Bil till balen :)

Tjenare! Idag har jag gått i regn,både till och från jobbet. Jag hade kunnat ta bilen,men jag har från o med igår kväll börjat tänka på miljön och jordens framtid! Andreas har nämligen haft en muntlig redovisning idag i skolan om de globala uppvärmningen. Igår låg han o berättade för mig hur allt skulle förändras o så,jag blev skrämd! Jag vill inte uppleva hemska naturkatastrofer,klimatförändringar eller översvämmningar. Istället för att gå o deppa i regnet kan man ju ta 3 djupa andetag o tänka på isbjörnarna,att man gör något bra & fint för dom! + vardagsmotion:) Sen att helt isolera sig från bilen är ju inte rimligt de heller!!

Jaja,nyss ringde jag iaf han jag fått numret till,som har en Mustang Cab som eventuellt jag o Andreas ska ha på balen,haha,de va ett mystiskt samtal,jag fick driva på samtalet hela tiden o upprepa säkert samma saker 100 gånger. Men ja hade aldrig pratat med människan innan,men trevlig var han,o de uppskattas ju alltid =) Nästa vecka någon gång ska vi åka o kika på bilen. Den är silvrig,passar säkert perfekt till min färg på klänningen.Hoppas nu bara älsklingen tycker om bilen med! :)

Nu ska jag plugga,ikväll ska jag träna. Har tänkt bjuda min kropp på ett medel/station-pass..så ja får känna flåset lixom ;P

Ciaao!

Tonåren,fjortistiden & min framtid

What a day! De har vart en dag med blandat humör. Saker som gör/gjort mig förbannad helt enkelt. Har fått känna på en av livets bästa stunder,att har varit intill min solstråle. Har börjat skratta helt utan anledning. Jag har blivit irriterad ytterligare en gång,men jag kan inget annat än o njuta av mitt liv! Jag satt precis och tittade på bilder sen tonårsåldern. Bilder från första festen,rent ut sagt fjortistiden. Men även FINA och BETYDELSEFULLA bilder. Amanda&Sofia-bilder,ni fattar inte vilken charmknutte Sofia är. Hur FIN min vän är! Ja,hon och jag & vår nostalgi är egentligen något jag skulle velat behålla för alltid. Men jag är inte den personen jag var längre idag,o Sofia är en ny person hon med. Nu är vi twinsen,nada more. MEN JAG TYCKER FORTFARANDE HON SÅG UT SOM EN CHARMKNUTTE,nu är hon 18 år o svårflirtad..Hms! Men Sara,minns du "The Grudge-bilden"? Förfesterna innan Sand? Rena draman. Ni anar inte hur många perioder alla vi haft tillsammans! Jag kan inget annat än o skratta åt dom här bilderna. Tog lixom bilder med 2.25or men vände den sidan emot kameran,så man bara såg att de stod: Cider,Skogsbär. Man var ju såååååååååå coool,och såå full när man drack detta ;P Haha! Det är så kul att blicka tillbaka. Det ska bli så kul att sätta in den här bild-skivan i dvd:n om typ 10 år,då lär man ha ännu roligare. Kära nån..Tonåren kan ibland vara jobbig,men fan så rolig ;)

Nu har jag ju precis klivit in i vuxenvärlden,ska typ få lön o sånt. Kanske göra eventuella studielån? Flytta hemifrån? VADÅ HEMIFRÅN? Och jag hoppas jag får dela min framtid tillsammans med min Andreas för evigt,o det är honom ni får skylla på om ni tycker att jag mognat =P (Vilken som det nog inte finns risk för) :)

Nu till duschen,o sjunga: De ska va gött o leeeeva,annars kan de kvitta!!!!!

Kärleks-adjöss'

Jag & älsklingen brukar inte pussas hejdå,vi brukar tuta hejdå....
...Med våra bilar,när den ena svänger av efter att vi kört efter varandra ;)


image474


Svärson hjärta svärmor

Jaha..då var det tisdag igen,veckan börjar bra med träningsvärk och de flyter på bra på praktiken! :) Nu har alla precis ätit middag, och i vanlig ordning så fastnar älsklingen nere vid köksbordet o pratar med min kära mor. Jag får inte vara med - som vanligt. :P Andreas skickar upp mig hit för någon konstig anledning..Undra vad dom pratar om? Kanske ska inköpa mig en inspelnings-manick? Surely..Jag ska iaf hämnas,vad sägs om puss-strejk hela kvällen? (Varför försöka när jag inte kan motstå?) Kanske leka "svimmad" när han e gossesugen (man får mera pussar av han då;P) Men jag ska klura ut något till min goding! :)

Om typ en timma är det ett träningspass på gång,är så träningssugen idag trots min träningsvärk jag har från gymmet igår,men de glider på ;P Och ikväll blir det GOSSIP GIRL!! Andreas var kritisk till det redan igår när jag sa att jag skulle kolla på det,han är ÖVERLYCKLIG att han inte är här hemma då,han ska på möte! Men men,det kommer fler tisdagskvällar ;)

Nä nu ska jag smyga ner i trappan o ser vad svärsonen & svärmodern pratar om..
Tissel'i'tassel! Scchhh!

Efterlysning!

Spårlöst försvunnen här i bloggen; Snyggenygge
Var? Hur? Varför?

