någon annan's ;) Höhö..men ett stort grattis till mig själv idag på min stora dag. (Pontus,jag vill att åtminstone du lämnar en grattis-kommentar när du läser detta,vill få ett levande tecken på att du fortfarande har ett roligt liv o läser min blogg ;) )

Dagen firas med en egobild på mig själv,dock är den faktiskt från förra året,förra sommaren med andra ord :) Man kan ju se hur jag förändrats :)

221333-207

Okej..jag är snäll. Ett grattis i förskott till er som fyller före mig.

Smaskiga betyg på grillen!

Sooooommaar med förkylning. Men det ger jag blanka faan i,för jag både tränar,badar o allt som inte är bra att göra när man är förskyld. Dagen började med gymmet,de gick segt..men jag va där o gjorde nytta åtminstone. Därefter åkte jag snabbt hem för en dusch,min raaaraste vän Max ställde upp som skjuts till Överby,underbara vän! Så jag slapp ta bussen:) Vi köpte present till hans mor,jag köpte en tunika (bild kommer om några år,för batteriet på kameran är fortfarande dött) därefter köpte vi glass.Efter en stund kom Sofia o ja åkte med henne hem,eftersom vi skulle vidare ut till Gaddis! :) Vi åkte o handlade lite lunch o åkte ut! Nu e jag hemma,o idag började mammas semester,o detta firas med grillning! Go go for that! Ikväll måste jag plugga körkortsteori,för Anders gav mig läxa sist gång,o jag har redan gjort honom besviken ett x antal gånger när jag inte tagit med boken :P Ja hade tänkt mig lite hjälp från Andreas,han är ju duktig på sånt där =) 

Förresten fick jag mina betyg idag.
6 MVG
7 VG
1 G

En applåd för mig själv *Applåd* Tack,kära! Tycker om er! :D


Självgod igen,jag vet..men hörrni..keep smiling!
  Nu ska jag gå mot grillen. Hett! ^^


Sing it.

Just nu har jag inget kul att berätta om.Vill istället bjuda på en skitfin låt:)
Roxette - Vurable

Min bildagbok är uppdaterad,där hamnar du,om du klickar precis HÄR!


Småskoj sådära..lätt avundsjukt.

Istället för att skriva "jag har tagit studenten,fyfan vad jag är bra"..skriver jag istället:

"IDAG TOG JAG ÅRETS FÖRSTA DOPP (riktigt dåligt av mig att ta det så sent,men har ej haft tillfälle innan)..men FYFAN VAD JAG ÄR BRA".

YEAH YEAH!


Söt kille :)

I torsdags när vi var på Liseberg och stod i kön till Flumeride så knackade en kille mig på ryggen,som var typ 9-10 år o frågade:
- Duu..är du gift?
- Jag? Naaee,de tror jag inte.
- Men varför har du ringen där då? (Jag har en oäkta silverring med en pärla i som ser ut som en förlovningsring på vänstra ringfingret)
- Ehm,jadu..

Här kommer svaret,som jag erkände för dom andra i kön,ett väldigt speciellt erkännande:
Jag har alltid velat att människor ska fråga: MEn Amanda,har du förlovat dig? SKa du gifta dig? Eller ja,att åtminstone okända människor ska tycka o tänka detta. O ryck inte på era ögonbryn nu..det ser så töntigt ut i ansiktet då. Keep smiling!

Här är vi ärliga! Så,nu vet alla sanningen. Jag vill se gift ut,iaf förlovad ut ;) Det är jag & mina drömmar. Jag o min verklighet. Många gillar den,andra inte. Synd för dom som inte gillar den..vilka torrbollar. Och en stoooor kram till denna lilla kille som kom fram o frågade om o med  vem jag var gift med. Och DESSUTOM,när det gått ett tag till,kommer killen fram igen o frågar hur många invånare det bor i Göteborg. Andreas störde sig på lillkillen,o vräkte ur sig: 2 miljoner. Haha,hur kunde han dumma sig så? ;)

Lillkillen hade ju halva inne ;) HAHAHA!

