En dröm går i uppfyllelse i cancerns värld

Så otroligt rörande,men ändå så fint! <-- LÄNK

I favoritskjortan Elleanor Pursglove, 8, var traditionsenli

Till eftertanke

"Om jag vill lyckas

med att föra en människa mot ett bestämt mål

måste jag först finna henne där hon är

och börja just där.


Den som inte kan det

lurar sig själv

när hon tror att hon kan hjälpa andra.


För att hjälpa någon

måste jag visserligen förstå mer än vad han gör

men först och främst

förstå det han förstår.


Om jag inte kan det

så hjälper det inte att jag kan och vet mera.


Vill jag ändå visa hur mycket jag kan

så beror det på att jag är fåfäng och högmodig

och egentligen vill bli beundrad av den andre

istället för att hjälpa honom.


All äkta hjälpsamhet

börjar med ödmjukhet inför den jag vill hjälpa

och därmed måste jag förstå

att detta med att hjälpa

inte är att vilja härska

utan att vilja tjäna.


Kan jag inte detta så kan jag heller inte hjälpa någon."


                                                                 Sören Kierkegaard


Helgens godbitar!

Imorgon kan man känna den underbara fredagskänslan igen! Jag har bara en lektion, så jag slutar 11.30! Då ska jag möta upp min älskling i stan, vi ska nämligen luncha ihop =) Jag har tänkt mig Expresso House! :) Deras varma choklad med marsmallows kan man bara inte motstå..En räksmörgås skulle dessutom också locka! Därefter ska jag möta upp killen jag ska köpa böckerna av. På kvällen kommer syrran o Dan (amerikanskt uttal,han är från San Diego!!) o hälsar på. Dan åker nämligen "hem" på söndag,men snart är han svensk medborgare då han ska flytta hit till Sverige!! Jippieee =D Iaf..Jag åker hem till Andreas på natten då han slutat jobba. På lördag väntar en stooooor kräftskiva, med tanke på vilka det är som festar blir det som vanligt en blöt fest...Så det ser vi fram emot =) Självklart hänger skolböckerna med till Sjuntorp!

Nästa vecka ser jag också fram emot, det är bara måndag & tisdag som skolan gäller, resten av dagarna blir hemstudier med massa träning o förhoppningvis nåt mer tjeckt =P

Men nu ska jag med kort varsel gå o sova! Jag är trött, o ser fram emot en ny spännande lektion imorgon :D
GODNATT, VI HÖRES!



Snyggast på skolan

- Går ni Hälsopromotion?
- Aaa..
- De märks, för ni är så snygga!!

Vi som läser Hälsopromotion verkar ha gott rykte om utseendet ;)

Eftersom jag hoppat över dessa 2 veckor med nollningen, ser jag verkligen fram emot dam & herr-supén. På herr-supén serverar & spexar tjejerna för killarna,o på tjej-supén tvärtom! Vi på Hälsopromotion ska nu också starta tillsammans med 2orna ett utskott för vårt program..Alla är verkligen jäääääättegoa på skolan. Man kan inte känna sig mer bekväm! Och vad jag älskar att åka hissen på mornarna...

Nu ska jag äta, sen plugga!


Kvällspepp!

Jag är unik. Ikväll har jag tagit mig igenom drygt 100 sidor ur boken. Vissa kapitel är verkligen jättebra o intressanta, medan andra kapitel är ganska dryga, eftersom dom innehåller så många nya ord som jag inte vet innebörden av, men jag har det som ett mål att ändå försöka o tillslut kommer jag förstå. Det är inte meningen att jag ska kunna allt från början,jag är där för att utvecklas, inget annat. Jag är fortfarande motiverad. Imorgon väntar ytterligare 70 sidor. Hade tänkt göra de lättare för mig själv genom att göra små anteckningar av det jag läser för varje dag. Något sådant har jag aldrig gjort innan =P Men sen längtar jag till måndag också..Då är Amanda tillbaka från sin utlandssemester...Då är vi två Amandor i klassen, vilket som betyder = Ledarna ;)  

En ruskigt gammal bild på mej o Andreas. Äcklig hårfärg jag hade..vi var BLEKFISAR ;)

Något nytt!

