SAMBO!

Sha-la-la-la-la-la vad glad jag äääääär! Den 1a april flyttar jag och Andreas tillsammans...till vår 2aaaa! Och den är såååå fin! Jag älskar köket,så himla fräscht! Snygga köksluckor o bra utrymme i hela lägenheten! Vårt badrum med baby-blå väggar..och badkar! Jag ska äntligen få ett badkar!! Vi har en balkong (med eftermiddagssol) så vi bland annat ser högskolan! Vi har nära till pizzeria..Alltså..inflyttningsmaten = pizza! Allt känns så bra!

Vi var på visningen igår..o precis i slutet fick vi reda på att det var ett till par som skulle komma o kolla på den här lägenheten. Och jag som precis blivit nyförälskad fick nu konkurrenter om den,de gjorde mig helt förtvivlad! Så inatt har jag drömt en massa om detta, men Andreas ringde tidigt till Akelius i morse för att meddela att vi ville ha den =D Nu ska bara kontraktet skrivas på! Vi är iaf lovade denna skönhet =D Nu är de bara massa inredning som gället!! =)

Nog om detta nu! ;) Ikväll ska vi bara ta det lugnt, ladda batterier inför morgondagen. Det lär bli en lång dag. Jag jobbar mellan 15.45-23.00 å Andreas ska på inflyttningsfest. När jag slutat jobba ska jag vidare till den här festen, så de blir väl lite utgång kan jag tänka mig! Det är planerna hittills!

Jag ska iväg till tandläkaren nu...hämta min nattandställning..Ska man våga inviga den inatt? :S
På återseende iaf!

En gång såg man ut såhär...

2005!




1an på gymnasiet
(ja..tro det eller ej!)



2an på gymnasiet.
.Var faktiskt inte så inaktiv som jag ser ut att vara ;)



Jag älskar att vara Amanda =)
Det är bara så roligt ;)

Full rulle!

Det får bli en snabb-update! För idag är det full rulle.. Jag är mitt uppe i plugget, samtidigt känner jag doft av pannkakor som Andreas står o gör nere i köket. Sen ska jag träna, och ikväll ska jag och Andreas gå på Grottmannen, julklappen jag fick av honom! Den har fått jättebra kritik så detta ser jag verkligen fram emot..Nu till det bästa...vi har fått tid för lägenhetsvisning imorgon...18.30! Läget är perfekt, så nu önskar jag bara att lägenheten passar oss. Jag måste bara intala mig själv att inte bli besviken om den inte skulle vara bra o så! Hyran är jättebra dessutom..men vi får se! Jag är glad för stunden...jag behöver sån action i mig idag!

Idag hade vi praktiskt testledarutbildning i skolan...tuuuur att vi har ytterligare ett tillfälle som vi hade idag..för mig gick det uselt. Jag hittade inte pulsen på någon annan människa än på mig själv. Lever jag bland döda?? ;) Jaja..får hoppas på bättre resultat imorgon!

Nu är det daxs för pancakes!
Hugs!

Bilder från lördagens bravader :)

Klicka för större format!




Ett litet smakprov av det som var =)


Idag har jag varit hos tandläkaren och gjort avtryck. Det var inte läskigt någonting..trots skräckupplevelser sedan tidiga tonåren! Jaja..Nu får jag en nattandställning på fredag...Mina tänder är verkligen envetna! Nu ska vi snart hem till Adam, undra om han bjuder på fika..?

På återseende.
Hugs!

HÄRDAT - Hälsa Är Relationer Där Alla Trivs

HÄRDAT - Hälsopromotions nya utskott, o attans vilket party det blev av allt! Sjukt bra planerat av dom som haft hand om detta. Thank you all!!

