Vardagslunken igen

Efter att ha svävat i det blå med alla andra änglar så var det dags att landa i vardagen igen. Lägenheten ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig och den behöver verkligen städas. Räkningar ska betalas (det måste vara det absolut tråkigaste som finns, alla kategorier), skolarbeten ska lämnas in, mat ska handlas och brunnslocket ska läggas på brunnen. Men allt sånt går med lätthet nu. Jag går runt som en idiot och bara flinar och njuter av livet, oavsett vad för skit livet kastar åt mig. För vi är svenska mästare. Det är sista gången jag skriver det på bloggen, jag lovar.... Vi är svenska mästare!!... opps där kom det igen. My bad :)

Nu till lite tips om vad man inte ska göra:
- Om ni vill imponera på en tjej på krogen och kanske ha bortamatch med henne. En dålig idé är att först fråga vad hon jobbar med och sedan tokdissa hennes arbetsplats. Note to my self. Håll inne med vad du tycker om journalister för dig själv och framförallt om vad du tycker om tidningen hon jobbar på.

- Ring inte folk (framförallt tjejer som du är lite halvt intresserade av) mitt i natten. Det som verkar som en så bra idé då, är en helt värdelös idé i nyktert tillstånd. Its a big no no.

- Oavsett hur mycket du tränar så är inte en sund kosthållning McD till middag och McD som nattamat. Lägg till där öl, champagne, vin, whiskey, grogg som flytande föda. Dietisten säger nej, bestämt nej!

Imorgon så ska jag och killarna i klassen åka till Strömstad och ha de lite göttigt. Några öl, god mat, lite innebandy, TV-spel och en storslagen natur runt om kring oss. Det kan bara bli succe. Därför blir det inget inlägg förrän på torsdag eftermiddag.

Ses då
Kram Glenn


 

1000 ord

Det sägs att en bild säger mer än 1000 ord. Nåväl, vad säger detta er?
image367

Blåvitt tar SM-Guld

Jag har lovat mig själv att inte skriva om fotboll eftersom ni läsare är inte så intresserade av sånt. Det finns andra bloggar som håller koll på sånt. Men eftersom jag är gästbloggar så ser jag det till mitt ansvar att visa vad som händer runt om i Sverige.

Dagens outfit är inspirerad av matchen som sker om ca 1 timme. Blåvitt mot SM-Guld!!!1

image366

Och ja, det är är öl som druckets upp nu idag en söndag. Thats life. :)

En hälsning från Spanien via sms "Hälsa alla från mig på bloggen, jag älskar er"

Mvh Glenn

The king is in the house!!

Nämen tjena hallå hallå! Nu har jag anlänt till Amandas blogg. Ursäkta att jag inte skrev nått igår men det var strul med inloggningen, strul med tid att hinna skriva och jag var trött. Hoppas att ni läsare kan godta ursäkten.

Nåväl, nu är jag här och jag har lovat soldyrkaren-i-Spanien att hålla inläggsräknaren igång och förhoppningsvis ge er nått att skratta åt under tiden.

Men vem är jag då? Och how the hell känner jag Amanda?
Många frågor men lite svar. Jag väljer att inte besvara alla frågor för att på så sätt få ett mystiskt skimmer om bloggen och om mig. Men jag kan ju säga att jag är en man i mina bästa år, är bosatt i Sveriges näst största och jag studerar flitigt (yeah right) på Göteborgs Universitet. Jag kommer gå under synonymen Glenn här.

Min tanke är väl att få till liknande inlägg som "mandiz" fast med en manlig touch på det hela. Även fast jag inte vet hur jag ska lyckas med det. Men det ordnar sig säkert.

Eftersom jag inte skrev nått igår så kommer en försenad dagens outfit:

image363

Kortet är taget på den formidabla resturangen vid Åhlens i Nordstan (även kallad femman huset) där en fräsch och väldigt god lunch intogs igår. Riktigt god husmanskost om man är trött på all Thai, Sushi, Kina-mat och snabbmatsburgarna.

Nä, nu blir det frulle och sedan ner till gymmet för att slänga lite vikter omkring sig, stöna så att alla i lokalen hör att du kör jättetungt och givetvis gå med ett World Class linne som är som ett segel och spräckliga brallor i bjärta färger.
Har ni tänkte på en sak om man blir jävligt biffig som killarna på bilden och man börjar tävla i sporten Bodybuildning (även fast jag inte anser att det är en sport utan mer en freakshow). Vad är tacken för att man stått i flera år i gymmet, förmodligen pumpat i sig både det ena och det andra i kroppen, slitit som ett djur med sin diet osv. Vad händer på sedan på tävlingen? Jo, du ska gå ut på en scen iförd tanga-trosor. Helst i leopardfärgat mönster. Det är fan inte snyggt alltså. Vad tänker dom egentligen?

image364image365


Ajaj, hörs snart igen.

Adíos Sweden,Hola SPAIN!

Troligen blir detta mitt sista inlägg före resan. Imorgon klockan 05.00 lämnar vi Trollhättan! Det skulle va fett nice att gå på Lipz ikväll,men de hoppar vi ändå över ;) Ja..vad mer ska jag säga? :) Har längtat sedan i somras efter den här resan,detta är min belöning efter hårt jobbande i somras! :) I veckan kommer jag få göra något jag alltid drömt om; joggingtur längs stranden! :) Jag har med mig en amerikans-liknande outfit,förhoppningsvis hinner mina ben bli solbrända så de matchar de rosa shortsen o de knallgula linnet ;) Bara för att det är semester ska man inte lägga träningen under mattan,kan tänka mig en del goda måltider som lockar,just därför ;)
Jag ska erkänna nu att jag inte insett att jag ska åka ännu. Detta är en typiskt myskväll med Andreas,bara att de står en stor rosa resväska på rummet! (Jippie,jag fick förresten tag på en matchande mysdress idag,exakt likadan färg som på väskan,mycket bra köp!)