Ett ryckigt moment

Som ringsignal på mobilen har jag låten Katarina & The Waves - Love shine a light. Det är totalt sjukt,pappa satte på en cd för en stund sedan,så började låten spelas..jag hoppade till o va desperat av att få tag o se på min mobil genast. Trots att mobilen låg bredvid mig alldeles tyst var det bara så irriterande att lyssna på den "bara som låt". Det är bekvämt att ha en ringsignal man älskar,för då har man en anledning till att sjunga med istället för att svara ;) Höhö! Njut nu av min ringsignal! ;) För mig kommer låten alltid vara speciell,på ett eller annat sätt. Enjoy it!


Kära sommarkväll!

Kvällen har varit bra :) Vart ute o träffat vänner,suttit lite avsides från alla fjortisar på bryggan o tagit oss en cider,eller två.Bara snackat o haft trevligt :) Frågan är vad,hur o varför det befinner sig SÅ många studenter vid Bryggan,bland alla småbarn? Jag menar..har ni hört talas om Swania,Lipz,Strandgatan,Oleary's m. fl? Det är DÄR studenterna ska vara,inte bland bebisar,som precis gått ur 8an / 9an :P Människor slutar aldrig förvåna mig,men that's life. Om ETT år är det VI som är studenter..o jag säger bara: Då jävlar ska Trollhättan svänga!


Min bilddagbok är förresten uppdaterad. Klicka HÄR så får ni lite ögongodis ;) Höhö :D

Från topp till tå!

Japp,nu blir det en liten resumé av gårdagen. Klockan 09.00,precis innan jag skulle gå till skolan ringde Richard o killarna ville åka med det tidigare tåget,vid 11-tiden. Jag o Caroline bestämde oss för att hänka på det tåget också,men då var vi tvungna att hoppa över avslutningen i aulan.Men så fick det bli. Vi tog tåget ner o såg fram emot en smaskig lunch på Bamboo i Göteborg. Vi gick från centralen till restaurangen,som när vi kom fram var; stängd. Den öppnade 2 timmar efter,tjeena. Desperata efter mat som vi var gick vi till 5an o käkade på "mitt" traditionella ställe,Warehouse! Alltid lika mumsigt där! Efter det traskade vi iväg till Liseberg,det var varmt..om inte varmare :P Höhö! En heldag på Liseberg,den här gången vågade jag mig upp till "Uppswinget".En heeeelt underbar attraktion. Håller med dig Madde,it was great!! Ångrar inte en sekund att jag åkte den,mer av sånt..tack! ;) När vi gick Spökhuset ville jag gå längst fram,ja gav mig själv en utmaning att gå först i ett läskigt hus med 4 killar efter mej,inte varje dag man upplever något sådant ;) haha.På vissa ställen blev jag totalt skrämd,men annars var det chill:) Har en väldans tendens att bli uppkäftig till spökena när jag går den. Hihi ;P

När vi åkte Flumeride,knöka vi in oss 5 personer,tre st. fram o två där bak! Det ägde hela attraktionen! Det blev extremt blött,ÖVERALLT..på ALLA! Men vi hade skitkul,efter nerförsbackarna gick vi på grund typ. De va action helt enkelt! ;P Sen hälsade vi på kaninerna också,mysigt värre.Blev ett par mysiga kort tillsammans med dom,dock har jag dom ej på min dator,för i vanlig ordning gick min kamera o dog efter 5 minuter. Blä för den!