Kvällen började med mingel och drink, fick se människor jag aldrig sett innan, trots att man går samma utbildning. Utbytte lite tankar kring utbildningen o så. Innan vi satte oss till bords var det daxs att sjunga svenska nationalsången..Något som tydligen är obligatoriskt på varje sittning. Haha, det var kul..pinsamt att man inte kan båda verserna bara :P Därefter var det daxs för massage,då man skulle sätta sig o massera grannen, perfekt idé ;D Sen blev det mat o allt dedär blaha-blaha o åter bla-ha! Emellanåt blev det även allsång, mycket underhållande =D Vi körde även en lek där man skulle samla på sig så många gummiband som möjligt, genom att försöka få folk att säga det "förbjudna" ordet nej. Leken pågick i några timmar så man hann ju både samla på sig o bli av med sina gummiband :P Riktigt bra lek =D

Barsnack:
Alla besök i baren var som en dröm. Studentpriser, all over it! Galet billigt...obekvämt billigt! Man kunde till o med handla för växelpengarna ;) Så man kunde inte motstå shotarna på hästlängder! Riktigt bra "personal" i baren också..När man kom dit ifrågasatte dom vem av dom 3 bartenderna man ville ha.."och då pratar vi alltså om vem som är snyggast"...samtidigt som dom står o posar mot mig..haha. "jag väljer cidern där bakom er"..."okej,men du kan få en välkyld istället för den".."okej då..du fick precis en stjärna i kanten.." Haha..han blev jätteglad :P

Men iaf...jag saknade Andreas där! Han låg o sov hemma medan jag hade det så roligt..Men men..vi ska ha de mysigt ikväll istället, då ska vi gå på bio, äta popcorn o hålla handen! Det blir alltid en annorlunda känsla när han jobbat helgen o när man typ pratat 20 minuter sammanlagt på hela helgen! Söndagen är den bästa dagen..o jag är ledig måndag o tisdag..å de är relaaaaax! Usch, imorn ska ja till tandläkaren..o de känns obehagligt för jag ska göra ett otäckt avtryck o jag avskyr det.. =( Men nu ska dom banne mig berömma mig för att jag börjat med Listerine...annars tänker jag påminna dom om att jag gjort det..bara för dom tjatat sönder om det innan!

Bilder från festen kommer in senare idag, nu ska jag duscha så jag är fräsch när hun' kommer :)
Hugs!

Datorn = snattare

Nu börjar dagen gå mot sin höjdpunkt. 18.30 är middagen för alla oss hälsopromotörer, några timmar senare är det eftersläpp. Känner mig fruktansvärt laddad. Anledningen till att jag sitter här och nu beror på mitt smink. Enligt Andreas mamma "snor datorn sminket" när man sitter framför skärmen! Det blev helt enkelt för mkt i trynet idag! Mkt glitter..som alltid, o de är sjukt snyggt! =D Jag kanske skulle ta ett glas vin innan jag ger mig iväg. Kameran tar jag med mig, och ni får veta allt imorn ;)

Ha en bra lördag!
Hugs!

Kattens egenskaper!

Kattens egenskaper: Favoriserar människor. Kommer bara till vissa personer när det passar o kräver då all uppmärksamhet. Vem kan motstå en kattunges ögon? Efter några timmar ignoreras man av katten igen, då favoritpersonen åter är hemma! Ååh så drygt! Jag vill inte prata skit om varken min bror eller hans katt, men katten är förfabjan inte klok!

De blir ingen bio ikväll. Haha..så snurriga är vi. Det får bli på söndag! Bion krockade med kvällsmys-middagen. Så snart är det tajm-for-food. Det blir kebab och tillbehör i pitabröd! Och en påse bilar till efterätt..för jag fick inte köpa Ben&Jerry-glass för Andreas :( Han är snäll, för han verkar förstå poängen med mitt träningsliv. Jag ser det inte som något negativt, utan däremot nåt bra. För han vet hur mkt jag ångrar mig efteråt...och han är väl trött på gnället! Han är underbar på alla sätt, min bubbe :)

Nu ska jag ringa syrran..för vi behöver sovplats i Göteborg i februari...för vem vill dansa nykter i Gbg?

friday...

