Grattis & updation from Miami

Wow! Vilket toppenväder säger jag bara! Hoppas VERKLIGEN de blir lika fint på studenten, den 13e! =) Men idag är det en annan som tar steget ut från gymnasietiden,o de äääääärrrrrr...CARRO BARRO PÄRONPUNG! Så idag tar vi färden mot Alingsås, o gratulerar, där efter tillbaka till Thn för att ääääta! Mycket trevligt!

Ikväll känner jag för att steka i solen, en schyst uteservering med ett glas vin eller en kall cider skulle sitta jättebra! Linda Bengtzing uppträder och underhåller idag på krogen Sand, så dit har jag också blivit lockad till att gå! Jag o Evelina har iaf bestämt att vi ska hitta på något, så detta löser sig nog!

Vill ni ha lite updation from Miami maybe? :) Jag kan säga såhär,dom har de glassigt! Igår hade dom stekt på stranden,i drygt 40 graders värme, o Andreas påstod att han nu blivit mer brun än mej. Damn it! Men jag är glad för hans skull, att han får lite brun härlig färg skadar aldrig..Nu kan han använda shortsen när han kommer hem ;) Va elak jag är..men de är Andreas också må ni tro! ;)

Iaf..idag skulle dom åka till Everglades, o spana in läget med alligatorer, mycket trevligt att bekanta sig med sådana fina djur. Mitt ut i träsket ska dom! Blir nog en upplevelse! Och imorgon (lördag), pratade älsklingen på att han skulle simma med delfiner, O DE MÅSTE VA EN SJUKT HÄRLIG UPPLEVELSE! Jag önskar att jag var med dom i USA! Men istället åker jag imorgon till min syster i Göteborg, vi ska ha en sis'helg! :)

Men nu hinner inte jag skriva mer, min skjuts anländer snart!!
Ha de braaaaaaa ellee...tjofräs!

Proppfullt!

Godmorgon!
Den här dagen blir lika fullproppad med saker att göra, som resten av veckan har vart.
De är skola som gäller till 14.00, därefter hem en snabbis för att sedan åka på infomöte kl.15 på jobbet! 
Ska därefter skynda mig hem efter de, för att åka på studentfirande hos min...syssling? Jo,men syssling är de nog :D
Är borta en del av kvällen, så är tillbaka här senare! Jag är sugen på Lipz, Max bjöd mig på förfest igår..men räcker ekonomin till? Vi får se.

Vi höreeeees!


Från Miami till Trollhättan

INATT RINGER MIN ÄLSKLING FRÅN USA!!
Jag känner inget annat än glädje...jag får INTE missa ljudsignalen.
Jag är ivrig..Det känns som precis på den tiden vi dejtade..

JAG ÄR LYCKLIG..Vill bara ge min älskling massor av kärlek nu, med pussar & kramar.Snart..,så snart är han hemma. Dagarna hittills har gått fort, nu är de bara slutspurten kvar.

Det är inte varje dag man får samtal från Miami.. ;)

Godnatt läsare!

USA, dag 3

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering tidigare idag,men antar att ingen dött av det ändå!
Har varit halvslö, o känt mig dålig i kroppen halva dagen, fram tills för en stund sedan..då jag käkat lite tabletter! Har såklart hört ifrån älsklingen, som idag lämnar Orlando, o beger sig till Miami istället. Deras hotell ligger precis vid Miami Beach, så eftermiddagen skulle dom ägna till att ligga där. Jag är jätteavundsjuk faktiskt! Visst, solen skiner gärnet här,men finns det något mer underbart än havet utomlands? Frihetskänslan! Underbart, med andra ord

Tror mysighetsfaktorn är på topp I Miami under kvällarna och solnedgången.


Jag hoppas verkligen jag o Andreas kan göra en sådan här resa tillsammans i framtiden! Den sammanlagda summan på vad Volvo lagt ut på EN person av drygt 30,är över 20.000 kr! Dom får med sig bra mycket med upplevelser! Jag & Andreas får börja spara till sommar'n! =P

Förresten..Innan dom skulle åka till Miami idag skulle dom dessutom göra studiebesök på något Volvo Aero-företag :)
Sedan skrev vi ju förstås mer privat, men de hör inte hit till bloggen! :)

Jaajaa..men nu ska jag greja med historian!
Hasta la vista!

Snark

Jag är skittrött,och om typ 20 minuter ska jag iväg o jobba. Slutar 22.00.
Halsen har blivit bättre,dränker mig med Kan Yang,den enda medicin som hjälper, förutom älsklingens pussar,men han är ju inte här! Idag skulle dom gå på Universal Studios, dock vet jag inte vad det är,men ska strax söka på google efter de ;P Haha..

Jaja,men vi låter tiden gå,och imorgon är den dag jag längtat efter mest!!
¤ Sovmorgon
¤ 1 timma skola
¤ Lunch med Max
¤ SPA-behandling
¤ Balklänning-fixeri
¤ Ett långt o saftigt telefonsamtal med Sandra
...och sen är det redan torsdag!

Nu gjorde telefonen ljud ifrån sig där nere,ska springa ner o kika..De är säkert Andreas..
I miss that sexy thing..På måndag kommer jag vara hektiskt glad! :D


En sån här bild måste väl vara tillåten här på bloggen? :P

USA, dag 2

Morsning...Får börja inlägget med klagomål, för min hals har blivit mycket sämre än igår kväll..Trodde de bara va ett sånt där one-night-stand-halsont, som jag brukar få ibland. Men har sjukt ont, o e jätteröd i halsen :( Så nu proppar jag i mej medicin och tabletter! Måste va pigg idag till provena!

Jaja,igår kväll sms:a jag mer med Andreas från USA,o även i morse. Han skicka ett sms vid halv 6 nu i morse, o sa att han skulle gå o lägga sig. (Klockan var då halv 12 på kvällen där), men han blev min väckarklocka..Bättre kunde man inte vakna när han e så långt borta. Iaf, igår hade dom varit på ett stort köpcenter, kommer ej ihåg vad det heter..Men han hade faktiskt shoppat mycket till sig själv, o de förvånar mej..men samtidigt kan ja förstå att det är roligare att shoppa där än i Sverige! Och sen hade han köpt till mig också :D Spännande ;) Sen hade dom spelat minigolf o käkat på nån mexikansk restaurang med stark mat..ANdreas måste vart jävligt het ;) haha...

