Bäää på huvudet!

Aaaaw..inte min söndag! Idag har jag bara en massa tråkiga saker som måste göras, de känns inget vidare. Det svåraste är ju trots allt att ta tag i alla tyglar. Jag hade kunnat tänka mig en dag på stan istället, men min förskylning har blivit så pass dålig så de skulle bli för mkt snurr i huvudet med allt trängsel bland folk. Men igår kära människor köpte jag en jättemysig mössa, en fårskinns-mössa med ull runt omkring, jättesvår att förklara..men ska försöka ta mig tid att sätta in en bild på den, för den är urgullig! Jag köpte den på Handkraft här i Trollhättan för 550 kr.

Veckan fortsätter annars med mina fältstudier, i veckan besöker jag Previa på Älvhögsborg, företagshälsovården inom Trollhättans Stad; Hälsan, samt  ytterligare en dag på Volvo Aero då jag ska vara med på en föreläsning som handlar om glädje! :) Sen ska jag sätta ihop ett PM av mina besök..den tråkigaste biten dock!! Men de blir nog bra....

Nu ska jag nog ringa min älskling o föreslå lite förslag jag kommit på inför kvällen vi ska tillbringa tillsammans! =)
På återseende!

L.

Tja!
Idag tog jag morgontaxi från Sjuntorp hit till Trollhättan. Kom lagom till frukosten här hemma, o lördags-känslan här hemma är något speciellt, med tanke på att jag nästan aldrig är hemma på lördagar...Ett lugnt frukostbord med en hel bunt med färska tidningar att läsa! Andreas jobbar helgen denna vecka, så är bara hemma under dagen :) Syster kommer hem idag, så vi ska gå på julmarknad tillsammans med vår mamma. Jag tänkte köpa en liten present till Andreas, eftersom han har namnsdag imorgon =) Vi får se va jag hittar! Förhoppningsvis hinner han inte läsa de här blogginlägget innan imorn :P

Annars blir helgen lugn, min förskylning har inte lagt sig än så måste ta de väldigt piano för att jag ska bli frisk på riktigt!! Hoppas den kommande veckan går fort...för jag längtar so much till de helger som kommer! Julafton är inte långt ifrån, och jag är så himla glad över att jag ska få tillbringa hela dagen tillsammans med Andreas, vi har delat upp dagen alldeles för bra! =)

Får ta o göra mig iordning nu...känner mig inte som den fräschaste kvinnan på jorden nu..Men jag återkommer!
/Snorvalpen!

Vi firar snart 1 och ett halvt år tillsammans!



Christmas king!!!!!!!!!

Halsont igen! Förra veckan kände jag likadant,vilade från varenda träningspass, startade ny träningsvecka igår..Och idag vaknar jag med värre halsont. Shottade i mig lite Kan Yang,men inte fan hjälper det! :( Buuhuu..det enda jag vill är att studsa på Friskis-golvet nu. Har smaskat i mig alvedon o får se om de blir bättre sedan..

Har varit ute o käkat med älsklingen, o kikade lite i affärer. Har hittat min första julklapp jag önskar mig, förhoppningsvis åker mor & far o handlar den imorn ;) Listan är inte speciellt lång detta år. Det enda jag behöver är pengar inför lägenhet, samt presentkort jag kan använda för att kunna inreda den också :P Sen uppskattas alltid presentkort på kläder också! =) Har varit inne lite på en laptop också, men egentligen har jag inget större behov av en, eftersom pappa lovat att jag ska få ta med mig den dator jag sitter o skriver framför nu...och den är inte fy skam :) Jag har alltid denna datorn "ifred" o de är skönt, därför behövs inte pengarna läggas på en laptop..även om det är coolt med rosa! =)

Jaja..min snuttis ligger o sover i sängen..daxs för honom att vakna nu, annars kommer jag aldrig få honom till ro ikväll :P
Vi höres...Adjö!

UPDATE:
Förresten önskar jag mig en liten söt träningsväska..lite blommig o så kanske. Den ska va lagom stor o smidig. Det enda som ska få plats är skor & vattenflaska. Önskemål nummer 2 är en pärm med fack så jag kan sortera alla mina papper i skolan..Så slipper dom hamna här hemma på golvet i slutändan!!

Varför skriver jag det här? Inbillar jag mig att ni bloggläsare skulle köpa något till mej? Ni som är så tysta o blyga ;D

Första julkortet, spana in!