Hej gott folk. Idag är det fredag, o det snöar..vilket är för jävligt! Som ni märkt har det varit dålig uppdatering i veckan..detta p.g.a omständigheter..lite dåliga men ändå lite bra händelser! Igår fick jag iaf tummen ur o gjorde en ny header...får tacka Sara den rara för att hon fixade in skiten :D 

Helgens planer har jag berättat lite smått om redan. Ikväll blir det bio, har tjatat om det i en månad, och wow..idag blir det av! Imorgon är det studentfest med alla hälsopromotörer, det lär bli spännande. Många hemlisar som inte avslöjats om festen än, sånt är kul! Ska även hinna med lite plugg och träning! En bra helg d.v.s!

Igår fick jag och Andreas ett tips på lägenhet från Eidar, dock har dom ett dåligt system (tycker vi nu i början...), deras system bygger på att alla har rätt att anmäla intresse för visning, men av alla dom som stått i kö längst får erbjudan om visning..jag och Andreas har varit uppskrivna i kön typ 3 dagar = sist på listan..yeo! =P  Men men,alltid något!

Nu ska jag äta frukost..känner att jag befinner mig i en bloggtorka just nu.
Vi hörs.

ny header


den ena dagen värre än den andra.

Idag har jag ännu mer träningsvärk. Har släpat skorna efter mig hela dagen, gått som en mumie och ätit som en häst. Imorgon börjar min helg. Nu ska jag kolla Made in Sweden....Amanda loooooves Anders Bagge!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aj,träningsvärk!

Idag har jag total träningsvärk! Var på gymmet igår med Andreas och Adam, o på det gymmet har dom maskiner som inte Friskis har, som då självklart blir roliga att använda. Idag sitter jag här (för jag vill helst undvika att gå för träningsvärken i benen) med enorm värk i triceps...it huuurts! Och hur ska jag klara av core-passet ikväll, hoppas musklerna mjuknar upp!

För övrigt är jag trött, jag orkar inte lägga ner mkt eneri på plugg idag. Vill bara hem och softa med Tyson, min prins :) Helgens planer är redan spikade. På lördag är det daxs för studentfest för alla hälsopromotörer. Alla ettor till treor är inbjudna, det bjuds på mat och dryck + aktiviteter. Syftet med det hela är väl att alla ska lära känna varanda lite eftersom vi går samma utbildning. Det ska bli kul! Party är väl ändå ett av dom bästa sättena att lära känna varandra på, då vågar allt folk bjuda på sig själva ;)

Jaja, har inte mkt mer att nämna idag.
På återseende.

Våfflor,plåtning,pizza!

Gäääääsp! Jag är helt slut, och stressad! Har varit i fotostudion från 13.30 till 19.45! Sjukt krävande och en riktig energibov. Behöver verkligen varva ner några våningar! Imorgon har jag seminarium, har en liten grej att fixa inför detta ikväll. Samtidigt börjar just nu en film jag vill se tillsammans med Andreas...Samtidigt som jag försöker komma in på sidan där jag kan kolla mitt schema i skolan denna vecka, men där är det självklart ERROR! Skit också! Jaja, dagen började med kalas, dock bara en snabbis eftersom vi skulle vara i studion vid halv 2. Våfflor bjöds det på, så man kände sig ganska uppsväld, men de gick bra ;) Har tillbringat hela dagen o halva kvällen med smink,kameror o ett mkt rörigt schema + en pizza emellanåt..(idag var man knappt sugen=ingen aptit!), men nu lär det dröja ett tag innan nästa fotning!

Helgen har för övrigt varit lugn. Jag har pluggat, varit trött och tittat på film. Fredagen var trevlig tillsammans med Max, vi lirade guitar hero tills vi spydde på det ;) Jag har kommit på att jag och Andreas ska önska oss ett Wii som inflyttningspresent när vi flyttar! Jag ska framföra denna önskning till min far och mor denna vecka! Imorgon ska vi förresten "gå och visa oss" för Eidar,Akelius och Lundqvist's..o sen härdan efter kommer vi få "erbjudande" och tips om lediga lägenheter, åtminstone ifrån Akelius och Lundqv..bla bla bla! Nu är vi på G..känns underbart för oss båda!!