Näe,de va allt jag hade! Nu måste jag skynda lite, hade tänkt komma i tid till idrotten för en gångs skull..dock kan jag ju inte vara med! :( Damn it. Aja,men vi hörs. // Amandaaaaaaaaaaa.


USA, del II

Ajsing bajsing! Har fått jätteont i halsen, bara sådär helt plötsligt! Obehagligt.. Är inte riktigt färdig med pluggningen än, har haft lite 10-minuterspauser då och då. Har bland annat sms:at med älsklingen också. Han är verkligen lycklig där nere,de värmer..Han verkar åtminstone inte ha någon hemlängtan, men mej saknar han..De skriver han så fint så! Men iaf..nu när dom fick besöka Kennedy Space Center hade Andreas fått åka rymdfärja..Måste vart riktigt ballt, klockan är ju bara typ 14.00 på dagen där borta nu..så dom har ju hela dagen framför sig. De känns knepigt med dendära tidsskillnaden! :S Imorgon natt tänker jag iaf sitta uppe på natten o skriva med han, de är då han går o lägger sig, vid 3-tiden ungefär..(eller? festar dom på rummet tro?) Jag börjar sent på onsdag,o de känns skönt!

För övrigt kan ni inte räkna med mkt bloggning imorgon, jag ska nämligen jobba nästan direkt efter skolan fram till 22.00! Bara så ni veeet,vill lixom inte höra gnäll ;P Haha..Nee, nu är de back to plugg och sen sussa gott, o drömma om min Andreas,när han åker rymdfärjan ;)

Jaja..men vi höres!


Kennedy Space Center

from USA

Halluuu!
Idag har jag varit glad, och har fått träffa min älskade vän Evelina, som nu kommit hem från Spanien...brun & fin! :) Har fått reda på 3 stycken slutbetyg idag, o de känns skönt banne mig! Engelska nationella proven gick som väntat; Mindre bra..Men slutbetyget blev Godkänt. Jag är nöjd, engelskan har jag inte lagt ner speciellt mycket tid på. Däremot så har jag gjort det i Svenska B-kursen samt samhällskunskapen, där båda slutbetygen blev MVG (Malte,Valter & Göran) Just nu har jag sammanlagt 10 MVG i slutförda kurser tror jag,o sen några VG:n o några enstaka G,så jag e nöjd! :)

Men betygen sätts inte förren på måndag, så jag har ytterligare prov att ta itu med den här veckan. Så vad underhåller mig idag? Pluggning såklart! Men de är bara att KÄMPA, så löser sig allt, o lite till ;)

Jag har dessutom fått överlevnadstecken från min älskling i USA. Just nu är dom på Kennedy Space Center, o när dom åkte i bussen hade dom sett krokodiler ;) Och i eftermiddag var de shopping som gällde, innan jag hann svara skrev han: "och ja får se om jag hittar nåt till dig:P " Haha, fine..då slapp jag nämna saken ;) Jaja... Tack till den människa som uppfann sms-funktionen på mobilen! Det jag saknar är hans röst bara...Men att bara tänka tanken att de återstår en vecka till han kommer hem så känns de lugnare! Jaja..men bilder gör mig också glad! Här är en bild från i...hm, nån dag förra veckan..Vi barnsla oss lite innan vi gick till skolan ;)



Nu ska jag börja o plugga. Pluggtiden idag är beräknad till 3 timmar.
 Because I'm so fucking good.

Bröllopet

Den här dagen har känts som en evighet. Detta är nog den jobbigaste dagen, nu när vardagsrutinerna börjar så faller förhoppningsvis allt på plats. På tisdag & torsdag är det jobb som gäller direkt efter skolan. Imorgon går kvällen åt till att plugga. På onsdag är det typ bara 1 timma i skolan, sedan lunch med Max (med hemliga planer på G), på dagen ska jag på SPA, o efter det ska jag hem till Andreas mormor, för att ordna lite med balklänningen! På fredagen tar Carro studenten, o på lördag drar jag till Göteborg, o e där till söndag. Har en känsla av att jag skrivit detta innan, men då var de ju bara att repetera! Huvudsaken är att jag på något sätt hör av min älskling, o kontakten mellan oss kommer ske varje dag, vilket som känns bra!! Jaja..men nu ska jag inte skriva mer om detta...IDAG.. ;P

Hade även tänkt att berätta om bröllopet igår. Eftersom det var mitt första bröllop, så har jag inget att "jämföra" med. Men i kyrkan var det fint, Andreas moster stod för fin sång, o prästen sa fel efternamn..Haha,rättså kul ;P Sedan under bröllopsfesten var det jättebra anordnat,en typ av "bingo" anordnades, där man skulle lära känna varandra, genom att fylla namn i vissa rutor, exempel: Har en röd bil, är kusin med bruden, bor i Norge, kan peka åt norr o.s.v
Jättetjeckt faktiskt! Brudparet anlände med häst & vagn (min bröllopsdröm!!), och sedan var det daxs för mat, dryck, sång,  underhållning, spex, tal o.s.v! Talen som hölls var så fina, så ibland blev man alldeles tårögd..Så mycket känslor! Allt var perfekt! Vad sägs om lite bilder på detta nu då? Publicerar inte alla bilder, eftersom jag egentligen vill ha personers tillstånd. Brudparets tillstånd har jag fått iaf :D Och av mej o Andreas såklart ;) Höhö..

RAD 1: Jag & Andreas, precis innan bröllopet
RAD 2: Brudparet!:) (lägg märke till kläderna, allt är sytt av Andreas mormor..ja,behöver jag säga något annat än att min balklänning kommer va snyggast på balen? Andreas mormor är professionell, inga B-klänningar här inte!! ;P)
RAD 3: På Bröllopsfesten
Rad 4: En bild från ett av spexen, haha,galet! Den andra bilden är på Linus & Cicci i skolan,sötisar! :)








HA DE BRA!
Nu ska jag sjunga med mamma!!

