En bra dag i december

Hej människor. Idag är jag på bättre humör. Dels för att jag suttit o pluggat i drygt 4 timmar o de har gett resultat. Måste plugga tillräckligt eftersom jag ska ha ett antal pluggfria dagar den här veckan eftersom de finns annat skoj i livet man kan göra :P Imorgon åker jag och Andreas upp till Dalsland för lite party! De är Andreas moster som fyller 21 så vi ska va i deras stuga. Som jag förstått är det bastu och bada i sjön som gäller under kvällen, o till detta blir de självklart kalla cider o lite vin till maten :) Hoppas bara inte jag fryser ihjäl..brrr!

För övrigt så har min jul varit underbar. Det var längesedan jag uppskattade julafton så mycket som jag gjorde i år, mycket är tack vare Andreas! Snart närmar sig nyår och den firas hos Evelina & Richard och det ser jag också fram emot. Därefter en vecka hos Sandra...ja..ni kan inte förstå hur mkt jag har att stå i..just därför pluggar jag nu i god tid så jag kan ha kul med gott samvete sedan ;) Har inte så mkt mer att säga...mer än att jag skippat mellandags-festandet. Inget jag varken är glad eller ledsen för, men jag ville festa med Sofia-tönten o Evelina...Men dom bara jobbar o åker skidor i Sälen..Så jag sket i de rent ut sagt ;)

Nää, gott folk! Vad sägs om att höras på tisdag? Då finns iallafall jag här på plats igen.
PYSS!

alien

Kära människor. Vi befinner oss nu mitt bland mellandagarna och det är kaos i varenda affär bara för rean. Att folk väljer att gräva i Gina Tricot's hyllor är ju bara förbaskat roande att se på. Samtidigt är köpcentret ännu mer fiffiga och bjuder dit Scotts, kända från Dansbandskampen på tv...Detta leder till ännu mer kaos! Jag, som befinner mig i plugg-kaos väljer att åka till detta kaoset istället.......ni kan förstå vilket humör jag är på!

Dom ringde från bemanningen o fråga om ja ville jobba på tisdag, vilket jag gärna skulle vilja..men som jag däremot inte kunde. Vi ska ju till Dalsland på fest mellan mån-tis..o att va tillbaka i Thn kl.10.00 skulle inte va så aktuellt..Kändes piss att tacka nej, eftersom jag inte jobbat på hur länge som helst, o jag behöver pengarna. Men nu är de som de är.. =(

Isch, näää..trodde de skulle bli roligt att blogga o uppdatera lite..men icke. Jag går i ide lite till..men inte så länge hörrni!
På återseende..snarast.

Onykter gran!

Tjeeeena människor! Nu är det drygt 24 timmar kvar till Kalle Anka! Dagsformen är hur bra som helst och jag känner mig otroligt lycklig! Känslorna inför morgondagen känns inte som de brukar sedan tidigare år, annorlunda men skönt :) Har redan avklarat 2 punkter på dagens lista. Julgran hämtad och sista julklapparna köpta! Just nu är det ett himla sjå med att få upp granjäveln så den står rakt..För det har tydligen mamma & pappa problem med :P Filmade lite av processen förut, och om man bara hört dom utan att sett allt skulle man kunna tro att det var en sex-akt som pågick..Men så roligt blev de inte :P Haha.

Sen vill jag bara nämna en sak till. I år var det första året jag köpte mina sista julklappar dagen innan julafton och jag kan med glädje säga att det var det sista året också. Vilka dumhuvuden..och ja, jag får väl själv räkna in mig i den skaran. To much people..och dessutom kan inte människor varken köra bil eller parkera i centrum..och att de blev broöppning mitt upp i allt spetsade skiten som sprit spetsar en drink!

Det som för övrigt som ska avhandlas denna dag är att klä julgranen när den väl ställt sig rakt, därefter blir det julbak o till sist tomteverkstad då jag ska slå in alla klappar. Idag såg jag på internetbanken att jag i år köpt julklappar för 3300 kr, 700 kr kvar av min budget o jag ska unna mig något fiiiint! =)  Är  i nuläget en väldans sparsam människa o lägger undan så mkt jag kan inför lägenhet o så....för jag längtar sååå..o vill så mycket!!!

Nää..nu är det daxs för andra sysslor. Får se om det blir mer uppdatering senare. Hade iaf tänkt dokumentera följande juldagar som firas :) Dom lär dyka upp efter hand! På återseende, god jul!

