fun!

Guuuuud! Kan inte beskriva med ord vilken sjukt bra dag jag haft det med Sofia, Barret och Sandra! =) Det var kanske inte rätt väder-dag för att åka på en sån här shoppingutflykt vi gjorde, men allt känns bra ändå. Min personliga vädergud har lovat mig bra väder i helgen också..då ska jag ner till Småland o sola med alla älgar o rådjur! Jag har iaf fyndat fina kläder, både tjej & killkläder (ja, till mig själv...Andreas får låna om han nu vill det..) Jag tycker i många fall killkläder ääär snyggare än tjej, + att jag sätter ihop min egna stil med varierande typer av kläder :) Sen köpte jag lite till lägenheten också, mkt nöjd :) På vägen hem svängde vi förbi IKEA, men jag var alls inte sugen på de, så gick runt som en gnällig barnunge o tjatade om mjukglass som Barret lovat mig om jag följde med in ;) Jag tycker förresten det var supertrevligt att komma till en ort långt ifrån, ny miljö o lite nya dialekter + trevligt folk.

Nu känner jag mig totalt sleten, ska hoppa in i duschen innan jag sätter mig i soffan för att läsa ttela..hann ej läsa den i morse då jag hade en bebis (Andreas) att ta hand om.. :P Här hemma väntar förresten en överraskningspresent till honom, kan aldrig sluta skämma bort honom! ♥

På återseeeeeeeeende!
Hugs!

X

Oh shit...nu börjar ögona gå i kors på mig! På nåt konstigt sätt har det gått trötthets-kurvor hos mig sedan jag kom hem från skolan i förmiddags! Skitknepigt, gick faktiskt o la mig nån halvtimma o sov. Jag var faktiskt så trött att jag inte orkade göra någon middag, o sen var jag väl så trött så att magen heller inte blev hungrig...åt gjorde jag först vid 21-tiden ikväll! Hm...nu är vi nog klara med trötthets-ämnet va? :P

Sitter iaf med litteraturstudien nu ikväll. Ökar tempot lite, imorn ska mina sidor vara klara så sitter o pressar ut snygga formuleringar nu, dock är det riktigt intressant det jag läser om. Svedbergs bok Gruppsykologi, en bok jag ogillat tidigare,men efter att börjat läsa den för 2a gången (eller 3e) så tycker jag banne mig den verkar vara riktigt bra. Jag läser o skriver förstås om det jag tycker är mest intressant; gruppens organisation, ledarskap och lärande. Tummen upp för det!

Veckan för övrigt ser bra ut, skolan imorgon då..nothing special. På onsdag ska jag däremot till tandläkaren, och sedan mina vänner ska jag även åka till Ullared (rodnar) för första gången. Jag har alltid (och är fortfarande) fördomsfull mot det stället. Ser bara en massa krims-krams framför mig med skabbig försäljning av kläder. Sofia hade också negativ inställning innan hon väl kom dit, men nu är tydligen allt frid o fröjd på Ullared ;P Jaja,vi får se hur de kommer se ut. Jag får väl ta med mig en liten peng o se vad som händer. På torsdag blir det Smååååland, o vi hoppas på sol för jag ska nämligen ta årets första dopp i grytan (LÄS: sjön!!)

Nä, nu era pingviner ska jag börja jag fortsätta umgås med Svedberg, ha de göööööööööött!
Hugs.

Brorsans flickvän J. tog massa kort på mig (o övriga familjen) på påskafton...i lördags fick jag några av bilderna (och vi tog även nya...då hade jag även fixat mig lite mer :P)...Här är iaf en av dom som jag är nöjd med.

Resultat x2



En bra altan

Himla bra väder ute får jag lov o säga! Så fint väder att jag heeeeelt glömt bort att ens tänka på plugget, eller jo, tänkt har jag faktiskt gjort..men jag har bara struntat i att ta tag i det. De är typiskt när sommaren är påväg o man vet att allt snart är över..man tappar greppet på nåt sätt. Jag har iaf bestämt att imorn får de faktiskt hända nåt på pluggfronten.. :)

Idag var ja uppe me tuppen o va på Friskis vid halv 10, resten av dagen har spenderats på mammas & pappas altan. Nu e jag åter hemma o ska snart äta vindruvor. Ikväll blir de grill...som typ resten av Thn också ska göra idag, säkert större delen av Sverige förresten.