 

Jag älskar dig

Jag saknar dig redan älskling. Du är det mest värdefulla jag har. Du har ett hjärta av guld, ett leende som ingen annan kan bära, du har de mest underbaraste läpparna man kan få kyssa, din beröring man alltid vill känna, ditt glada och busiga humör, ditt finkänsliga beteende, dina fina händer jag alltid vill hålla i, din mjuka hals jag vill pussa på...

Nu när du är i USA, finns du med mig i tankarna hela tiden och ditt fina ansikte, med ditt underbara leende finns på väggen. Detta kommer bli en vecka som känns tom, något i min vardag saknas. Men jag älskar att tänka tanken på att du fortfarande är min, och att du älskar mig. Du är mer värdefull än alla andra,
MIN ANDREAS KARLSSON!


 

Bild från gårdagen, en bild som är så otroligt vacker..
...Och som satt sig djupt in i hjärtat!


Ingen glad dag idag....

Wedding!

I'm back! I have been at the akupunktur again, and I'm feel alright! Tomorrow I goes to a wedding, and it will be my first wedding to see! It will surely be great! This is a little bit of my outfit..I show you my dress and the shoes..I even bought a beautiful bracelet. I'm going to "locka" my hair.. and also use my birthday-present from Andreas..and have a nice diadem in it..Sounds good?

Here is the dress and the shoes!..(not me at the picture..but tomorrow it is!)
You maybe have seen this picture of the dress here before..
It's taken from Asos.com!


I hope the day tomorrow will be enjoyed!
Maybe I write a sentence here tomorrow, before the wedding..If I don't..see you here @ sunday!
Don't forget to say goodbye to Andreas..He is worth this trip to USA..He is my hun'! ♥ Forever, and ever!

Love/ Amanda.

3 veckor

Om 3 veckor,exakt denna tidpunkt har jag och mina övriga klasskamrater precis, sprungit ut
från Nisseskolan för sista gången. Det kommer vara glädje, tårar, champagne, studenthattar i luften,
och sååå många KÄNSLOR! Helt sjukt. Mina tre gymnasieår..så många människor jag mött & intryck! Allt har gått så fort. Nu får skolväskan & kalendern fullspäckad med prov/inlämningar vänta,o kalendern fylls på till nytt i höst, med tentor, föreläsningar o.s.v på högskolan!

Men den jag defenitivt vill sätta på den saknande tronen är LASSE,vår klassföreståndare..The best ever! Att ha haft honom varje fredag har satt stapeln på fredagspartyt, bättre än så kan man inte beskriva det! Den lilla lurifaxen! =)
Förresten så övade vi även in studentsången idag..Den var lite svår i melodin, men på tre  veckor bör jag ha den in'shookad i huvudet!

Allt som allt är jag jävligt nöjd med alla mina 3 år. Jag har alltid haft ribban uppe, oavsett om jag tyckt de varit skitmycket att plugga.Trots att jag sket i Matte B-kursen så känner jag inget dåligt samvete. Det var mitt val, och just nu känns det valet jävligt skönt! Jag har varit positiv för det mesta, och jag glömmer aldrig att jag fick MVG på det första provet, och jag kände mig så stolt! Jag tror att mina höga krav på mig själv varit till stor nytta ganska många gånger, ibland ÄR det bra att ha det. Jag är inte missnöjd med något!

Det var allt jag hade att säga för tillfället..Jag återkommer, o det vet ni ;)


Vinst: Biobiljett! :)

Hej!
Nu har jag varit hemma drygt två timmar efter akupunkturen o jag känner mig väldigt trött men samtidigt avslappnad. Eftersom jag känner henne som gjorde detta så kändes de extra bra. Om jag inte känner mej överdrivet bra imorgon, ska jag dit o göra de igen! Nu väntar jag på att Andreas ska komma...De blir tidigt sängbums för imorgon har han slutprov i....fysik..eller var de kemi? Jaja..och jag behöver definitivt sömn! Åker med tidigare till skolan imorgon tsm med Andreas..egentligen börjar jag 9,men om ja e där 8 hinner jag plugga lite. Man får vara effektiv!

Jaha..om 10 minuter börjar kampen om Eurovision-finalen..totalt uttjatad..men vill se Charlotte diva sig lite..o se på alla andra underhållande bidrag!

Sedan mina vänner har jag vunnit en tävling,som Trollhättans Tidning haft. Man skulle skicka in tips och förslag på vad Cocos (några sidor med reportage i lördagstidningen) skulle handla om. Jag skicka in mitt tips, o de va att skriva om blogging! Tyvärr fick jag inte äran att vara med, eftersom dom redan bestämt direkt efter mitt mail vilka dom skulle kontakte..booooring..men jag får min biobiljett,så jag är glad ändå..jag inspirerade dom! Och förhoppningsvis kommer väl iaf MITT NAMN publiceras ;) Inte illa de... ;D Jaja..

Jag har ett meddelande till Max också..: Duu..till våran lunch på onsdag,så har jag ett förslag vi måste jobba på!! OKI???

Nu ska jag sätta mig framför tv:n...har pluggat ett tag nu,men de har inte gått något vidare!
Vi får se hur provet går imorn ;D


Resultatet!

Här är dagens nya förändring! Har suttit hos frisören i 3 timmar,och titta vilken skönhet man blev till studenten..Haha..
Men en stor tistel till min pojkvän Andreas för han inte märkte någon skillnad, färgmässigt! Såhär lät det...

- Åh,älskling..Va fin du är..du har klippt dig!
- Och vad mer...?
- Du har plattat håret också!
- ANDREAS..jag har slingat det med!!