Haha,nu har vi precis räknat ut vikten på min väska. Den vägde 4 kg för mycket än vad den skulle så vi har fått plockat ut o flyttat vissa grejer till handbagaget istället,så mitt handbagage väger typ lika mycket som min vanliga väska ;) Haha =)

Nu är det daxs för sleep-time,eller aa..ett försök iaf,för jag ska ligga o busa med andreas hela natten,har hittat en ny svaghet hos honom..haha,galet kul ;) Men vi hörs om en vecka,hoppas ni alla trivs med min gästbloggare! Ha annars en suuuperfin vecka. Lovar massor av bilder när ja kommer hem! / Med värme,Amanda

Spanien & gästbloggaren =)

image362

Nu är jag laddad för ett höstlov i Spanien,tillsammans med tok-härliga människor & min pojkvän i en helt ny miljö.
Imorgon tar min gästbloggare över efter mig! Hoppas ni ger han en chans..för jag kan avslöja att det är en hane..;) ..BRUDAR,passa på nu ;) Min blogg kanske blir den nya dejting-sajten? ;)

Beachen..shoppingen..drinkarna..havet..barcelona..lloret de mar; Here we come!

Bränsle

Andreas slutar om typ en halvtimma..ja funderar starkt på att åka tillbaka till skolan o följa honom till bussen. Jag måste ha fler pussar idag! Annars går inte den här dagen igenom..Näe,nu blir det så..på grund av brist på pussar kan jag ändå inte koncentrera mig på det jag ska. Hörs sen ;)

Ny piercing & skolfoto :)

Tjena tjena! Den här skoldagen stökades över snabbare än förväntat. Hade en föreläsning inför vår praktik nu efter lunch,det var faktiskt en föreläsning som behövdes,för snart är det daxs att välja vart man ska vara. Alternativen är dagcenter eller gruppboende. Tiderna på gruppboende är inte speciellt lockande,men kan ändå vara det jobb jag skulle trivas bäst med! =) Men vi får se hur de blir med det.

Nu har jag iaf hela eftermiddagen för mig själv. Ska mest bara slappa,kolla det inspelade avsnittet av Prison Break från i måndags, plugga lite smått & greja lite med packningen. Packning har aldrig varit min grej,har varit slö på den fronten,så egentligen måste jag börja en vecka för att få med mig allt jag ska ;) Jag & pappa ska åka ut till överby senare o fixa lite handling som behövs =)

Lovade att visa bilder från skolfotograferingen som kom igår,självklart håller jag mitt löfte o visar dom idag ;)
Har även satt i min nya piercing,så publicerar även en bild på den =)


Bild 1: Jag & Sofia på gruppfotot. (Väljer att inte publicerar hela bilden p.g.a klassens personliga själ)
Bild 2: Porträtt-fotot på mig :)
Bild 3: Nya piercingen

Dom vita fläckarna i mitten är blixten från kameran :P

Vi hörs senare! =) Kram på er alla.

Godnatt-visa :)

ÅHHHH,finns bara starka minnen från Friskis-golvet när man lyssnar på den här låten!
Detta får bli en låt som får vara med på mitt jympapass :D
Godnatt.. =)


Nära!

Puh! Just nu är dagarna fyllda med aktivitet.Allt är rörigt i huvudet, kom precis på att imorn MÅSTE jag kontrollera att jag får med mig alla dom skolböcker jag behöver för att plugga inför de stora handikapp-provet vi har onsdagen efter lovet,rubbet ska med till Spanien! Jag har ju aldrig rest såhär långt med en stor resväska,så vad ska den fyllas med? Samtidigt känner jag någon typ av adrealin i kroppen,att jag e laddad på nåt sätt! :) Men tid tar de,men de är den här resan säkert värd! :)

Dagen har varit fullspäckad, i skolan hade vi en anti-drogdag..fick gå runt till olika stationer och blev informerade om intressanta o bra saker att ha med sig. Huvudämnet var alkohol/droger i samband med bilkörning. Fick se filmer som berörde en,tog verkligen till sig informationen. En bra temadag med andra ord=)

Efter skolan cyklade jag hem o var lagom stressad,för jag skulle fixa mat tills andreas kom,o han kunde bara stanna en halvtimma,så de fick bli snabb-ätning o sen 15minutersgos! =) Det är på gränsen så jag klarar mig tills imorgon,men då hinner vi bara synas i skolan =( Better than nothing,måste min kärlek va så bereondeframkallande? ;) Iaf..efteråt åkte jag o tränade ett medel 75-pass,kroppen kändes seg från gymmet igår men jag klara de rätt OK ändå ;P Direkt efter träningen stack jag o pappsen ut o körde,äntligen har jag lärt mig backa runt hörn,haha! Mitt f.d livssvåra sak att göra,men jag gjorde nåra snygga backningar så jag känner mig nöjd!

Tror jag ska hoppa i säng redan nu,zappa lite mellan kanalerna o vänta på att andreas ska ringa =)
Åååhh,förrsten kom skolfotona idag :D :D Första året jag blev nöjd med både porträttfotot och på gruppbilden :D Så jag publicerar utav det imorgon =)

Förlåt för lite bloggande på senaste,men mitt liv är hektiskt. Kom precis på att jag inte hunnit plugga idag :S F-a-n!
Men men,ni får ha överseende med detta. Kan åtminstone lova att min blogg kommer nog förändras totalt när min gästbloggare skriver för er istället,jag har höga förväntningar ;)

Ha en bra kväll iaf,mer uppdatering imorn. Ciaaaaaaao!

Nu vill jag bara sova,e ganska trött efter en intensiv dag!