Nu måste jag faktiskt återgå till min verklighet, ska försöka fixa det sista inför seminariumet snabbt för att sedan bara varva ner ytterligare! Vi höres..ha en jävla bra kväll! Hugs.

play station, cool.

Man kan resumera min vecka följande: "Skit..." Men som tur är går den mot sitt slut, o jag ser redan fram emot nästa vecka. Dock inte inför ett seminarium vi har på torsdag, där vi ska ha läst ut en svårskriven engelskabok som handlar om förtryckare o dom förtryckta..För stunden har jag förträngt bekymren inför detta, men dom lär dyka upp inom snar framtid!

Ikväll ska jag umgås med Max, vi ska ha guitar hero-kväll, o naturligtvis kika Let's Dance. Detta blir nog skoj, ikväll är jag i bättre form än förra fredagen så jag lär inte ha somna 22.00 ikväll! Vi ska ha roligt! =) På söndag är det daxs för att stå framför kameran igen då jag,Cic och Angie ska plåtas lite grann! Detta ser jag fram emot, tycker det ska bli jätteroligt! =) Ska ju tacka både A och C för att jag fick chansen :)

Nu ska jag ringeli-ringa Määäääx'en för att sedan återgå till fredagens sköna stämning!
På återseende gott folk!

Ny termin(er)

Tjoola mangoola.
Ny termin, både i skolan o på Friskis. Känns härligt! Dagen började med en snygg sminkning (för att låta lite ytlig) och ut i regnet. Kom som en dränkt katt till skolan, med både hår o smink förstört. Hade dessutom cyklat i motvind o jag vet inte hur många gånger jag morrade svordomar...Som tur var de ganska tomt på gatorna runt omkring så ingen fick ta någon större del av denna aggression! Allt eftersom dagen gick kände jag bara mer o mer träningsvärk smyga fram i armar o ben. Riktigt tragiskt..eftersom jag alls inte körde hårt på gymmet igår. Men det var somsagt längesen jag körde maskinerna senast så får väl erkänna att jag är KLEEEEN i vissa muskelgrupper ;) Sen fick jag naturligtvis cykla hem i samma väder igen, men då hade jag åtminstone medvind! Har kört ett pass på Friskis ikväll, under vissa delar under passet kände jag mig som en stel pinne p.g.a träningsvärken..musklerna mjuknade aldrig kändes det som. Sen klev ju självklart värken i benhinnorna fram, så då var jag tvungen att ta de lugnt...Tokigt jobbigt!

Imorgon däremot är det en ny dag! Och visst är det underbart?!? =D Jag ska fika på Expresso House..med varm choklad o scones som lunch! Sen ska jag på ett möte med en människa på Hälsan (Trollhättans företagshälsovård) inför praktiken..Vi får se vad dom kan bidra med! Idag har vi startat en ny kurs i skolan, o den verkar sjukt spännande o jag ser verkligen fram emot praktiken då vi ska dra igång ett EGET hälsoprojekt under 4 veckor! Det ska bli så kul! Så innan praktikperioden ska vi ha något som heter testledarutbildning, o hur kul blir inte det? =)