Kom tillbaka!!!
Tacksam för tips!

image473

Ska försöka få kvällen att gå vidare. Ska nu ta mej en skön dusch efter solningen & gymmet. Ska vräka ut mig i min säng som ikväll bara består av mej själv ;P Som tilltugg får de bli pistagenötter =)

Ha en trevlig kväll!

in the sun

En bild från vår söndagspromenad igår..
:)

image472

Planeringen idag är skriva PA,sola med Sofia & gymma!
Och vet niii? Jag & Petra har kommit överens om att hon ska fota mig igen om ett litet tag. Jag vill vänta med att ta bilderna till det blir vårväder på riktigt,då jag istället sätter på mig fräscha vårkläder! De är tänkt att bilderna ska tas här i Trollhättan,lite naturbilder..typ vid Slussarna o så! =) Längtar sååå!..Känner för lite nya "modell-bilder" =)

Nu ska jag äta!
Tjenis!

v. 4-5

Åhhh va hemskt med söndag igen! Finns inget segare,det man vet är att man har en trög vecka framför sig,med "måsten hit,o måsten dit". Känns så BLÄ! Helgen har ju inte varit speciellt äventyrlig heller,så har inte fått ur all min spralliga energi,så de är bara att lägga ner den i lådan igen o spara på :P

I förmiddags var iaf jag & älsklinge, C & L ute på en helt underbar söndagspromenad i de härliga vårvädret. Vi var nog ute i 1½ timma o bara njöt :) Sen dess har tiden bara sprungit iväg. Jag har suttit här o slitit med mitt Projektarbete som känns; "jag har bara 110-sidor kvar", och Andreas har grejat med sitt bös o sen åt vi middag!

I veckan fortsätter jag med mitt "nyttiga" liv,men ska även börja mitt "fräscha" liv..Haha,jag ska alltså lägga min kropp i solariumet igen,regelbundet 2 ggr i veckan så blir jag nog lagom brun till balen ;P Och jag ska även börja med att gå till mitt gamla revir: gymmet,och inte bara köra jympapass! Annars fortsätter livet rulla på som vanligt. Imorgon ska jag förresten ringa o ansöka sommarjobb som personlig assistent,skulle va ett trevligt jobb nu till sommaren,ska även ringa ang. bilen till balen..Får se om jag hinner med allt jag ska,men de brukar inte vara några problem..Jag jobbar bäst under press ;P

Nu ska jag återgå till mitt PA,vi ses när vi ses!

Pirr pirr

Nu är älsklingen påväg hit för att fiska upp mig. Det känns pirrigt..en härlig känsla i magen! :)
Min EGO-dag kanske slutar bättre än väntat ändå? ;)

Jag är glad över att ha min älskling,jämför honom bara med alla andra! ♥

Grisen Göran

VÄRLDENS SÄMSTA LÖRDAG..
Jag hatar mina EGO-dagar som jag typ bara har 1 gång per år
. Dagen är iofs inte slut..

Friskisledar-möte :)

Halluu,skönt med fredag! Finally! =)
Har precis kommit hem från VBG,har vart o kikat ut tyger till min balklänning,hittade en färg som matchade mina tankar jättebra,så nu får vi kanske kika vidare lite mer,men vi ska så snart som möjligt börja ta måtten på mig,så vi kan beställa hem :) Så nu är de daxs att göra dom sista sit-ups'sen ;) Haha!

Igår var jag med om något spännande ;P Som jag skrev igår skulle ja på infomöte om att bli ledare på Friskis,o jag lämnade in en intresseanmälan. Vi fick med oss en skiva hem med en styrkelåt & en "utsträckningslåt" som vi ska sätta ihop rörelser till. Jag blev förstås pushad direkt,så övningarna till dom låtarna gjorde jag klart redan igår kväll ;P Vi ska även hitta en egen låt där pulsen ska va mellan 110-140,och idag fick jag en sida på internet av min handledare på praktiken där man kan se pulsen på alla möjliga låtar,de gäller ju att göra de lätt för sig! Men iaf,den 10 feb är de uppjympa,då man ska "visa upp" sina moves & rörelser,utifrån utstrålning,taktkänska etc, väljer dom ut vilka som ska utbilda sig vidare! Den 9e februari hade ju jag tänkt ha Melodifestival-Night för några vänner,men det får bli en lugn sådan ;) Jag ska träna gärnet här hemma nu för att få chansen för att gå vidare,skulle va så himla roligt!! =)

Ikväll då? Jag ska göra hembakad pizza här hemma,o äta med mamma & pappa. Sen drar jag vidare hem till Barro,där de är lite tjejmys ikväll,hade tänkt stänna där tills älsklingen slutar jobba o kommer hit :) Imorgon blir de tidig uppgång (önskade att jag hade kunnat unna mig ett träningspass,men är riktigt förskyld), istället får de bli en shoppingrunda,iaf att bara gå o strosa för sig själv,ego-dag..Andreas är nämligen på kurs :(

Men nu ska jag äta..Haaaj!

Psst! En hemlis..jag har kanske fixat en bil till mig & andreas till Balen också,en riktig jävel ;) Ingen saab som alla andra åker i..Manda ska ha riktigt mustiga saker..Muuuuuuustang,cab..vad mer behövs? ;)

Utvilad & överkört huvud samtidigt!

Igår gick jag o älsklingen o la oss lite efter 9-tiden,hela min kropp kändes ostabil! Sov som en stock inatt,o jag vaknade halv 6 av regn o blåst utanför,känslan att ha en timma till att sova är så underbar! När jag vaknade fanns de inga spår avgårdagens förskylning eller annat,förutom att jag inte hade något matlust,så gick o jobbade idag. Men vid halv 12 kom den där förbannade huvudvärken igen,o den har inte släppt än,trots att jag smaskat Ibumetin o druckit vatten hela dagen :( Jag som aldrig har huvudvärk annars =S

Men gissa på vad jag ska ikväll? Jag ska på info-möte för dom som är intresserade för att bli ledare på Friskis :)
Så vi få se vad detta möte leder till! Har ju haft mitt mål sedan 4 år tillbaka att jag någon gång i mitt liv ska bli ledare på där,o en fördel är just nu att gymnasietiden snart är slut! Men men..Nu ska jag gå o lägga mig i sängen,inatt får jag sova själv,känns inget vidare..Men jag längtar tills imorgon igen,då är han hos mig! ♥ Behöver väl inte nämna hans namn..ni bör väl kunna det utantill numera ;)

Hejsan hoppsan!