Har glömt berätta att jag och pappa var o köpte en ny mobil till mig igår. Efter 3 år provar jag på något nytt, inte mindre än en Sony Ericsson W760i. Övergiver min mysiga Samsung till denna snygga modell!



Jag till expediten igår i affären:
"Heej..jag vill ha den nyaste modellen från Sony Ericson"
Expediten:
"Aa..men då är det den här du ska ha."
Jag, som upptäcker att de inte är den mobilen jag kollat ut, o hittar den jag vill ha några rader bort:
"Nee...inte den! Jag ska ha den här!"
Expediten:
"Jaha..men det är ju den 3e nyaste från Sony Ericson."
"Aha..förlåt då..men jag vill ha den iallafall."

Drip drop!

Tjena!
Idag har jag köpt min första högskolebok! Detta firar jag självklart med att börja läsa den! Bokens framsida har nyanser av blå, å de är kanske passande..för det påminner mig om vatten, o de är vatten som defentivt bara kommer från himlen idag. Tänk vilket sammanhang hörrni ;)

Smart som jag är titta jag på anslagstavlan på högskolan igår, hitta en kille som precis gått ur Hälsopromotion o nu säljer sina böcker billigt. Jag lyckades bli den första som ringde, la undan det jag behövde o böckerna blir köpta på fredag. Nu återstår bara några få böcker ja behöver, men dem handlar jag billigare på internet!

Ska strax krypa ner under täcket o börja läsa, får se om ja kan slita mig senare o komma iväg på ett träningspass =P Haha..de ska nog inte vara några problemas. Men de regnar ju..o ja vill inte cykla...buhuuu =(

1,2,3...breeeaath!

Är nyss hemkommen från ett träningspass, o jag kan stolt meddela att jag är tillbaka i hyfsad träningsform...nu kan jag ta i de där lilla extra, o de mår jag så bra av! ;) Jag är också glad över att jag är ledig imorgon. Ska umgås med Andreas på dagen, det är den enda tiden vi får ihop den här veckan..men så säger man alltid, så får man sina små luckor så kan man träffas ändå tillslut =P

Idag var 2orna som går Hälsopromotion inne hos oss, dom verkar va jättemysiga. På torsdag ska vi ha en riktig fadderträff, o de informerade oss lite på nollningen nu i veckan,o även fanns de planer på att bara vi som gick Hälsopromotion skulle hitta på nåt skoj ihop! På lördag är det flottrace, då får alla ettor styla sin egna flotte, sen tävlar vi i kanalen mot b.l.a skolans rektor, brandkåren i Trollhättan, politiker o.s.v..Vi får se om jag hamnar där på lördag! De är ju ändå kräftskiva då... =) Idag fick vi även en "goodie-bag" med oss från faddrarna. Fri entré på krogar här i trollhättan o också rabatt på dricka/mat där. Fest satsar vi mycket på i höst med andra ord..Pengar finns de gott om, iaf från o med 00.00 inatt,fick nämligen min lönespecifikation idag...Ja tjänade bara 3000 mindre än Andreas..och det är INTE illa kan ja säga.. =P

Nu ska jag slänga ihop lite mannagrynsgröt, för att sedan sätta mig o läsa igenom anteckningar, schema, vecko-PM och allmän info vi har fått från högskolan dehär 2 dagarna. Jag behöver bara ta de lugnt ikväll, inget annat :)

See ya tomorrow fellows!

Högskolan = Toppen!