Vi åkte hem ganska tidigt,med halv 10-tåget..var hemma i Trollhättan strax efter 10. På stationen stod Sofia o Carro och överraskade oss. Andreas åkte hem,men vi andra fortsatte neråt stan,käkade på Grillhouse o gjorde en check-out-runda vid Bryggan. Då hade vi ont i fötterna,o idag är mina uppsvullna,vet ej hur jag ska kunna gå runt i stan idag! Vi åkte hem ganska tidigt från stan också,vi va trötta. Hade hoppats på en härlig sovmorgon,men ja sov väldigt dåligt inatt,vaknade till runt 3-tiden i morse,gick ner och käkade jordgubbar o drack mjölk. Somnade till fåglarnas hemska sånger :P Vaknade igen av att höra studentvagnar åka fram o tillbaka. 3 stycken av mina grannar tar studenten i år,så jag vet inte vem jag ska vara mest arg på ;) Haha! Men nästa år,då jävlar! =D

Nu har jag legat ute o solat i förmiddag,ska duscha nu o sen göra mig iordning lite för att kika på alla studenter idag. Hade velat gratta alla mina vänner som tar studenten,men det är så utspritt överallt,så skulle ej hinna. Förlåt,men jag tycker om er..det vet ni! ♥

Ikväll känner jag mig festsugen,men vi får se vad kvällen bjuder på. Något bra lär väl hända!
Ni får ha en fortsatt trevlig dag,people!  / Amanda!

Tillägnat Pontus:
*Liseberg,Jukebox*

- C!! Har du halva inne eller?
- Men Amanda..va du är pinsam!
*Efter åkturen*
- Amanda,Amanda..HELA INNE!

Hoppas du förstår åtminstone hälften,Pontan ;)

Trött

Hej allesammans! Nu e jag o mina fötter hemma igen,efter en mkt lång o händelserik dag. Kom tillbaka hit imorgon så ska jag berätta allting om dagen som gått! Just nu står ögonen i kors,så det är bäst att jag vräker ut min kropp i min älskade säng. Bilder kommer också definitivt läggas upp på bilddagboken. Håll er uppdaterade,men imorgon blir det en jävla sovmorgon..nejfan,grannen tar ju studenten. MORR! Dumma studenter,hoppas ni kommer hata mig lika mycket nästa år :P Moahaha!  Godnatt!

Outfit - Skolavslutning 7/6 -07

image205















































100 meter kyckling

Kvällsuppdatering.

Vi va värsta tjejmaffian som var o kikade på när Mathias spelade sin match här i Trollhättan,dock blev dom utklassade av vårt Trollhättelag,men det var ju inget som förvånade oss speciellt mycket ;) Mathias kunde ej spela hela matchen,o de va ganska synd:) Men jag fick min 5-minuters pratstund,o min kram..sen var jag nöjd :)  KUl att se honom igen,efter flera månader =)

Efter matchen gick jag & Caroline hem till mig,efter en stund kom Jocke o Adam o hälsade på. Mamma o pappa startade grillen,så dom stannade även på kvällsmat :) Till efterätt blev de rabarberpaj av trädgårdens rabarber,med både glass o vaniljsås. Mumsigt värre. När jag & Caroline skulle in o kika fotbollen mellan Sverige - Island tappade killarna intresset för att vara kvar ,så de cyklade hemåt ;) Haha!

Imorgon mina vänner är de skolavslutning. Till hösten är man äldst på skolan,höhö..mäktiga bananer säger jag bara! Känns så sjukt..BRA! Efter avslutningen tar jag,caroline,andreas,adam,richard & daniel oss ner till göteeeeborg! vi ska först gå på restaurang,Bamboo',göteborgs bästa buffé..för att sedan ta oss vidare till Liseberg. Blir grymt kul! :) Därför blir det sängdags tidigt idag..det vill säga efter detta blogginlägg! :P Har en del att fixa med imorgon bitti,hur ska ja hinna med allt? Aja,de funkar nog!

Nu drar jag mig,ha de tjusigt! Kram ♥

Outfit 6/6 - Nationaldagen :)

Studentnisse eller vadå? ;)
Min nya keps jag köpte igår,den kommer från H&M!

Har även provat årets avslutningsklänning,och man känner sig verkligen som en prinsessa i den,trots att den är så enkel i modellen! :) Iaf..här har ni dagens. Vitt,vitt vitt..men va fabjan! Det är sommar nu,gott folk :D

221333-204

Oh,kära sommarlov!