Tomteverkstad!

Packa väskorna, för den 2a december JANUARI..(TACK FÖR KOMMENTAREN=D)ska vi åka till A-town! Det finns främst 2 orsaker till varför jag och Andreas åker dit.
1) Träffa Sandra, för vi har saknat henne :)
2) Godkänna hennes nya pojkvän...Så vi hoppas bli väl bemötta ;)

Vi stannar mellan fredag-söndag..så de kanske blir en middag, party (om nu nattklubbarna kan hålla sig öppna denna helg, vi har haft osis med det innan,både i thn & vxö) Jag längtar, de blir en bra början på det nya året =) Får ju passa på att hälsa på min goa farbror också :)

Nu har jag o mamma precis rullat och stekt årets hemmagjorda köttbullar. Jag har varit ute i ruschen o fått tag på dom sista julklapparna. Ska köpa dom 2 sista imorn! Bland mina köpta klappisar märks det inte av någon lågkonjunktur iaf..men jag är verkligen nöjd med allt ja köpt..man får mkt för pengarna som dratts! Jaaaaaaaajaaaaaaaa..kvällen fortsätter med inspelat gossip girl-avsnitt, beverly hills' och avslutas med Prison Break! =) Imorgon är det full rulle hela dagen i princip..det blir först att slå in alla julklappar, därefter baka julgodis o sen åter ut i ruschen för att köpa det sista! Egentligen kunde allt blivit färdigt idag..men den ena grejen jag skulle ha fanns ej i lager, å den skulle komma imorn! Lite attans banditer på de...Kvällen avslutas med en gooooooood smaskig skinksmörgås..för det lär man äta mkt av i jul...mamma köpte en skinka på 6 kg!! De blir mums :)

Vi höres blogg-kamrater!!!!!!!!!!!

Julbad!

Morsning good people! Här sitter jag vaken och hungrig, i väntan på att någon annan människa i huset ska vakna (och helst ska göra frukost åt mig...). Tänker på min syster som för ca 5 timmar sedan anlände till San Diego i USA där hon ska fira jul med D och hans släkt och vänner. Det kommer bli ett äventyr för henne, är faktiskt avundsjuk..Hon ska vara i USA fram till den 5e januari..o hon kommer få uppleva massor! Dessutom kommer D med henne hit  till Sverige då också så dom ska bo här tillsammans =D

Igår skulle vi åka till Andreas mormor för att fira deras hund som fyllde 10, men den korta visiten blev lång för vi hamnade nämligen i v'ärldens julbak då vi började göra brända mandlar,knäck o.s.v..Blev en hel del ätande också..mums =) Idag fortsätter nog bakandet fast här hemma hos Andreas istället :) Och senare i eftermiddag/kväll är det daxs för det traditionella julbadet, då Andreas mormor hyr hela simhallen o bjuder in sina barn, barnbarn o dess respektive! Förra året var himla mysigt med bad o god mat o jag tvivlar inte på att det blir bättre detta år =)

Detta var nog allt för mig denna morgon. =) Vi höreeeees!

thank god, its christmas!

Nu har Amanda jullov 3 veckor..Under dessa tre veckor ska hon öppna julklappar, festa i Dalsland (Ericas 21-årsfest!), festa ännu mer i mellandagarna, fira nyår och fira sitt körkort 1 år! Men jag skulle även vilja (ha tid) och åka ner till Småland för att träffa Sandra också....buhuuu..Ge mig en tågbiljett dit, o lite mer tid så får jag min vilja igenom!

Fest hos Sandra i somras... =)


Förfesten jag och Max hade..när vi söp oss fulla tack vare våra påhittade regler i spelet UNO!



Ikväll ska jag umgås med Adam..kanske hänger med bort till markus & tenggren en sväng!!