Jaja..här ser ni bilder på den nya frisyren och nya färgen. Har blekt o tonat vissa slingor ljusare..ungefär hälften/hälften.
Blev toppennöjd! När jag kom tillbaka till skolan o satte mej i cafeterian kommer en anställd som jobbar i cafeterian o säger:  "Vilken fin färg du har på ditt hår..väldigt fint skiftande!"
Fick förklara att jag precis gjort de..haha..Men kul att få komplimanger när man för en gång skull är i cafeterian! Haha!





De blev biiig photos,man ser bättre då ;P

Idag ska jag plugga, och ikväll ska jag på ankpunktur..få en massa nålar instoppade i mej,är lite nervös för detta. Vill riktigt inte berätta anledningen till varför jag gör det..Men är de någon som vet om de gör ont..så säääg inte de är ni snälla ;P Haha.

Och imorgon är det äntligen fredag...helgen som både är längtad och olängtad!
Nästa vecka saknas det något fint här i Trollhättan,my babyboy! Jag & Evelina får sakna våra pojkvänner tillsammans. Men nästa vecka väntas det mycket roligt! Ska jobba 3 dagar, ska på spa, Carros student m.m! =)

Nä,nu får jag sätta igång med pluggande. Evelina satt nere i Spanien o meddela att hon tyckte provet vi har imorn är svårt,eftersom hon redan gjort det! Lycko henne! Såååå..vi höres senare!!

Nytt!

Jag sitter o kikar igenom datorns bilder..Och jag har ständigt, efter varje år förändrat mitt utseende rejält.
Jag är nog den mest utseendesförändrade personen i världen. Idag blir det ytterligare en ny förändring..Här är "tidigare" utseenden..Ibland saknar jag det blonda..(Bilderna är inte i årsordning så att säga..o klicka för större format!)



Men frågan är..Hur ser jag ut i eftermiddag? ;)

Glad Påsk!!

Hej!
Sitter här o äter påskägg, godis från i påskas som Andreas inte ätit upp..
Och vet ni..De smakar verkligen påsk! Och detta år påminner mig smaken av bakfylla 2008.

Mini-lördag idag,eller va säger ni?
Nee..töntigt.

Egentligen gillar jag inte påskgodis..så ja ska nog sluta äta nu.
Jag förstår att Andreas lämnat skiten...Men att slänga existerar tydligen inte..

Ni kanske förresten undrar vad Andreas gör nu?
Han mäter sin väska han ska ha med till USA,o den är 1 cm för stor för att ha med..
..Å de får ju ändå va marginal..Han ska ju ta med sig saker hem till mig också,kanske är daxs att meddela honom det ;)

Ha en bra kväll..Slut på påskgodiset!!

Gnägget

Gooooddaaaagens!
Idag är jag trött, så om jag låter jättepigg nu här i bloggen, så uppfattar ni mej helt fel. Nu sitter jag här hemma för mig själv o gnäller..Skolböckerna attackerar mig snart. Idag började jag 08.30 o fick sluta 08.50...fick en uppgift av läraren som ska va inlämnad nästa vecka. Det är lite slapptask på de alltså..tycker de är så fel på något sätt! Varför då påbörja lektionen o inte informerat oss tidigare?? Jaja..nu är de som det är!

Har iaf fått tid till att umgås lite med älsklingen istället. Han var på vårdcentralen idag..han har någon inflammation,men jag kan aldrig komma ihåg va den heter..de börjar på bokstaven L iaf..o han får äta pencilin nu..Så nu får jag ta hand om honom extra mycket! Tur att han fick mediciner innan han åker till USA nu! Jaja..vi tog oss en lunch på Max också..det är väl kanske inte rätt mat att äta nu innan studenten & balen..men jag bryr mig fan inte om det idag. Andreas fick välja matställe eftersom han är "sjuk"..så då fick jag snällt följa med..haha!

Jaja..nu ska ja sätta mig med min Naturkunskap,o plugga på lite allt möjligt egentligen. Har fullt upp i helgen,ska ju på bröllop o så..så hinner inte plugga! Har 2 prov o en inlämning till nästa vecka. Kul..

Vi höres!!

Wie!

HALLÅ..IKVÄLL KOMMER JU GOSSIP GIIIIRL! Tur att nån här håller kollen ;)

Nu har jag,mor & far ätit oss mätta på en snabblagad middag o nu ska jag o mamma ta med
pappsen plånbok ut till Överby för att shoppa. Det som står först på listan är en axelbandslös bh jag ska ha till balen! Har blivit uppmanad av andreas mormor att införskaffa denna, eftersom klänningen nu är på G.

Dagens i-landsproblem är att jag hatar att testa bh:ar..hoppas mamma har tålamod att orka med sin 19-åriga dotter, bete sig som 4 i omklädningsrummet idag!

Vi hörs,readers!

"Inatt jag drömde"...

Inatt drömde jag att min skola skulle ge alla elever som läste vidare efter gymnasiet en egen lägenhet, där skolan stod för hyran o allting..man skulle även få den inredning man ville ha. Där låg ju jag inatt o skrev upp mina önskemål på en "lista" i sömnen..Jag kan nog stryka den listan nu..för nu är jag tillbaka i verkligheten!

En ny dag.

4 hours & lagom långt inlägg!

4 timmar svenska B-plugg!
Det jag nu gjort under dessa timmar är att ha FÖRBERETT min muntliga redovisning inför morgondagen som jag döpt till "Språkgrupper i världen". 4 timmar med bara förberedning inför redovisning..försök då räkna ut hur många timmar själva arbetet har tagit att göra! Detta är sista inlämningsuppgiften, det som kvarstår är "bara"...(om jag nu kan kalla det så) ett prov, där 5 stycken uppsatser med tillhörande instuderingsfrågor ingår. Detta prov har jag om en vecka!

Ge mig bara mitt MVG på min uppsats o min muntliga redovisning nu så är jag både stolt & nöjd! Provet får man bara göra det bästa utav,o därefter le! Studenten är verkligen nära nu..så jag ger allt! För jag vill komma in på utbildningen jag sökt i första hand!!!