Torka tårarna bilförare ;)

Ibland finns det bilförare som bara gör sånna där klockrena parkeringar på NÄL's parkering. Dom avgudas av hela världen..och idag var det min tur. Hela parkeringen stannade upp,o såg bara när jag med bilen gled in,snyggt som fan i luckan,mellan dom två gråa bilarna. Man blir tårögd. En sådan fin dag ;)

Dessutom har jag blivit riktigt vuxen idag. Jag har fått en dosa av banken. Pappa kan inte kontrollera mina pengar längre..Men jag vill att pappa ska kunna det! :(

Kall måndag

Drygaste måndagen! Det är kallt som själva Bertil ute..o mitt hår är helt åt skogen sletet! Tack vare permanenterna jag gjorde i håret i slutet av sommaren har de vart helt crazy! Usch,saknar mitt långa,lena MJUKA hår.. :( Men men..Nu har man avklarat dom 2 första lektionerna,efter lunch har vi dubbellektion i individ&samhälle,lagom kul..eller inte alls förresten!
Däremot efter skolan ska jag o pippsen med slipsen ner o växla pengar till mej inför resan. Ska även börja lägga fram kläder oså idag. Ska träna ikväll o även skriva vidare på min historiainlämning & antisemitism-uppgiften =)
Fick dessutom precis reda på att Prison Break börjar ikväll..aah =) Ska bli spännande,dock går de ju lite sent,kanske får bli en inspelning (?)

Dom tre nätterna har varit konstiga. 2 av dom har jag drömt mardrömmar,ganska otäckt..har både pratat o vaknat av att jag gråtit. Isch! Inatt när jag o andreas sov hemma hos mig har han verkligen vräääkt ut sig över hela sängen,han har snattat täcket,så vissa stunder har jag legat o frusit. Jag sa till honom flera gånger i sömnen,men han bara sov vidare. Men för de mesta så krama jag bara om honom efter,inte kan man bli arg på en sån sötis som ligger o sussar gott,dessutom var han ju varm eftersom han låg invirad i täcket hela natten ;P

Nu ska vi snart gå o käka lunch,korvgryta o ris. Gör måndagen ännu drygare. Men vi är glada ändå,det är ju veckan före lovet trots allt,veckan innan värmen!  =) Bloggar mer när jag kommer hem. See yaa!

Jag är tillbaaaka!

Söndag kväll,helgen går ju förstås lika snabbt som vanligt. Helgen har varit lugn,igår förmiddag spelade jag,andreas & hans mor/far badminton. De va en superhärlig start på dagen,o något jag kan tänka mig fortsätta med varje lördagmorgon! :) Ikväll sitter jag o andreas här hemma o myser,vi har spelat lite bingolotto,dock utan vinst! :( Ikväll låtsas älsklingen vara sjuk,så jag pysslar om honom extra mycket! Så gosig är han,min hingst! ;P

Om en vecka befinner vi oss i Spanien. Det är så nära nu,jag har ju inte varit utomlands på det sättet förut! Men jag tror de kommer bli en jättekul resa! :) Måste förbereda mkt i veckan,packning,växling,inköpa behövliga saker m.m! Allt-inför-resan typ! Ska även tillbringa tid på gymmet,slut-spurten så man kommer dit med gott samvete ;)

Detta fick bli en snabbis-uppdatering,min sjukling sitter ju i soffan o väntar på mig,så de är bäst att jag knallar iväg till honom. Skriver mer imorgon såklart med mer info då! :)

Ha en bra söndagkväll..Ciaao!

To you from me..

Ha en trevlig fredag! Vi ses igen på söndag! =)

Imorgon börjar lördagen med en badminton-match mot älsklingen,heja grymma mig ;)


amanda pratar ut ;)

Hej kära människor. Nu är dagen här igen - underbara fredag. Vad jag längtat,men redan igår var det minifredag för jag fick gosa tillsammans med andreas hela kvällen,o det kändes bara så bra alltihop! Sedan igår har jag släppt allt som har med skolan att göra,något som är bad men samtidigt behöver jag 2 dagars paus från alltihop,bara få tid åt annat,städning till exempel :S Egentligen skulle jag höra av mig till min mattelärare o bestämma en tid nästa vecka för prov del 2. Men jag mailar han på söndag!

Den här helgen blir extra spännande,för imorgon (lördag) ska mina föräldrar träffa älsklingens föräldrar för första gången. Haha,jag är skitnervös! Dom är hitbjudna hem hit,o både jag & andreas är nyfikna på hur detta kommer sluta. Kommer pappsen dra upp sexskämten? Hur många vinflaskor öppnas? Vem gör bort sig mest? ;)
Starka funderingar på detta..

Lite prat om själva dagen idag. Jag har för det första vart o köpt mig en ny navelpiercing. Köpte den som jag fastnade för först! Det är en ljusblå plupp,o sen hänger det ner ett martiniglas som e blått med en rosa citronskiva som detalj! ;) Och det är där bikinin kommer in i bilden,försökte hitta ett fint smycke som var rosa,men alla såg ut som hej kom o hjälp mig,så de fick bli ljusblå istället. Sedan har jag vart o köpt mig en bikini,den är svart o överdelen är så inni bombens häftig! Den var knappt uppackad ur kartongen,så kom ihåg att det var jag som köpte den först!

Över till nästa kategori; Carro's nya jeans! Jodå,Carro Barro gör entré på skolan med nya jeans idag. Inte vilka jeans som helst,utan ett par skitsnygga! Avundsjukan gör ju inget annat än o faller på plats! De värsta är ju att ungen har universums snyggaste röv,o snygga lår överhuvudtaget! Carro påstår att hon är ute o går mycket,meeeen..det är tråkigt o gå. Jag,som studsar runt på friskis kan väl få en lika fin röv för de? Icke..Man måste tydligen gå. Meeen,jag ska antingen kolla på dessa jeans innan jag åker till Spanien (precis om en vecka idag) ,eller så tar dom slut under min tid i Spanien o jag får grinig gå runt på ny jeansjakt!