Nu ska jag diska...........för den har ni inte hört förr????

Bra dag.

Har sprungit på Etage i princip hela förmiddagen o eftermiddagen med Sofia. Först en snabbis för att handla upp allt som fanns på kortet. Dock var det inte meningen, för när vi skulle gå o göra ett kontoutdrag var det för lite pengar på kortet för att göra den akrylbehandlingen vi sett o ville göra. Då åkte vi hem för att föra över mer pengar, detta krocka i min & Andreas veckohandling, så han erbjöd att han kunde handla själv o jag åkte o gjorde akrylen på Professional Nails me Sofia. Jag trodde Andreas skulle komma hem med torra korvbröd/hamburgebröd o skippa min Proviva Female Mango,men han var veeeeerkligen duktig kille o kom hem med både Pågens K/H-bröd o 2 olika sorters Proviva Female, var av en var med smak av mango. Min älskling..honom kan man lita på ;) När ja kom hem va de bara illt tvunget med mat för att sedan åka o träna stations-pass på Friskis :)

Veckan har verkligen gått fort o snart travar vi in i den s.k "eftermiddagsveckan" igen, då varje kväll spenderas ensam här hemma då Andreas slutar på natten! Men men, bör väl klara mig.

Igår var vi o kikade på FC Trollhättan som just nu ligger i Superettan...riktigt mysigt..Andreas fixade VIP-biljetter så vi satt bra! =) Nästa hemmamatch är nästa söndag mot Landskrona, o detta får vi faktiskt inte missa ;)

Criminal Minds snart...ska nog säga hej till min pojkvän på riktigt också...Vi har bara gått om varandra här hemma idag. Vi har våra egna små projekt på dagarna...Imorgon vankas det tvättid minsann...hoppas nåt e ledigt. Men vem mer vill tvätta en fredagkväll mellan 17-22?? Bara paret Andreas & Amanda såklart ;)

tisdag

Attaaans...jag blev precis sååå sugen på att gå ner till källaren o köra en tvätt! Men syyynd att vi inte har tvättid! =/ Istället har jag ytterligare ett berg med disk, gah! Idag får minsann A. ta disken efter middagen...jag ska faktiskt iväg o jobba därefter.

Nu är de iaf bestämt att jag o Andreas (+ mamma & pappa) ska åka ner till Småland nästa helg. Vi håller ju på o renoverar stugan där nere, o de fanns inte nån möjlighet att ja o Andreas kunde sova där p.g.a att allt är så rörigt i huset, men tuuuur att man har en farbror som har 2 hus som bara ligger några hundra meter därifrån..Så där ska vi bo :) Och sen vill Andreas hjälpa till med renoveringen...tråkmåns, så jag ska bara ligga på gräsmattan o sola..kanske gå ner till sjön för att bada lite! :) Hade kanske hellre velat åka till A's morfars stuga i Dalsland istället, ja älskar det stället...men en viss pojkvän va så enveten att de va Småland som gällde!

...Oh, nu när jag varit på Nisseskolan o kört jympa-pass har ja stött på elever som är i slutskedet av att lämna in sina PA. Tänk att det snart är ett år sedan som jag o mina classmates stod på flaket. Vart har detta året tagit vägen? Tiden har gått sjukt fort...


Näe nu är det daxs för lite plugg tror jag!!
Hugs.



plus rubrik

Här sitter jag o sjunger...Söker på Spotify o melodierna går nu i rytm med The Sounds...kan ju fortfarande en av deras hela skiva utantill...trots att de va flera år sedan jag hörde den! Man känner sig verkligen kaxig när man lyssnar på dom, så de passar perfekt en dag som denna ;) Stackars granne på våningen under som får stå ut med basen (nope, tänker inte dämpa den...). Men idag träffa ja hon som bor där...o hon verkade blyg, så henne får man nog inga problem med ;) Haha..va hemsk jag är.