Men nu är jag samtidigt trött på att ego-skriva om mitt plugg osådär!
...De är nämligen så att jag vill gå på bio! Mysfaktorn på topp med kall cola & popcorn, en film jag vill se just nu är den nya med Cameron Diaz..hon är så fin, o spelar sjukt bra. ..Kan ju låtsas vara moviestar-expert nu istället..

Neee..nu e jag trött. Eller aa..jag är fortfarande trött..har bara inte hunnit tänka "jag är trött" under mina 4 underhållande timmar. De ska bli skönt att krypa till sängs ikväll, dock är jag ensam inatt..första gången på typ 4 veckor. Man kan väl skylla på att jag o andreas sover var för sig för att träna inför USA-resan..De är alltså vad jag skyller på..Vad älsklingen min skyller på får ni fråga han ;) De jag skulle kunna tänka mig att han svarar är: "Amanda vill inte sova hos mig..hon är dum".....Säger han som får allt o lite till av mig ;)

Hallåååå..jag skriver om Andreas i varje inlägg ju...kanske skulle ha en Andreas-fri vecka här i bloggen?
Vad sägs?

Jaja..nu ska jag ringa de lilla trollet..
Vi höres!

Snarkigt

Jag är svintrött kära läsare! Jag ringde hem under min samhällslektion o frågade snällt om mamma kunde göra pannkakor till mig, och nu sitter jag här söndermättad,med pannkakor i magen. Mumsigt! Nu är det bara att ta tag i svenskan,som skall redovisas imorgon. Min lärare hade ett starkt önskemål om att jag skulle redovisa imorgon, istället för nästa redovisningstillfälle; nästa vecka. Så denna eftermiddag & kväll sliter jag som ett djur, och lägger endast tid på det...men först ska jag vila 20 minuter..I neeeeeed that!

Vi höres när vi hörs nästa gång!

Kära Desperata bloggläsare!

Imorgon har jag min andra introduktionsdag på mitt sommarjobb. Egentligen har jag sovmorgon imorn, eftersom Eng B-lektionen ställts in. Men tack vare mitt blivande sommarjobb förkortas sovmorgonen till 05.30 istället. Tidsskillnaden behöver vi ju inte prata om något mer. Jag säger bara "gäsp gäsp gäsp".

Vill ni se lite bilder? Antar att ni sitter o skriker "JAAAAA" där hemma nu,så jag tar mig nöjet att ladda upp några här! Jag själv tycker alltid de är kul när bloggare bjuder på bilder från sin vardag, o eftersom jag själv inte vill bli sämre, så gör jag ju förstås likadant! Och sen är de ju så att jag är jävligt nöjd med bilderna också..Men det är en annan historia!

KLICKA FÖR STÖRRE FORMAT..(tror ni lärt er de nu!)

Bildbeskrivning:
Jag & Andreas hund Maja..Vi är gosisar!


Bildbeskrivning:
Maja med tratten tog ifrån mig datorn i fredags...den lilla fjortisen ;)


Bildbeskrivning:
Ett födelsedagskort som Andreas fick igår ;)
Mycket tjusig bild och bra tillhörande text. I like a lot! :D



Och nu lite bra bilder på mitt häftiga häfte jag ordnat till Andreas,tyckte de va lite tråkigt att ´bara ge ett kuvert med en biljett i lixom..så jag trixade med lite bilder & texter! Here you are..

FRAMSIDAN:


ANDRA BLADET:


NÄRBILD:


SISTA SIDAN:


Valde att ha originalstorlek på dom här bilderna för då är kvalitén bäst..sörrni!
Såå..is that enough? Because I'm vrålhungrig..And wait for my dinner..today is the food: Andreas med brunsås!
Mums..inväntar honom vid dörren. Ni andra får sitta på övriga ställen o svälta =)

Känner mig inte  sådär jätteseriös ikväll, men jag behöver få känna mig lite halvknepig! =P
Jaja..vi hörs. Varsegod för bilderna..trots att ni ej bad om nåt. Suck!

See ya!

Älsklingens födelsedag

Nuuu får jag äntligen avslöja det jag väntat på att berätta i typ 2 veckor! Jag & älsklingen ska gå på Bruce Springsteen den 5/7,i Göteborg! <3 Jag köpte nämligen 2 biljetter till Andreas och mig i födelsedagspresent! Historian bakom detta är väldigt kort,men spännande! De va ju så att jag tjatade till mig att pappa skulle ringa på en annons på blocket om biljetterna, som såldes på Orust. Pappa tvekade först,eftersom de är en lång bit att åka,men jag blev totalt hysterisk o övertalade pappa. De visade sig att han som sålde biljetterna jobbade i Stenungssund, o då bestämde vi oss för att kunna åka dit o köpa dom! Samma dag vi bestämt oss för att åka o köpa dom så åkte Andreas på möte o direkt efter åkte jag,pappa o tyson till stenungssund. Vi hade lagt upp planen att om Andreas kom hem före oss så skulle jag o pappa "va ute med hunden". Och den vita lögnen kom till användning. När Andreas kom hem till oss igen,o vi va borta tyckte andreas de va jättekonstigt att jag bara sådär följt med pappa ut med hunden!

Haha,när vi närmade oss Stenungssund visste vi inte riktigt vilken väg vi skulle åka,så vi va tvungna att fråga folk. Men nu var de ju så att det var inte tätbefolkat precis, utan den första person vi stötte på var en "tävlingscyklare" som va ute o träningskörde lite..Detta kunde inte bli mer än pinsamt. Pappa körde ikapp cyklisten, bromsade ner farten intill cyklisten och körde nu jämsides. Eftersom jag satt på höger sida hamna jag närmast cyklisten, o pappa drog ner rutan. Nu såg jag bara frågande ut, o hade ögonkontakt med cyklisten. Ett tag trodde han väl att jag o pappa var ute efter han,o skulle preja ner han. Stackaren..men sen började pappa prata o då fick vi lite hjälp med hur vi skulle köra;)

De är bara en liten del av historian om hur de gick till när vi köpte dehär Bruce-biljetterna! =) Glad blev min kära pojkvän iaf,o de var väl tur det..annars hade de verkligen varit slöseri med både tid, energi och pengar!