Somsagt,idag ska jag städa rummet,gymma,äta & sist men inte minst sova hos min baby =)
Ha de tjusigt,köss!

Finally

Tooooooooorsdaaag = Inget plugg,inga måsten (förutom att borsta tänderna ikväll)
Bara Andreas! ♥

Just nu när jag är som mest stressad sitter älsklingen o as-garvar till filmen Offside =P Så mycket respekt visar han,men måste å andra sidan erkänna att filmen är för jävla bra :P

För övrigt gick engelskaprovet skit,och jag var inte ensam om att tycka det.
Ha en bra kväll,bråttom nu! :) Köss.

*Amanda släääpar Andreas ur soffan*
*Andreas släpar Amanda tillbaka till soffan*



Ciao!

Gästbloggare!

Hinner med ett kort litet inlägg innan jag traskar till sängen! Jag ska påbörja ett nyt projekt,egentligen är det inte jag som driver det,men jag som ligger bakom ;) Under min vecka i Spanien vill jag inte att min blogg ska dö ut hur som helst,utan jag vill hålla den vid liv! Både för er o min skull ;) Så jag hade tänkt ersätta mig själv med en gästbloggare! Mer info om detta kommer,jag har en lysande idé om vem detta kan bli ;)

sleep-time nu! pööss!

Every moment

Vissa tillfällen tror man sig alltid kommer vara kvar. Ibland är man övertygad om att vissa människor komma stanna kvar i ens liv. När något bryts, försvinner ibland hälften. En person försvinner ut i mängden igen,bland alla andra. Personen finns kvar,i hjärtat, samlat med minnena.

Någon gång vill jag träffa dig igen,spontant. På stan,på restaurangen..
 Du har varit betydelsefull för många. Du har varit och är min idol.
Du är stark, och du har förmågan till allt!
Saknar dig så  P!



Inflätat

Haaaalluuuu guys! Idag har jag vart en flätkvinna,pigg som en mört o bra på humör =) Hoppas nu dagen fortsätter så ;) This is the day before the big ma'ma english-prov och jag känner mej lite lagom pressad sådär,ja menar..ja har bara drygt 120 glosor kvar att lära mig. Men enligt the teacher väljer hon ut dom viktigaste,men alla människor här i världen har olika åsiker,så hur i katten ska ja kunna veta vilka glosor som e viktiga? En av glosorna är blodkärl = blood vessel! Den anser jag vara viktig,så den lägger jag defintivt på minnet,o om den inte kommer på provet imorgon,tänker jag skriva dit den själv!

Just nu väntar jag på att mor & far ska komma hem,det ligger köttbullar på spisen som mamma tagit upp för att tina (dom är nog färdigtinade nu eftersom dom legat där sedan kl. 11.00 idag) samt färdigkokt potatis oså,men som det ser ut i nuläger lär dom "sakerna" ligga kvar där till mam'si kommer hem,jag måste ju göra andra vettiga saker,som att blogga till exempel! =)

En sak jag glömt berätta är att en resa till Sälen är bokad. Om man hade haft tur kunde de varit en resa till sälarna på Kålmårdens djurpark,men det blir farligare än så; Jag,Amanda ska ställa mig på ett par skidor och ÅKA ner för en backe. Jag har förberett Andreas väl,som lovat lära mig; Jag kommer skrika,gråta,skratta,va arg..you name it! Dedär med balans o så,icke sa nicke! Beeeeeeeeeenstyrkan är de ju däremot inget större fel på ;) Mohehehe!
I värsta,eller jag menar i bästa fall får de bli "After Ski" dygnet runt,något som är värt att lägga på minnet!

NäBä,nu ska jag ta o knalla vidare till mina kära engelskaböcker. Jag längtar tills imorgon! Vid den här tiden,om 24 timmar är det baaaara jag & Andreas som har hela kvällen framför oss,jag ska inte behöva tänka på plugg alls. Däremot har älsklingen o ja bestämt oss för en plugghelg..vi båda har en del att göra,så de får helt enkelt bli de! :)

Mer uppdatering senare..en bild idag också..På mig & flätorna! :D


Vår sång

Din & Min - vår sång.
Andreas ♥ Amanda

Du är allt jag nånsin önskat







Du är allt jag nånsin drömt

Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
 
För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår
 
Lalala...
 
När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag
 
För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge
 
Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


Svikande pris

Dumma Ellos,skulle precis klicka hem den här ur-tjusiga bikinin, för ett pris av 79.50!
Problem 1: Summan av köpet med inräknad leverans går på 169.50. 170 spänn för en bikini-överdel som jag akut-handlar för Spanien? Nejtack!
Problem 2: Köpet måste minst gå på 200! Sug eller..detta gör mig Tarzan-galen!

Aja..iaf,kan ju fortsätta o glo på den åtminstone. =P

image355
Förresten är det bara 9 dagar som återstår,jag är rädd. Jag ska va utan mamma 10 dagar,vem ska jag nu ta ut mina aggressioner på? Nej,så illa är det inte..Men jag kommer sakna sönder min älskade mor & far,o inte minst lilla snorvalpen Tyson ;) Han kommer ju bli vrööööl-ledsen..för nu får han ju bara mamma för sig själv!
Tyson är min hund för övrigt,vi brukar konkurrera om mamma ;)
Jag konkurrerar med ett djur,är detta mänskligt? =P Oerhört!

Nu ska jag strax repetera mina glosor,sen ska jag ringa älsklingen o säga natti,sen ska jag sova!
GODNATT ALLA!