Jag & Andreas har skickat vårt första julkort för i år! Det skickades till mina svärföräldrar..Och man kan inte hålla sig för skratt..Kika länken nedan för att ta del av detta!! ;)
http://elfyourself.jibjab.com/view/XI6NPQiczdUQOxTV5XoM


Högskolepoäng till mej!

Tjeeeeeeeeena mina små getter!
Jag är glad-glad-glad-glad-glaaaaad!! För jag är såååå grym! ;) Jag har fått mina första högskolepoäng!!!! Det är 7,5 gyllene poäng!! Jag har kämpat som en kossa, jag har mest varit förbannad o negativ, gråtit en svätt men trots det gjort Brülde nöjd!! Detta ger mig ett lyft, och jag vill fortsätta plugga!! Dessutom har jag varit i Vara på mina första Fältstudier idag, och det var verkligen jättebra! Den platsen jag besökte var något som heter Oasen, Hälsoäventyret där dom jobbar med att främja hälsa hos barn & ungdomar! Dom lyfte upp jätteintressanta grejer och jag fäste mig hård vid "föreläsningen" om tobak! Efter att ha sett och hört om det idag, vill jag aldrig mer tända en cigarett..Det är inte värt det..Jag är riktigt sugen att skriva ett långt inlägg om allt jag antecknade om detta idag....Det är bara inte "du" som drabbas av tobaken, utan det ligger en hel process bakom hela skiten!! Bläääääääääääääää... Kan ju bara avsluta med: Om man röker ett cigarettpaket / dag i ett år försvinner sammanlagt 17.000 ur plånboken. Tänkvärt..eller?

Ikväll ska jag ägna tiden till att kolla inspelat avsnitt av Prison Break o kika ett av mina nyfunna tv-program jag anser vara bra..Desperate Housewives!

Ciao!



Tlött.

Jag är jättetrött! Har bara ägnat tid till älsklingen idag, tog iofs en timma till att plugga..Men jag behövde bara film,täcke och Andreas idag. Kvällen fortsätter i samma takt...Imorgon bär det av ut till vischan..Ska till Vara.........mina fältstudier har börjat och det känns GÖTT!

Helgen har varit....sådär? Jag har i alla fall roliga helger att se fram emot. Nästa helg är det julmarknad, nästa därpå ska vi på konsert där Andreas släkting Erica ska sjunga, dessutom har vi blivit hembjudna till Evelina och Richard på middag! =) Sånt tycker vi om ;) Helgen dääär på ska vi faktiskt umgås med E & R igen, då vi ska till Göteborg, där vi ska gå på Lisebergs julmarknad..mys! En tradition vi har sedan förra året ;) Haha!

Ja,men nu ska jag fortsätta bringa time with my boyfriend..because he is the hottest in the world ;)
POSS!!

Nice party!

Hej alla människor. Vilken jobbig fredag!! Vaknar som en ofräsch kossa vid 07.30-tiden..är säkerligen fortfarande full o runt omkring snurrar det. Har svårt att somna om, men lyckas efter ett tag. Vaknar igen vid 11 o får liv i min pojkvän efter många knuffar och buffel. Ser fram emot frukost - är vrålhungrig. Hela kylskåpet är fullt med mat, men mitt i all mat ser jag en lysande utstrålande kebabpizza! "PIZZA!!!!!!!" utbryter jag och får ett skarpt nej av Andreas..jag skulle ha riktigt frukost..Hm! Slängde i mig hemmabakt bröd o oboy...det var en underbar känsla att äta,men direkt efter kände jag illamående! Ringde Sandra och piggnade faktiskt till bättre, nice nice! Skulle duscha..och tvålen var slut..
- Älskling, kan du ge mej en ny tvål för det finns inget kvar i den här.
- Aa, här har du en.."Dry Skin"..Det är Dove..och det är den bästa tvålen!!!"
*Tvålar in kroppen* - Ja älskling..den här var verkligen "dry" för den går ju inte att tvåla in med..den bara fastnar!!
- Oj, det var kanske en hud-lotion jag gav dig!!