Uppdrag Granskning - bevisar vårt samhälle från djupet

Jag är trött,sträckig i kroppen o långt ifrån utvilad. Ska bli skönt att få sova gott i sin egna säng inatt,som är något större än älsklingens..Men såklart finns han vid min sida inatt också :)

Sitter o kollar på Uppdrag Granskning just nu. Sjuuuuka jääävla falska samhälle. Det finns nog mycket vi anhöriga aldrig får veta vad som döljer sig bakom stängda dörrar och otrygga väggar. Inte klokt. All personal skyller vidare på sina kollegor,eller vill "bryta samtalet" och kolla över journaler o.s.v igen. Hur vore det om våra gamla människor fick behålla sitt rättvisa liv,oavsett vilken ålder,situation eller sjukdom? Som tur är finns inte dom här ställena överallt,är mycket medveten om att det finns ärlig och snäll personal som visar kärlek & ömhet till dom äldre..Men Sverige förfan..det måste göras något åt detta..Gaah!

Nu ska jag sova,natti.

Mina pensionärsgrannar

Åh va sött,grannparet har fått besök av sina två kompisar! Jag tycker det är så gulligt när pensionärer åker o fikar hos varandra på dagarna! Man tror ju att dom är så ensamma,men man upptäcker mycket när man är hemma en dag o är sjuk minsann. Men det är väldigt synd att grannfrun inte vet att jag är hemma o är förskyld idag,för då hade hon säkerligen bjudit in mig också,ack..Hennes kakor & bakelser som är så goda. Jag får helt enkelt bjuda in mig själv.

Nee,förresten inte. De snöar ute,BLÄ!
Och vid den här tiden på dagarna visas inget bra på Tv:n..
Tur att mamma snart kommer hem!


Hemmadag

Morrn morrn! Idag har jag stannat hemma från min praktikplats p.g.a en väldigt obekväm morgon. Halv 5 i morse vaknade jag med världens huvudvärk och yrsel,hade också extremt ont i halsen. Kunde somna igen efter många om & men,när ja tagit en tablett. Kände när jag vaknade att läget fortfarande inte va tillräckligt bra för att jobba. Jag är pigg och så,men har jätteont i halsen. Eftersom de bor äldre människor där jag jobbar som kan ha svagare immunförsvar vill jag inte riskera att gå dit att smitta dom! Så idag vilar jag ut med en bok,lite film..och; ett tandläkarbesök! Haha,många tkr säkert jag är dum som går till tandläkaren,men de är nödvändigt,en tråd jag har bakom tänderna har lossnat och nu är den jättestörande,så ska dit o limma fast den igen,eller om dom vill att jag ska ta bort den. Mig spelar de ingen större roll,den gör inte mer skada än vad den gör nytta iaf..

Sen har jag tappat bort min lunchpåse,som jag egentligen skulle ha med mig till jobbet idag. Jag la den i bilen när vi åkte från Sjuntorp i baksätet. Andreas körde in till stan i morse för att jag hade varit yr o så tidigare, och han kände lycka för han har inte fått köra långa sträckor sedan jag fick mitt körkort..(Jag har inte tröttnat än!) Än sålänge klarar jag mig bra bensin-ekonomiskt; Jag har inte lärt mig tanka! Höhö..  men iaf; back to the point: ja la lunchpåsen där bak tillsammans med Andreas grejer,men nu är påsen borta! Andreas säger att han inte fått med sig den till skolan,o den är varken i bilen,inne eller inlagd i kylen =S Miiin älskade lunch :P Min färska baugette o risifrutti..Weeeaav!

Jaja,jag överlever fortfarande på mina 2 knäckebröds-skivor jag åt till frukost,men tiden börjar ju dra sig snart mot lunch ;P Haha..men men

Nu ska jag checka vidare,skriver mer sen skulle ja tro.
/ Amanda-fjing-fjong

Inte min dag

Har känt mig hängig hela dagen,sträckig i kroppen med halsont hela förmiddagen..Ändå traska jag iväg till ett träningspass på Friskis. När ja kom hit till Sjuntorp hade jag huvudvärk. Härmed skriver jag alltså en tycka-synd-om-mig-själv-inlägg. Men jag ÄR faktiskt dålig i halsen,HOPPAS INTE jag blir sjuk nu! Orkar inte med sån skit igen.."Spanien-sjukan" gjorde tillräckligt! Men men..strax ska jag njuta av stunden tillsammans med Andreas,o de bästa av allt är att vi ska tillbringa heela eftermiddagen & kvällen för oss själva imorgon! :) I like it!

Men de va allt för mig idag.
Ha de tjusigt // Kossan

Toalettholk i natten

Hurra hurra hurra,för familjens K's toalett är klaaar! Nu slipper jag släpa mig upp i trapporna på nätterna för att slå min natt-drill! Detta får mig att tänka på en måttligt roande historia som hänt mig..

Hemma i Andreas hus är de alltid mörkt som natten under sleep-tiden,om en lampa råkar va tänd så är det ett mirakel om ja säger så. Värst är ändå i trappen. De va inte tidigt i mitt & Andreas förhållande,men de va inte sent heller. Men på något sätt hade jag ändå inte lärt mig vart knappen satt till lampan som lyser i lampan,så med försiktiga steg tassade jag upp i trappan,mörkt o jävligt var det. Tyst som en mus uträttade jag mitt behov o skulle sedan ta mig ner. Men vad ser jag? Mörker. Det var inte tal om trappsteg,de va bara mörker. Smidigt,rejält smidigt så sätter jag mig på arslet på golvet,greppar tag med fötterna i första trappsteget..hasar mig ner för varje trappsteg,med tunga nervösa andetag (har lite fobi för kluriga trappor efter en gång då jag volta ner för en betongtrappa o fick världens vackraste fläskläpp). Jag tycktesjälv de gick jättebra att ta sig ner för trapporna,var övertygad om att Andreas föräldrar som har sitt rum precis vägg i vägg med trappan inte hörde ett smack av mina hasningar ner. Efter den resan ner tassade jag överlevande vidare till älsklingens (och min) säng igen ;)

Morgonen efter kommer Andreas mamma o frågar honom:
- Vad höll Amanda på med i trappan inatt egentligen? Ska vi ställa ut en ficklampa till henne nästa gång?