Höstväder

En sån här dag med tråkigt väder, med regn o rusk kan bara en sak göra mig varm, att titta på den här heta bilden.
He belongs to me ;)

image354

Just like me

Ibland känner jag mig som Kalle Anka..

image353

This tuesday sucks! So Im gonna tell you a story..
Little sweet pig was meeting the ugly duck...One day, the ulgy duck eated the pig..
-Ooouch,the pig shooted..and died!
The ugly duck was now a killer. He ran home to his mother and cried! He said:
Mom,I'm a killer! Kiss meee!
But the mom heard wrong words and thougt the ugly kid (the duck) said;
Kill meee!
So she gave her son to the cows in the garden,like food..
then,the duck was..cow-eaten!

Klockan är snart 3,o här är ekot & just nu mitt oseriösa & töntiga blogginlägg!

Bra kunskap en tisdagseftermiddag

Betongblandare = concrete mixing outfit

image352



Skitbra för er o veta som också har prov på 200 engelskaglosor tills på torsdag.
Riktig bra skit!

Tangentfjolla

God afton, god afton! Som ni kanske märkt har de som vanligt blivit himla dåligt med uppdatering under helgen..som alla andra helger,but the weekends are busy. Helgen har bestått av en lugn fredagskväll, en överraskningsfest för älsklingens farmor,en söndagsmiddag o 3 olika sorters smarriga tårtor :P

Idag har dagen gått snabbt,förutom att jag nästan blivit halvmördad av kastanjer som ligger på marken när ja cyklar o att ja inte hittar ketchupen på Hemköp ,vilket som känns väldigt bra..alltså,inte att bli mördad av kastanjer men en dag närmare till helg igen =) Imorgon är de segisdagen tisdag,får se hur man överlever den! Iaf iaf..Andreas har precis åkt till jobbet,tyckte de va jobbigt att han åkte iväg,men jag har lite plugg att fixa med, som tar upp hela kvällen troligtvis. Huvudsaken var iaf att jag fick träffa min sötnos en stund :) Vi firar 4 månader idag,så jag lagade lite mat o sen blev de bara en massa gos! Nu tycker jag det ska bli mindre kul att sätta sig o plugga engelska..hoppas jag somnar istället!

Detta fick bli en liten snabbuppdatering,publicerar lite bilder antingen idag,imorn eller senare i veckan ;D Höhö..hoppas o håll tummarna i armhålan för att den här veckan ska gå fort! Om 2 veckor är de lov..milda makter,ibland längtar man ihjäl sig!

Hörs sen..kanske? ;)

Lista; Fredagsunderhåll!

3 saker jag skäms för:
Att min pojkvän håller på Chelsea..(haha..Liiiiiverpool ♥ ;) )
Pass.
Pass.


3 saker jag är stolt över:
Mitt oartiga sätt att äta på
Sjunga opera i skolan
Min pojkvän såklart (mest seriösa svaret på denna lista! :) )

3 saker jag vill göra nästa år:
Få jobb o tjäna fett med pengar
Börja plugga till dietist
..o kanske köpa mig en ny cykel ;)

3 händelser detta år som jag aldrig kommer glömma:

När jag och Andreas blev tillsammans
Studenten (förhoppningsvis?)
Samma dag det analoga tv-nätet slogs ut, det var på engelskan..så sorgligt!

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:
MAT (för fabjan!!)
Andreas m. tillbehör (haha)
Träningen

3 personer jag avundas:
Min Arla-kossa Algot..Han har så fina klövar!

2 weeks!

Om 2 veckor sitter jag o färdas påväg till Spanien! Idag börjar uppladdningen; Gymmet & Solarium! Jag ska erkänna varför jag väljer solarium. Jag har tre ill-blänkande finnar i fejjan,som trots smink tränger sig fram. Idag ska deras dödsdom börja..dom ska få lida,dö sakta men säkert..bara toooorka ut.
En viss person ansåg mig vara höggravid,just därför väljer jag gymmet :P Näädå,jag har inte tränat sedan i tisdags och det känns sorgligt att bara besöka friskishuset numera 2 ggr i veckan. :(

Idag fick mamma en present av mig, ett vinglas med en handmålad svärdfisk på,jag hade målat de själv.
Hon blev rörd..den var ju förfan skitsnygg! =D

Äta först - gymmet sen!

Hungriga tankar

Undra hur många av mina bloggläsare som är snokare? =D Nån som vill träda fram frivilligt o erkänna att dom älskar att läsa mer o mitt liv ens sitt egna? Förlåt,de va kaxigt sagt,men jag är ju för fabjan hungrig! (blir lätt aggressiv då,ask my lover ;) )

Jag vill fortfarande ha mina fiskbullar..

image351


Taskigt läge

Varje vecka försöker jag slå nytt personligt rekord på "QUIZ" i engelskan. Jag är tragisk,jag har inte lyckats få ett enda poäng över 4a. Det måste vara fel på facit.. (?)

+ att det regnar,o jag som är så sugen på fiskbullar! Ni vet..söndermald fisk,i en gegga. Typiskt torsdagsmat då man inte orkar tugga..men!
Dagens problem: Vi har inga fiskbullar hemma, vi omformulerar frågan: VAD har vi egentligen hemma?

tugg tugg tugg..

Plugga hela dagen idag,ska försöka hinna med att börja sätta ihop mitt jympapass =)
Ciaaao!