ÅÅÅH! Vilket spel jag fick..hud-lotion över hela kroppen, inte ett enda ställe var missat o de kunde inte sköljas bort med vatten..så det blev tvål på hud-lotion o vatten på det..galet irriterande :P Men men..nästa gång fixar jag det själv :P

Kan ju berätta om gårdagen då! Förfesten var så sjukt mycket FÖRFEST! Det var jag o Max, o vi hade skitskoj. Vi spelade UNO...och till spelet hittade vi på egna regler! Om man exempelvis inte kunde lägga ett kort o tagit chans-kort var man tvungen att dricka ur det vi hade i glaset. En annan regel var om den ena rapade var den andra tvungen att ta två klunkar..o ju längre in i spelet vi kom, desto mer regler kom vi på! Haha..Tog en taxi in till stan då all dricka var slut, och väl inne på Lipz beställde vi in en flaska skumpa =) Sen fortsatte kvällen med mer drinkar och tillslut ballade allt ur =P Det blev för mycket drickande igår, och jag har lärt mig något...fy på mej själv!! Men det var MAx som från början var så laddad... ;) Haha..om ja får skylla ifrån mej :D

Jaja, de är Max som sitter o trycker på bilderna från vår förfest igår, men vi hamnade ju lite i vimlet..så here we go!

Jag, Andersson och Barro!


Max, Linda och jag på ett fjant-hörn :P


Ska försöka fjäska till mer resten av bilderna från Max =) Ikväll blir det IDOL, och jag önskar att Johan Palm åker ut...för han är käääääääzzzz!

tjaaa!

Dåligt samvete, men gör det inte bättre!

Isch isch isch! De har inte blivit ett enda träningspass den här veckan, o de lär inte bli något heller! Jag skäms, så har mycket att ta igen inför nästa vecka. På söndag blir de allt lite fysisk ansträngning ändå, då ska jag städa Andreas morbror Wictors lägenhet! Bara jag får högsta volym på stereon, en dammvippa jag kan ha som mikrofon och ingen som stör så gör jag lägenheten superfräsch! Helgen blir lugn annars, har inga större planer, men inleder helgen smått imorgon med fest! =)

Idag var min kära bror här hemma! Han kom ju hem från Kina i förrgår o hade med sig massa fina presenter till mej o resten av familjen, till o med Andreas fick sig något fint :) Efter att ha sett alla presenter vill ja bara åka dit själv o köpa massor! Gå i en fabrik där dom sålde och gjorde mängder med äkta siden! Därifrån hade brorsan köpt en jättefin väska till mej, o jag älskar mönstrena! Sedan fick jag en tjusig klänning, två linnen och ett halsband! Jag har världens bästa bror, love a lot!!

Nu är det lite bråttom, för snart börjar Grey's...och kvällens tilltugg blir mörk choklad (luuviiee) och skumtomtar! Dåligt samvete för träningen var det ja...Men man måååååste få vardagslyx ibland! Får lägga i en extra växel på cykeln imorn ;)

Hörs mer imorgon..för visst har ja blivit bättre på uppdatering? ;)

Veckans höjdpunkt.

Idag fick jag ett lyckorus när Max ringde och sa att vi ska till Lipz på torsdag. Det kommer bli fest. Det blir veckans höjdpunkt. Och jag är glad! Det var allt jag hade och säga idag.

Max..jag har planer!!!

Jag saknar dig Sandra!


Inget bra.

Vet ni vad jag sitter o gör medan ni andra sitter o kollar Fobollsgalan? Jag sitter desperat o läser Blacksters bok, som för övrigt är på engelska. Jag försöker hitta något bra jag kan ha med på min eximination inför torsdag. Jag har suttit sen 16.00 i eftermiddags. Det började jättebra, tills jag insåg att det kapitlet jag översatt till svenska i 112 timmar inte gav mig ett skit. Jag vill inte att skolan ska ta så här många krafter av mig, trodde aldrig det skulle bli så här mycket motstånd och elände..för det är precis vad allt är just nu, elände. Men jag vill detta så mycket...jag vill få mitt jobb jag "drömt" om i mer än 3 år!!! När det blir såhär tappar jag kontroll, inte all..men lite, vilket som känns jobbigt. Jag lägger ner plugget för idag, för jag kommer inte längre än såhär. Hoppas på att morgondagen kan se lite ljusare ut...Hela jag är egentligen inne i en "mörk" period nu, och jag hatar det..för det känns inte som jag!!