Haahaha;) Hon hade hört varenda hasning,varenda smidiga hasning ;) MEN NUUU..Sååå finns det nyrenoverade toaletten klar på nedervåningen,något jag väntat på sedan långt tillbaks! Hoppas bara jag trivs att sitta där i nattmörkret ;)

Popcorn & mamma/pappa-mys nu..jeeeeey! =)

Ny kamrat - ny måndag

Tufft med en ny kamrat ;)
Illblegande,men verkar vara helt OK.
Faller nog in Andreas i smaken också.. ;)


För övrigt så faller jag upp. Trött,sliten & otränad.
Ganska taskig känsla för att va måndag! Men jag var nyttig igår!! =)
Mest av allt saknar jag Andreas mitt hjärta,varje gång jag säger det,menar jag det.

en kväll är sig ingen annan lik
.

Söndags-syndrom

Usch vad jobbigt med söndag kväll,samtidigt mysig. Har nya mål för veckan att uppnå,lite småplaner att göra och veckan som gått nu avslutas med den jag älskar mest,det betyder mycket!! Ikväll ska vi se på en film på 4an,Andreas har fått välja..Jag kom med ett förslag,men ickee..Filmen på 4an skulle vi se ;) Till detta blir de nyttigt (?) tilltugg; Light-popcorn (Är dom goda??) & pistagenötter,favoriter! :) Pussar ingår ju förstås också,rena kaloriförbränningen i rätta takter..Haha! =P

Dagen har för övrigt vart jätterolig,har busat massor i vattnet & badat mkt i bubbelpoolen,massa prat bara!! =)  Jag körde "pappas stora bil",med Sexy Girl-skylten på bakrutan..Fick två mördarblickar av två kvinnor som satt på andra bilars passagerar-säten,antagligen blev de en vild diskussion med deras män ;) Haha! ..Hade inte förväntat mig något annat än sånna blickar.

Men nu ska jag gå ner o förbereda kvällens tilltugg,för min älskling har nog inte en tanke på att röra på sitt arsle ;)
Han är därmed skyldig mig en "klining-på-ryggen" ;)

Höres imorgon,då jag förhoppningsvis fått min måndags-power back!!
Tjingeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!

Morgonpigg söndag

Snooozie folket! Här sitter jag ensam i mörkret med min söta sovandes pojkvän bakom mig:) Har letat o läst på lite information till mitt PA,så tiden räcker även till för lite bloggning såklart =P Är uppe lite för tidigt idag egentligen,de blev sent igår kväll då vi var hos älsklingens farbror o lite av släkten. Kvällen började med fotboll,grabbgänget hade hängt med på Tips-SM så de va väldigt viktigt,men de va en kul stämning,trots en tråkig match! Senare bjöds de på mat,o kvällen avslutades med Singstar flera timmar framåt midnatt o över det!! Skitskoj var det,ja kom upp i 9000 poäng i på låt,yeah yeah..Rock-giiiirl ;) Haha

Idag ska vi bada,vi åker vid halv 12 så e nog borta större delen av dagen :P De ska bli jättekul! :)
Kan uppdatera mer sedan,ska greja vidare nu!


Pöss

Bästa svärfar ever!!!

Mitt i vår MSN-konversation..Ja,så är de faktiskt;
Andreas pappa vågar testa nya utmaningar,sedan han fick bredband,vintern 2007 ;)
Han är en trendig man,som hänger med i ungdomsvärlden... ;)
Read;


image471
Sött!!!!!!



(Numera har även min söta pappa börjat chatta med min storasysters vänner från hennes konto,då hon loggas in automatiskt på pappas dator. Underhållning för hennes vänner och - Hon sitter nere i Göteborg,helt ovetande,rätt coolt ;D)

Fredags-bloggningen fortsätter med...

...Ytterligare en partybild! Haha,jag har förstås fortsatt jakta efter vimmelbilder,o jag tycker att går toppen. Dessvärre sen bilderna fruktansvärda ut. Men jag skyller på att vi förfestade i Lilla Edet dessa gånger,där man tydligen blir sleten (Detta märks inte annars,när Evelina kommer söt som en pärla till skolan...För Evelina ÄR söt för att bo i LE)
Men med andra ord: THN-FÖRFERRE NÄSTA!

Njut..För denna gång är det vi BF-flickor till höger. Mitt hjärta slår för dom och vår gymnasietid tillsammans!

image470

Helgen ser för övrigt bra ut. Senare ikväll åker jag till Sjuntorp. Imorgon blir det middag & Singstar hemma hos Andreas farbror m. familj :) Ska även sitta lite med mitt PA,men ska gosa massvis med alsklingen!! =) På söndag ska jag,A,R & E till Vattenpalatset i Vbg,trevlaaans! Har saknat de stället =) Sen får man ju den berömda "bad-pussen",de va längesen nu..Haha,jag är säkert en urfjantig flickvän,men andra flickvänner är ju HEMSKARE! :P

Innan jag tar o avslutar dehär inlägget vill ja bara ge en stor blöt PUSS till Sofia. Och tro mig,trots att jag är lite ilsken inombords ang. en viss sak,så ska jag hålla min aggression inombords,annars hade nog den här bloggen exploderat..Jag hade tänkt lösa de på annat sätt den här gången..Och muums va de ska smaka. Stekt anka..


Kraaaaam!

Nu är det fredag..

Och då passar de perfekt med en bild från partyarkivet. Jag har upptäckt att man hittar många bilder på mej om man snokar runt ;P

På bild är det Carro i vänstra hörnet,älsklingen därefter,klängandes på min vän Sofia sedan fler tillbaka ;) I mitten ser ni mig,efter turturduvorna; Evelina & Richard. Bilden är tagen på Lipz. =P

image469


Jobbet nu,idag tar jag bilen. Jag har några ärenden att uträtta efter jag slutat.
Höres..

För att det är så.

Bara för oss. Bara för att jag stolt vill visa upp dig för hela världen. 
För att du är min trygghet & den jag älskar att vakna upp tillsammans med!














Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
 
För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår
 
När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag
 
För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge
 
Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Hej

Suck blä URK är allt jag behöver säga. Jag har promenerat i regn idag,anser det som en väldigt modig sak. Starkt initiativ för att precis ha tagit körkort. (Nu är de meningen att ni ska överflöda mig med beröm)

Nu är jag trött,vill typ bara sova. Men uppdaterar mer imorgon,förmodligen har jag lust till det då.
Puss kära barn.

7 månader kärlek <3

Ytterligare har en månad gått,en månad som varit helt underbar! Jag & Andreas har firat vår första jul tillsammans,jag har även fått ta del av hans familj's firande. Vi har också firat in det nya året tillsammans!
Om några veckor åker vi på skidsemester,där Andreas bara inte ska vara min pojkvän utan min snygga SKI-BOY som ska lära mig åka :) Jag har börjat ladda upp inför Sälen-resan genom promenad till och från jobbet,o tränar som en aborre (alt.bläckfisk) på Friskis. Sounds good ha'..? =) Och imorgon förresten,så ska vi träffas hela Sälen-gänget för att planera lite om mat & så,planera allmänt bara! :)


Just nu är min snygging på styrelsemöte,han kommer senare ikväll,hoppas han är hemma före 9,för efter det orkar jag inte göra kvällsmat till honom ;) Men nu ska jag koppla av..sväva ner till köket o se vad kvällens kylskåp har att bjuda på!

Hej med er!


image467
LOVE YOU!!


Självförtroendeveckan är över (fortsättning på föregående inlägg)

Hahaha,jaa'ni! Hittade precis en vimmelbild på min vän Sofia's place,där hon publicerat en bild på oss från Lipz,den 27e december! Jag bjuder på den här bilden,jag gör verkligen det! Ibland ÄR det kul att se sig själv när man ser rejält bedrövlig ut!!

image466

OCH NI FÖRRESTEN..Jag har fått goood respons på mina nya glasögon! Många säger att jag ser betydligt äldre ut när jag har på mig dom,vad jag vill ha sagt med det vet jag inte själv..Det är ju bara ett plus i kanten,förutom att jag ser bättre på folk,kan dom som har fördomar mot dagens ungdomar inte titta snett på mig,dom tror att de möter en välutbildad 26-åring,som med bestämda steg går närmaste ICA  för att köpa färskt bröd =P Typ..

Vet ni vad? Jag skriver ENDAST detta för att underhålla mig själv i nuläget. Min älskling Andreas skulle bestämt titta klart på Idrottsgalan..Nu är klockan över halv 11,med andra ord borstar han gaddarna..OooPPS ,nu ringer han. Daxs att kila.

Nattiiii!

Självförtroendeveckan!

Hallu på er igen!
Efter min första praktikdag så trivs jag bra i kläderna.Man får hör kommentarer som:
"Åh Amanda,va go du är"
"Åh Amanda,va söt du är"
"Vilken fin tröja du har Amanda,vart har du köpt den? Vad gav du för den?"

GOOA MÄNNISKOR! Så jag kan inte göra annat än att gå därifrån med ett leende =)
Plus,att ja har jättebra sysselsättning,great!

Nu ska jag åka och handla lite med Sofia,ska ha lite gottigt framför tv:n ikväll hade jag tänkt.
Jag åker i myskläder ( Andreas blåa Sjuntorps-tröja,som jag numer visar mig offenligt i,jag är ju trots allt förälskad ;) )

Återkommer nog senare ;P

image465

14eeeeeee

Godmorgon!
Har piggnat till efter en ytterst liten frukost,o har nu en aning bråttom till min praktikplats!
Vi ser vad den här dagen vill bjuda på.
Have a nice day!

PÖSS!

image463

Grått ludder

Jaohao,så satt man här hemma igen,söndag kväll o planerar den kommande nyttiga veckan. Kom hem för några timmar sen,då jag kröp ner i sängen med mamma,pappa & Tyson,allt var bara tyst,nästan iallafall. Den näst intill tystnaden avbröts när Tyson kommit på att jag fick mer uppmärksamhet än vad han fick,då började han med sina special-trix som han vet att han får uppmärksamhet av. Men vi blev snabbt kompisar igen,o en stund efter hade bara vi lagt oss i min säng o läste söndagsbilagan.

I veckan kommer det ske många nya intryck. Min praktikvecka börjar och jag ska möta nya människor,känner alltid lite pirr i kroppen,men jag har på känn att jag kommer trivas bra! :) Bra arbetstider har jag också,så har tid för träning & plugg i mängder. Ska försöka hålla detta löfte nu för en gångs skull,för de skulle va så jävla skönt att ha klart Projektarbetet en tid innan!

Söndagen fortsätter iaf i gråa takter..En varm dusch senare ser jag verkligen fram emot!!

Ha en bra kväll/ Mandy.


(Om ett år,kommer jag antagligen inte komma ihåg varför jag publicerar den här bilden,
men det gör inget för min del)


image462

Friskis nya stolthet!

God afton,god afton! Sitter här i Sjuntorp denna lördag! Är hur trött som helst,o har svinont i magen!!
Idag har Friskis-huset vart med om något helt otroligt!! MIIIN ÄLSKLING har JYMPAT! =) Min goding! Haha.han var bara för söt när han stod där bredvid mig på träningsgolvet,o kämpa gärnet. Kunde inte känna mer än värme i kroppen (förutom svetten då) :P Näe,men det är starkt att som 18årig kille kliva in på de jympagolvet,de gör inte vem som helst..Min älskling gav sig en utmaning,o jag är så stolt..DU ÄR BÄST ANDREAS! ♥ Men jag kan iaf lova att denna tidiga uppgång till träningspasset har gett efter sina spår,för åtminstone jag har legat i sängen som en död gris,o har inte kunnat hålla ögonlocken öppna,tillomed vid den goda middagen kunde jag bara halvt blunda :S

Nu på kvällen har vi spelat spel; Familje-Geni,världens mest patetiska spel..för frågorna är snuskigt svåra för en sån här lördag!! Men jag kör på måttot: "Otur i spel,tur i kärlek!" Såååklaaart! Men men..Resten av kvällen blir också lugn,ligga i soffan..Ska borsta tänderna tidigt,så ja kan somna där,gottigaste! Men imorgon ska vi på kaaalaaas! It will be fun! Nu orkar jag inte skriva,för jag är trött..mmmmmmmmm,men fler inlägg kommer ju i denna världsframtid.

