Morsning tuppar

Idag har mina grannar äran att få vakna av Håkan Hellström-melodier. Denna gången spelar jag inte sådär jättehögt, men alla grannar har typ öppna fönster för att de är så varmt i detta Sverige dessa dagar! Jag känner mig iaf morgonpigg efter ett nattpass på jobbet. Jag har det lyxigt som får äran att sova på jobbet! :) Snart ska jag äta lite frukost o sen har jag planerat att denna vecka frysa mitt jympakort på friskis nu över sommaren o istället köpa 4 månader gymkort! Sounds great ha'?

Planerna annars idag. Göra falukorv till middag, sen iväg o jobba igen. Jobbar till 20.00 ikväll, hinner hem lagom till Paris Hilton's "My new BFF"! :D Och sen blir de skönt att få sova i sin egna säng i en vecka...sen börjar jag jobba på nytt, fast hos en annan tjej! :)

Jaaaaaajaaaaaa...de va väl allt jag hade för tillfället. Daxs att koka eggs!

Bild från Kungshamn i helgen...Här sitter vi på Max båt o äter lunch. De blåste för mkt så vi kunde inte lägga till vid några klippor, utan de fick bli i en hamn istället...Men lika mysigt var det! :)


På lördagen tog vi en taxibåt över till Smögen..där klättra vi i bergena o tillslut hamnade vi på en klippa med denna utsikt..Här fikade vi, badade & solade några timmar innan vi begav oss till Smögenbryggan för middag på restaurang!


Max & Sandra solar :)


Sandra & jag på båten =)


Skål för en grymt bra helg! =)


Fler bilder kommer....
På återseende!

Måndag!

Jobb idag från 17.00  till 07.15 imorgon bitti....första & sista natt-passet denna vecka. Skönt! Nu lagar Dreas god middag till oss som jag får slänga i mig innan jobbet. Den här veckan är en sån vecka då vi går om varandra här hemma. Imorgon när jag kommer hem från jobbet har han precis stuckit iväg till sitt, o när han kommer hem börjar jag jobba igen! Men onsdag är jag ledig o de ser jag fram emot! :) Näe, daxs att packa tandborste...På återseende!

Kungshamn/Smögen

Är hemma från en underbar helg på kusten. Egentligen kom vi hem redan igår kväll,o sen dess har det varit full rulle..Här utnyttjar vi lediga helger maximalt! Idag åkte vi tidigt ut till Öresjö för bad & sol, jag & mina syskon, respektive samt Sandra. Tycker det är roligt att vi syskon kan göra sånna här utflykter tillsammans...Äntligen lever man i nån typ av vuxenvärld, o har kul på ett vuxet sätt med mina betydligt äldre syskon! ♥ Efter att vi vinkat av Sandra på resecentrum blev det spontan middag hos mamma & pappa.

Jag vill iaf tacka Max för att vi fick komma o bo i deras hus, precis vid hamnen! :) Riktigt rolig tillställning blev det...Vi åt räkor & kräftor, skålade med vin o hade det allmänt mysigt & bra! :) Bilder kommer...kommer längta tillbaka när jag ser bilderna...just nu är kamera-batteriet på laddning...

Ny vecka imorgon, o denna soliga vecka kommer bjuda på några jobb-pass, sen till helgen kanske vi ska åka till Småland, både syrran o brorsan med respektive skulle dit...så jag & Andreas blev också sugna!! :)

Anyway, bilder från helgen dyker snart upp...Nu blir det snart lite käk & en bra film!
Adjö.....

Fjortisdunk!

Men ja, ärligt...Jag & Sofia gillar den!

Vardag igen!

Nu är det daxs för uppdatering tycker jag! Bloggen får ju inte torka ut totalt nu i sommar ;) Jag,  mina nära & kära har precis lämnat några gryyyymma dagar bakom oss, som blir fina minnen för livet! Min syster är nu gift, och vi har haft hennes fästmans släkt från USA hos oss ett par dagar. Pratat engelska har vi gjort, i massor...o när man som mest kände sig som ett proffs var det daxs för dom att åka hem igen :(

Amerikanerna har fått fira en äkta svensk midsommar, vi sjöng snapsvisor på engelska...väldigt många snapsvisor överhuvudtaget och detta kunde ju bara sluta på ett sätt! Andreas hade lovat att lära den amerikanska kusinen Alex att dricka snaps...Vem som tillslut lärde vem vet jag inte, men ingen av dom mådde speciellt bra dagen efter. Det gjorde ingen av oss...men vi hade så fruktansvärt roligt på midsommarafton. På dagen åkte vi ut till Västra Tunhem för att dansa runt midsommarstången..Samtidigt som vi dansade runt fick jag förklara på engelska för Dan's bror Bobby vad vi sjöng om, eller jag försökte så gott jag kunde...göra 3 saker samtidigt var inte enkelt! =P