Förändring sker väl snarast..ska byta p-piller, efter att jag fått alla biverkningar jag kan få av dom nuvarande, enligt barnmorskan. Mamma upptäckte de för längesen..men jag har inbillat mig något helt annat, medan dom i närvaron fått stå ut med all skit. Så nu ska jag tydligen bli en glad tjej...och enligt barnmorskan ska jag "förlora" dom kilona jag gått upp dom senaste månaderna (som också va mina nuvarande p-pillers biverkning bland annat)..o det tackar man ju aldrig nej till :P Jaja..så bloggen kanske till och med blir roligare..för nu är det bara klaga, klaga, klaga som gäller....


Vill avsluta inlägget med att säga att min älskling Andreas klippte sig idag, o denna gång blev det ny frisyr!! (Hallelulja) Han blev jättefin! Dock ville han inte ställa upp på bild, för enligt han själv så var han för snygg för det...Och idag påstod han sig vara snyggast i världen..Hmm..Ja, han kan ju alltid drömma om det ;)

17 månader bakom oss, hela framtiden framför oss.

Nedräkning

4 dagar till i skolan, sedan är det daxs för fältstudier! Vi ska ut på arbetsplatser, och jag ska träda in i Volvo Aero's väggar bland annat, ska besöka deras företagshälsovård:) Tycker detta ska bli spännande!! Så just nu har jag faktiskt en positiv inställning. Veckan kan bli tuff, men nu är min älskling back in town och det räddar min vardag!! Har dessutom fått vila ut mig själv, vilket som verkligen behövdes. Dock har mitt halsont inte gått över..så fick hoppa över boxingen ikväll :(

Nu blir det tillbaka till sängen & tv:n, för vad är en söndag utan Gossip Girl? =)

PUSS..för jag känner välbefinnande igen!


DIN RÄKA!

Föregående inlägg kändes depp. Jag var depp, nu känns det bättre. Under dagen har jag fått sova 2 timmar, jag har fått läsa lite ur Folkhälsorapporten, det första kapitlet var intressant..övriga bestod av massa statistik, och det har aldrig fallit mig i smaken. Sen har jag faktiskt inte hunnit med så mkt mer, kollat en film med mamma o pappa också.

Ikväll blir det lugnt. Ska strax äta bakpotatis & räkor med mami och papi..känner mig faktiskt inte kry i halsen, men hoppas det går över tills imorgon! Ska nämligen träna boxing med Andreas morbror, morbror'n:s fru och Andreas charmiga kusin Albin :) Jag spöade Andreas morbror i racing idag mellan Sjuntorp och Trollhättan...jag tyckte han körde segt första halva biten,o helt plötsligt drar han iväg i 110, vilket jag inte kunde komma ifatt med lika lätt eftersom jag körde Andreas bil, Rut! Men jag gav mig inte, kom i fatt så småning om..och strax före en stor rondell här i Trollhättan drog jag iväg som attan, jag är ju mästare på att ta mig igenom rondeller fort, och där vann jag :P Morbror Johan hade ingen chans ;) Så om jag har otur kommer kanske Johan boxa mig lite väl för hårt imorgon..träningsvärk kommer jag ju iaf få oavsett!!

Det är mycket i skolan nu, och det känns som jag aldrig får nog av att prata av mig om det. Jag känner mig otroligt pressad, och vill ha gjort allting i tid. Det går inte att prioritera vad jag ska börja med, eftersom allt är lika viktigt. Så får försöka struktuera upp veckan..annars kommer jag inte komma någon vart. BLÄ!

Det jag längtar efter mest nu är att få höra ifrån min älskling. Det är ovant att inte höra ifrån varandra så mycket, när vi är så tajta i vanliga fall. Men jag tror det är nyttigt, och det blir mysigt att säga godnatt i telefonen sen..skicka gos-sms o bara bli varm i kroppen av alla fina ord :) Alla hans ord är fina, oavsett om han skriver att jag är hans kossa..för han är ändå min söta busshållsplats :D

Och slutligen vill jag avslöja att jag skiter i att åka till Jätten ikväll o köpa en massa onyttigt!! Om det skulle bli krisfall här hemma så får jag öppna Andreas personliga påse med tomteskum....jag kan ju alltid skylla på pappa (som för övrigt fått köpa en egen påse idag,efter att inte fått öppat Andreas påse för mamma..han har varit påväg flera gånger den här veckan)...så därför kanske jag ska skylla på Tyson?