Jaaa,jag veeeeeet. De har blivit ett himlans tjat om den här högskolan. Men det är coolt! Om tre år har jag sammanlagt gått i skolan 15 år!! Det är ganska lustigt, för när man tänker tillbaka på alla hyss man gjorde på lågstadiet känns det alls inte långt bort, tiden går verkligen fort! Men deklart..nu kände jag mig mogen för högskolan, och idag på informationen kände jag på mig att detta blir en utmaning! Allt bär på ens eget ansvar, de är alls inget ansvar man kan ta över på någon annan,det kunde man vid vissa tillfällen på gymnasiet! Det är striktare o mer skärpta lärare, o det gillar jag!! Nej men dagen har verkligen känts bra, alla personer runt omkring har bara varit nya ansikten o alla verkar snälla, inte minst lärarna..dom verkar toppen! Och jag kan ju inte låta bli att nämna någonting om mat, ja säger bara: 30 spänn för en mumsig lunch är inte fy skam.. ;) Ooooh, jag vill att alla mina läsare ska se hur fin skolan är inomhus..det är bara kul att gå runt i skolan o kolla, man trivs verkligen!

Schemat verkar också bra, är ledig mellan 1-3 dagar, beroende vecka. Men Andreas gjorde tydligt klart för mig att dessa dagar är till för hemstudier. Haha..det har han nog rätt i. Läser nämligen pararella kurser, vilket som säkert kommer kännas tufft ibland, men sånt är livet.

Vidare till dagens andra nyhet. Skryt-nyhet kan man kalla det. (Om du stör dig på sånt, så läs inte) Jag tycker om att berömma o berätta om mig själv =P Nu har jag blivit inskriven på bemanningsenheten, vilket innebär att dom ringer mig o erbjuder jobb om mitt sommarjobb har brist på personal, jag kommer endast jobba helger! MEEEN...i vanliga fall så brukar man för de första få göra ett test, men de slapp jag för att jag redan var "insatt" i yrket (de tackar jag min gymnasieutbildning för), men sedan vill dom även att man ska släpa sig dit, för att dom "vill se en", o berätta om vad allt innebär o.s.v..Men idag ringde dom från bemanningen o sa att dom pratat med min chef på sommarjobbet, o av henne hade dom fått jättefina referenser om mig! Och det värmer verkligen att höra...igår fick jag till o med beröm av en boendes MAMMA, som tyckte jag gjort ett kanonjobb i sommar! Kan denna hösten bli bättre? Jag har påbörjat min drömutbildning, har helgjobb o är så lycklig tillsammans med min Andreas...+ att jag fyller år  i September ;)

Jaja..nog om detta! Jag ser iaf fram emot att gå till skolan imorgon igen!!
Ikväll tar jag de lugnt framför tv:n, behöver verkligen slappna av efter all nervositet o spänningar!

På återseende!!!!



Dagen innan allt händer!

God afton!
Jag är helnöjd med den här helgen! Den har vart så blandad på något vis! Fredagen slutade som en lugn hemmakväll, mys med räkor o OS på tv:n! Igår (lördag) åkte jag o Andreas ut till Sängjätten för att beställa sängen, o nu kommer leveransen om drygt 4 veckor..de ska bli spännande faktiskt,har aldrig sovit i en "ny" säng innan,haha..de lät tokigt! Trots min trötthet igår så tog jag mig till krogen igår iallafall. De blev sexparty på Oleary's...mycket mysigt! De finns så jäklans mycket kul man kan ha att använda vid intima stunder..Och det är KUUUL! =D Vi käkade även god mat...ja beställde in rejäla revbensspjäll o fy fabjan va gott de var!! =D Vid midnatt redan blev de hemgång för min del, jag höll på att däcka vid bardisken...När jag väl kom hem kunde jag inte somna. Mystiskt!

Idag tog jag med mammsen ut på shopping. Var på jakt efter jeans och väska, hittade båda till mycket bra pris! Så nu är jag o skolböckerna fit for fight inför morgondagen ;) Andreas ska följa mig till skolan imorgon...det känns på ett sätt barnsligt, men samtidigt en slags trygghet =) Denna veckan kommer kännas ensam. Andreas jobbar eftermiddags-skift,o börjar jobba då jag slutar skolan..Men jag tror inte de gör vårt förhållande sämre =P Veckan får istället ägnas till andra aktiviteter =P

Näe, nu ska jag gå in o kolla min "högskole-mail"..rektorn kanske har mailat...Haha! Alla studenter har en egen typ av hemsida, där man kan kolla allt som handlar om ens utbildning..de e skitballt.. ;) Eeeeyy..ni anar inte vilken värld ja befinner mig i nu..jag lever nog i en liten bubbla där allt känns toppen =P

SEE YOU AT THE TOP!!!!