See you then..Allgotiisar.

Baapampam!

Goddagens! Här sitter jag med lite magont,känns ju inte på topp precis,men jag ska inte hänga läpp för det,för min fredag är fullspäckad med skoj! Om typ två timmar ska jag,Andreas,Adam,Evelina & Richard gå på bio,de får bli den tidiga visningen för ikväll ska killarna ut med sina klasser o så! Vi ska iaf kolla på National Tras..bla bla bla ;) Efter bion ska jag o Evelina gå hem hit för att umgås lite med min mor & far. Ska äta god mat,o fira mitt körkort lite i efterskott,för jag har fått välja kvällens mat/efterätt..Jag passade på att välja SMÖRGÅSTÅRTA meeeeed RÄKOR,för det är något jag aldrig får här hemma i vanliga fall,haha..De är ingen direkt fredagskvälls-mat,men jag e trött på pizza,tacos o allt vad sånt heter! =) Och till efterätt har jag valt den supersuuuuper-goda efterätten vi fick hos Andreas farmor&farfar; Färska päron (skalade) med någon pecannöt-röra i,huuur mums som helst!

Senare ikväll ska jag vara taxi åt grabbarna,så dom kommer hem på ett säkert sätt ;) Om deras klassfest drar vidare till Oleary's så ska även jag & Evelina dra oss dit..Men de blir en nykter kväll =) Så bra,slipper ödsla pengar på alkohol,har alls ingen bra ekonomi nu!

Imorgon har jag & Andreas planerat att dra o träna kl.09.30 =) Vi får se om vi håller de löftet,men ett lördagspass hade inte suttit helt fel! =) Men vi får se :)

Nu måste jag rusa,för ska snart hämta älsklingen på skolan!
PUSS!

Äntligen torsdag!

Morsning. Får bli en snabb uppdatering nu såhär innan frukost. Egentligen har jag sovmorgon till halv 1,men eftersom jag ska besöka min praktikplats kl.10 idag (jag börjar nästa vecka) så får ja dra upp min kropp tidigare ändå. Idag mår jag bra,men något ovanligt för att vara på morgonen var att jag vaknade mätt...Strange! Och jag är jätteglad,för idag ska jag få vara med min Andreas hela dagen,o sova hos han.Har längtat i två dagar,så lycklig är vad man kan kalla det!! =)

Känner mig även redo för att skriva min engelskarecension idag,men får se hur de blir sedan! Nu ska jag ner till köket,trots min mätta mage..Jag blir nog skithungrig när ja ser det proppfyllda kylskåpet (med ingenting alls i...)

Ha en bra dag!
Heeeejdååååå!


För stunden

Jag överlever nog denna dagen med följande:

¤ Korv med bröd!
¤ Svänga med Magnus Uggla
¤ Färsk fralla & tekaka till kvällsmat (Vardagslyx...nu när man tagit körkort,och saknar min pojkvän som fasen!)
¤ Kanske någon glassbåt ikväll..men bara kanske ;)
¤ ..Och de allra heligaste: Fortsätta plugga engelska..YEPP,sista dagen nu..Imorn tar jag de!

Det var allt för stunden.
Älskar dig Andreas,så himla mycket.

Wail

Jag är snuskigt trött! Dagen har ju inte varit speciellt krävande,har iofs kört ett pass för VA-klasserna,var kanske lite spänt i början men slutet var gott! Min dag ser ruggigt trist ut,rastlös & jävlig. Måste plugga lite iaf..men sen då? Jag orkar väl knappast med ett träningspass till idag? De är nog bara en sak jag egentligen vill,de e att träffa älsklingen,men de går ju inte.. =( Vad sägs om en tupplur..?

Vi ses!

Körkortspresenterna!

Hade nu tänkt att publicera lite levande bilder på det jag fick igår..Och något jag också måste berätta är att idag kom körläraren (Fl)anders hem till mig,o gav mig ett minne från körskolan! Det är inte varje dag man får sådant besök..Visst lever jag ett spännande liv? Iaf,grejen jag fick var ett glasögonfodral,fast det är tillverkat som en handväska,ROSA! Den är skitfräck..Bild finns somsagt här nere...

Blommor från Andreas mamma & pappa - världens bästa "svärföräldrar" ;)
Vovven (gosedjuret) fick jag av Andreas söta bror,o kortet fick jag även av hans föräldrar =)
Och de mest användbara..Bilen fick jag också ;)








Och slutligen..Presenten från  min gamle polare (drive-teacher'n)...


SNYGG VAAAAA? =) Trendigaste glasögonfodralet EVER!

Hell yah..nu ska jag kila. ciaaao!

Som en födelsedag!

Ojojoj..Första skoldagen efter ett härligt jullov. Segt säger jag bara,har alls inte kunnat sova natten till idag,så mina ögonlock ligger halvt nedskruvade. Ska snart hem o piggna till mig med lite mat & umgås med mor & far,men först ska jag invänta till kl.14 då älsklingen slutar. Ska pussa han hejdå,för vi får ej träffas mer idag :( Sen ska ja plugga engelska,ser även fram emot ett färskt jympapass som har "premiär" ikväll,härligt att få röra på arslet lite =D Får även ge lite tid att repetera passet jag ska leda imorgon..Jag själv ska ju orka armhävningarna så att säga =P

Lite om gårdagen (ok,lite till..),då kom iaf Andreas mamma & bror hem,med presenter..TILL MIG! Av Andreas bror fick jag ett mjukisdjur..en jättegullig hund,den heter Nalle ;P Den ska få åka med i bilen nu..Och sen av Andreas mamma & pappa fick jag blommor,en leksaksbil & ett fint kort :) Så gulliga är ni,tack snälla! ♥ Det kändes som en födelsedag! Publicerar bilder på detta senare! =)
Sen idag..så ska jag & pappa sätta på en skylt jag fick av Andreas bror i julklapp,den ser typ ut som en övningkörningskylt,fast den e svart-gul,så står de: "Sexy Girl"..Haha,den ska jag sätta på bakrutan,så får vi se hur många nyfikna körare som kör om sen..Nåt väldigt underligt är att jag inte blivit omkörd en enda gång sedan jag tog av Övningskörningsskylten igår,trots att ja håller hastigheten,funderar starkt på att skriva in en insändare i tidningen,o klanka ner på dom idioterna som kör om de som övningskör på ett taskigt sätt! Men men..