Nu ska jag äta,o de är tur..för jag är jättehungrig!!

=(

Vaknade upp med halsont idag. Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen, ropa dit mamma så vi kan sitta och småprata. Det kanske får bli så senare..när jag skrivit lite på den äckliga tentan som ligger o väntar. Jag känner mig väldigt pressad just nu, känns riktigt jobbigt. Egentligen förstorar jag upp allt som vanligt, men det är stressigt med skolan iallafall, åtminstone om man ska ligga bra till i tiden. Sen har ju jag mina höga krav på mig själv...

Andreas har åkt iväg till Skövde över helgen, honom får jag väl inte se förren på tisdag eller nåt eftersom han går på EM-skiftet imorgon, direkt efter Skövde =( 

Blä...idag känns allt skit..vill bara ner under täcket igen.

Vaaaaaaaaart är Saaara!

Hallu i alla stugor!
Här sitter jag och klunkar i mig massa vatten efter ett träningspass! Försöker få tag på min syster, för hon är skyldig mig pengar som jag vill ha på posten den här veckan, annars lär jag aldrig få dom =P Får se om hon vågar svara om en stund ;)

Jag har varit snuskigt trött hela dagen, trots att jag fick sova till 07.00 i morse. Har varit hos tandläkaren, o jag var dum som öppnade min käft för nu ska min tråd bakom tänderna bort, jag ska få göra avtryck...DET VÄRSTA OCH ÄCKLIGA JAG VET, och sen få nån typ av nattskena istället. Men hur kul blir detta för Andreas då??? Vakna upp bredvid sin flickvän som har ett jäkla metallpaket i käften?? Väldigt romantiskt..o sexigt. Jag förväntar mig det värsta, för att vara förberedd. Men jag tänker protestera om jag inte kommer kunna somna med den,eller kräva ersättning, helst kontanter!! Usch! Om jag bara låtit bli säga dom dära ordena hade jag sluppit..men då kanske mina vampyr-tänder skulle kommit tillbaka(?) Nog om det, nu är de som de är.

Imorgon är det daxs för skola igen, o det är heldag som gäller. På lunchen ska jag träffa Max, vi ska ta oss något att äta och dricka på Expresso House! Sen är det väl de gamla vanliga böset som gäller.....

Ska duscha en omgång nu, sen ska jag o mamma titta på inspelat avsnitt av Prison Break!!
På återseende. Hugs!

Kommer jag locka er?

Idag måste jag skriva att min pappa troligen kommer vara med på TV ikväll. Så märkvärdigt va? Mm..jag vet. Jag kommer bli kändis-dotter efteråt! Det blir nog mitt karriär :P Iaf..Det är faktiskt sant. Pappa har inte velat att jag "ska gå ut med det"..bara för att..men nu när han själv sms:at ner sina vänner till graven så kan jag faktiskt skriva det här. Han kommer medverka i Bert Karlssons program "Matakuten", har ju tidigare nämnt att dom var på Stavreskolan där pappa jobbar! Han blev ju intervjuad o så..så antagligen kommer väl min snygging med ;)

MISSA INTE NU DÅ....Men de kommer ni väl göra iaf :P Men..om ni skulle ångra er så kommer de finnas inspelat!
NÄR: Ikväll, 21.00
KANAL: 4an

Till något helt annat..jag har börjat bli förskyld. Det började med en stor äcklig blåsa i munnen på mig. Idag känns halsen inte helt 100..jag har inte ont..men det är något på G! Men jag är så himmelsk träningssugen så får se hur de blir!! Imorgon ska jag till tandläkaren..och ytterligare en gång ska dom skicka med mej ett paket "prova-på-tandtråd"..Dom gör allt för att jag ska köpa det. Dom kan gärna lika bra slänga åt mej 10 paket istället..Som en hederlig gammal julklapp.

Nu: Inspelat Gossip Girl..och kanske en glass? :D

Veckan som kommer..

Jag är nöjd med helgen! Den har varit mysig. Omväxlande och mysig. Tyvärr känner jag det hemska söndags-syndromet. Har blivit så bortskämd med högskolan när vi haft så många "skolfria" dagar..Men nu attan börjar det rulla igång igen. Denna vecka som kommer går jag till och med i skolan på fredag; HELDAG! Förr på gymnasiet var det vardagsmat ..Nu är det som ärtsoppa, i flera portioner!