Jag hade tänkt blogga lite mer senare idag, när vi kommit hem till mig.
Idag har jag jätteont i magen,så ska vila så mkt det igår.
Nu ska jag gå o krama Andreas. ♥

Vi hörs sen!

Impulsinlägg

Jag är lycklig!
Jag har Andreas & min familj, ni betyder allt!

Skev lugg förra sommaren. Men lycklig även då!


Behöver jag säga mer? :)

Japp,idag säger vi hejdå till Evelina & Richard som åker till Spanien imorgon.
SKÖT OM ER!!!!! ♥

Superfräscht!

Jag känner mig superfräsch! Efter att ha dammsugit heeeela huset här i Sjuntorp,alla rum,kanter,lister..you name it, Okej..ska kanske inte behöva ljuga. Nej,jag känner mig inte fräsch,men är samtidigt nöjd över mitt resultat! Allt blääänker. Vänta bara tills svärmor & svärfar ser detta. Svärmor har lovat mig en kram eller två,som tack! :) Jag rekommenderar faktiskt att dammsuga, antingen så tänker man igenom allt (då allt går snabbast), eller så tänker man på ingenting mer än att fånga domdära sviniga dammtussarna,du bara valsar fram!

Jaja..Nog om det. Vad ska jag skriva? Om att det idag är exakt 1 månad kvar till den slutliga balen! 1 månad..shit,de e sjukt. Snart är det alltså ett farväl till gymnasiet för gott. Ytterligare ett kapitel har tagit slut i mitt liv.Istället börjar nu de spännande kapitlet "Amanda ska hitta rätt ingång på högskolan till hösten". De finns ju miljarder okända korridorer, dörrar och salar i de nybyggda högskolehusen här i Thn. De kommer väl sluta med att jag hamnar hos vaktmästaren första dagen på en kopp kaffe..som jag för övrigt inte dricker. Hm..enda lösningen: Jag får ta med mig pappa!

Något annat kul för oss Trollhättebor är att vi den 12e juni får finbesök från Alvesta,då min vän Sandra kommer hit för att fira min student! Vi ska ha riktigt kul, och nu ska hon även ta med sig hem att Trollhättan rockar fett mycket bättre än Växjö (där alla alvesta-bor har kul (dom själva kallar det  "att festa") ......Men denna helg kommer bli så jättebra o trevlig så =)

Meeeen..Nu ska jag återgå till värld utanför bloggen. på återseende!

Pyssar

Hej & hå!
Får bli ett snabbt-uppdaterad inlägg,eftersom Grey's börjar snart! :)
Det enda jag egentligen vill ha sagt är att bööööna & be för mig imorgon inför mitt sista nationella prov någonsin.
Varken jag eller min kära pojkvän är speciellt haj' på att göra detta. Det ryktas om att proven varit skitsvåra, år innan.

Lycka till alla där ute som gör provet imorgon, och tacka gudarna för att Gossip Girl är tillbaka på kanal 5, 20.00 på tisdag! Got it? ;)

Ha en bra kväll & natt,så hörs vi mer här imorgon...
Då är de minsann ingen vanlig dag,utan min & älsklingens 11-månadersdag! :D


Nu blir de fler pyssar i sängen innan sleep-tajmet!

Försäljning!

Godmorgon! Är ni lika lediga som jag idag eller? Höhö! Nää..men min "lediga dag" är ganska fullbokad ändå. Strax ska jag skynda mig bort till Linda,för att greja studentvagnen med klassen! Efter de ska ja till skolan o lämna in min sista inlämning i Sv B! Senare ska jag åka till Etage,o få några ärenden uträttade där! Så pulsen går i ett kan man säga...

Här hade ja bara tänkt o visa en tröja jag ska köpa av Max. (Just nu pågår de klädförsäljning i hans blogg,kika in den HÄR!..De e jättebra priser!) Visst,de är en killtröja,men jag minns den dagen Max berätta att han köpt den,o jag ville ha den redan då. Perfekt tröja till kyliga sommarkvällar o jättebra till hösten. Great! =)

(..ja,den är alltså såld till mig!)
517345-60

Nu ska jag kila..uppdaterar mer sen!

Grattis Sandra!

Kors i taket, vilka timmar! Har jobbat mellan 15.00 fram till 21.00! Och det är ju bara förrätten inför sommaren. Har nämligen fått mitt schema idag,o min midsommarhelg ser mycket bra ut..Om man vill tjäna pengar de vill säga,vilket som jag vill såklart =P Jag jobbar...
Midsommarafton: 08.00 - 23.00 (Det är alltså nu klart att Andreas ska sitta hemma o dricka vin med mamma,båda två är dyngraka när jag kommer hem. Niiice priice!)
Midsommardagen: 14.45 - 22,typ(?)....

Men men..de är pengar,o den första terminen lär jag ju iaf inte leva som fattig student på högskolan! Men större delen av pengarna ska jag lägga undan, dom ska användas sen när jag & Andreas flyttar ihop å så =) Men efter att ha gått med "bredvid" en dag såhär har känts jättebra. Jättesköna människor,o man är alltid i sällskap..nu slipper jag ensamheten jag hatar! Nu ska jag dit på måndag igen,06.30....gomorron!

Meeeeeeeen,nu till dagens viktigaste händelse! Min vän SANDRA! Som idag fyller 18 ååår! Hipp hipp huurraa! Jag & Andreas var så bra vänner,så att vi i morse på vår sovmorgon ställde klockan på halv 8,o ringde födelsedagsbarnet när hon satt på bussen! Snällt va? ;) Men sedan kunde vi med gott samvete somna om =)

En bild på denna söööta unge,som fortfarande kommer va lillskiten för mig ;P


Nu ska jag ner o bry mig om min pojkvän..Jag tror han vill de ;)
Men vi hörs mer här imorgon!
Sleeeep tiiiiight! =)

Sssssss....