Intensiva Amanda

Dagen har varit intensiv och jag är fortfarande uppe i varv..Det är en gåta hur jag ska kunna somna ikväll, trots att jag varit trött hela skoldagen..Men jag piggande till efter en shoppingrunda tsm med Max. Var ute efter julklappar, men det är verkligen omöjligt, därför hittade jag ett par stövlar från Bianco till mig själv..Är så extremt trött på mina gamla, trots att dom är tjusiga! Fötterna blev iaf förtjusta..så de fick bli deras julklapp! På väg hem från U-valla så ringer jag Sofia. Hon o Linda ska o simma, precis det jag tänkt föreslå att göra! Swimmade 1 km..och idag 10 minuter snabbare än sist..Känns häääärligt! Tiden har bara sprungit iväg, o imorn är de daxs för ytterligare ett seminarium..som imorn handlar om våra fältstudier. Har inte hunnit förbereda på så pass mkt jag tänkt från början,men ska sätta mig med det om en stund. Blev ej nöjd med mitt skriftliga, så hade tänkt göra seminariumet bättre. Men hur de går får vi se imorn helt enkelt!

Nu ska jag ringa min älskling...Vi har varit lite tjuriga idag..ok, det är kanske jag som varit tjurig..så ska fjäska lite o så nu =P Undra om jag ska börja eller avsluta med att berätta om mina nya skor jag köpt. Han kommer upptäcka det förr eller senare. Jag tror jag börjar med att berätta,så lägger han ribban hur mkt fjäsk han vill ha!!

Åååååh...jag hittade min nyårsklänning idag! Den kostade 2000, lite dyr. Men jag tog kort på den, så ska fråga Andreas mormor lite snällt om hon kan sy en sån klänning till mig! Hon är ju somsagt proffs...

Avslutningsvis en bild.....Party förra året i mellandagarna..Snart daxs igen!!!

Amanda the moppsi!

Jag ska sluta moppsa mig när det gäller träningen! Jag går till Friskis, tror att jag är så hiiiimla vältränad, helst ska jag ha en bra dag o tycka att jag är starkast av alla! Men sen kommer en dag som denna: Träningsvärk, och jag får känna av den i varje rörelse!! För att bli av med den,o bygga upp dom musklerna som tydligen inte va så starka så går jag o tränar ytterligare en dag. Inte fabjan hjälper de..Nu sitter jag här med dubbel träningsvärk o är desperat efter massage, dock förblir jag utan. Meeen meeeen..kvinnor & barn!!! Mitt nyårslöfte är att faktiskt bli stark o kunna gå dit utan att skämmas för sina tidigare uttalanden! Det ni..en jäkligt spännande utmaning!!

Jag har pluggat intensivt hela kvällen, o de har verkligen gett resultat! Känner mig nöjd med dagens plugg, orkar bara inte göra färdigt den..Kommer däcka mitt på tangentbordet o det skulle inte bli kalas om jag råkade snudda "sudda-ut-tangenten"..Då skulle hela datorn åkt ner på denna fina Egna Hem-väg...

Iaf..nu om morgondagen! Jag o Max ska ha jultema på onsdagen. Vi ska till Uddevalla för att besöka Torp,ska köpa resterande julklappar, för jag kom nämligen på att det är en vecka kvar till julafton imorgon! Där kommer även årets 3 Idol-finalister uppträda o så...o de blir en bonus, de blir kul att se Robin live....han kanske ger mig en gratis skiva..ska skriva manus ikväll för att förbereda mig väl...haha..jag är en tönt!! Sen när vi kommer tillbaka till Trollhättan så kanske vi ska hinna med att baka också..julgoooodis..mums,så jag hoppas vi hinner med allt =)

Nee...nu har jag blivit pigg igen, attans banditer...I neeed to sleeeeeeep! Jag ska gägga ner mig i sängen nu..Med dagens kvällstidning Expressen! På återseende, kära läsare!

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Imorn ska jag och Max bli kompisar med årets 3 final-finalister. Vi ska stå längst fram bland fjortisarna..eller aa,vi ska tränga oss före..Det är så man skaffar sig kompisar..tydligen....Jag berättar mer sedan. Nu ska jag plugga!! Är tillbaka här senare i ikväll..Men ska se till att ni inte missar Blondinbellas nya tv-show..
Puss =)

gone.

Istället för ett glatt blogginlägg så tänker jag istället på nära och kära till en viss person som gick bort igår. Hur livet är orättvist och hur det kan hända oss alla när som helst. Jag har inte med att idag skriva och berätta om hur min dag varit etc. Alla tankar till anhöriga!

Söndags-predikan!