Jag ska även påbygga mitt träningsschema denna vecka, känner att 2 dagar är för lite att träna..så ska förbättra mig så gott det går!! Känner ändå att jag börjat må bättre sedan min träningssäsong startade..det är något magiskt med träning :P
Idag ska vi fira Fars Dag, först här hemma hos mig, o senare drar vi till Sjuntorp. Har faktiskt köpt en fin present till pappa, det är de minsta han kan få, så mycket han gör för mig! ♥ Har självklart köpt en liten present till svärfar T också..det kanske kommer förgylla hans dag ;)

Jaja..veckan börjar med mjukstart imorgon (måndag) med halvdag i skolan, slutar vid lunch...Gott med sådana dagar!

Nu upptäckte Andreas mig här med bloggandet..(han trodde tydligen att jag fortfarande pluggade), så det är daxs att jag drar mig ;)

Puss från mig och Andreas!!

Fredagsshopping!

Idag är det daxs för shopping tillsammans med Max, vi ska såklart fika också..Det är ju trots allt vår specialitet! Jag ska försöka hålla i stålarna, för jag är inte i något större behov av att shoppa just nu, har samlat på mig det mesta under september/oktober månad! Men inga pengar går säkrade när man har Max som sällskap, allt han köper - vill jag ha! I somras köpte jag en likadan t-shirt och mössa som honom ;) Men jag ser faktiskt fram emot fikan mest!! Haha!

Max och Mandiz!!!!!!!

Och ikväll är det Idol som gäller igen. Och nu blir det verkligen lipsill av allt ändå, för jag vill att alla ska vara kvar!! Alla är duktiga på sitt sätt, men jag håller en extra tumme för Robin B, för det är han som utvecklats mest!! Men vågar inte rösta ikväll, blir bara besviken oavsett :(

Men nu ska jag sätta mig med lite plugg, tråkigt men sant!
På återseende!

Mohaha-kampen!

Jag och Andreas har en lek! Den går ut på att få poäng varje gång man vinner en typ av "kamp" när vi "klankar ner varandra" men på skoj. Jag tror det är Andreas som har kommit på den.. ;) För det är så lätt att skriva här :P Men iaf.. Häromdagen var leken framme igen, och den har aldrig varit så rolig! :P

Jag: Haha,älskling..du har två pormaskar bredvid varandra...vad fuuult!
Andreas: Nej men titta älskling, du har två hakor bredvid varandra...ännu fulare!

Haha! Jag överdriver inte med att säga att jag bröt ut i skratt. Som flickvän kanske man inte ska skratta åt en sådan sak, men ögonblicket var så roligt väl på plats! Nu i efterhand funderar jag på vad som va så roligt egentligen med själva grejen. Men jag vet att det var roligt just då, hade verkligen inte förväntat mig en sån snabb kontring av älsklingen! Kan ju avsluta med att avslöja att det var Andreas som fick poängen 1-0 denna kväll :P

Hej alla glada

Det är jätteskönt att vakna upp och veta att man är ledig från skolan. Man gör sig en extra god frukost, stressar inte igenom morgontidningen. Det är verkligen jätteskönt! Fram tills man kommer upp till datorn igen och inser att man faktiskt har skolarbete att ta itu med lik förbannat. Jag blir bara sååå grinig! Och jag fortsätter gäspa....

Som gamla tider!

