Årets vårskor!

Mitt senaste köp: Vårskor,ny stil för min del. Har alltid hållt mig till Puma eller Nike. Förändringar måste ske ibland.Första gången jag köpt mig ett par "klumpiga" skor. Maffiga är dom,men jag tycker dom är fina.Sen skulle det inte varit fel med ett smidigare par heller,men jag är fortfarande lika förälskad i mina Pumaskor jag köpte för 3 års sedan,DOM DUGER =)

Erkänn,dom är liiiiite åt sneakers-hållet,lite bara ;) Äsch..dom är iaf sköna att gå i & rockar ;)
- Team Sportia,799 riksdaler.

221333-13

Kvällens planer

Lördag kväll. Killarna har killkväll,vi tjejer är ovälkomna. Då ska vi fixa vårt då ;) Vi utgår hemifrån Linda,där tar vi oss ut,exempelvis till Slussarna,vi bakar - eller köper med oss fika och sätter oss & myser för oss själva.Sen blir det kallt,då ska det hända något nytt. Like what? Anyway,jag vill "ut" ytterligare.Men det är inte lätt när det står fel födelsedatum på leg:et. På Sofias står de rätt minsann. Gaoh! Men det ordnar sig,jag tror kvällen kommer bli supermysig tillsammans med mina tjejer! =D Vi märker  vad som händer,och här i bloggen rapporteras - ALLT.

Hold on ;)

Outfit 31/3

221333-10221333-12

¤ Svart klänning; "den som alla går med". (haha)
¤ Rosa baslinne från Gina Tricot
¤ Långa leggings
¤ Skinnjacka från Vero Moda
(Sjal från KappAhl saknas!) Även kass kvalité på bilden.

Bråttom bråttom!

AH! Jag gick ut på min promenad o va hemma igen 11.30! Fotbollsmatchen börjar ju 12.30! Vi måste vara i tid,haha. Har sprungit marathon mellan duschen o garderoben.Nu är det faktiskt såpass tajt om tid så jag faktiskt inte hinner lägga upp en dagens.Men jag lovar,den kommer senare.Jag tar med mej kameran ut på vift idag. Mamma & pappa har också shoppat idag.Pappa e skitglad; "Amanda,ta ett kort på mej som du lägger in på blocket sen"..haha,pappa..BLOGGEN! Pappa: Jaja,eller vad det nu heter..haha. Så senare idag kommer även bild på pappas outfit :) Nu ska vi åka o hämta S,hon hann inte med bussen. Jag själv gjorde mej iordning på 20 minuter. Jag sprang verkligen marathon ;D

See ya later :)

Sunny Saturday!

Godmorgon gott folk. Solen skiner verkligen in genom fönstret,helt underbart! :) Ska strax ta med mig ut på en morgonpromenad runt Spikön,eftersom jag struntar i gymmet idag. Dagen är faktiskt lite planerad,vid 12.30 ska jag & S kolla fotboll uppe på Torsbo,lite nostalgi faktiskt! :) Därefter ska vi bege oss ut till Etage (Köpcenter) & se om det finns lite pengar att förbränna där. Gottigt! Ikväll..tjejkväll? Eller? =) Var hemma hela kvällen igår,var supertrött.Var inte sådära desperat som jag brukar över att få träffa folk. Satt o mumsa i mej glass istället,med smak av cheescake,hallon & citron. Den var fräsch,men ingen glass ja skulle kunna tänka mej äta på beachen! Anyway..Nu är det en morgonpromenad som gäller. Bild på dagens Of kommer senare :) Eftersom detta är starten på min nya blogg också,vill jag passa på att bjuda på en bild,så bloggen inte ser allt för tom ut ;) Bilden är på mig och vovven,riktigt gullig! Inte ofta man får till ett sånt "klockrent" kort med en puss ;P

See ya soon :)

221333-5

Inför sommaren 2007! :)


En supersnygg bikini från Asos,jag är bikinigalen,men ändå kräsen när det gäller beach-klädseln.För mig ska det sticka ut,något skall utmärkas.Min kära bror har lovat mig att beställa hem den här bikinin till mig! :) Jag är förväntansfull..Mamma är mer tveksam till shopping på nätet! Men det är inte jag ;D Man måste våga testa nya grejer:)


Ytterligare en favorit från Asos,himmelblå klänning. En typisk midsommarklänning!

Det bästa med allt är att tiden går så snabbt,och att vi snaaart är där! :) Värmen har redan kommit,och är så sugen på sommarskorna varje dag.Men jag låter dom vänta,för varmare ska det bli :) Ser ni fram emot något speciellt i sommar? :) TELL ME,I tell you :)

mandizOne - förnyelse av bloggandet. Back in buisness! =)

Right people. Here I am again! Efter ett drygt månads uppbehåll sätter jag igång igen,smash-sugen på detta igen! :) Har tidigare drivit bloggen Mandiiz men har nu startat en ny,och det känns bara så rätt! :) Hoppas både på nya och gamla besökare! :) Den här bloggen kommer innehålla ungefär samma saker som min förra,myyycket info om min vardag,tankar,stil,outfits,"alla mina 113 shoppingrundor" (OBS! Ironi,men jag är shoppinggalen! =D ) o.s.v! Ska försöka dela med mig lagom mkt av mitt privatliv (Mycket diskussion kring det ämnet i många bloggar just nu). Samtidigt är jag en väldigt öppen person,så vi får se hur detta går ;) Är iaf glad över att få vara tillbaka här,med ny inspiration & energi!
Välkommen in i värmen! :)

221333-2

Header

221333-2

RSS 2.0