Easy friday

Fre-fre-freeeedag! Vilken otrolig power jag haft i mig idag,varför inte kalla det fredagspowern? En vecka återstår nu,5 jäklans dagar som mååååste gå snabbt. För sedan kan jag o alsklingen vakna upp tillsammans,UTAN att nån utav oss ska behöva gå upp före den andra. Semester. VÅRAN semester! Vi har lite småplaner att åka ner en helg till Alvesta o hälsa på Sandra & Martin. Samtidigt vill jag till kusten,havet,klipporna! Men det har vi nog tid för också. Jag är snuskigt sugen på Halmstad iallafall! :) Anyway...

Helgen är hyffsat bra planerad! Ikväll blir det tjejmys hemma hos Carro Barro,för i helgen blir hon 18 år =) Wohoo:) Så idag har jag köpt en jättefin present till henne,kan dock inte avslöjas här i bloggen ännu! :) Imorgon kväll blir det bio med vänner,egentligen är jag ingen Simpson-fantast precis..men jag lägger gärna ut drygt 80 kronor för att hänga med grupptrycket ;) Haha,kanske är det för att reta pappa lite att se filmen,han älskar ju Simpson. Hoppas han blir lite avis åtminstone :)

Jag längtar bara till September! Körkort o allt,låg o tänkte på det igår o fick tanken: Herregud,ska jag sätta mig i en bil bredvid en vilt främmande människa o köra bil så gott jag kan? Det handlar nästan om liv & död (beroende på hur jag kör...förstås ;) ,jag menar..dom första gångerna jag var ute o körde med pappa var det väl en "nära-döden-upplevelse" :P ) På min uppkörning hoppas jag på två saker:

¤ Att jag inte får en sur gris,som är dryg o har ett beteende som om han inte fått nåt på länge..
¤ Att trots min nervositet kan plocka fram min stora framgång - det sociala. Att försöka lära känna denna...eventuella sura gris,ELLER den sjuuuukt trevliga människa.

Jag har faktiskt hört olika versioner om hur dessa "uppkörningsgubbar" kan vara. Det är skrämmande. Eller vad vet jag? Det kan även vara så att de som blivit kuggade  på uppkörningen blir svinsura på "bil-läraren-som-sitter-på-tronen" o vill göra sitt liv bättre igen genom att sprida ut falska rykten. 

Mina tankar blir till ord..höhö,som ni kanske märker ;)
Vi synes gott folk! Trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0