Sen går det väldigt mkt tankar kring tentan vi hade i fredags nu. Detta är den värsta tentan sedan Brülde's som man är nervös inför (om ni kommer ihåg honom,vi hälsopromotörer glömmer honom inte:D) Nu på högskolan har jag fått lära mig att acceptera tentor som blir underkända! Första gången (och faktiskt den enda hittills) jag fick ett U blev jag helt förtvivlad, detta var inte något jag var van vid på hästlängder. Men när jag fick skriva om den så lärde jag mig så fruktansvärt mycket mer! Efteråt kändes det skönt att ha gjort om den, för den hade verkligen skapat framsteg hos mig! Inte fabjan är det roligt att bli underkänd, de fattar väl vem som helst. Men om det nu skulle hända på denna tenta (som vi mkt möjligt kan få tillbaka imorgon) att jag inte blir godkänd så kommer jag till viss del känna besvikelse, men samtidigt kommer omtentamen ske muntligt...och att prata är inte en av mina svaga sidor. I o med det att jag plugga så hårt innan tentan sitter en del fortfarande, så ska försöka se positivt på saken isåfall! Men det skulle vara fruktansvärt skönt att ha fixat den! Jag tror jag inte nämner mer om detta nu ;)

Ska snart gå o lägga mig idag..har varit trött under dagen så ska bli skönt med lite Zzzz...
Imorgon fortsätter min träningsvecka, o då ska jag för första gången testa på ett core-pass. Core är ett coolt namn på en träningsaktivitet. Förmodligen kommer jag bara inte ha ont i armarna på onsdag, utan även magen!

Sleepa gött!!

slutet av helgen

Hallu hallu!
Hemkommen efter 2 timmars vistelse på Friskis! Dom har haft öppet hus idag, där man även fått träna gratis på alla pass..så jag drog med mig Andreas dit. Det var meningen att vi skulle köra ett core/bosu-pass..trots att vi var där bland dom första fanns det inte tillräckligt med bosu-bollar till oss, så istället traskade vi lite besvikna till gymmet! Jag slöade igenom maskinerna lite..medan Andreas körde hårt. Han var helt slut efteråt..och idag slog han nog nytt personligt rekord i sit-ups, hur många det var ska jag inte gå ut med här i bloggen p.g.a privatliv..men de var iaf fler än 10..o jag är jättestolt över min älskling ;) Han är så sjukt snygg när han tränar! :D Och han är faktiskt starkare än vad jag tror....hm! Efter gymmet drog Andreas hem o jag gick vidare in på ett annat pass som kördes,så nu har jag tränat nog för idag! Resten av kvällen ska jag kika inspelat Beverly Hills o bara slaaappa...tänker inte röra en enda skolbok, o ja är så himla glad över detta ;)

Sen är jag jätteglad över en annan sak! Nästa vecka har jag o Andreas bestämt oss för att gå till Eidar o Akelius o skriva upp oss på lägenhetslista..För nu ska nog detta komma igång på riktigt. Jag är så glad så jag inte vågar tänka mer på det :) Att få kunna få leva tillsammans självständiga och att inreda en lägenhet känns så spännande! Jag älskar Andreas så mkt...på tal om det ;)

Nu blir det duschen..sen vira in mig i en filt o bara njuta av en söndag där inga måsten finns överhuvudtaget!
Hoppas ni haft en trevlig helg.
Kram A.

ps! Efter tentan i fredags kände jag redan kl.13.00 att jag behövde ett eller två glas vin senare. Jag följde denna instinkt o följande hände;
- efter 1 glas: gick från normal Amanda till en mkt välsjungande och dansande Amanda...något som fick Andreas o Max till att bli smått irriterande under Let's Dance!
- efter 2 glas: gick från en överenergisk Amanda till en död apa liggandes i sängen. 21.45 halv-sov jag...i soffan breve satt gästen Max o tittade på tv! 45 minuter senade stensov jag. Max hade gett upp hoppet o hade gått hem. Förlåt Max..men jag hade haft tenta ;)

Det jag vill ha sagt med detta är att en tenta som den i fredags sätter verkligen sina spår i kroppen. Tänk så mycket jag kan koncentrera mig egentligen =D


Dan före tent'are-dan'

Imorgon är det sal-tentaaaaaa...jag har hittills varit lugn av mig. Känner varken stress eller press. Går det åt helvete så gör det, men då kan man inte skylla på att jag pluggat för lite..utan att det bara gått slarvigt till, eller nåt annat tragiskt!