Bröllopet var också fint. Jag var den enda som lipade efter vigseln, och jag förstår inte varför...Jag hade ju räkat med mamma också? Kände mig som en riktig tönt när jag var den enda som stod där o bölade..Men Sara & Dan var det vackraste jag sett ihop. Inför vigseln hade vi dekorerat så fint runt omkring...amerikanska flaggor blandade med svenska flaggor...Allt kändes så perfekt! På kvällen blev det fin middag på Alberts...och som vanligt har man inget att klaga på om det stället! :)

Nu i veckan börjar jag jobba, so sad...Bortskämd med ledighet har jag blivit, nu blir det inte semester förren i augusti! =( Imorgon ska jag åka till Göteborg till syrran..vi ska åka ut till öarna för sol & bad. På onsdag drar jag, Sofia o Barret ut till västkusten för sol & bad där...hoppas vi får träffa Maxen också! :)

Nää..nu ska ja publicera bilder från bröllopet & midsommar på facebook...see you there!!!
Hugs!

Married!

Så nära, men ändå så långt bort!
Bilder & mer text kommer...
The Grabko family

Jag visste att Lars skulle komma någon vart...

Igår fann jag en ny favoritlåt. Lars från Idol har gjort en duo tillsammans med Elin Sigvardsson, låten heter Love...Tycker om både L & E..och deras röster skapar en underbar låt tillsammans! :) Fixa den på Spotify mina vänner...hittade ingen bra version på youtube!

Idag är jag för övrigt uppe med tuppen...varför vet jag inte,men jag hade bestämt mig för igår att vakna tidigt idag, så 06.20 var jag klarvaken i morse, utan att klocka ringde:P Jag hittade lite bilder från Halleröds studentskiva då de va röj uppe på party-vinden..Några favoriter kommer här...Bilderna är lånade av Maxen!





Nä fabjan...Nu är jag hungrig...Vi hörs antagligen efter midsommar då allt de roliga är över!
Ha de gottttttt!!!!!!!!!!


Spraytan!

Här kommer några (dåliga...) bilder på resultatet av spraytanningen. Jag hoppas färgen håller i sig tills på torsdag o kanske tillomed fredag! Mer "helhetliga" bilder kommer förstås. I ansikitet sprejade hon mindre mängd för att det inte skulle se onaturligt ut, så där är jag inte lika brun. Jag har dessutom fått irritation i mina ögon (dom är jättekänsliga sedan en tid tillbaka) så har kliat runt om..därför har det bleknat lite grann..Men i ansiktet kan man alltid sminka sig! :)

Klicka på bilderna för större format!



Klockan va ca 23.00 när ja tog dessa bilder..så va inte världens seriösaste människa ;)

Nu är det ett par underbara dagar som väntar...o nästa vecka är det jobb som kallar o de är bye-bye semester! Men nästa helg anländer Sandra hit igen, då ska vi åka ut till kusten till Max hus o ha de trevligt! :) Detta ser vi fram emot! Sen längtar jag bara till Gotland-resan som bär av i augusti...Sen börjar skolan o ja får äntligen börja plugga igen!

Nu kanske jag ska gå ut på en promenad!
Hugs.

pretty!

Wohooo..nu ni,nu är jag taggad som fan för att blogga! Jag & Sofia har haft väldigt djupa diskussioner om människor på senaste. Vi har absolut inte snackat skit om människor, no-no-no...vi har bara konstaterat vilka människor det finns som haft så "hööööög" status i förra generationen som överhuvudtaaaaget alls inte har något liv längre. Sånna ungar ska inte vi ha i framtiden!  Våra ungar ska bli som oss som är hatade av dom som tror sig är märkvärdiga (men i slutändan blir losers) Det är vi som är vi som har fötterna på jorden & kontroll på våra liv. Det är vi som beter oss likadant i ALLA sammanhang o är oss själva..Det är till oss alla dom "osäkra" kommer. Nu får ni läsare bli huuuur irriterade, eller glada (eller vad ni nu brukar bli..), för detta är min & Sofias diskussion....och den är djupt diskuterat...ända ner till botten! Jag ville bara få ur mig dehär...för att få lite personliga åsikter i bloggen..de va längesen! Vi vinner förtroendet hos betydligt fler.. PUNKT O SLUT OM DETTA!