Streeeeessaaad. Om drygt en timma ska jag på introduktionsdag på mitt sommarjobb. Dagen har gått åt till en mysig men kort frukost&mys-timma med älsklingen,några timmar shopping med mycket spenderande på stan,o nu ska jag snabbt häva i mig lite mat innan jag åker! Är tillbaka ikväll,o då ska vi fira ett födelsedagsbarn här i bloggen!

Ha de gott!
See yooou sooon!

Första doppet 2008

Igår så var det så pass varmt så jag stekte i solen hela dagen. Jag blev badsugen,o tog med mig Andreas till Sjölanda! Där tog jag mitt första dopp i det blå i år! Andreas satt bara på land o skaka på huvudet,mumlande: "Kom inte upp o säg att det var varmt i vattnet,för de var de inte".  Jag kan ju inte direkt påstå att de var 25 grader varmt i vattnet, men jag tyckte de funkade helt ok ändå! Sen får jag bara vänja mig med att Andreas är en badkruka ;)

Strax ska vi ut o springa,vi ska bara smälta ner maten vi åt nyss...
Lägger ut en skön bild från 14 juni förra året..samma kväll satt jag o andreas o pussades i richards stuga..därför betyder dessa (en av dom bilderna jag publicerar nu),så himla mycket! ♥

På bild ser ni jag (i rosa förstås),Richard i mitten,o Andreas siiiist ;)


2 veckor till älsklingens USA-resa.. =(
Jag vill inte =/

Aja..Ha en bra söndagskväll!
Adjö

Steka

Jag som "pendlare" mellan Trollhättan och Sjuntorp,vet av erfarenheter att det alltid är soligare och varmare här i Sjuntorp. Så ni där hemma i stan kan ju alltid försöka bli brownies..Haha;) Blekfisar ;D

Är jag elak idag? Mycket tyder på detta!

Om en vecka fyller älsklingen åååååår.. =)

Nu ska vi ut i solen.
peace!!

Black out

Aaooh..känns som min hjärna är alldeles svart inuti. Är det så de ska vara på en fredag?
Ikväll ska jag käka massor med kött & sallad,jag köpte nog med mej hela salladhyllan hem! Jag mår bra av sallad,levde nog som kanin i mitt förra liv! Vad som händer i helgen? Inget jag kan svara på, eftersom inget är planerat..TRÅKIGT! :(
Meeen jag överlever säkerligen ;P Hm..vad sägs om att spetsa till mitt Sv-arbete lite..så slipper jag ha ångest över det sedan. Japp,så får det bli!

Jag längtar efter maaaaaaaaaaat. Känns som jag lever i ett mat-celibat. Mycket intressant känsla.
Vi hörs, ha de!

"hej sandra,andreas hälsar"

(Andreas sa precis att jag skulle hälsa till Sandra i Alvesta..)
- Men jag pratar ju inte med Sandra nu,jag bloggar ju...
- Ja,men du kan ju hälsa iallafall..hon läser väl din blogg?



Hemma från joggingrundan & nyss tillbaka från duschen. Idag höll jag på att kasta min mp3 åt skogen när batteriet dog ut,I DEN SISTA UPPFÖRSBACKEN. Dock fick den följa med hem igen..men den ska ta mej fabjan få fixa sina egna nya batterier..Men allt kommer väl sluta med att jag får pilla med det ändå. Typiskt mp3-spelare. :P

Idag blev jag förresten skitförbannad på en blond tjej,mellan 25-30 år..som parkerade drygt 5 cm från min bildörr,alltså på vänster sida. De lilla äcklet bara skrattade o vräkte ur sig: "haha,oj..förlåt!" Jag fräste tillbaka: Nästa gång kanske du kan parkera lite snyggare!! Sen hoppa jag in i bilen,fast på andra sidan..smidig som jag är =P Inte nog med det,jag skulle få ut bilfanskapet också,var nära på att repa hennes bil ett antal gånger,men snäll som jag är lät jag bli..tillslut! Suck..blir så trött på folk som VET från början att de parkerat fel..gå på körskola för fan. Med Anders..Han är bra!

Så,nu har jag fått ut lite av dagens irritation,den hade jag egentligen inte när jag satte mig här vid datorn..men det är ju här i bloggen jag uttrycker mig! Nu ska jag uttrycka mina känslor till min pojkvän..för han är minsann gosig..o parkerar som en kung. Riktigt bra! Bättre än mig,men det kan stanna mellan mig och er bloggläsare ;)

SLEEP TIGHT!

Slipsen

När vi var i Växjö i fredags köpte Andreas en skitsnygg slips inför studenten...och i söndags fick Andreas tanken att lära sig knyta slipsen..Så han stod söt som en krämbulle och övade..och övade..å övade.... ;)

  ---->   --->

PUSS PÅ MIN SÖTNOS..Han är bäst,på alla sätt!
(Förutom när han gnäller då jag ber han klia mig på ryggen.) Och nu i maj månad är det förresten ett års sedan vi började "dejta" varandra. Kommer inte ihåg vilket datum bara,men kommer ihåg varenda stund...aaw,minnen som värmer!! ♥ Självklart har jag kvar det första sms:et jag fick av honom..Haha,vilken fjant han va ;) Min älskling..!! =)

Nu ska jag plugga...Vi hööres!

Här är allt jag lovat er! :D

Tjaaaa!
Nu ska ni inte känna er missnöjda,för jag har nämligen gått in från solen för ER skull..Men ok,ja har vissa andra saker att ta itu med,eftersom mamma fortfarande är sjukskriven o grejer. Idag måste jag åka o handla (tack pappsi för min vattenmelon & jordgubbar jag ska köpa sen),sen ut med hunden..att han inte tröttnar på gamla samma runda,för de gör jag snart!! Och sen måste jag fortsätta med min uppsats i Svenska B,litteraturhistoria - de stora språkgrupperna. Mycket trevligt att sitta med en solig torsdagskväll! Hm..