Idag har jag lagat köttfärssås o spaghetti. Jag hade gjort köttfärsen jättebra, å då kommer plötsligt Andreas hem o föreslår att vi ska göra lite redning o hälla i. Först tveka jag,men sen gick jag med på den. Han gjorde redningen o de blev en alldeles för tjock gegga av alltihop! Jag blev lite besviken...men nu vet jag härdan efter att efter Andreas redningar blir ingenting bra...för de gick skit sist med då han istället gjorde en köttgryta. Jaja...nu har även chefen här hemma lämnat disken kvar,för han åkte iväg o fixade med en rallytävling..Så snart blir det lite bad med diskmedel! Därefter ska jag komma iväg o träna...men mina cykeldäck behöver pumpas.........Frivillig någon??

Jag vill iaf ge en stooooooooooooor puss till pappa som ligger hemma o är sjuk. Tydligen ligger han hemma o läser bloggen...Hoppas du snart blir frisk så du snart själv kan åka o köpa de du behöver (Igår ringde han o ville ha hallon & blåbärs-kräm + 2 liter glass...Idag ville han att vi skulle köpa Aftonbladet med nån bilaga...) I min familj är det så...att när man är sjuk får man önska sig vad man vill så åker man o handlar till varandra.... =) Vet själv hur mkt de betyder när man ligger hemma o är sjuk...Dock kommer de väl ta 132 år för Andreas att intala hans hjärna att göra något sånt när ja blir sjuk. Tur att jag har mor & far vid min sida!!!!

De får va bra för idag...här kommer lite bilder...På lägenheten givetvis :P

Garderobsdörrarna är som fondvägg i hallen..


Hallen från tv-rummet


Min nya bebis från IKEA...


Nu saknas bara lite på väggen...



Tjipp.

Långläsning...ingenting för blogg-klenisar ;)

Nu är jag åter tillbaka här. Första gången på länge jag uppdaterar 2 ggr på en dag ;) Har faktiskt saker att skriva om, så varför inte? Dagordningen ser ut följande:
1) 1 & 10 månader
2) Gemensamt konto
3) Amanda möter en ilsken tant


1) Ja..idag firar jag och Andreas ett år i tio månader tillsammans. Snart har de gått 2 år, o tiden har gått extremt fort! I love him soooo much, o jag känner bara mer & mer kärlek varje dag.. ♥ Jag har varit lite spänd o nervös nu om hur de skulle bli att bo ensamma tillsammans, men vi har skött de bra. Vi tycker lika om dom viktigaste sakerna, å de får ju sakerna att funka bra. Jag ska väl erkänna att jag är den "lata" i förhållandet..eller jag kanske ska uttrycka mig VAR. För nu vill jag verkligen visa Andreas att jag kan ta ansvar o göra tråkiga sysslor. I torsdags städa jag hela lägenheten från topp till tå, jag diskar så skummet yr (jag gillar diskmedel...) o jag inhandlar alla prydnadsgrejer (ja,så slipper han följa med..han hatar det!). Allt känns skitbra, o vi är ett jävla bra par som fixar allt =)

2) Idag var vi på banken. Jag skulle först lämna in nån typ av lapp till Nordea, så jag får min lön denna månad av jobb nr. 2! Jag bemöttes av någon kvinna som va helt röööd-flammig i hela fejjan...hon såg ut som Rudolf med röda mulen o skulle låtsas vara märkvärdig med nån stockholmsk dialekt. Hon ville gärna dumförklara mig, bara för att jag riktigt inte visste hur jag skulle förklara mitt ärende. Det var ett väldans invecklat fall dehär :P Tillslut kom vi därifrån o jävlar om jag inte har pengarna inne på kontot den 25e!!! Vi gick vidare till Swedbank....

Jag o Andreas skaffade idag ett gemensamt konto som vi ska använda i våra gemensamma utgifter. Jag kan kort o gott säga att ja blev skitglad när ja fick höra att jag o Andreas skulle få var sitt kort...meeeeen bankmannen fortsatte: "Ja,men Andreas märker ju om du skulle ta ut pengar därifrån, han skulle ju fatta att de inte var han själv"..o där va dom shoppingrundorna körda ;) Nää..seriöst, känns jättebra med ett gemensamt konto, för allt har bara känts rörigt på senaste...de har mest låtit "vem betalar nu, vem betalar då"...så får sammanställa allt o se hur de slutar. Ett gemensamt konto har vi nu iaf!!