En annan sak jag kan berätta är att vår Theodor har dött,hans överkropp rasa ner igår,tycker de känns tråkigt,vi kämpade för att han skulle födas! =(  [läs inlägg nedan om ni ej förstår]

Nä,nu är de snart daxs att lämna datasalen här o traska sig bort till VA:s uppbehållsrum..


FRÅGA TILL FLANDERS: när ska jag hämta grejen dåå?? :O Du jobbar ju jämt (?)..eller? ;P


Ha de bra sålänge..hörs senare!
/Renault-Drajvar'n ;)

Guldläge

Jag måste säga detta igen..*host*- KÖRKORT HOOOOMIIIES ;) Körkortet för mig är guld värt,det är en historia..Med skratt,tårar,ilska & mycket kunskap. Min körskolelärare Anders (numera Flanders) & jag har delat mkt glädje tillsammans! Nu ska jag dela glädje med min Renault istället,mitt nästa steg är att lära mig tanka..Jag har alltid drömt om de;) Haha..Men iaf,efter min uppkörning idag så åkte jag & älsklingen till Torp,jag var ganska uppspelt så han fick köra dit iaf..medan jag satt o ringde o skrek i bilen till allt o alla ;P På Torp kika vi runt lite,men de enda som fanns va alla domdära patetiska REA-fynden..dålig skit! Så vi drog vidare till överby för att luncha på Eat där vi träffa Andreas moster,o där fick halva Etage reda på att ja fått mitt körkort :D Sen åkte vi hem till mej,packade väskan o åkte hit - till SJuntorp där vi sover inatt :) Kvällen blir lugn,,ska till Andreas jobb senare o sola mig brownie :)

Imorgon börjar skolan igen,lagom kul..men egentligen ska jag inte klaga eftersom praktiken börjar nästa vecka..Kommer bli spännande på nåt sätt,att testa något alldeles nytt (de är inom handikapp)
Nä..nu ska ja kila..Kaaanske skriver mer sen =)

Tuuudeloooo;)

DRIVECARD..

..Eller körkort,om du mer vill kalla det så! Iallafall..jag har det!
Hurra hurra hurra! Måste kila nu,uppdaterar soooon!

Välkommen vår Theodor!

God Afton mitt herrskap!
Nu är jag o Andreas precis inkomna efter 2 timmars "lek" ute i snön,känner mig lagom trött i kroppen! Vi har byggt en mäktig snögubbe,vår Theodor som vi döpte han till:D Så nu står han här utanför huset mot väggen,o vaktar =) De va jätteskönt att komma ut i friska luften,o vara varmt klädd men termobyxor o grejer,kände nostalgi från barndomen! =) Alla tankar släppte o kände mig bara fri tillsammans med min älskling! :)

Ikväll ska min kära mamma grädda våfflor som vi får till kvällsmat,därefter får de bli en dusch o sen bara slappa. Hur skönt som helst. Innan dess måååste jag gå igenom mitt jympapass igen,jag är hur trött som helst i kroppen nu..men de är ett måste! Men innan allt sätter igång,tänker jag förstås publicera bilder på Theodor! =D

Måste pussas emellan åt ;)



A & T =)


image455



Vill avsluta detta inlägg med att säga att på lovet har jag vart nere hos min vän Sandra..Och det var roooligt. Dom hade god knäck,och vi spelade kort ;D Sandra är min vän för livet ;)

Ha en mysig kväll allihopa!
Jympapasset nu..Pööööss från mig,Andreas & Theddan ;)

"Älskling..Bygg snögubbe med mig" ;)

Hej på er alla!
Idag faller snöflingorna så de står härliga till,dagen blir en non-stop så att säga. Ska först nu sitta med min engelska,sen ska jag ut o drajva bil,får ta de extra försiktigt idag..Men de är nyttig träning att köra i de här vädret,gränsen till obehagligt..Men de fixar jag nog bra! Sen i eftermiddag ska jag slutföra mitt jympapass som nu nästan är klart, och sen har älsklingen tjatat om att jag ska gå ut o bygga snögubbe tillsammans med honom ;) Han är som mitt lilla barn! Grinig när jag väcker honom (genom att leka "myran" och sen dunsa på han som en flodhäst) Hahaha! Nää,men för han idag var de väldigt viktigt att komma ut o leka i snön,o ja håller till viss del med..Det kan va mysigt ;)  Ikväll ska åtminstone JAG ta en promenad,mest för att slappna av..Sen får jag muta Andreas med något för han ska gå med ;P

Men nu måste jag börja plugga här,så jag blir av med det tråkigaste!
See yaaaaa snowflakes!

Fredag hela veckan!

Yo gnagers! Idag är det freeeedag o de är helt underbart! Min sista lovdag,och klockan ringde vid 06.00,snoozade till 20 över då Andreas blev helpaff när han såg hur mkt klockan var. Vi drajva hit till Thn,andreas för att jobba & jag för att sova. Kröp ner i min säng,som var kall..den värms bara upp av 2 personer ;P Låg o vred mej en hel del,hade svårt o somna,som ja har haft den senaste veckan =S Men sen fick jag somna en stund iaf,gick upp 2 timmar senare o käkade lite breakfast. Nu har ja vart ute o kört lite brummis,ska snart sätta mig med min engelskabok men först blir de lunch!