Iaf, idag har jag,syrran & fian varit i Göteborg...sletna vandra vi runt Chalmers-området för att hitta rätt..Vi skulle spraytanna oss hos Marlene (Där bloggaren Stina-Lee sprayar sig, som jag tidigare berättat!) Det gick jättebra, de va skitsmidigt vi blev som chokladmuffins precis urtagna ur ugnen! =) Man känner sig verkligen fräsch! Det första jag gjorde när M var färdig med mig var att kleta ut en "kant" som egentligen skulle gå bort av sig själv..så blev vitt igen av mina fingrar,så fick spraya om halsen, men de gick bra tillslut! :) Detta ska absolut göras om! Enda problemet är att man inte fått vara i närheten av vatten på 8 timmar, så de va kris när jag skulle gå i spöregn till mamma & pappa förut...Andreas trakasserade mig lagom mkt med kommentarer om att jag inte fick bli blöt med ett hånflin på läpparna! Jag utlovar iaf bilder på resultatet!!!

Näe...nu får de vara nog för idag. Dreas kom precis hem o vi ska kika på film...Vi är numera stammisar på Hemmakväll =D Ha de gott, hugs.

<3

Hur fina är inte dom här två människorna???


Snart är det helg...applåd för det!! :)

!!

Helgen som passerat tog verkligen på krafterna. Fredagen har jag redan berättat om o lite om lördagen också...Vi hyrde ju race-room på Buddy's och för mig kändes de inget vidare. Jag fixade uppvärmningen bra,men under första racet råkade jag volta min bil, så jag kom in på "åskådarplatserna"...Så jag körde över några i publiken. Han som var vår värd på Buddy's försökte hjälpa mig att hitta tillbaka till racing-banan o körde själv tillomed..Men de gick inget vidare...Jag fick inte ut speciellt mkt av det...men lik förbannat hade jag lagt ut 280 spänn på att förlora varje gång...Men jag tror Sofia förlora en gång också ;) Andreas blev iaf jättestolt för han vann överlägset varenda race...Han är en duktig bilförare ;) Anyway...Efteråt satt vi kvar på Buddy's o kikade Sverige-matchen o åt & drack gott (Mineralvatten & vatten...Jag o Max höll oss totalt nyktra, båda va så bakfulla så vi satt o fyllde i varandras minnesluckor sen kvällen innan) Kvällen avslutades på Strandgatan. Helt OK kväll iaf!

Idag skiner solen för övrigt och jag har riktigt inte bestämt vad jag ska sysselsätta mig med. Det var prat om IKEA, men jag har inte lust längre? :S Jag började läsa en ny bok igår, så den ska jag nog fortsätta läsa iaf! :) Sen kanske vi behöver ha med oss nån färdmat tills imorn då vi ger oss av söderut...baka pizzabullar kanske? We will see..Nu ska jag ner till tvättstugan o greja tvätten iaf...

TÄNK! Om snart en vecka ska min syster gifta sig!! :D



Hugs.

Man tackar!!!

Ruskigt bra kväll igår! Öööööööööös....idag är vi inte fräscha. I eftermiddag påbörjas ny förfest! Idag ska Andreas ha 20årsfirande lite i efterhand. Vi ska till Buddy's o köra racing-similatorer..för att sedan gå nån annan stans o se fotbollen o "dricka öl". Tack som tusan familjen Halleröd för en lyckad kväll igår!



Jag & Andreas är såååååå pepp för Sandras student på onsdag. Igår köpte Andreas nya kläder för 2700...han kommer va hetast i Alvesta.. ;) Jag längtar efter dig Sandra....my love!!! ♥

Student 2008, men vad hände sen?

Ja kära människor. För snart ett år sedan sprang jag med mina ben ut från Nisse för sista gången. På fredag är det 90ornas tur här i Thn...och jag känner mig inte jätteavis, för systemet för upplägget i år har ändrats helt o hållet, och full var jag ju också..så kommer inte ihåg den dära underbara känslan man kände då. Det jag tyvärr minns är den äckliga maten vi fick i skolmatsalen på förmiddan!! Men OK...Jag kanske känner mer avundsjuka på fredag!! Men detta året som gått har verkligen händelserikt! Tänkte köra en kortare resumé..