3) Detta är en sak som hände mig för drygt en vecka sedan.
Nu i början vid inflytten vill jag gärna göra mig väl med grannarna. Många äldre o barnfamiljer har nog fördomar om oss ungdomar när vi flyttar in. Dom kanske förväntar sig fester med fullt öööös o högljudda m.m! Men jag vill göra ett gott intryck nu i början, så dom får en bra uppfattning om mig o Andreas. Anyway...Jag kom iaf upp från cykelförrådet o precis vid entrén möter jag en äldre kvinna, ca 70 år gammal där omkring! Vi hejar..o ja börjar gå uppåt. Efter några trappsteg tänker ja "Ah,ja kan väl ändå presentera mig"..Så jag vänder mig om till kvinnan som står kvar nere vid entrén o kollar på anslagstavlan o säger:
- Aa,förresten..det är jag o min pojkvän som flyttat in här uppe på 3e våning...
....Kvinnan tittar upp på mig helt ointresserad o svarar "aha" lika ointresserad som hon tittar på mig. Hon fortsätter kolla på anslagstavlan. Jag ger inte upp utan fortsätter:
- Aa...vart bor du??
Kvinnan (LÄS KÄRRINGEN) kollar upp på mig igen surt o fräser: "Jag bor inte här!! Jag har gått fel". Därefter vände hon på klacken o gick raka vägen ut med näsan i vädret. Vilken as!!! Jag blev helt paff o fattade riktigt inte va som hade hänt...men ja..de gick sådär iaf! Jag försökte va en trevlig granne, tanken räknas!!

Puh..nu har jag verkligen skrivit en roman! Så nu får de vara nog...de sista jag bjuder på är en bild på mig & Sandra sedan i torsdags innan vi drog på Lipz :) Ha de göööött...

Much love to you my friend!!!




Sooo sweet pict!






Bilder på lägenheten

Ni som inte har möjligheten att se bilder på lägenheten på Facebook får möjligheten här....Lotta önskade bilder o jag gör aaaallt för henne ;) Enjoy. (Bilder på sovrummet o hallen kommer dyka upp i helgen när vi fått ordnat med byrå m.m, just nu är det ett klädhav som täcker upp halva sovrummet!!)

Här har vi köket................


Ena sidan av vardagsrummet...(Mina "USA-kuddar" för 800 jag nämnde i ett inlägg under, se men inte röra!!) =)
Och inga gardiner uppsatta...dom kommer med tiden!


 
Fondväggen...ny tv ska inhandlas. Andreas beställde en på nätet, men dagarna efter gick företaget i konkurs o han fick varken tv eller pengar tillbaka. Riktigt surt...men nu har Andreas jobbat extra o ny tv kommer dyka upp så småning om!


En liten del av fondväggen igen. Sen på golvet ligger de garderobsluckor (dom ligger på bilden upp o ner... :P) som vi har typ som en fondvägg i hallen. Skitsnyggt...matchande med lila-gråa väggar. Bilder kommer senare...


Dessa bilder får räcka sålänge...hoppas alla är nöjda o glada...förutom alla som är griniga o sura!

Har för övrigt varit ute o käkat med Barret o Zoo. Vi hade de mkt trevligt. Jag fick med mig 2 skitsnygga ljus hem..väldigt speciella..tur att dom va på REA så ja fynda, annars hade de kostat flera hundra....Nu ska jag strax iväg o träna, är så träningssugen så de går inte att beskriva!! Måste även ställa in min cykel.......tråkigt..en sån simpel sak som man tycker tar 10 000 år att göra. Gör de mest för mammas skull..hon tkr att den hellre ska stå i cykelförrådet :P Imorgon blir de fullt upp..för de första ska jag ta en rejäl sovmorgon, därefter åka o storhandla med A...hem o käka lite för att sedan åka till skolan o planera ett grupparbete. Direkt efter måste jag åka o jobba...ska "gå med" 3 dagar nu framöver o lära mig rutiner m.m...slutar vi 20.00 å då är de bara hem till soffan! =) Snart är de fredag å då blir de IKEA med =)

Daxs att hoppa i träningskläderna nu. Ha't bra! Tjaaaaaaaaaaaaaaa!

Wants a dog!