Tudelooooou!
Imorgon kan jag bli känd..för igår var nämligen pressen i Sjuntorp! Senast dom var där va ju faktiskt för några veckor sedan då dom hitta knark bara några kilometer ifrån där Andreas bor..så de är i dom trakterna ja håller till på deltid ;) Haha..nä men igår somsagt var de tomteparad i Sjuntorp..en tradition sen 55 år tillbaka så tidningen var där..o ja va med i tomteparaden..o fasiken va arg ja blir om ja inte kommer med på bild. Japp..för så patetisk är jag! :P Jag ställde mig nära ungarna..för de är ju alltid dom som hamnar i centrum..o sen ställde ja mig breve han som spela dragspel..också en sån där gubbe som drar till sig uppmärksamhet..Så jag använde smart taktik o hoppas på bra resultat imorgon vid frukostbordet!

Jaja..igår var dagen hektiskt! Först tomteparaden hela dagen..det var mysigt, o ja fick stå o sjunga ungefär 15 jullåtar jag aldrig i mitt liv hört förr..så ibland så kunde mina toner svinga iväg på eget håll, men de gick bra ;) Sen var de raka spåret till Göteborg som gällde! Träffade syrran, gick på Liseberg och avslutade Göteborgs-visiten med en pizza i syrrans lägenhet! Jag spelade bort ett x antal en-kronor jag sparat i min lilla ask, men vann ingenting. En besvikelse just då, men efteråt kom jag på den galanta idén att alla dom som stod bredvid mig o vann går upp massor i vikt av all choklad, som dom antagligen kommer vilja ha bort sedan! Jag själv behöver inte oroa mig för det, jag kan ju bara glädja mig att jag slapp betala så mycket för att gå upp i vikt..nu fick jag istället betala för att INTE gå upp i vikt..o de tycker jag är bra!! 

Ikväll ska jag lägga mig tidigt..kommer nog inte somna förren senare..men jag vill bara känna lugn o ro, har vart en himla känslorik dag, o de är så mkt jag vill få ur mig just nu..Vet bara inte var, när och hur! Men jag mår bra..för många tankar bara! Jag lägger upp lite bilder från gårdagen..det piggar alltid upp..Sen ska jag ringa min älskling, han jobbar till 02.00 inatt,o gör resterande vecka..trööögt! Imorgon har jag och Andreas 1,5 år tillsammans, därför ska han få 1,5 puss ;) Tiden har gått såå himla fort,o varje dag tillsammans med honom är en saga! ♥


Älskling & jag gick ju förstås in för tomte-temat..Dräkten jag har på mig var tydligen "enkel" enligt Andreas mamma, o de är faktiskt Andreas mormor som sytt den...Hon är bäst..härom veckan gav hon mig ett paket chokladmoussé...bara för att hon hade "lånat" Andreas o några timmar för att åka o handla..Haha..


Haha..jag tycker bilden ser fjantig ut!! ;) Här står vi iaf utanför Konsum i Sjuntorp o sjunger ;)


Sen blev det mingel med glögg, chokladpraliner & pepparkakor..gratis faktiskt!


Jag o syster på Liseberg...Här ser ni lite smått av den mössa jag köpte för några veckor sedan..Får-mössan ;)


Vill bara avsluta med att jag förra veckan blev helt såld på Ben&Jerry-glass!! Idag fick pappa offra sig för att köra mig till Ica så ja kunde få köpa denna glass. Han gick väl in i väggen när han hörde hur mkt den kostade, eftersom han var tvungen att betala. Men jag lät han få hälften...och jag tror han kom in i en drömvärld när han åt den. Han ropade flera gånger "vilken god glass Amanda!!" trots att jag svarat honom 2 ggr tidigare...fatta ni? Känner att de börjar bli flummigt här nu..Så ja sätter punkt. På återseende gott folk!

Tysons supermage!

Vilken hund jag har! Hans mage är gjord av något speciellt kan man tro. Han har alltid tyckt om väskor..inte väskorna i sig, utan innehållet i dom. Han älskar också att äta! Mat är nog hans stora passion..liksom min. Så fort han får tillfälle tar han till sig äran att äta annat än den mat han egentligen får...De har blivit en dålig ovana för honom..för mat får han tillräckligt av oss. Idag har han iaf gett sig på mitt läppglans som låg i väskan. Han hann käka upp lite på förpackningen...innan jag upptäckte ljudet han gav ifrån sig..för tyst är han knappast! Hans tidigare måltider han käkat upp i smyg är följande:

- På min studentfest hade någon glömt stänga dörren till källaren där vi hade all mat..han åt upp en hel "planka" med kött, frukter o annat bös..Att maten han åt upp kostade flera hundra brydde han sig nog inte ett skvatt om ;)
- Samma dag åt han även upp gula o blå ballonger vi hade på festen..Detta märkte vi dagen efter då han sket blå-gult..ballongerna var av bra garanti o var fortfarande hela!
- I somras var mamma & pappa på besök hos min farbror..vars sambo hade bakat kanelbullar som låg framme vid diskbänken. 30 bullar var plötligt spårlöst borta..han sket som en ko samma natt!!
- Ett halvt paket med 80% mörk choklad...Farligt för hundar men för Tysons mage var de inga större problem. Visserligen kunde jag lagt chokladen på ett bättre ställe!!
- Ur min väska rotade han även ur en förpackning med tabletter som man äter vid magproblem...Dock hann Tyson inte få i sig något,eftersom Andreas upptäckte honom i tid.


Ja...det finns många historier om denna underbara snygga svarta vovve..Tycker mkt om honom ändå :)
Trots att de är fredag vill ja få klart min fältstudierapport idag..vill ej sitta i helgen!! Nästa vecka ryktas de om att veckan blir tung...men än så länge har jag inte känt av det..man ska väl vara glad sålänge man känner så. Imorgon blir det iallafall Liseberg :)

Mätt

Idag blev jag arg på Andreas när jag gick på stan..men han var knappt där med mig. Men det är med att köpa julklapp till sin älskling..det funkar inte i år. Det är månadens i-landsproblem. HAN SÄGER INGET HAN ÖNSKAR SIG..hur lätt är det då? Halsband fick han förra året..armband i studentpresent..Smycke uteslutet..det traditionella. Jag har hittat en julklapp jag vill köpa till honom..dock kostar den 2000 kr..men jag vet att han skulle älska en sån julklapp..men det är mycket pengar! :( Jag vill att de ska kännas klockrent..Det ska vara personligt..Och det är så himla svårt! :( Kläder har han redan fått i mängder...åååh..så svårt! :( Egentligen behöver det inte vara så märkvärdigt..men samtidigt ska det kännas bra. Det ordnar väl sig före jul!!

Idag ska jag köpa gymkort för 4 månader..för jag känner att jag riktigt inte kan anpassa pass-tiderna lika bra längre..jag vill inte stressa alla träningsdagar för att hinna..o komma till Friskis o flåsa upp den måltid jag precis ätit! :P Det var längesen jag var på gymmet..undra om stammisarna känner igen mej? The bitch(?) is back..

Nu väntar jag på Andreas-fjanten..vi ska laga mat..o förhoppningsvis gosa lite innan han åker på sitt älskade rally-möte!! Jag var så hungrig när jag kom hem idag,så nu har jag ätit mig mätt på lussekatter o knäck!! Egentligen hade jag velat sluppit laga mat idag..hade velat ha uppdukad mat som igår..det var så sjukt mkt mat!! På första bordet fanns det mer än 20 sillar..all mat hemlagad!! Jag åt bland annat grisfot...hjort-hjärta o massa annat spännande!! Ni ska få se bilder på godisborden som fanns!!!! Ny bild på mitt face också..nya frisyren..Såååå...here we go!

Nya looken..



Bilder från julbordet..



En liten del av dessertbordet...




När vi kom hem..fick älsklingen 3 rosor av mig :)



Det var nog allt för idag!
Tack o hoj!

Resumé

I morse när jag vaknade trodde jag att min måndag skulle börja med en sköööön härlig sovmorgon, för att sedan fortsätta med en fullspäckad dag med plugg..eftersom jag skjutit upp min fältstudierapport varje dag under två veckor(!!) Men för av ren (o)tur checkade jag in schemat en extra gång på min utbildningshemsida..och såg till min förtvivlan att en heldag med föreläsningar stod laddat inför min "lediga" morgondag...Så nu blir det föreläsningar som ska handla om fysisk aktivitet hela dagen..visserligen är det ett intressant ämne som jag kan få ut mkt utav..men att få vänta med att vara ledig på torsdag känns lite halvt kaotiskt..Men men..kvinnor o baaarn!