Älskar för övrigt att de är fredag idag,njuter av att helgen är här,oavsett om ja varit ledig hela veckan! Planeringen för helgen är följande:

Fredag: Sätta ihop jympamusiken (vilket jävla tjat de är om den va?),göra engelska,brumma & senare ikväll åka till badet o sola,umgås med älsklingen.
Lördag: Middag hemma hos älsklingens farmor & farfar,det ska bli trevligt! Blev jätteglad när ja fick reda på det =D
Söndag: Bara en vanlig söndag,vila ut..äta..kör gärnet vett'ni!

En ganska avslappnande helg med andra ord! Näää,nu är det lunch-tajm!
See you sooooon! =)

Och bara för att jag träffade Carro Barro idag så publicerar jag en gaaammal bild på oss,har säkert haft den här förr..men shit the same. Varför inte fräscha upp minnena? ;)


Blonda & solbrända!



Den här då..min förra pose,innan jag bytte ;)


Aja..Ha det!

Bråk; Spindelharpan VS. Blogg

Blogg-uppdatering från Sjuntorp!!! Jag har lyckats övertala Andreas pappa om att få datorn för att blogga 2 minuter,de tog en kvart att få iväg han från sin Spindelharpa han satt o spela! Men men..here we go! Har varit ute på en drygt 4,5 km promenad tillsammans med Andreas mamma & moster,suuuperhärligt! =) Nu bakar älsklingens mor scones som vi får till kvällsmat,åh så gott. Därefter blir de kryp ner i sängen för att läsa lite,o kramas! Jag ångrar inte en sekund att jag åkte hit idag..Snart kommer nog T hit igen o ska ha datorn tillbaks,bäst om jag nog publicerar detta snabbt som fan..så hörs vi mer imorn..Faaan,han ropar ut en varning nu..Aaah! 
Ciaaaao!


Dagens värsta grej!

För 6 års sedan hade Sjuntorp aldrig lockat så mycket som det gör nu..Nu ska jag snabbduscha,för enligt mamma & pappa ser jag sleten ut =P Har förresten köpt skidkläder idag,de gick på 3000,gaaaw!! Men byxorna jag fick var skitfräcka,jag blir helt klart fräckast! Kör stenhårt på det.. =)  Pappa passade dessutom på att bli medlem på Inter Sport. Haa! Som om han kommer storhandla där nu då eller? ;) Nästa vecka börjar träningen på allvar,jag ska bli så starkt stabil i backen v.8..hmf hmf!

Dusch nu!
Later....

All to do

Jag vill ha lagom mycket att göra,inte allt på samma gång! Jag vill kunna ta o välja ett val jag inte ska behöva ångra sen. Jag gör de mesta för att få ordning på det. Exempel: Jag har ringt o bokat om min körtid imorgon för att jag ska kunna sova hos min älskling inatt..MEEEN,det finns även ett smaskigt jympapass ikväll kl.18! Träning eller mys? Jag måste läsa ett x antal sidor i min engelskabok för att bli klar med den (det klarar jag nog iofs under dagen!) Även jympapassets musik ska sättas ihop,så skivan blir klar IDAG!  Dessutom ska jag ut med pappa o köra brum brum,vilket som tar drygt 1-1½ timma,allt detta ska bli färdigt innan kl.16 idag! Och innan dagen är slut ska ja ha läst min bok i minst 3 timmar. Gah! För de första behöver jag mat,för de andra ska ja läsa,then I will go to something else fabjans shit. Uppdaterar laaater o så får vi se hur denna dag slutar! See you then!

/ Ångiga Amanda..

KORV!

Hemkommen från Friskisgolvet! Vilken underbar känsla,att känna sig som en korv dom 2 första minutrarna på passet kändes hemskt.....BRA! Imorgon kommer jag själv sitta här hemma o sätta ihop jympapasset jag ska ha på skolidrotten..OM EN VECKA. Smart drag Amanda att börja en vecka innan,det är ju inte en rörelse som ska in om jag säger så! Men men...Har precis ringt hem till Andreas familj för att säga att ja har vart o tränat (för när Andreas mamma ringde förut o skulle prata med sin son,frågade hon inte vad jag gjorde,och det måste hon veta) =) Men eftersom ingen svara så var dom tydligen inte intresserade =( Hehe

Nu ska jag äta gröt tillsammans med mor,far & Andreas. Sen blir det dusch,mys & läsning. Nice for the price!
Berrryyyy!

Min mysiga promenadnisse!

Min mysiga älskling & jag skulle på promenad igår. Detta är en bild som gör mig varm i hela kroppen!
Lucky me. He's mine!

image452



Hello my friend..
Bara vänner. Inte som förr. Kommer aldrig bli så igen. Inga mer frågor. Slipper de gamla vanliga......

Welcome 2008

Tjena alla 2008-människor! Dagen för mig är idag inte något jobbigt,eftersom jag höll mig någolunda nykter igår,jag var knappast berusad vid 12-slaget då jag,älsklingen & Larsson skålade 2008 välkommet i Erik Carlsson-rondellen,där vi hade väldigt bra utsikt över alla raketer o grejer. Jag fick även sörja för den ihjälfrusna skatan som låg mitt i rondellen,på gräsplätten..skator är iofs dom fulaste men att se den ligga där ihjälfrusen var kanske tragiskt. Jag gav den en slurk av mitt vin iaf! =D Kvällen igår för övrigt var väldigt trevlig med god mat & kul underhållning under kvällen,tiden gick undan! Var hemma runt 3-tiden efter att fått skjuts av Barro hem :)

Idag har jag o älsklingen bara legat i sängen o kollat tv,o ätit oss mätta stup i kvarten. Imorgon börjar mitt nya träningsliv,o jag ska komma i form på riktigt..Jag saknar träningen,Andreas pussar har typ ersatt den på något sätt,men nu ska jag må bra av båda sakerna ;) De händer inte så värst mkt annat i veckan,Andreas börjar jobba imorn så ska ägna tiden åt mig själv,läsa lite engelskabok,sätta ihop jympapasset på riktigt o köra bilen.

Nu ska jag åter krypa ner i sängen hos min pojkvän,o där lär åtminstone jag stanna resten av kvällen!
Tänk va kramar kan va mysiga! =D Så därför..kram på er alla! =P

RSS 2.0