Nu är det daxs

Det jag väntat på hela dagen: Hoppa in i duschen,poppa popcorn,krypa ner under täcket och invänta älsklingen som kommer med ett helt lass med kramar =) Jag tror kvällen helt enkelt kan bli bra. Om inte bättre! :)

Godnatt säger jag =)


image350

varm om hjärtat

andreas.
Inget skall få gnistorna att släckas..
Our story is a never ending love story..
♥ 4 månader på måndag ♥

image349

Never ending story

Nu är de snart dags för mig igen att sätta ihop ett nytt pass jag ska leda på idrotten. I år blir de inget brädpass utan ett vanligt jympapass =) Så framöver kommer jag hoppa o studsa runt här hemma; mixa musik,sätta ihop rörelser o bara flaxa..jag älskar det! =D

Dagen var för övrigt varit obekväm på något sätt,jag säger det igen; längtar tills vi tar studenten - frihet,total frihet! Träffar dom man vill träffa,bokstavligen..en lättare beskrivning kan man nog inte hitta! =)

Har förresten bytt min tid på The Studio,till den 10 november istället,så den här helgen ordnar upp sig iaf,planer inför helgen finns ändå =) Bara längtar.. :) Något mer jag längtar till är ikväll,Andreas kommer hit vid 9-tiden då vi ska kolla Grey's o äta popcorn,bara kraaamas! :) Mysigt..strax ska jag börja plugga,har 4 ämnen att välja bland. Vilken beslutångest..måste nog tröstäta lite först ;)

Kika igenom nåra bilder från 2an..Göteborgsresan med vår pimp pontus..Vi saknar dig!

image347

image348


Äntligen! :D

AH! Jag är jätteglad,idag ringde dom från The Studio i Göteborg, där man får vara modell för en dag! Adam hade anmält mig o idag ringde dom,har väntat i 2 veckor. Så jag fick en tid på söndag,då jag ska ner och fotograferas. Jag blir stylad med smink, och håruppsättning ingår också. :) De ska bli skitkul! =) Andreas ska såklart få följa med,o Sofia ville också testa på lite..Man fick ta med sig 4 vänner, och vi alla får göra detta gratis! Wohoo, blir rätt ballt! Själva bilderna som tas får man köpa :D Iaf iaf..

Idag har händer det mycket,jag ska strax o träna på Jessicas 75,sen ska jag hem snabbt o duscha,sedan drar jag till älsklingen o nana'r där inatt =) Ska redovisa för honom vad jag lärt mig på matten idag =P

Nu har jag lite småbråttom,skriver mer imorgon. Då är det min internationella pluggdag då jag ska plugga med allt möjligt :P Sånt som jag kan bli av med i förväg,så jag får någon typ av frihet från skolan sen,men de lär jag väl inte komma undan ändå. Aja,men ha en väldans bra dag gott folk,krääm!

4 elefanter

Jag känner att jag vill ge någon en hatattack,men det finns för många att välja emellan. Just därför ska jag vända på saken o skriva hur mycket jag tycker om dom jag gillar ;P Höhö..

Såg ni förresten Lilla Melodifestivalen i fredags? ;) De gjorde inte jag,men däremot fick jag senare höra vinnar-bidraget! Jag är skitförälskad i låten,och jag är sådära skitsnäll så jag bjuder på låten ;) Här & nu! =)
varsegoda! :P


Resumé

Sååå,nu har jag äntligen satt mig till ro här vid datorn! Eftersom mitt pluggschema börjar om ca 10 minuter får jag ändå stressa på lite. Hade tänkt att berätta lite om helgen,åtminstone dela med mig av några bilder..för dom som är intresserade ;P Jag själv är ju väääldigt intresserad av min egen helg; n-o-t :P

Iaf,i fredags var de chill i Sjuntorp,tidig läggång,tidig uppgång. Det var folkrace som stod på schemat hela förmiddagen fram till klockan 15.00 ungefär. Därefter åkte vi hem till Andreas o duschade,gjorde mig iordning för tjejkväll i Lilla Edet.Vi var taxi till Linköping,((eller var det Lidköping??)) Iaf.. Andreas körde mig till LE o sen åkte han hem o sov. Jag hade de trevligt med mina tjejer :) Igår (söndag) var jag jätteredig o pluggade drygt 2,5 timmar matte. Städade älsklingens rum oså,sen åkte vi hit hem till mig,drog o gymmade o åt sedan en smaskig söndagsmiddag! :) Va även ute o övningskörde,men det är inget vi bör fördjupa oss i just nu. =P

Från de ena till de andra..

Var inne o pratade med vår syv idag, för att höra om de kurser man ska ha läst för att va behörig till högskolan för att läsa till dietist. Problemas uppstår,kanske inget jättestort men ändå bad. Jag känner att jag vill börja läsa direkt till hösten, men jag är inte behörig. Det enda problemet är Naturkunskap B. Till våren börjar jag bara läsa Naturkunskap A,o hur i spadens namn ska jag hinna med B-kursen? Redan för 3-4 år sedan lovade jag mig själv att aldrig sätta mina tassar på komvux,men i nuläget verkar de som att jag ska behöva göra det ändå? Veeery bad. Iofs är det bara en kurs det handlar om,eftersom jag har dom andra kurserna färdiga! Men det känns tråkigt att behöva läsa på komvux..typ som: Tjaa Amanda,va gör du nu för tiden? "Näe du vet fan..jag kör på Komvux"..Ahaaa,de rockar ju fett!

En glad nyhet iaf..fick VG på mitt religionsprovet,de s. k "dödsprovet" . Jag klara det med god marginal. Nu måste jag sätta igång o plugga..bilder från helgen kommer hääääääääär;

Bilder på vår baby,samt ankomst till Lilla Edet






Outfit - 8/10 a'la Amanda <3 Älskling

Detta kanske börjar gå till överdrift men idag fick faktiskt Andreas ta o visa sin outfit också ;) Men som ni ser är ju inte hans pose direkt inövad än,utan han går på humöret ;) Såhär glad var han efter en natt tillsammans med mig ;) Haha.. :P

Nu ska jag ut o köra,uppdaterar med sedan,då jag även publicerar bilder från helgen =)
Pöööööööss


image338

Vår nya bil! <3

Heeej! Nu är jag hemma igen,men har självklart bråttis! Har vart o gymmat med Andreas,o sen varit ute o övningskört! Kan säga att båda delarna gick söndags-bra. Gissa va det innebär =P Ikväll ska vi kika film o bara ta de lugnt,nu ska dreea's jobba vidare med sitt PA,så nu får jag flytta på mig =) Ha en bra kväll,skriver mer imorn! ska då publicera bilder på min o älsklingens nya bil vi köpte igår :D En Mitshubishi Evo IX!
Smygpublicerar en bild redan nu..kan inte hålla mig ;)

På bilden är det jag som sitter bakom ratten :D

image337

kalle anka på er!