PS! Sandra ville att jag skulle tillägga att hon bokat biljetter hit till Trollhättan igen under min födelsedagshelg. De låter väl toppen. Helgen är naturligtvis redan planerad, mer om detta senare =)


Blä

Idag är jag trött & tråkig o är i princip bara hungrig. Ikväll ska jag ut på krogen med några arbetskamrater..Jag får nog vila ut mig lite så jag pallar. Nu väntar jag på min ugnspannkaka....med mycket socker i. Det är faktiskt lördag, o ja har ingen lördagsgodis-påse. Och fy fan vad jag är trött på att inte vinna på TRISS..o sen den blaskiga REAN som man fortfarande kan hitta ute i affärerna...

Nu ska jag kolla pannkakan i ugnen... // Trötter!


Busy life

Sorry för hemskt dålig uppdatering, men som nybliven högskolestudent har man fötterna i kors av saker som ska grejas, imorgon gäller de här:

- Träning, 12.00
- Ringa bemanningen o påminna dom att jag finns, få svar på frågor & övrigt.
- Gå till högskolan o fixa "Västkortet"
- Försöka fixa ett bibliotekskort till Högskolan
- Leta rätt på vilken sal jag ska befinna mig i på måndag morgon, 09.00!


Förstår ni vilken snurrig padda de kommer flänga omkring alldeles själv här i morgon?
Detta blir så nervöst, men så jävla mycket mer spännande!

Här sätter jag mina tassar på riktigt på måndag!!!


Nu kommer strax daaaarling hem,o då ska vi genast krypa ner i sängen!
//
På kääääääääärt återseeeende!

Better and better

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nu i förmiddags var jag på SPA-behandlingen, o ja säger bara: Vilken behandling! Detta gjorde verkligen gott! 90 minuter totalt blev det. Behandlingen bestod av 20 minuter lyxbad i saltmineraler som får muskler o leder att slappna av. Detta behövdes ju efter lite träningsvärk sedan passet igår. Därefter fick jag 20 minuter ryggmassage, 10 minuter ansiktsmassage, en 10 minuters ljusbehandling, en typ av terapi som rensar sinnet och får en att må bättre. Därefter blev det slutligen fotmassage, o som tur var kittlades de inte,så massören slapp få en spark i nyllet! Den jag ska tacka detta för är min älskling Andreas, som gav allt detta till mig. Jag har världens bästa.

Imorgon är det daxs för klipp o sling, o ja säger bara: tacka fan för det! Jag vet däremot inte hur ja vill ha det än, men min frisör är världsbäst o kommer alltid på något nytt o fräscht =) Efter frissan ska jag iväg o käka tillsammans med Christoffer, min gamle träningspoolare..de ser jag fram emot!! Idag händer de inte så mycket, jag ska bara ta de lugnt o slappa tillsammans med Andreas! Ska fräscha upp mig nu innan han kommer o hämtar mig, för jag ser ut som ett jävla skat-bo rent ut sagt. Men för fabjan,ha de bra..så lägger jag upp lite bilder från Småland senare idag....

Diska först...? Över min döda kropp!