Tänk va tyst lägenheten blir när man bara en person befinner sig i den. Hemma hos mamma & pappa är det alltid något som hörs, bilar m.m...det man isåfall hör här i lägenheten är grannarna. På ena sidan har vi ett par med en unge...antagligen ligger ungen vägg i vägg med vår toalett, för varje gång man är där inne hör man skrik. De måste betyda att dom hör mig sjunga i duschen?? Hm..då kanske jag får anpassa mina låtar till barnvänliga texter, typ byta ut Rosenström mot Bä Bä vita lamm! (Jag är även duktig på Skidde Madinke). Här vid väggen där vi har datorn hör vi varje halvtimma grannens (2 söta pensionärer) klocka ringa "ding ding" upprepande gånger. Hur väl hör dom då inte den musik vi spelar? Jag gillar hög musik,o brukar skruva upp rätt så rejält när Andreas inte är hemma..för om han är hemma går han bara o sänker hela tiden. Tråkmåns! Dock anpassar jag mig efter tiden. Jag försöker undvika skruva upp volymen kl. 22 på kvällen...vi hade ju som sagt en bebbe till granne! Första natten jag o Andreas sov i lägenheten var en söndag. Vi gick o la oss ca 22.30..o precis när vi släckt lampan börjar grannen nedanför spela dunka dunka, med basen i bott o då hördes de så väl ända upp till oss! Sååå....då var detta ämne slutdiskuterat...Vid frågor, ring en vän!

Läget annars..Idag har jag redan hunnit vara på Nisseskolan o kört ett jympapass för en EC-1a. Det gick allt bra, problemet var väl bara att jag inte tränat på 2 veckor o nu är hela min kropp vek. Känner mig i nuläget som en blåval som ska dränka sig i badkaret. Jag ska försöka sätta igång maskinen igen så jag kan gå hem till mor & far + tyson. Hade tänkt röva bort Tyson från dom idag. Andreas jobbar EM o känner mig så ensam. Alla andra är upptagna med sitt, så har idag ingen kamrat :P Sen hade jag tänkt baka bröd med mamma...av deras ingredienser (mohahaha) så slipper vi handla denna vecka..För vi har gott om mat sedan förra veckan ;) Igår fick vi med oss lite panncakes, mjölk, juice,smör & bröd från mamma & pappa..för de är inget dom äter ändå :P So chill.

Jaja...Det va väl de ja hade att komma me i nuuuuläget. Ha en hiiiiiiimla bra dag. See you soon! KOOOORSNING, som kossan skulle sagt.

Jag, Andreas, Sara & Dan hemma på påskafton!


Pôsk!

Hej alla o glad påsk i efterskott!
Dålig uppdatering på senaste, men vi har ju haft besök o dessutom fira påsken igår. Har bara känt lyckorus i kroppen sedan vi flyttade hit, o dagarna vi haft Sandra på besök har varit jätteroliga! Nu börjar helgen gå mot sitt slut o man kommer väl så småning om i vardagen igen. Kan ju berätta lite om dagarna som gått..
Torsdag - Sandra anlände, vi åt mat, gick på stan, åt mat igen..o sen drog på Lipz. Det var sjukt mkt ös, o som jag förväntat mig - mycket folk! Det var roligt. Jag o Sandra blev bjudna på shots men sen hade man ingen lust att sitta kvar..då träffar man istället Libbe and the gang på dansgolvet o körde där hela kvällen med vändor i baren emellan åt =) Det var en jätterolig kväll!!
Fredag - Vi hade bokat tvättid klockan 07.00 på morgonen o eftersom Andreas ej va på Lipz hade jag väl fått för mig att han skulle tvätta tills jag kom upp, men han fick åka tidigare till jobbet, så ja fick sköta tvätten redan vid 08-tiden...jag säger bara: dunk dunk dunk i huvudet med ovanligt lite tålamod när jag stod framför den där tvättmaskinen för första gången. Det var egentligen meningen att vi skulle åka till Vattenpalatset också, men jag kände mig så pass dålig så vi fick skita i det. Sen kan jag upplysa för er intresserade att mina ögonlock o området precis under ögonen hade blivit uttorkade (troligen av sminket) under natten, trots att jag tvättat mig..Så jag såg misshandlad ut, men efter att mamma varit här med en salva har det blivit bättre. Det såg verkligen illa ut.
Lördag - Vi drog till Etage. Sandra fick köpt lite kläder o jag & älskling inhandlade en micro och en dammsugare. Så nu saknas bara en byrå som vi ska köpa på fredag då vi åker till IKEA :) Och lampor behöver vi!! Iaf..på dagen tog Sandra tåget hem, o bara en timma efter skulle vi på middag hos mor & far. Det blev kubb, sol, mat, bowling o sen ett glas vin me Sara & Dan före hemgång. Andreas skulle nämligen upp o jobba idag...