Tillbakablick :D

Jag mååååste bara bjuda på ett gammalt inlägg från min förra blogg jag satt o kika igenom precis. Det var juli-06!

Ett utdrag från min & pappas dialog:
A = Jag
P= Pappa


A - JAG VILL HA GLASS!
P - vill du ha glass? då kan du gå in o köpa medans jag går in på systemet..
P - Blev de nåra pengar över sen förut?
A - Aa,ja köpte bara en halv kebabrulle,så har de mesta över..
P - får jag tillbaka resten då?
A - Aa,men kan inte jag få iaf 70 kronor av de som blev över?
P - Okej då..vem betalar glassen nu då?
A - Det gör väl du?!
P - Jaa,men du fick ju precis 70 kronor..
A - Aa,men de är ju mina pengar.

* Pappa ger mej ytterligare 50 kronor till glass*
Jag går in å köper glass. När pappa kommer ut från Systemet står jag med en glass i käften,o pratar i telefonen.Killen inne i kiosken kommer också ut..

P - Köpte du ingen glass till mej?
A - *ser ut som ett frågetecken* Nej,du skulle väl inte ha nån? Du sa ju ingenting..
Killen i kiosken: Köpte du ingen glass till han? :O

Pappa tar pengarna som blev över från min glass o går in i kiosken.Han kommer ut med världens glass,som ser snuskigt lockande ut för mej.
A - Paaaaaappa,jag vill smaka på din glass!!!
HAHA.Så skrattretande;) Senare under bilresan hem säger pappsen:
Dig är inte billig att ha med på semester ;)

När vi ändå är igång bjuder jag på två bilder som är drygt ett år gamla! Vad jag har förändrats..

image336

NU SKA JAG ÅKA..en gång för alla ;) Jag älskar att läsa bloggar ;P

Balen 2008!

Godmorgon,efter 3 timmars sömn har jag nu vaknat upp,seg o äcklig. Det är då själva fan att jag ska behöva bli bakis,på en FREDAG! :P I morse var jag hur pigg som helst,förmodligen var jag fortfarande full som Andreas påstår :P I skolan hade jag överskottsenergi,o folk undrade hur jag orkade. Meeeeeen,efter att ha vart hemma i två timmar så börjar magen bli kass,jag känner lätt illamående o bara somnar. Nu har jag precis duschat o känner mej ett trappsteg bättre,snart ska jag åka till Sjuntorp för att mysa med hela familjen K. =) Har allt hunnit med o mysa med min egna familj också för er som undrar ;P

Men de var inte detta jag egentligen skulle skriva om. Planeringen o allt inför balen har redan satt igång, jag är redan ute o kikar efter balklänning,som älsklingens mormor ska sy upp till mej :) Studentkommitén har även sett till att boka Swania,där vi ska vara under balen! Datumet är den 15e juni,och då är det ingen vanlig dag..för då firar jag och Andreas 1 år tillsammans =) <3 Skulle va speciellt om man gjorde något extra,dels med balen som vi redan bokat in men sen så har ju även jag lagt fram förslaget till Andreas att vi ska boka hotellrum på Swania o övernatta där under balnatten! Skulle va sjukt mysigt :)

Men nu hinner jag inte skriva mer,måste komma iväg någon gång ;P Men ni får ha en trevlig helg så hörs vi senast på söndag! Tack,kram heeej!

Lipz! :)

Äntligen fredag,har en hel inteeensiv helg att se fram emot. Nästa vecka har jag "bara" ett matteprov som jag kommer slita med. Men eftersom det är slut-spurten har jag ändå en positiv inställning! =)
Igår var det Lipz som gällde,vi var 5 tjejer här som hade en liten lättare förfest. På Lipz va de alldeles lagom med folk,o kvällen var trevlig. Medan jag var ute o roade mig låg min älskling hemma o sov,tänkte på han ganska mycket..mer än vad jag drack faktiskt ;) Var ganska trög med dansandet igår,ijämfört med förra gången då jag stod o körde ett friskis-pass framför speglarna! haha,galet kul ;D Igår ville jag helst glida omkring o prata med folk,o emellanåt fylla på drinkglasen! =) Det var i slutet jag kom igång o hade rajtan-tajtan uppe på scenen,ringde Sofia vid 1-tiden så hon kunde få höra "våran" låt som spelades ;) Har inte så stor att skriva mer just nu,så visar lite bilder från gårdagen istället.

Vimmelbilderna;
Bild 1: Jag & Tenggren på kamera-jakt ;)
Bild 2: Jag i vimlet,rååååkade va på rätt ställe. Haha!
Bild 3: Sanny,sanny,sanny..hej hej hej!


Vi som var med.. ;)




Jag
Carro Barro
Linda
Linn
Emma
Jag & Linda


Kanelbullens dag; Jag har syndat

4e oktober är en traditionell dag för mig och mina brudar. Det är en dag då man minst skall äta en kanelbulle. Det har inte jag gjort idag. Efter en lunch på Grillplace fick man knappast i sig något mer,vilket som är synd! För jag har verkligen längtat efter den här dagen,och jag brukar sällan banga på en fika ;P De lär nog inte bli någon kanelbulle idag,jag vill inte komma till Lipz som en uppstoppad elefant fylld med färdigblandad sörja med fish'n chips och kanelbullar. =S

Ikväll blir det förresten Förferre GIRLS VS. Förferre BOYS ;) Det är så en tjejkvälls-utgång ska börja! I eftermiddag ska jag laga mat,handla lite (?) och plugga matematicaaaa!
Sounds great! Ha en bra dag sålänge,kanske slänger ut dagens party-outfit lite senare. Kameran kommer naturligtvis vara i högsta hugg ikväll =)

Ha de! Kraaaaaaaaaaaaam.