Ha-ha-ha

Jo kära människor, nu är mitt andra träningspass över o jag lever fortfarande. Jag mår faktiskt bättre! Det är ta mig fan min grej, att stå på ett röd-blått-vitt golv..studsa runt som en desperat känguru o bara känna svetten rinna..det är ta mig fabjan ett GOTT LIV. Ge mig bara några veckor,så är jag Friskis drottning igen... Ha-ha-ha...sorry folket på friskis som hatar mig, men jag är TIIIIILLBAAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Move on ;)

50/50

Jag känner mig sååååååå fiffig! Imorgon när jag ska på SPA-behandlingen kan det ju vara en fördel om man kommer dit med fräscha nyrakade ben, och ikväll då jag ska iväg o träna med mina trekvarts-träningsbyxor behöver man ju inte låta träningsgrannen fläta mina strån medans jag ligger o gör sit-ups! Men jag tycker som många andra, att det är ett rent bajsjobb att raka dom små bena. Det tar ju sån tid i duschen o stå i princip upp o ner, så man känner sig dyngrak när man kommer upp i sin vanliga stå-position. Nejfan..då kommer jag på den exlusiva idén att....:
- Under min morgondusch rakar jag endast dit träningsbyxornas kant slutar, d.v.s ungefär halva bena..så slipper träningsgrannen fläta ikväll, o när jag kommit hem ikväll från träningen o tar dagens dusch nummer 2, tar jag det återstående ogräset på bena. Så smidigt..Jag kallar denna metod för 50/50.

Nu ska jag strax ställa mig o göra dagens middag, men först ska jag lyfta luren o ringa min vän Sandra!

PÅ KÄRT ÅTERSEENDE!

En fattig tisdag

Hej!
Nu kan jag se på min internetbank att efter ha spenderat too much på Lagerlunden i Växjö är jag så illa tvungen att ta av min "sparande lön" för veckans inköp. På listan står ny väska (stor,svart & i skinn) och smink. På torsdag då jag ska klippa & slinga mig,kommer de försvinna ytterligare drygt 1200! Jag som gärna velat spara dessa pengar!! Som tur är så kommer ju snart nästa lön, och den ska omedelbart läggas undan!!

Igår var vi ju o kollade säng, o efter mycket bra service o "provligg" på Sängjätten har vi i princip bestämt oss för att beställa den nästa vecka. Det var en drömvärld igår, Andreas hade varit uppe sedan kl. 05 o jag från 06..så vi var egentligen helt slut när vi åkte hemifrån. Men att bara sedan hoppa från säng till säng o ligga ett par minuter i varje var underbart. Vi var helt klart utvilade när vi åkte därifrån! :D Och igår fick ja ju leka med lite hög & sänk-bara sängar, de va kul dom 2 första minutrarna, sedan tröttnade jag!

Jaja..jag får väl snart ta mig in i duschen för att sedan åka iväg till Etage köpcenter! Jag hör av mig ;)

Det var en gång en tallrik som sov i en ny säng

Fy fabjan var jag är rastlös. De här med en veckas ledighet ensam funkar inte riktigt för mig. Jag har 5 lediga dagar att ta till vara på. Jag får dela upp sysselsättningar lite för varje dag kan man säga. Imorgon ska jag ut o handla lite, jag behöver en väska o underkläder. På onsdag har jag bokat en SPA-behandling, jag ringde o bokade den nyss o behandlingen är 80 minuter, så då går förmiddan iaf. Tills på torsdag har jag beställt en klipp&sling-tid, o de brukar ju också ta sin tid, resten av den torsdagen då jag är färdig hos frisören kommer jag antagligen kunna sysselsätta mig med att stå framför spegeln o beundra mig själv. Jag känner mig som en mycket god planerare. Sen har dessa tröga dagar gått, o vi befinner oss vid helgen igen. O då händer de grejer minsann! Jag ska nämligen ut med jobbet, äta & dricka gott, de ser vi fram emot =)

Men för att leva i nuet kan jag berätta att älsklingen o jag ska åka ut o kolla ny säng senare i eftermiddag! De är lika bra att vi båda är med, så slipper vi gnället efteråt! Jag ska även köpa tallrikar, o de får Andreas hasa med på, oavsett om han vill eller ej, för ja vägrar att höra sedan när vi flyttat ihop "Åh,va fula tallrikar, den här maten tänker inte ja äta". Det är mitt presentkort vi handlar på, så egentligen är jag bossen vid detta lag, men jag är snäll idag och är förhandlingsbar. Kanske är vi överens om en o samma sort...? Det skulle isåfall underlätta resten av denna eftermiddag.... =P


Jag har iaf kollat hemsidan, o här är några av mina favoriter från DUKA.