Helgen ser jag fram emot. Imorgon kväll kan vi naturligtvis inte missa Blondinbellas debut i let's dance. Det blir därför let's dance-tema hemma hos mig alt. hos Max imorgon..där det bjuds på massa trevligheter..allt som hör fredag till ;) Lördag bjuder på träning o resterande helg blir avslappnad...mitt mål är att få tillbaka jullovs-känslan en gnutta!
nu ska jag sleeeepaaa!

Psst! Vi får inte glömma att hurra för min godkända fältstudierapport...

pysse.

Done!

Tja!
Idag har jag suttit o pluggat flera timmar i streck, nu är jag äntligen färdig o ska inte röra skiten mer för idag! Tentan är på fredag, och jag känner att jag pluggat in det som är relevant o typiskt för att komma på tentan..jag har dessutom förstått hela boken översiktligt. De dumma med den här boken var att man verkligen var tvungen att läsa i princip alla kapitel för att fatta ett sammanhang men nu är det inte så mkt mer jag kan göra av saken mer än att göra det bästa jag kan på tentan. Tur att jag har en dag till godo imorgon också!

Om en halvtimma ska jag åka o va barnvakt åt Andreas kusiner, därefter ska jag träna o rensa hela mig..för något jag behöver nu är att röra på mig! Imorgon börjar skolan igen o det startar med ett seminarium av en bok. Jag läste ut boken för längesen, i början av december..men jag har totalt glömt bort vad den handlar om, så nu har jag fått börja läsa om den :P Jag har iaf läst över 100 sidor idag, får se om jag klarar mig på det imorgon på seminariumet. För jag har verkligen ingen lust att sätta mig o läsa ikväll. Då ska jag bara ta mig egen tid!

Avslutar med 2 bilder från i söndags då Andreas mosters familj hade bjudit vänner o släkt till skridskoåkning (nämnt tidigare) på sjön. Vi var sammanlagt 30 stycken..det var riktigt mysigt!!

Jag o min fina svärmor! Förresten en ganska bra bild på min fårulls-mössa jag tjatat om..


Jag på ute på isen :)


Resten av bilderna hittar ni nu ute på Face'an!
På återseende gott folk!

Here I am again!

Soppa, allt är just nu en enda varm soppa..min vardag kokar hela tiden! Snart är min vinterledighet slut, jag som precis börjat vänja mig med den nya vardagen! Men iofs är det inget fel på den vanliga heller..Det jag saknat mest under vintern är den regelbundna träningen på Friskis..och träningen betyder mkt för mig..inte minst för det psykiska! Jag är iaf nöjd med dom senaste 3 veckorna!!

Igår var jag o Andreas ute o shoppade. Var bland annat inne på JC om hopp för att hitta ett par snygga jeans. Jag blev först helt knasig, men tillslut irriterad när det alls inte finns någon ordning på jeansen. Alla jeans dom rear ut har dom lagt i en stor hög, huller och buller av olika sorters märken. Tillslut gav man upp hoppet om att hitta ett par, för man såg bara en massa jeanstyg av alla varianter, för mig är det inte lockande att köpa ett par jeans som 150 människor tallat o rört runt i tidigare...Så det fick bli ett par fräscha nyinkomna jeans från Vero Moda ist..läääängesen jag handlade där...men jag är nöjd med köpet!

Sen har jag ju glömt att sammanfatta mitt år 2008, så jag väljer ut dom månader det hände något kul 2008 :P

Januari: Fick körkort,imorgon är det faktiskt EXAKT ett år sedan jag fick det!! (Andreas tillägger: "Då var det ju också exakt ett år sedan du lärde dig köra på motorvägar också.." Haha..de finns historia bakom detta;D)
Satsad även på att bli Friskis-ledare, dock gick det tyvärr inte hela vägen, bland annat på grund av högskolan som skulle starta framöver (kunde ej leda dagtid). Först blev det en stor besvikelse, men nya chanser kommer väl...