Idag är det ingen vanlig dag,för idag ska jag se Mathias spela fotbollsmatch,hans lag från Falköping kommer hit & spelar mot FCT! Har inte träffat honom sedan i somras,så de ska bli GRYMT kul att få träffa han igen! :D Lite senare idag blir det marknad,men innan de ska ja ut me mamma o pappa till Etage,för att köpa present till min bror som fyller 30 i helgen :) Ikväll blir det förstås till att kika på Sverige - Island's matchen! Och imorgon hörrni..då är det SOMMARLOV. Detta skall firas med en resa till Göteborg tillsammans med the Volvo-boys + Caroline! :)

Sedan är det bara ett år kvar tills jag själv tar studenten,men jag börjar redan nynna på.."För vi har tagit studenten,för vi har tagit studenten,för vi har tagit stuuuudeeeenteeeeen..FYFAN VA VI ÄR BRA!!!"

Det känns sjukt overkligt att ha en hel sommar framför sig,de bästa är att man aldrig vet vad den bjuder på :)

Nu ska ja göra mig iordning. See ya!

Blogg på egen risk

Det händer mkt saker i mitt liv nu. Mycket att hålla koll & tänka på. Känner därför ingen lust att uppdatera här i bloggen varje dag. Tar det som de kommer,men kan ju meddela att jag trivs bättre med livet för varje dag som går.Känns grymt bra! Sommarjobbet är fixat,sommarlovet börjar på torsdag,vardagen har blivit roligare,jag trivs med allt. Saknar ändå att skriva av mig på dagarna,har ju trots allt så mycket att berätta,men vill inte dela med mig av allting heller. Lagom får räcka,har ju ingen aning om vilka som läser,o vill inte att alla ska få veta :) Tidigare har jag skrivit alla mina känslor,men ingenting förändras om mina läsare får veta dessa,så meningslöst. Och sen har jag blivit lat,jag chillar gärnet. Förr stressade jag varje dag,det var verkligen illa. Nu är det slappa puckar som gäller,så skönt att bara kunna glida runt. Det gör ju att mitt liv känns ännu mer stabilt! :)

Jag kommer fortsätta vara hemlig,blir nog bäst så.
Haha,men frågan är då vad jag ska blogga om. Det är nog sånt vi märker.
Men jag trivs med livet,o jag äter din mamma. Mohahaha!

Bilder hittar ni på bilddagboken numera. Där kommer både vardags&festbilder samlas.
Länk till denna adress hittar ni i inlägg under!

Det är såhär jag ska gifta mig!
Höhö...ni som inte sett Pirates-3an,ni kan ju gå o tänka på något annat ;) Haha!

Ni läser bloggen på egen risk ;D

image203

Resumé av helgen

Rihanna's album är SOMMAR!


Sol & värme ute,behövs det något mer den här dagen? :D Det doftar sommarlov minsann:)
Helgen har varit toppen,i fredags blev det restaurang och bio tillsammans med Carro Barro,Andreas,Adam & Richard. Vi käkade på New Place,jättemysigt o god mat:) Därefter blev det bio,vi skulle sett Spiderman egentligen men biljetterna hade blivit felbokade,så vi hamnade på Pirates-filmen. En vecka jag precis sett den,men jag hade roligt ändå ;P Efter de gick vi hem till Carro,o jag sov där:) Igår umgicks jag med Ibbe Bibbe,vi drog en snabbis till Överby,jag shoppade tröja och han skor :) Bild dyker nog upp på detta ;P Efter de drog vi hem till hans syster en snabbis o på vägen hem drog vi en pizza! Mumsi! På kvällen kom Andreas,Adam,Richard o Sofia hit. Vi grillade & höll värmen på altanen.Vid 11-tiden gick vi in o kikade Mr.Bean-filmen..ganska skojig film faktiskt ;)

Idag blir det bara slapp för min del.Ska vräka ut min kropp på altanen för att sedan bege mig vidare till gymmet samt solariumet. Jobbar på brännan inför torsdag! :D

Bilder från helgen hittar ni om ni klickar HÄR!


RSS 2.0