Nu har jag tråkigt igen,o ska gå ner till mamma o klaga på min rastlöshet!

Early morning

Idag är jag uppe tidigt! Klockan 09.00 idag drar mitt nya träningsliv igång. Har skrivit in träningstider i kalendern, o dessa tider går före allt. De kommer kännas som en ny livsstil att ta cykeln till träningen istället för bilen...Vi får se hur all träningsvärk känns i slutet av veckan!

...Förresten, jag måste skryta!! Igår ringde en tjej jag jobbat tillsammans med i sommar. Jag blev först riktigt förvånad, men strax därefter jätteglad. Denna tjej på boendet hade önskemål om att få flytta till en egen lägenhet..o då hade hon även önskat MIG som personlig assistent för henne :D Ja,vad tror ni...Har jag lyckats med årets sommarjobb? ;) Som fan. Det ska bli riktigt kul att få gå tillbaka dit nästa gång =)

Nu ska jag leta fram alla träningskläder som ligger längst in i garderoben!
Vi ses!

inte slutet

Vet ni vad? Jag är så hemskt trött på den här bloggen! De är alls inte samma party här längre. "Men lägg ner den då, va fan", tänker säkert många av er. Men jag vägrar. Kärleken mellan mig o bloggen är stor. I den här bloggen finns flera månader av mitt 19-åriga spännande liv. Allt från dom gamla fjortisproblemen, dom alldagliga bilderna på mig själv o pojkvännen, berättelser om jobb o upplevelser..Bloggen ska inte dö ut. Bloggen ska bygga upp nya muskler. Om en vecka får jag mig ytterligare en utmaning, Högskolan. Jag har inga tankar om hur de kommer bli.. Det enda jag har är mål, mina jävla mål som jag tänker uppnå! Jag hoppas ni orkar med mina tröga inlägg en vecka till...någon gnista i bloggen måste ni väl ändå hitta ;)

Jag vet att jag utlovat bilder...men de går tydligen en bra film på tv:n nu :P

Från skogen till havet

Hej! Här är jaaaaaag!
Tillbaka på söndag, med bilder o en massa att berätta från Småland. Imorgon bär de av till Orust, på kärleksweekend ;) Det enda som står på schemat är AMANDA + ANDREAS = BARA VI! ♥

Vi ses!

hej hej semester!

KLOCKAN 21.30 IKVÄLL BÖRJAR MIN SEMESTER...o fy fan vad bra de känns, för jag har verkligen en kanonvecka att se fram emot! Imorgon förmiddag åker jag o älsklingen ner till mamma,pappa o brorsan i Småland! Jag älskar faktiskt vårt lantställe, jag har börjat göra det mer o mer på senare dagar, framför allt nu när jag har Andreas, då vi får vara helt isolerade från omvärlden Trollhättan. Istället ska vi nu få umgås o träffa smålänningarna! Den här gången blir de pepp som fan, för nu följer även vår vän Max med till Småland..o han anländer på söndag, då han möter upp Sandra på Säve City flygplats för att sedan åka med Sandra "hem till Småland". Mellan måndag o torsdag ska vi ha riktigt kul tillsammans, o vi ska hitta på en massa kul =)

Sedan på torsdag kväll åker vi Thn-bor tillbaka. Jag o älsklingen drar ut till kusten, till havet för att bo i husvagn..o då är de inte lilla bjässan vi snackar om...På fredagen firar vi dessutom 14 månader tillsammans! ♥ Vi e där hela helgen, tills Andreas börjar jobba på måndagen...Medan ja fortsätter min semester =)

Kan ju berätta lite kort om igår, då vi var i Göteborg för att kolla Mamma Mia! Det är en helt otrolig musikal med fantastiska sångare/dansare. Det var nästan fullsatt, men golvet gungade ändå..Jag hade en sådan stor vilja att själv gå upp på den scenen..Jag älskar att stå på scenen..Jag har ju alltid haft intresset av teater-apa! Det är ju bara sångrösten som saknas...