Februari: Jag åkte med på skidsemester för första gången i hela mitt liv! Det var både skratt och tårar, men i längden en helt underbar vecka. När vi inte åkte skidor så festade vi, så kan man sammanfatta den veckan! Något jag gärna skulle vilja göra i år igen!

Mars;
Jag,Sofia,Evelina,Linda och Carro drog till Göteborg och festade. Kanske inte speciellt märkvärdigt,men kvällen var på något sätt magisk, o de blev verkligen ett speciellt festande den kvällen. Något man gärna vill uppleva igen!

Maj: Skrev mitt livs första CV, kom in på arbetsintervju och fick ett grymt bra sommarjobb, ett jobb jag även fått behålla efteråt som timanställd. Perfekt! I slutet av månaden åkte även Andreas till USA vilket som först kändes jobbigt, med därefter väldigt spännande för oss båda :P Jag var även på mitt första bröllop! Andreas fyllde förresten år också... ;)

Juni: Guess what! Studenten och balen. En helt otrolig helg, och den hade inte varit så lyckad om inte den tillbringats tillsammans med Sandra och Max senare på kvällen,o Andreas förstås :) Jag har aldrig känt mig så snygg som jag gjorde i min balklänning, o den jag ska tacka åter igen för det är Andreas mormor som sydde den till mig. Samma dag som balen firade även jag & Andreas 1 år tillsammans, så vi bodde på hotell samma natt, de va snajs!

Juli: Var på Bruce Springsteen-konsert i Göteborg. Mäktigt!...är väl bara förnamnet! Var även i Kungshamn under en dag i Max stuga...när det bara tog en halv minut mellan stugan och party-placet Baden insåg jag ganska snabbt att det är dit man ska åka o festa sommaren 09. Dagen var helt otrolig, med sol,båt,havet,glass & skaldjur!!!

Augusti: Började högskolan. Jag lärde känna "ett nytt jag"..samtidigt saknar jag att kunna vara den "riktiga" Amanda..men det funkar nog inte så på högskolan :P Jag har växt som person o ser saker och ting med andra ögon. Helt klart en utmaning för mig!

September: Det ska ni kunna utantill..min födelsedag såklart ;)

November: Galet Max!! Vi firade Max 20årsdag med ett himla galej! 6-rätters på Alberts hotell, därefter ett himla drag inne på Lipz. Oförglömligt...trots allt!

December: Julbord, tomteparad, en underbar julafton, en nykter nyår...nice!!

Nu ska jag ut och gå..på återseende!

några dagar försent

Vart är Amanda? Inte i Småland, inte hemma...men förmodligen snart i duschen. Dom senaste dagarna har känts degiga.(därför ingen uppdatering) 2009 började med ett pass på jobbet. Jag började 07.00 på nyårsdagen. Det säger väl ganska mkt av vad min nyår bestod av, precis..alkoholfri cider, men det var fan gott..för den var kall. Dock fick jag somna bredvid en full pojkvän, som för övrigt blev sjuk under natten, så vår Smålandsresa ställdes in, o ikväll bowlar Sandra med andra vänner när hon skulle bowla med oss.Buhuuu! =(  Jag sitter däremot i Sjuntorp o har förlorat en pokerturnering med familjen K. Jäkligt skoj! Dessutom har jag jobbat idag,men det är jag glad för..för jag känner doften av pengar. Jag spaaarar och spaaarar, allt jag vill ha en lägenhet tillsammans med Andreas, helst nu i vår..oh va underbart de skulle vara!!

Imorgon ska vi ut på sjön o åka skridskor med Andreas släkt..hoppas svärmor M tar med sig varm choklad....min varma choklad brukar inte bli så bra. Jag har laddat upp med termobyxor,underställ,min älskade fårmössa och mina marsvinsvantar. Eftermiddagen ägnas åt plugg, för det har jag inte tagit mig tid till på mkt länge,o nu är det som sagt daxs att börja tänka på refrängen gällande det!

Nu ska jag duscha,känner mig extremt ofräsch!
Hugs!

RSS 2.0