Helgen har verkligen varit toppen. Igår umgicks vi med Evelina & Richard, hade en jättemysig kväll ihop..med god mat och dryck. Dock fick jag till slut stå över päronkonjaken Richard bjöd på...den smakade mer illa än vad den luktade. Men allt var verkligen toppen!! Dessutom slog vi två flugor i en smäll o blev bjudna på nyårsfest...mycket trevligt...Då är det problemet borta =P För första gången blir det nog en rolig nyår...övriga år har varit totalt..kaos!! Nästa helg åker vi till Liseberg, o då ska jag o Richard inhandla cigarrer inför kvällen!! Vi ska även gå på restaurangen Bamboo..det är tradition..vid varje Göteborgs-visit! Kommer blir myyysigt som attan!

Imorgon är det julbord på Alberts som jag gäller! Som jag väntat..de kommer bli roligt..o mättsamt! Vill än en gång tacka Max för allt!!! Har inte så mkt mer att berätta i nuet..men jag återkommer..med bilder på min nya frisyr också..Håret med avklippt..men snyggt. Jag är nöjd..Andreas också =) Ni får hålla ut tills imorn..om ni nu bryr er.. :P

Ha de göttans bananer hörrni!
Ciao!

Dagens 2..

Goddagens människor. Idag har jag gjort två bra saker som får mig att "feeeeeeeeeel good"..Jag har städat mitt rum, rensat en hel hylla o ställt all min skollitteratur där, o först då ser jag hur många böcker jag kostat på mig och läst under en termin. Bokhandeln har tjänat stålar..men, böckerna lär väl stå där o damma nu tills jag behöver dom igen :P Sen har jag faktiskt precis skrivit klar med min sociologi-tenta..o då ska ni banne mig få veta att den är färdig en vecka innan inlämningsdatum!! Otroligt va?!? Nu ska den bara bli godkänd av magister Eddy också.

Imorgon ska jag klippa mig, och jag tänker överraska...för nu ska de bli förändringar..för jag tror att jag vågar?! Lugg blir det tvärsäkert iallafall...och sen lite till ;)

Idag fyller Andreas söta syster år...hon är så sööööt så jag skulle vilja äta upp henne! Hon fyller 17 år, så ska till Sjuntorp o fira henne ikväll =)

Jaja..men ni får väl ha en trevlig torsdag!!
På återseende!

Amanda avslöjar!

Idag vill jag avslöja att jag avklarat ytterligare en tenta, och jag blev verkligen förvånad. Tentan handlade om livsstil & levnadsvanor, o den skrevs på lektionstid. När jag gick därifrån fick jag en känsla av "fan va flummigt detta blev Amanda..glöm detta för stunden nu"..And I did..Fram tills ikväll då jag fick se mailet från läraren. Jag blev verkligen förvånad när de stod att jag blivit godkänd! Litteraturen vi hade till hjälp var på engelska,o de gör mig ännu gladare att ja blev godkänd. I can fix this!!

Nu är fältstudierna över i princip. Nu återstår bara PM:et..o det ska jag jobba lite med i helgen när jag får tid, för schemat är fullspäckat, de känns kul! :) En nyhet som dykit upp i veckan är att jag och Andreas,ska tillsammans med Max gå på julbord uppe på Alberts Hotell&Restaurang!!! Kan ni tänka er??? Nu kanske ni tänker "Äsch vadå..julbord går väl alla på"..haha,men då har ni inte varit uppe på Alberts,Trollhättans lyxigaste OCH mysigaste hotell&restaurang..låt mig skryta bara nååågra rader ;) Det är vår kära o bästa kamrat MAX som gör detta möjligt för oss...ni fattar inte hur sjukt avundsjuk min mamma är på mig..efter att hon fått se julbordet förra året =) Tack igen Max för du fixat allt detta till oss...jag har många år på mig att kunna "ge tillbaka"..Än så länge är jag en student med inkomst av 2500 som vanligtvis inte har råd att äta julbord på Alberts..Men när jag är en rik hälsovägledare ska jag bjuda Max..de lovar jag ;) På måndag ska vi äta o dricka tills vi spyr...av julens alla goda delikatesser på Alberts! Nu har jag nog skrytit färdigt..men kom ihåg att jag gör de på ett positivt sätt..o försöker alls inte se ner på er andra..ja är inte mer märkvärdig än er :-)

Jaja..ser fram emot helgen, träffa Richard & Evelina blir mys..o Jul på Liseberg därefter! LÄNGTAR!!!
Nu är de daxs för kvällsmat som min älskling pysslat lite med nu..de blir grööööööööööööööööt..mannagrynsgröt! Mums i kistan!!

Vi höres!!
Hugs!!

RSS 2.0