Ikväll ska nog jag & älsklingen ut o springa på spåret,detta ser jag fram emot,för idag känner jag mig extra taggad! Skönt med fredag imorn dessutom. Blir för de första en chill skoldag,eftersom halva dagen går åt till UTMANINGEN,mellan Nisse & Måg. Hoppas de inte spårar ut som förra året,skulle va tråkigt. Men vi får se vilken skola som kammar hem vinsten detta året..2 nya grenar har ju tillkommit..Mycket intressant! Men vi säger..Heja heja Nisse.. och... FUL KAMEL,MÅGELEV! Tyvärr kan man inte uppskatta att träffa sina gamla klasskamrater sedan högstadiet denna dag! =P

Jaja..men nu har jag lovat bilder sedan Småland,o ja tänker nu va så underbar att bjuda på dessa...Here they are!


Vi pimplar skumpa...i mjukisbyxer :OHär har en däckat gott! :)


Sååå..de va några av bilderna. Orkar inte beskriva alla,men i kort drag så var vi en dag i Alvesta,o träffade Sandra,Anna,Madde o sist men inte minst Martin (i hans nya lägenhet!) Har inte så många bilder från Alvesta,för Andreas tog bara kort på Sandras föräldrar,vad vi nu ska ha dom korten till =P Haha:)

Men senare slänger jag upp en bild på dagens outfit,o sedan bilder på när Andreas skulle lära sig att knyta slips,min goooing!

Nu kallar plikten...Mot Ica!!

Hallu?

Hoohoo!
Can you read me? Bloggen har nämligen inte funkat på två dagar,och anledningen till de är att jag nu flyttats till blogg.se's nya plattform,änsålänge har jag inte märkt några stora förändringar =P Men men,kul att va tillbaka o skriva,för nu har ja bara legat ute i solen o latat mig,hur gottigt som helst! Idag blev det extra mys,för jag & älsklingen tog ut en filt på gräsmattan,o låg o kramades i solen..det var bara solnedgången & havet som saknades! Haha!
 
Jag har en glad nyhet för trollhättans alla gymnasieelever;
Grattis Trollhättan,nu har en studentsittning (studentfest på andra dialekter) anordnats. Och ett extra grattis,det är TEMA på det,80-tal..kan bli kul! Tävling om bästa outfit,o jag ska ta hem det. Om jag nu ska dit. Haha! Men ännu ett grattis,för att ni lyckats lägga sittningen kvällen innan VA3 har slutprov i Fysik B. Meen meen,kul med lite studentparty =P

Jaja..har ju lovat att publicera bilder o så sedan Småland..men just nu sitter jag hemma hos Andreas,å kommer inte åt bilderna här,men imorgon utlovar jag meeeer! Snälla,tro mig denna gång ;)

Ärligt talat så har jag inte så mycket annat att komma med idag,mer än att veckorna kommer gå så sjukt snabbt nu,o ja bara längtar efter studenten! De känns så sjukt, att det i år är min tur. Studenten känns som något alla andra får göra, men inte jag själv. Konstig känsla,men sann! Allt kommer bli så spännande. Vi i klassen ska börja förbereda "klädnaden" av vagnen redan om en vecka! Nu ska vi alla komma överens bara...vi har ju våra små barn som är viljestarka,jag är en av dom. Haha! Men men,de lööser sig =)

Nu ska jag swinga vidare här bland massa andra bloggar,men mooore update tomorrow!
see you theeen! =)

...Och missa inte Grey's ikväll för Gösta's skull..
Ha de,loooovar veeeerkligen mer skrivning imorn..o massor av bilder!
*kram*

As usual

Som vanligt har jag varit skitdålig på att hålla mina löften när de gäller publicering av text o bilder här i bloggen. Idag har de varit mycket runt omkring,o jag har inte mått så jättebra,vilket som har sina anledningar. De är många vibbar i luften nu,och så mkt mer behöver jag inte förklara.

Nu sitter jag iaf hos älsklingen,o jag ville bara med detta inlägg säga att jag förskjuter denna hysteriska blogguppdateringen tills imorgon. Med andra ord: Ikväll prioriterar jag my boyfriend!

Vi hörs mer imorgon...........
/ timon & pumba

Tyson bloggar: Godmorgon från täcket

Dagens gästbloggare: Min vovve Tyson.
Idag säger han godmorgon från sängen...han har alls inget söndagssyndrom,
utan kan bara ta sin sovmorgon på måndag morgon hur länge som helst!
Jag själv börjar min lektion kl.10 med Gööööraaaan!

image569
image570
Bilderna kommer från Småland.

HAVE A NICE DAY!

My man! <3

Hello people..nu är jag hemma. Kom ju faktiskt hem redan igår,men tiden har faktiskt inte räckt till för bloggen. De har bara varit en massa mys med min älskling..trots att vi levt med varandra nu i över 2 veckor! De har gått bättre än nånsin! :) Idag har de varit lite födelsedags-tajm här. Jag har stått i köket o bakat tårta,med egen tårtbotten, för första gången dessutom.Min älskling Andreas gick ut o klippte gräset,för de tyckte han tydligen såg för jävligt ut,o han ville väl att pappa skulle slippa. Därefter satte han sig ute i hallonbuskarna o fortsatte sitt projekt med ogräset,helt sjukt underbar är han! Inte nog med det..Han ställde sig sedan vid grillen,o grillade fläskfilé! Vilken svärmorsdröm hörrni,lyckas ni få ta på en sådan kille som Andreas,kan ni vara glada över att er blir Nr.2 ;) För Nr.1 ...HE'S MINE! ♥

Ikväll ska vi bara fortsätta vårt mys-pys! Så tänker övergiva bloggen åter igen,fram tills imorgon..för då ska jag publicera mängder av bilder från Smålandsresan, o kanske berätta lite om den! =) För de har vart en toppenhelg in the Småland. :)

Nu blir det strax en dusch,därefter Parlamentet..o sen får vi hoppas på en spännande film innan läggdaxs!
Om mig o mitt liv,kan ni läsa mer utav imorgon!
Ha en mysig kväll!


.......Exakt 3 veckor till älsklingen åker till USA idag. Jag hatar att tänka på det,för saknaden kommer bli så stor!! Tycker inte om känslan att veta, att vi ska på bröllop kvällen innan. Gah! :(

RSS 2.0