Idag ska jag hem till mamma & pappa, troligen kommer Andreas senare också. Vi ska griiiiilla...muums! Sen hade jag planer på att dra Lipz ikväll igen..men vet ej än...vissa är verkligen dåliga på att bestämma sig ;) (Säger jag med glimten i ögat)

Bilder på lägenheten o så har jag lagt upp på Facebook, men fler bilder kommer. Jag har inga kort på sovrummet o hallen ännu. Men jag lägger ut nåra bilder här i bloggen inom kort också! :) På återseende. Hugs!

Hittar ni mig i vimlet från torsdagen? ;)

blå vindruva

Hej alla. Nu sitter jag o kollar rakt in i en ny fin dataskärm som jag var o köpte i måndags :) Dock är det lita ovant..det är en så kallad widescreen (?) så den är väldigt lång på längden,men inte lika hög! Jag får vänja mig..men snygg är den..Tur att inte Andreas skräpiga dator syns allt för mkt..den är stor,klumpig o ful men tydligen för bra för att lämna :P Så ja fick iaf köpa en ny skärm.. =) Och inte nog med det..nu har jag iaf fått mina så kallade "USA-kuddar"..har ej märket i huvudet men jag pröjsa 800 kr från 2 stycken..å kuddarna är huuuuur snygga som helst i soffan. Matchar precis så som jag tänkt mig (bilder kommer så småning om, I promise!)  Dom har ju även en filt i samma kollektion,men igår hittade jag en liknande på Åhlens för bara nån hundring, så ska köpa en sån också :) Den filten kommer man iaf få röra..kuddarna är o förblir orörda :P

 Sitter iaf o tuggar vindruvor..har ätit sill,gräddfil o ägg till lunch. Här hemma nu ska jag diska upp, röja upp i sovrummet,för där slåss både mina o Andreas kläder om att få plats o sen ska jag börja laga en fiskgryta som jag ska bjuda Andreas o syrran på...Hade tänkt att ja o Andreas kunde göra den ihop,men nu hade han möte på jobbet o kommer inte förren 3,samma tid som syrran. Men jag klarar de nog bra själv :P Just nu saknar jag ugnsformar!!! Det har vi inga,o ja förstår inte hur vi kunnat glömma det. Skulle egentligen gått igenom stan påväg hem från skolan idag,men de spöregna, så jag racade hem fort med cykeln ist.

Imorgon kommer Sandra hit, o jag har lagt upp ett jättebra schema. Vi mjukstartar med lite lunch ute på stan. På kvällen korkar vi upp några flaskor vin o sen drar på Lipz. Jag räknar med mkt folk eftersom påskhelgen börjar imorn =) Detta ser bi fram emot!!

På påskafton åker S. hem, o då ska jag o Andreas umgås med heeeela min familj :) Då blir alla samlade igen, vi ska äta gott o sen bowla på Buddy's. Och Buddy's är ju inte som alla andra tråkiga bowlinghallar, utan det är alltid extra kul att gå dit tycker jag :D Status också att jag kommer in på 20-årsgräns..men det är ju bara för att mor o far är med mig ;) Haha..

Ikväll ska jag träffa tjejerna på Strandgatan, äta & dricka gott :D ♥ Oj..Jag skulle ju ringa Sofia innan hon började jobba..daxs att dra i tyglarna! På återseende!!!

Inflyttade.