Jag tänker fatta mig kort om att berätta om lördagens bravader. Det var faktiskt en upplevelse för livet, precis..att fira Max 20-årsdag...en upplevelse för livet..Hör du det nu Max? ;) Hela kvällen var så spännande. Det bjöds som jag tidigare nämnt på 6-rätters middag, jättegoda viner till varje maträtt. Efteråt blev det drinkar och shots. Det var vår förfest. Sjukt bra! Beställde en taxi, Max sa till växeln att vi ville ha en chaufför som var partyladdad. Det fick vi. Människan till taxi-chaufför skruvade upp volymen på max, valde dom bästa partylåtarna som hon sjöng med i. Körde lite "no-hands" också,bästa ;) När vi anlände till stan vevade hon ner alla rutor i taxin så all musik dunka ut till alla som stod i Olearys&Lipz-kön. Eftersom vi stod på VIP-listan in till Lipz fick vi gå före alla i kön, jag var skitnervös att jag inte skulle komma in eftersom det var Lipz 20+. Men snart stod jag innanför, o allt var så ballt. Inte en enda 90a, det märktes direkt! Vilken atmosfär ;) Jag insåg ganska snart att jag var törstig..fortsatte kvällen med en likör 43. Senare beställde Max in en flaska champagne till honom, mig och Rasmus. Max var impulsiv och såg till att det blev påfyllning hela tiden. Just då befann jag mig i ett väldigt illamående läge, jag övergav champagnen och gick och beställde en tequila rose istället, den satt där den skulle! Sen blev det dansgolvet hela kvällen. När Lipz stängt var det ett jävla stå-hej att få ut min jacka. Jag ville hem fort, till min älskling som låg och sov. Ringde svärfar o skulle fråga om han ville äta nattmat med mig, men han låg hemma och sov..booring!! Gick till torget och skulle ta en taxi. Taxikön var ordentligt lång, det var runt 60-70 pers. har jag för mig. Jag ringde pappa kvart i 3, så fick han hämta mig istället. Jag har en jättesnäll pappa! ♥ Detta var en KORT berättelse om min lördag kväll, tack Max and'the gang for everything!

Genom alla bilder kan jag återberätta denna kväll, mina ligger ute på Facebook. Övriga hittar ni på Max bilddagbok; MaxHallerod.

Lars!

Ni som nu tycker att Idol-Lars är en idiot,dumhuvud o bla bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaa...Se denna intervju med honom, och börja läs hans blogg. Så kanske ni får några hjärnceller extra. Och kanske rätt uppfattning. Ikväll skålar vi för Lars!!
LÄNK: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.699933

Jag vill sist citera Lars:
"De var säkert många som blev pissförbannade på mitt framträdande..men SYND FÖR ER! :P"
Lars Eriksson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Tentasnack

Med tanke på att 34 av 36 i vår klass fick rest på våra tentor i torsdags är jag inte en av dom två som klara sig galant utan rest. Men samtidigt vill jag tillägga att det är såhär vår lärare jobbar, han förvarnade oss innan vi fick tillbaka dom att han alltid gör på det här viset, och att vi inte skulle bli vettskrämda. Jag blev det ändå, och förbannad. Nu sitter jag med den är uppgiften igen som bara glor och terroriserar mig! Jag har fått klart och tydligt framför mig vad det är läraren saknar, men först ska man plöja igenom 1002 olika teorier, om vad han och hans skrivarpoolare tycker om teoriernas samspel med adekvansvillkorena. Jag har suttit i 2 timmar och klurat, kommit fram till vissa bra saker, hittat bra sidor jag kommer ha användning för senare här i dagarna...Med det jag ska hitta NU finns bara inte. Så jag har läst om allt, förutom det jag ska läsa om, som tydligen inte finns. Att jag inte torterar boken snart!

För övrigt fick jag faktiskt bra respons och feed-back på tentan, dock upptäckte jag inte den förren nu efteråt. För när jag såg att jag fått rest förvandlades allt om till ett helvete. Senast jag fick rest var typ i 7an på högstadiet! Men nu har jag äntligen kunnat ta till mig det positiva, och jag har insett, åtminstone lite smått att jag kommer lära mig massor på att "lösa" restuppgifterna. Ja,för restuppgiften var det inte,utan restUPPGIFTERNA. Hm! Del II av tenten gick bäst..är riktigt nöjd med den faktiskt..där fick jag heller inte så mycket "fel". Det gäller o peppa sig själv...tillslut!

Jaja..jag ser iaf fram emot kvällen, då pluggtimmarna är över! De kommer en taxi hit 18.30 som hämtar upp mig! Möter upp Max and'the gang för att åka till Alberts Hotell&Restaurang för att fira Max 20-årsdag! Där bjuds det på 6-rätters middag och jag tror Max prata om något vinpaket också, sounds great! Uppskattar verkligen att Max bjöd med mig på detta, värmer i hjärtat..vi blir ett kul gäng ikväll! =) Efteråt är det planerad utgång som gäller, tror denna kväll blir toppen!

Nu är jag hungrig och ska gå ner o dissikera kylskåpet samt frysen! Sen ska jag nog baka..jag är sugen på muffins!
Hugs!

RSS 2.0