Skola/utbildning
Började utbildning på Högskolan Väst i Thn, Hälsopromotionsprogrammet. En utbildning jag längtat till hela sommaren, trodde den skulle bli kalas..men desto mer tiden gick desto sämre intryck fick jag av utbildningen. Folk runt omkring förändrades också...Jag kände att jag inte kunde få vara mig själv, jag saknade mitt gamla jag o var alls inte bekväm med situationen...Om utbildningen passat mig skulle jag självklart fortsätta men så var inte fallet! Jag har iaf efter 2 terminer på Högskolan Väst samlat ihop mina första högskolepoäng! Året på hälsopromotionsprogrammet ser jag som en god erfarenhet o lärdom av hur det fungerar att plugga på en högskola! I höst ska jag påbörja ny utbilning, lärarprogrammet.

Jobb
Jag jobbade hela sommaren efter studenten på ett boende för funktionshindrare. Där är jag fortfarande timvikarie och har varit sedan hösten 08, men kommer inte ha något sommarvikariat där i sommar!
I början av den första terminen på högskolan (när jag fortfarande tyckte utbildningen kändes OK) ringer en person och personligen/privat erbjuder mig en 70% tjänst som habiliteringsassistent. Eftersom jag nyligen börjat skolan valde jag utbildningen istället för jobbet. Det var ju trots allt fortfarande min drömutbildning.........Sedan april i år är jag timanställd på detta jobb. Detta är också årets sommarjobb!

Relationer/Vänner

Jag är fortfarande tillsammans med Andreas (Vi firar 2 år tillsammans den 15e juni). Som ni nog inte kunnat missa lever vi nu sambolivet, jag saknar inte att bo hemma ett dugg! När det gäller vänner har både nog jag själv men även några av vännerna förändrats. Jag saknar vissa personer, så som dom var förr! Däremot är jag riktigt glad över att en viss person & jag byggt upp något på nytt...Jag älskar den människan! Zooo... ♥

Känns som det var de jag hade att komma med nu...Finns säkert ett flertal mer saker som skett, men som jag helt enkelt inte har på minnet just nu :P Idag ska vi iaf äta köttfärssås till middag!!!!!!! Slut för idag, tack & hej.


Sommartider!

Tjoho! En vääääääääldigt god nyhet: JAG TÄNKER INTE SLUTA BLOGGA! Jag har fått önskemål om detta, men det får mig bara att vilja fortsätta ännu mera =D

Nu har jag iaf vilat upp mig sedan helgen, som för övrigt var kanonbra i Gbg hos Sara & Dan. På dagen gick vi först runt lite på stan, därefter tog vi spårvagnen till Slottsskogen, käkade lite o solade! :) Vi drog hem till lägenheten, medan jag o Sara delade på 2 flaskor bubbel satt killarna inne vid tv'n o kikade fotboll o formel 1. Sen blev de grillspett på grillen, därefter utgång! Här hände det en väldigt rolig grej. Vi va väldigt osäkra på om jag & Andreas skulle kunna komma in på krogarna där det är högre åldrar. Så jag satte på mig mina glasögon för att se äldre o mognare ut :P Iaf...Jag o Sara tog bussen medan Andreas o Dan gick...Vi kom snabbare in till stan, så vi bestämde oss för att gå in på Hard Rock Café..där det är 25års-gräns. Jag va skitnervös o förberedde mig på att ta fram mitt leg. Väl vid vakterna kunde vi bara passera...både jag o Sara blev chockade o undrade precis vad som hänt :P Haha...Vi sms:a A & D att vi nu va på Hard Rock...Efter en stund stod som bakom oss vid baren, men det kom så småning om fram att både Andreas o Dan fått visa leg! Haha...sooo fun ;) Vakterna va riktigt snälla denna kvällen!

Kvällen var jätterolig. Drack av allt denna kvällen; bubbel, cider, jäger, öl, mojitos.... o dyrt var det..Så vi mådde inte bra i söndags, då vi dessutom var på dop. Blev nästan åksjuk på vägen hem till Trollhättan igen! En riktigt trevlig helg i Göteborg iaf. Nu ska vi dit igen helgen före midsommar, då jag & Sara beställt tid för spraytanning hos Marlene..tjejen som Stina-Lee spraytannas hos. Det ska bli kul att testa på, få lite fin brun färg till bröllopet & USA-besöket! :)

Nu ska jag äta frukost, återkommer med veckans händelser i ett annat inlägg. Idag ska jag iaf jobba en kortare tur! Ha det gott!!!!!!!

RSS 2.0