Så...Sedan i söndags har det varit fullt upp. Allt med flytten har gått fortare än jag trodde. Andreas farfar,Andreas o jag började i torsdags med att göra allt förarbete inför tapetseringen. Vi var 3 o de var effektivt arbete. Sen kom mamma och hjälpte till ytterligare. Tapetseringen blev klar i lördags, o senare på kvällen hade både Andreas o jag fått in våra grejer. I söndags kväll stod allt färdigt, men bara en soppåse kvar i hallen. Nu har vi sovit i lägenheten 2 nätter,o de är så fruktansvärt skönt att få vara för oss själva...utan gnäggande från andra :P

Igår var vi o storhandlade på Coop, vi hade skrivit en kilometerlång lista och jag bestämde mig för att fixa Med Mera-kort. Jag va tvungen att punga ut 100 spänn för det här kortet, men ja gick stolt in i affären med mitt nya kort, för just denna vecka fick man dubbla poäng på allt man köpte. Vi kom tillslut till kassan med hela vagnen full. Kassören va stressad för han skulle stänga sin kassa efter oss. Tack vare honom blev ja ap-stressad av att lägga upp varorna i samma tempo som han scanna in dom. När allt var färdigt o betalt o vi börjar packa i sakerna i påsar kikar ja på kvittot o utbryter högt o tydligt: "Men titta älskling, de här blev ju alls inte så dyrt!!" (Hade laddat kortet med 5000 kr inför handlingen). Då står det en securita-vakt bredvid o säger: "Aa,o sen dubbla poäng på allt, de är ju perfekt!!" Just då slår det mig att jag glömt att visa mitt NYINKÖPTA Med Mera-kort..o utbrister "FAN!!".  "De va synd du.." fortsätter vakten med ett leende på läpparna...töööönt! Jaja...life goes on :P

Idag ska jag jobba mellan 15.00-20.00..o imorgon är det första dagen på riktigt länge jag får ställa klockan. Vid 08.00 ska jag vara på Stadshuset och träffa lite folk från mitt nya jobb, schemalägga sommaren m.m! Därefter ska jag direkt till skolan kl.09 för att ha seminarium. Tur att Stadshuset och högskolan ligger jämte varann! Senare på dagen ska jag träffa syrran..she's coming from Gothenburg. Ska bjuda henne på middag o lite så :)

Jaja..får dra mig hemåt till vår lya..fixa lite med ouppackade kläder. Har ej internet i lägenheten än. Andreas skulle fixa det i eftermiddag. Jag är i ganska stort behov av internet med tanke på att all kommunicering mellan mig o högskolan finns där...o mkt mer viktigt :P Ja uppdaterar mer så småning om..bilder på lägenheten lär väl också dyka upp..vill bara få upp allt på väggarna först. See ya. Hugs.

Aprillo.

Hej alla!
Liksom alla andra kan jag inte undvika att skriva hur underbart väder vi fått. Sjukt härligt! Tidigare idag hann jag & Sofia med en cykelrunda ner till marknaden i stan, o röjde igenom varenda inredningsbutik i centrum. Hittade väl inte så mkt som jag hade hoppats på, men en del fint fanns det :) Jag hittade en jättefin pryl i trä, som kunde användas som stol. Jättesvårt att förklara men materialet va jättefint, o den skulle passa jättebra i vår hall. Dock kosta denna 1200 kr. Jag funderar fortfarande på att köpa den, men får bestämma mig senare..Kanske hittar något mer fyndigt som är billigare. Får se! Jag o pappa har varit o köpt allt renoverings-material, för imorgon börjar allt slit :) Andreas farfar va i lägenheten idag o inspekterade (han är tapetserings-kung), o enligt honom var inte förarbetet så värst stort..så det blir nog inga svårigheter :) Allt känns bra nu. Dock känns det ganska främmande,men den riktiga känslan kommer väl allt mer ju närmare vi kommer söndag!

Nu har jag iaf ringt tillbaka till det jobb som hörde av sig härom veckan o erbjöd mig 8 veckors sommarjobb. Jag tackade nej, eftersom jag redan blivit lovad sammanlagt 6 veckor av en annan arbetsgivare. Kändes surt, men ändå rätt. Det ska bli spännande att prova på ett nytt arbetssätt. Nu har jag varit på gruppboende, o i sommar ska jag jobba på boendestöd, där jag alltså bara kommer jobba med en person. Dessutom kommer jag få vara ledig på midsommar i år (yiho & grattis till mig själv..förra året jobbade jag hela midsommarhelgen!!) + hela vecka 28..så då får någon gärna boka in en resa till mig =P

Nu hörrni hade jag tänkt packa i lite stuffs i lådor...men egentligen hade jag behövt plugga....hade varit skönt att blivit av med skiten. Men jag tar kanske de senare då!! :P

Hugs.

RSS 2.0