Sälenresan 2008

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen från en suverän vecka med mina goda vänner!  =) Vart ska jag börja? Har massor att berätta. Synd att hälften inte finns med på film. Jag är inte den typen som lyckas fånga upp vid rätt tillfälle ;) Men hade tänkt skriva lite om veckan,o även publicera några av bilderna. Dom lär dyka upp allt eftersom förstår ni. Och jag har en hel del bloggande att ta igen,samtidigt med allt skolarbete. Hard work work!

Men men,lite kort om veckan då;
På söndagen kom vi fram till stugan på eftermiddagen,gjorde oss hemma under ett o samma tak. Rummen var väldigt små,4 bäddar i ett rum som typ va 3 meter långt o 4 meter brett..Haha,nästan iaf ;P Hela veckan har jag o älsklingen delat på en liten smal 90-säng,vi gjorde de iofs frivilligt o sov gott för de,men ikväll när man kryper ner i sin 1,50-säng ensam kommer man känna sig så liten i stora sängen ;) På måndagen drog vi vår första skiddag. Det var min första skiddag någonsin o Andreas,Evelina & Richard drog mig genast upp i en av liftarna till barnbacken. Att mina första åk inte spelades in var en stor miss! Jag torterade Evelina,körde ner både mig själv o muskulösa Richard ner i backen med två stora smällar. "Riiiiichard, var beredd..Nu kommer jag igen,o ja kan inte bromsa" *Pang,o vi låg på backen,mitt framför hela liftkön* Andra dagen gick betydligt bättre,ja kände mig någorlunda säker i backen,o provade på en liten brantare,o sen ytterligare en brantare,sen var dagen gjord lixom!

På kvällen  var de kvällsåkning o jag & Diana stannade hemma i stugan,ville inte köra sönder oss totalt första dagen.Istället tog vi initiativet att köra vår egna After Ski,fram med alkoholen bara. 16.30 på eftermiddagen körde festen igång,bara vi två och när de andra kom hem hade inte dom andra det lika roligt som vi. Klockan 21.00 låg jag & Diana i sängarna den kvällen. Det är så en första After Ski ska vara!

Veckan fortsatte i bra takter,8 personer med glatt humör,vädret va helt OK,o maten vi lagade i stugan smakade smarrigt som Sälen. Min skidteknik utvecklades o jag var drottning i backen av mej & alla småungar. I början av veckan var dom bättre,men för varje dag var jag som en flugsmäck ijämfört med flugorna,o jag kan stolt säga att jag körde om flera stycken. Vissa fick uppleva mina "killer-ögon",andra hade turen och slapp! =)

Tillslut blev det lördag,o Sälenresan började närma sig sitt slut. På lördagen åkte vi 6 stycken o testade på Ice-karting,de är precis som go-kart fast på is. Var lite häftigt att prova på,men den som nog var lyckligast var nog min pojkvän,hans ögon sken som solar när han körde om mig o skvätte snö på mig,så de kom innanför kläderna. Dock fick han inga strålande blickar tillbaka,resten kan ni gissa er till! Andreas + rally = Kärlek :P

Lite kort om veckan iaf,finns mer att berätta men efter en 6-timmars bilresa sätter hjärnan punkt här. Jag kanske återkommer senare. Här kommer lite bilder från veckan:
(Obs,bilderna är från en SKIDVECKA,ingen modeplåtning i Paris!!)


Rad 1:
1- Andreas & D.
2- Lite uppfräschning på fredag kväll
3- D & J
4- Jag,stolt efter ett åk ;P
5- Jag,efter att precis ha kört ice-kart :)

Rad 2:
1- Gänget,alla utom jag själv :P
2- R & E
3- Älskling & Jag :)
4- Jag i Trollskogen
5- D med sin nya vän.

Imorgon är det åter daxs för skola,både längtar & avskyr,för skolarbetena är enorma nu,o veckorna kommer bara springa iväg =S Men de e bara att kämpa,snart är detta över! =) Imorgon ska jag dessutom klippa & slinga mig,de får komma som en överraskning hur resultatet blir. Nu ska jag ner o umgås med mor & far.
See ya tomorrow!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0