Jaajaa..idag innan jobbet är de packning som gäller!
På återseende..hej hej!

honey honey!

Vi har precis klickat hem 2 biljetter till Mamma Mia-musikalen i Göteborg på onsdag...Har redan sett den en gång i London, men det var allt för längesen, så nu borde musikalen upplevas på nytt, tillsammans med min älskling! ♥ It will be great...
MANDA LOVES DREEEAAAS!

Det stora L:et

Morsning!
Idag har jag min L-dag.. = LEDIG...hur skööönt som helst, min sovmorgon slutade vid ca 08.15. Jättehärligt, verkligen..Med en nypa ironi! Så vad händer idag? Kommer jag iväg ut till Etage/Överby blir jag glad, men så blir de nog inte. O egentligen behöver jag inte dit, köpa på mig en massa REA-blask är i högsta grad onödigt nu. Jag hade iaf tänkt att åka iväg o köpa en tårta..för idag har mina kära svärföräldrar kommit hem från Norrland, efter 2 veckor..o ja har saknat dom as hell..Så vi ska fira att dom är hemma! Nu får vi se hur de blir imorgon när de är tjo o tjim igen på morgonen, när man precis vant sig vid lugnet ;)

Inga andra nya planer? Inte direkt..min mobil är urladdad o ja är jävligt trött på den nu..att man ska behöva sätta den på laddning var 3e dag...Planer på att köpa ny? Neee....ju mer rik jag är, desto snålare blir jag. Lönen är orörd på kontot, har bara köpt en påse naturgodis för 24 kr, kunde inte låta bli.. ;)
Nu ska jag gå o få liv i den snoozande varelsen bakom mig, min älskling :D
..Vi höres!




Underbara Kungshamn!

Hej!
Idag jobbar jag EM-->Kväll, så de innebär lite ledigt nu på dagen. Göttans göttans..Hade tänkt skriva ett inlägg om min & Andreas dag i Kungshamn, där vi var o hälsade på Max familj, o tillbringade dagen tillsammans med dom! :) Vi kom dit tidigt på morgonen o ganska omgående gick jag,älskling,Max o hans syster ner till hamnen för att ta båten ut till någon ö. Och det är ett helt otroligt läge Max familj har sitt hus vid..det är 1 minut gångavstånd till Baden..kustens poppigaste partyställe! De va nära till hamnen också...o alla glassaffärer ;) Hihi! Vi drog iaf ut med båten, till en ö där vi bosatte oss på de fina klipporna några timmar. De va jättemysigt! Solade,badade,fiska krabbor, fikade titt som tätt o hade bara SEMESTER-KÄNSLA! Efter några timmar drog vi oss förbi Smögen o checka läget, sedan hemåt igen. Körde lite after beach, o sedan hade Max pappa varit o köpt skaldjur, färska räkor o musslor! Helt underbart gott, Max pappa som e kock också kunde verkligen tillaga de extra mumsigt =) Satt i kvällssolen o åt o drack gott :) Detta var en helt underbar dag, och jag hoppas att vi får komma på återbesök ;) Dagen i bilder.... :)

Bilderna kommer i lite oordning.. :P
Ett klick o bilderna blir större.







Nu är det iaf bestämt..om exakt en vecka åker jag, Andreas o Max ner till Alvesta. Vi ska umgås med vår kamrat Sandra =) Och vi ska försöka vara så lite i Alvesta som de går är de tänkt ;) Vi ska ut på massa skoj...är Växjö lika bra som Trollhättan o har öppet nattkrogar på vardagar? Vi ska ta tempen..............

Nu tid för annat, på återseende!!!

RSS 2.0