Pippi

Heeeej alla människor! Mina onsdagar brukar va tröga,en dubbellektion fram till lunch är ju inte det mumsigaste man kan tänka sig,men trots det + att vi hade projektarbetstid sista timmen har dagen varit helt OK. Men en fråga; Vad har hänt med skolmaten? Den smakar ju för fabjan sönderstekt bredbands-modem! Och någon potatisskalare har dom fortfarande inte fixat. Min positiva dag idag,märks det? ;)

Men jodå,jag är allt positiv! För imorgon är det Girls Night,a'la amanda,sofia,linda,carro*2,linn & emma @ Lipz! Kan de bli hetare? Våran kära barndomskamrat o f.d klasskamrat Emma fyllde 18,så henne ska vi ut o fira! Sanny's band spelar så de kan inte bli så mycket bättre ;D Helgen är också lite planerad,på lördag kväll åker vi tjejer till Lilla Edet o hälsar på sötungen Evelina! Vi ska äta hennes hemmagjorda piroger,äta muffins & kolla på Svensson Svensson! Ska bli trevligt :P

Hinner inte skriva så där jättemycket mer just nu,har ca 40 engelskaglosor att lära mig, och dom ska jag kunna innan jag åker hem till Andreas :P Men iofs kan jag redan 8 stycken..så jag är på god väg :D Imorgon är de förresten kanelbullens dag för er som inte visste. Vi BF-tjejer har tradition att varje år den 4e oktober gå till Shell på lunchrasten o köpa oss varsin nybakt bulle!

Ha en tjusig dag gott folk,krääääääm på er!

Varmt om benen & hjärtat!

Älsklingen har fortfarande inte kommit,så kan passa på att berätta om min kärlek till kjol-knästrumpor-stövlar-kärlek! Det är det mest snyggaste,bekvämaste och varmaste! I helgen köpte jag mig ett par gräddvita stickade leggings,svart-glittriga under-knee-strumpor o sen har jag ett par "äldre" bruna over-knee-strumpor med knappar som detalj. Kombinera,kombinera,kombinera..that's my dog! Eller sak..men det är galet kul. Jag älskar höstfärgerna,min kärlek till knästrumpor o ett par stövlar (önskar att jag var några centimeter kortare så jag kunde haft högre klack) är stor! Det är grädden i brödet, som jag sa på Kenta's födelsedag!

Sweet!


Pubertet version 2

Mina p-piller gör sitt jobb! På innehållsförteckningen menar dom på; Känsligheten ökar & humörsvängningar kan uppstå. Där har vi anledningarna till dom senaste veckornas humör..Jag har ju grinat som en halshuggen gam! Nu kan vi alla pusta ut! =) Jag är trots allt frisk,något som säkert många tvivla på ett tag :P

Nyduschad o allt..nu ska jag sjunga duett tillsammans med Enrique Iglesias,tills Andreas kommer o hämtar mig,då blir de pussattacker istället!

Ha de gutt,hörs imorn kära läsare!

Glasögon är snyggt!

Jag fick mina glasögon när jag hade börjat 1an på gymnasiet. Jag minns så väl när jag,mamma,pappa och Sofia stod inne hos synoptikern o provade ut vilken modell jag skulle ha. Det slutade med att både min o Sofias familj stod o rekommenderade o tyckte till om vilken modell jag skulle välja. Jag skämdes så,synoptikern som ligger mitt i centrum där hundratals människor går förbi,jag tyckte verkligen det var pinsamt! Idag har jag en helt annan uppfattning. Jag tycker glasögon är skitsnyggt,speciellt sådana som markerar,som sticker ut. Naturligvis valde jag ut dom mest diskreta när jag var där,snygga..men diskreta! Ska erkänna att jag alls inte använt dom speciellt mycket under gymnasiet,fram tills nu. Varje dag plockar jag stolt upp mina glasögon o jag kollar även in andras glasögon,vad dom har för modeller. Bara under den här veckan har jag sett två bekanta som har fixat sig ett par as-schysta glasögon. Det är som en accesoar! Så nu har jag bestämt mig för att efter studenten ska jag fixa mig ett par nya,som inte är diskreta utan är något som passar in på min personlighet..d.v.s vild,tokig,glad ;) höhö!

Resten av dagen: Träna Jessicas 75-pass,hem till älsklingen o plugga inför matteprovet och kraaaamas!

Försökte förresten ta en bild på mig tillsammans med mina glasögon men bilderna blev bara flum,så istället valde jag bilder som jag hittade igår då jag tittade igenom gamla bilder. Jag som blond! Jag har ju ett himla problem om hårfärger nu för tiden..aja,have a happy day people!



Bild 2: Carro Barro & Jag
Bild 3 & 4: Sofia & jag

Mysiga bilder från när vi gick i 1an på gymnasiet =) De två bilderna längst till vänster är från förra sommaren!


Moget av en 22-åring

Före detta A*teens-stjärnan Sara Lumholdt uttalar sig: "Jag gillar sex jättemycket". Men heeerre guuud,precis blivit av med oskulden eller? Var det den bästa kommentaren denna unga kvinna kunde gå ut med för att få uppmärksamhet? Slår vad om att alla som har ett bra sexliv gillar sex lika mycket,men inte går man ut i media o säger det. Vad går hon ut med nästa gång hon vill ha uppmärksamhet? Rekommenderar hennes favoritställning,hennes bästa ligg hittills? Intresseflaggan är knappt hissad när det gäller om hon gillar sex eller inte..!

Hon blandar alltså in sitt sexliv för att göra reklam för sin musikkarriär. Man kan ju lyckas bättre!

Länk finns här.

Jag dissar henne fett mycket!

RSS 2.0